#براونی_دبل_چاکلت
یه روش سریع و راحت برای پختن یه براونی خوشمزه و شکلاتی!
✨ آماده کردن مواد برای تهیه براونی دبل چاکلت:
۱- شکلاتها و فندقها رو جداگانه خرد کنید.
✨ مواد اولیه:
✏️ کره ۱۸۰ گرم
✏️ شکر ۳۰۰ گرم
✏️ آرد ۱۵۰ گرم
✏️ نمک نصف قاشق چای خوری
✏️ بیکینگ پودر یک و نیم قاشق چای خوری
✏️ وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
✏️ تخم مرغ ۳ عدد بزرگ
✏️ پودر کاکائو ۱ قاشق غذاخوری
✏️ شکلات تلخ ۷۵ گرم
✏️ فندق ۱۰۰ گرم
✏️ شکلات سفید ۷۵ گرم
🍴دستورالعمل:
۱- از قبل فر رو با حرارت ۱۷۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. قالب ۱۵ در ۲۵ سانتی متری رو با روغن چرب و بعد آردپاشی کنید.
۲- کره و شکر رو در قابلمهای روی حرارت متوسط آب کنید.
۳- آرد رو به همراه نمک، بیکینگپودر و وانیل اضافه کنید. تخممرغها رو هم اضافه کنید و هم بزنید. مواد رو ۲ قسمت کنید.
۴- پودرکاکائو، شکلات تلخ و نیمی از فندق رو به نصف خمیر و شکلات سفید و نیمی از فندق رو به بقیه خمیر اضافه و خوب ترکیب کنید.
۵- از خمیرها با قاشق در قالب آماده شده بریزید و بعد با حرکت قاشق به اونها طرح بدین.
۶- براونی رو برای ۳۰ تا ۴۰ دقیقه تا زمانی که خلال دندانی که در وسط کیک می زنید و بیرون میارید تمیز باشه، در فر بپزید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#ترشی_تربچه_فوری
❗️این ترشی نیازی به جا افتادن نداره، کافیه که اون رو چند دقیقه قبل از خوردن غذا آماده کنید و مثل سالاد در کنار غذاتون ازش خوردنش لذت ببرید.
✨ آماده کردن مواد برای تهیه ترشی تربچه فوری:
۱- تربچهها رو پاک کنید و تمیز بشووید. اونها رو نازک حلقهحلقه کنید.
✨ مواد اولیه (برای ۲ نفر):
✏️ سرکه قرمز ۲ قاشق غذاخوری
✏️ شکر ۲ قاشق غذاخوری
✏️ تربچه ۱ دسته
✏️ نمک به میزان لازم
🍴دستورالعمل:
۱- سرکه و شکر رو در کاسه کوچکی با هم ترکیب کنید.
۲- تربچهها رو در ترکیب سرکه و شکر بریزید، کمی نمک به اون ها بزنید و برای ۱۰ تا ۱۵ دقیقه کنار بزارید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#ناسی_گورنگ
این غذای اندونزیایی و مالایی در سراسر دنیا معروف شده و طرفداران زیادی داره. غذایی که خیلی سریع با تفت دادن سبزیجات و برنج آماده شده و در آخر با نیمرو کامل میشه.
✨ آماده کردن مواد برای تهیه ناسی گورنگ:
۱- پیاز رو پوست بگیرید و نازک حلقهحلقه کنید.
۲- سیرها رو پوست بگیرید و ریز خرد کنید.
۳- هویج رو رنده کنید.
۴- کلم سبز رو به شکل نوارهای باریک خرد کنید.
۵- از برنج پخته استفاده کنید.
✨ مواد اولیه (برای ۱ نفر):
✏️ روغن ۲ قاشق غذاخوری
✏️ پیاز ۱ عدد کوچک
✏️ سیر ۲ حبه
✏️ هویج ۱ عدد
✏️ کلم سبز نصف یک عدد کوچک
✏️ برنج قهوه ای ۱۷۵ گرم
✏️ سس سویا ۱ قاشق غذاخوری
✏️ تخم مرغ ۱ عدد
✏️ سس چیلی به دلخواه
🍴دستورالعمل:
۱- روغن رو در ماهیتابهای روی حرارت بالا گرم کنید. پیاز رو در ماهیتابه بریزید و برای ۳ تا ۴ دقیقه تا نرم و کمی کاراملی بشه، تفت بدید. سیر رو اضافه کنید و برای ۱ دقیقه دیگه تفت بدید.
۲- هویج و کلم رو اضافه کنید و مواد رو برای ۱ تا ۲ دقیقه دیگه تفت بدین. برنج قهوهای پخته رو اضافه کنید و با بقیه مواد کمی تفت بدید.
