eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
155.7هزار دنبال‌کننده
17.6هزار عکس
26.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
به یک کیلو‌گرم سرکه ترجیحا سرکه سیب یک لیتر نمک به‌ها را شسته و خلال کرده و تخم و قسمت سفت وسط به را درارید.روى دستمال بگذارید تا کمى نمشان گرفته شه، یک ساعت کافی است. سپس توى شیشه ریخته و کمى نمک را با سرکه (من از سرکه سیب استفاده میکنم) مخلوط و روى به‌ها بریزید. درب شیشه را محکم بسته و بذارید 14 روز بمونه تا جابیفته ترشى به نیاز به ادویه و یا سبزى معطر ندارد چون خود به عطر خوبى داره و ترشیش بسیار خوش طعمه
دو لیوان شیر یک چهارم لیوان نشاسته گل یک چهارم لیوان شکر یک ق غ زعفران غلیظ سه ق غ گلاب یک ق غ کره شیر خنک را در ظرفی ریخته و همه مواد به غیر از کره رو در شیر ریخته تا وقتی که نشاسته حل بشه کامل هم میزنیم.روی حرارت گذاشته و مرتب هم میزنیم تا سفت شود در اخر کره را اضافه کرده بعد از دو دقیقه جوشیدن زیرش رو خاموش میکنیم.در داخل قالب چرب شده داغ داغ ریخته وقتی به دمای محیط رسید داخل یخچال میذاریم بهی از دو ساعت اماده ست و خیلی راحت از قالب جدا میشه.یک دسر خیلی راحت و خیلی خوشمزه❤❤ چ
ردیف اول چهار بسته بسکویت اوریو که ایرانیش هم دربازار بابهترین کیفت موجوده دوبسته بسکویت پتی بور شکلاتی ۵۰ گرم کره اب شده سه ق غ خامه مواد باهم مخلوط ته قالب چرب شده فشرده میکنیم وحدود ده دقیقه ای در فر۱۶۵ درجه میزاریم یا مواد مخلوط وفشرده کنید در فریرز میزاریم بعد ردیف دوم در میکسر ماست شیرین پرچرب کم نمک نصف پیمانه دو ق غ پودر کاکائو یک ق غ نسکافه هفت عدد پنیر کیبی یا پنیر ماسکار پونه ۱۵۰گرم چهار فنجان قهوه خوری شکر شش فنجان قهوه خوری شیر خشک تمام مواد باهم مخلوط کنید در اخر یک قاشق غذاخوری ژلاتین رو باسه ق غ اب بن ماری کنید باز بمواد داخل میکسر اضافه کنید روی بسکویت ریخته بعد چندین ساعت دریخچال میزاریم تا چیز کیکمون ببنده ودر اخر با نوتلا تزیین میکنیم
روغن صاف 110گرم پودرقند ...200گرم ماست...200گرم تخم مرغ...2عدد درشت بکینگ پودر و جوش شیرین با هم...نصف ق م آرد...400گرم روغن مایع 30 گرم هل ..وانیل مقداری اول روغن صاف و پودر قند انقدر بزنید تا سفید و شبیه خامه بشه و کم کم بهش روغن مایع می زنیم و هر چقدر نرم و پفکی بشه کیفیت بهتری به ما میده،،دونه دونه تخم مرغ اضافه میکنیم.حدود ۵ دقیقه با همزن می‌زنیم همه تخم مرغ که به خوردش رفت ماست و بکینگ پودر هل وانیل با هم مخلوط شود و به خمیر اضافه میکنیم به هم زدن ادامه دهیم حال حساس ترین جای کار ریختن آرد.. آرد رو داخل یه ظرف الک می کنیم و با لیسک به آرامی هم می زنیم این عمل با احتیاط کامل انجام بشه و زیاد هم نزنید چون باعث تسمه شدن خمیرمون میشه خمیر را داخل قیف با ماسوره ساده بریزید و قیف بزنید اندازه قیف زنی هم اندازه نان کشمشی می باشد از پودر پسته، کنجد یا خرفه برای تزیین استفاده کنید و روی خمیرهایی که قیف زدین بریزید درجه فر....180خانگی مدت پخت 10دقیقه اما وقتی دیدین کنار شیرینیاتون دارن سرخ میشن از فر در بیارین.. بافت این شیرینی نرم و عالی هست.
