eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
155.6هزار دنبال‌کننده
17.6هزار عکس
26.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
براى خوش عطر و مزه شدن كوكو سيب زمينى👇🏻 🔸سبزی خشک می ریزیم که معطر هست مثل ترکیب جعفری،نعنا،شنبلیله هست .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
🎊عروسی که بریم موهای دخترمو خودم درست میکنم هیچ😜 🌟مدل به مدل ست لباسش درست میکنم براش💪 مامانها باید بلد باشن👌 و 😍😍😍 🌟 انواع مو ⭐️ ⭐️ 🌟 http://eitaa.com/joinchat/4101111829C3c35eb5b6e ماماناعضوشید👏سورپرایز داریم😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋یه دسر خيلي جالب بذاريد يه توضيح كوچولو بدم كه بهتر متوجه بشيد : از آماده استفاده ميكنه،چيزي شبيه به دَنِت. شكلات رو با كمي روغن نارگيل ذوب ميكنه كه كمي روانتر باشه،بجاي روغن نارگيل ميتونيد كره استفاده كنيد ولي مقدار روغن كلا كمه كه بافت شكلات خراب نشه.مراحل كار رو در فيلم ببينيد.داخل ظرفها شكلات ذوب شده ميزنه و ميذاره يخچال تا سفت بشه.اين كار بايد سه چهار بار انجام بشه تا لايه شكلات ضخيم و در نهايت ظرف شكلاتيتون استحكام كافي داشته باشه.يعني يبار شكلات بزنيد بذاريد يخچال سفت بشه،دوباره شكلات و يخچال و تا چهار با اين كارو تكرار كنيد.پنير خامه اي يا ماسكارپونه رو با شكر و وانيل مخلوط ميكنه.حالا از همون پودينگ كه اول كار كنار گذاشت و پنير خامه اي داخل ظرفهاي شكلاتي ميريزه و روشونو با كارامل و پودر كيك و توتفرنگي تزيين ميكنن. .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
هویج پلو با مرغ زعفرونی و کشمش 🔸هويج رو با رشته كن با رنده به اندازه داخواه برش بزنيد ميتونيد كمي شكر بزنيد بهش ولي چون هويج بعد پخت كمي شيرين ميشه من نميزنم بريزيد تو تابه با كره يا روغن كمي تفت بديد زعفرون دم كرده بهش اضافه كنيد تا رنگ بگيره و بعد كه ميتونيد با برنج ابكشي مخلوط و دم كنيد . فيله مرغ ها رو هم نواري برش زدم ريختم تو تابه بهشون زعفرون غليظ زدم و بعد تفت دادم تا پخته بشه و بعد كنار كشمش تفت داده شده يا ميتونيد زرشك بزنيد سرو كنيد .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
مواد لازم: ▪️تخم مرغ دو عدد ▪️پودر شکر یک پیمانه ▪️موز یک عدد درشت ▪️آرد دو و نیم پیمانه ▪️بکینگ پودر یک ق س ▪️شیر و روغن مایع،هر کدام نصف پیمانه ▪️وانیل یک چهارم ق چ ▪️پودر کاکائو یک ق س ▪️چیپس شکلاتی بمیزان لازم طرز تهیه: تمام مواد به دمای محیط رسیده باشه و موز کاملا رسیده و نرم باشه ابتدا موز رو در ظرف ریخته کمی با هم زن باز،میکنیم و تخم مرغ و وانیل و پودر شکر رو اضافه کرده میزنیم تا یک دست بشه در ادامه مایعات رو افزوده و در اخر یک ق س از آرد برداشته و مابقی اردو بکینگ پودر رو الک کرده به مواد اضافه میکنیم در اخر مایه کیک رو نصف کرده به نصفش پودر کاکائو و مابقیش یک ق آرد اضافه میکنیم.از هر دو رنگ در قالب مافین ریخته و چیپس شکلاتی بریزید در فر ۱۷۰ درجه از یک ربع قبل گرم شده قرار. داده بمدت ۳۰ دقیقه.من یه مقدار از مواد رو‌ داخل قالب لوف ریختم و مابقی تو قالب مافین. .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
