eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
155.8هزار دنبال‌کننده
17.6هزار عکس
26.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
▪️شیر دو لیوان ▪️شیر عسلی یک قوطی ▪️ژلاتین دو ق غ سرپر ▪️آب یک چهارم لیوان ▪️موز میکس شده یک لیوان ▪️وانیل نوک ق چ ▪️خامه صبحانه ۲۰۰ گرم ▪️بیسکویت پتی بور ۱/۲ لیوان ▪️ژله موز یک بسته 🍻شیر و شیر عسلی را درون قابلمه ریخته و روی حرارت می گذاریم . 🍻ژلاتین را در یک چهارم لیوان آب سرد روی حرارت کتری بن ماری کنید . 🍹پودر ژله را هم با یک لیوان آب جوش بن ماری کنید وقتی شیر و شیر عسلی از کناره ها شروع به جوشیدن کرد از روی حرارت برداشته و بگذارید تا کمی سرد شود درون میکسر شیر و ژلاتین بن ماری و ژله موز بن ماری شده و موز له شده و خامه و بیسکویت پتی بور و وانیل را بریزید و دستگاه را روشن کنید تا مواد یکدست شود سپس درون قالب چرب شده بریزید و در یخچال قرار دهید تا دسر خودش را بگیرد برای تزیین کمی بیسکویت پتی بور کاکائویی را پودر کردم و روی دسر الک کردم
🧀🧀 مواد لازم: - پنیر کبابی 200 گرم - تخم مرغ 2 عدد - آرد سوخاری 100 گرم - روغن مایع برای سرخ کردن به مقدار لازم روش تهیه: پنیرها را از فریزر خارج کرده و اجازه دهید دیفراست شوند، سپس در ابعاد دلخواه برش دهید. برش های پنیر کبابی را ابتدا در تخم مرغ زده شده و سپس در آرد سوخاری بغلتانید و این کار را مجددا تکرار کنید. سپس در روغن داغ فراوان سرخ کنید تا طلایی شوند و سرو کنید.
🌟🌟🌟🌟🌟🌟 موادلازم: 1 لیوان شیر سرد 1 کوپ بستنی شکلاتی و 1 کوپ بستنی وانیلی 1 قاشق غذاخوری نوتلا یخ. خامه فرم گرفته و سس شکلاتی برای تزیین(اختیاری) طرزتهیه: شیر، بستنی ها و نوتلا رو داخل مخلوط کن، مخلوط کنین و یخ هارو بندازین توی لیوان و میلک شیک رو بریزین روی آن و خواستین تزیین کنین.
❄️ یدونه تخم مرغ درشت رو با نصف لیوان شیر دو قاشق شکر کمی وانیل خوب بزنید ❄️دور تا دور نون تست رو با مایه تخم مرغی مرطوب کنید از نوتلا مرکز نون بریزین .کره بادوم زمینی هم عالیه ❄️بعد قسمت دوم نون رو بزارید فقط حواستون باشه به مرکز فشار نیارین لبه ها رو فشار بدین بهم بچسبن ❄️بعد کامل نون داخل مایه تخم مرغی بزنین سپس پودر 🥄سوخاری ▪️من از پودر پانکو نارنجی استفاده کردم شما از هر پودری دوس داشتین استفاده کنین فقط ادویه نداشته باشه 🔆کامل که پوشش سوخاری گرفت داخل تابه با مقداری کره و روغن که ترکیب کردیم سرخ میکنیم 🔆حواستون باشه روغن کامل داغ باشه روغن سرد باعث جذب روغن به نون میشه 🧆بعد سرخ کردن روی حوله کاغذی بزارین روغنش کشیده بشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 ❣مواد لازم برای کوبیده مرغ ۱ عدد پیاز زرد رنده شده آب گرفته ۱ عدد چغندر کوچک رنده شده آب گرفته ۵ حبه سیر رنده شده ۳ قاشق غذاخوری جعفری مقداری هالوپینو ۱ عدد تخم مرغ ۲عدد ران مرغ چرخ شده ۱ قاشق چایخوری پودر سیر یک دوم پیمانه پودر سوخاری نمک و فلفل ❣همه مواد رو با هم ترکیب کنید و یک ساعت استراحت بدید و بعد یه سیخ بکشید از آب برای بهتر سیخ زدن کمک بگیرید میتونید از سیخ چوبی هم استفاده کنید در تابه قرار بدید تا پخته بشه میتونید در مایکروفر یا کباب پز هم پخت کنید در آخر با کره رومال کنید. 🍎
