eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
155.7هزار دنبال‌کننده
17.6هزار عکس
26.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه جوجه کباب خانگی 🍢 600 کیلوگرم سینه مرغ بدون استخوان مواد لازم 2 حبه سیر خرد شده 1 قاشق چای خوری ماست 1 قاشق چایخوری رب گوجه فرنگی 1 قاشق چایخوری پودر چیلی قرمز 1 قاشق چایخوری آویشن 5 قاشق غذاخوری روغن زیتون نمک (می توانید از سایر ادویه های اختیاری استفاده کنید) . طرز تهیه: مرغ را به صورت مکعب خرد کنید تمام مواد لازم برای مرینیت را در یک بشقاب بزرگ مخلوط کنید و جوجه هارا با مواد مخلوط شده بادست ورز دهید. حداقل 3-4 ساعت در یخچال استراحت داده شود. مرغ های استراحت داده شده را سیخ بزنید سپس در یک ظرف نچسب کمی روغن بریزید و سیخ ها را از چهار طرف سرخ کنید، یا آنها را روی سینی فر قرار دهید و در فر از قبل گرم شده با درجه 190 درجه به مدت 25 دقیقه بپزید تا طلایی شود. نوش جان 😘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مغز گردو300 گرم مرغ4 تکه رب انار4 قاشق غذا خوری پیاز1 عدد بزرگ شکر2 قاشق غذا خوری زعفران دمکرده 1 قاشق غذاخوری روغن مایع به مقدار لازم نمک، زردچوبه و فلفل سیاه به مقدار لازم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. خامه : چهارصد گرم شیر عسلی: سیصد گرم وانیل: یک ق چ اسانس وانیل: یک ق چ . مطابق فیلم خامه تونو بزنید تا فرم بگیره سپس شیر عسلی(آموزشش پست قبل هست) رو همراه با وانیل و اسانس وانیل اضافه کنید.با همزن دور کند بزنید تا یکدست بشه سپس داخل ظرف بریزید روشو صاف کنید سلفون بکشید و بذارید دوازده الی پانزده ساعت داخل فریزر بمونه. سپس بیرون بیارید و اسکوپ بزنید و با میوه ها و مغزهای دلخواهتون تزئین کنید. . ⛰نکته: میتونید از خامه های باز لبنیاتی هم استفاده کنید که مواد نگهدارنده نداره. . به جرات میتونم بگم از بستنی های آماده بیرون خیلی خیلی خوشمزه تر و با کیفیت تره.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👨‍🍳 شیر کم چرب:۲ لیوان خرما:۶ عدد پودر کاکائو:۲ قاشق غذاخوری آرد گندم یا پودر جودوسرپرک:۲ قاشق غذاخوری شکلات تخته‌ای:به میزان دلخواه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅کافه گلاسه😋 ✍ مواد لازم : شیر ۱لیوان(به ازای هر لیوان) نسکافه گلد ۲قاشق شکر ۲قاشق بستنی ۲اسکوپ سس شکلات 🥣طرز تهیه: ابتدا شیر و نسکافه و شکر با هم مخلوط می کنیم.روی حرارت می زاریم تا کاملا یکدست بشه.دقت کنید اصلا احتیاج به جوشیدن ندارد.بعد از حل شدن نسکافه،بزارید خنک بشه.حتما یخچال بزارید تا کامل سرد بشه.لیوان مورد نظر با شکلات تخته ای یا سس شکلات یا کارامل تزیین کنید.شیر سرد شده را داخلش بریزد.دو تا سه اسکوپ بستنی روش بزارید.می تونید با بیسکویت یا سس شکلات یا هر چیز دیگه ای تزیین کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به ازای ۵۰۰ گرم ورق لازانیا: سس اصلی: روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری پیاز: ۲ عدد هویج: ۲ عدد فلفل دلمه: ۲ عدد قارچ: ۴۰۰ گره زیتون: ۴ قاشق غداخوری رب گوجه: ۲ قاشق غداخوری نمک: ۲ قاشق چای‌خوری فلفل‌سیاه: نصف قاشق چای‌خوری آویشن: ۱ قاشق چای‌خوری پودر سیر: ۱ قاشق چای‌خوری به فاصله هر ۷ دقیقه