فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لقمه پروتیینی با نون زرد زعفرونی
#رژیمی
᪣❈᪣❈᪣❈᪣❈᪣❈᪣❈᪣❈᪣❈
مواد لازم:
- نون جو زعفرونی
جو دوسر پرک🌾 ، آب💧 ، نمک🧂 ، کمی زعفرون
- سینه مرغ مزه دار شده🍗
سرکه بالزامیک🍇، روغن زیتون🫒، نمک🧂، فلفل سیاه🌶، پودر سیر🧄
- سس انبه :
انبه رو تو یه قاشق روغن زیتون تفت بدین تا له بشه، مزش عالیه🥭🫒
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☀️صبح آمده
غم های جهان دور بریز
درنغمه ی
هر پرنده ای شـور بریز🕊
لبخند بـزن،
ســلــام کن با گل سرخ🌹
خــورشــیــد مــن☀️
از پـنـجـره ات نـور بـریـز✨
#سلام_صبحتون_زیبا🌹
╭┈──────
🏠
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوراک دل و دنبه
✾✿𝆬✾✿𝆬✾✿𝆬✾✿𝆬✾✿𝆬✾✿𝆬✾✿𝆬✾✿𝆬
مواد لازم:
دل مرغ ۱ کیلو
دنبه ۲۰۰ گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر شکلاتی ۳ سوته
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
مواد لازم:
خامه ی صبحانه 🥣
شکر🍚
پودر کاکائو 🍫
پنیر خامه ای🧀
شکلات صبحانه🍫
وانیل🌸
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لقمه پروتیینی با نون زرد زعفرونی
#رژیمی
᪣❈᪣❈᪣❈᪣❈᪣❈᪣❈᪣❈᪣❈
مواد لازم:
- نون جو زعفرونی
جو دوسر پرک🌾 ، آب💧 ، نمک🧂 ، کمی زعفرون
- سینه مرغ مزه دار شده🍗
سرکه بالزامیک🍇، روغن زیتون🫒، نمک🧂، فلفل سیاه🌶، پودر سیر🧄
- سس انبه :
انبه رو تو یه قاشق روغن زیتون تفت بدین تا له بشه، مزش عالیه🥭🫒
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوراک جگر اعلا
𖧧𖧧𖧧𖧧𖧧𖧧𖧧𖧧𖧧𖧧𖧧𖧧𖧧𖧧𖧧𖧧𖧧𖧧𖧧𖧧
مواد لازم:
جگر سیاه
سیب زمینی🥔
پیاز🧅
فلفل دلمه ای 🫑
آرد🥡
نمک،فلفل،پاپریکا و گشنیز🧂🌶🍀
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑🍳#پیازسوخاری🧅
پیاز دو عدد
ارد ۱ لیوان
ماشعیر ۱ لیوان
فلفل سیاه پودر سیر اویشن پولبیبر هرکدام ۱ ق چ
بکینگ پودر ۱ ق چ
پودرپانکو۱ لیوان
.
14.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پاستا دودی
✿𝆬✿𝆬✿𝆬✿𝆬✿𝆬✿𝆬✿𝆬✿𝆬✿𝆬✿𝆬✿𝆬✿𝆬✿𝆬✿𝆬✿𝆬✿𝆬✿𝆬
مواد لازم:
گوجه🍅 ۶ عدد
فلفل دلمه ای 🫑۱ عدد
نمک و فلفل سیاه🌶🧂 ۱ قاشق چای خوری
آویشن 🍃نصف قاشق چای خوری
۲۰۰ گرم پاستا
زیتون🫒 ۱۰ عدد
روغن زیتون ۲ قاشق
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه دسر خوشمزه با توت فرنگی
✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯
مواد لازم:
توت فرنگی 🍓
زرده ی تخم مرغ 🥚 ² عدد
شکر 🍚½ پیمانه
شکلات تخته ای 🍫¹⁰⁰ گرم
.
آشپزی ایرانی🍔
#حریره_سیر
مهربونا اومدم با یه پست کاربردی امیدوارم بدردتون بخوره ♥️#حریره_سیر
👇♥️موادلازم برای تهیه حریره سیر👇♥️
سیر به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
روغن زیتون یا کنجد یا مایع به مقدار لازم
👇♥️رسپی👇♥️
اول از همه سیر رو حبه حبه کنید بعد پوست سیرها رو بگیرید و سپس سیرها روبشویید وروی پارچه ای پهن کنید تا کاملا خشک بشه اگه سیرها خوب خشک نشه حریره سیر کپک میزنه بعد از اینکه سیرها کاملا خشک شدن اونا رو داخل میکسر بریزید و بهمراه نمک و روغن زیتون یا روغن مایع خوب میکس کنید توجه داشته باشید که روغن رو یباره نریزید که پوره شما شل بشه
پوره نباید شل باشه بعد از اون پوره سیر رو داخل شیشه های در دار و تمیز بریزید و حتما به اندازه یه بند انگشت روغن روی پوره بریزید و در شیشه رو محکم ببندید و داخل یخچال نگهداری کنید ♥️ حریره سیر رو می تونید به مدت یکسال در یخچال نگهداری کرد ♥️
نکته...