مواد لازم :👩‍🍳👨‍🍳 سیب زمینی 4 عدد متوسط نمک ، فلفل ، زرچوبه در صورت دلخواه پاپریکا به مقدار لازم جعفری خرد شده 2 ق غ سیر رنده شده 1حبه بزرگ تخم مرغ ۲ عدد پنیر پیتزا به مقدار لازم طرزتهیه:🍡🍢 سیب زمینی ها را آبپز کنید، پوست آن را بکنید و بگذارید یک روز در ظرف دربسته بماند و به اصطلاح بیات شود.سپس آنها را رنده ریز کنید و نمک و جعفری و سیر را اضافه کنید و تخم مرغ خوب مخلوط کنید تا خمیر سیب زمینی به دست آید. من داخل قالب تفلون درست کردم ولی در اصل این غذا باید سرخ بشه من از ژامبون هم استفاده کردم هم برای تزیین هم برای داخلش يك ورق گذاشتم میتونید حذف کنید قالب رو چرب کردم کمی از مواد داخل قالب گذاشتم کمی پنیر ریختم و يك ورق ژامبون گذاشتم بعد دوباره از مایه گذاشتم ژامبون رو کاتر گرد زدم گردي هارو با قیچي از وسط برش زدم و نیم دایره شد اولیشو رول کردم گذاشتم روی سیب زمینی ها فرو بردم ما بقي شو دورش چیدم چون سیب زمینی نرم هست ب راحتي داخلش فرو میره در فر ۲۰۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه گذاشتم 5 دقیقه آخر گریل رو روشن کردم اگه بخواین سرخ کنید اینجوري عمل کنید که : با دست چرب شده از خمیر مقدار کمی برداشته وسطشو پنیر بزارید و به شکل بیضی درآورید و در روغن داغ غوطه ور سرخ کنید و با سس کچاپ سرو کنید .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دوستای عزیزم من مواد رو چشمی ریختم حدودا نصف سینه مرغ استفاده کردم میزان قارچ و فلفل دلمه به سلیقه شما بستگی داره من حدود چهارصد گرم قارچ ورقه شده استفاده کردم و سه عدد فلفل دلمه رنگی کوچولو😇 فلفل دلمه سبز هم میتونید استفاده کنید ولی با فلفل دلمه رنگی طعم مرغ ملایم تر و مطبوع تر میشه ادویه هایی که استفاده کردم...پودر سیر و نمک و فلفل و پاپریکای دودی هستن. پاپریکای ساده هم میشه ولی پاپریکای دودی به خاطر عطر دودی بینظیری که داره طعم غذاتون رو فوق العاده میکنه. من دو عدد پیاز متوسط رو نگینی کردم و تفت دادم در حدی که پیاز سبک و شفاف بشه و بعد سینه مرغ خرد شده رو بهش اضافه و حرارت رو ملایم کردم تا مرغ بپزه... بقیه مراحل هم که در فیلم مشخصه... هم در فر هم روی گاز در تابه میتونید  رو آماده کنید. ◀در رسپی اصلی یک قاشق پودر پنیر پارمزان هم به مواد مرغتون میتونید اضافه کنید. ◀بعد از اینکه فریتاتا روی حرارت پخت و زیر اون طلایی شد،نوبت اضافه کردن پنیر پیتزاست... فریتاتای ایتالیایی حتما روش پنیر داره ولی اگه خواستید رژیمی تر بشه میتونید پنیر رو حذف کنید. ◀برای اینکه سطح پنیر طلایی تر بشه میتونید چند لحظه گریل فر رو روشن کنید. ◀میتونید از مرغ پخته و ریش ریش شده هم استفاده کنید ولی رسپی اصلی با سینه مرغ خرد و تفت داده شده هست .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
🥪 😋 ▫️سینه مرغ ▫️نان تست ▫️خیارشور نگینی شده ▫️گردوی خرد شده ▫️جعفری خرد شده ▫️پیازچه خرد شده ▫️نمک و فلفل ▫️سس مایونز 2 ق غ ▫️پنیر خامه ای 2 ق غ 🔸اول مرغ رو با هر روشی که دوست دارین بپزین (من با پیاز ، نمک، فلفل وکمی زعفرون اب پز میکنم) بعد از پخت ساتوری خرد کنید همه ی مواد رو حسابی باهم مخلوط کنید کناره های نون تست رو با چاقو برش میزنیم و سپس نون تست رو از وسط بشکل مثلث برش میزنیم و مواد را روی یکی از مثلثها قرار میدیم و خوب پهن میکنیم و مثلث بعدی رو روش قرار میدیم و کناره هاشو مخلوط سس میزنیم و با جعفری خرد شده و هویج رنده شده تزئین میکنیم .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