مواد لازم آرد یک کیلو گرام پودر خمیر مایه فوری یک قاشق مربا خوری نمک یک قاشق مربا خوری آب شیر گرم «ولرم» ابتدا ارد مواد خشک را در ظرفی ریخته و آب را کم کم اضافه می کنیم تا خمیری رقم نانوایی بدست بیای،نه سخت نه نرم،خمیر ره پنج دقیقه ورز بدهید و روی آنرا پوشانده برای یک ساعت استراحت بدهید تا حجم خمیر دو برابر شود،حالا خمیر را پفش را بخوابانید و زواله کنید( چونه بگیرید)و روی زواله ها را پارچه ای تمیز هوار«پهن» کنید تا خشک نشود. حالا گندنه( تره )را ابتدا ریز ریز کرده بعد میشوریم در چلوصاف مانده تا آبش گرفته شود،نمک و مرچ سرخ( فلفل) زده و خمیر را با آشکز هموار کرده به شکل دایره،مواد را یکطرف خمیر می ریزیم و طرف دیگر خمیر را روی مواد بر میگردانیم،در تابه روغن ریخته و سرخ می کنیم،روغن هم بسیار کم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیر ۳ و نیم لیوان نشاسته ذرت ۳ قاشق شکر ۱ لیوان خامه صبحانه ۱ بسته ۲۰۰ گرمی پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری شکلات تخته ای ۱۰۰ گرم ژلاتین ۳ قاشق غذاخوری شیر و نشاسته رو تو یه ظرف بریزین و هم بزنین، بذارین رو حرارت ملایم، شکر رو اضافه کنین و هم بزنین تا به غلظت فرنی برسه، پودر کاکائو و شکلات تخته ای رو اضافه کنین و هم بزنین تا حل بشن ژلاتین رو با نصف لیوان آب بنماری کنین تا ذرات ژلاتین کاملا حل بشن، به مواد اضافه کنین و مواد رو از روی شعله بردارین و بعد از خنک شدن مواد بهش خامه رو اضافه کنین قالبو چرب کنین و مواد رو بریزین تو قالب و حدودا ۵ ساعت بذارین تو یخچال بمونه بعد اطرافشو با دست بکشین به سمت داخل تا از قالب جدا شه و برگردونین تو ظرف با پودر بیسکوییت و پودر کاکائو مخملیش کنین
🧁🧁🧁 مواد مورد نياز تخم مرغ ٣ عدد شكر يك پيمانه روغن مايع ١ پيمانه سرخالى ماست ٢/٣ پيمانه وانيل١/٢ ق چ گلاب ٣ ق غ آرد دو و نيم پيمانه بكينگ پودر ١ ق غ تخم مرغ ها ، وانيل ،روغن ، شكر، ماست و گلاب و با همزن حدود پنج دقيقه بزنيد. آرد و بكينگ پودر و سه بار الك كرده كم كم به مواد اضافه كنيد و در حد مخلوط شدن هم بزنيد. تو قالب مافين دوازده تايى كاغذ مافين بچينيد و مواد و تو قالب ها بريزيد (سر خالى بريزيد چون حسابى پف مى كنه ) روى كيك ها رو با يك چاقوى آغشته به روغن مايع ضربدر بزنيد و در آخر كنجد بريزيد. قالب و به مدت يك ربع تا بيست دقيقه در فر ٢٠٠ درجه سانتى گراد بذاريد. .