۳- سس سویا و قدری نمک و فلفل به مواد بزنید. میان مواد رو گود کنید و تخممرغ رو در اون بشکنید. تخممرغ رو در حدی که سفیده ببنده، بپزید.
۴- غذا رو در کاسه بزرگی بریزید و تخممرغ رو روی اون بذارید. اگه خواستید اون رو به همراه سس چیلی میل کنید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#سلام_صبحتون_بخیر_دوستان ☕️🌸🍃
یکشنبه تون پر از بهترین ها 🌸🍃
دلتو ن شاد💕
الهی هرچی آرزو زیبا دارید
امروز بهش برسید ☺️🌸🍃
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#مربای_به_زعفرانی
❇️مواد لازم
💠به تازه ... یک کیلوگرم
💠شکر ...یک کیلوگرم
💠آب ... 7 لیوان
💠هل ... 4 عدد
💠آبلیمو ...3 قاشق غذاخوری
💠زعفران دم کرده ...2 قاشق غذاخوری
💠گلاب ...2 قاشق غذاخوری
❇️روش پخت
1⃣ابتدا به را خوب بشویید و پس از خشک کردن، پوست بگیرید و به قطعات مکعبی کوچک خرد کنید یه در صورت تمایل با قالب های فلزی، قالب بزنید تا زیباتر شود. اندازه و شکل قطعات کاملا به سلیقه ی شما بستگی دارد. فقط این نکته را در نظر داشته باشید که هر چقدر اندازه ی به ها کوچک تر باشد، به زمان و آب کمتری برای پخت نیاز دارد.
2⃣سپس دانه های به را از هم جدا کنید و کنار بگذارید.
⏹برای درست کردن مربا بهتر است از قابلمه مسی، لعابی یا روحی استفاده کنید. جنس قابلمه در شفافیت و رنگ مربا موثر است.
3⃣ قطعات به را به همراه 7 لیوان آب درون قابلمه بریزید و اجازه دهید حدود یک ساعت با حرارت ملایم بجوشد تا نرم شود.
4⃣سپس پوست دانه های هل را بگیرید و همراه شکر به آن اضافه کنید. برای قوام آمدن مربای به، یکی از فوت و فن های طلایی، اضافه کردن مقداری از دانه های به است.
5⃣اجازه دهید مربا به مدت چهار تا پنج ساعت با حرارت ملایم بجوشد.برای اینکه رنگ مربا قرمز و خوش رنگ شود، صبور باشید و اجازه دهید در طول زمان پخت درب قابلمه بسته بماند.
6⃣بعد از اینکه مربا پخت و آماده شد، گلاب و زعفران را به آن اضافه می کنیم و پس از چند دقیقه از روی حرارت برمیداریم.اجازه دهید مربا کاملا سرد شود و سپس در شیشه های تمیز و خشک بریزید..
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#مک_اند_چیز_تک_نفره
✨ آماده کردن مواد برای تهیه مک اند چیز تک نفره:
۱- کره رو آب کنید.
۲- از پنیر چدار رنده شده استفاده کنید.
۳- از پاستای میلهای و یا پاستا با شکل دلخواهتون استفاده کنید.
۴- پنیر خامهای رو مکعبی خرد کنید.
✨ مواد اولیه (برای ۴ ظرف تک نفره):
✏️ کره ۱ قاشق غذاخوری
✏️ آرد سوخاری ۱/۴ پیمانه
✏️ پنیر چدار ۴ پیمانه
✏️ نمک به میزان لازم
✏️ پاستا ۲۳۰ گرم
✏️ شیر یک و یک چهارم پیمانه
✏️ پنیر خامه ای ۲۳۰ گرم
✏️ فلفل سیاه به میزان لازم
🍴دستورالعمل:
۱- از قبل فر رو با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. ۴ عدد ظرف متوسط که مناسب گذاشتن در فر باشن رو با کره چرب کنید. در ظرفی جداگانه کره آب شده رو با آرد سوخاری و یک چهارم پیمانه پنیر چدار ترکیب کنید.
۲- در قابلمهای از آب نمک در حال جوش، پاستا رو طبق دستور روی بسته بندی اون، تا زمانیکه زیر دندان بیاد بپزید. پاستا رو آبکشی کنید.
۳- در قابلمهای بزرگ روی حرارت متوسط شیر رو بجوشونید، حرارت رو به متوسط رو به پایین کم کنید و پنیر خامهای رو اضافه کنید. مواد رو برای حدود ۲ دقیقه هم بزنید تا پنیر آب بشه. بعد کمکم بقیه پنیر چدار رو اضافه کنید و ۵ دقیقه دیگه هم بزنید تا آب بشه.
