eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
155.7هزار دنبال‌کننده
17.6هزار عکس
26.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 مواد لازم: تخم مرغ: ۴ عدد ماست شیرین :۴ ق غ سرپر آرد: ۴ ق غ سرپر بکینگ پودر:۱ ق م موادمیانی:👇👇👇 دارچین مغزگردو نیم کوب شده پودرگل محمدی موادشربت👇👇👇 شکر یک لیوان آب یک لیوان هل و زعفران به مقدار لازم . ☕️@ashpazy_irani🍖🥙🥘
🧆 😍😋 🔸سینه مرغ چرخ شده رو با پیاز رنده شده و جعفری ساطوری شده خوب مخلوط کنید و بعد تخم مرغ و نمک و زردچوبه و فلفلو کمی دارچین و پودر پیاز اضافه کنید و خوب ورز بدید. از مایه گلوله هایی برداشته و داخلش کشمش و گردو و پیازداغ بگذارید. بعر داخل روغن سرخشون کنید. برای سس هم پیازو داخل همون تابه ای که کوفته هارو سرخ کرده بودیم تفت میدیم، بعد رب اضافه میکنیم و سرخ می کنیم و بعد کمی زردچوبه و نمک و فلفل میزنیم و آب میریزیم تا خوب بجوشه بعد از ده دقیقه جوشیدن کوفته ها رو داخلش میریزیم. من داخل سسش هم چند تا دونه آلو برای چاشنی اضافه کردم ☕️@ashpazy_irani🍖🥙🥘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترشی بادمجون کبابی😋😍 مواد لازم🔻 بادمجون ۱ کیلو‌نیم گوجه ۲ عدد سرکه انگور ۱و نیم لیوان سیر ۵ عدد فلفل تند ۴ عدد سبزیجات شامل (نعنا ،ترخون ،گشنیز ،جعفری ،ریحون) ۱ پیمانه خرد شده گلپر ۱ قاشق مربا خوری آسیاب شده سیاه دونه ۱ قاشق چای خوری نمک ۱ قاشق غذا خوری از خوبی های این ترشی اینه که بلافاصله بعد از آماده شدنش میشه نوش جان کنید ،شما میتونید به جای میکس کردن و مخلوط کن از چاقو برای خرد کردن بادمجون استفاده کنید، مقدار نمک کاملا سلیقه ای هست و‌ میتونید بیشترش کنید . ☕️@ashpazy_irani🍖🥙🥘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 موارد لازم ۱پیاله جو پرک و۱عدد پیاز متوسط و سینه مرغ از قبل پختم و ریش کردم و آب مرغ قارچ هرچه بیشتر بهتر ۱عدد متوسط هویج و مقداری جعفری خرد شده ۲لیوان برای این مقدار جو شیر ۱بسته خامه وکره ☕️@ashpazy_irani🍖🥙🥘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 مواد لازم: ژله موز ۱بسته موز ۲ عدد خامه صبحانه ۱۰۰ گرم بیسکوییت پتی بور ۱بسته . ☕️@ashpazy_irani🍖🥙🥘
پاناکوتا خرما🧋🧋 مواد لازم خرما 17 عدد شیر 300 میلی‌لیتر (یک و یک‌چهارم پیمانه) پودر کاکائو 2 قاشق سوپخوری شکلات تلخ (خرد کرده) 70 گرم خامه صبحانه 200 گرم پودر ژلاتین 1 قاشق سوپخوری بن ماری شده وانیل یک‌چهارم قاشق چایخوری هسته خرماها را درآورید و خرما را همراه با نیمی از شیر و ‌پودر کاکائو، در پارچ دستگاه مخلوط کن بریزید و مخلوط کنید.آن‌گاه این مخلوط را صاف کنید. سپس باقیمانده شیر، شکلات و خامه را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.حالا ژلاتین بن ماری شده در کمی آب را افزوده و هم بزنید . ولی مراقب باشید که مایه نجوشد! اکنون وانیلین را به آن بیفزائید و بعد مایه صاف کرده خرما را افزوده و در قالب ریخته و 4 ساعت در یخچال بگذارید. اگر شیرین تر دسر را دوست داشتید دو ق غ عسل اضافه کنید. . ☕️@ashpazy_irani🍖🥙🥘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 با یک تابه دوطعم کیک عالی و خوشمزه درست کن مواد لازم تخم مرغ سه عدد شیر دوسوم لیوان آرد دو لیوان بکینگ پودر