eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
155.7هزار دنبال‌کننده
17.6هزار عکس
26.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیتزا با خمیرنون😋😍😋 خیلی راحته ی بار امتحان کنید عاشقش میشید مختص اونایی که تایم‌ندارن حوصله درست کردن خمیر ندارن و ضمنا از خمیر های آماده بیرونم مثل من خوشش ن نمیاد🥴🤣🤦‍♀️ ی بسته نون لواش مایع گوشتی که شما میتونید از مرغ ریش ریش یا هر ترکیب دیگه ای استفاده کنید قارچ و ذرت و فلفل دلمه ای هم با ترکیب گوشت عالی میشه نونهارو که برش دادید کف قابلمتون که تفلون و از قبل چرب کنید بریزید هر بسته نون لواش ی لیوان شیر کافی و بعد کمی کره اب شدهو بعد مواد لایه به لایه بریزید و در نهایت پنیر پیتزا بزارید رو شعله ملایم(حتما از شعله پخش کن استفاده کنید و بزارید به دل برشته بشه)و پنیرش اب بشه پیتزا شما به همین راحتی امادس
44.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 آرد نخودچی ۵۰ گرم آرد قنادی ۱۰۰ گرم پودر قند ۶۰ گرم زرده تخم مرغ ۱ عدد وانیل یا پودر هل ۱/۳ ق چ روغن نیمه جامد (من از لادن آبی استفاده کردم) ۴۰ گرم کره ۵۰ گرم طرز تهیه کره همدمای محیط، روغن نیمه جامد و پودر شکر رو ۵ دقیقه با دور تند هم بزنید. زرده و هل رو اضافه کنید و یکی دو دقیقه هم بزنید. آرد نخودچی و نصف بیشتر آرد قنادی رو بریزید، بقیه آرد رو هم کم کم اضافه کنید و با نوک انگشت خمیر رو جمع کنید. بیش از حد آرد نریزید چون خمیر خشک میشه. یک مقدار از خمیر رو توی دستتون گلوله کنید اگه صاف و بدون ترک بود یعنی خمیر آماده ست‌. گلوله های ۱۰ گرمی از خمیر بردارید و وسطش یه حفره ایجاد کنید. اگه موقع گلوله کردن احیانا خمیر ترک خورد دستتون رو چرب کنید. در سینی که نیاز به چرب کردن هم نداره با کمی فاصله بچینید. در فر ۱۷۰ درجه ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بزارید بپزه. بعد از پخت صبر کنید تا خنک بشه بعد به راحتی شیرینی رو از روی سینی بردارید. توی حفره ها رو با بریلو، مارمالاد، گاناش یا شکلات ذوب شده پر کنید‌ به دلخواه با شکلات ذوب شده و پودر پسته تزئین کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🫔 😋😍 🔸دو تا پیاز نگینی داشتیم با نیم کیلو گوشت برای مایع لازانیا و یادت باشه که حتما باید بذاری آبش کامل جمع بشه👌🏻 در رابطه با بشامل هم پنجاه گرم آرد و پنجاه گرم کره داشتیم که اول کره رو ذوب میکنم بعد آرد رو اضافه میکنم و کمی آرد رو در کره تفت میدم البته نباید رنگش عوض بشه، شیر هم باید سر‌د باشه (دو لیوان) و تندتند هم برنی تا خوب مخلوط بشه و بعد ادویه ها (جوزهندی هم یک هشتم یک عدد کافیه) قارچی که اضافه کردم هم بلانچ شده بود☺️ دمای فر 180 درجه سانتیگراد و مدت پخت بیست دقیقه هست در واقع اونقدری که پنیر ذوب بشه و روش کمی گل بندازه. از همه مهمتر وقتی از فر درآوردی سی دقیقه بهش دست نزن تا خودشو بگیره ‌و وا نره
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 مواد لازم👇‌ 3 عدد تخم مرغ 1 لیوان شکر 1 لیوان شیر 1 لیوان روغن 1 ق چ بیکینگ پودر 1 ق چ سرخالی وانیل 2.5 لیوان آرد موادی که باید به نصف خمیرکیک اضافه کنید👇‌ نصف لیوان شیر 2.5 قاشق غذاخوری کاکائو 1 قاشق چایخوری قهوه (اختیاری 🍰🥮
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳 اگه از تلخی قهوه خوشتون نمیاد حتما باید این مدل رو امتحان کنید احتیاج داریم به شکر و قهوه فوری به یک اندازه (دو قاشق) و آب جوش دو برابر مقدار(۳-۴ قاشق) یا با همزن خوب هم بزنید اگر در دسترس نبود توی شیشه کوچیک بریزید و سه چهار دقیقه مداوم تکون بدیدشیشه رو هم با شیر سرد میتونید میل کنید هم شیر گرم سس کارامل و سس شکلات ام جذابیتش رو چند برابر میکنه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳🥦🥦 مواد لازم: 500 گرم کلم بروکلی 2 عدد هویج رنده شده 5-6 عدد خیارشور ریز خرد شده 1 قوطی ذرت کنسرو شده برای سس: جعفری تازه خرد شده 2 حبه سیر، رنده شده 6-7 قاشق غذاخوری ماست چکیده یا همزده 2 قاشق غذاخوری پر سس مایونز 1 قاشق غذاخوری سس خردل نمک فلفل سیاه طرز