شربت#ژله_ای😎😋
🍷نصف ژله را با دولیوان اب جوش و یه قاشق شکر بذارید بنماری بشه و دوقاشق گلابم اضافه کنید و داخل یخچال بذارید نیم بند که شد دو قاشق🥄 تخم شربتی که به اب ریختید و جا افتاده بریزید داخل ژله و هم بزنید از اخر اگر نیاز بود اب سرد اضافه کنید میتونید ژله رو رنگ درست کنید 👌🥂
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم آموزش مدل های مختلف شکل دادن به خمیر برای نون شیرمال یا نون ساده.👆🏻👆🏻👆🏻
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
⚪️ از مصرف شیر با موز و سایر میوه ها پرهیز کنید.
🔸زیرا باعث ایجاد خلط غلیظ و اختلال در هضم میشود. شیر با عسل ٬ گلاب و دارچین که مصلح آن است ٬ مصرف شود.
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
اگر برنج پخته را شب در دمای اتاق نگهداری کنید
باکتری بنام باسیلوس سرئوس در آن رشد میکند🍚
👈🏻این باکتری میتواند سمی تولید کند که سبب
گرفتگی عضله، اسهال، تهوع و مسمومیت شود.
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎀آموزش#دسر_میوه_ای_خوشمزه
پسندیدین لایک کنید💖👌
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#شکلات_داغ_مکزیکی
اگر برای تنوع میخواهید یک نوشیدنی دیگه جایگزین چای کنید، شکلات داغ درست کنید که در روزهای سرد زمستون هم میچسبه. این دستور شکلات داغ به سبک مکزیکی به دلیل استفاده از ادویه هایی مثل دارچین، جوز هندی (nutmeg) و پودر چیلی یه مقدار طعم متفاوتی دارد.
مواد لازم برای ۳ نفر :
۲ و ۱/۲ پیمانه شیر
۱/۲ پیمانه شکلات نیمه شیرین خرد شده
۱/۴ پیمانه پودر کاکائو غیر شیرین
۱/۲ قاشق چایخوری عصاره وانیل
۱/۴ قاشق چایخوری پودر دارچین
۱/۴ قاشق چایخوری پودر چیلی (فلفل)
به اندازه نوک قاشق چایخوری جوز هندی (nutmeg)
شکر، بسته به مقدار شیرینی که دوست دارید
طرز تهيه :
تمام مواد را در یک قابلمه کوچک یا شیر جوش مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید.
مرتب به هم بزنید تا شکلات آب بشود و به غلظت مناسب برسد. اضافه کردن شکر لازم نیست ولی اگر دوست داشتین اضافه کنید.
طرز تهیه #خامه_فرم_گرفته مخصوص انواع شیرینی، کیک و بستنی:
طرز تهیه خامه فرم گرفته بسیار ساده است و نیاز به تهیه لوازم زیادی ندارد. خامه فرم گرفته را با استفاده از خامه صبحانه یا خامه پاستوریزه و کمی شکر می توان تهیه کرد.
شاید برای بسیاری از افراد درست کردن کیک خامه ای آسان باشد اما خامه آن کمی برایشان دشوار باشد ما در این مطلب قصد داریم با روش های بسیار آسان و کاربردی بتوانید حتی در خانه با خامه معمولی هم خامه فرم گرفته درست کنید در ادامه با ما همراه باشید تا طرز تهیه خامه فرم گرفته را به شما عزیزان آموزش دهیم.
خامه فرمگرفته را در بسیاری از دسرها و شیرینی ها استفاده می کنند. همچنین از آن برای سرو بستنی یا میوه های تازه نیز استفاده می شود، اما روش تهیه کردن این خامه را همه نمی دانند و گاهی مجبور هستند آن را آماده از بیرون خریداری کنند. اما ما به شما آموزش می دهیم چطور در عرض ۱۰ دقیقه یک خامه فرمگرفته عالی درست کنید.
مواد لازم:
• دو پیمانه خامه پرچرب
• ۴ قاشق غذاخوری پودر قند
وسایل مورد نیاز:
• کاسه همزن فلزی و بزرگ (در یخچال قرار دهید تا سرد شود)
• همزن دستی سیمی (در یخچال قرار دهید تا سرد شود)
طرز تهیه خامه فرم گرفته:
۱. همزن و کاسه همزن را دستکم ۲۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا سرد شوند. سپس خامه را درون آن بریزید و با همزن دستی هم بزنید. این کار را به طور مداوم و چندین دقیقه ادامه دهید. تا زمانی هم بزنید که خامه غلیظ شود. در این مرحله، پودر قند را اضافه کنید و چندین دقیقه دیگر هم بزنید تا مزهدار شوند. خامه را مزه کنید اگر شیرینی آن کافی نبود، دوباره شکر اضافه کنید.
