فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کباب_فری خوشمزهههه😍😍
نیم کیلوگوشت چرخکرده
۱ عدد فلفل دلمه
۳ عدد فلفل سبز
نصف دسته جعفری
2 عدد پیاز
3-4حبه سیر
2 قاشق چایخوری فلفل قرمز
1.5قاشق چایخوری نمک
1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
1 قاشق چای خوری آویشن
1قاشق چایخوری زیره
برای سس:
1قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
2 قاشق غذاخوری روغن
برای موارد فوق
2 عدد گوجه
3فلفل
1 عدد پیاز
برای سس پایانی
1لیوان آب
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
همه سبزیجات را در غذاساز میکس میکنیم و آنها را با گوشت چرخ کرده مخلوط و ادویه ها را اضافه کرده و به مدت 5-7 دقیقه به اندازه کافی ورز میدیم. کف سینی رورب گوجه فرنگی و کمی روغن میزنیم . موادمونرو میریزیم و با گوجه فرنگی ، فلفل ، پیاز تزیین کنیم. سس گوجه فرنگی را میریزیم و آن را با کاغذ روغنی میپوشانیم. بگذارید 45-50 دقیقه در 195 درجه بپزد. بعد از پخت ، کاغذ روغنی را برمیداریم ، 5-7 دقیقه دیگر آن را دوباره داخل فر میذاریم و گریل رو روشن میکنیم و آن را داغ سرو کنید.نوش جان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تزیین_حلوا
تزیین حلوای خرما با شکلات😍
46.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش دونات بدون خمیرمایه🍩
یه میان وعده خوشمززره😋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فریزکردن بامیه
آب نصف لیموراداخل ظرف آبجوش میریزیم بامیه هارابهش اضافه میکنیم
میزاریم چندجوش بزنه کمی که بامیه نرم شد روی صافی میریزیم زیرآب سردمیگیریم آبش که رفت بسته بندی میکنیم وفریزمیکنیم
نوش جان 💞
┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#غذا_اسان
3-4 بادمجان.برای کوفته :.نصف پیمانه گوشت گاو.1 تخم مرغ.1 پیاز .ارد سوخاری.نمک.فلفل سیاه.زیره.برای سس.2 گوجه فرنگی بزرگ.1-2 قاشق غذاخوری روغن زیتون.نمک.1 سیر
نوش جان 💞
┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینم یه #پاستیل خوشمزه و عشقولانه
نکته:
🔻اگر موقع تو قالب ریختن مایع سفت شد بذارید رو بخار آب تا روان بشه.
🔻قالب سیلیکونی نیاز به چرب کردن نداره.
🔻اگر قالب ندارید کف ظرف سلفون بکشید،لایه نازک از مایع رو بریزید و وقتی بست برش بزنید.
🔻حتما باید گلوکز باشه وگرنه کش دار نمیشه.
نوش جان 💞
┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام به عشقای خودم خوبید
بریم با هم یه بامیه خوشمزززززه ترررررد و عالی درست کنیم و بترکونیم 😍😍
اول شهد رو درست کنید و بزارید کنار طبق دستور بامیه ها👇👇
نوش جان 💞
┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام دوستای عزیزم امیدوارم که حالتون خوب باشه امروز اومدم با دستور گلوکز خونگی اگر به گلوکز احتیاج داشتید و مثل من شرایط رفتن به لوازم قنادی رو نداشتید میتونید خودتون خونگی درست کنید ولی آمادش هم داخل فروشگاه لوازم قنادی موجوده بریم درست کنیم❤️❤️😘
✔️مواد لازم:
💜یک لیوان شکر
💜یک لیوان آب
💜1/4قاشق چایخوری جوهر لیمو جایگزین نصف قاشق غذاخوری ابلیمو
نوش جان 💞
┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دلمه فلفل 🌶
مواد لازم ( ٥ نفر)
فلفل دلمه >> ٥ عدد
گوشت چرخ كرده >> ٢٥٠ گرم
برنج >> ١ پيمانه
لپه >> ١ پيمانه
ترخون >> ١ قاشق چ خ
مرزه >> ١ قاشق چ خ
رب >> ١ قاشق غ خ
گوجه >> ١ عدد .
.
مواد سس
پياز ١ عدد
رب >> ١ قاشق غ خ
نمك و فلفل و زردچوبه
غوره >> ١ قاشق غ خ
فلفل شيرين >> ٣ عدد .
.
