eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.2هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
_سالاد 💜
9.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با صدا ببنید🔉 🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥 🍓 آموزش آش شله قلمکار🍓 😋 بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘
8.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با صدا ببینید🔈 • اسفناج ۱ کیلو • پنیر موزارلا ۱۰۰ گرم • پنیر فتا ۵۰ گرم • پنیر خامه ای ۱۰۰ گرم • نمک و فلفل سیاه • پول بیبر ۱ قاشق چای خوری • کره ۱۰ گرم • جعفری ۲ قاشق چای خوری • روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری • سیر ۱ حبه ویدیو رو ببینید و قدم به قدم با من این عصرونه لذیذ و سالم رو درست کنین. کل زمان پخت رول کاپو ۲۰ دقیقه‌اس و باید فر رو با دمای ۱۸۰ درجه روشن کنین و بعد از ۱۰ دقیقه، روغن و جعفری رو به رول بزنین و دوباره به فر برگردونین. راستی اگه پول بیبر نداشتین می‌تونین به جاش از پاپریکا استفاده کنین ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نشاسته گل (درشت) صد گرم معادل یک پیمانه کاملا سرخالی ماست پر چرب. نود گرم. معادل یک دوم پیمانه کمی سرخالی زعفران دم کرده یک ق مرباخوری آرد یک ق مرباخوری کره یا روغن جامد. یک ق مرباخوری بکینگ پودر نصف ق چایخوری وانیل. نوک ق چ
🫔 😋 ▫️مرغ ۲ پیمانه ▫️پیاز ۱ عدد ▫️فلفل دلمه قرمز ۱عدد ▫️فلفل هالوپینو ۱ عدد ▫️پیمانه پنیر موزارلا ۱ و ۱/۲ پیمانه ▫️پیمانه پنیر چدار ۱ و ۱/۲ پیمانه ▫️پیمانه آب لیمو ۱/۴ پیمانه 🔸ابتدا در یک ظرف ۲ پیمانه مرغ آب پز ریش ریش شده را با ۱ عدد پیاز خرد شده، ۱ عدد فلفل دلمه قرمز خرد شده، ۱عدد فلفل هالوپینو خرد شده، ۱/۲ پیمانه پنیر چدار، ۱/۲ پیمانه پنیر موزارلا، ۱/۴ پیمانه آب لیمو، ادویه تاکو مکزیکی یا ادویه هایی که با ذائقه شما سازگار است به مقدار لازم را خوب مخلوط می کنیم تا مواد به خرد گوشت رفته و کاملا یک دست شوند سپس مقداری از مخلوط آماده شده را بر روی نان گذاشته و نان را رول می کنیم، در صورتی که رول شما بزرگ باشد می توانید آن را برش زده و به دو قسمت تقسیم کنید. برای زیباتر شدن نانها را به صورت دایره ای می چینیم و بر روی آنها ۱ پیمانه پنیر چدار رنده شده و ۱ پیمانه پنیر موزارلا رنده شده می ریزیم سپس به مدت ۳۰ دقیقه در فر با دمای ۲۰۰ درجه ساننتگراد قرار می دهیم تا پخته شود سپس سرو می کنیم
طرز تهيه:ده عدد سيب زميني كوچولو رو با بُرِس شستشو خوب بشوريد چون ميخوايم با پوست استفاده كنيم(البته میتونید بدون پوست هم استفاده کنید).حالا داخل فر(حدودا چهل و پنج دقيقه )يا داخل ماكروفر(دو تا پنج دقيقه،يعني ده دقيقه)يا روي شعله با آب و كمي نمك(فقط روي شعله در آب و نمک)بپزيدشون.بعد بذاريد خنك بشن. يك ليوان ماست موسير+نصف ليوان جعفري ساطوري+دو سه قاشق ریحان خرد شده+نمك رو مخلوط كنيد،ميتونيد يدونه سفيده تخم مرغ آبپز شده هم خرد و بهش اضافه كنيد كه دلخواهه.حالا سيب زميني ها رو خرد و سس رو باهاشون مخلوط كنيد.نيم ساعت داخل يخچال بذاريد و بعد سرو كنيد.