#بستنی_لیموترش ، #بستنی_لیمویی
مواد لازم:
خامه ١ پيمانه
ژلاتين ٢ ورق
آب ليموترش تازه ١/٤ پيمانه
سفيده تخم مرغ ٢ عدد
شكر ٣/٤ پيمانه
آب ١/٢ ليوان
شكر ١/٤ پيمانه
طرز تهيه :
در اين دستور دو ميزان شكر داريم كه مقدار اولى يعنى ٣/٤ پيمانه را با ميزان آب دستور و ژلاتين مخلوط ميكنيم و روى حرارت قرار ميدهيم و مراقبت ميكنيم كه سر نرود ٥ دقيقه ميجوشانيم تا مواد كاملا در آب حل شود . اين مايه را كنار ميگذاريم تا كاملا خنك شود سپس خامه و آب ليموترش را با آن مخلوط كرده در فريزر قرار دهيد تا كاملا ببندد .
سفيده تخم مرغ را با ١/٤ پيمانه شكر ( ميزان دوم شكر دستور ) با همزن خوب ميزنيم تا كاملا فرم بگيرد .
ظرف را از فريزر خارج كنيد و هم بزنيد تا از هم باز شود مخلوط سفيده را با آن اضافه كرده و خوب مخلوط كنيد مايه بستنى را مجددا در فريزر قرار دهيد تا كاملا خودش را بگيرد .
بستنى را با دستگاه مخصوص بستنى اسكوپ بزنيد و در ظرف قرار داده و تزئين كنيد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ا #سالاد_طبقه ای خوشمزهه😋
سیبزمینی آبپز
سینه ی مرغ
خیار شور
هویج آبپز
جعفری
سس
ابتدا داخل کاسه سلفون انداخته و با روغن چرب کرده و سپس قارچ های آبپز شده رو میچینیم و جعفری خورد شده و سس مایونز و سیبزمینی پخته و رنده شده و سس مایونز و هویج پخته و رنده شده و سس مایونز و سینه ی مرغ پخته و ریش شده و سس مایونز و خیار شور نگینی خورد شده و دوباره سس مایونز و بر میگردونیم و با جعفری خورد شده و زیتون تزیین میکنیم😋 .
#سیخ_رول_کباب که یه مدل #پیش_غذا ست که به شکل فینگرفود و راحت سرو میشه 😋😋
.
مواد لازم :
گوشت چرخکرده ۵۰۰ گرم
نان پیتا یا لواش
پنیر گودا
جعفری و سیر و پودر گشنیز و نمک و فلفل به میزان لازم
سس کچاب یا خردل
کره کمی برای چرب کردن تابه .
اول از همه گوشت چرخ کرده و ادویه جات را با هم مخلوط کنید و حسابی ورز بدید و آن را به شکل لوله ای در بیاورید روی تابه چدنی که از قبل با کره چرب شده سرخ کنید . گوشت های سرخ شده را به همراه پنیر رنده شده و سس کچاپ روی نون ها قرار دارید و به شکل تصویر آن را بپیچید و به صورت رول شده برش دهید داخل سیخ چوبی قرار دهید سر سیخ ها گوجه گیلاسی بزارید و مجددا سیخ ها را روی تابه چدنی یا ساندویچ ساز که از قبل با کره چرب شده سرخ کنید. .
📣📣اگر از این مدل آموزش ها میپسندید حتما لایک کنید و کامنت بذارید و حمایت کنید تا ما هم انرژی بگیریم و اموزش های بیشتری براتون بذاریم 😘😍
@ashpazy_irani
#دلمه_برگ_مو_قالبی
براتون یه ایده جالب آوردم برای تزیین کردن دلمه و یه ایده پذیرایی شیک و مجلسی از مهموناتون امیدوارم درست کنید و لذت ببرید🌷👌 مواد لازم:
گوشت چرخ کره ۳۰۰ گرم
لپه پخته شده ۱ پیمانه
برنج ۱ پیمانه
پیاز ۴ عدد
رب گوجه ۲ ق غ
سبزیجات معطر به مقدار لازم
نمک و ادویه به مقدار لازم
مواد لازم براى سس:
آب يا سركه و شيره يا سس رب گوجه فرنگى و آب ليمو
پیاز را تفت داده و گوشت را اضافه می کنیم
سپس بقیه مواد را هم مخلوط کرده و کنار می گذاریم
برگهای پخته شده را داخل قالب مورد نظر در دو ردیف روی هم چیده به طوری که برگها از لبه های قالب بلندتر باشد تا هنگامی که مواد دلمه را داخلش ریخته و کاملا فشرده کردیم بتوانیم روی انها برگردانیم
@ashpazy_irani
#کیک_خرما_و_دارچین 😋
🔸کره ۱۲۵ گرم، تخم مرغ سه عدد، آرد دو لیوان، شکر دو سوم لیوان، وانیل نوک ق چ، خرما نگینی خردشده یک لیوان، بکینگ پودر دو ق چ، ماست نصف لیوان
🔸خرما رو خرد کرده با یک ق غ آرد و دارچین مخلوط کنید تا همه جای خرما پوشانده بشه کره و شکر و وانیل رو با همزن پنچ دقیقه بزنید بعد یکی یکی تخم مرغ رو اضافه کرده و هربار سی ثانیه با همزن بزنید. ماست رو اضافه کنید مخلوط کنید و کم کم آرد و بکینگ پودر سه بار الک شده رو در سه مرحله به مایه اضافه کنید و هم بزنید.
