#رشته_پلو_با_مرغ
برنج ۴۰۰ گرم
رشته پلویی ۱۰۰گرم
مرغ ۱ کیلو
پیاز داغ ۲ عدد
خرما چند عدد
زرشک ۴ قاشق
نمک و فلفل و زردچوبه
ادویه پلویی( زیره و دارچین و گلسرخ)
زعفرون به میزان لازم
برنج را خیس کرده و در آب نمک ۸-۶ دقیقه بستگی به نوع برنج میجوشانیم ، ۳-۴ دقیقه قبل از اتمام جوشیدن رشته های خرد شده را اضافه میکنیم
استخوان های مرغ را جدا کرده و با نمک و فلفل و زعفرون میزنیم کنار گذاشته تا طعم دار شود.
پیاز ها رو سرخ کرده و خرما و زرشک را اضافه کرده و کنار میگذاریم
سپس مرغ ها را کف قابلمه چیده و بقیه مواد را لابلای قرار میدهیم، در آخر زعفران ریخته و رویرحرارت ملایم حدود ۴۵ دقیقه قرار داده تا دم بکشد
نوش جان 💞
┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شام_خوشمزه
مخصوص😋
۱ کیلوگرم سیبزمینی،،۱ ق غ کره
۱ لیوان شیر،،۱ ق چ نمک
۳۰۰ گرم گوشت چرخکرده
۲ ق غ آرد سوخاری،،۱ عدد پیاز
۱ دسته جعفری،،۱ ق غ روغن
۱ ق چ نمک و فلفل و زیره
برای سس:
۱ عدد گوجه فرنگی،،۱ حبه سیر
۱ دسته جعفری،،۱ فنجان چایخوری آب
نمک
برای روش:
پنیر چدار،،جعفری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_اینجوری_پز🍗🍗🍗
۲ عدد سینه مرغ
۱ قاشق چایخوری نمک و فلفل سیاه
۱ لیوان شیر
۱۰۰ گرم آرد سوخاری
۵۰ گرم پنیر پارمسان
۱ قاشق چایخوری چاشنی لیمو و فلفل
بعد دو طرفشو پودر سوخاری بزنید
روش ۲ قاشق غذاخوری
فقط با ۲ قاشق روغن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خوراک_مرغ_و_بامیه
یکم از کلاهک بامیه رو گرفتم و شستم و با کمی روغن سرخ کردم و کنار گذاشتم بعد تو همون تابه دوتا پیاز متوسط را ک بصورت حلقه حلقه برش داده بودم سرخ کردم و بعد فیله های مرغ را بهش اضافه کردم و مجدد با هم تفت دادم یکم ک حجمش سبک شد زعفران دم کرده نمک و فلفل سیاه و پودر لیمو عمانی ریختم هم زدم بعد بهش یک ق غ رب گوجه اضافه کردم یعنی گذاشتم روی مواد اما هم نزدم. یه استکان آب ریختم روشون و در تابه رو گذاشتم با حرارت کم اجازه دادم نیم ساعت همه با هم پخته شن بعد از نیم ساعت همه مواد رو هم زدم بعد بهش چنتا گوجه گیلاسی و بامیه سرخ شده و دوباره یک استکان آب و یکم پودر سیر اضافه کردم و دوباره در تابه رو گذاشتم به مدت 20 دقیقه تا همه ی مواد با هم پخته شن و تمام
خوراک بامیه امادست میتونید به همراه برنج و با نون میل کنید.
برای فریز کردن بامیه کافیه یکم از کلاهک بامیه را بگیرید و بامیه ها را بشویید بعد که ابش رفت بسته بندی و فریز کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزشی
# پاستا_ تالیاتله
#پارت_اول
نوش جان 💞
┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزشی
# پاستا _تالیاتله
#پارت_دوم
نوش جان 💞
┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه:
نصف شیر رو گرم کنین و چای رو بهش اضافه کنین و چند دقیقه بجوشونین و بعد زیرشو خاموش کنید و درشو بزارین و یک ربع بزارین بمونه.