چطور درست كنيم 👨🏻🍳
پياز نگيني و تفت بدين ،گوشت رو هم همينطور،نمك و فلفل و زردچوبه رو اضافه كنيد،بعد از چند دقيقه سرخ كردن گوشت ،گوجه نگيني رو اضافه كنيد،حالا نوبت اضافه كردن رب ،اون رو هم خوب تفت بدين،مرحله بعد لپه و برنج كاملا پخته رو اضافه كنيد،در اخر هم ترخون و مرزه رو اضافه كنيد ،چند دقيقه رو حرارت نگه دارين و بزارين كنار،حالا داخل فلفل دلمه رو نمك بريزين ،چند دقيقه برعكس كنيد تا تلخيش بره و توش رو پر كنيد از مواد،مرحله بعدي پياز و تفت بدين و نمك و فلفل و زرد چوبه رو اضافه كنيد بعد رب و تفت بدين ،در آخر هم ١ ليوان اب بريزيد و غوره و فلفل شيرين رو اضافه كنيد يك قل زد ،فلفل هارو بچينيد ،در ظرف رو ببنديد ،بعد از ٤٥ دقيقه آمادست❤️
نوش جان 💞
┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صبح قشنگتون بخیر
خونه هاتون پر بركت
شادی توی دلهاتون
آرامش توی قلبهاتون
دلتون پر امید
وجودتون سلامت
رابطه هاتون پر از عشق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیتزا_تابه_ای
خمیرپیتزا
آرد 3لیوان
آب ولرم تقریبایک لیوان
خمیرمایه یک قاشق غذاخوری
نمک کمی
روغن مایع دوقاشق غذاخوری
همه موادبجزروغن روباهم مخلوط کرده وقتی خمیرجمع شدبهش روغن رواضافه کرده ورزمیدیم وحدودایکساعت استراحت میدیم
بعدخمیررو مطابق فیلم گردکرده داخل تابه چرب شده بافاصله میچینیم دوباره یک ربع استراحت داده وبا لیوان روی خمیرروفشارداده تاحفره ایجادبشه وموادروداخلش میریزیم وبازرده تخم مرغ وزعفران رومال میزنیم وروی حرارت ملایم میزاریم
موادپیتزاهم دلخواه هست من ازسوسیس سرخ شده،فلفل دلمه،ذرت،پنیرپیتزا،سس کچاب،قارچ استفاده کردم
💖💖
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
• .
کیک توت فرنگی رو حتما با این دستور درست کنید و از عطر و طعمش اونم تو فصل بهار لذت ببرید😋
مواد لازم👇
تخم مرغ: 3عدد
وانیل: نصف ق.چ
شکر: 1پیمانه(لیوان دسته دار فرانسوی)
روغن: نصف پیمانه
ماست: دو سوم پیمانه
آرد قنادی: 2پیمانه
بکینگ پودر: یک و نیم ق.چ(استاندارد قنادی)
توت فرنگی: 10عدد
پرک بادوم و خلال پسته در صورت تمایل برای تزئین
.
همه مواد باید همدمای محیط باشن،
توت فرنگیارو بصورت مکعبی و اسلایسی خورد میکنیم و کنار میذاریم.
فر رو هم روشن میکنیم تا گرم بشه.
تخم مرغارو همراه وانیل و شکر با دور تند همزن میزنیم تا سفیدو حجیمو کشدار بشه.
ماست و روغنو اضافه میکنیم و در حد مخلوط شدن هم میزنیم
آردو که از قبل دوبار الک کردیمو همراه بکینگ پودر رو مایمون الک میکنیم و با همزن دستی مخلوطشون میکنیم.مایه این کیک باید غلیظ و کشدار باشه
بعد از اینکه کف و دیواره قالبو با مخلوط آردو روغن چرب کردیم نصفی از مایه کیکو داخلش میریزیم و توت فرنگیای خورد شده رو با کمی فاصله از دیواره قالب روش میچینیم بقیه مایع رو خیلی آروم و کم کم روش میریزیم طوریکه توت فرنگیا داخل مایه زیری نرن و وسط بمونن سطح روی کیکو با لیسک صاف میکنیم و روشو با توت فرنگی و پرک بادوم و خلال پسته تزئین میکنیم.