(غذای فوق العاده خوشمزه رژیمی یه نوع سالاد و پیش غذای ترکیه که بعنوان غذای اصلیم میتونین استفاده کنین) مواد؛ 2 پیمانه بلغور 2 پیمانه آب جوش نصف پیمانه جعفری خرد شده نصف پیمانه پیازچه 4 عدد فلفل سبز 4 عدد گوجه فرنگی متوسط 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری خمیر فلفل نصف پیمانه آب انار 1 لیوان چایخوری روغن زیتون 1/4 پیمانه آب لیمو نعناع ، زیره ، فلفل ، نمک طرز تهیه؛ اول از همه ، بلغورو داخل آب جوش بریزید تا نرم بشه و بذارید 20 دقیقه استراحت کنه. رب گوجه فرنگی ، آب انار و ادویه ها را اضافه کرده و ورز دهید.همه ی موادو خرد کنین و به بلغور اضافه و مخلوط کنین. نکته: حتما پوست گوجه فرنگی رو قبل از خرد کردن جدا کنید بعد به مواد اضافه کنید. آبلیمو و روغن زیتون رو اضافه کنید و سرو کنید. دستور : دانه ها و قسمت های داخلی فلفل دلمه ای قرمز رو دور ریخته از طرف پوستشان داخل فر به فاصله ۱۰ سانت از حرارت بالایی قرار میدیم تا کباب شوند. وقتی پوست فلفل ها سیاه شد از فر درآورده و در ظرفی ریخته تا داغ است روی آن پلاستیک میکشیم. وقتی فلفل ها در بخارشون نرم و سرد شدند پوستشون رو می کنیم در میکسر یا غذا ساز له می کنیم.‌ ‌ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
🌮 😋 🔸پياز،فلفل دلمه تفت داده،نمك و فلفل و زردچوبه و اويشن زده و بعد قارچ،سينه مرغ رو بريزيدوتفت بدديددر اخر سس كچاب،سس خردل بزنيدمواد رو باپنير در نان ريخته و گريل كنيد .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خنده کن هر صبح بر رخسارهٔ نیکوی عشق خانه ی دل را گلستان کن به عطر و بوی عشق خوشه ای از نور برچین صبحگاهان با طرب چون پرستوهای عاشق پرگشا تا کوی عشق سلام صبحتون بخیر و شادی .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
🧉 😋 ▫️٣ ليوان شير كاكائو ▫️نصف ق غ پودر كاكائو ▫️شكر يك ليوان ▫️ژلاتين دو ق غ ( با يك سوم ليوان اب بن ماري كنيد ) ▫️نشاسته ذرت ١ ق غ ▫️وانيل نوك ق چ 🔸من در اين جا از كيك هم استفاده كردم ( من از كيك براوني بسته بندي كه به صورت تكي هست و نرم هستن استفاده كردم ) ( از هر نوع كيكي ميتونيد استفاده كنيد يا خودتون درست كنيد ) ابتدا كمي از شير كاكائو خنك و با پودر كاكائو و نشاسته ذرت خوب مخلوط كردم سپس همه شير كاكائو رو حرارت ملايم گذاشتم و مابقي كه مخلوط كرده بودم رو هم بهش اضافه كردم شكر و وانيل هم اضافه ميكنيم تا وقتي كه شكر حل بشه روي حرارت نگه ميداريم سپس حرارت رو خاموش كرده و ژلاتين بن ماري شده رو اضافه و هم ميزنيم داخل هر جام يك عدد كيك قرار دادم و ظرف رو از دسر پر كردم سپس ٣ ساعت در يخچال نگه داري ميكنيم و آمادست براي تزيين كمي از كيك ها رو با دست پودر كردم و روش ريختم و از زرشك تازه استفاده كردم با هر چيزي ميتونيد تزيين كنيد .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
🥧 😋 موادلازم ارد ١٠٠ تا ١١٠ گرم فيله مرغ ١ عدد پيازكوچك ١عدد سير ١ حبه تخم مرغ ١ عدد شير ١/٢ پيمانه ماست پرچرب سه قاشق روغن مايع ٥٠ گرم پنيرپيتزا،پنيرچدار ٨٠ گرم فلفل دلمه رنگي نگيني خردشده ١/٢ پيمانه بكينگ پودر ١ ق چ خميرمايع ١/٢ ق چ نمك وفلفل ، پودراويشن به ميزان لازم 🔸خميرمايه روبا يك قاشق چ شكروكمي اب ولرم مخلوط كرده بذارين عمل بياد. اردوبكينگ پودرمخلوط والك شود . فيله مرغ روباپيازكمي تفت داده نمك وفلفل رواضافه مي كنيم . درظرفي كمي تخم مرغ روبزنين شيرماست وپنيرها وبعد خميرمايه واخركاراردرواضافه وهمه ي موادرومخلوط كرده ،بذارين ١ ساعت استراحت كنه مايع كمي شل هست . كاپ هاروتا نيمه پركرده داخل سيني ودرفرپيش گرم ١٨٠ درجه به مدت ٣٠ دقيقه گذاشته تاروي مافين طلايي بشه . .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
