eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
155.7هزار دنبال‌کننده
17.6هزار عکس
26.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑‍🍳🧑‍🍳 ۲ عدد ران کامل مرغ ۲ عدد پیاز ۱ قاشق رب گوجه ۱ لیوان غوره ۳عدد بادمجون ۳ عدد گوجه نمک و فلفل و زردچوبه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😳😋☝️☝️ بسیار شیوه جالب و مغز پختی میشه موقع رفتن به گردش هم میشه مرغ شکم پرم پخت😄
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑‍🍳👩‍🍳 نصف ۱ عدد کاهو خیارشور ریز ۴-۵ عدد نصف سینه مرغ پخته شده قسمت سبز پیازچه ۵-۶ عدد آروگولا یا شابانک گردو به دلخواه برای سس: ماست ساده ۵-۶ ق غ سس مایونز ۳-۴ ق غ سس خردل ۱ ق چ سیر رنده شده ۱-۲ حبه نمک یک و نیم ق چ فلفل سیاه ۱ ق چ ادویه کاری نصف ق چ
نوشيدنى_توت_فرنگى 🍓 توت فرنگى خرد شده رو له کنین و بعد با آبلیمو حلقه ليمو شربت توت فرنگی و یه لیوان آب اضافه کنین و خوب هم بزنین وپس از خنك شدن سرو كنيد😋😋
💃 دختری که بلدنباشه دخترنیس که نــنــه بزرگه😏 کاربا و بلدنیسی؟😩 کاری نداره که😎 بیایادبگیر دُرس کنی👇 https://eitaa.com/joinchat/2730623102C1f2570d188
به نام آن که گل را خنده آموخت. وبر جان شقایق آتش افروخت. به نام آن که جان را زندگی داد. طبیعت را به جان پایندگی داد. 🌻بسم الله الرحمن الرحیم🌻
ردیف اول چهار بسته بسکویت اوریو که ایرانیش هم دربازار بابهترین کیفت موجوده دوبسته بسکویت پتی بور شکلاتی ۵۰ گرم کره اب شده سه ق غ خامه مواد باهم مخلوط ته قالب چرب شده فشرده میکنیم وحدود ده دقیقه ای در فر۱۶۵ درجه میزاریم یا مواد مخلوط وفشرده کنید در فریرز میزاریم بعد ردیف دوم در میکسر ماست شیرین پرچرب کم نمک نصف پیمانه دو ق غ پودر کاکائو یک ق غ نسکافه هفت عدد پنیر کیبی یا پنیر ماسکار پونه ۱۵۰گرم چهار فنجان قهوه خوری شکر شش فنجان قهوه خوری شیر خشک تمام مواد باهم مخلوط کنید در اخر یک قاشق غذاخوری ژلاتین رو باسه ق غ اب بن ماری کنید باز بمواد داخل میکسر اضافه کنید روی بسکویت ریخته بعد چندین ساعت دریخچال میزاریم تا چیز کیکمون ببنده ودر اخر با نوتلا تزیین میکنیم
تخم مرغ بزرگ٣عدد وانيل ١ق چ شكر ١پيمانه روغن مايع ٢/٣پيمانه كره اب شده ٥٠گرم شير ولرم ٢/٣پيمانه بكينگ پودر ٢ق چ آرد قنادي ٢پيمانه پودر كاكائو ١ق غ تخم مرغ، وانيل و شكر رو خوب با همزن ميزنيم تا زماني ك كرم رنگ و كشدار شود، سپس روغن و كره رو بهش اضافه كرده و باز ميزنيم و بعد شير ولرم رو اضافه ميكنيم و باز ميزنيم. ارد و بكينگ پودر رو ٤،٥بار الك ميكنيم و ب موادمون اضافه ميكنيم يا با ليسك يا با دور كند همزن كمي ميزنيم. ي ملاقه از موادمون رو كنار ميذاريم و با پودر كاكائو الك شده مخلوط ميكنيم. قابلمه پلوپز رو كمي با روغن جداکننده چرب میکنیم و بعد مواد ساده كيكم رو داخل قالب ريختم و بعد مواد شکلاتی رو. قابلمه رو داخل پلوپز گذاشته و روی گزینه کیک کلیک کنید و استارت رو بزنید، خود پلوپزای دیجیتال زمان مناسب کیک رو میزنه ک اکثرا ۵۰دقیقه هست. بعد از این زمان کیک خوشمزه شما امادست نوش جان🤗
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم: برنج ۳ پیمانه ماست ۱ لیوان زرده تخم مرغ ۳ عدد زعفران دم کرده نصف استکان بادمجان ۳ عدد متوسط گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم رب گوجه ۲ قاشق پیاز 2 عدد هویج یک عدد فلفل دلمه ای یک عدد میتونید در قابلمه هم درست کنید روس شعله کم بزارید حددو یک ساعت تا یک ساعت و ربع زمان نیاز داره. پس از سرد شدن قابلمه ته­ چین به راحتی قابل برگشت درون دیس است . .
