eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
159.8هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
26.7هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
🔸زردآلودوکیلو 🔸نمک مقداری 🍃طرز تهیه 🍃 براي درست کردن لواشک بايد زردآلوها را شسته و هسته ي آن را جا کنيد.بعد با کمي نمک بگذاريد که بپزد. وقتي کاملاً پخت آن را از صافي رد کنيد تا پوست آن کاملاً جدا شود. توجه داشته باشيد که سوراخهاي صافي به اندازه اي باشد که گوشت زردآلو از آن عبور کند.بعد آن را درون سيني که کمي سطح آن را چرب کرده ايد پهن کنيد. قطر آن بايد حداقل يک سانتي متر باشد. آن را جلوي آفتاب قرار دهيد. کمي که روي آن گرفت يک نايلون تميز روي آن بکشيد تا ميکروب در آن نفوذ نکند. بعد با خيال راحت جلوي آفتاب قرار دهيد تا کاملاً خودش را بگيرد و خشک شود. 💐💐💐💐💐💐💐 http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c
تخم مرغ ۴عدد شکر یک لیوان ویک قاشق غذاخوری پر ماست خامه ای یکلیوان روغن مایع یک لیوان سر خالی وانیل یک قاشق مربا خوری بکینگ پودر یک قاشق غذاخوری آرد ۲لیوان ویک قاشق غذاخوری پر پودر کاکائو برای لایه های کیک ابتدا فر رو رشن کرده، با دمای ۱۸۰ درجه حالا میریم سراغ کیک تخم مرغ و شکر وانیلرو با همزن زده تا سفید کشدار بشه بعد ماست وروغن مایع رو اضافه کرده در حد مخلوط شدن هم بزنید آرد رو الک کرده همرا بکینگ پودر وبه کیک اضافه کرده در سه مرحله بعد صورت دورانی مخلوط میکنیم قالب مورد نظر رو با روغن جدا کننده چرب کرده یا چرب کنید درآرد پاشیده ومواد کیک رو در سه مرحله به قالب اضافه کرده یک سوم مواد کیک رو ریخته ردش پودر کاکائو الک کرده بعد به این ترتیب ادامه میدیم ودر ۱۸۰ درجه به مدت ۴۰ تا ۴۵دقیقه میپزیم 💐💐💐💐💐💐💐 http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c
🔷 😍 اشپزی خاص نشاسته 200 گرم شکر400گرم گلاب 1لیوان ابسرد1لیوان روغن مایع دوق غ شیره انگور نصف لیوان مغزگردو هرچی بیشتر بهتر پودر نارگیل وترافل رنگی به دلخواه وسلیقه ای توی یه ظرف تفلون نشاسته رو باابسرد مخلوط میکنیم وروی حرارت میزاریم وتاکاملا حل بشه خیلی مواظب باشید گلوله نشه وقتی مایع حل شد ونرم شدشکر وگلاب وروغن ومغز گردو وشیره رو اضافه میکنیم ومرتب هم میزنیم تا غلیظ بشه وبه صورت خمیر وسط ظرف جمع بشه بعد از روی حرارت برمیداریم ومیریزیم توی ظرف میزاریم یخچال تا سفت شه بعدش باپودر نارگیل وترافل تزیین کنید 💐💐💐💐💐💐💐 http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c
🥣🍯 ۵ قاشق غذاخوری سرپرنشاسته گندم ۳ قاشق سرپرشیرعسلی ۲ لیوان شیر ۲ قاشق غذاخوری گلاب 🔸نشاسته را با شیر سرد مخلوط کنید. بعد شیرعسلی را اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار بدید و هم بزنید تا قوام بیاد، فرنی بعد از خنک شدن کمی سفت تر میشه پس نیازی نیست روی حرارت سفت بشه برای تزئین ازمقداری پودرکاکائو ودارچین که باچندقطره آب یاگلاب مخلوط شده وگل و خلال پسته استفاده کردم 💐💐💐💐💐💐💐 http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c