بعد داخل فر از قبل گرم شده با دمای 160درجه میذاریم به مدت 40تا50 دقیقه(فر برقی)
فر گازی(170درجه)
توستر(150درجه)
ولی بازم بسته به نوع فر و گرمای فرتون بعد از نیم ساعت حتما با خلال چوبی کیکو چک کنید
اینم از یه عصرونه بهاریِ زیبا و دلچسب که کنار چایی خیلی میچسبه😍😋
💖💖
#خورشت_کنگر
یدونه پیاز بزرگ رو نگینی و سرخ میکنم وقتی طلایی شد سیصد گرم گوشت گوسفندی به همراه یک قاشق زعفران غلیظ و کمی فلفل سیاه بهش اضافه میکنم و خوب تفت میدم.نعناع جعفری سرخ شده رو به همراه مقدار کافی آب اضافه میکنم و وقتی خورش شروع به قُل زدن کرد شعله رو کم میکنم و زمان میدم خورش بپزه.کنگر هارو پاک کرده و تیغهاشو جدا میکنم و جدا گانه در روغن کاملا تفت میدم و یک ساعت از پخت خورشتم که گذشت کنگرها رو به خورش اضافه میکنم، آبغوره و نمک هم میزنم و زمان کافی میدم تا خورش کاملا بپزه و جابیفته.در پایان ترشی و نمکش رو تست میکنم و تمام
نوش جان
💖💖
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥
🍓 آموزش دسر شوکو خرما🍓
#کلیپ_آموزش_دسر_شوکو_خرما😋
بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘
💖💖
#پیام_سلامتی
⚪️غذاهای پیشنهادی برای کاهش کلسترول:
🔸غلات سبوس دار ( جو، برنج )
🔸لوبیا، نخود، عدس
🔸میوه ها و سبزیجات
🔸چربی های اشباع نشده ( روغن زیتون، روغن آووکادو )
🔸چربی های امگا 3یا روغن ماهی است
🔸گوشت ( مرغ یا بوقلمون )
💖💖 آرشیو آشپزخونه پریا
#شیرینی_کافی_میت_شکلاتی 🍬 😋
▫️کره یا روغن صاف ١٥٠ گرم
▫️پودر شکر ٧٠گرم
▫️رنده پوست پرتقال ١ق م
▫️وانیل ١/٨ق م
▫️تخم مرغ ١عدد
▫️کافیمیت ١٠گرم
▫️آرد ٢٧٠گرم
▫️پودر کاکائو ٢٠گرم
🔸کره، پودر شکر، رنده پوست پرتقال و وانیل را با همزن برقی به مدت یک دقیقه بزنید.
تخم مرغ را اضافه کرده و یک دقیقه دیگر بزنید.
کافیمیت و آرد و پودر کاکائو را افزوده و با دست مخلوط کنید تا خمیر نرمی به دست اید. سپس روی آن را با پلاستیک بپوشانید و نیم ساعت در یخچال استراحت دهید.
مایکروفر رو با 150 درجه گرم کنید
خمیر را بین دو ورق کاغذ روغنی به ضخامت (4-2 میلیمتر پهن کنید و با قالب شیرینی به شکل گرد به قطر 4 – 3 سانتیمتر قالب بزنید و در سینی چرب نشده بچینید.
سینی را داخل دستگاه قرار دهید تا شیرنی ها به مدت 15 – 13 دقیقه بپزد. سپس آن را از فر بیرون آورده و شیرینیها را پس از سرد شدن با کاردک جدا کنید.
بصورت دلخواه با شکلات تلخ ذوب شده تزیین کنید.
💖💖
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
# اموزش گلوکز خونگی
✅مواد لازم
یک لیوان شکر
یک لیوان اب
یک ق غ ابلیمو
یک ق غ اب سرد
یک ظرف کوچک اب برای تست گلوکز
اول شکر اب روی حرارت ملایم میزارم هم میزنم تا شکر حل بشه ،وقتی ریز جوش زده ۵ دقیقه روی حرارت بدون هم زدن میزارم ،بعد از ۵ دقیقه ایلیمو و یک ق اب سرد اضاف میکنم ،۱۵ دقیقه روی حرارت جوش بزنه ،بعد تست میکنم تو اب سرد ،اگه خودش جمع کرد ،گلوکز اماده هست ،خاموش میکنم ،کمی خنک شد تو ظرف میریزم تو کابینت یا یخچال میزارم .