😋😍 من برای ته چین اول سه تا پیمانه برنج رو آماده میکنم بعد تو ی ظرف گود ۳ تا تخم مرغ رو با نصف لیوان ماست ساده که دوقاشق غ به اون نصف لیوان ماست خامه ای اضافه کردم خووووووب بهم میزنم بعد یک ق غ گلاب، کمی هل ، کمی نمک و زعفرون آب کرده اضافه میکنم و برنج ابکش شده رو بهش اضافه میکنم و‌خوووب مخلوطشون میکنم مرغمم که از قبل با ی پیاز و‌کمی نمک و زعفرون پخته بودم و از استخوان جدا میکنم و میزارم کنار دستم حالا ی تابه ی مستطیل دارم که تقریبا سایزش ۲۰ در ۱۵ رو میزارم روی حرارت و ی قالب کره ۲۵ گرمی میندازم توش آب که شد مایه ته چینمو نصفشو میریزم تو تابه بعد مرغها روش میچینم و دوباره مایع ته چین بعد با پشت قاشق خوب فشرده میکنم به اندازه ی دو تا ق روغن روی ته چین میریزم و روی ظرف رو فویل میکشم و رو فویل با چنگال سوراخ میکنم و میزارم توی فر ۱۹۰ درجه به مدت ۱ ساعت بعد از پخت برمیگردونم تو ظرف و با زرشک سرخ شده و کمی خلال پسته تزیین میکنم . 🍎
#اسفناج خوووشمزه😋😋😋‌ دستور پخت:  اسفناج تخم مرغ خام۲ عدد سیب زمینی آبپز ۲ عدد نمک، فلفل قرمز، زردچوبه پودر سیر، فلفل سیاه روغن زعفران دم شده پیازآب گرفته شده یک عددکوچک اسفناج مقدارش به دلخواه از۱۰۰ گرم تا۲۰۰گرم . پیاز رو رنده میکنیم. سیب زمینی پخته کاملا سرد شده رو پوست گرفته رنده میکنیم، تخم مرغ را در یک ظرف با زردچوبه، نمک، فلفل سیاه، زعفران دم کرده و اسفناج خرد شده، همه رو با هم مخلوط میکنیم هم میزنیم تا یکدست شود.روغن را دریک تابه روی حرارت متوسط داغ میکنیم. از مایع به اندازه ۱ قاشق غذاخوری برداشته و داخل روغن سرخ میکنیم. اگه دوست داشتین داخل قالب هم مبتونید بریزید. نوووش جان❤❤❤
💃 دختری که بلدنباشه دخترنیس که نــنــه بزرگه😏 کاربا و بلدنیسی؟😩 کاری نداره که😎 بیایادبگیر دُرس کنی👇 https://eitaa.com/joinchat/2730623102C1f2570d188
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍁💫امروزتون شاد 🍁💫بخت و تقدیرتون قشنگ 🍂💫عمرتون بلند 🍁💫سرنوشتتون تابناک 🍂💫دعاهاتون مستجاب 🍁💫آرزو میکنم امروز 🍂💫دلیلی برای لبخند زدن 🍁💫داشته باشید 🍁💫روز پاییزیتون قشنگ و زیبا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍 علت این که به این خمیر جادویی می گویند این است که تقریباً هر چیزی را می توانید با آن درست کنید مثل پیتزا ،پیراشکی، نون های مغزدار و... مواد لازم : آرد یک و نیم لیوان دسته دار فرانسوی معادل ۲۲۵ گرم آب ولرم نصف لیوان معادل ۱۲۰ گرم شکر نصف قاشق مرباخوری پودر خمیر مایه یک قاشق مرباخوری روغن مایع ۳ قاشق غذاخوری نمک ۱ قاشق چایخوری تخم مرغ ۱ عدد طرز تهیه :ابتدا خمیر مایه را عمل آوری کنید. آب ولرم (آبی که وقتی انگشت خود را داخل آن می کنید نه بسوزد و نه سردی آن حس شود) شکر و خمیر مایه را در ظرف شیشه‌ای مخلوط کنید و یک بشقاب روی آن بگذارید و حدود ۱۰ دقیقه بگذارید تا عمل بیاید یعنی پف کند و حجیم شود( اگر اینطور نشد یعنی تاریخ مصرف خمیر مایه گذشته و قابل استفاده نیست) در یک کاسه یک عدد تخم مرغ و نمک را با چنگال هم بزنید و بعد روغن رو اضافه کنید و بعد هم خمیر مایه آماده را اضافه کنید و در آخر آرد الک شده را کم کم اضافه کنید تا خمیر لطیفی داشته باشید که به دست نچسبد ممکن است مقدار آرد اندکی متغیر باشد ۵ دقیقه ورز دهید (چنگ نزنید با کف دست ورز دهید بهتر است بعد از آن صد بار خمیر را روی تخته کار بکوبید این کار برای کیفیت خمیر مناسب است)بعد خمیر را در یک کاسه بگذارید و روی آن پارچه خیس بیاندازید وبگذارید یک ساعت و نیم دیگردر محیط آشپزخانه که نسبتاً گرم استراحت کند تا حجمش دو برابر شود بعد از اینکه حجم آن دو برابر شد کمی ورز دهید و پفش را بگیرد و هر چیزی که دوست دارید با آن درست کنید .
