#رنگینک
مواد لازم برای تهیه رنگینک خرما قبل هر چیز خرما ها رو کمی خیس کنید پوست وهسته شو جدا کنید ونصف کنید داخل بشقابی بچینید حالا ۱۵۰گرم رو داخل تابه ای با حراذت ملایم میریزیم که آب شه یک لیوان آرد سفید ویکچهارم لیوان آرد نخودچی روالک کرده و به کره اضافه میکنیم وتفت میدیم ومرتب هم میزنیم تا آرد بوداده بسه ورنگش عوض شه هر موقع به رنگ دلخواهمون رسید حرارت و خاموش میکنیم وبهش پودر دارچین وپودر هل و ۱/۵ق غ پودر قند اضافه میکنیم وهم میزنیم تا یکدست بشه و مواد بخورد هم بره حالا داخل ظرف سرو به کمک قاشق کمی از حلوا رو کف ظرف می چینیم ویه ردیف خرما می چینیم روش و گردوی خرد شده میریزیم بازم روشو حلوا می ریزیم تا روی خرماها رو بگیره وبازم خرما و گردو وبازم روش حلوا میریزیم و با خلال پسته وبادوم تزیین میکنیم و باچای تازه دم نوش جان میکنیم. به همین راحتی به همین خوشمزگی☺️😋
🍫🍩Ashpazy irani🍩🍫
♡
🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خورش_فسنجون 🥘
🍫🍩Ashpazy irani🍩🍫
♡
🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
#خوراك_قارچ_اسپايسي 🥘 😋
🔸طرز تهيه: اول سس_سير_اسپايسي رو تهيه كنيد :سه حبه سير درشت+يك و نيم ق غذاخوري رب گوجه فرنگي+نصف ق غذاخوري پودر فلفل چيلي يا قرمز(ميتونيد بيشتر يا كمتر كنيد)+نصف ق مرباخوري شكر+يك ق سرخالي سركه سفيد +كمي نمك و فلفل سياه رو داخل مخلوط كن بريزيد تا يكدست بشه.
داخل تابه دو ق روغن زيتون بريزيد و يك پياز متوسط كه ريز خرد كرديد رو تفت بديد تا طلايي بشه بعد سس رو اضافه كنيد و دو سه دقيقه تفت بديد تا بوي سير بلند بشه. حالا دو ليوان قارچ خرد شده رو اضافه كنيد و تفت بديد بعد شعله رو كاملا كم كنيد و در تابه رو بذاريد تا قارچ كاملا بپزه.
خوراك آمادست.با نان به عنوان يك ساندويچ گياهي خوشمزه ميتونيد
🍫🍩Ashpazy irani🍩🍫
♡
🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
#شیرینی_کره_ای
پودر قند ٥٠ گرم
كره نرم ٧٥ گرم
زرده تخم مرغ ١ عدد
پودر هل ١/٢ ق چ
آردگندم ١٢٠ تا ١٤٠ گرم
پودر قند و كره رو با همزن ٣ تا٤ دقيقه بزنيد تا نرم و سبك بشه، زرده و هل رو اضافه كرده ٢ دقيقه ديگه بزنيد. حالا آرد الك شده رو تا حدي كه يه خمير نرم بشه اضافه كنيد و مخلوط كنيد.
خمير رو روي كاغذ روغني پهن كرده و قالب ميزنيم.
توي سيني كه كاغذ داره ميزاريم و ميره توي فر گرم شده با حرارت ١٧٥ درجه براي مدت حدودا ١٥ دقيقه و تمام.
نهايتا روش رو شكلات سفيد بن ماري زدم و با گل سرخ و پودر پسته تزئينش كردم.
🍔🍟...🍭...🍟🍔
🍫🍩Ashpazy irani🍩🍫
♡
🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
#نان_شکم_پر
مواد گوشتی(گوشت چرخکرده،پیاز،قارچ،ادویه) بپزید مواد را داخل باگت بریزید. پنیر پیتزا، فلفل دلمه، گوجه وسبزی معطر را روی پنیر بریزید ۱۵-۲۰دقیقه در فر با شعله گریل خیلی ملایم بگذارید.
🍫🍩Ashpazy irani🍩🍫
♡
🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
#اسپاگتی_باسس_مرغ
1 پیمانه اسپاگتی / 250 گرم مرغ خرد شده / 2 گوجه فرنگی خرد شده / 1 پیاز / 2 حبه سیر / 1 قاشق چایخوری کره/ فلفل قرمز ، فلفل دلمه ای،کمی روغن
طرز تهیه:
اسپاگتی ها در آب جوش و زردچوبه میجوشانیم اسپاگتی پخته شده را آبکش کرده و کنار میگذاریم.