🍡🍫 موزها رو برش بزنید به چوب بستنی یا سیخ چوبی فرو کنید اونها رو داخل شکلات آب شده قرار بدید بعد داخل یخچال قرار بدید تا شکلات سرد و سفت بشه 💐💐💐💐💐💐💐 http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c
شکر نیم کیلو پوست پرتقال 200 گرم آبلیمو 1 قاشق سوپخوری آب دو لیوان قسمت سفیدی های پوست پرتقال را جدا کرده و خلال می کنیم. پوست پرتقال ها را در آبجوش ریخته و اجازه می دهیم 15 دقیقه داخل آن بماند و بعد آبکش می کنیم. این مرحله را کلا" 3 بار تکرار می کنیم و هر بار باید 15 دقیقه داخل آب بماند تا بپزد و در عین حال تلخی آن از بین برود. شکر را با 2 لیوان آب حل و روی حرارت می گذاریم تا قوام بیاید. بعد پوست پرتقالها و آبلیمو را اضافه کرده و می گذاریم نیم ساعت روی حرارت بماند. بعد از اتمام پخت یه دستمال روی قابلمه می کشیم (از در قابلمه استفاده نکنید) و اجازه می دهیم 24 ساعت در دمای اتاق بماند. آموزش غذاهای سه دقیقه ای از عکس ایده بگیر وتوی مهمونی هات بدرخش 💐💐💐💐💐💐💐 http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c
🍰 😋 ▫️1 لیتر و یک لیوان شیر ▫️1.5 لیوان آرد ‌ ▫️150 گرم کره‌ ▫️1 لیوان شکر‌ ▫️2 قاشق غذاخوری کاکائو ▫️کمی وانیل ▫️80 گرم شکلات شیری+ 80 گرم شکلات تیره ▫️7 عدد بیسکویت برای پایه ‌ 🔸شیر را در ظرف موردنظر بریزید ، آرد ، شکر را اضافه کنید ، خوب مخلوط کنید و بگذارید حل شود.روی حرارت اجاق گاز بذارید،وقتی بجوش آمد،کره و وانیل رو اضافه کنید.یادتون باشه مدام هم بزنید.بعد از آماده شدن،یک‌سوم آن را درون قالب بریزید و با قاشق صاف کنید.حالا پودر کاکائو و شکلات شیری رو به مابقی مایه اضافه کنید و هم بزنید.و بعد یک سوم دیگر را روی لایه سفید بریزید.وباپشت قاشق صاف کنید و بعد شکلات تیره رو به یک سوم باقیمانده بریزید و هم بزنید و روی لایه دوم بریزید و با پشت قاشق صاف کنید.بیسکوییت رو با شیر خیس کنید و روی دسر بچینید و بذارید یخچال تا سفت بشه 💐💐💐💐💐💐💐 http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c
مواد لازم سه عدد تخم مرغ بزرگ نصف فنجان کره یک چهارم فنجان پوره کدو تنبل یک قاشق چای خوری دارچین یک قاشق چای خوری عصاره وانیل یک چهارم قاشق چای خوری ادویه پای کدو تنبل یک چهارم فنجان گردو ریز خرد شده هشت برش نان طرز تهیه یک ماهیتابه بزرگ را روی شعله متوسط اجاق گاز قرار می‌دهیم و روغن را درونش می‌ریزیم. تخم مرغ، کره ، کدو تنبل ، دارچین ، وانیل ، ادویه پای کدو تنبل و گردو را در یک کاسه با هم مخلوط کرده و یک برش نان را درونش می‌غلتانیم و درون ماهیتابه سرخ می‌کنیم سپس هفت عدد نان برش خورده دیگر را نیز به این شکل سرخ می‌کنیم این سرخ کردن باید به مدت 3 دقیقه به طول انجامد نوش جان 💐💐💐💐💐💐💐 http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c
🌸🌸دیزاین ژله لیوانی 🥂 🌀ستاره های سفید ژله آلوئه ورا با بستنی روی سطح صاف میریزید وقتی ژله بست قالب ستاره میزنید بعد به دیواره لیوان میزنید میذارید یخچال تا به دیواره لیوان بچسبه در آخر ژله بی رنگ مثل بلوبری رو توی لیوان میریزید میذارید ببنده ❄️ 💐💐💐💐💐💐💐 http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c