❌نکته اول : موقعه استفاده از حریره سیر قاشقت حتما خشک وتمیز باشه
❌ حریره سیر تا یکسال ماندگاری داره و تغییر رنگ جزیی اون بعد از سه ماه طبیعیه
❌ حریره سیر برای مزه دار کردن گوشت ، مرغ و برای تهیه غذاهایی مثل کشک بادمجان، میرزا قاسمی و آش ....استفاده میشود
❌مقدار نمکی که استفاده میکنید بستگی به مقدار سیر وذائقه شما دارد در کل سیر یکم باید خوش نمک باشه اما نه خیلی زیاد
❌اگه نکات روبخوبی رعایت کنید یه حریره عالی دارید که تا یکسال می تونید ازش نگهداری کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیب زمینی خوشمزه و متفاوت درست کن
🥔 🥔🍟🍟🍟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ژله_بسیار_زیبا 🍧🍧
🔻ژله های قلب رو با هر طعمی که دوست دارید درست کنید
🔻ژله بی رنگ هم ژله آلوئه را هست
🔻لایه آخرش هم ژله آلوئه را با بستنی هستش
👩🏻🍳
نوش جان 💞
┅✿❀🍃🌷🍃❀
#تیرامیسو
5 عدد تخم مرغ زرده و سفیده جدا
115 گرم شکر نرم
450 گرم پنیر ماسکارپونه به دمای محیط رسیده
240 میلی قهوه
1پ خامه ی فرم گرفته شیرین
40 عدد لیدی فینگر
کمی وانیل
پودر کاکائو و شکلات برای تزیین
ابتدا زرده ها و شکر و وانیل را روی بخار آب خوب هم بزنید تا رنگ آن تغییر کرده و بپزد و غلیظ شود و بگذارید خنک شود. سپس پنیر را افزوده خوب هم بزنید. سفیده ها را فرم دهید تا به سافت پیک برسد و آرام به بقیه ی مواد اضافه نمایید.
کف قالب 22*33 ابتدا یک لایه بيسکوئيت که در قهوه مرطوب شده بچینید سپس یه لایه مایه ی پنیری و مجدد بيسکوئيت و بعد لایه ی پنیر روی آن خامه ی فرم گرفته و بعد با پودر کاکائو و شکلات کاور نمایید حداقل 3 تا 4 ساعت در یخچال بگذارید
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ساندویچ خوشمزه و آسون 🌯👌🏻🔥
ساندويچ لذيذ که سریع درست میشه ومیتونید موادش رو آماده کنید وبزارید یخچال وهروقت خواستیدبپزیدو سرخ کنید 🤗
طرز تهیه :
نیم كيلو سینه مرغ خرد شده (از طول خرد کنید)
از هر کدام 1 قاشق چایخوری نمک وفلفل سیاه
از هرکدام 1 قاشق غذاخوری سس کچاپ ومایونز
از هر کدام 1 قاشق چایخوری سس تند(دلخواه ) و سویا سس
1 قاشق چایخوری سیر وزنجبیل پوره شده (میتونید استفاده نکنید)
همگی را در یک کاسه بریزید ومخلوط کنید واگه فرصت دارید 1 ساعتی استراحت بدید وگرنه همون موقع استفاده کنید.
تابه رو روی حرارت بزارید تا گرم بشه وروغن بریزید
یک عدد پیاز خلال ویا خرد شده
ویک عدد فلفل دلمه خرد شده، اضافه وتفت بدید
تکه های مرغ مزه دار شده را اضافه وتفت بدین تا مرغ پخته وکمی آب مرغ گرفته شود
وبعد نون ساندویچی رو برش زده، سس مایونز بزنید وکاهو و از مواد آماده شده گذاشته ودر کنارش هم سیب زمینی سرخ کرده ونوشیدنی دلخواه سرو کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تارت بادمجان
برای خمیر:
100 گرم کره
3 ق غ ماست
1 تخم مرغ
نصف ق چ بکینگ پودر
نصف ق چ نمک
2 پیمانه آرد
برای فیلینگ :
4-5 بادنجان کبابی
نمک و فلفل سیاه
100-200 میلی لیتر خامه صبحانه
1 ق غ کره
1 پیمانه پنیر کاشار، پارمسان یا پیتزا رنده شده
این خمیر چون شبیه تارت بود اسمشو تارت گذاشتم.