روغن و کره را در یک قابلمه جداگانه گرم کنید ، مرغ و پیاز خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید، فلفل و سیر را اضافه کنید ، سس گوجه فرنگی را اضافه کرده و حدود 15 دقیقه بپزید. سپس اسپاگتی ها را با دست برمیداریم ، یک حلقه گرد درست کرده و آنها را روی یک بشقاب سرو قرار میدهیم.با مواد مرغی وسط اسپاگتی را پر میکنیم..
🍫🍩Ashpazy irani🍩🍫
♡
🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌲صبحتون به نیکی وعافیت
🌱عشق و زیبایی طبیعت
🌲گوارای وجودتان باد
🌱گذر ثانیه های عمرتان توام
🌲با آرامش،عشق و شادی
🌱با یک بغل شمیم سرسبز
🌲صبح جمعه تون بخیر
#پيتزا_گوجه_وریحون
ريحان خرد شده
گوجه فرنگى مثل پست خرد كرده
سير رنده شده
اسفناج -خرد شده
پنير مازارلا
نمك و فلفل و آويشن
🌸طرز تهيه خمير پيتزا
يك استكان سفيده تخم مرغ
١/٤ استكان آرد
١-ق چ سس ايتاليايى
نصف ق چ بكينگ پودر
١/٤-ق چ پودر سير
طرز تهيه خمير پيتزا -همه مواد را با هم مخلوط كرده -اگر رقيق نبود كمى آب داغ بريزيد و ورز بدین. وبعد خمیرتون رو به اندازه ظرف مورد نظر کف سینی پهن کنید. اول سس گوجه و بعد پنير و بقيه همه مواد ريخته و در آخر پنير روى تمام مواد ريخته و براى بيست دقيقه داخل فر بزارید.
🍔🍟...🍭...🍟🍔
🍫🍩Ashpazy irani🍩🍫
♡
🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آشپزی
یه خوشمزه و عالی با سیب زمینی
🍫🍩Ashpazy irani🍩🍫
♡
🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
#چیز_کیک_آلبالو_قالبی
براي درست كردن اين چيزكيكا شما نياز داريد به قالب سيليكوني،دقت كنيد قالبتون ريز نباشه،من از قالب ساوارين استفاده كردم.براي شروع كار يه بسته ژله دلخواه ويك قاشق چايخوري ژلاتين رو با نصف ليوان ابجوش خوب حل ميكنيم ميذاريم كنار خنك شه.يه بسته پنيرماسكارپونه رو با همزن ميزنيم تا از هم باز شه،يه بسته خامه صبحانه يا به همون ميزان خامه فرم گرفته اضافه كرده وخوب مخلوط ميكنيم،ژله خنك شده رو اضافه كرده ومجدد هم ميزنيم،از مواد ميچشيم اگه نياز به پودرقند داشت به اندازه دلخواه اضافه ميكنيم،حالا خيلي كم قالب رو چرب كرده و از موادمون ميريزيم داخل قالبها،فقط دقت كنيد تا لبه ي قالب پرنكنيد (جا واسه كيك بمونه).بذاريد يخچال تا نيم بند شه،براي كيك ميتونيداز كيكاي آماده استفاده كنيد يا خودتون درست كنيد(كه اماده راحتتره)وقتي چيزكيك نيم بند شد كيكارو به اندازه دهانه قالب برش داده و روي مواد پنيري بذاريد و خيلي خيلي كم فشار بديد تا به هم بچسبن(زياد فشار نديد كه لايه زيري پاره نشه).بعد به مدت حداقل ٤-٥ساعت بزاريد يخچال تاسفت شه.موقع سرو هم اول دور دسر رو باچاقو ازاد كنيد و بعدبرگردونيد تو ظرف
🍫🍩Ashpazy irani🍩🍫
♡
🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
کیک دو رنگ 🥧🍰
این کیک رو هم کسانی که کیک ساده و هم کسانی که شکلاتی دوس دارن میتون بپزن
👏👏. مواد لازم:
آرد دو پیمانه
تخم مرغ چهار عدد
ماست یک پیمانه
شکر یک پیمانه
روغن مایع نصف پیمانه
بکینگ پودر یک ق غ
وانیل نوک ق چ
پودر کاکائو سه ق غ
آرد اضافه سه ق غ
آردو بکینگ پودر رو باهم مخلوط و سه بار الک کنید.
تخم مرغ وانیل و شکر رو داخل یه ظرف بریزید و هشت دقیقه هم بزنید با همزن تاحجیم و کشدار بشه...