به ترتیب پیاز، هویج، فلفل دلمه، قارچ و زیتون رو بزنید و بعد از زیتون سریع ادویه و رب‌گوجه، تمامه کار. سس انسجام: کره: ۲۰ گرم آرد سفید: ۱ قاشق غذاخوری شیر: ۱ لیوان پنیر پیتزا: ۵۰۰ گرم بعد از درست کردن همه موارد اونهارو مثل فیلم به صورت لایه‌لایه بچینید و بره تو فر واسه خودش. حدود ۵۰ دقیقه در فر با دمای ۱۹۰ درجه. اگه نمیخواید سس انسجام رو بزنید، ورق‌های لازانیارو بپزید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑‍🍳👩‍🍳 3 عدد سیب زمینی 400 گرم گوشت چرخ کرده 2 عدد پیاز جعفری 1 تخم مرغ 3 قاشق غذاخوری پودر سوخاری (آرد سوخاری) 1 قاشق غذاخوری رب فلفل نمک ، فلفل سیاه ، زیره ،پودرفلفل قرمز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍰🍨 بیسکویت شیر خامه پرچرب شکر پودر کاکائو توت فرنگى بلوبرى
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بیسکویت کودک 1 بسته خامه صبحانه 400 میلی‌لیتر شیر سرد 1 لیوان انجیر ریز خرد شده 1 لیوان فندق خرد شده نصف لیوان کشمش نصف لیوان برای تزئین: شکلات 80 گرم توت فرنگی خامه فرم گرفته
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سه چهارم پیمانه نشاسته گل (یکصد گرم) یک پ سرخالی شکر( دویست گرم) سه الی چهار پیمانه آب زعفران آبکرده و خلال بادوم با سخاوت😅 یک سوم پ گلاب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‌ مرغ سوخاری فوری‌ 🍗🍗🍗‌ ‌ ایده های بامزه ای برای درست کردن غذاهای تکراری وجود داره. مرغ سوخاری فوری یا یچیزی تو مایه های جوجه چینی؛ میتونه اسم این غذا باشه. که احتمالا به شدت باب طبع فست فود خورها و بچه هاست. من هم دارم طبق همین فیلم اماده ش میکنم. یه دونه رون مرغ داشتم و گذاشتم تا بپزه ... و بجای استخوان ساق، میخوام از برشهای بلند و باریک سیب زمینی سرخ کرده استفاده کنم. یعنی مایه رو دور یه سیب زمینی سرخ کرده باریک و دراز، فرم بدم. یه کم هم کوچیکتر درست ش میکنم که منسجم تر باقی بمونه. برای هفت هشت تا ساق مرغ، سه تا چهارتا سیب زمینی متوسط استفاده کنید. اگه پنیر ندارید، تو مایه اصلی از تخم مرغ استفاده کنید. اما در نهایت اون سه مرحله آغشته کردن به آرد و تخم مرغ و پودر سوخاری (پانکو) رو رعایت کنید. چون باعث میشه وا نره. واضحه که این مایه رو به شکل کوکو یا شامی هم میشه سرخ کرد. ‌👩‍🍳👩‍🍳〰〰〰〰〰〰👩‍🍳👩‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوشمزهههه😍😍 نیم کیلو‌گوشت چرخکرده ۱ عدد فلفل دلمه ۳ عدد فلفل سبز نصف دسته جعفری 2 عدد پیاز 3-4حبه سیر 2 قاشق چایخوری فلفل قرمز 1.5قاشق چایخوری نمک 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه 1 قاشق چای خوری آویشن 1قاشق چایخوری زیره برای سس: 1قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری روغن برای موارد فوق 2 عدد گوجه 3فلفل 1 عدد پیاز برای سس پایانی 1لیوان آب 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی همه سبزیجات را در غذاساز میکس میکنیم و آنها را با گوشت چرخ کرده مخلوط و ادویه ها را اضافه کرده و به مدت 5-7 دقیقه به اندازه کافی ورز میدیم. کف سینی رو‌رب گوجه فرنگی و کمی روغن میزنیم . موادمون‌رو‌ میریزیم و با گوجه فرنگی ، فلفل ، پیاز تزیین کنیم. سس گوجه فرنگی را میریزیم و آن را با کاغذ روغنی میپوشانیم. بگذارید 45-50 دقیقه در 195 درجه بپزد. بعد از پخت ، کاغذ روغنی را برمیداریم‌ ، 5-7 دقیقه دیگر آن را دوباره داخل فر میذاریم و گریل رو روشن میکنیم و آن را داغ سرو کنید.نوش جان