تخم مرغ : چهار عدد شکر : یک لیوان آرد: دو لیوان و نیم روغن مایع : یک لیوان شیر : یک لیوان پودر کرم کارامل : یک بسته وانیل نصف ق.چ بکینگ پودر:1ق.غ . . 🚫همه مواد ب دمای محیط رسیده باشه آرد+بکینگ پودر رو سه بار الک کنید(الک کردن باعث هوا دهی ب آرد میشه در نتیجه بافت و پف کیکتون عالی میشه) تخم مرغ و وانیل و شکر را داخل کاسه یی بریزید حسابی هم بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه. شیر را اضافه و یک دقیقه هم بزنید بعد سپس روغن رو اضافه و سی ثانیه هم زده پودر کرم کارامل و اضافه کنید و هم بزنید در نهایت ارد و بکینگ پودر الک شده را در سه مرحله اضافه کرده و فقط در حد مخلوط شدن زده ن بیشتر وگرنه پف تخم مرغها از بین میره و کیک پفش کم میشه. کف قالب را با روغن چرب کنید و اردپاشی کنید مایه کیک رو به داخل قالب ریخته و در فر که از قبل گرم کرده با حرارت 180 درجه بمدت ۵۰ دقیقه بزارید تا بپزه. اندازه قالبم ۲۳ سانت با ارتفاع ۸ سانت بود. پودر کرم کارامل و میتونید از لوازم قنادیا و مارکتا تهیه کنید.
مواد لازم: آرد مخصوص شیرینی پزی : دو پیمانه پودر کاکائو :نصف پیمانه بیکینگ پودر: دو ونیم قاشق چای خوری جوش شیرین:نصف قاشق چایخوری نمک : یک چهارم قاشق چای خوری پودر نسکافه :یک قاشق چای خوری پودر شکر: یک و نیم پیمانه تخم مرغ :دو عدد شیر:یک پیمانه روغن مایع :نصف پیمانه وانیل :نصف قاشق چای خوری آب جوش : نصف پیمانه روش تهیه؛ اول مواد خشک که شامل آرد و کاکائو و بکینگ پودر و جوش شیرین و نسکافه و نمک و شکر هست باهم توی یک کاسه بزرگ مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست بشه. فر رو روشن می کنیم روی دمای 170 درجه یا 350 فارنهایت میزاریم تا گرم بشه. وسط مواد خشک رو توی کاسه گود می کنیم و مایعات رو یکی یکی بهش اضافه می کنیم یعنی شیر و روغن مایع و تخم مرغ ها و وانیل. هم زن رو با دور کند روشن می کنیم و حدود دو دقیقه هم می زنیم. هم زمان با هم زدن آب جوش رو هم به تدریج بهش اضافه ميکنيم و در قالب دلخواه ريخته و در فر به مدت حدودا45دقیقه میپزیم و در نهایت بعد از خنک شدن روشو با خامه تزئين كنيد.