تهیه: کلم بروکلی را ریز خرد کنید و 5 دقیقه در آب بجوشانید،سپس آبکش کنید و اجازه دهید کامل خنک شوند،هویج ها را پوست گرفته و رنده کنید و در تابه با مقداری روغن زیتون تفت دهید وقتی خنک شد با بقیه مواد سالاد در یک ظرف بریزید،برای سس جعفری ،ماست، سیر، سس مایونز، خردل، نمک و فلفل را اضافه و مخلوط کنید سپس روی مواد سالاد بریزید و مخلوط کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 مواد لازم: گوشت کبابی دمبه پیاز بزرگ ۲ عدد گوجه ۳ عدد نمک، گلپر، رب انار روغن ۱ ق غ 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگه این کیک رو درست نکنی از دستت رفته بس خوش بافته 😋 نه خشکه، نه گلوگیر عالیه عالی🤌 تازه مشکلتون در رابطه با سفیده های تخم مرغ که همیشه بعد از شیرینی پزی میمونه حل میشه 😍 فقط چندتا نکته داره که بهت میگم 👇 ✅ اول اینکه چون سفیده داره ممکنه اول پف کنه ولی بعد تو فر که پختش کامل بشه کمی از پف کار بخوابه که طبیعی هست ✅ بافت کیک به دلیل مایعات بافت شکننده ای داره ، با احتیاط حمل کنید و حتما بزارید کامل خنک بشه بعد برش بزنید ✅ برای فرمگیری سفیده حتما باید ظرف و پره های همزن تمیز و خشک باشن و ذره ای زرده قاطی مواد نشده باشه ✅حتما بعد از فرم گیری سفیده ها رو بزارید یخچال تا وقتی مابقی مواد درست میکنید آب نندازه ✅ توی همزدن مواد دقت کنید و سفیده رو به آرومی به مواد مخلوط کنید که پف مواد نخوابه مواد لازم ؛ سفیده تخم مرغ ۱۶۰ گرم ( حدودا ۴ تا تخم مرغ درشت میشه) آرد ۱۸۰ گرم بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری وانیل نصف قاشق چایخوری (من نزدم شما بزنید ) شکر ۱۷۰ گرم شیر داغ ۵۰ گرم آب داغ ۱۰۰ گرم روغن مایع ۱۰۰ گرم طرز تهیه تو فیلم کاملا مشخصه ولی اگه اینترنتون ضعیفه بگید واستون اینجا دستور تهیه رو اضافه کنم . فر ۱۸۰ درجه حدود ۳۰ تا ۴۰ دقیقه سایز قالب میان تهی من ۲۳ سانت هست . تو قالب گرد ساده ۲۰ تا ۲۲ سانت هم میتونید بپزید 🌟
شیرینی 🌸 ▫️نون مخصوص سمبوسه ایرانی ▫️پنیر کیبی ▫️مغز گردو ریز خرد شده ▫️عسل یا شیر عسلی برای روکش 🔸خمیر سمبوسه روی سطح صاف قرار بدین پنیر خامه ای یا کیبی کمی پودر گردو البته درصورت تمایل خیلی ها اصلا نمیزنن رو چند سانت ازلبه عقبتر بزارین لبه های هردوسمت روی لبه های پنیر بزارین بعد خمیرتون رو رول کنید در روغن داغ سرخ کنید بعد روی کاغذ روغن گیر انداخته تا روغن اضافه رو جذب کنه کاملا که سرخ کردین روش عسل یا شیر عسلی بریزین ودر صورت دلخواه داخل پودر پسته بزنید 👩🏻‍🍳       
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 مواد لازم: گوشت کبابی دمبه پیاز بزرگ ۲ عدد گوجه ۳ عدد نمک، گلپر، رب انار روغن ۱ ق غ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 آرد سفید ۱٥٠ آرد نخودچی۱٥٠ روغن صاف قنادی١٥٠ پودر قند ١٥٠ زرده تخم مرغ ۱عدد پودر هل یک ق چ شکلات تلخ ب مقدار لازم برای تزیین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 مواد لازم: نخود: ۳۵۰ گرم سیب زمینی: ۲ عدد متوسط پیاز: ۲ عدد متوسط گوجه: ۲ عدد متوسط پوره سیر: ۱ ق غ نمک،زردچوبه،پودر فلفل سیاه،پودر کاری،پودر تخم گشنیز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
5 عدد دل بره 1 پیاز 1 فلفل قرمز 2 فلفل سبز 1 فنجان چای روغن 1 ق چ زیره 1 ق چ پودر فلفل دلمه نمک 5 پیازچه (برای سالاد) جعفری (برای سالاد) سماق(برای سالاد) نمک (برای سالاد) ابتدا دل را به قطعات کوچک خرد می کنیم. پیاز و فلفل ها را خرد می کنیم. ماهیتابه را روی اجاق گاز گذاشته روغن را روی آن ریخته تا داغ شود. پیازها را به مدت 4-5 دقیقه تفت دهید و فلفل ها را اضافه کنید.هم بزنید دل ها را به مواد اضافه کنید. سالاد خود را درست می کنیم تا قلب پخته شود. برای سالاد پیاز را ریز خرد می کنیم در قابلمه ریخته جعفری را خرد کرده و اضافه میکنیم. سماق و نمک راریخته و خوب مخلوط کنید. نان خود را از وسط نصف کرده .در اخر، پودر فلفل و نمک و زیره را به دل ها اضافه می کنیم.. و با نان سرو کنید. ♥️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا