eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
155.7هزار دنبال‌کننده
17.6هزار عکس
26.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😘😘😘😘😘 نودل ۵ عدد گوشت چرخ‌کرده ۲۰۰ گرم هویج ۲عدد پیاز ۲عدد زرد چوبه نصف قاشق مرباخوری پودر سیر یک قاشق مرباخوری آویشن یک قاشق مرباخوری پنیر پیتزا، کنجد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥳🥳🥳🥳🥳 مواد لازم برای کیک یخچالی : ۲ بسته بیسکویت پتی بور ۱ قاشق پودر کاکائو ۴ قاشق نشاسته ذرت ۲ قاشق خامه صبحانه نصف ق.چ وانیل ۴ قاشق شکر ۲ لیوان شیر ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👆🎥 مواد لازم نیم کیلو زردآلو شکر 500 گرم اگه زیاد شیرین بود زردآلو 400تا350گرم آب نصف لیوان آب لیمو ترش دو قاشق سوپخوری زعفران دم کرده 1قاشق سوپخوری پودر هل 1/4 قاشق سوپخوری طرز تهیه زرد آلویی که تهیه میکنید سفت باشه وبعد بشورید بذارین خشک بشه هسته رو جدا کرده وخرد کنید بعد شکر وآب تو قابلمه بریزید وبزارید سرگاز قوام بیاد بعد زردآلو اضافه کنید وبزارید جوش بیاد وکف روی مربارو بگیرید وبعد زعفران آبلیمو وهل اضافه کنید وبزارید بجوشه تا زرد آلو بپزه و به قوام لازم ودلخواه شما برسه بعد از سرد شدن تو شیشه بریزید واستفاده کنید نکته میتونید موقعه پختن زرد آلو خلال بادام بریزید یا خود هسته زردآلو اکه هسته اش شیرین بود خیس کنید وپوست روش بگیرین و استفاده کنید مقدار خرد کردن زرد آلو به سلیقه شما بستگی داره واینکه زرد آلو زود میپزه مراقب باشین مرباتون له نشه و باز اینکه میتونید مقدار کمی وانیل بهش اضافه کنید اونم بستگی به سلیقه داره
🔸مواد لازم : ▫️کدو سبز حلقه شده یک و نیم فنجان ▫️پودر سوخاری یک چهارم فنجان ▫️نمک و فلفل به مقدار لازم ▫️اسپری روغن یا روغن مقداری ▫️شیر کم‌چرب یا بدون چربی دو قاشق غذاخوری ▫️پودر سیر یک چهارم قاشق چای‌خوری ❇️ طرز تهیه یکی غذاهای رژیمی با کدو سبز که می تواند یک میان وعده سالم و رژیمی باشد چیپس تنوری کدو سبز است.فر را با دمای 250 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. کدو سبز را به صورت چیپسی برش بزنید و رویشان مخلوط نمک ، فلفل و پودر سیر بپاشید. کدو سبز ها را داخل شیر بزنید سپس در پودر سوخاری بگردانید و داخل سینی که کفش چرب شده بچینید و به مدت 30 دقیقه در فر قرار دهید. 💐💐💐💐💐💐💐 http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c
کودک سیب زمینی پخته3-4 عدد متوسط تخم مرغ ۱ عدد آرد سوخاری یا آرد گندم ۴ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت ۱قاشق غذاخوری نمک، فلفل، زردچوبه، پودر سیر به میزان لازم برای تهیه فرفره ها باید سیب زمینی‌ها را بپزید پس اول سیب زمینی‌ها را آبپز کرده و وقتی نرم شدند آن‌ها را پوست گرفته و رنده کنید یا بکوبید.سیب زمینی‌های له‌شده را با تخم مرغ و آرد و نشاسته مخلوط کنید.نمک، فلفل، زردچوبه و پودر سیر را اضافه کنید.