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 موادی که لازم داری تا برای ۴ نفر آمادش کنی: گوشت گوساله ۳۰۰ گرم پیاز قرمز یک عدد درشت رب یک و نیم قاشق غذاخوری ادویه گوشت ؛ نمک ، فلفل قرمز و زردچوبه هویج ۴ عدد متوسط شکر یک قاشق غذاخوری دارچین یک قاشق چایخوری سر خالی زرشک ۵ قاشق غذاخوری زعفران دم شده غلیظ یک قاشق غذاخوری
🌸ســـــلام 🎀صبح شما بخیر ونیکی 🌸الهـی در پناه پروردگار 🎀امروزتون پر خیر و برکت 🌸حال دلتون خوب خوب 🎀وجودتون سلامت ♥️
🧆 😋😍 🔸اول یک پیاز متوسط توی غذاساز ریختم تا خرد بشه بعد به ترتیب حدود ۳۰۰ گرم سینه مرغ ، ۱.۵ لیوان نخود خام خیس خورده ( از شب قبل همراه کمی نمک خیس کردم ) ، ۱ عدد تخم مرغ و ادویه جات شامل ( پودر زیره،زردچوبه،فلفل قرمز،پودرکاری،پودرسیر، فلفل سیاه و نمک ) اضافه کردم صبر کردم تا کاملا له و یکدست بشه طوری که وقتی از مواد با قاشق بر می‌دارید سفت باشه و از قاشق نریزه به اندازه ی یه گردو درشت از مواد برداشتم توی دستم گرد کردم و توی پودر سوخاری غلطاندم و بعد توی روغن داغ با شعله متوسط ( تا مغز پخت بشه ) سرخ کردم البته میشه پودر سوخاری رو حذف کنید و مستقیم از همون ابزار تهیه فلافل استفاده کنید و در روغن سرخ کنید هر دو مدلش خوشمزه است . ✔️میتونید به دلخواه تون ادویه جات حذف یا اضافه کنید من زیاد تند درست نمیکنم تا بچه ها هم بتونن‌ بخورند میتونید فلافل آماده کنید و توی فریزر بزارید و زمان مصرف سرخش کنید .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 کدو سبز ۱ عدد سیب زمینی ۱ عدد تخم مرغ ۲ عدد پودر سوخاری ۶۰ گرم یا دو سوم پیمانه فلفل هندی تند یا فلفل قرمز ۴ گرم یا ۱ ق چ فلفل سیاه ۴ گرم یا ۱ ق چ نمک ۴ گرم یا ۱ ق چ پنیر پیتزا ۵۰ گرم یا ۳ ق غ آرد ساده (گندم) ۱۵ گرم یا ۲ ق غ جعفری خشک به میزان لازم ادویه ها به دلخواه شماست. روغن زیتون ۱۵۰ میلی لیتر یا دو‌ سوم پیمانه سیب زمینی و کدو رو رنده کنید و بعد همه ی مواد رو با هم مخلوط کنید و وقتی روغن داغ شد با قاشق مقداری از مواد رو توی تابه بریزید و اجازه بدین دو طرفش سرخ شه .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دلمه فلفل😍😋 مواد لازم ( ٥ نفر) فلفل دلمه >> ٥ عدد گوشت چرخ كرده >> ٢٥٠ گرم برنج >> ١ پيمانه لپه >> ١ پيمانه ترخون >> ١ قاشق چ خ مرزه >> ١ قاشق چ خ رب >> ١ قاشق غ خ گوجه >> ١ عدد . . مواد سس پياز ١ عدد رب >> ١ قاشق غ خ نمك و فلفل و زردچوبه غوره >> ١ قاشق غ خ فلفل شيرين >> ٣ عدد . . چطور درست كنيم 👨🏻‍🍳 پياز نگيني و تفت بدين ،گوشت رو هم همينطور،نمك و فلفل و زردچوبه رو اضافه كنيد،بعد از چند دقيقه سرخ كردن گوشت ،گوجه نگيني رو اضافه كنيد،حالا نوبت اضافه كردن رب ،اون رو هم خوب تفت بدين،مرحله بعد لپه و برنج كاملا پخته رو اضافه كنيد،در اخر هم ترخون و مرزه رو اضافه كنيد ،چند دقيقه رو حرارت نگه دارين و بزارين كنار،حالا داخل فلفل دلمه رو نمك بريزين ،چند دقيقه برعكس كنيد تا تلخيش بره و توش رو پر كنيد از مواد،مرحله بعدي پياز و تفت بدين و نمك و فلفل و زرد چوبه رو اضافه كنيد بعد رب و تفت بدين ،در آخر هم ١ ليوان اب بريزيد و غوره و فلفل شيرين رو اضافه كنيد يك قل زد ،فلفل هارو بچينيد ،در ظرف رو ببنديد ،بعد از ٤٥ دقيقه آمادست❤️ .