دو ق چ روغن مایع نصف لیوان شکر یک لیوان پودر کاکائو یک ق غ زعفران دم کرده دو ق غ پودر هل نصف ق چ وانیل نوک ق چ . ☕️@ashpazy_irani🍖🥙🥘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🥩 😋😍 ▫️گوشت راسته گوساله ۱ کیلوگرم ▫️روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری ▫️نمک و فلفل به مقدار لازم ▫️روغن گیاهی به مقدار لازم 🔸۱- راسته‌ها را به قطر 2 الی 3 سانتیمتر می‌بریم و دو طرف آنها را به روغن زیتون آغشته می‌کنیم و آنها را با نمک و فلفل مزه‌دار می‌نماییم ۲- منقل گازی یا زغالی را آماده می‌کنیم. اگر منقل زغالی باشد، باید بگذاریم تا زغال‌ها کاملاً داغ شود و بگیرد و سفید شود. ۳- ظرف چدنی مناسب استیک را روی زغال‌ها می‌گذاریم و کمی روغن روی سطح آن اسپری می‌کنیم ۴- پس از اینکه کمی ظرف داغ شد، استیک‌ها را روی آن یا روی صفحه گریل می‌گذاریم. اگر استیک آبدار بخواهیم، هر طرف آن را 8 دقیقه روی حرارت می‌گذاریم. اگر نیمه آبدار بخواهیم، 10 دقیقه هر طرف را کباب می‌کنیم. پس از آن، استیک‌ها را از روی حرارت بر می‌داریم و 2 دقیقه می‌گذاریم تا کمی خنک شود، سپس سرو می‌کنیم. ☕️@ashpazy_irani🍖🥙🥘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 برای کوفته ها؛ گوشت چرخ کرده 300 گرم 1 عدد تخم مرغ 1 عدد پیاز رنده شده 1-2 حبه سیر رنده شده 5 قاشق غذاخوری آرد سوخاری 1 قاشق چایخوری فلفل 1/2 قاشق چایخوری پاپریکا 1 قاشق چایخوری نمک مواد دیگر: 2 عدد سیب زمینی متوسط 2 عدد هویج متوسط 2 عدد فلفل دلمه ای 1 عدد فلفل سبز 1 فنجان نخود فرنگی آب پز چند عدد پیاز کوچک 4-5 حبه سیر برای سس: 5 قاشق غذاخوری گوجه فرنگی کنسرو شده یا 2 عدد گوجه فرنگی نصف قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 1.5 فنجان آب داغ 1 قاشق چایخوری آویشن نصف قاشق چایخوری پاپریکا نمک . ☕️@ashpazy_irani🍖🥙🥘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 مواد لازم جودوسر پرک ۵قاشق آب یک لیوان تخم مرغ یک عدد سفیده ۲تا۳عدد موز یک عدد دانه چیا یک قاشق استویا یک قاشق یا شیره خرما دو قاشق دارچین پودر کاکائو یک ق . ☕️@ashpazy_irani🍖🥙🥘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 ۴ عدد خمیر یوفگا(فیلو) مواد میانی: ۴ عدد بادمجان ۱ عدد گوجه فرنگی درشت ۲ عدد فلفل کاپیا قرمز یا فلفل دلمه ۲ عدد فلفل سبز ۱ عدد پیاز ۴ قاشق روغن ۱ قاشق غذاخوری رب ۱ قاشق چایخوری نمک۱ قاشق مرباخوری نعنا خشک ۱ قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز به ذائقه خودتون مواد سس: ۱ قاشق غذاخوری آرد ۱ قاشق غذاخوری سرکه ۱/۲ قاشق چایخوری روغن ۱ زرده تخم مرغ برای رومال کنجد به مقدار لازم . ☕️@ashpazy_irani🍖🥙🥘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋😍 برای درست کردن این بیگ برگر نیاز به ۵۰۰ گرم گوشت چرخکرده(۸۰ درصد گوشت گوساله و ۲۰ درصد گوسفندی) ، پنیر موزارلا ، یک بسته نان ، پپرونی ، پنیر گودا ، فلفل سیاه ، فلفل پاپریکا ، سس خردل(یک قاشق مرباخوری) ، نمک و یک عدد پیاز متوسط آبگرفته شده هستش👌 . داخل ویدئو کاملا توضیح دادیم فقط چند تا نکته هست که براتون مینویسیم😊👇 1. گوشت برگر نباید چند بار چرخ بشه یه بار چرخ بشه کافیه در ضمن استفاده از گوشت گوسفندی هم سلیقه ای هستش✌ . 