مواد لازم ماست ۱و۱/۲پ روغن زیتون۲ق غ آرد سفید همه منظوره۲و۱/۲پ بیکینگ پودر۳ق چ نمک۱ق چ طرز تهیه همه مواد رو با هم مخلوط کنید با دست یا قاشق یا میکسر.خمیر کمی چسبنده هست ولی اشکالی نداره اونو ۱۶ قسمت مساوی تقسیم کرده و گرد کنید روشو با یه پارچه بپوشونید تا خشک نشه و از اولی شروع کنید با وردنه روی سطح صافی که آردپاشی شده اونو باز کنید تا هر چقدر که امکان داره و پاره نشه باز کنید بعد با احتیاط بردارید و داخل یه تابه بدون روغن که با حرارت نسبتا بالا گرم شده قرار بدین تا روی نون حباب بزنه بعد برگردونید تا طرف دیگه هم پخته بشه.همه رو به همین صورت آماده کنید و بپزید.نون بافت نرمی داره و برخلاف نونایی که با مخمره چند روز بدون اینکه بیات بشه داخل نایلون در جای خنک میتونید نگهداری کنید نوش جان 💐💐💐💐💐💐💐 http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c
مواد لازم پودر نارگیل 2 پیمانه شکر نصف پیمانه آب نصف پیمانه شیر نارگیل 2 ق س گلاب 2 تا 3 ق غ پودر هل یک هشتم ق غ پودر پسته نصف پیمانه طرز تهیه آب و شکر را داخل قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم گذاشته و هم می زنیم تا شکر حل شود سپس چند دقیقه صبر کرده تا شربت قوام بیاید و غلیظ شود سپس از روی حرارت برداشته و هم می زنیم تا خنک شود سپس پودر نارگیل و گلاب و شیر نارگیل را اضافه کرده و خوب مخلوط کرده و مجدد روی حرارت کم گذاشته حدود 5 دقبقه و خوب مخلوط می کنیم. سپس در ظرف مستطیل مناسب ریخته و روی آن پودر پسته پاشیده روی آن را پوشانده و در یخچال برای مدت 3 تا 4 ساعت قرار می دهیم و سپس با چاقو به صورت لوزی برش می زنیم و در ظرف پذیرایی می چینیم. نوش جان 💐💐💐💐💐💐💐 http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c
موادلازم تخم مرغ ۲عدد خامه فرم گرفته یا خامه صبحانه ۲۰۰گرم شکر ۵قاشق غذاخوری کمپوت آناناس نگینی شده ۳تا۴تیکه شیر نصف لیوان پودر ژلاتین ۴ قاشق چای خوری طرزتهیه ابتدا ژلاتین رو روی شیر ریخته وروی بخار کتری به صورت بنماری ذوب میکنیم تا یکدست شود. زرده وسفیده هارو جداکرده. سفیده هارو به اندازه ای میزنیم تا فرم بگیره واز ظرف برنگرده وداخل یخچال قرار میدهیم. زرده هارو باشکر میزنیم تا سفیدوکشدار شود. ژلاتین یکدست شده وخنک شده رو به زرده هااضافه میکنیم. خامه فرم گرفته یا صبحانه رو به زرده ها اضافه میکنیم ومخلوط میکنیم بعد سفیده های فرم گرفته رو اضافه میکنیم. درنهایت آناناس نگینی شده رو اضافه میکنیم. قالب رو چرب کرده ومواد دسر رو ریخته وبه مدت ۳ساعت دریخچال قرار میدهیم.برای راحت درآمدن دسر ۱ساعت پایانی درفریزر قرارمیدهیم‌. اگر خامه فرم گرفته نداشتید به خامه صبحانه بسته به ذائقه خود پودر قند بزنید واضافه کنید به دسر نوش جان 💐💐💐💐💐💐💐 http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c
