🫕🫕#وايس_سوپ_مکزيکى
🧆مواد لازم:🥘
سينه مرغ پخته شده ١/٢
آرد گندم ٢الى٣ ق غ
جعفرى ١٥ شاخه
نمك و فلفل به ميزان لازم
شير پر چرب ١ ليتر
🫕🫕طرز تهيه: 🫕🫕
ابتدا مرغ پخته شده را با ٣ ق غ آرد و ١ ليتر شير را در خرد كن مى ريزيم و با هم مخلوط مى كنيم وقتى يكدست شد مى ريزم داخل قابلمه و بهش نمك و فلفل اضافه مى كنيم.
براى يكدست شدن سوپ بخاطر وجود آرد چندين بار هم ميزنيم تا ته نگيرد، سپس ١٥ شاخه جعفرى را خرد كرده و به سوپ اضافه ميكنيم و درب قابلمه و ميبنديم تا سوپ آماده سرو شود.
نوش جان😍
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#خرما_پیچ
خرما....۱بسته
کره....۲۰۰ گرم
پودر قند.....۲قاشق
ارد .....۲ پیمانه
وانیل
نمک
طرز تهیه:
اول هسته خرما را با کمک نی خارج کنید .داخلش گردو بزارید.کره مکعبی خرد کرده.داخل ظرف ریخته پودر قند بهش اضافه کنید.با همزن برنید تا یکدست بشه.وانیل و نمک را اضافه کنید.ارد را کم کن بریزد.تا حدی که به دست نچسبد.دقت کنید بیش از حد ارد نریزد.باعث سفتی خمیر میشود.برای من حدودا نصف پیمانه بیشتر ارد استفاده شد.خمیر داخل کیسه بزارید.داخل یخچال حدود یک ساعت قرار دهید.بعد خمیر بین دو کیسه باز کرده.نوارهایی به پهنای خرما درست کنید.دور خرما بپیچید.داخل سینه فر کاغذ بندازید.خرما را بچینید.روشو زرده و زعفران رومال کنید.داخل فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۷۰ بمدت ۱۰ دقیقه بزارید.بعد گریل روروشن کنید تاروشم طلایی بشه.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#نان_سير_خانگى
من براى تهيه ى نون سير يا از نون تست استفاده ميكنم و يا از باگت كه باگت رو مثل عكس برش ميزنم بعد يك حبه سير درشت رو در مقدارى روغن زيتون ( كره يا روغن مايع هم ميشه ) رنده ميكنم و تفت ميدم سپس يه كوچولو نعنا خشك هم اضافه ميكنم تا سرخ بشه بعد از اين مخلوط روى نان ها كشيده و كمى پنير پيتزا هم ميريزم و داخل فر قرار ميدم و فقط گريل بالا رو چنددقيقه روشن ميكنم تا پنير آب بشه و طلايى
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#سیب_پلو
#سیب_پلو_کرمانشاهی
#سیب_پلو_با_مرغ
4 تکه مرغ
2 عدد پیاز
2 عدد سیب زمینی
3 پیمانه برنج
2 قاشق زعفران دم کرده
4 قاشق شوید خشک
نمک و فلفل وزردچوبه به میزان لازم
1 کاسه ماست خوری کشمش
کره یا روغن محلی به میزان لازم
پیاز خلالی کردم و با ادویه تفت دادم و کمی که سبک شد مرغ اضافه کردم و گذاشتم کمی سرخ بشه بعد نمک و زعفرون اضافه کردم و گذاشتم با یک لیوان آب با شعله کم بپزه. و فقط چند قاشق سس غلیظ با پیاز بمونه.سیب زمینی ریز کردم و ریختم تو آب برنج و برنج که آبکش کردم با شوید خشک مخلوط کردم و کف دیگ روغن ریختم و نصف برنج ریختم بعد مرغ و رو برنج چیدم و اون آب مرغ با بقیه برنج مخلوط کردم و ریختم رو مرغا. و گذاشتم دم بکشه.
🌸 کشمش رو با کمی کره تفت دادم و موقع سرو ریختم روی برنج.
🌸من مرغو وسط برنج نذاشتم وجدا سرو کردم.
کف قابلمه تهدیگ گذاشتم مخلوط برنج وشوید وسیب زمینی رو ریختم گذاشتم دم بکشه.