بقیه مطالب پست بالا:👆 بعد یک بسته ژله آلوورا رادر یک ونیم لیوان آب جوش حل میکنیم و روی سماور در حال جوش شفاف می کنیم و اجازه می‌دهیم خنک شود. دسر را از قالب خارج می کنیم و در قسمت خالی نیم سانت ژله آلوورا میریزیم و ژله قرمز را که در ظرف یکبار مصرف ریختیم را با کاتر انار، قالب می زنیم و روی ژله آلوورا می‌گذاریم و مقداری دانه انار و خلال پسته اطرافش می گذاریم و اجازه می‌دهیم نیم‌بند شود به همین ترتیب تو چند مرحله‌ای کار را تکرار می کنیم و در آخر بقیه آلوورا را روش میریزیم و یک ساعت در یخچال میگذاریم تا ببندد. نوش جان😊
😍 😋 مواد لازم : بستنی وانیلی یک لیوان شیر ۳لیوان شکر یک پیمانه نشاسته ۶ قاشق غذاخوری پر وانیل شکری یک دوم قاشق چای خوری گلاب ۲ قاشق غذاخوری خامه ۴ قاشق غذاخوری پودر ژلاتین۳ قاشق غذاخوری ژله قرمز یک بسته ژله آلوورا یک بسته دانه انار و خلال پسته به میزان لازم طرز تهیه: اول یک بسته ژله قرمز را در یک و نیم لیوان آب جوش حل می کنیم و هنگامی که ذرات ژله کاملا حل شد مقداری از ژله را در ظرف یکبار مصرف که از قبل کرده ایم می ریزیم (برای انار روی دسر) و میگذاریم داخل یخچال تا خوب ببندد و فرنی بستنی را درست می کنیم .برای فرنی بستنی، شیر، شکر و نشاسته را با هم مخلوط میکنیم تا نشاسته در شیر حل شود و روی حرارت ملایم می گذاریم و مدام هم میزنیم تا مثل فرنی غلیظ شود و بعد از روی حرارت برمیداریم و اجازه می‌دهیم کمی خنک شود. روی پودر ژلاتین نصف استکان آب سرد می ریزیم تا اسفنجی شود و روی حرارت غیرمستقیم می گذاریم تا کاملا حل شود به روش بن ماری بعد از اینکه مواد کمی خنک شد بستنی آب شده و خامه صبحانه، گلاب و وانیل را اضافه میکنیم و کاملاً مخلوط میکنیم و بعد پودر ژلاتین رو که از حرارت افتاده به مواد اضافه میکنیم و تمام مواد را خوب با هم مخلوط کرده و سپس از صافی رد می کنیم قالب را چرب می کنیم و نصف مواد را داخل قالب میریزیم و میگذاریم داخل یخچالکمی ببنده سپس بقیه ژله قرمز را که خنک شده را روی لایه اول فرنی بستنی می ریزیم و اجازه می دهیم تا ژله هم تقریباً ببندد و بعد بقیه فرنی بستنی را ریخته و به مدت ۲ ساعت در یخچال میگذاریم تا کاملا ببندد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍 ابتدا ران مرغ را داخل آب همراه با عصاره سبزیجات برای ۴۰ دقیقه می پزیم. ران ها را درآورده و شیر، کره و خامه و آرد را اضافه کرده و شعله را کم می‌کنیم تا کامل به صورت خمیری دربیاید. حالا زرده تخم مرغ و جعفری ریز شده را اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم و طبق فیلم مرغ ها را داخل این خمیر قرار داده و آغشته به آرد گندم و تخم مرغ و آرد سوخاری میکنیم و داخل روغن به خوبی سرخ می کنیم و همراه با پنیر چدار آب شده نوش جان می کنیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