چهار عدد تخم مرغ درشت را با يك پيمانه شكر و يك قاشق غذاري سرپر پوست ليموترش مخلوط كرده و با همزن برقي بزنيد تا تخم مرغ ها سفيد شوند ،سه چهارم پيمانه اب نارنگي و اب ليمو و نصف پيمانه روغن مايع ريخته و مخلوطشان ميكنيم ،دوپيمانه و يك قاشق غذاخوري ارد و دو قاشق م بيكن پودر الك شده كم كم اضافه كرده و هم ميزنيم ،ميتوانيد يك قطره رنگ خوراكي هم بدلخواه بريزيد ،مايه را درون قالب ريخته و با درجه حرارت صدو هفتاد س و تقريبا به مدت چهل تا چهل و پنج دقيقه لازم است تا كيك بپزد ،وقتي كيك پخته و سرد شد ،روي كيك شير عسلي و همچنين كمي خلال پسته و بادام و كمي گل برگهاي رز ،بريزيد نوش جان 💐💐💐💐💐💐💐 http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سینه مرغ بی استخوان :یک کیلوگرم زنجبیل :۱ق غ سیر:۱ق غ فلفل قرمز:۲ق غ نمک:۱ ق چ ماست:۱۸۰ گرم ارد تفت داده:۲ ق غ پنیر موزارلا رنده شده :۴۵گرم پودر جوز هندی:۱/۴ق چ پودر هل:۱/۲ق چ روغن:۲ ق غ در یک ظرف مرغ هارو با زنجبیل و سیر و نمک و فلفل قرمز به خوبی مخلوط می کنیم و به مدت ۱۰تا۱۵دقیقه میزاریم داخل یخچال تا مزه دار بشه تا اون موقع در ظرف دیگه ای ماست و آرد و پنیر پیتزا و جوز هندی و هل را مخلوط می کنیم و به مرغ ها اضافه کرده روغن را نیز افزوده و خوب مخلوط می کنیم و برای یک ساعت دیگر زمان می‌دهیم تا بخوبی مزه دار شود سیخ های چوبی را به مدت ۳۰دقیقه در آب قرار دهید .سپس مرغ ها به سیخ کشیده و در فر که از ۱۰دقیقه قبل گرم کردید قرار داده فر با دمای ۴۸۰F/250c به مدت ۱۰تا۱۵دقیقه قرار دهید .بعد از فر خارج کرده و روی آنرا کره آب شده بمالید و مجدد ۱۵دقیقه دیگر داخل فر بگذارید روی آنرا گشنیز و آب لیمو ترش بریزید مزه فوق العاده ای پیدا می‌کنه 💐💐💐💐💐💐💐 http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c
🍥مواد لازم : 🌰نیم کیلو هویج 🌰نیم کیلو شکر 🌰دو لیوان آب 🌰گلاب و زعفران کمی 🥕با پوستکن هویج رو بصورت نوارهای باریک درمیارید بعد رولش میکنید اگه یه نوارش کم بود دوتا یابیشتر دور هم میپیچید و با خلال دندون فیکس میکنید اضافه های خلال دندون رو با قیچی میچینید بعد آب و شکر رو با کمی زعفران میزارید یکم بجوشه قوام بیاد رول ها رو میریزید توش تا یه ساعت با شعله ملایم بپزه و شربتش به غلظت مورد نظر برسه آخر سر گلاب و کمی آبلیمو اضافه کنید
🧈مواد لازم🧇 سینه مرغ : دو تا سه عدد روغن محلی یا روغن زیتون : دو تا سه قاشق پیاز رنده شده : یک عدد نمک، فلفل سیاه، فلفل پاپریکا، زردچوبه، آویشن، پونه خشک : به مقدار لازم سیر : چهار حبه زعفرون دم کرده : پنج قاشق غذاخوری پیاز : یک عدد بزرگ سیخ چوبی : چهار عدد کره آب شده : ۵۰ گرم سیب زمینی : دو عدد 🫕🍗طرز تهیه🍗🫕 سینه های مرغ بکوبید. روغن، پیاز، ادویه ها، سیر، زعفرون، پیاز و با هم همبزنید و سینه های مرغ اضافه کنید. یک ساعت بذارید تو یخچال تا مواد به خورد سینه های مرغ بره. ظرف مخصوص فر انتخاب کنید و کف ظرف چرب کنید. نصف پیاز بذارید و سیخ های چوبی رو کنار هم توی پیاز فرو کنید. بعد سینه های مرغ به سیخ بکشید و لابه لاش کره آب شده بمالید و تیکه های مرغ رو فشرده کنید. از سیخ های چوبی استفاده کنید که توی فرتون جا بشه. اگه دیدید سیخ ها بلند هستن، کمی ببرید. سیبزمینی با پوست خوب بشورید یا بدون پوست و برش بزنید. توی ظرف فر بریزید. فلفل سیاه و نمک بریزید روشون. ظرف فر بذارید تو‌فر با دمای ۱۸۰ درجه. ۴۵ تا ۵۰ دقیقه زمان بدید تا بپزه.