🍲 😋 مواد لازم بادمجان قلمی : 6 عدد گوشت چرخ کرده : 1 لیوان پیاز متوسط : 1 عدد پنیر پیتزا : 1 لیوان سرخالی نمک و روغن : به میزان لازم بادمجان ها را پوست گرفته ، به صورت نازک ورقه ای می کنیم . سپس آن ها را سرخ کرده ، با دستمال آشپزخانه روغن اضافیشان را می گیریم . پیاز را به صورت نگینی خرد کرده ، تفت می دهیم تا سبک شود . سپس گوشت را افزوده ، خوب سرخ می کنیم . نمک را نیز اضافه می کنیم . بادمجانها را در سینی فر یا ظرف پیرکس میچینیم وسط آن از مایه فوق و مقداری پنیر می ریزیم ، سینی را به مدت 10 دقیقه در طبقه وسط فر با دمای 200 درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا پنیر ذوب شود . می توان این غذا را با سس سفید نیز تهیه کرد. .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
مواد لازم براي 4 نفر فيله مرغ 400 گرم جعفري خرد شده 1 پيمانه پارمزان رنده شده نصف پيمانه نمك نصف ق چ فلفل به ميزان لازم سير خرد شده 1 عدد كره 2 ق غ طرز تهيه فيله را با چاقو برش مي دهيم جعفري، پارمزان، نمك ، فلفل و سير را مخلوط ميكنيم كمي از مواد را داخل هر فيله ميگذاريم كره را داخل ماهيتابه ريخته تا گرم شود. فيله ها را تفت مي دهيم تا زماني كه طلايي رنگ شود بعد كمي آب ريخته تا فيله ها بپزد همچنين ميتوانيد اين غذا را با سيب زميني و سالاد سرو كنيد. .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
🥗 😋 🔸براي سالاد از سبزيجات مختلف استفاده كنيد:كاهو،برگ اسفناج،كلم بنفش،كلم سفيد،هويج،بروكلي بخارپز يا آبپز،فلفل دلمه ای،... 🔸براي سس_ماست :نصف ليوان ماست خامه اي+يك ق سركه سيب یا آبلیموی تازه+نمك و فلفل سياه+كمي پودر سير+كمي پودر آويشن سس رو روي سالاد بريزيد و حتما مغز تخمه هاي مختلف رو روي سالادهاي فصل امتحان كنيد. .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ساده ترین که میتونین درست کنین این بورکه شاید بعضیا بخاطر سادگی‌زیادش حتی بورک حسابش نکنن 😁 هم خوشمزه س هم ساده هیچ سختی و پیچیدگی خاصیم نداره همه میتونین امتحانش کنین ملزوماتش : سینه مرغ ریش ریش شده ۱ع پنیر موزارلای رشته ای ۸ع خمیر یوفکا ۸ع روغن برای سرخ کردن به میزان لازم همینقدر آسون با مواد کم برا چسبیدن گوشه های خمیر یوفکا میتونین از تخم مرغم استفاده کنین حتی میتونین روی بورک با فرچه تخم مرغ بزنین بپزیدش و لذتش ببرید نوش جان .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
🥖 😋 یک عدد تخم مرغ + نصف پیمانه ماست (هرماستی میشه ) با هم مخلوط کنید بعد یک و نیم پیمانه آرد + یک ق غ سرصاف بکینگ پودر + یک پنس نمک روش الک کنید و مخلوط کنید تا خمیر جمع بشه و چسبناک نباشه اگر چسبناک بود کم کم‌ آرد بزنید تا اندازه بشه من دو لیوان زدم بعد خمیر رو روی میز کار کار با وردنه پهن کنید و قالب بزنید با هر چیزی دوست دارید رینگ یا لیوان یا حتی با چاقو برش لوزی و..‌ بزنید بعد توی روغن سرخش کنید . میتوتید تو شکلات بزنید روکش شکلاتی بشه میتویند توش رو با شکلات صبحانه یا ... پر کنید یا حتی کرم پیراشکی یا مثل من با حلوا کنید و با شکلات تزیین کنید .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.