-هندوانه_یلدایی😍 مواد لازم کیک هندوانه : تخم مرغ ۳عدد شکر یک پیمانه شیر دو سوم پیمانه روغن مایع نصف پیمانه بکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری آرد دو پیمانه وانیل یک چهارم قاشق مرباخوری شکلات چیپسی اشکی برای تزیین رنگ خوراکی ژله ای قطره‌ای سبز و قرمز: من برای رنگ قرمز از پودر لبو استفاده کردم به این صورت که داخل آب حل کرده و از صافی رد کردم و آبش را به صورت غلیظ به مواد اضافه کردم . نکته های حرفه ای : رنگ خوراکی را به میزانی اضافه کنید که رنگی که دوست دارید به دست بیاید پس حتماً رنگ را به تدریج اضافه کنید تا خیلی پررنگ نشود میتوانید شکلات اشکی را از لوازم قنادی ها بخرید یا خودتون با شکلات آب کرده درست کنید تقسیم‌بندی مایع کیک: اول مایه کیک را نصف می کنیم و بعد یک به یک قسمت رنگ قرمز اضافه می کنیم و آن نصفه سفید را هم به دو قسمت می کنید و ازیک قسمت ۳ قاشق به دیگری اضافه میکنیم قسمت کمتر را سفید نگه می‌داریم و بیشترش را سبز می کنیم. ترتیب ربختن رنگ ها داخل قالب داخل ویدیو مشخص می باشد. نحوه پخت این کیک بدون فر: ابتدا کف قابلمه را دو لایه کاغذ روغنی بیندازید و چرب کنید و بعد مایه کیک را طبق دستور اضافه کنید. درب قابلمه را با دم کنی ببندید و قابلمه را روی شعله پخش کن گاز قرار دهید و با شعله ملایم حدود ۴۵ دقیقه بگذارید و بعد به آن سر بزنید و تست خلال دندان را در مرکز کیک انجام بدهید اگر خلال دندون کاملاً تمیز بیرون آمد کیک پخته شده است اما اگر به آن ذرات کیک چسبید باید به پخت ادامه بدهید تا پختش کامل شود.
😍 😋 تزیین آجیل و میوه خشک برای شب یلدا کار سختی نیست و فقط کافیست شما از ظرفهای مخصوص این کار استفاده کنید و بنابر سلیقه ونیز مواد موجود در دسترس تان در این ظرف ها بچینید. در پست بعدی نمونه هایی از این ظرف ها و چیدمان شان را برای شما عزیزان میگذارم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋 مواد لازم برای حدود ۲۰ نفر : سینه مرغ پخته شده ۱ عدد پیازچه یک دسته سس مایونز ۲ قاشق غذاخوری ماست۳ قاشق غذاخوری گردو ۱۰۰ تا ۱۵۰ گرم جعفری کمی نون تست دو بسته نمک و فلفل به میزان لازم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😊 مواد لازم: بیسکویت لیدی فینگر پنیر ماسکارپونه ۲۰۰ گرم زرده تخم مرغ دو عدد شکر نرم و دانه ریز ۷۰ گرم شیر ۱۶۰ میلی لیتر وانیل شکری یک چهارم قاشق چایخوری خامه فرم‌گرفته ۸۰ میلی لیتر سفیده تخم مرغ یک عدد پودر قهوه فوری ۶ گرم
😍 😋 برای افرادی که برای تهیه پاناکوتا دوست ندارند از خامه زیادی استفاده کنند ،میتوانند از یکی از این دو دستور تهیه پاناکوتا استفاده کنند. دستور اول: شیر ۳لیوان شکر ۶ قاشق غذاخوری ژلاتین ۳ قاشق غذاخوری خامه ۲۰۰ گرم آب نصف لیوان وانیل یک دوم قاشق چایخوری دستور دوم: شیر یک پیمانه، بهتر است که پر چرب باشد خامه یک پیمانه شکر یک سوم پیمانه آب جوش ۲ قاشق غذاخوری پودر ژلاتین یک قاشق غذا خوری وانیل یک قاشق چایخوری