🧈مواد لازم🧇 سینه مرغ : دو تا سه عدد روغن محلی یا روغن زیتون : دو تا سه قاشق پیاز رنده شده : یک عدد نمک، فلفل سیاه، فلفل پاپریکا، زردچوبه، آویشن، پونه خشک : به مقدار لازم سیر : چهار حبه زعفرون دم کرده : پنج قاشق غذاخوری پیاز : یک عدد بزرگ سیخ چوبی : چهار عدد کره آب شده : ۵۰ گرم سیب زمینی : دو عدد 🫕🍗طرز تهیه🍗🫕 سینه های مرغ بکوبید. روغن، پیاز، ادویه ها، سیر، زعفرون، پیاز و با هم همبزنید و سینه های مرغ اضافه کنید. یک ساعت بذارید تو یخچال تا مواد به خورد سینه های مرغ بره. ظرف مخصوص فر انتخاب کنید و کف ظرف چرب کنید. نصف پیاز بذارید و سیخ های چوبی رو کنار هم توی پیاز فرو کنید. بعد سینه های مرغ به سیخ بکشید و لابه لاش کره آب شده بمالید و تیکه های مرغ رو فشرده کنید. از سیخ های چوبی استفاده کنید که توی فرتون جا بشه. اگه دیدید سیخ ها بلند هستن، کمی ببرید. سیبزمینی با پوست خوب بشورید یا بدون پوست و برش بزنید. توی ظرف فر بریزید. فلفل سیاه و نمک بریزید روشون. ظرف فر بذارید تو‌فر با دمای ۱۸۰ درجه. ۴۵ تا ۵۰ دقیقه زمان بدید تا بپزه.
مواد لازم🫑 ▢2 عدد سیب زمینی بزرگ ▢2 عدد خیار بزرگ ▢2 شاخه شوید ▢1 حبه سیر ▢2 قاشق غذاخوری روغن زیتون ▢2 قاشق غذاخوری ماست ▢2 قاشق غذاخوری سس مایونز دستور تهیه🥔 سیب زمینی رو آبپز می کنیم و داخل یه کاسه بزرگ رنده میکنیم. توی یه ظرف دیگه خیارها رو رنده میکنیم و آبشونو می گیریم و به سیب زمینی ها اضافه می کنیم. بعد ماست ، سس مایونز ، شوید ریز خرد شده ، روغن زیتون و نمک رو اضافه و خوب مخلوط میکنیم. سالاد رو داخل بشقاب سرو میریزیم و تزئینش میکنیم. 💐💐💐💐💐💐💐 http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c
🛑ماهی رو بابا هر سری پاک شده و کات شده میاره خونه . تنها زحمتی که برام می مونه شستن و مرینت کردنشه. ماهی رو من هر سری به روش مامان جونم با نصف استکان آبلیمو و 4 تا پیاز متوسط و نگینی و زردچوبه و فلفل سیاه و نمک حدود 2 الی 3 ساعت میزارم حسابی مزه دار بشه . ماهی تو روغن سرخ بشه همه پسنده اما نمیشه از مضراتش چشم پوشی کرد به این خاطر من و مامان چند سالی میشه اهل خونه رو عادت دادیم به خوردن ماهی اونم تو فر بدون روغن‌ . چند ساعت که تو این مواد موند با قاشق دونه دونه همه این پیازهایی که الان دارین مشاهده میکنین رو برداشتم بعد تو فری که از قبل گرم کرده بودم گذاشتم . برای پخت کامل ماهی نیاز داریم 1 ساعت تو فر با درجه حرارت 180 درجه بمونه دیگه نیاز به برگردوندن نداره گریل رو هم 20 الی 30 دقیقه روشن کنین. بعد با کته ایرانی میل کنین و حالش رو ببرین. راستی کنارش از ممنوعه ها نخورین ترشی ماست دوغ سیب زمینی خوردنش با ماهی موجب مشکلاتی میشه که همه شنیدن مسلحش هم خرماس 💐💐💐💐💐💐💐 http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍕 😋 ▫️سیب زمینی ▫️۱عدد پیاز ▫️۱عدد فلفل دلمه ▫️۳۵۰ گرم گوشت چرخ کرده ▫️قارچ متوسط ▫️پنیر پیتزا ب مقدار لازم 💐💐💐💐💐💐💐 http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c