داخل قالب چرب شده نصف مایه ریخته بعد خرما خرد شده رو بریزید و مابقی مواد رو کاملا روی خرما ها رو با مایه بپوشانید داخل فر از قبل گرم شده ۱۷۰ درجه بزارید به مدت ۴۵ دقیقه
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
شیر برنج
غذای مفید برای کودکان است که رشد آنها اثر مثبتی می گذارد و ضمن افزایش توان جسمی و ذهنی و بهبود وضعیت خواب، باعث خوش رنگی پوست نیز می شود.
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دیزاین یخ با میوه
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترشی عالی با مواد کم
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مربا_توت_فرنگی🍓
اول توت فرنگی هارو خوب میشوریم و بعدش درشت هاشو تیکه میکنیم تا یه دست بشن
میریزیم تو یه طرف و با دولیوان شکر میذاریم یه شَب تا صبح بمونه(اگر میخواید سریع اماده شه و یا شیره ی بیشتری بده یکم مث من آب بریزین)
بعد از موندن خودش آب میندازه و بهتر میشه
حالا زیرشو کم میکنیم تا بپزه
اگر زیاد بپزه قهوه ای میشه و دیگه خواهرشهر کُش نیست
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#خمیر_بنیه
مواد لازم
تخم مرغ٣عدد
آرد ١پیمانه
شیر ١/٢پیمانه
نمک,فلفل,زردچوبه,آویشن:بمقدار لازم
روغن مایع:٢قاشق سوپخوری
بکینگ پودر١قاشق مرباخوری
طرز تهیه
مواد را باهم مخلوط میکنیم به اینصورت که تخم مرغ را باروغن مایع و ادویه ها و بکینگ پودر مخلوط میکنیم,
(من چون به پودر تخم گشنیز خیلی علاقه دارم و توی همه غذاهام استفاده میکنم,اینجاهم استفاده کردم,همینطور پودر آویشن)
سپس شیر رو اضافه میکنیم و بعد آرد رو که مایعیررقیق تر از مایع کیک به ما بدهد,
بعد میتوانیم مرغ,سیب زمینی,هویج,حتی گل کلم را در این مایع زده و خوب بغلطونیم و در روغن زیاد سرخ کنیم,
وبعد از روغن بیرون کشیده و روی دستمال یا در آبکش میگذاریم تا روغن اضافه اش گرفته بشه,
من از فیله ی مرغ استفاده کردم,البته اول آب پز کردم,و بعد توی خمیر قرار دادم و سرخش کردم
بهتون پیشنهاد میکنم حتما امتحانش کنید ,واقعا خوشمزه اس
نکته
هرچقدر از مایعتون اضافه اومد,دور نریزید,باقاشق بریزید توی روغن تا سرخ بشه,و میل کنید
نوش جان 💖
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
🔺اینفوگرافیک / کدام مواد غذایی نباید با شکم خالی مصرف شوند؟
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#خورشت_زردک
مواد لازم
زردک چهار تا پنج عدد نگینی خرد،شده
لپه پنج ق غ
ابلیمو دو ق غ
رب یک ق غ
گوشت گوسفند یا گوساله
روغن دو ق چ
پیاز یک عدد
نمک و فلفل
طرز تهیه
پیاز و گوشت روتو روغن تفت میدیم،بعد زردک رو اضافه میکنیم و باهم تفت میدیم تا زردک نرم بشه،بعد لپه رو اضافه میکنیم.و رب،بعد اب میریزیم صبر میکنیم جا بیفته،ابلیمو و نمک و فلفل رو اضافه میکنیم.و خاموش میکنیم
نوش جان
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#شیک_پذیرایی_کن 🌸🍃
توت فرنگى رو از وسط برش بزنید با خلال دندان به هم وصل کنید خلال دندان رو کوتاه کنید که مشخص نباشه و درآخر توت فرنگی رو داخل شکلات ذوب شده بریزید و روش رو با سس براق و یا ترافل تزیین کنید 🍓❤️
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه دسر هلو
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.