۴- پاستا رو به همراه یک چهارم قاشق چای خوری نمک و یک هشتم قاشق چای خوری فلفل سیاه به ترکیب پنیر اضافه کنید و مواد رو با هم ترکیب کنید.
۵- پاستا رو در ظرفها بریزید و برای ۱۰ دقیقه در فر بپزید. اونها رو از فر خارج کنید، ترکیب آرد سوخاری و پنیر چدار رو روی اونها بریزید و برای ده دقیقه دیگه تا طلایی بشن در فر بپزید
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#کیک_برشی 😋
تخم مرغ 3 عدد
شکر یک و یک چهارم لیوان
وانیل کمی
روغن مایع سه چهارم لیوان
شیر یک لیوان
آرد دو ونیم لیوان
بکینگ پودر دو قاشق م
نمک میوه یک دوم قاشق م
🥧ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل رو باهمزن میزنیم تا رنگش روشن و کشدار بشه..
روغن مایع اضاف و در حد مخلوط شدن با همزن میزنیم بعد شیر اضافه میکنیم ...
بکینگ پودر و نمک میوه رو با آرد مخلوط و چند بار الک کنید...آرد رو به مواد اضاف میکنیم و با لیسک به صورت دورانی مخلوط میکنیم..
در ظرفی چند قاشق از مواد آماده ریخته و با پودر کاکائو مخلوط میکنیم و داخل قیف میریزیم....
مواد رو داخل قالبی که چرب و آرد پاشی شده میریزیم...با مواد کاکائویی رو کیک طرح میندازیم...😍👌
قالب 25 در 35
زمان و درجه فرها فرق میکنه باید قلق فرتون دستتون بیاد😊
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#سالاد_یونانی
سالاد یونانی کلاسیک یا هوریاتیکی، سالادی ساده برای ظهرهای گرم تابستونه.
✨ آماده کردن مواد برای تهیه سالاد یونانی (هوریاتیکی):
۱- پنیر رو مکعبی خرد کنید.
۲- دانه های فلفل دلمه ای ها رو جدا کنید و بعد فلفل ها رو خرد کنید.
۳- خیار و پیاز رو پوست بگیرید و حلقه حلقه کنید.
۴- گوجه فرنگی ها رو خرد کنید.
۵- از زیتون بدون هسته استفاده کنید.
✨ مواد اولیه (برای ۴ نفر):
✏️ پنیر فتا ۱۲۵ گرم
✏️ فلفل دلمه ای سبز ۳ عدد
✏️ خیار ۱ عدد
✏️ پیاز قرمز ۱ عدد کوچک
✏️ گوجه فرنگی ۵ عدد
✏️ زیتون ۱ مشت
✏️ اورگانو (پونه کوهی) خشک ۱ قاشق چای خوری
✏️ نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
✏️ روغن زیتون ۴ قاشق غذاخوری
✏️ سرکه قرمز ۴ قاشق غذاخوری
🍴دستورالعمل:
در کاسه بزرگی، پنیر، فلفل دلمه ای، خیار، پیاز، گوجه فرنگی و زیتون رو با هم ترکیب کنید. قبل از سرو اروگانو خشک و کمی نمک و فلفل سیاه روی سالاد بپاشید و روغن زیتون و سرکه رو بهش اضافه کنید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#پیناکولادا
✨ آماده کردن مواد برای تهیه پیناکولادا:
۱- از تکه های ۲ یا ۳ سانتی متری آناناس استفاده کنید.
✨ مواد اولیه (برای ۱ نفر):
✏️ آناناس ۷ تکه
✏️ شکر ۱ قاشق چای خوری
✏️ خامه ۱ قاشق غذاخوری
✏️ شیر نارگیل ۵۰ میلی لیتر
✏️ آب آناناس ۵۰ میلی لیتر
🍴دستورالعمل:
یکی از تکه های آناناس رو برای تزیین نگه دارید و بقیه تکه ها رو به همراه شکر و خامه در مخلوط کن بریزید. شیر نارگیل، آب آناناس و یخ رو اضافه کنید و مواد رو تا یکدست بشن بزنید. نوشیدنی رو در یه لیوان بلند بریزید و با برش آناناس تزیین کنید. اون رو خنک بنوشید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#شیک_توت_فرنگی
می تونید از انواع میوه های تازه یا یخ زده مثل توت فرنگی، تمشک و بلوبری برای تهیه این نوشیدنی خنک استفاده کنید.
✨ آماده کردن مواد برای تهیه شیک توت فرنگی:
۱- ترجیحا از توت فرنگی یخ زده استفاده کنید تا شیک بافت بهتری داشته باشه.