روغن مایع اضافه و هم بزنید
ماست رو اضافه و خوب هم بزنید
آردو تو چند مرحله به مواد اضافه و خوب مخلوط کنید
خب مواد رو به دو قسمت تقسیم و به یه قسمت پودر کاکائو و به قسمت دیگه آرد اضافی رو اضافه کنید و هم بزنید
ابتدا مواد ساده رو داخل قالبی که با روغن جامد چرب و آرد پاشی کردید بریزید و بعد مواد کاکائویی رو روی مواد ساده بریزید و با سیخ چوبی مواد کاکائویی رو هم بزیید خیلی کم
خب قالب رو داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۷۵به مدت ۴۵تا ۶۰ دقیقه بزارید...تا پایان پخت کیک در فر و باز نکنید آخرای زمان پخت با سیخ چوبی تست کنید اگه مواد به سیخ نچسبید و تمیز دراومد کیک پخته و آمادست بعداز خنک شدن از قالب بیرون بیارید
👩🍳👨🍳
🍫🍩Ashpazy irani🍩🍫
♡
🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
#کوکو_سبزی به شکل خورشید 😋
نمک به میزان لازم
گردو 100 گرم
زرشک 2 ق غ
تخم مرغ 3 عدد
سبزی کوکو 500 گرم
خمیر بربری 1 کیلو
🔸اول مواد کوکو سبزی را مخلوط کرده و کنار بگذارید.اگرمواد کوکو آب داشت با کمی فشار آبش را بگیرید. بعد خمیر بربری را روی تخته بگذارید و آرد پاشی کنید به طوری که به دست نچسبد.
سپس با وردنه نصف خمیر را پهن کرده داخل سینی فر بگذارید ومانند عکس مواد را روی آن قرار دهید. نصفه دیگر خمیر را هم پهن کرده و روی لایه قبلی قرار دهید. بقیه مراحل هم مانند عکس یک کاسه در وسط قرا دهید بعد با چاقو آن را برش بزنید.
بهتراست چاقو را چرب کنید تا مواد به آن نچسبد. بعد از این مرحله تکه ها را برگردانده و در فر با حرارت حدودا ۱۷۰ درجه بپزید.
وقتی خمیر طلایی شد کوکو آماده است
🍫🍩Ashpazy irani🍩🍫
♡
🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پاستا_پنیری با مرغ و قارچ
🍫🍩Ashpazy irani🍩🍫
♡
🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه غذای خوشمزه حتما امتحان کنین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آش_انار
مواد لازم 🥣👩🏻🍳👇🏾
.
(نخود نصف پیمانه، لوبیا چیتی نصف پیمانه)
برنج نصف پیمانه
سبزی آش دو پیمانه
پیاز یک عدد متوسط
کوفته قلقلی(صدو پنجاه گرم گوشت چرخ کرده، پیاز رنده شده، نمک و فلفل سیاه)
یک سوم پیمانه
آب انار یک پیمانه(دلبخواهی)
انار دون شده ترش یک پیمانه
نعناع داغ برای سرو
روغن مایع مخصوص سرخ کردنی سه قاشق غذاخوری
طرز تهیه:👇🏾
حبوبات و از شب قبل خیس کرده و چند بار آبشو عوض کنید( می تونید به جای نخود از لپه استفاده کنید)
.
پیاز و ریز خرد کرده با سه قاشق روغن و زردچوبه سرخ کنید.
حدود ۴ لیوان آب اضافه کنید به جوش که اومد برنج و سبزی آش و اضافه کنید.بعد از نیم ساعت کوفته ریزه رو اضافه کنید.
بعد از یکساعت دیگه که برنج پخت و به آش لعاب داد، حبوبات پخته شده ، آب انار ، رب انار و انار دون شده و نمک و فلفل اضافه کنید .
حدود نیم ساعت زمان بدین تا آش جا بیافته.
با نعناع داغ و کوفته ریزه و انار دون شده تزیین کرده و سرو کنید.
.
.
نکته: این آش نسبت به آش های دیگه کمی رقیق تر هست.
می تونید به جای آب انار به مقدار رب انار اضافه کنید یا رب انار و حذف کنید و فقط آب انار اضافه کنید،
مرغ پرتقالی
.
مرغ با این روش خیلی خوشطعم میشه.بنظرم خوبه که یکبار امتحانش کنید.
هم میتونید از آب پرتقال طبیعی استفاده کنید و هم از آبمیوه های پاکتی .فقط اینکه بعضی مواقع که از آب پرتقال طبیعی استفاده میکنیم ممکنه بعد از پخت کمی طعم تلخی داشته باشه.برای اینکه سس غذا خوشمزه تر و براقتر و کاراملی بشه میتونید یک ق عسل هم بهش اضافه کنید که البته یکمی شیرینش میکنه.
