eitaa logo
آشپزخونه
192.6هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
9.7هزار ویدیو
301 فایل
🔹 تبلیغات ⬅️ کانون تبلیغاتی قاصدک @ghaasedak 🔴تبادل نظر https://eitaayar.ir/anonymous/AW9c.b53
مشاهده در ایتا
دانلود
خدایا برای تمام نعمتهایت سپاس🙏 بخیر 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
این کوکی های ساده سرشار از مواد مغذی و پروتئین هستند و شما می توانید از آن ها به عنوان وعده ی صبحانه یا یک وعده ی مناسب بعد از تمرینات بدنسازی استفاده کنید. پیشنهاد می کنیم که این کوکی های ساده دارچینی را با یک لیوان شیر نارگیل خانگی استفاده کنید. ❇️مواد لازم 💠خرما ... 1.5 فنجان 💠بادام خرد شده ... 1/4 فنجان 💠جودوسر پرک شده ... 3/4 فنجا 💠تخم کتان خرد شده ... 2 قاشق غذا خوری 💠دانه چیا ... 1 قاشق غذا خوری 💠شاهدانه خام ... 2 قاشق غذا خوری 💠نارگیل تازه خرد شده ... 1/4 فنجان 💠پودر دارچین ... 2 قاشق چای خوری 💠آب ... 2 قاشق غذا خوری 💠روغن نارگیل ... 1 قاشق چای خوری ❇️طرز تهیه 1⃣همه ی مواد به جز روغن نارگیل و آب را درون یک غذا ساز بریزید و خوب هم بزنید تا با هم ترکیب شوند. 2⃣حالا روغن را اضافه کنید و بگذارید هم بخورد. در حالیکه در حال مخلوط شدن است، آب را کم کم اضافه کنید. 3⃣خمیر به دست آمده را به شکل های دلخواه در آورده و در ظرف بچینید و بگذارید به مدت 1 تا 2 ساعت در یخچال بماند تا سفت شود. 4⃣کوکی های شما آماده هستند، می توانید مقداری شکلات خام گیاهی بر روی آن بریزید، با انواع مغزیجات مثل گردو تزیین کرده و استفاده کنید. ❇️نکات کوکی ها را در یک ظرف در بسته تا یک هفته در یخچال نگهداری کنی نوشه جان 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
کوکی با طعم هل🍪 دستور 🍽 آرد: ۱۰۰ گرم آرد سمولینا: ۱۰۰ گرم بیکینگ‌پودر: یک قاشق چای‌خوری پودر هل: ۱ قاشق چایخوری پودر شکر: ۵۰ گرم کره: ۱۰۰ گرم طرز تهیه و دستور پخت: 🥄فر را روی دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید. کره و پودر شکر با همزن برقی بزنید تا نرم و یک‌دست شود، در کاسه‌ای جداگانه آرد و بکینگ پودر و آرد سمولینا را مخلوط کرده و به مواد فوق اضافه کرده و هل را نیز بیفزایید. خمیر به دست آمده را مابین دو دست گرد می‌کنیم (به اندازه یک دوم قاشق سوپ‌خوری) و روی کاغذ روغنی با فواصل مشخص بر روی سینی فر می‌گذاریم، سینی را به مدت ۱۸ تا ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید تا کوکی‌ها بپزد بعد از پخت اجازه دهید تا کوکی کاملا خنک شود و بعد آن را از روی سینی بردارید و در ظرف اصلی بچینید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🌶 مواد لازم: فلفل دلمه ای نصف عدد هویج متوسط 6 عدد روش تهیه: ☺️ نصف عدد فلفل دلمه ای و هویج های متوسط را داخل آبمیوه گیری بریزید و پس از آبگیری آن را به آرامی هم زده و بلافاصله، جرعه جرعه میل نمایید. خواص آب هویج و فلفل دلمه😋 به دلیل وجود سیلیسیم در فلفل دلمه ای، به شادابی و شفافیت پوست کمک می کند. نوشیدن آن بهترین درمان برای ناخن های ترد و شکننده است. از سفید شدن زودرس موها جلوگیری می کند. در تسکین درد ناشی از تورم زردپی و رباط موثر است. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
