#نان_تست_اسفناجی
✨ نکاتی در رابطه با تهیه ی نان تست اسفناجی:
۱- در گوجه گیلاسی ها با چاقو چند شکاف ایجاد کنید.
۲- می توانید برای داشتن یک صبحانه ی کاملا گیاهی، ژامبون را حذف کنید.
✨ مواد اولیه (برای ۲ نفر):
✏️ گوجه فرنگی گیلاسی ۱۶۰ گرم
✏️ تخم مرغ ۳ عدد بزرگ
✏️ ژامبون ۱ ورق
✏️ اسفناج ۸۰ گرم
✏️ فلفل سیاه به میزان لازم
✏️ شیر کم چرب ۲ قاشق غذاخوری
✏️ نان تست ۴ برش
✏️ پنیر کاتیج ۱ قاشق غذاخوری
✏️ روغن زیتون به میزان لازم
✏️ سس چیلی به میزان لازم
🍴دستورالعمل :
۱- گریل فر را روشن کنید. گوجه گیلاسی ها را برای حدود ۴ دقیقه زیر گریل کبابی کنید. بعد نان ها را در فر گذاشته و برشته کنید. آن ها را بچرخانید تا از طرف دیگر هم برشته شوند.
۲- در این میان ۱ عدد تخم مرغ را با ژامبون، اسفناج، نوک انگشت فلفل سیاه و شیر در مخلوط کن ریخته و خوب بزنید تا یکدست شوند.
۳- ترکیب اسفناج را روی برش های نان پخش کنید و از تکه های پنیر کاتیج روی آن ها قرار دهید. نان ها را در سینی فر چیده و برای حدود ۴ دقیقه تا زمانی که از کناره ها قهوه ای شوند، گریل کنید.
۴- در این میان ۲ عدد تخم مرغ باقیمانده را در ماهیتابه ای نچسب روی حرارت متوسط بدون روغن بپزید. درب ماهیتابه را بگذارید تا تخم مرغ ها بخار کرده و بپزند. آن ها را به درجه ی مورد نظرتان بپزید.
۵- نان ها را بین ۲ بشقاب تقسیم کنید. هر کدام را با یک عدد تخم مرغ پخته و نیمی از گوجه گیلاسی های کبابی میل کنید. می توانید مقداری روغن زیتون و سس چیلی هم روی آن ها بپاشید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
کاروان مردمی (خانوادگی) بیعت با امام مهدی
عجل الله تعالی فرجه الشریف
زمان جمعه ساعت ۸:۳۰ صبح
محل تجمع ابتدای بلوار پیامبراعظم
#طریق_المهدی
#امام_زمان #نیمه_شعبان
🌮#سمبوسه_باقالي_هندي
🍱مواد لازم : 🍜🌯
سيب زمينى پخته ٥ عدد
باقالى ٣٠٠ گرم
پياز مربع خرد شده ١ عدد
گشنيز ٢٠ شاخه
كره ٥٠ گرم
ليمو ترش ١ عدد
ادويه كاري ١ ق. م
خمير يوفكا به مقدار لازم
🌭طرز تهيه :🥐
در ابتدا پياز، روغن، كره، باقالى، نصف استكان آب و يك ليمو زرد كوچك را آب مى گيريم و به يك تابه اضافه مى كنيم و هَم مى زنيم، بعد ادويه كاري را اضافه مى نماييم، درب تابه را مى گذاريم تا مواد سرخ شود، سيب زمينى را مربع مربع مى كنيم و اضافه مى كنيم، كشنيز را خرد مى كنيم و اضافه مى كنيم، و بعد از حدود ٣٠ دقيقه كه مواد پخت ، مى گذاريم تا كامل خنك شود، خمير يوفكا را مى گذاريم، مايع را درون آن ريخته و به صورت ٤ گوش دُرست مى كنيم و آن را داخل يك تابه گرم همراه با روغن مى گذاريم، ( در صورتي كه خمير يوفكا نداريم مى توانيم از از نان لواش استفاده نماييم )، مى گذاريم سمبوسه ها كامل سرخ شود، سمبوسه آماده سرو مى باشد.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🥣🍮#كيك_شكلاتى_ايسلندى