به یک کیلو‌گرم سرکه ترجیحا سرکه سیب یک لیتر نمک به‌ها را شسته و خلال کرده و تخم و قسمت سفت وسط به را درارید.روى دستمال بگذارید تا کمى نمشان گرفته شه، یک ساعت کافی است. سپس توى شیشه ریخته و کمى نمک را با سرکه (من از سرکه سیب استفاده میکنم) مخلوط و روى به‌ها بریزید. درب شیشه را محکم بسته و بذارید 14 روز بمونه تا جابیفته ترشى به نیاز به ادویه و یا سبزى معطر ندارد چون خود به عطر خوبى داره و ترشیش بسیار خوش طعمه
دو لیوان شیر یک چهارم لیوان نشاسته گل یک چهارم لیوان شکر یک ق غ زعفران غلیظ سه ق غ گلاب یک ق غ کره شیر خنک را در ظرفی ریخته و همه مواد به غیر از کره رو در شیر ریخته تا وقتی که نشاسته حل بشه کامل هم میزنیم.روی حرارت گذاشته و مرتب هم میزنیم تا سفت شود در اخر کره را اضافه کرده بعد از دو دقیقه جوشیدن زیرش رو خاموش میکنیم.در داخل قالب چرب شده داغ داغ ریخته وقتی به دمای محیط رسید داخل یخچال میذاریم بهی از دو ساعت اماده ست و خیلی راحت از قالب جدا میشه.یک دسر خیلی راحت و خیلی خوشمزه❤❤ چ
ردیف اول چهار بسته بسکویت اوریو که ایرانیش هم دربازار بابهترین کیفت موجوده دوبسته بسکویت پتی بور شکلاتی ۵۰ گرم کره اب شده سه ق غ خامه مواد باهم مخلوط ته قالب چرب شده فشرده میکنیم وحدود ده دقیقه ای در فر۱۶۵ درجه میزاریم یا مواد مخلوط وفشرده کنید در فریرز میزاریم بعد ردیف دوم در میکسر ماست شیرین پرچرب کم نمک نصف پیمانه دو ق غ پودر کاکائو یک ق غ نسکافه هفت عدد پنیر کیبی یا پنیر ماسکار پونه ۱۵۰گرم چهار فنجان قهوه خوری شکر شش فنجان قهوه خوری شیر خشک تمام مواد باهم مخلوط کنید در اخر یک قاشق غذاخوری ژلاتین رو باسه ق غ اب بن ماری کنید باز بمواد داخل میکسر اضافه کنید روی بسکویت ریخته بعد چندین ساعت دریخچال میزاریم تا چیز کیکمون ببنده ودر اخر با نوتلا تزیین میکنیم
روغن صاف 110گرم پودرقند ...200گرم ماست...200گرم تخم مرغ...2عدد درشت بکینگ پودر و جوش شیرین با هم...نصف ق م آرد...400گرم روغن مایع 30 گرم هل ..وانیل مقداری اول روغن صاف و پودر قند انقدر بزنید تا سفید و شبیه خامه بشه و کم کم بهش روغن مایع می زنیم و هر چقدر نرم و پفکی بشه کیفیت بهتری به ما میده،،دونه دونه تخم مرغ اضافه میکنیم.حدود ۵ دقیقه با همزن می‌زنیم همه تخم مرغ که به خوردش رفت ماست و بکینگ پودر هل وانیل با هم مخلوط شود و به خمیر اضافه میکنیم به هم زدن ادامه دهیم حال حساس ترین جای کار ریختن آرد.. آرد رو داخل یه ظرف الک می کنیم و با لیسک به آرامی هم می زنیم این عمل با احتیاط کامل انجام بشه و زیاد هم نزنید چون باعث تسمه شدن خمیرمون میشه خمیر را داخل قیف با ماسوره ساده بریزید و قیف بزنید اندازه قیف زنی هم اندازه نان کشمشی می باشد از پودر پسته، کنجد یا خرفه برای تزیین استفاده کنید و روی خمیرهایی که قیف زدین بریزید درجه فر....180خانگی مدت پخت 10دقیقه اما وقتی دیدین کنار شیرینیاتون دارن سرخ میشن از فر در بیارین.. بافت این شیرینی نرم و عالی هست.