استفاده از ماست چکیده باعث میشه تا جوجه کباب‌ها نرم و آبدار بشن. ✨ آماده کردن مواد برای تهیه جوجه کباب با زعفران و ماست: ۱- پوست لیمو رو رنده و آب اون رو بگیرید. ۲- برگ‌های آویشن رو ریز خرد کنید. ۳- سیر‌ها رو پوست گرفته و ریز خرد کنید. ۴- از فیله مرغ استفاده کنید. اون‌ها رو به شکل مکعب های ۲ سانتی متری خرد کنید. ✨ مواد اولیه: ✏️ ماست چکیده ۳/۴ پیمانه ✏️ روغن زیتون ۱/۴ پیمانه ✏️ لیمو ۱ عدد ✏️ برگ آویشن ۲ قاشق غذاخوری ✏️ سیر ۲ حبه ✏️ زعفران ۱/۲ قاشق چای خوری ✏️ فلفل پاپریکا ۱/۲ قاشق چای خوری ✏️ زردچوبه ۱/۴ قاشق چای خوری ✏️ فلفل قرمز ۱/۸ قاشق چای خوری ✏️ نمک و فلفل سیاه به میزان لازم ✏️ مرغ ۹۰۰ گرم 🍴دستورالعمل: ۱- در کاسه ای متوسط، ماست رو با روغن زیتون، رنده پوست و آب لیمو، برگ‌های آویشن، سیر، زعفران، فلفل پاپریکا، زردچوبه، فلفل قرمز، ۲ قاشق چای خوری نمک و یک چهارم قاشق چای خوری فلفل سیاه ترکیب کنید. ۲- تکه‌های مرغ رو به ترکیب ماست اضافه کنید و هم بزنید تا مرغ‌ها خوب به ماست آغشته بشن. روی کاسه رو با سلفون بپوشونید و حداقل برای ۲ ساعت تا ۱ شب در یخچال بذارید. ۳- زمانی که قصد پختن داشتید، گریل رو روشن کنید یا ماهیتابه گریل رو روی گاز گرم کنید. مرغ‌ها رو در سیخ بزنید و کمی نمک و فلفل روی اون ها بپاشید. اون‌ها رو برای حدود ۶ تا ۸ دقیقه از هر طرف، تا مغزپخت بشن، بپزید. ۴- کمی روغن زیتون روی اون‌ها بپاشید و در کنار برش‌های لیمو میل کنید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🍞 🧇نان روغنی بدون شکر 🍽مواد لازم : روغن مایع نصف لیوان شیره انگور یاخرما یک لیوان آب یک لیوان آرد به مقدار لازم بکینگ پودر یک قاشق مربا خوری گلاب دو ق غ ادویه نان ۳ ق غ ✅در صورت نبود ادویه ،کنجد ۳ ق غ آب و روغن و شیره و گلاب رو داخل کاسه ای میریزیم و با همزن دستی مخلوط میکنیم. بعد کنجد و آرد و بکینگ پودر را کم کم اضافه و با همزن دستی میزنیم و کم کم که سفت تر شد با دست مخلوط میکنیم تا جایی که خمیر به دست نچسبه. دقت کنید خمیر سفت نشود خمیر را کمی ورز میدیم. من آرد نانوایی زدم. (هرنوع آردی خواستید میتونید بزنید ارد شیرینی پزی یا نانوایی یا سنگک فرق نداره). سطح کارو اردپاشی کنید و بصورت چونه بردارید و دونه دونه با وردنه پهن و نازک کنید. من بعد از باز کردن با قالب چوبی کلمپه هم مهر زدم بعد داخل روغن سرخشون کنید. با حرارت متوسط. . اگر مایل بودین مقدار شیره رو میتونید کم و زیاد کنید من بعد از پخت با فرچه کمی عسل روی نونها زدم داخل ظرف دربسته نگهدارید تا یک هفته تازه اند. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