مواد را خوب مخلوط کنید و در صورت تمایل 3-4 عدد پیازچه را نیز به صورت ریز خرد کرده و به مواد اضافه کنید. حالا داخل قیف ریخته و با ماسوره گرد داخل روغن داغ بصورت دایره های تو در تو شکل دهید و سرخ کنید. می‌توانید این غذای سالم و سبک را به عنوان یک وعده ناهار سبک، یک شام خوب و یا یک میان‌ وعده خوشمزه میل کنید. امیدواریم این غذای خوشمزه را تهیه کرده و از خوردن آن لذت ببرید نوش جان 💐💐💐💐💐💐💐 http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نگهداری لوبیا سبز در فریزر دستور کار :👇 ۱-آب رو جوش بیارین. ۲-نصف ق چ جوش شیرین و ۱ ق چ نمک بریزید. ۳-لوبیاهارو داخل آب جوش ریخته و زمانی که نرمی متعادلی گرفت آبکش کرده و بریزید داخل آب یخ. مجدد آبکش کنید و سپس فریز کنید. بهترین روش برای نگهداری لوبیا سبز همینه. 🟢 راستی لوبیاهارو بعد از شستن خرد کنید. 🟢 دلیل زدن جوش شیرین : حفظ رنگ سبز لوبیا میشه 💐💐💐💐💐💐💐 http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔷مواد لازم 🔹یک پیمانه نخود فرنگی 🔹یک عدد هویج 🔹یک عدد سیب زمینی 🔹یک عدد سینه مرغ خرد شده 🔹یک عدد پیاز خرد شده 🔹دو قاشق رب گوجه فرنگی 🔹نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز و پاپریکا و پونه کوهی 🔹اب به مقدار لازم ♨️طرز تهیه تمام مواد رو خرد میکنیم و اول تکه های مرغ رادر روغن تفت میدیم و پیاز رو بهش اضافه میکنیم پیاز که سبک شد رب گوجه روهم اضافه میکنیم تفت میدیم رنگ باز کنه بعد هویج و سیب زمینی و نخودفرنگی و ادویه ها و نمک رو اضافه میکنیم و بعد اب میریزیم درحدی که روی مواد رو بگیره درش رو میزاریم تا مواد پخته بشه و جا بیافته میتونید با نون یا برنج سرو کنید. .
کیک شکلاتی رژیمی ✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿ مواد لازم: موز 🍌٢عدد تخم مرغ🥚 ٢عدد وانيل يك بسته شكرى 🌸يا ١/٤ ق چ وانيل ايرانى پودر بادام ١/٢ پيمانه جو دو سر 🌾١/٢ پيمانه ❌( پودر بادام رو ميتونين حذف و به همون مقدلر جو دوسر رو بيشتر بريزين) پودر كاكائو🍫 ٣ ق غ سرپر كره بادام زمينى 🥜٢ ق غ سرپر بكينگ پودر 🥄١٠ گرم يا ١ق چ شكلات چيپسى🍫 به دلخواه تخم مرغ هارو به همراه وانيل با همزن خوب ميزنيم تا كشدار بشه و بعد موزهاى له شده و بقيه ى مواد رو اضافه و با هم مخلوط ميكنيم ميتونيم مواد رو داخل قالبى كه چرب كرديم و يا مثل ويديو داخل كپسولهاى كاپ كيك بريزيم تو مرحله ى اخر شكلات چيپسى رو روى مايع كيك ريخته و داخل فر ١٨٠ درجه كه از قبل گرم كرديم ميذاريم به مدت تقريبى ٣٠ _٣٥ دقيقه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔸مواد لازم : ▫️کدو سبز حلقه شده یک و نیم فنجان ▫️پودر سوخاری یک چهارم فنجان ▫️نمک و فلفل به مقدار لازم ▫️اسپری روغن یا روغن مقداری ▫️شیر کم‌چرب یا بدون چربی دو قاشق غذاخوری ▫️پودر سیر یک چهارم قاشق چای‌خوری ❇️ طرز تهیه یکی غذاهای رژیمی با کدو سبز که می تواند یک میان وعده سالم و رژیمی باشد چیپس تنوری کدو سبز است.فر را با دمای 250 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. کدو سبز را به صورت چیپسی برش بزنید و رویشان مخلوط نمک ، فلفل و پودر سیر بپاشید. کدو سبز ها را داخل شیر بزنید سپس در پودر سوخاری بگردانید و داخل سینی که کفش چرب شده بچینید و به مدت 30 دقیقه در فر قرار دهید. 💐💐💐💐💐💐💐 http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c