مواد لازم آرد یک کیلو گرام پودر خمیر مایه فوری یک قاشق مربا خوری نمک یک قاشق مربا خوری آب شیر گرم «ولرم» ابتدا ارد مواد خشک را در ظرفی ریخته و آب را کم کم اضافه می کنیم تا خمیری رقم نانوایی بدست بیای،نه سخت نه نرم،خمیر ره پنج دقیقه ورز بدهید و روی آنرا پوشانده برای یک ساعت استراحت بدهید تا حجم خمیر دو برابر شود،حالا خمیر را پفش را بخوابانید و زواله کنید( چونه بگیرید)و روی زواله ها را پارچه ای تمیز هوار«پهن» کنید تا خشک نشود. حالا گندنه( تره )را ابتدا ریز ریز کرده بعد میشوریم در چلوصاف مانده تا آبش گرفته شود،نمک و مرچ سرخ( فلفل) زده و خمیر را با آشکز هموار کرده به شکل دایره،مواد را یکطرف خمیر می ریزیم و طرف دیگر خمیر را روی مواد بر میگردانیم،در تابه روغن ریخته و سرخ می کنیم،روغن هم بسیار کم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیر ۳ و نیم لیوان نشاسته ذرت ۳ قاشق شکر ۱ لیوان خامه صبحانه ۱ بسته ۲۰۰ گرمی پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری شکلات تخته ای ۱۰۰ گرم ژلاتین ۳ قاشق غذاخوری شیر و نشاسته رو تو یه ظرف بریزین و هم بزنین، بذارین رو حرارت ملایم، شکر رو اضافه کنین و هم بزنین تا به غلظت فرنی برسه، پودر کاکائو و شکلات تخته ای رو اضافه کنین و هم بزنین تا حل بشن ژلاتین رو با نصف لیوان آب بنماری کنین تا ذرات ژلاتین کاملا حل بشن، به مواد اضافه کنین و مواد رو از روی شعله بردارین و بعد از خنک شدن مواد بهش خامه رو اضافه کنین قالبو چرب کنین و مواد رو بریزین تو قالب و حدودا ۵ ساعت بذارین تو یخچال بمونه بعد اطرافشو با دست بکشین به سمت داخل تا از قالب جدا شه و برگردونین تو ظرف با پودر بیسکوییت و پودر کاکائو مخملیش کنین
🧁🧁🧁 مواد مورد نياز تخم مرغ ٣ عدد شكر يك پيمانه روغن مايع ١ پيمانه سرخالى ماست ٢/٣ پيمانه وانيل١/٢ ق چ گلاب ٣ ق غ آرد دو و نيم پيمانه بكينگ پودر ١ ق غ تخم مرغ ها ، وانيل ،روغن ، شكر، ماست و گلاب و با همزن حدود پنج دقيقه بزنيد. آرد و بكينگ پودر و سه بار الك كرده كم كم به مواد اضافه كنيد و در حد مخلوط شدن هم بزنيد. تو قالب مافين دوازده تايى كاغذ مافين بچينيد و مواد و تو قالب ها بريزيد (سر خالى بريزيد چون حسابى پف مى كنه ) روى كيك ها رو با يك چاقوى آغشته به روغن مايع ضربدر بزنيد و در آخر كنجد بريزيد. قالب و به مدت يك ربع تا بيست دقيقه در فر ٢٠٠ درجه سانتى گراد بذاريد. .
