eitaa logo
آشپزخونه
192.2هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
9.7هزار ویدیو
301 فایل
🔹 تبلیغات ⬅️ کانون تبلیغاتی قاصدک @ghaasedak 🔴تبادل نظر https://eitaayar.ir/anonymous/AW9c.b53
مشاهده در ایتا
دانلود
یه روش سریع و راحت برای پختن یه براونی خوشمزه و شکلاتی! ✨ آماده کردن مواد برای تهیه براونی دبل چاکلت: ۱- شکلات‌ها و فندق‌ها رو جداگانه خرد کنید. ✨ مواد اولیه: ✏️ کره ۱۸۰ گرم ✏️ شکر ۳۰۰ گرم ✏️ آرد ۱۵۰ گرم ✏️ نمک نصف قاشق چای خوری ✏️ بیکینگ پودر یک و نیم قاشق چای خوری ✏️ وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری ✏️ تخم مرغ ۳ عدد بزرگ ✏️ پودر کاکائو ۱ قاشق غذاخوری ✏️ شکلات تلخ ۷۵ گرم ✏️ فندق ۱۰۰ گرم ✏️ شکلات سفید ۷۵ گرم 🍴دستورالعمل: ۱- از قبل فر رو با حرارت ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید. قالب ۱۵ در ۲۵ سانتی متری رو با روغن چرب و بعد آردپاشی کنید. ۲- کره و شکر رو در قابلمه‌ای روی حرارت متوسط آب کنید. ۳- آرد رو به همراه نمک، بیکینگ‌پودر و وانیل اضافه کنید. تخم‌مرغ‌ها رو هم اضافه کنید و هم بزنید. مواد رو ۲ قسمت کنید. ۴- پودرکاکائو، شکلات تلخ و نیمی از فندق رو به نصف خمیر و شکلات سفید و نیمی از فندق رو به بقیه خمیر اضافه و خوب ترکیب کنید. ۵- از خمیرها با قاشق در قالب آماده شده بریزید و بعد با حرکت قاشق به اون‌ها طرح بدین. ۶- براونی رو برای ۳۰ تا ۴۰ دقیقه تا زمانی که خلال دندانی که در وسط کیک می زنید و بیرون میارید تمیز باشه، در فر بپزید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
❗️این ترشی نیازی به جا افتادن نداره، کافیه که اون رو چند دقیقه قبل از خوردن غذا آماده کنید و مثل سالاد در کنار غذاتون ازش خوردنش لذت ببرید. ✨ آماده کردن مواد برای تهیه ترشی تربچه فوری: ۱- تربچه‌ها رو پاک کنید و تمیز بشووید. اون‌ها رو نازک حلقه‌حلقه کنید. ✨ مواد اولیه (برای ۲ نفر): ✏️ سرکه قرمز ۲ قاشق غذاخوری ✏️ شکر ۲ قاشق غذاخوری ✏️ تربچه ۱ دسته ✏️ نمک به میزان لازم 🍴دستورالعمل: ۱- سرکه و شکر رو در کاسه کوچکی با هم ترکیب کنید. ۲- تربچه‌ها رو در ترکیب سرکه و شکر بریزید، کمی نمک به اون ها بزنید و برای ۱۰ تا ۱۵ دقیقه کنار بزارید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
این غذای اندونزیایی و مالایی در سراسر دنیا معروف شده و طرفداران زیادی داره. غذایی که خیلی سریع با تفت دادن سبزیجات و برنج آماده شده و در آخر با نیمرو کامل میشه. ✨ آماده کردن مواد برای تهیه ناسی گورنگ: ۱- پیاز رو پوست بگیرید و نازک حلقه‌حلقه کنید. ۲- سیرها رو پوست بگیرید و ریز خرد کنید. ۳- هویج رو رنده کنید. ۴- کلم سبز رو به شکل نوارهای باریک خرد کنید. ۵- از برنج پخته استفاده کنید. ✨ مواد اولیه (برای ۱ نفر): ✏️ روغن ۲ قاشق غذاخوری ✏️ پیاز ۱ عدد کوچک ✏️ سیر ۲ حبه ✏️ هویج ۱ عدد ✏️ کلم سبز نصف یک عدد کوچک ✏️ برنج قهوه ای ۱۷۵ گرم ✏️ سس سویا ۱ قاشق غذاخوری ✏️ تخم مرغ ۱ عدد ✏️ سس چیلی به دلخواه 🍴دستورالعمل: ۱- روغن رو در ماهیتابه‌ای روی حرارت بالا گرم کنید. پیاز رو در ماهیتابه بریزید و برای ۳ تا ۴ دقیقه تا نرم و کمی کاراملی بشه، تفت بدید. سیر رو اضافه کنید و برای ۱ دقیقه دیگه تفت بدید. ۲- هویج و کلم رو اضافه کنید و مواد رو برای ۱ تا ۲ دقیقه دیگه تفت بدین. برنج قهوه‌ای پخته رو اضافه کنید و با بقیه مواد کمی تفت بدید. ۳- سس سویا و قدری نمک و فلفل به مواد بزنید. میان مواد رو گود کنید و تخم‌مرغ رو در اون بشکنید. تخم‌مرغ رو در حدی که سفیده ببنده، بپزید. ۴- غذا رو در کاسه بزرگی بریزید و تخم‌مرغ رو روی اون بذارید. اگه خواستید اون رو به همراه سس چیلی میل کنید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