🌸گلهای روی برنجم سیب زمینیه قالب زدم گذاشتم روی برنج بعد گذاشتم دم بکشه و واسه تزیین ازش استفاده کردم.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
💖خدایارنگ سال 1401
هر رنگی میخواد
باشه ، باشه....
امسال میخوام
رنگ تو❣ باشم
هرچی که باشه
چون مطمئنم قشنگترین
رنگ بین تموم رنگهاست
#صبح بخیر
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
ایده جالب درست کردن #پنکیک_چوبی
پنکیک رو میتونید برای صبحانه و یا عصرانه استفاده کنید. در اینجا یک ایده جالب برای درست کردن یک پنکیک متفاوت داریم. بله پنکیک چوبی .
ایده جالب درست کردن پنکیک چوبی
در اخر روش تهیه پنکیک رو واستون گذاشتم.
خوب یک قاشق بصورت گرد میریزد کف ماهیتابه بعد چوب رو میذارید و بعد بقیشه پنکیک رو میریزید روش چون سریع اماده میش برش میگردونید . و در اخر روی پنکیک ها عسل میریزد و نوش جان میکنید.
مواد لازم برای درست کردن پنکیک :
آرد: 1/5 پیمانه
بیكینگ پودر: یك قاشق غذاخوری
شكر: یك قاشق غذاخوری
نمك: نصف قاشق چایخوری
شیر: یك و نیم پیمانه
تخممرغ: یك عدد
كره: نصف قاشق غذاخوری، در دمای اتاق
طرز تهیه پنکیک خانگی :
شكر، آرد، بیكینگ پودر و نمك را با هم مخلوط كنید.
تخممرغ و شیر را به مخلوط اضافه كنید و با استفاده از یك همزن، آنها را خوب با هم مخلوط كرده تا نرم و روان شوند.در یك تابه نچسب، كره را ذوب كنید.
یك چهارم از مخلوط را درون تابه ریخته و روی حرارت متوسط، به مدت 3 دقیقه یا تا زمانیكه رویه آن پف كرده و بالا بیاید آن را حرارت دهید سپس پنكیك را برگردانده و طرف دیگر را 2 دقیقه دیگر یا تا زمانی كه قهوهای رنگ شود حرارت دهید.
همین كار را با مابقی مایه انجام دهید.تعداد پنكیك تهیه شده 4 عدد میباشد
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#كوكوى_ماهى_قشمى
🥟موادلازم:🍛
ماهى شير ٣٠٠ گرم
سيب زمينى پخته ٢عدد
سير چند حبه
تخم مرغ ١عدد
زردچوبه ١ق.م
آرد گندم ٢٥٠ گرم
پياز ١عدد
🥘🫕طرز تهيه:🫕🥘
ابتدا پياز،سير و ماهى را در خرد كن مى ريزيم بعد نمك،فلفل و زرد چوبه را هم ريخته با هم خوب مخلوط مى كنيم تا كاملاً يكدست شود بعد در ظرفى مى ريزيم.١عدد تخم مرغ و١ق.غ آرد گندم را هم مى ريزيم بعد سيب زمينى پخته را با دنده درشت رنده كرده به ماهى اضافه مى كنيم و خوب ورز مى دهيم.تابه از قبل گرم كرده روغن مى ريزيم كمى از مايع كوكو را برداشته گرد كرده در آرد گندم پهن كرده و سرخ مى كنيم در ظرفى گذاشته و آماده سرو است.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#بادمجان_پلو_فارسى
🍛🫕موادلازم:
بادمجان ٣عدد
مرغ نصف سينه
برنج ٣پيمانه
تخم مرغ ٣عدد
ماست ٢٥٠ گرم
زرشك ٤ق.غ
پياز ١عدد بزرگ
زيره سبز ١ق.م
شكر ٢ق.غ
كره ٥٠ گرم
زعفران نصف استكان
🧇🫔طرز تهيه:
ابتدا در تابه روغن مى ريزيم بادمجان خرد شده و پياز را با هم سرخ مى كنيم. در ظرفى تخم مرغ را شكسته كمى زعفران ريخته هم مى زنيم بعد ماست را مى ريزيم سپس برنج آبكش شده را نصف بيشتر را اضافه كرده و خوب هم مى زنيم. كمى بادمجان ها سرخ شد شكر و كره را مى ريزيم سپس مرغ پخته شده و خرد كرده و زعفران،زيره و نمك و فلفل را اضافه كرده و خوب هم مى زنيم. در تابه كمى روغن و آب ريخته برنج زعفرانى را مى ريزيم كمى برنج سفيد بعد مايع بادمجان و مرغ را ريخته و پهن مى كنيم در مرحله آخر برنج سفيد را ريخته و درب تابه را گذاشته تا كاملاً خودش را بگيرد و سرخ شود و آماده سرو است.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#سیب_زمینی_سرخ_کرده🍟
● برای پخت سیب زمینی سرخ کرده به روش فست فودها، سیب زمینی ها رو درشت خرد کنید. بعد به مدت یکی دو ساعت درون آب یخ قرار بدین. این کار باعث میشه ماده زائد درون سیب زمینی از بین بره. بعضی از بیمارها که نباید سیب زمینی بخورند ( مثل بیماران دیالیزی که سموم بدنشون به سختی دفع میشه) دکتر توصیه میکنه اگه مایل به خوردن سیب زمینی هستند، اول دقایقی اونها رو توی آب بذارن که سموم سیب زمینی دفع بشه.