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گوشت باشه خوشمزه میشه😍😋 مواد لازم 750 گرم گوشت چرخ کرده بره 1 پیاز رنده شده 2-3 میخک سیر 1/5 فنجان چایخوری بلغور 2 قاشق غذاخوری فلفل قرمز تند 1 قاشق چایخوری زیره فلفل سیاه و سفید نمک برای خدمات: جعفری روی آن - آماده سازی بلغور را درون یک کاسه بریزید و کمی آب داغ روی آن بگذارید. صبر کنید تا بلغور متورم شود. بلغور را به گوشت چرخ شده اضافه کنید. سایر مواد را اضافه کرده و خوب ورز دهید. بعد از ورز دادن ، تکه های کوچک از ملات برداشته و مطابق فیلم شکل دهید. در فر از قبل گرم شده 200 درجه و حدود 25-30 دقیقه بپزید. داغ سرو کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😍 گوشت چرخ کرده 500 گرم - خمیر بورک 500 گرم بدون مخمر یا خمیر ساده جادویی - پنیر موزارلا 200 گرم - پیاز - جعفری - نمک ، فلفل ، ادویه های مورد علاقه - زرده ی تخم مرغ کنجد و سیاهدانه 1. ابتدا پیاز خرد شده را سرخ کنید. گوشت چرخ کرده ، نمک ، فلفل ، ادویه ها را به پیاز اضافه کنید. آرام بپزید تا آب گوشت کاملاً بخار شود. در انتها سبزی اضافه کنید. 2. خمیر بورک ک از هایپر مارکتا اماده تهیه کردین را کمی پهن کنید ، به نوارهایی به عرض حدود 7 سانتی متر برش بزنید ، گوشت چرخ کرده را روی هر نوار پخش کنید ، روی آن پنیر رنده شده را لبه های آن را به هم‌بچسانید . 3. یک قالب را کاغذ روغنی بزارید. سپس خمیر را به شکل رول پهن کرده ، روی آن را با زرده چرب کرده و با مخلوطی از دانه ها پاشیده و به مدت 25 دقیقه با درجه حرارت 180 درجه در فر قرار می دهیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بدون فرو همزن برقی🍰😊 مواد لازم :👇 10 قاشق غذاخوری آرد سفید، 10 قاشق غذاخوری شکر، 8 قاشق غذاخوری روغن، 8 قاشق غذاخوری شیر، دو تا تخم مرغ، دو قاشق چایخوری بکینگ پودر، یک قاشق چایخوری وانیل. .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جوجه فسنجونی😍😋 مواد لازم : مرغ یک عدد پیاز یک عدد متوسط گردوی آسیاب شده چهارقاشق غذاخوری رب انار (ترش یا ملس) چهارقاشق غذاخوری روغن زیتون (یا مایع افتابگردان) روغن سرخ کردنی نمک فلفل زعفرون دم کشیده (دلخواه) سیخ چوبی (دلخواه) دستور تهیه :👇 من یک عدد مرغ رو پاک کردم. سینه و رونش رو جداگونه جوجه کبابی خورد کردم. شما میتونید فقط از رون یا سینه استفاده کنید. میتونید کمی سبزی معطر مثل نعناع خشک هم اضافه کنید. با اضافه کردن سبزیجات تازه و معطر گیلان اسم این غذا میشه جوجه ترش و میتونید روی منقل کباب ش کنید. مرغ رو از مواد جدا کنید و به سیخ بکشید یا سرخ کنید. من اون مواد رو داخل قابلمه با کمی اب سرد گذاشتم نیم ساعت قل بخوره و گردوش به روغن بیفته. پیازش رو جدا کردم و به عنوان سس روی جوجه ها موقع سرو ریختم. روغن رو از اول به جوجه ها اضافه نکنید، مانع از مزه گرفتنشون میشه. .