.
تو این فاصله تخم مرغ و شکر رو خوب هم بزنین تا کرمی بشه و نشاسته، آرد، پودر هل، و بقیه شیر رو هم اضافه کنین و مخلوط کنین. مخلوط شیر و چای رو هم به کمک صافی روش بریزین وخوب هم بزنین.
.
بعداز هم زدن روی حرارت کم بزارین و مدام هم بزنین تا به غلظت برسه و بعد کره و وانیل رو اضافه کنین و میکس کنین و بعد از روی گاز برش دارین.
.
توی ظرف سروتون بریزید و به مدت ۲ ساعت توی یخچال بزارین تا خنک شه. بعد با پودر پسته یا نارگیل تزئین کنین و نوش جان کنین 🥰
.
💜
#کوکی شکلاتی
برای 18 عدد کوکی
شکلات تلخ 100 گرم
کره 60 گرم
آرد 65 گرم
کاکائو 10 گرم
بیکینگ پودر 1/2 قاشق چایخوری
کمی نمک
تخم مرغ 1 عدد
شکر قهوه ای 100 گرم
1. شکلات و کره را در ذوب کنید ، تا دردمای اتاق خنک شود.
2. آرد الک شده ، کاکائو ، بکینگ پودر و نمک را با هم ترکیب کنید.
3. تخم مرغ و شکر را جداگانه بزنید. مخلوطی از شکلات ذوب شده و کره را اضافه کنید ، هم بزنید تا یکدست شود. مواد خشک را در دو مرحله اضافه کنید و مخلوط کنید تا یکدست شود.
4.روی ظرف خمیر با سلفون محکم کرده و به مدت 30 دقیقه در فریزر قرار دهید.
5. خمیر را به شکل گلوله های 20 گرمی درآورید ، روی یک سینی که با کاغذ روغنی پوشانده شده قرار دهید ، با فاصله از یکدیگر ، کمی روی کوکیها رو فشار دهید.
6. به مدت 12-14 دقیقه در فر که با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم شده بپزید ، کوکی ها پس از پخت نرم هستند ، پس از سرد شدن ، پوسته آن کمی سفت می شود ، وسط آن نرم می ماند. اگر مرکز نرمتری می خواهید ، 10-12 دقیقه آن را بپزید ،اگر یک مرکز متراکم تر خواستید 14دقیقه بپزید.
نوش جان
💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃بسم الله الرحمن الرحیم
🌸صبح زیبای تو، پر بار از امید
🍃روزگار و بـخت تو ، بادا سپید
🌸لحظههایَت باد، سرشار از خدا
🍃مـژدهٔ رحمت، تـو را بادا نـوید
🌸ســلام صبحتون بخیر و شـادی
🍃امروزتون سرشار از عشق و نیکبختی
╰══••══╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅حداقل ۱۵ تا ۲۰ دقیقه دم بکشه ،بعد داخل شیشه در دار یه جای خنک نگه دارید
زمان نگه داریش تو یخچال بین دو تا چهار ماه هست ،زمان نگه داریش مطمئن هستم از کسی که فروش زعفران داشت پرسیدم
وحرف اخر اگه نکاتش رعایت کنید کپک نمیزنه ،شیشه تمیز استفاده کنید،در شیشه حتما بسته باشه تا بو مواد غذایی نگیره
بعضی بطری های پلاستیکی مواد درجه دو هستن که بو میدن یا موادی دارن که باعث کپک زدن زعفران میشه ،پس از بطری پلاستیکی استفاده نکنید
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میخام زعفران دم کنم به روشی که هم ماندگاری بالایی داره ،هم خوشبو خوش رنگ هست😍😍
✅مواد لازم 🖊🖊
زعفران سابیده شده یک قاشق مربا خوری
یخ یک لیوان سرپر
✅نکاتی که باید رعایت بشه 💚💚
اگه زعفران داخل بسته بندی احساس کردید هنوز خشک نشده ،فقط کافیه تو دمای محیط بزارید روی حرارت نزارید تا خشک بشه ،زعفران خیلی زود میسوزه ،رنگ کدر ،تیره داره
✅زعفران با قند نسابید،چون کریستال های قند پیوند میخوره ،بعدا شکرک یا کپک میزنه ،ماندگاریش کم میشه ،رنگ کدر ،تیره داره
✅زعفران روی یخ پاشیدید ، بزارید خود یخ ها به آرامی تو دمای اتاق اب بشن ،عجله نکنید
✅حتمادو بار شک بدید ،یکبار با سرما ،یکبار با گرما ،اینجوری خوشرنگ ،خوشبو تر هست .