✨ مواد اولیه (برای ۴ نفر):
✏️ بستنی توت فرنگی ۵۰۰ میلی لیتر
✏️ توت فرنگی ۱ پیمانه
✏️ شیر ۱ پیمانه
🍴دستورالعمل:
۱- بستنی توت فرنگی، توت فرنگی های یخ زده و شیر رو در مخلوط کن بریزید و تا کاملا پوره بشن، با سرعت بالا بزنید.
۲- شیک رو در ۴ لیوان بریزید و در صورت تمایل همراه با چند قطعه یخ، فورا سرو کنید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#ماکارونی_با_پنیر_و_گل کلم
✨ آماده کردن مواد برای تهیه ماکارونی با پنیر و گل کلم:
۱- گل کلم رو به گلچه های اون خرد کنید.
۲- از ماکارونی با شکل دلخواهتون استفاده کنید.
✨ مواد اولیه (برای ۴ نفر):
✏️ گل کلم ۳۰۰ گرم
✏️ پاستا ۳۰۰ گرم
✏️ کره ۶۰ گرم
✏️ آرد ۴ قاشق غذاخوری
✏️ پودر خردل ۲ قاشق چای خوری
✏️ شیر پرچرب ۶۰۰ میلی لیتر
✏️ فلفل قرمز به میزان لازم
✏️ نمک به میزان لازم
✏️ پنیر چدار ۱۵۰ گرم
✏️ پنیر فتا ۱۵۰ گرم
✏️ آرد سوخاری ۳ قاشق غذاخوری
✏️ برگ آویشن ۱ قاشق غذاخوری
🍴دستورالعمل:
۱- قابلمه ای از آب نمک رو بجوشونید. گل کلم ها رو در اون ریخته و برای ۴ تا ۵ دقیقه تا نرم بشن، بپزید. اون ها رو با کفگیر از آب خارج کنید و در ظرفی از آب و یخ بریزید. گل کلم ها رو آبکشی و خشک کنید.
۲- پاستا ها رو در آب جوش بریزید و طبق دستور روی بسته بندیشون، در حدی که زیر دندون بیان، بپزید. اون ها رو با آب سرد آبکشی و بعد خشک کنید. در کاسه ی بزرگی، پاستا ها رو با گل کلم ها و قدری کره ترکیب کنید.
۳- از قبل فر رو با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. ۶۰ گرم کره رو در ماهیتابه آب کنید، آرد و پودر خردل رو در اون کمی تفت بدین. شیر رو کم کم اضافه کنید و با همزن دستی مواد رو هم بزنید. مواد رو مدام هم بزنید تا بجوشن و غلیظ بشن. به سس کمی نمک و فلفل قرمز اضافه کنید.
۴- پنیرها رو با هم ترکیب کنید و نیمی از اون ها رو به سس سفید اضافه کنید مواد را روی هم بزنید تا پنیرها کاملا اب شوند.حالا ترکیب پاستا و گل کلم را سس اضافه کنید و خوب هم بزنید ترکیب را در پیریکس بزرگی بریزید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#کباب_بره_با_نعناع_و_گوجه فرنگی
✨ آماده کردن مواد برای تهیه کباب بره با نعناع و گوجه فرنگی:
۱- ترجیحا از گوشت راسته بره استفاده کنید. چربی اون رو گرفته و به شکل مکعب های دو و نیم سانتی متری خردش کنید.
✨ مواد اولیه (برای ۴ نفر):
✏️ گوشت گوسفندی ۴۵۰ گرم
✏️ رنده پوست لیمو ۲ قاشق چای خوری
✏️ گشنیز خشک شده نصف قاشق چای خوری
✏️ پودر دارچین یک چهارم قاشق چای خوری
✏️ نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
✏️ گوجه گیلاسی ۱ بسته
✏️ برگ نعناع ۱۲ عدد
✏️ روغن زیتون به میزان لازم
✏️ لیمو به میزان لازم
🍴دستورالعمل:
۱- در کاسه ای بزرگ، تکه های گوشت رو با رنده پوست لیمو، گشنیز خشک و پودر دارچین ترکیب کنید. به اون ها نمک و فلفل سیاه بزنید.
۲- تکه های گوشت، گوجه و برگ های ریحان رو در ۴ سیخ بزنید.
۳- ماهیتابه ی گریل رو روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید و کمی روغن در اون بریزید. کباب ها رو برای ۶ دقیقه یا بیشتر (با توجه به درجه پخت مورد نظرتون) بپزید. اون ها رو بچرخونید.
۴- کباب ها رو با برش های لیمو سرو کنید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