شكر 700 گرم انجير 1 كيلو جوهر ليمو 1 ق م برای تهیه مربای انجیر ابتدا انجیرها را خوب بشویید و بگذارید تا کامل آبش خشک شود. كف ماهيتابه يك لايه شكر ريخته بعد انجيرهارو ميچينيم ب ترتيب دوباره يك لايه شكر و دوباره انجير چيده در ماهيتابه رو گزاشته دو ساعت استراحت ميدهيم تا انجيرها اب بندازن بعد روي اجاق شعله پخش كن گزاشته و زير اجاق را روشن كرده با حرارت ملايم ميزاريم تا مربا ب جوش بياد حدود نيم ساعت جوشانده . پس از اینکه شیره و انجیر کمی با هم جوشیدند و به قوام لازم رسیدند جوهر ليمو راهم اضافه کرده و بعد از یک رب از روی شعله بردارید. پس از اینکه سرد شد مربا را داخل شیشه های مربا بریزید و در جای خشک و خنک نگهداری کنيد. بهتر است دم انجیر ها را نگیرید تا داخل مربا له نشود و شکل مربا نیز زیباتر شود. اگر از انجیرهای رسیده و شیرین استفاده میکنید هفتصد گرم شکر کافیست اما اگر به قدر کافی شیرین نیستند میتوانید شکر را تا یک کیلو گرم را هم افزایش دهید 💐💐💐💐💐💐💐 http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c
تزیین : ▫️پودر کاکائو 2 ق غ لایه اسپرسو : ▫️سس شکلات تلخ (هات فاج) 2 ق غ ▫️اسانس قهوه 1 ق غ ▫️شیر 1/4 لیوان ▫️بستنی (وانیلی) 1 و نیم لیوان لایه ماسکارپونه : ▫️شیر 1/3 لیوان ▫️ماسکارپونه 200 گرم ▫️بستنی (وانیلی) 2 و نیم لیوان 🔸همه مواد رو توی بلندر یا مخلوط کن ریخته و دستگاه رو روشن میکنیم. (هر دسته از مواد جدا از هم داخل مخلوط کن میرزیم یکبار لایه ماسکارپونه یکبار هم اسپرسو) حتما باید بستنی وانیلی رو از قبل توی فریزر قرار بدید تا خوب سفت بشه. شیری که توی رسپی دادم کم نیست زیادش نکنید. فقط کافیه چندین بار دستگاه رو خاموش کنید و با قاشق مواد رو هم بزنید و مجددا روشن کنید. سریع یک دست میشه. ابتدا مقداری از لایه ماسکارپونه رو توی لیوانها میریزیم. بعد یه کم از لایه اسپرسو. مجددا قدری از لایه ماسکارپونه. بازم لایه اسپرسو. و دیگه پایان روش اندکی پودر کاکائو الک میکنیم 💐💐💐💐💐💐💐 http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c
یک پیاز بزرگ رو خلالی کرده،سرخش میکنیم سپس گوشت رو اضافه میکنیم و ی تفت کوچیک میدیم،سپس کمی آب و زردچوبه و فلفل اضافه میکنیم و با شعله کم میذاریم بپزه.تقریبا یک ساعت بعد از پخت،دو ق غ رب گوجه رو توی تابه با کمی روغن تفت میدیم و داخل خورشتمون میریزیم و نمک و یک عدد چوب دارچین هم اضافه میکنیم،نیم ساعت آخر پخت آلو خورشتی اضافه میکنیم و در آخر زعفرون غلیظ شده هم میریزیم 💐💐💐💐💐💐💐 http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c