.
طرز تهیه:تکه های مرغ رو نمک و کمی فلفل بزنید و لابلاش پیاز بذارید و یکساعت داخل یخچال قرار بدید.
بعد پیازهارو جدا کنید و دور بریزید.
مرغها رو در ترکیبی از کره و روغن با حرارت ملایم سرخ کنید تا طلایی بشن.
در این روش نیازی به پیاز سرخ شده نیست ولی اگه بخواید میتونید یکی دو ق بریزید.
بعد برای چهار تکه مرغ ، یک و نیم تا دو لیوان آب پرتقال بریزید و بذارید با حرارت ملایم حدود یک ساعت بپزه و سس غلیظ بشه.
خوش عطر و خوش طعم،
نوش جان
#بستنی_پودینگی با طعم شکلات و موز و فندق
خامه ۱۰۰ گرمی یک بسته
شیر یک پیمانه
نشاسته یک ق غ کاملا سر پر
شکر نصف پیمانه
موز خردشده مقداری
فندق خرد شده دو ق غ
پودر کاکائو یک ق م سرپر
برای روکش شکلاتی آخر دستور توضیح دادم
_ نشاسته رو با شکر و پودر کاکائو مخلوط و بعد شیرو بهش اضافه کنید و روی حرارت گذاشته و مدام همش بزنید تا مثل پودینگ یا فرنی بشه،حالا از رو حرارت بردارید و خامه رو باهاش مخلوط و اجازه بدید تا خنک بشه، هر از گاهی هم همش بزنید تا رویه نبنده، سپس فندق و موز رو اضافه کنید حالا داخل قالبهای بستنی بریزید و چوب بستنی بذارید وحداقل ۸ ساعت در فریزر بذارید، موقع استفاده قالب رو کمی در آب گرم بذارید تا بستنی راحت خارج بشه.برای روکش شکلاتی ۱۰۰ گرم شکلاتشکلات تخته ای رو با 4 ق غ روغن مایع رو کرارت بنماری آب کنید بعد کمی فندق خرد شده بهش اضافه کنید و روی بستنی بریزید، سپس نیم ساعت دیگه بذارید فریزر و سپس نوش جان کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#گاناش_براق
2 پیمانه میشه و 10 دقیقه لازم دارین...
حدود 226تا227 گرم شکلات تلخ، تکه تکه شده
1 و 1/4 پیمانه خامه پرچرب
1 قاشق غذاخوری شربت ذرت روشن(بجاش میتونین عسل طبیعی بزنین)(جایگزین دیگه داره ولی عسل راحته)
خامه و شربت ذرت روی شعله متوسط بزارین ولی نجوشونین، شکلات هارو توی کاسه ای که در برابر حرارت نشکنه بریزین و مخلوط خامه گرم رو روی شکلات ها بریزین، بزارین 1 دقیقه اونجور بمونه، بعد هم بزنین تا نرم و شفاف شه.بزارین یکم سرد شه.
نکته: این گاناش میتونه تا 5 روز بمونه یخچال. قبل از استفاده کردن، بصورت بن ماری گرم کنین
نوش جان 💝
آشپزی ایرانی🍔
#خاگینه_گل_گلی(قیقاناخ)
قیقاناخ یه دسر خوشمزه تبریزی هست که مدل های مختلفی داره. امروز مدل گل گلی شو با هم درست میکنیم که برای مهمونی هم عالیه..
توصیه میکنم حتما امتحانش کنین😋
برای داشتن این دسر خوشگل نیاز داریم به:
ارد تقریبا سه لیوان
بیکینگ پودر دو قاشق سر صاف
تخم مرغ یک عدد
ماست نصف لیوان
برای شربت:
دو لیوان شکر
یک لیوان اب
نصف قاشق زعفران
اول باید شربت خاگینه رو اماده کنیم و بذاریم سرد بشه. چون باید خاگینه گرم و شربت سرد باشه.
شکر رو با اب مخلوط میکنیم و روی حرارت متوسط میذاریم تا شکر حل بشه و شربت قوام بیاد. بعد از روی حرارت بر میداریم زعفران رو اضافه میکنیم و میذاریم سرد بشه.
_به جای زعفران میتونین از گلاب و یا هل هم استفاده کنین که اونا هم خیلی خوشمره میشه.
روش درست کردن خمیر هم خیلی راحته. اول تخم مرغ و ماست رو هم میزنیم تا یک دست بشه بعد بیکینگ پودر رو اضافه میکنیم و در اخر ارد رو کم کم اضافه میکنیم تا جایی که خمیر به دست نچسبه.