ارد ۱/۵ لیوان اگر ارد سبوس دار باشه بهتره شکر ۱ لیوان شیر ۱/۵لیوان زعفران غلیظ ۲ق غ خ گلاب ۱/۴ لیوان هل ۱ ق چ خ کره ۳۰ گرم روغن مایع ۳/۴لیوان 🍫🍫🍫🍫🍫 🍮🍮اول یک لیوان شیر و با ۱ لیوان شکر زعفران و هل و گلاب رو حرارت بزارید در حدی که شکر حل بشه ومایع نجوشه حرارت خاموش کرده حالا تو تابه ارد روغن و نصف لیوان شیر بریزید و با حوصله فراوان هم بزنید رو حرارت پایبن بعد ۳۰ دقیقه کره را اضافه کنید تا جایی هم بزنید و رو حرارت بزارید که رنگ ارد به رتگ سوهان بشه و بعد شربت به ارد اضافه کنید و سریع هم بزنید تا جمع بشه و زیر حرارت خاموش کرده و بعد در ظرف سرو گذاشته میل کنید 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🥪 از خوشمزگیش نگم براتون 😍 مواد لازم: سینه مرغ ژامبون پنیر چدار لیموترش سس خردل نمک،فلفل،پاپریکا 🥓برای سوخاری کردن: تخم مرغ آرد گندم پودر سوخاری 🍣روی میز کار سلیفون یا کیسه فریزر مینداریم ۱.سینه مرغ رو مثل ویدیو برش میزنیم و با بیفتک کوب،یا گوشت کوب و یا وردنه حسابی میکوبیم که نازک و پهن شه (دقت کنید پاره نشه) . نمک و فلفل و پاپریکا و لیمو ترش و سس خردل میزنیم بهش، ژامبون و پنیر و باز دوباره ژامبون رو لایه لایه میذاریم و رول میکنیم سلفون رو دورش محکم میپیچیم تا هواش کاملا خارج بشه (هرچی سفت تر بهتر) حدود ۳-۴ ساعت در یخچال میذاریم بعد دو تا تخم مرغو هم بزنید با فلفل و ادویه اول رول هارو به آرد سفید بعد تخم مرغ آغشته کنید بعد آرد سوخاری و بعد تو روغن داغ و با حرارت کم سرخ میکنیم، یه طرفش که سرخ شد بر میگردونیم و درب تابه میذاریم که هم داخلش بپزه و هم طرف دیگش سرخ بشه میتونید تو فر دمای ۲۰۰ درجه به مدت ۳۰ دقیقه بذارید و پخته شدنش رو با چنگال تست کنید اینم از چیکن کوردن بلو جذاب و خوشمزه ی ما 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
این پنکیک‌های خوشمزه خیلی سریع آماده می‌شن و برای وقت‌هایی که عجله دارید خیلی خوبن! ✨ آماده کردن مواد برای تهیه پنکیک چدار و پیازچه: ۱- پنیر رو رنده کنید. ۲- پیازچه‌ها رو پاک کنید، تمیز بشویید و به شکل حلقه‌های نازک برش بزنید. ✨ مواد اولیه (برای ۴ نفر): ✏️ آرد ۲ پیمانه ✏️ شکر ۲ قاشق چای خوری ✏️ بیکینگ پودر یک و نیم قاشق چای خوری ✏️ جوش شیرین نصف قاشق چای خوری ✏️ نمک به میزان لازم ✏️ شیر یک و نیم پیمانه ✏️ آبلیمو یک و نیم قاشق غذاخوری ✏️ تخم مرغ ۲ عدد بزرگ ✏️ روغن ۲ قاشق غذاخوری ✏️ پنیر چدار ۷۰ گرم ✏️ پیازچه ۳ عدد ✏️ فلفل سیاه قدری 🍴دستورالعمل: ۱- در کاسه‌ای آرد، شکر، بیکینگ‌پودر، جوش‌شیرین و ۱ قاشق چای‌خوری نمک رو با هم ترکیب کنید. ۲- آبلیمو رو با شیر (به دمای اتاق) ترکیب کنید و به همراه تخم‌مرغ‌ها (به دمای اتاق) و روغن به مواد خشک اضافه کنید و هم بزنید. ۳- در آخر پنیر و پیازچه رو اضافه کنید. ۴- ماهیتابه‌ای بزرگ روی حرارت متوسط گرم کنید و اون رو با روغن کمی چرب کنید. ۵- در چند نوبت، یک چهارم پیمانه مواد رو با ملاقه در ماهیتابه بریزید و به شکل دایره‌‌ای یکدست باز کنید. اون‌ها رو برای ۲ تا ۳ دقیقه تا از کناره‌ها سفت و از زیر طلایی بشن، بپزید. اون‌ها رو بچرخونید و برای ۲ تا ۳ دقیقه دیگه بپزید. ۶- مقداری فلفل سیاه و برش‌های پیازچه روی پنکیک‌ها بریزید و در کنار ماست میل کنید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