۱ پیمانه نوک انگشت یا (پودر شده) ۲ قاشق غذا خوری(فراموش نکنید که زیاد ریختن این پودر باعث تلخ شدن نان میشود) (پخته شده) ۲ پیمانه (مخلوط آرد برنج و گندم) ۷ پیمانه ۱- ابتدا کدو حلوای را به قطعات مکعبی و نسبتاً بزرگ خرد کنید و با یک لیوان آب بپزید، سپس با قاشق پوست آن را جدا کرده و دور بریزید. ۲- کدو را با گوشت کوب له کنید و آرد ، تخم شنبلیله ساییده ،نمک و شکر و اگر احتیاج بود مقدار بسیار اندکی آب تا حدی که خمیرتان بعمل آید اضافه کنید ، ۳- خمیر را با دست خوب ورز دهید و بزارید 2 ساعت در هوای اتاق بماند. ۴- بعد گلوله های کوچکی آماده کنید ، گمج ( تابه سفالی) یا تابه نچسب را بصورت وارونه روی گاز قرار دهید تا داغ شود. ۵- سپس از این خمیر روی سطحی صاف که کمی آرد پاشیده اید اول با ضربات دو کف دست و یا با وردنه به اندازه یک بشقاب پهن کرده و سپس روی گمج داغ که روی حرارت است قرار دهید .وهردوطرف نان بپزد 💐💐💐💐💐💐💐 http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کره ۱۰۰ گرم پودر قند ۱/۴ پیمانه هل آسیاب شده ۱/۲ قاشق چ بیکینگ پودر ۱/۴ قاشق چ آرد ۱ پیمانه پودر پسته مقداری برای تزیین کره ی نرم شده رو همراه با پودر قند با همزن هم بزنید تا کامل نرم و یکدست بشه و بعد آرد، بیکینگ پودر و هل رو الک کنید و به مواد بالا اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا یکدست بشه و خمیر نرمی بدست بیاد و به دست نچسبه از خمیر گلوله های کوچیک بردارید داخل دست گردش کنید و داخل سینی فری که کاغذ روغنی انداختید با فاصله بچینید و روی شیرینی ها رو به هر شکلی دوست داشتید طرح بندازید و کمی پودر پسته بریزید و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه داخل فری که از قبل گرم شده قرار دهید.بعد از این مدت اجازه بدید ۲۰ دقیقه خنک بشه بعد از سینی خارج کنید و داخل ظرف بچینید 💐💐💐💐💐💐💐 http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c
تخم‌مرغ: ۴عدد ماست: ۱ لیوان آرد:۲ لیوان روغن مایع:نصف لیوان بکینگ پودر:یک قاشق مرباخوری نمک و فلفل:به میزان لازم تخم‌مرغ ها را با همزن دو دقیقه بزنید .ماست ، روغن ، نمک و فلفل را اضافه و با همزن مخلوط کنید.آرد و بکینگ پودر را الک کرده و به مواد اضافه و مخلوط کنید.داخل قیف بدون ماسوره بریزید.(قالب دونات رو با روغن جامد چرب کنید آرد پاشی کنید و دو دقیقه داخل فریزر بزارید که بعد از پخت راحت از قالب خارج بشه)مایه کیک رو با کمک قیف یک لایه داخل قالب بریزید بعد مواد میانی رو روش بریزید و بعد دوباره یه لایه مایه بریزید .فر رو ده دقیقه قبل با دمای ۱۸۰ درجه روشن کنید و به مدت ۵۰ دقیقه داخل فر قرار بدید دو دقیقه اخر گریل بزنید.(برای مواد میانی:گوشت چرخ کرده و پیاز رو تفت بدید.نمک فلفل زدچوبه پودر سیر و آویشن اضافه و مخلوط کنید‌فلفل دلمه ریز خرد شده یا رنده شده اضافه و مخلوط کنید.میتونید رب هم بزنید ‌من نزدم.اجازه بدید از داغی بیوفته و پنیر پیتزا رنده شده اضافه کنید.قارچ رو خرد کرده با حرارت بالا تفت بدید که کاملا ابش گرفته بشه)مواد میانی چرب و آبدار نباشه 💐💐💐💐💐💐💐 http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