🍫🍫مواد لازم : 🥧🥧
آرد گندم ٢٠٠ گرم
شكر ١٧٥ گرم
لبو پخته ١٧٥ گرم
پودر كاكائو ٥٠ گرم
ماست خامه اى ٢٠٠ گرم
بيكينگ پودر ١ ق.م
وانيل ٢ ق.چ
كاكائو تخته اي تلخ ٣٠٠ گرم
روغن مايع ١ پيمانه
🍩طرز تهيه :
در ابتدا شكلات تلخ (٨٥٪) را بِن مارى کرده تا آب شود، لبو و ماست خامه اى شيرين را در مخلوط كن ريخته و خوب هم مى زنيم، بعد شكر و روغن مايع را اضافه نموده، تيغه تيز دستگاه را با تيغه هم زن عوض مي كنيم، خوب هم مى زنيم، سپس بيكينگ پودر، وانيل، پودر كاكائو و همچنين كم كم آرد را به مايع اضافه مى نماييم، خوب هم مى زنيم، با كمى روغن قالب کيک را چرب مى كنيم، فِر را روى حرارت دو طرفه و دماى ١٨٠درجه و زمان ٥٠ دقيقه مى گذاريم، ١٠ دقيقه اجازه مى دهيم تا فِر گرم شود، مايع كيك را درون قالب کيک ريخته و قالب را براى مدت ٤٠ دقيقه داخل فِر مى گذاريم، بعد از ٤٠ دقيقه كيك آماده سرو مى باشد، با شكلات آب شده و هر چيزى كه علاقه مند هستيم آن را تزيين مى كنيم.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🥘🥮#خوراک_مرغ_و_سیر_و_انار
🥘مواد لازم : 🫕
مرغ ۱ عدد کوچک
انار دان شده معادل ۲ عدد
پیاز داغ معادل ۱ عدد بزرگ
کره ۱۰۰ گرم
نارنج ۴ عدد
سیر ۵ حبه
دارچین ۱ قاشق چایخوری
هل ۱ قاشق چایخوری
زردچوبه ۱ قاشق مرباخوری
فلفل سیاه ۱ قاشق چایخوری
روغن زیتون نصف استکان
زیره ۱ قاشق چایخوری
زعفران دم کرده نصف استکان
طرز تهيه :🥘🌯
در ابتدا كره و روغن زيتون را به يك قابلمه اضافه مى نماييم، بعد مرغ را اضافه نموده و سرخ مى نماييم، سير را خلال نموده و به همراه فلفل سياه، دارچين، زيره كوبيده شده، هل كوبيده شده و زردچوبه اضافه مى نماييم، مرغ را در درون قابلمه مى چرخانيم تا خوب ادويه اي شود، بعد مقدارى زعفران، انار، پياز سرخ شده و آب (حدود نيم ليتر) را اضافه مى نماييم، شعله گاز را بسيار كم كرده و درب ظرف را براي حدود٤٠ دقيقه مى گذاريم، بعد نارنج را آب گرفته و آب نارنج را به همراه مقدارى نمك و باقى مانده زعفران اضافه نموده، دوباره درب ظرف را براى مدت زمان حدود ٤٠ دقيقه مى گذاريم تا غذا خوب پخته شود.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🧆🥙#كتلت_ماهى_جنوبى
🍔🌭مواد لازم:
آرد سوخارى ١پيمانه
تخم مرغ ١عدد
ماهى بدون استخوان ٧٠٠ گرم
سيب زمينى پخته ١عدد بزرگ
گشنيز ٢٠ شاخه
هل ٤الى٥ عدد
ميخك ٤الى٥عدد
برگ بو ٣الى٤عدد
سير ٥الى٦حبه
تخم گشنيز ١ق.م
چوب دارچين ٥سانتى متر
آرد ١ق.غ
زنجبيل ١ق.م
ليموترش ١عدد
ادويه كارى ١ق.غ
طرز تهيه:🥪🥙