کودک سیب زمینی پخته3-4 عدد متوسط تخم مرغ ۱ عدد آرد سوخاری یا آرد گندم ۴ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت ۱قاشق غذاخوری نمک، فلفل، زردچوبه، پودر سیر به میزان لازم برای تهیه فرفره ها باید سیب زمینی‌ها را بپزید پس اول سیب زمینی‌ها را آبپز کرده و وقتی نرم شدند آن‌ها را پوست گرفته و رنده کنید یا بکوبید.سیب زمینی‌های له‌شده را با تخم مرغ و آرد و نشاسته مخلوط کنید.نمک، فلفل، زردچوبه و پودر سیر را اضافه کنید.مواد را خوب مخلوط کنید و در صورت تمایل 3-4 عدد پیازچه را نیز به صورت ریز خرد کرده و به مواد اضافه کنید. حالا داخل قیف ریخته و با ماسوره گرد داخل روغن داغ بصورت دایره های تو در تو شکل دهید و سرخ کنید. می‌توانید این غذای سالم و سبک را به عنوان یک وعده ناهار سبک، یک شام خوب و یا یک میان‌ وعده خوشمزه میل کنید. امیدواریم این غذای خوشمزه را تهیه کرده و از خوردن آن لذت ببرید نوش جان 💐💐💐💐💐💐💐 http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نگهداری لوبیا سبز در فریزر دستور کار :👇 ۱-آب رو جوش بیارین. ۲-نصف ق چ جوش شیرین و ۱ ق چ نمک بریزید. ۳-لوبیاهارو داخل آب جوش ریخته و زمانی که نرمی متعادلی گرفت آبکش کرده و بریزید داخل آب یخ. مجدد آبکش کنید و سپس فریز کنید. بهترین روش برای نگهداری لوبیا سبز همینه. 🟢 راستی لوبیاهارو بعد از شستن خرد کنید. 🟢 دلیل زدن جوش شیرین : حفظ رنگ سبز لوبیا میشه 💐💐💐💐💐💐💐 http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با مغز هویج بدون فر خوشمزه😍 ۵۰۰ گرم هویج ۱ لیوان چایخوری شکر ۱ لیوان آب ۳ بسته بیسکویت پتی بور ۱۰۰ گرم کره ۲ ق غ پودر کاکاعو شیر ۲ لیوان برای سس شکلاتی: ۱ بسته خامه صبحانه ۱ لیوان چایخوری شکلات ابتدا هویج هارو رنده کرده و آب و شکر رو اضافه میکنیم و روی حرارت قرار میدیم تا بپزه و آب تبخیر شه و نرم بشه و خنک بشه بیسکویت هارو با غذاساز خورد کرده و کره ذوب شده و پودر کاکائو و شیر رو روی حرارت هم زده تا مخلوط بشن سپس به بیسکویت اضافه و ورزبدین و روی سلفون ریخته و با وردنه پهن کنید و هویج پخته شده رو بریزید و رول کنید و در یخچال دو ساعت گذاشته سپس خامه رو گرم کنید و شکلات رو اضافه و روی رولت بریزین 💐💐💐💐💐💐💐 http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c
مقداری از شربت را در قاشقی بریزید ، اگر شیره پس از خنک شدن سریع از قاشق نریخت یعنی که شربتش قوام آمده است. دلیل کپک زدن مربا : شکر مربا کم باشد ، قوام نیامده باشد ، کاملا پخته نشده باشد. دلیل شکرک زدن مربا : این حالت معمولاً در مرباها و شیره ها دیده می‌شود ، وقتی مربا یا شیره بیش از حد بجوشد یا آنکه شیرینی آن کم باشد شکرک می‌زند و برای رفع آن باید در شربت یا مربا کمی آب جوش و مقداری آبلیمو اضافه کنید و بگذارید چند جوش بزند تا شکرک ان از بین برود. 💐💐💐💐💐💐💐 http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c