🧁🧁🧁 مواد مورد نياز تخم مرغ ٣ عدد شكر يك پيمانه روغن مايع ١ پيمانه سرخالى ماست ٢/٣ پيمانه وانيل١/٢ ق چ گلاب ٣ ق غ آرد دو و نيم پيمانه بكينگ پودر ١ ق غ تخم مرغ ها ، وانيل ،روغن ، شكر، ماست و گلاب و با همزن حدود پنج دقيقه بزنيد. آرد و بكينگ پودر و سه بار الك كرده كم كم به مواد اضافه كنيد و در حد مخلوط شدن هم بزنيد. تو قالب مافين دوازده تايى كاغذ مافين بچينيد و مواد و تو قالب ها بريزيد (سر خالى بريزيد چون حسابى پف مى كنه ) روى كيك ها رو با يك چاقوى آغشته به روغن مايع ضربدر بزنيد و در آخر كنجد بريزيد. قالب و به مدت يك ربع تا بيست دقيقه در فر ٢٠٠ درجه سانتى گراد بذاريد.
کنجد ها را بمدت ۵ دقیقه مایکروویو کنید،تا بو داده وبرشته شود.در حین کار چند بارکنجد ها را زیر ورو کنید تا یکنواخت بو داده شود. تافی هارا در ظرف بزرگتری که گنجایش کنجدها را هم داشته باشد ریخته و ۵۰ ثانیه مایکروویو کنید. تافی ها کاملا ذوب و نرم خواهند شد ،کنجد بوداده را با تافی مخلوط کرده ده ثانیه دیگر در مایکروویو قرار دهید تا کاملا با هم ترکیب شوند. سینی فلزی یا سیلیکانی فر را چرب کرده موادرا روی آن ریخته و خیلی سریع مواد را به قطر چند میلیمتر و نازک پهن کنید هنوز تا سوهان گرم است با یک کاردک یا کفگیر نازک ان را ازسینی جدا کرده و اطراف ان را منظم کرده و به شکل دلخواه برش بزنید
🍛 😋 ▫️برنج ▫️نخود فرنگی ▫️شوید ▫️نمک و روغن 🔸برنج رو از قبل خیس کنید نخود فرنگی رو بزارین جدا بپزه وقتی برنج رو آبکش کردم شوید و نخود فرنگی رو بهش اضافه میکنم و‌مخلوط میکنم سپس ته قابلمه بعد از ریختن روغن، نون یا سیب زمینی میچینم و‌سپس پلوی مخلوط با شوید و نخود فرنگی رو‌میریزم درش رو‌میبندم وقتی بخار افتاد کمی روغن داغ میریزم روش خیلی وقتها هم بصورت کته درست میکنم به این صورت که برنج رو که کته گذاشتم وقتی به جوش اومد نخود فرنگی و‌شوید رو‌بهش اضافه میکنم و‌بعد از خشک شدن اب دم کنی میزارم تا دم بکشه، اگه سیر تازه داشتین یه دونه بزارید روی پلو عالی میشه ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
پاستا را با سس پستو (میکس روغن زیتون، گوجه خشک شده و تخمه آفتاب گردون و کمی پنیر پارمسان) و کمی لیمو ترش قاطی کردم، لوبیا پخته کنسروی، ذرت را هم توش ریختم، یک هویج هم توش رنده کردم.آخر سر هم روش پنیر و زیتون و گوجی (اون قرمزها که مثل کشمش هست) تا یادم نرفته بگم که پنیر سفیدم طعم چیلی و سبزی داشت. آخر سر هم کمی برگ کاهوی خرد شده و برگ‌های سبز سالاد توش ریختم