✍️ مواد لازم: خرما ٢٠٠ گرم آب ٢٥٠ ميلي ليتر معادل ١ پيمانه جوش شيرين نصف قاشق چايي خورى كره ١١٠ گرم شكر ١٨٠ گرم من شكر قهوه اي زدم تخم مرغ ٣ عدد آرد ٢٢٠ گرم دارچين اختيارى 🍜طرز تهيه: خرماي هسته گرفته را داخل ظرف مناسبي همراه آب روي حرارت قرارميديم تا جوش بياد با پشت چنگال خرماهارو له كنيد سپس حرارت را خاموش كرده و جوش شيرين را اضافه و مخلوط كنيدو اجازه دهيد خنك شود، شكر و كره به دماي محيط رسيده را با همزن برقي هم بزنيد وتخم مرغ ها را هم يكي يكي اضافه نموده و مخلوط كنيد. بعد از آن مواد خرما را كه خنك شده داخل مواد تخم مرغي بريزيد و با همزن برقي خوب هم بزنيد پس از مخلوط شدن موادباهم، آرد را هم اضافه كرده و مخلوط كنيد. كف قالب را كاغذ روغني قرار داده و مواد كيك را داخل قالب بريزيد، فر را با دماي ١٨٠ درجه از يك ربع قبل گرم كرده و قالب كيك را به مدت ٤٥ دقيقه داخل فر قرار دهيد تا پخته شود. 💐💐💐💐💐💐💐 http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
▫️500 گرم مرغ (سینه باش بهتر) ▫️1 قاشق کره ▫️فلفل قرمز فلفل سیاه آویشن نمک 1 ▫️گوجه فرنگی بزرگ ▫️1 پیاز ▫️سماق ▫️نصف دسته جعفری ▫️3 لواش 🔸مرغ را به قطعات کوچک خرد کنید. به اندازه کافی آب داغ در قابلمه بریزید. جوجه ها را در آب بجوشانید. مرغ آب پز شده بعد از پخت و نرم شدن. کره را در یک تابه عمیق ذوب کنید. مرغ ها و ادویه ها را اضافه کرده و تفت دهید. نان لواش داخل مواد بزنید تا ساندویچ خوشمزه تر بش مقداری از مرغی را که تفت دادین روی لواش تفت بریزید. پیاز سماق ، گوجه فرنگی و جعفری خرد شده را اضافه کرده و بپیچید. مطابق تصویر در کنار آن با سیب زمینی سرخ کرده سرو کنید 💐💐💐💐💐💐💐 http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لوکوم شیری ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤ مواد لازم: شیر 🥛1 لیتر 1 لیوان شکر🍚 1 لیوان آرد🥡 نصف ق چ وانیل🌸 3 قاشق غذاخوری نارگیل🥥 برای غلتاندن: 1 لیوان پودر نارگیل🥥 •••••••••°°°°°°°°••••••••••°°°°°°°°••••••••• طرز تهیه: شکر ، آرد و شیر را داخل قابلمه بریزیم و آن را روی حرارت میذاریم. چند دقیقه روی اجاق گاز نگه داریم تا جوش بیاید و اجاق گاز را خاموش کنید. وانیل و نارگیل را به مخلوطی که از اجاق گاز برداشته ایم اضافه کنیم و دوباره خوب مخلوط کنیم ، به این ترتیب پودینگ ما آماده است. از طرف دیگر ،سریع ، لیوان های خود را با آب سرد خیس کرده و پودینگ را اضافه کنیم. (بیایید از صاف بودن لیوان اطمینان حاصل کنیم ، در غیر این صورت ممکن است پودینگ از آن خارج نشود.) بگذارید حداقل 3-4 ساعت در یخچال استراحت کند ، اجازه دهید هوا از کنار لیوان خارج شود ، آن را داخل نارگیل ریخته و در اندازه های دلخواه برش زده و شکل دهید.‌ ‌ 💐💐💐💐💐💐💐 http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c