ابتدا در تابه اى ١ليتر آب را به جوش رسانده بعد هل،ميخك،زنجبيل،چوب دارچين،تخم گشنيز،برگ بوو چند حبه سير را باكمى نمك ميريزيم كمى كه جوشيد ماهى ها را اضافه كرده درب تابه را به مدت ١٠دقيقه گذاشته تا كاملاً ادويه ها به خرد ماهى برود.سپس ماهى ها را از از ادويه جدا كرده و آبكش مى كنيم در ظرفى ماهى ها را با كمى تخم گشنيز پودر شده،آب ليمو ترش خوب مى كوبيم تا يه خمير درست شود ، حالا در ظرفى ماهى كوبيده شده را با گشنيز خرد شده،سيب زمينى رنده شده،زرده تخم مرغ و آرد سوخارى ريخته و خوب مخلوط مى كنيم سپس مايع كتلت را كمى برداشته با دست شكل داده كمى در سفيده تخم مرغ غلطانده بعد در آرد سوخارى سپس در تابه اى كه روغن ريخته و گرم شده سرخ مى كنيم تا آماده سرو شود.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🥗🫔#سالاد_سبز_ژاپنى
🍵مواد لازم:
كاهو ١عدد بزرگ
اسفناج ٣٠٠ گرم
جوانه شبدر ١بسته
تربچه ٢٠عدد
ليمو ٣عدد
زنجبيل ١بند انگشت
تخم هندوانه ٣ق.غ
تخم كدو ٣ق.غ
كنجد ٢ق.غ
سركه خرما ١استكان
روغن زيتون نصف استكان
سويا سُس ٣ق.غ
پودر سير ١ق.غ
تخم گشنيز ١ق.غ
🥗🫔🥗🫔
طرز تهيه:🥟🫕
ابتدادر ظرفى اول كاهورا خرد كرده مى ريزيم بعد اسفناج خرد كرده روى كاهو ريخته سپس جوانه شبدر را به شكل گرد دور ظرف گذاشته حالا تربچه را بصورت حلقه برش زده مى چينيم.
براى درست كردن سُس در ظرفى سركه خرما،روغن زيتون،سويا سس،پودر سير،زنجبيل رنده شده،آب ليمو ترش و تخم گشنيز پودر شده را اضافه مى كنيم و خوب باهم مخلوط مى كنيم بعد روى سالاد ريخته بعد تخم كدو،تخم هندوانه و كنجد را روى سالاد مى ريزيم و آماده سرو است.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🧉#قيص_آوا🥮🍴
🥣🍴مواد لازم:
كره ٥٠ گرم
گردوخرد شده ٥٠ گرم
خرما ٢٥٠ گرم
تخم مرغ ٤عدد
🥘طرز تهيه:🫒
ابتدا پوست خرما را كنده،در تابه اى كره راريخته خرما را تفت مى دهيم حالا گردو خرد شده را روى خرما ميريزيم و با هم كمى تفت داده در شعله كم تا گردو كمى گرم شود.در ظرف ديگرى تخم مرغ ها را هم زده سپس ميريزيم روى خرما و گردو بعد تخم مرغ هاكه خودش را گرفت سفت شد خاگينه ما آماده سرو است.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🫕🥘#كاتوغ_تخم_مرغ
🥖🍳مواد لازم:
تخم مرغ ٥عدد
سيب زمينى خرد شده ١عدد
پياز خرد شده ١عدد
تمبر هندى صاف شده ١پيمانه
ادويه جنوبى ١ق.م
زردچوبه ١ق.م
پودر هل ١ق.چ
رب گوجه فرنگى ١ق.غ
فلفل خشك تند ٢عدد
طرز تهيه:🧆🥙