مواد لازم : کاهو : 2 بوته کوچکخیار:3 عددگوجه:3 عددهویج:2 عددشکر:به اندازه دلخواهکلم قرمز: 1 عدد کوچکسس مایونز:1 پیمانه کوچکآبلیمو یا آب نارنج: به اندازه لازمپرتغال آب گرفته : 1 عددنمک : کمی طرزتهیه: ابتدا ظرف سالاد را در کنار دستتان قرار دهید کاهو را خرد کنید و کلم را نواری خرد کنید سپس گوجه و خیارها را حلقه حلقه کنید و بعد هم کاهو را داخل دیس بریزید و کلم ، خیار و گوجه حلقه شده را به شکل دلخواهتان روی کاهو بچینید. در آخر هویج را روی سالاد رنده کنید و حالا نوبت آماده کردن سس است ، ابتدا مقداری نمک ، آبلیمو و شکر را به سس مایونز بیفزایید و خوب هم بزنید و برای خوش طعم تر شدن سس می توانید آب یک عدد پرتقال یا نارنج را گرفته و به سس اضافه نمایید. سس را روی سالاد بریزید و سرو نمایید 💐💐💐💐💐💐💐 http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c
شلغم خرد شده ۲ تا ۳ لیوان روغن زیتون فرا بکر ۱ قاشق غذاخوری نمک و فلفل به میزان بازم نخود پخته ۴۳۰ گرم ارده یک چهارم لیوان روغن زیتون یک چهارم لیوان سیر خرد شده ۲ حبه آب لیمو ترش نصف عدد نمک نصف قاشق چایخوری زیره نصف قاشق چایخوری 🧆فر را با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید. کف سینیفر را با کاغذ روغنی بپوشانید و شلغم ها را با ۱ قاشقروغن زیتون مخلوط کرده نمک و فلفل بزنید و روی سینیفر ریخته و به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه در فر بگذارید تا بپزدو طلایی شود. ۲ . شلغم ها که از حرارت افتاد به همراه سایر مواد در غذاساز ریخته هم بزنید یکدست شوند. در صورت نیاز برای رقیق شدن مقداری آب یا آبلیمو یا روغن زیتون هنگام هم زدن اضافه کنید. 💐💐💐💐💐💐💐 http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c
🔷مواد لازم 🔹پنیر خامه ای یک بسته 🔹شیر عسلی فجر نصف قوطی 🔹خامه صبحانه صورتی پاکت بزرگ 🔹پودر ژلاتین۱/۵قاشق غذاخوری 🔹آب نصف لیوان 🔹پودر قند به مقدار لازم 🔹کیک اسفنجی ♨️طرز تهیه ابتدا پودر ژلاتین رو در آب حل میکنیم و بن ماری میکنیم تا کاملا شفاف و یکدست بشه در ظرفی پنیر خامه ای و شیر عسلی رو با دور کند مخلوط میکنیم پودر قند رو الک میکنیم من کم کم اضافه کردم چشیدم تا زیاد شیرین نشه بستگی به خودتون داره بعد ژلاتین حل شده رو بهش اصافه میکنیم و مخلوط میکنیم داخل قالب مورد نظر نایلون گذاشتم شما میتونید داخل قالب کمربندی هم درست کنید و توی قالب یک برش از کیک گذاشتم با آبمیوه خیلی خیلی کم تاکید میکنم خیلی کم با برس تر کردم چون ما نمیخوایم زیاد تر بشه بعد مایه پنیری رو ریختم روی کیک و سطحش رو صاف کردم و به مدت چهار پنج ساعت گذاشتم یخچال تا ببنده بعد از بسته شدن از قالب جدا کردم و برش زدم و تزیین کردم شما هم به سلیقه خودتون میتونید تزیین کنید 💐💐💐💐💐💐💐 http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c
🔷مواد لازم: 🔹بیسکویت پتی بور کاکائویی ووانیلی از هر کدام یک بسته 🔹100 گرم پنیر خامه ای 🔹100 گرم پودر قند 🔹100 گرم خامه صبحانه 🔹100 گرم شکلات 🔹وانیل به مقدار لازم ♨️طرز تهیه: شکلات راروی بخار آب ذوب کنید.پنیر خامه ای،پودر قند،خامه و وانیل را باهم مخلوط کرده به شکلات اضافه کنید.هر دو بسته بیسکویت را کاملاخرد کرده وهمه مواد را باهم مخلوط کنید وخوب هم بزنید. از مواد به اندازه یک گردو برداشته و گرد کنید.روی آن به دلخواه میتوانید پودر نارگیل،پودر پسته،پودرگردو وترافل بریزید. میتوانید باتعدادی از این توپک ها ویک عدد نان سوخاری آنها را به شکل بستنی دراورد تا جالب تر شود. نوش جانتان♡ 💐💐💐💐💐💐💐 http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c