2.حتما برگرُ روی حرارت بالا بپزید تا آب نندازه و اصلا در ظرف رو نبندین😉 . 3. برای تهیه سس خیار شور هم خیار شورُ رنده ریز میکنیم به همراه سس هزار جزیره و سس خردل قاطی میکنیم و بعد این ترکیب رو به کف نون میزنیم(خیلی خوشمزس حتما یه بار امتحان کنید😋✌) . 4. وقتی پنیر موزارلا (یا همون پنیر پیتزا) رو روی برگر ریختیم باید حدودا پنج دقیقه تو دمای صد و هشتاد درجه داخل فر یا مایکروفر بزاریم تا پنیرمون کاملا آب بشه👌 . ☕️@ashpazy_irani🍖🥙🥘
تست مرغ و پيازچه 😍😋 سینه مرغ پیاز زردچوبه فلفل سیاه پبازچه پنیرخامه ای نان تست یا باگت پودر سیر پودر آویشن سینه مرغو به همراه زردچوبه،فلفل سیاه،نمک آب پز کنید ،و بعدش ریش ریش کنید با آب یا عصاره مرغی که داخل قابلمه درست شده مخلوط کنید تا مزه دار بشه ، حالا مرغو با پنیر خامه و پیازچه خرد شده،آویشنو پودر سیر مخلوط کنید ترکیب بالارو بین نان تست یا باگت یا هر نونی که دوس دارید بذارید و تست کنید ☕️@ashpazy_irani🍖🥙🥘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کورن داگ😋😍 مواد لازم🔻 نان تست یک (۱) عدد جعفری یه کوچولو فلفل پاپریکا یه کوچولو آرد یه کوچولو سس خردل یک (۱) قاشق غذا خوری سس کچاپ یک (۱) قاشق غذا خوری سوسیس هات داگ یک (۱) عدد پنیر موزارلا بیست (۲۰) گرم دستور پخت🔻 یدونه نون تست رو چهار طرفشو میگیریم بعد با وردنه صافش میکنیم بعد روی نون یه کوچولو جعفری ، فلفل پاپریکا ، آرد ، میریزیم بعد از اینه روشو سس خردل و سس کچاپ میمالیم میزاریم کنار سوسیس هاتداگمون رو تو دو قاشق روغن سرخ میکنیم بع روی نون پنیر موزارلا میریزیم سوسیس رو روی نون میزاریم بعد رولش میکنیم و توی یک قاشق کره سرخش میکنیم و تمام. ☕️@ashpazy_irani🍖🥙🥘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 مواد لازم: نیم کیلو گوشت چرخ کرده 6 گرم (1 قاشق چایخوری) نمک 2 گرم (1 قاشق چایخوری) فلفل قرمز فلفل سیاه به مزه 15 گرم (1 قاشق غذاخوری) سس گوجه فرنگی 1 عدد پیاز (100 گرم / 0.4 فنجان) 2 عدد فلفل قرمز (200 گرم / 1.7 فنجان) 1 بسته تورتیلا یا نان لواش (300 گرم) سالاد: سیب زمینی سرخ کرده سس مایونز ماست دستور: پیاز و فلفل دلمه قرمز را خورد کنید ، به گوشت چرخ کرده ، نمک و فلفل و کمی پودر سیر اضافه کنید. حسابی ورز بدید بزارید داخل یخچال خودشو بگیره بیارید بیرون دوباره ورز بدید و به سیخ چوبی بکشید آن را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید تا طلایی شود (40 دقیقه) ، بالا و پایین. پیشنهاد :در تورتیلا یا نان لواش، همراه با سالاد ، سیب زمینی سرخ کرده ، سس مایونز و ماست نوش جان کنید ☕️@ashpazy_irani🍖🥙🥘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 مواد لازم آرد سفید ۱ لیوان آرد نخودچی نصف لیوان آرد برنج نصف لیوان روغن مایع به مقدار لازم مواد لازم شهد آب ۳ لیوان شکر ۳ لیوان گلاب نصف لیوان پودر هل ۱ ق چ زعفران به مقدار لازم ☕️@ashpazy_irani🍖🥙🥘