یه روش سریع و راحت برای پختن یه براونی خوشمزه و شکلاتی! ✨ آماده کردن مواد برای تهیه براونی دبل چاکلت: ۱- شکلات‌ها و فندق‌ها رو جداگانه خرد کنید. ✨ مواد اولیه: ✏️ کره ۱۸۰ گرم ✏️ شکر ۳۰۰ گرم ✏️ آرد ۱۵۰ گرم ✏️ نمک نصف قاشق چای خوری ✏️ بیکینگ پودر یک و نیم قاشق چای خوری ✏️ وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری ✏️ تخم مرغ ۳ عدد بزرگ ✏️ پودر کاکائو ۱ قاشق غذاخوری ✏️ شکلات تلخ ۷۵ گرم ✏️ فندق ۱۰۰ گرم ✏️ شکلات سفید ۷۵ گرم 🍴دستورالعمل: ۱- از قبل فر رو با حرارت ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید. قالب ۱۵ در ۲۵ سانتی متری رو با روغن چرب و بعد آردپاشی کنید. ۲- کره و شکر رو در قابلمه‌ای روی حرارت متوسط آب کنید. ۳- آرد رو به همراه نمک، بیکینگ‌پودر و وانیل اضافه کنید. تخم‌مرغ‌ها رو هم اضافه کنید و هم بزنید. مواد رو ۲ قسمت کنید. ۴- پودرکاکائو، شکلات تلخ و نیمی از فندق رو به نصف خمیر و شکلات سفید و نیمی از فندق رو به بقیه خمیر اضافه و خوب ترکیب کنید. ۵- از خمیرها با قاشق در قالب آماده شده بریزید و بعد با حرکت قاشق به اون‌ها طرح بدین. ۶- براونی رو برای ۳۰ تا ۴۰ دقیقه تا زمانی که خلال دندانی که در وسط کیک می زنید و بیرون میارید تمیز باشه، در فر بپزید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
❗️این ترشی نیازی به جا افتادن نداره، کافیه که اون رو چند دقیقه قبل از خوردن غذا آماده کنید و مثل سالاد در کنار غذاتون ازش خوردنش لذت ببرید. ✨ آماده کردن مواد برای تهیه ترشی تربچه فوری: ۱- تربچه‌ها رو پاک کنید و تمیز بشووید. اون‌ها رو نازک حلقه‌حلقه کنید. ✨ مواد اولیه (برای ۲ نفر): ✏️ سرکه قرمز ۲ قاشق غذاخوری ✏️ شکر ۲ قاشق غذاخوری ✏️ تربچه ۱ دسته ✏️ نمک به میزان لازم 🍴دستورالعمل: ۱- سرکه و شکر رو در کاسه کوچکی با هم ترکیب کنید. ۲- تربچه‌ها رو در ترکیب سرکه و شکر بریزید، کمی نمک به اون ها بزنید و برای ۱۰ تا ۱۵ دقیقه کنار بزارید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
این غذای اندونزیایی و مالایی در سراسر دنیا معروف شده و طرفداران زیادی داره. غذایی که خیلی سریع با تفت دادن سبزیجات و برنج آماده شده و در آخر با نیمرو کامل میشه. ✨ آماده کردن مواد برای تهیه ناسی گورنگ: ۱- پیاز رو پوست بگیرید و نازک حلقه‌حلقه کنید. ۲- سیرها رو پوست بگیرید و ریز خرد کنید. ۳- هویج رو رنده کنید. ۴- کلم سبز رو به شکل نوارهای باریک خرد کنید. ۵- از برنج پخته استفاده کنید. ✨ مواد اولیه (برای ۱ نفر): ✏️ روغن ۲ قاشق غذاخوری ✏️ پیاز ۱ عدد کوچک ✏️ سیر ۲ حبه ✏️ هویج ۱ عدد ✏️ کلم سبز نصف یک عدد کوچک ✏️ برنج قهوه ای ۱۷۵ گرم ✏️ سس سویا ۱ قاشق غذاخوری ✏️ تخم مرغ ۱ عدد ✏️ سس چیلی به دلخواه 🍴دستورالعمل: ۱- روغن رو در ماهیتابه‌ای روی حرارت بالا گرم کنید. پیاز رو در ماهیتابه بریزید و برای ۳ تا ۴ دقیقه تا نرم و کمی کاراملی بشه، تفت بدید. سیر رو اضافه کنید و برای ۱ دقیقه دیگه تفت بدید. ۲- هویج و کلم رو اضافه کنید و مواد رو برای ۱ تا ۲ دقیقه دیگه تفت بدین. برنج قهوه‌ای پخته رو اضافه کنید و با بقیه مواد کمی تفت بدید. ۳- سس سویا و قدری نمک و فلفل به مواد بزنید. میان مواد رو گود کنید و تخم‌مرغ رو در اون بشکنید. تخم‌مرغ رو در حدی که سفیده ببنده، بپزید. ۴- غذا رو در کاسه بزرگی بریزید و تخم‌مرغ رو روی اون بذارید. اگه خواستید اون رو به همراه سس چیلی میل کنید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