😋😍 من برای ته چین اول سه تا پیمانه برنج رو آماده میکنم بعد تو ی ظرف گود ۳ تا تخم مرغ رو با نصف لیوان ماست ساده که دوقاشق غ به اون نصف لیوان ماست خامه ای اضافه کردم خووووووب بهم میزنم بعد یک ق غ گلاب، کمی هل ، کمی نمک و زعفرون آب کرده اضافه میکنم و برنج ابکش شده رو بهش اضافه میکنم و‌خوووب مخلوطشون میکنم مرغمم که از قبل با ی پیاز و‌کمی نمک و زعفرون پخته بودم و از استخوان جدا میکنم و میزارم کنار دستم حالا ی تابه ی مستطیل دارم که تقریبا سایزش ۲۰ در ۱۵ رو میزارم روی حرارت و ی قالب کره ۲۵ گرمی میندازم توش آب که شد مایه ته چینمو نصفشو میریزم تو تابه بعد مرغها روش میچینم و دوباره مایع ته چین بعد با پشت قاشق خوب فشرده میکنم به اندازه ی دو تا ق روغن روی ته چین میریزم و روی ظرف رو فویل میکشم و رو فویل با چنگال سوراخ میکنم و میزارم توی فر ۱۹۰ درجه به مدت ۱ ساعت بعد از پخت برمیگردونم تو ظرف و با زرشک سرخ شده و کمی خلال پسته تزیین میکنم . 🍎
#اسفناج خوووشمزه😋😋😋‌ دستور پخت:  اسفناج تخم مرغ خام۲ عدد سیب زمینی آبپز ۲ عدد نمک، فلفل قرمز، زردچوبه پودر سیر، فلفل سیاه روغن زعفران دم شده پیازآب گرفته شده یک عددکوچک اسفناج مقدارش به دلخواه از۱۰۰ گرم تا۲۰۰گرم . پیاز رو رنده میکنیم. سیب زمینی پخته کاملا سرد شده رو پوست گرفته رنده میکنیم، تخم مرغ را در یک ظرف با زردچوبه، نمک، فلفل سیاه، زعفران دم کرده و اسفناج خرد شده، همه رو با هم مخلوط میکنیم هم میزنیم تا یکدست شود.روغن را دریک تابه روی حرارت متوسط داغ میکنیم. از مایع به اندازه ۱ قاشق غذاخوری برداشته و داخل روغن سرخ میکنیم. اگه دوست داشتین داخل قالب هم مبتونید بریزید. نوووش جان❤❤❤
💃 دختری که بلدنباشه دخترنیس که نــنــه بزرگه😏 کاربا و بلدنیسی؟😩 کاری نداره که😎 بیایادبگیر دُرس کنی👇 https://eitaa.com/joinchat/2730623102C1f2570d188
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍁💫امروزتون شاد 🍁💫بخت و تقدیرتون قشنگ 🍂💫عمرتون بلند 🍁💫سرنوشتتون تابناک 🍂💫دعاهاتون مستجاب 🍁💫آرزو میکنم امروز 🍂💫دلیلی برای لبخند زدن 🍁💫داشته باشید 🍁💫روز پاییزیتون قشنگ و زیبا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍 علت این که به این خمیر جادویی می گویند این است که تقریباً هر چیزی را می توانید با آن درست کنید مثل پیتزا ،پیراشکی، نون های مغزدار و... مواد لازم : آرد یک و نیم لیوان دسته دار فرانسوی معادل ۲۲۵ گرم آب ولرم نصف لیوان معادل ۱۲۰ گرم شکر نصف قاشق مرباخوری پودر خمیر مایه یک قاشق مرباخوری روغن مایع ۳ قاشق غذاخوری نمک ۱ قاشق چایخوری تخم مرغ ۱ عدد طرز تهیه :ابتدا خمیر مایه را عمل آوری کنید. آب ولرم (آبی که وقتی انگشت خود را داخل آن می کنید نه بسوزد و نه سردی آن حس شود) شکر و خمیر مایه را در ظرف شیشه‌ای مخلوط کنید و یک بشقاب روی آن بگذارید و حدود ۱۰ دقیقه بگذارید تا عمل بیاید یعنی پف کند و حجیم شود( اگر اینطور نشد یعنی تاریخ مصرف خمیر مایه گذشته و قابل استفاده نیست) در یک کاسه یک عدد تخم مرغ و نمک را با چنگال هم بزنید و بعد روغن رو اضافه کنید و بعد هم خمیر مایه آماده را اضافه کنید و در آخر آرد الک شده را کم کم اضافه کنید تا خمیر لطیفی داشته باشید که به دست نچسبد ممکن است مقدار آرد اندکی متغیر باشد ۵ دقیقه ورز دهید (چنگ نزنید با کف دست ورز دهید بهتر است بعد از آن صد بار خمیر را روی تخته کار بکوبید این کار برای کیفیت خمیر مناسب است)بعد خمیر را در یک کاسه بگذارید و روی آن پارچه خیس بیاندازید وبگذارید یک ساعت و نیم دیگردر محیط آشپزخانه که نسبتاً گرم استراحت کند تا حجمش دو برابر شود بعد از اینکه حجم آن دو برابر شد کمی ورز دهید و پفش را بگیرد و هر چیزی که دوست دارید با آن درست کنید .