🥪 😋😍 ▫️سینه مرغ چرخ شده ۴۰۰ گرم ▫️سس خردل یک ق س ▫️سیر رنده شده سه حبه ▫️فلفل دلمه رنگی خردشده ۱۰۰ گرم ▫️نمک وفلفل سیاه به میزان لازم ▫️نان تست دوعدد ▫️شیر یک چهارم پیمانه ▫️پودر سوخاری رنگی ۲۰۰ گرم 🔸ابتدا نان تست ها را در شیر خیس کرده و کنار می گذاریم سپس سینه مرغ چرخ شده را با سیر، نمک، فلفل، سس خردل و فلفل دلمه ای های رنگی مخلوط می کنیم شیر اضافی نان تست ها را هم گرفته و به مواد اضافه میکنیم سپس مواد را خوب با هم مخلوط کرده سطح سینی فر را با پودر سوخاری رنگی پوشانده مواد مرغ را روی پودر قرار داده و به شکل هرمی فرم می دهیم سپس با پودر سوخاری تمام زوایای هرم را پوشش می دهیم و سینی را طبقه وسط فر با دمای ۱۷۰ درجه به مدت سی دقیقه اجازه می دهیم تا کاملا پخته شود سپس از فر خارج کرده و پس از کمی خنک شدن برش می زنیم و برش های مثلثی را در ظرف سرو می چینیم ☕️@ashpazy_irani🍖🥙🥘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 4 لیوان شیر 15 قاشق غذاخوری شکر یه پاکت 200 گرمی خامه صبحانه (اگه خامه قنادی میریزین مقدار شکرو کمتر کنین) 4 قاشق غذاخوری پودر ژلاتین نصف لیوان اب سرد مقداری وانیل خامه رو روی بخار اب جوش هم بزنین تا رقیق بشه (بنماری) پودر ژلاتین رو با اب سرد مخلوط کنین و بعد از اسفنجی شدن بنماری کنین تا شفاف بشه شیر و شکر رو روی حرارت ملایم بذارین تا شکر حل بشه کمی از شیر گرم توی خامه بریزین و هم بزنین تا یکدست بشه و دوباره خامه رو برگردونین تو قابلمه شیر اینجوری خامه دون دون نمیشه و نمیبره ژلاتین بنماری شده خنک رو اضافه کنین کمی وانیل بریزین مایه دسر رو از صافی رد کنین و بریزین تو قالب بذارین تو یخچال سفت بشه دو بسته ژله با طعم دلخواه رو با 3 لیوان اب جوش بنماری کنین و بذارین سرد بشه وقتی پاناکوتا تو قالب سفت شد اطرافش رو آزاد کنین تا دسر کامل از قالب جدا بشه ژله رو طوری تو قالب بریزین که به زیر دسر نفوذ کنه و دسر تو ژله شناور بشه و قالب رو بذارین تو یخچال تا ژله سفت بشه بعد از سفت شدن ژله، اونو چند ثانیه تو اب گرم نگهدارین و ژله رو برگردونین تو ظرف سرو به دلخواه تزئین کنین ☕️@ashpazy_irani🍖🥙🥘
🍲 😋 ▫️۶ سیب زمینی متوسط ▫️۳ ق غ روغن، تقسیم شده ▫️نمک ▫️چدار ▫️خامه ترش ▫️پیازچه ▫️بیکن خرد شده 🔸سیب زمینی ها را برش بزنید اما کاملا نبرید. ۱.۵ قاشق روغن زیتون را به برس روی آن بزنید؛ سپس تا دمای ۴۲۵ درجه فارنهایت برای ۳۰ دقیقه بپزید. باقیمانده روغن زیتون را با برس روی آن بزنید. مقداری نمک بپاشید. برای ۳۰ دقیقه یا تا زمانیکه نرم شود بپزید. چدار را بین برش های نازک سیب زمینی بریزید تا ذوب شود. در صورت تمایل خامه ترش، پیازچه و بیکن را برای چاشنی اضافه کنید. ☕️@ashpazy_irani🍖🥙🥘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 1عدد تخم مرغ 100میلی لیتر شیر یا دو پنجم لیوان فرانسوی 1ق چ سر پر کره 50گرم پنیر فتا 100گرم پنیرچدار یا پیتزا رنده شده جعفری خرد شده 10گرم یا یک ق غ بکینگ پودر نصف ق چ نمک 2پیمانه آرد چندمنظوره روغن شیر ،تخم مرغ، نمک و کره را با هم در ظرفی بریزیر و با ترکیب کنید و سپس بکینگ پودر و آرد را اضافه کنید .آرد در فیلم به یکباره اضافه شده شما برای کنترل نرمی خمیر کم کم اضافه کنید تا خمیری به نرمی ویدئو به دست آورید. سپس پنیر فتا و پنیر جدار و جعفری خرد شده را اضافه و خمیر را ورز بدید .بعد از آماده شدن خمیر روی سطح کار و خمیر را کمی آرد پاشی کنید و خمیر را مانند ضخامت ویدئو باز کنید و سپس با چاقو یا کاتر رولی خمیر را به شکل نوارهای باریک برش بزنید و در روغن سرخ کنید ☕️@ashpazy_irani🍖🥙🥘