🍆 ابتدا برای هر نفر سه عدد بادمجان متوسط را شسته پوست کنده درشت رنده زده داخل یه صافی بریزید سپس نمک بزنید پس از حدود بیست دقیقه با قاشق رویرنده بادمجانها فشار بدید تا آب اضافیشون خارج بشه و کم حجم بشن و کاملا بی آب بشن. سپس یک عدد پیاز متوسط را رنده کرده آب پیاز را بگیرید سه عدد تخم مرغ اضافه کنید و به همراه بادمجانها و دو قاشق غذاخوردی پودر جو دوسر(یا دو قاشق غذاخوری آرد سوخاری یا آرد نخودچی) ٬ دو قاشق جعفری یا پیازچه ی خرد شده ٬ دو قاشق مرباخوری کنجد(در صورت تمایل) ٬ نمک ٬ فلفل سیاه ٬ زردچوبه ، پودر پاپریکا خوب مخلوط کنید. در ماهی تابه ای مقداری روغن بریزید و اجازه بدید تا روغن خوب داغ بشه سپس قاشق قاشق از مواد کوکو داخل تابه بریزید و سرخ کنید.نوش جان
بادمجان دلمه ۱عدد/ ۱۰۰گرم ژامبون/۱۵۰گرم پنیر موزارلا/۲ عدد تخم مرغ /پودر سوخاری/ نمک /روغن سرخ کردنی بادمجان را بشوییدو به ورقه های نازک با ضخامت حدود نیم سانتی متر برش دهید. سعی کنید تعداد برشهای زوج تهیه کنید. بر روی یک برش بادمجان یک تکه ژامبون و یک ورق پنیر قرار داده و با یک برش بادمجان دیگر بپوشانید. و با کف دست فشار دهید. تخم مرغ ها را با نمک در یک ظرف بزرگ بزنید. کتلت ها را ابتدا در تخم مرغ و سپس در پودر سوخاری بزنید و مطمئن شوید کاملاً چسبیده است. سپس دوباره در تخم مرغ و آرد سوخاری بزنید. روغن را گرم کرده و کتلتها را از دو طرف سرخ کنید. در آخر ، آنها را روی دستمال حوله ای قرار دهید تا روغن اضافه کرفته شود.
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
مواد لازم ۵عدد تخم مرغ ۴۰ گرم پنیر رنده شده نمک، فلفل ،جعفری خرد شده برای پر كردن: ۱۵۰ گرم ژامبون موزارلا تازه کاهو در یک کاسه ، تخم مرغ ها را با پنیر رنده شده ، نمک ، فلفل ، جعفری خرد شده با چنگال خوب مخلوط کنید. یک قالب مستطیل شکل را با کاغذ روغنی بپوشانید و مخلوط را بریزید. مخلوط را خوب صاف کرده و در فر گرم گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه و به مدت ۱۵-۲۰دقیقه بپزید. پس از پخته شدن ، آن را از فر خارج کنید و بگذارید تا خوب خنک شود. با ژامبون، کاهو و موزارلا برش خورده پر کنید. به آرامی از باریک ترین قسمت رول کنید. رول را در کاغذ پخت بپیچید و بگذارید حداقل ۱ ساعت قبل از سرو در یخچال بماند. وقتی آماده سرو شد ، آن را به برش های دوتایی حدود ۱/۵ سانتی متر یا ۲ سانتی متر برش دهید .
۷۵گرم سیب زمینی /۲ عددسفیده تخم مرغ /۱۰۰ میلی لیتر شیر /۳۰گرم کره (ذوب شده) /۱۰۰ گرم اسفناج /۱ قاشق غذاخوری پنیر پارمزان رنده شده/نمک /جوز هندی برای کرم :پارمزان نصف لیوان /شیر ۶۰ گرم اسفناج را بپزید و بگذارید کاملا آبش جمع شود. بعد از سرد شدن در یک کاسه ، سیب زمینی پخته و له شده ,سفیده ، کره ذوب شده و سرد و شیر را اضافه کنید. همه چیز را با چنگال مخلوط کرده ، پارمزان ، پوره اسفناج را اضافه کرده و با نمک و جوز هندی مخلوط کنید.چند قالب آلومینیومی تک نفره را چرب کرده و آنها را با مخلوط پر کنید. قالبها را در فر گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه به مدت۱۵-۲۰ دقیقه بپزیدپس از پخته شدن آنها را از فر بیرون آورده وبگذارید خنک شوند. برای سس پارمزان شیر را در قابلمه بریزید و بگذارید تا جوش بیایدپارمزان را اضافه کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید و مدام هم بزنیداجازه دهید غلیظ شوداگر دیدید که غلیظ نمی شود یک قاشق چای خوری نشاسته سیب زمینی را در نصف فنجان شیر سرد حل کرده خوب مخلوط کرده و به خامه داغ اضافه کنید.فلن های اسفناج را سرو کرده و روی آنها کرم پارمسان و کمی فلفل بریزید
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
دو لیوان آرد سفید رو تفت میدیم تا خامیش بره بعد الک میکنیم و یک چهارم لیوان روغن جامد اضافه میکنیم و خوب تفت میدیم تا رنگش تیره بشه و بعد از حرارت برمیداریم و شربت گرم رو بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم تا شربت جذب بشه و بعد روی حرارت بصورت گهواره ای هم میزنیم تا حلوا جمع بشه،برای شربت دولیوان شکر و یک ونیم لیوان آب و یک چهارم لیوان گلاب و چند قاشق زعفرون و کمی‌ هل میریزیم هم میزنیم تاحل بشن و امادست.