46.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش دونات بدون خمیرمایه🍩 یه میان وعده خوشمززره😋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فریزکردن بامیه آب نصف لیموراداخل ظرف آبجوش میریزیم بامیه هارابهش اضافه میکنیم میزاریم چندجوش بزنه کمی که بامیه نرم شد روی صافی میریزیم زیرآب سردمیگیریم آبش که رفت بسته بندی میکنیم وفریزمیکنیم نوش جان 💞 ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
3-4 بادمجان.برای کوفته :.نصف پیمانه گوشت گاو.1 تخم مرغ.1 پیاز .ارد سوخاری.نمک.فلفل سیاه.زیره.برای سس.2 گوجه فرنگی بزرگ.1-2 قاشق غذاخوری روغن زیتون.نمک.1 سیر نوش جان 💞 ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینم یه خوشمزه و عشقولانه نکته: 🔻اگر موقع تو قالب ریختن مایع سفت شد بذارید رو بخار آب تا روان بشه. 🔻قالب سیلیکونی نیاز به چرب کردن نداره. 🔻اگر قالب ندارید کف ظرف سلفون بکشید،لایه نازک از مایع رو بریزید و وقتی بست برش بزنید. 🔻حتما باید گلوکز باشه وگرنه کش دار نمیشه. نوش جان 💞 ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام به عشقای خودم خوبید بریم با هم یه بامیه خوشمزززززه ترررررد و عالی درست کنیم و بترکونیم 😍😍 اول شهد رو درست کنید و بزارید کنار طبق دستور بامیه ها👇👇 نوش جان 💞 ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام دوستای عزیزم امیدوارم که حالتون خوب باشه امروز اومدم با دستور گلوکز خونگی اگر به گلوکز احتیاج داشتید و مثل من شرایط رفتن به لوازم قنادی رو نداشتید میتونید خودتون خونگی درست کنید ولی آمادش هم داخل فروشگاه لوازم قنادی موجوده بریم درست کنیم❤️❤️😘 ✔️مواد لازم: 💜یک لیوان شکر 💜یک لیوان آب 💜1/4قاشق چایخوری جوهر لیمو جایگزین نصف قاشق غذاخوری ابلیمو نوش جان 💞 ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دلمه فلفل 🌶 مواد لازم ( ٥ نفر) فلفل دلمه >> ٥ عدد گوشت چرخ كرده >> ٢٥٠ گرم برنج >> ١ پيمانه لپه >> ١ پيمانه ترخون >> ١ قاشق چ خ مرزه >> ١ قاشق چ خ رب >> ١ قاشق غ خ گوجه >> ١ عدد . . مواد سس پياز ١ عدد رب >> ١ قاشق غ خ نمك و فلفل و زردچوبه غوره >> ١ قاشق غ خ فلفل شيرين >> ٣ عدد . . چطور درست كنيم 👨🏻‍🍳 پياز نگيني و تفت بدين ،گوشت رو هم همينطور،نمك و فلفل و زردچوبه رو اضافه كنيد،بعد از چند دقيقه سرخ كردن گوشت ،گوجه نگيني رو اضافه كنيد،حالا نوبت اضافه كردن رب ،اون رو هم خوب تفت بدين،مرحله بعد لپه و برنج كاملا پخته رو اضافه كنيد،در اخر هم ترخون و مرزه رو اضافه كنيد ،چند دقيقه رو حرارت نگه دارين و بزارين كنار،حالا داخل فلفل دلمه رو نمك بريزين ،چند دقيقه برعكس كنيد تا تلخيش بره و توش رو پر كنيد از مواد،مرحله بعدي پياز و تفت بدين و نمك و فلفل و زرد چوبه رو اضافه كنيد بعد رب و تفت بدين ،در آخر هم ١ ليوان اب بريزيد و غوره و فلفل شيرين رو اضافه كنيد يك قل زد ،فلفل هارو بچينيد ،در ظرف رو ببنديد ،بعد از ٤٥ دقيقه آمادست❤️ نوش جان 💞 ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