_اندازه ارد رو نمیشه دقیق گفت چون نسبت به جنس اردتون متفاوته ولی خب اندازه تقریبیش سه لیوانه که باید کم کم اضافه کنید که خمیرتون بیش از اندازه سفت نشه خمیر باید کاملا نرم باشه.
_خمیر نیاز به استراحت نداره.
شکل دادن خمیر توی فیلم کاملا مشخصه که میبینین خیلی هم راحته 🤩
توی یه ظرف کوچک روغن رو داغ کنین(روغن زیاد بریزین😁)
و هر دو طرف خاگینه ها رو سرخ کنین.خیلی خوشگل و پف پفی میشن. نگران نباشین اصلا روغن جذب نمیکنه. بلافاصله از سرخ شدن خاگینه هارو توی شربت بذارین که کمی شربت جذب کنن. بعد بچینین روی الک تا شربت اضافش گرفته بشه. من با کمی پودر پسته خوشگلترشون کردم و تو ظرف سرو چیدم. این دسر رو میتونین هم سرد و هم گرم میل کنین😇😋
_برای اینکه خاگینه تون ترد باشه باید شربت سرد و خاگینه ها گرم باشن. چون اگه هر دو گرم باشه خاگینه شفته و خمیری میشه و اگه هر دو سرد باشه شربت جذب نمیشه.
_اگه شربت اضافه اومد میتونین تو یه ظرف در دار بریزین و توی یخچال نگه دارین.🤗
آشپزی ایرانی🍔
#كيك_پنيري ،همراه با #سس_ليمو 🍋 #کیک_لیمویی
#كيك_پنيري ،همراه با #سس_ليمو 🍋
#کیک_لیمویی
مواد لازم
ارد1/4+2پيمانه
بيكينگ پودر2ق چ
نمك 1/4ق چ
پنير ماسكارپونه يا پنير خامه اي بدون نمك200گرم
كره نرم شده100گرم
شكر1/2+1پيمانه
تخم مرغ 4عدد
عصاره وانيل2ق چ
اسانس بادام يا ليمو1/2 ق چ
طرز تهيه:
فرراباحرارت 175درجه روشن كرده،درظرفي جداگانه اردوبيكينگ پودرونمك را باهم مخلوط كرده و3مرتبه ألك كرده،كره وپنير خامه اي يا ماسكارپونه را بأهم مخلوط كرده وباهم زن مي زنيم تايكدست شود،تاكيد مي كنم پنيرخامه اي بايدبدون نمك باشدمن از پنيرماسكارپونه استفاده كردم،شكررا أضافه كرده،حدود 5دقيقه باهم زن ميزنيم تاحجم مواددو برابر شود،تخم مرغ ها رايكي يكي أضافه كنيدوهركدام راكه أضافه كرديد يك دقيقه هم بزنيد
عصاره وانيل واسانس ليمو يا بادام را أضافه كنيدوهم مي زنيم،سرعت هم زن راكم كنيد ومواد خشك را طَي سه مرحله أضافه كنيد،در نظرداشته باشيد مايه كيك كاملاسفت هست،ولي خيلي عالي پف مي كنه وبافت خوبي داره
مايه راتوي قالب ريخته تا نصفه چون خيلي پف مي كندوبه مدت 50دقيقه توي فر قرار دهيد
بعد از بيرون أوردن از فر به مدت ده دقيقه صبر كنيد بعد از قالب خارج كنيد
سایز قالب (کف قالب رو اندازه زدم ۲۰در۱۰به ارتفاع۷)
وأما سس بسيار خوشمزه و خوش عطر ليمو🍋🍋🍋
3ق غ نشاسته ذرت را با 1ق غ نشاسته گل مخلوط كرده وسپس انرا با 2/3ليوان شكر و 2پيمانه أب با هم مخلوط كرده ازصافي عبور داده روي حرارت مي گذايم ومرتب هم مي زنيم تاخودش رابگيرد(اگرخيلي سفت شدحتما كمي اب اضافه كنيد)يكي دوجوش خوردكافي هست درحدي كه بوي نشاسته از بين برودخيلي نيازنيست پخته شود،حال 3عدد تخم مرغ رابا 1ق غ رنده پوست ليمو خيلي خوب بهم زده و كم كم به نشاسته أضافه كرده و خيلي تند تند هم ميزنيم تا تخم مرغ ها نبرد،يكي دو قطره اسانس ليمو أضافه مي كنيم و پنج دقيقه روي حرارت هم مي زنيم
سس را از صافي حتما عبور داده وروي كيك بدهيد.