ابتدا تابه از قبل گرم شده سيب زمينى را با حدود ٢ليوان آب ريخته تا بپزد.در ظرفى براى درست كردن سٰس ، رب گوجه فرنگى و تمبر هندى را با كمى آب و نمك مى ريزيم و هم زده تا كاملاً حل شود.سيب زمينى كه پخت كمى روغن و پياز را اضافه كرده و تفت مى دهيم سپس كمى نمك،ادويه جنوبى،زردچوبه و هل را مى ريزيم و هم مى زنيم تا ادويه ها به خرد سيب زمينى و پياز برود ، بعد فلفل تند خشك را خرد كرده روى سيب زمينى ها ميريزيم بعد سس را به مايع اضافه كرده و درب تابه را گذاشته تا به نقطه جوش برسد تا غليظ شود حالا ٣عدد تخم مرغ را وسط مايع شكسته بعد ٢عدد تخم مرغ را در ظرفى هم زده دور آن مى ريزيم و ٣دقيقه درب تابه را گذاشته تا كمى تخم مرغ هاخودش را بگيرد و حال آماده سرو است.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🍱#خوراك_مرغ_با_سس_ميوه
🫔🥣مواد لازم:
كاهو ١عدد
سينه مرغ ٢٠٠ گرم
گلابى ٤عدد
پياز ٢عدد متوسط
زعفران دم كرده نصف استكان
سركه بالزاميك نصف استكان
رب گوجه فرنگى ١ق.غ
كنجد ٢ق.غ
دانه انار ٣ق.غ
🧆طرز تهيه:🫒🥕
ابتدا گلابى و پياز را از وسط نصف كرده در خرد كن ميريزيم كمى خرد شد زعفران،سركه بالزاميك،رب گوجه و كمى از كنجد را اضافه مى كنيم تا كاملاً باهم مخلوط شود.حالا مرغ را به شكل مربعى خرد كرده تابه از قبل گرم شده سُس را ريخته بعد مرغ راهم ميريزيم با كمى روغن و نمك تا كاملاً بپزه و سرخ شود.سپس در بشقاب كاهو ها را مى چينيم مايع آماده شده را وسط كاهو ريخته كنجد و انار را مى ريزيم و آماده سرو است.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#مسمای_مرغ_غوره_بادمجان
❇️مواد لازم
💠مرغ... به تعداد
💠پیاز بادمجان... به تعداد
💠پوره ی گوجه فرنگی
💠رب گوجه فرنگی
💠ادویه
💠غوره
💠زعفران
❇️روش تهیه
1⃣ابتدا بادمجان ها رو پوست بکنین. نمک پاش کنين سرخ کنین و کنار بزارین.
2⃣مرغ را با ادویه سرخ کنین پیاز رو خرد کنین و با پیاز و ادویه بزارین بپزه.
3⃣ پوره و رب گوجه رو سرخ کنین به مرغ اضافه کنین و بزارین کاملا بپزه و کم آب بشه.
4⃣غوره ها رو با زردچوبه تفت بدین به مرغ اصافه کنین در نهایت، بادمجان ها رو کنار مرغ بزارین. کمی دارچین و زعفران برای طعم نهایی خورش روی مرغ و بادمجان بپاشین.
👩🍳نوش جانتان👩🍳
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#بادمجون_ورقه
❇️روش تهیه
1⃣سلام دوستان روزتون بخیر
بادمجون ورقه یه غذای خوشمزه و آسونه که سریع هم آماده میشه
طرز پختشم این طوری که بادمجونا رو پوست می کنیم حلقه حلقه می کنیم روشون نمک می ریزیم تا نیم ساعت استراحت کنه و تلخیش بره
2⃣بعد اونا رو تو روغن سرخ می کنیم و توهمون روغن چندتا گوجه حلقه شده رو هم سرخ می کنیم
3⃣بادمجون و گوجه ها رو تو تابه می چینیم و تخم مرغهایی که ازقبل هم زدیم روش می ریزیم و در تابه رو می بندیم تا تخم مرغها سفت بشن
به همین آسونی یه غذای شمالی آمادست تا با یه کته داغ نوش جان بشه😋
👩🍳نوش جانتان👩🍳
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