☕️🌸🍃 یکشنبه تون پر از بهترین ها 🌸🍃 دلتو ن شاد💕 الهی هرچی آرزو زیبا دارید امروز بهش برسید ☺️🌸🍃 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
❇️مواد لازم 💠به تازه ... یک کیلوگرم 💠شکر ...یک کیلوگرم 💠آب ... 7 لیوان 💠هل ... 4 عدد 💠آبلیمو ...3 قاشق غذاخوری 💠زعفران دم کرده ...2 قاشق غذاخوری 💠گلاب ...2 قاشق غذاخوری ❇️روش پخت 1⃣ابتدا به را خوب بشویید و پس از خشک کردن، پوست بگیرید و به قطعات مکعبی کوچک خرد کنید یه در صورت تمایل با قالب های فلزی، قالب بزنید تا زیباتر شود. اندازه و شکل قطعات کاملا به سلیقه ی شما بستگی دارد. فقط این نکته را در نظر داشته باشید که هر چقدر اندازه ی به ها کوچک تر باشد، به زمان و آب کمتری برای پخت نیاز دارد. 2⃣سپس دانه های به را از هم جدا کنید و کنار بگذارید. ⏹برای درست کردن مربا بهتر است از قابلمه مسی، لعابی یا روحی استفاده کنید. جنس قابلمه در شفافیت و رنگ مربا موثر است. 3⃣ قطعات به را به همراه 7 لیوان آب درون قابلمه بریزید و اجازه دهید حدود یک ساعت با حرارت ملایم بجوشد تا نرم شود. 4⃣سپس پوست دانه های هل را بگیرید و همراه شکر به آن اضافه کنید. برای قوام آمدن مربای به، یکی از فوت و فن های طلایی، اضافه کردن مقداری از دانه های به است. 5⃣اجازه دهید مربا به مدت چهار تا پنج ساعت با حرارت ملایم بجوشد.برای اینکه رنگ مربا قرمز و خوش رنگ شود، صبور باشید و اجازه دهید در طول زمان پخت درب قابلمه بسته بماند. 6⃣بعد از اینکه مربا پخت و آماده شد، گلاب و زعفران را به آن اضافه می کنیم و پس از چند دقیقه از روی حرارت برمیداریم.اجازه دهید مربا کاملا سرد شود و سپس در شیشه های تمیز و خشک بریزید.. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
✨ آماده کردن مواد برای تهیه مک اند چیز تک نفره: ۱- کره رو آب کنید. ۲- از پنیر چدار رنده شده استفاده کنید. ۳- از پاستای میله‌ای و یا پاستا با شکل دلخواهتون استفاده کنید. ۴- پنیر خامه‌ای رو مکعبی خرد کنید. ✨ مواد اولیه (برای ۴ ظرف تک نفره): ✏️ کره ۱ قاشق غذاخوری ✏️ آرد سوخاری ۱/۴ پیمانه ✏️ پنیر چدار ۴ پیمانه ✏️ نمک به میزان لازم ✏️ پاستا ۲۳۰ گرم ✏️ شیر یک و یک چهارم پیمانه ✏️ پنیر خامه ای ۲۳۰ گرم ✏️ فلفل سیاه به میزان لازم 🍴دستورالعمل: ۱- از قبل فر رو با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید. ۴ عدد ظرف متوسط که مناسب گذاشتن در فر باشن رو با کره چرب کنید. در ظرفی جداگانه کره آب شده رو با آرد سوخاری و یک چهارم پیمانه پنیر چدار ترکیب کنید. ۲- در قابلمه‌ای از آب نمک در حال جوش، پاستا رو طبق دستور روی بسته بندی اون، تا زمانیکه زیر دندان بیاد بپزید. پاستا رو آبکشی کنید. ۳- در قابلمه‌ای بزرگ روی حرارت متوسط شیر رو بجوشونید، حرارت رو به متوسط رو به پایین کم کنید و پنیر خامه‌ای رو اضافه کنید. مواد رو برای حدود ۲ دقیقه