همه مواد خمیر رو ورز بدین و داخل قالب های دلخواه که چرب کردین بزارین و با چنگال سوراخ کرده و در فر گرم شده 170 درجه، حدود 40 دقیقه بپزین.خوب سرخ شن تا داخلشون خمیر نمونه.بادنجان های کبابی رو با کره تفت بدین،نمک و فلفل سیاه رو اضافه کنین و از روی حرارت بردارین و بعد ازینکه کمی از داغی افتاد،خامه و پنیر رو اضافه کنین و مخلوط کنین روی تارتهای پخته ریخته و روش پنیر کاشار رنده شده بریزین و گوجه گیلاسی بزارین وداخل فر تا روشون برشته بشه بذارید.
زردچوبه تنها ادویه نیست جادوی از خواص دارویی است
مصرف زردچوبه به همراه غذا ، تصفیه کننده خون میباشد.
زردچوبه التیام دهنده زخم ها می باشد. همچنین از خواص این گیاه ضد درد و ورم و دررفتگی، اعضای بدن بوده که به صورت خمیر مخلوط با آب به محل درد مالیده میشود
استفاده از دمکرده زردچوبه ،برای تنظیم عادت ماهیانه زنان، درمان اسهال، اسهال خونی و کاهش تورم مفید است
به منظور درمان التهاب لثه یا لوزهها، قرقره دم کرده زردچوبه مفید است.
یکی از مهمترین خواص زردچوبه، پیشگیری از ایجاد سرطان و کمک به درمان آن است.
#خورش_به 🥘 😋
🔸دوتا پیاز را خلالی کرده تفت دادم تکه های گوشت گوسفندی را با پیاز تفت داده وخیلی کم لپه شسته شده هم اضافه کردم وبا گوشت وپیاز تفت دادم کمی رب وزردچوبه وفلفل ونمک زدم واب اضافه کردم تا گوشت پخته بشه(لپه را میتونید حذف کنید یا جدا بپزید وتفت بدید ووقتی گوشت پخته شد اضافه کنید)
به را پوست کنده وبه هرمدلی که دوست داشتید خرد کنید مکعبی ،ریز یا مثل من درشت و در تابه با کمی روغن تفت بدید وگوشت ولپه که پخته شد تقریبا نیم ساعت اخر به خورش اضافه کنید چند تا الو هم حتما بریزید که طعم بینظیری داره در اخر نمک را اندازه کنید واگر ترشی الو کافی نبود اب لیمو هم اضافه کنید دارچین هم کمی میتونید بزنید
#کیک_اسفنجی_شکلاتی
تخم مرغ 4 عدد(به دمای محیط رسیده)
آرد 120 گرم(حدود 1 پیمانه سرخالی)
پودر کاکائو 40 گرم(حدود 1/3 پیمانه)
نشاسته ذرت 40 گرم(حدود 1/4 پیمانه+1/8 پیمانه)
شکر 200 گرم(حدود 3/4 پیمانه)
من کمتر ریختم و 160 گرم اضافه کردم
بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
آب گرم(نه جوش) 1/3 پیمانه
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
نمک 1 پنس
پودر تارتار 1/4 قاشق چایخوری(برای بهتر فرم گرفتن سفیده و جلوگیری از آب انداختن سفیده اضافه میشود و از لوازم قنادی قابل تهیه است)
برای کیک اسفنجی باید مواد حتما با ترازو وزن شوند ولی من مقدار حدوی مواد رو به پیمانه براتون نوشتم
.
آرد+نشاسته ذرت+کاکائو+بیکینگ پودر+نمک را مخلوط و 3 بار الک کنید
سفیده ها+پودر تارتار را با دور تند همزن بزنید کمی که فرم گرفت کم کم نیمی از شکر را اضافه و به هم زدن ادامه دهید تا جایی که سفیوه کاملا سفت شده و به صورت قله ایستاده روی پره همزن قرار بگیرید.
سفیده را کنار بگذارید و زرده ها+وانیل+نیم دیگر شکر را 2 دقیقه با دور متوسط همزن بزنید سپس آب گرم را کم کم اضافه و به همزدن ادامه دهید تا جایی که زرده کاملا سفت و کشدار و حجیم شده و رد همزن روی آب باقی بماند.
سپس در 3 مرحله به تناوب سفیده و مخلوط آرد را اضافه و آرام به کمک لیسک فولد کنید(مواد را روی هم تا بزنید تا با هم مخلوط شده و از طرفی پف زرده و سفیده نخوابد)
قالب گرد ارتفاع دار به قطر 20 تا 22 سانت را کاغذ روغنی انداخته و کمی روی کاغذ را چرب کنید.