😋 ▫️شکر 2لیوان ▫️غنچه گل محمدی 1 لیوان یا ۱۵۰ گرم، ▫️آب لیمو 2 ق غ ▫️آب 2/5 ليوان 🔸ابتدا شکر را با ۲٫۵ لیوان آب مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید.ساقه غنچه‌ها را بگیرید و کاسبرگ‌ها را جدا کنید. دقت کنید حالت غنچه گل حفظ شود و شکل ظاهری غنچه به هم نریزد. غنچه‌ها را با آب سرد بشویید و آبکش کنید و در شهد بریزید و با حرارت ملایم بپزید. در ظرف را نبندید و باز بگذارید تا رنگ گل تغییر نکند. وقتی غنچه‌ها نرم شد و شهد شروع به حباب زدن کرد آب لیمو را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر صبر کنید تا با آب لیمو بجوشد. این مربای معطر را پس از خنک شدن در شیشه بریزید و در جای خنک و دور از نور نگه دارید. 💐💐💐💐💐💐💐 http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c
🍃🍹 نیم کیلو نعنا تازه رو پاک کرده شستم .فقط برگهاش احتیاجه برگ نعنا رو با چاقو کمی تیکه کردم تا هم رنگش بهتر بشه هم عطرش.حالا یک کیلو شکر رو با۳لیوان آب روی حرارت گذاشتم تا آروم آروم بجوشه و دونه های شکر حل بشن و شربت تا حدی غلیظ بشه در این زمان نعناها رو اضافه کردم گذاشتم ۱۰دقیقه باهم بجوشن اواخر پخت دو قاشق غذاخوری آبلیمو تازه و چند قطره رنگ‌ سبز خوراکی و یک ق غ عرق نعنا بهش اضافه‌کردم حرارت رو خاموش کردم.دمکنی روی قابلمه قرار دادم‌و اجازه دادم ۲۴ساعت در محیط اشپزخونه بمونه بعدم از صافی رد کردم و‌داخل شیشه تمیز ریختم و داخل یخچال گذاشتم این شربت بمدت یکسال هم داخل فریزر قابل نگهداریه.داخل یخچال هم مثل بقیه شربتها میشه نگهداریش کرد.زمان استفاده با مقداری آب و چند تیکه یخ مخلوط و سرو کنید.فوق العادست خصوصا بعداز غذاهای سنگین و‌سرد.میتونید رنگ خوراکی رو حذف کنید اما اینقدر زیاد نیست که ضرر داشته باشه 💐💐💐💐💐💐💐 http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم:🥛🍨 نصف پیمانه شکر ۳ ق غ نشاسته ذرت یک چهارم ق چ نمک ۲ پیمانه آب نارنگی یک نارنگی متوسط ۳ عدد تخم مرغ بزرگ ۳ قاشق غذاخوری کره ۲ ق چ آبلیموی تازه یک چهارم ق چ وانیل خامه قنادی آناناس، مرکبات و نعناع برای تزئین طرز تهیه:🥮 ۱. ابتدا شکر و نشاسته و نمک را در یک ماهیتابه ضخیم هم بزنید. آب نارنگی را اضافه کنید و هم بزنید تا یک دست شود. با استفاده از پوست کن، یک نوار از پوست نارنگی جدا کنید و در تابه بیندازید. روی حرارت متوسط رو به پایین جوش بیاورید و گاهی هم بزنید. وقتی جوش آمد یک دقیقه مدام هم بزنید تا زمانی که مخلوط غلیظ و حبابی شود. تابه را از روی حرارت بردارید. ۲. تخم مرغ‌ها را هم بزنید تا کف کند. به تدریج یک چهارم پیمانه مخلوط گرم آب نارنگی را به تخم مرغ‌ها اضافه کنید، سپس مخلوط تخم مرغ را به باقیمانده مخلوط آب نارنگی اضافه کنید و مدام هم بزنید. دوباره روی حرارت بگذارید و در حالی که هم می‌زنید ۲ دقیقه یا تا زمانی که غلیظ شود بپزید. مخلوط را به یک کاسه متوسط انتقال دهید، کره و آبلیمو و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید تا کره ذوب شود. به مدت ۲ ساعت در یخچال بگذارید. 💐💐💐💐💐💐💐 http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c