هم بزنید تا پنیر آب بشه. بعد کم‌کم بقیه پنیر چدار رو اضافه کنید و ۵ دقیقه دیگه هم بزنید تا آب بشه. ۴- پاستا رو به همراه یک چهارم قاشق چای خوری نمک و یک هشتم قاشق چای خوری فلفل سیاه به ترکیب پنیر اضافه کنید و مواد رو با هم ترکیب کنید. ۵- پاستا رو در ظرف‌ها بریزید و برای ۱۰ دقیقه در فر بپزید. اون‌ها رو از فر خارج کنید، ترکیب آرد سوخاری و پنیر چدار رو روی اونها بریزید و برای ده دقیقه دیگه تا طلایی بشن در فر بپزید 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
😋 تخم مرغ 3 عدد شکر یک و یک چهارم لیوان وانیل کمی روغن مایع سه چهارم لیوان شیر یک لیوان آرد دو ونیم لیوان بکینگ پودر دو قاشق م نمک میوه یک دوم قاشق م 🥧ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل رو باهمزن میزنیم تا رنگش روشن و کشدار بشه.. روغن مایع اضاف و در حد مخلوط شدن با همزن میزنیم بعد شیر اضافه میکنیم ... بکینگ پودر و نمک میوه رو با آرد مخلوط و چند بار الک کنید...آرد رو به مواد اضاف میکنیم و با لیسک به صورت دورانی مخلوط میکنیم.. در ظرفی چند قاشق از مواد آماده ریخته و با پودر کاکائو مخلوط میکنیم و داخل قیف میریزیم.... مواد رو داخل قالبی که چرب و آرد پاشی شده میریزیم...با مواد کاکائویی رو کیک طرح میندازیم...😍👌 قالب 25 در 35 زمان و درجه فرها فرق میکنه باید قلق فرتون دستتون بیاد😊 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
سالاد یونانی کلاسیک یا هوریاتیکی، سالادی ساده برای ظهرهای گرم تابستونه. ✨ آماده کردن مواد برای تهیه سالاد یونانی (هوریاتیکی): ۱- پنیر رو مکعبی خرد کنید. ۲- دانه های فلفل دلمه ای ها رو جدا کنید و بعد فلفل ها رو خرد کنید. ۳- خیار و پیاز رو پوست بگیرید و حلقه حلقه کنید. ۴- گوجه فرنگی ها رو خرد کنید. ۵- از زیتون بدون هسته استفاده کنید. ✨ مواد اولیه (برای ۴ نفر): ✏️ پنیر فتا ۱۲۵ گرم ✏️ فلفل دلمه ای سبز ۳ عدد ✏️ خیار ۱ عدد ✏️ پیاز قرمز ۱ عدد کوچک ✏️ گوجه فرنگی ۵ عدد ✏️ زیتون ۱ مشت ✏️ اورگانو (پونه کوهی) خشک ۱ قاشق چای خوری ✏️ نمک و فلفل سیاه به میزان لازم ✏️ روغن زیتون ۴ قاشق غذاخوری ✏️ سرکه قرمز ۴ قاشق غذاخوری 🍴دستورالعمل: در کاسه بزرگی، پنیر، فلفل دلمه ای، خیار، پیاز، گوجه فرنگی و زیتون رو با هم ترکیب کنید. قبل از سرو اروگانو خشک و کمی نمک و فلفل سیاه روی سالاد بپاشید و روغن زیتون و سرکه رو بهش اضافه کنید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
✨ آماده کردن مواد برای تهیه پیناکولادا: ۱- از تکه های ۲ یا ۳ سانتی متری آناناس استفاده کنید. ✨ مواد اولیه (برای ۱ نفر): ✏️ آناناس ۷ تکه ✏️ شکر ۱ قاشق چای خوری ✏️ خامه ۱ قاشق غذاخوری ✏️ شیر نارگیل ۵۰ میلی لیتر ✏️ آب آناناس ۵۰ میلی لیتر 🍴دستورالعمل: یکی از تکه های آناناس رو برای تزیین نگه دارید و بقیه تکه ها رو به همراه شکر و خامه در مخلوط کن بریزید. شیر نارگیل، آب آناناس و یخ رو اضافه کنید و مواد رو تا یکدست بشن بزنید. نوشیدنی رو در یه لیوان بلند بریزید و با برش آناناس تزیین کنید. اون رو خنک بنوشید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