مواد را در قالب ریخته و سطح آن را صاف کنید.
در فر 180 درجه به مدت 45 تا 60 دقیقه بپزید
حتما از 45 دقیقه شروع به چک کردن کنید هر وقت خلال دندان تمیز خارج شد فر رو خاموش کنید وگرنه کیک خشک میشه.
فر را خاموش کنید و 10 دقیقه قالب را در فر خاموش نگه دارید بعد از فر خارج کرده و دور تا دور کیک را آزاد و روی توی خنک کننده قرار دهید تا کیک کاملا خنک شود.
برای این کیک به ازای هر تخم مرغ،30گرم آرد+10گرم کاکائو+10گرم نشاسته ذرت+50 گرم شکر استفاده میشود.
اگه دوست ندارید زیاد شیرین بشه میتونید از 30 تا 40 گرم شکر استفاده کنید.
🌟
#هات_داگ_تنوری
🌭برای تهیه هات داگ تنوری همانطوری که از اسمش پیداست، آن را باید داخل فر بپزید. ابتدا نان مخصوص هات داگ را تهیه کنید، داخل آن را کمی سس مایونز بزنید و هات داگ را در نان قرار دهید. هر مخلفاتی که مدنظر دارید باکره تفت دهید. مثلا میتوانید از فلفل یا پیاز استفاده کنید. هات داگها را در ظرف پیرکس کنار هم بچینید و روی آن را فویل بکشید و داخل فر بگذارید. برای اینکه نان هات داگ تنوری شود، روی نان کمی کره بمالید. هر سبزیجاتی که برای هات داگ درنظر دارید، روی آن پنیر رنده شده چدار بریزید تا در فر آب شود و به خورد هات داگ برود.
#تاتلى_كادايف🥄
🍴مواد لازم:
5 عدد تخم مرغ
1 ليوان شكر
1 ليوان روغن مايع
1 ليوان آرد
1 پاكت بكينگ پودر(10 گرم)
200 گرم كادايف رشته اى
براى شربت:
5 ليوان شكر
5 ليوان آب
🍮طرز تهيه:🍮
براى شربت شكر و آب را در قابلمه اى ريخته روى گاز بجوشانيد .
براى مايه تاتلى تمام مواد را به ترتيب در ظرفى ريخته با قاشق چوبى هم بزنيد(از هم زن استفاده نكنيد با چنگال و يا با قاشق چوبى هم بزنيد)در قالب سايز 40_35 چرب شده بريزيد و صاف كنيد .در فر 175 درجه از قبل گرم شده تا وقتى كه رويش سرخ شود بپزيد.بعد از در آوردن از فر شربت خنك شده را روى تاتلى بريزيد و روش را بپوشانيد.3_2 ساعت بعد سرو كنيد.
نوش جان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_پنیری_سوخاری
سینه مرغ پخته و ریز شده یک پیمانه(معادل یک لیوان)
پنیر پیتزا(موزارلا ، پنیر چدار هم میتونید بریزید) یک پیمانه
پنیر خامهای: سه چهارم پیمانه
پیاز حلقه شده دو عدد
🍗🧀🍗🧀🍗🧀🍗🧀🍗
#خوش_طعم_شدن_مافین_های_حاضری
🧁قالب های براق فلزی باعث طلایی شدن کامل مافین ها می شود.🍬
🧁هر قالب را تا دو سوم پر کنید تا به اندازه پف کند.🍬
🧁هر قالب مافین را خوب چرب کنید.🍬
🧁برای پیشگیری از سوختن کناره مافین ها، دو سوم از یک قالب مافین را با آب پر کنید.🍬
🧁از قاشق بستنی (اسکوپ های بستنی) برای ریختن مایه کیک استفاده کنید تا همه یک اندازه باشد.🍬
🧁مافین هایی که گرد نیست و پف می کند، برای مدت طولانی تر یا در دمای خیلی بالا پخته شده است.🍬
🧁خشکی بیش از حد مافین، به علت ریختن مایه کم در قالب و پخت طولانی و در دمای بالا ایجاد می شود.🍬
🧁در پی هم زدن بیش از حد و بالا بودن دمای فر در داخل مافین حفره تشکیل می شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فینگرفود خوشمزه🍟🍔🍕
400 گرم سینه مرغ
1 قاشق چایخوری نمک
1 قاشق چایخوری آویشن
1 قاشق چایخوری فلفل چیلی چرخ شده
1-2 سیب زمینی بزرگ
روغن برای سرخ کردن
خلال دندان
@