طرز تهیه:👈۱ عدد سینه مرغ رو یه همراه گوشت ۳ عدد ران مرغ بدون استخون مخلوط چرخ کردم. سپس ۲ عدد پیاز رو چرخ کردم و کاملا آبشو گرفتم و به همراه گوشت توی یه کاسه بزرگ ریختم و بهش به اندازه ۱ مشت جعفری تازه خورد شده و ۳ ق غ خ پودر سوخاری، و ادویه شامل نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر سیر و زردچوبه زدم و همچنین مقداری زعفران دم شده و به خوبی تمامی مواد رو به مدت ۵ دقیقه خوب ورز دادم تا کاملا یکنواخت بشه. سپس تابه مورد رو کمی چرب میکنیم و کباب ها رو دونه دونه به شکلی که دوست داریم میچینیم توش که من به این حالت درست کردم. با حرارت ملایم میذاریم یه طرفش که سرخ شد برمیگردونیم طرف دیگه و روی کباب ها مقداری زعفران میریزیم هم برای عطر و طعم لذیذش و هم برای رنگ جذابی که به کباب ها میده و خوب که سرخ شد و رنگ و رو دارشد آماده سرو میشه اصلا آبدار بود ما به صورت ساندویچ با نون پیتا میل خواهيم كرد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
معجون تابستونی😍😋 قبول دارید این معجون های خنک تو تابستون خیلی می‌چسبه؟ 😉✌️🤤 من از موز گردو پسته شکلات خرد شده استفاده کردم با کمی شیر میکس و بعد بستنی و یکم عسل و مابقی شیر استفاده و میکس کردم غلظتش هم بستگی به خودتون داره و به همون میزان شیر استفاده کنید برای زیبایی با استفاده از شکلات فرمند بدنه ی شات ها رو خطوط ایجاد کردم و بعد معجون رو ریختم داخلش و با مغزی جات و موز و توت‌فرنگی تزیین کردم نوش جان ❤
در این دستور هر لیوان 200 میلی لیتر هستش برای کیک: 4 تخم مرغ 1 لیوان شکر 1 لیوان روغن مایع 1 لیوان شیر 3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو 4 قاشق غذاخوری فندق له شده(اگه نمیزنین بجاش فندق یا گردو خرد شده بریزین و شکر هم دو قاشق بیشتر بزنین) 2 لیوان آرد 1/2 پیمانه شکلات چیپسی وانیل 10 گرم بکینگ پودر برای کیک،ابتدا شکر ،وانیل و تخم مرغهارو 8-10 دقیقه با همزن برقی بزنین بعد بترتیب روغن -شیر-فندق له شده رو اضافه کنین و مخلوط کنین ، سپس آرد ،پودر کاکائو و بکینگ پودر رو الک کنین و اضافه کنین و با لیسک زیرورو کنین بعد در آخر شکلات چیپسی هارو که داخل کمی آرد غلطوندین و آرد اضافیشون رو جدا کردین رو اضافه کنین و مخلوط کنین.اصلا زیاد مخلوط نکنین مایع کیکو بعد از اضافه کردن آرد. در قالب 25 سانتیمتری که چرب کردین و ارد پاشی کردین بریزین و در فر گرم شده 170 درجه بپزین.حدودا ۲۰ تا ۲۵ دقیقه، اونقدر که خلال چوبی داخل کیک کنین تمیز دربیاد. . نوش جان