می تونید از انواع میوه های تازه یا یخ زده مثل توت فرنگی، تمشک و بلوبری برای تهیه این نوشیدنی خنک استفاده کنید. ✨ آماده کردن مواد برای تهیه شیک توت فرنگی: ۱- ترجیحا از توت فرنگی یخ زده استفاده کنید تا شیک بافت بهتری داشته باشه. ✨ مواد اولیه (برای ۴ نفر): ✏️ بستنی توت فرنگی ۵۰۰ میلی لیتر ✏️ توت فرنگی ۱ پیمانه ✏️ شیر ۱ پیمانه 🍴دستورالعمل: ۱- بستنی توت فرنگی، توت فرنگی های یخ زده و شیر رو در مخلوط کن بریزید و تا کاملا پوره بشن، با سرعت بالا بزنید. ۲- شیک رو در ۴ لیوان بریزید و در صورت تمایل همراه با چند قطعه یخ، فورا سرو کنید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
کلم ✨ آماده کردن مواد برای تهیه ماکارونی با پنیر و گل کلم: ۱- گل کلم رو به گلچه های اون خرد کنید. ۲- از ماکارونی با شکل دلخواهتون استفاده کنید. ✨ مواد اولیه (برای ۴ نفر): ✏️ گل کلم ۳۰۰ گرم ✏️ پاستا ۳۰۰ گرم ✏️ کره ۶۰ گرم ✏️ آرد ۴ قاشق غذاخوری ✏️ پودر خردل ۲ قاشق چای خوری ✏️ شیر پرچرب ۶۰۰ میلی لیتر ✏️ فلفل قرمز به میزان لازم ✏️ نمک به میزان لازم ✏️ پنیر چدار ۱۵۰ گرم ✏️ پنیر فتا ۱۵۰ گرم ✏️ آرد سوخاری ۳ قاشق غذاخوری ✏️ برگ آویشن ۱ قاشق غذاخوری 🍴دستورالعمل: ۱- قابلمه ای از آب نمک رو بجوشونید. گل کلم ها رو در اون ریخته و برای ۴ تا ۵ دقیقه تا نرم بشن، بپزید. اون ها رو با کفگیر از آب خارج کنید و در ظرفی از آب و یخ بریزید. گل کلم ها رو آبکشی و خشک کنید. ۲- پاستا ها رو در آب جوش بریزید و طبق دستور روی بسته بندیشون، در حدی که زیر دندون بیان، بپزید. اون ها رو با آب سرد آبکشی و بعد خشک کنید. در کاسه ی بزرگی، پاستا ها رو با گل کلم ها و قدری کره ترکیب کنید. ۳- از قبل فر رو با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. ۶۰ گرم کره رو در ماهیتابه آب کنید، آرد و پودر خردل رو در اون کمی تفت بدین. شیر رو کم کم اضافه کنید و با همزن دستی مواد رو هم بزنید. مواد رو مدام هم بزنید تا بجوشن و غلیظ بشن. به سس کمی نمک و فلفل قرمز اضافه کنید. ۴- پنیرها رو با هم ترکیب کنید و نیمی از اون ها رو به سس سفید اضافه کنید مواد را روی هم بزنید تا پنیرها کاملا اب شوند.حالا ترکیب پاستا و گل کلم را سس اضافه کنید و خوب هم بزنید ترکیب را در پیریکس بزرگی بریزید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
فرنگی ✨ آماده کردن مواد برای تهیه کباب بره با نعناع و گوجه فرنگی: ۱- ترجیحا از گوشت راسته بره استفاده کنید. چربی اون رو گرفته و به شکل مکعب های دو و نیم سانتی متری خردش کنید. ✨ مواد اولیه (برای ۴ نفر): ✏️ گوشت گوسفندی ۴۵۰ گرم ✏️ رنده پوست لیمو ۲ قاشق چای خوری ✏️ گشنیز خشک شده نصف قاشق چای خوری ✏️ پودر دارچین یک چهارم قاشق چای خوری ✏️ نمک و فلفل سیاه به میزان لازم ✏️ گوجه گیلاسی ۱ بسته ✏️ برگ نعناع ۱۲ عدد ✏️ روغن زیتون به میزان لازم ✏️ لیمو به میزان لازم 🍴دستورالعمل: ۱- در کاسه ای بزرگ، تکه های گوشت رو با رنده پوست لیمو، گشنیز خشک و پودر دارچین ترکیب کنید. به اون ها نمک و فلفل سیاه بزنید. ۲- تکه های گوشت، گوجه و برگ های ریحان رو در ۴ سیخ بزنید. ۳- ماهیتابه ی گریل رو روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید و کمی روغن در اون بریزید. کباب ها رو برای ۶ دقیقه یا بیشتر (با توجه به درجه پخت مورد نظرتون) بپزید. اون ها رو بچرخونید. ۴- کباب ها رو با برش های لیمو سرو کنید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