اونایی که برای بار اول درست میکنن ممکنه زمان یا شل،سفتی گلوکز ندونن اگه از پیشتون سفت شد تو یخچال نزارید یا قبل از مصرف روی بخار کتری کمی بمونه نرم میشه
✅موارد استفاده برای درست کردن ،پاستیل ،مارشمالو،گز و بعضی از تنقلات وشیرینی های عید،شربت بامیه باقلوا،ش
ابلیمو حذف نکنید بجای ابلیمو از جوهر لیمو میشه مصرف کرد،بخاطر اینکه گلوکز نرم بمونه وشکرک نزنه از ابلیمو استفاده میشه
✅اگه گلوکز تون سفت شد جای هیچ نگرانی نیست به دو روش مصرف کنید
اول قبل از مصرف روی بخار کتری بزارید تا نرم بشه
دوم میتونید چند قطره ابجوش اضافه کنید تا رقیق بشه
تا یکماه بیشتر ماندگاری داره
نوش جان 💞
┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
کا
#رشته_پلو_با_مرغ
برنج ۴۰۰ گرم
رشته پلویی ۱۰۰گرم
مرغ ۱ کیلو
پیاز داغ ۲ عدد
خرما چند عدد
زرشک ۴ قاشق
نمک و فلفل و زردچوبه
ادویه پلویی( زیره و دارچین و گلسرخ)
زعفرون به میزان لازم
برنج را خیس کرده و در آب نمک ۸-۶ دقیقه بستگی به نوع برنج میجوشانیم ، ۳-۴ دقیقه قبل از اتمام جوشیدن رشته های خرد شده را اضافه میکنیم
استخوان های مرغ را جدا کرده و با نمک و فلفل و زعفرون میزنیم کنار گذاشته تا طعم دار شود.
پیاز ها رو سرخ کرده و خرما و زرشک را اضافه کرده و کنار میگذاریم
سپس مرغ ها را کف قابلمه چیده و بقیه مواد را لابلای قرار میدهیم، در آخر زعفران ریخته و رویرحرارت ملایم حدود ۴۵ دقیقه قرار داده تا دم بکشد
نوش جان 💞
┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شام_خوشمزه
مخصوص😋
۱ کیلوگرم سیبزمینی،،۱ ق غ کره
۱ لیوان شیر،،۱ ق چ نمک
۳۰۰ گرم گوشت چرخکرده
۲ ق غ آرد سوخاری،،۱ عدد پیاز
۱ دسته جعفری،،۱ ق غ روغن
۱ ق چ نمک و فلفل و زیره
برای سس:
۱ عدد گوجه فرنگی،،۱ حبه سیر
۱ دسته جعفری،،۱ فنجان چایخوری آب
نمک
برای روش:
پنیر چدار،،جعفری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_اینجوری_پز🍗🍗🍗
۲ عدد سینه مرغ
۱ قاشق چایخوری نمک و فلفل سیاه
۱ لیوان شیر
۱۰۰ گرم آرد سوخاری
۵۰ گرم پنیر پارمسان
۱ قاشق چایخوری چاشنی لیمو و فلفل
بعد دو طرفشو پودر سوخاری بزنید
روش ۲ قاشق غذاخوری
فقط با ۲ قاشق روغن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خوراک_مرغ_و_بامیه
یکم از کلاهک بامیه رو گرفتم و شستم و با کمی روغن سرخ کردم و کنار گذاشتم بعد تو همون تابه دوتا پیاز متوسط را ک بصورت حلقه حلقه برش داده بودم سرخ کردم و بعد فیله های مرغ را بهش اضافه کردم و مجدد با هم تفت دادم یکم ک حجمش سبک شد زعفران دم کرده نمک و فلفل سیاه و پودر لیمو عمانی ریختم هم زدم بعد بهش یک ق غ رب گوجه اضافه کردم یعنی گذاشتم روی مواد اما هم نزدم. یه استکان آب ریختم روشون و در تابه رو گذاشتم با حرارت کم اجازه دادم نیم ساعت همه با هم پخته شن بعد از نیم ساعت همه مواد رو هم زدم بعد بهش چنتا گوجه گیلاسی و بامیه سرخ شده و دوباره یک استکان آب و یکم پودر سیر اضافه کردم و دوباره در تابه رو گذاشتم به مدت 20 دقیقه تا همه ی مواد با هم پخته شن و تمام
خوراک بامیه امادست میتونید به همراه برنج و با نون میل کنید.
برای فریز کردن بامیه کافیه یکم از کلاهک بامیه را بگیرید و بامیه ها را بشویید بعد که ابش رفت بسته بندی و فریز کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزشی
# پاستا_ تالیاتله
#پارت_اول
نوش جان 💞
┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