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#ژله_دو_رنگ_خامه_ای👩🍳
مواد لازم برای لایه سبز 👇
یک لیوان آبجوش ( ۲۵۰ میلی لیتر)
یک بسته ژله سبز ( لیمو، طالبی یا هندوانه)
یک بسته خامه صبحانه
مواد لازم برای لایه بنفش👇
۲.۵ لیوان آبجوش
یک و نیم بسته ژله انگور ( یا ژله های قرمز مثل انار، آلبالو، توت فرنگی )
🍮🍹✦••┈❁🍟🍔❁┈••
جالب بدونید ، سیرترشی طبق نظرات متخصصان طب سنتی برای همه مزاجها توصیه میشود و سیر ترشی 7 ساله به دلیل خاصیت فراوانی که دارد در درمان بسیاری از بیماریها موثر است !
🔹 خونساز و مصفای خون
🔹 مفتح عروق کرونر قلبی و عروق مغزیست
🔹 هضمکننده غذاهای سنگین
🔹 دفعکننده سنگ کیسه صفرا
🔹 کاهنده چربی کلسترول خون
🔹 ضدعفونیکننده محیط معده
🔹 پاکسازیکننده خون و کبد
─┅─═इई❄️ईइ═─┅─
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با صدا ببنید🔉
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥
🍓 آموزش کوردن بلو رستورانی🍓
#کلیپ_آموزش_کوردن_بلو_رستورانی😋
بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نکات قرمه سبزی 🔝توضیح داخل کلیپ
✦••┈❁🍟🍔❁┈••
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آش_بلغور_گندم
#آش_بلغور_گندم
.
🔵 همین الان حبوبات رو خیس کنید برای فردا درستش کنید
.
مواد لازم برای هشت تا ده نفر:
نخود نصف لیوان
عدس نصف لیوان
لوبیا چیتی نصف لیوان
بلغور گندم ۲ لیوان
سبزی آش ۳ لیوان ( شامل تره و گشنیز و اسفناج و چند شاخه سیر )
نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
پیاز داغ فراوان😋
.
حبوبات را با آب گرم و کمی نمک از شب قبل خیس بدید و در این فاصله دو سه مرتبه آبش رو عوض کنید.
دو لیوان بلغور گندم را به همراه ده لیوان آب بریزید توی قابلمه تا به جوش بیاد
عدس را جدا گانه و لوبیا و نخود را با هم بذارید بپزن
بعد از اینکه بلغور گندم به جوش آمد نمک و فلفل و زرد چوبه اضافه کنید و بذارید با حرارت کم یک ساعت بلغور پخته شه در طول این زمان چند بار هم بزنید تا بلغور ته نگیره.
بعد از این زمان سبزی آش را به بلغور اضافه کنید اگه آبش کمه بهش اضافه کنید. بعد حبوبات پخته شده را اضافه کنید
و نیمی از پیاز داغ را به آش اضافه کرده و هم بزنید. ادامه در قسمت نظرات
✦••┈❁🍟🍔❁┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با صدا ببنید🔉
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥
🍓 آموزش آش شله قلمکار🍓
#کلیپ_آموزش_آش_شله_قلمکار😋
بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