● مقداری آب درون قابلمه بریزید و اجازه بدید جوش بیاد، وقتی جوش اومد سیب زمینی های خلالی رو داخل آب جوش بریزید و بعد از 5 دقیقه آبکش کنید. بعد از آبکش کردن روشون آب سرد بریزید و بذارید آبشون خارج بشه و بعد تو روغن فراوون سرخشون کنید.
● تو این روش نیازی به طلایی شدن سیب زمینی ها نیست، زودتر می پزند البته اگه دوست داشتید میتونید بیشتر سرخشون کنید. 😋😉
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#یونگ_چو
#غذای_ژاپنی
یونگ چو یه غذای ژاپنی هست که با برنج گرده ژاپنی طبخ میشه من چون برنج ژاپنی نداشتم با برنج قهوه ای درست کردم با برنج گرده ایرانی یا برنج عنبر بو هم میشه درستش کرد
برنج قهوه ای را از قبل خیس کرده بودم اب برنج وخالی کردم وبا روغن زیتون تفت دادم چند شاخه اسفناج خرد شده هم زدم نمک وفلفل زدم اب ریختم ابش که کشیده شد دم کردم
نکته برنج قهوه ای اینه که تا دوبند انگشت اب اضافه بشه وبا شعله کم پخته بشه چون سبوس دارهست وزمان پختش از برنج سفید بیشتره
برای سس: گوشت گوساله از قسمتهای نرم گوشت رو به شکل نواری برش بدین با پیاز رنده شده روغن زیتون وفلفل سیاه وسویا سس طعم دارکنید چند ساعت قبل پخت بزارین کنار بعد پیاز خلال شده رو تفت بدین تا کاراملی بشه فلفل دلمه خلال شده وقارچ اسلایس شده همه روتفت بدین گوشت مزه دارشده رو هم تفت بدین همه مواد ومخلوط کنید فلفل سیاه فلفل قرمز پودر سیر پاپریکا وپودرتخم گشنیز اضافه کنید سویا سس بهش بزنید یک قاشق چایخوری عسل بزنید برای متعادل شدن طعم غذا چون این غذا تند هست فقط نمک نزنید چون سویا سس نمک داره
بعد روی برنج دم شده بریزید وروشوکنجد بریزید
با سبزیجات دلخواه خودتون هم میشه سرو کنید
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#کباب_ترش_شمال
این جوجه کباب ترش تابه ای هست😅😍 ینی همون جوجه ترش هست که توی ماهیتابه درست شده.
اینطوری که *هشت ده تا گردو
*یه دونه پیاز
*یک قاشق غذاخوری رب انار ترش😋
*نصف قاشق غذاخوری رب گوجه
*یک قاشق غذاخوری سبزی معطر خرد شده(مخلوطی از گشنیز و جعفری و تره و ریحون+ چوچاق + خالواش+ نعنا) این سبزی ها رو همیشه خرد شده توی فریزر دارم برای غذاهای شمالیم
باهم میریزم توی مخلوط کن و اونقدری میزنم تا خمیر مانند بشه بعد با یه *سینه مرغ رو خرد میکنم و با *نمک و *فلفل و *زردچوبه و یکم *زعفرون و دو سه قاشق *روغن با مواد گردویی بالا مخلوط میکنم و اگه وقت باشه میذارم یخچال یکی دو ساعت بمونه. اگه وقت نباشه هم مستقیم میذارم توی ماهیتابه و حدود نیم تا یک ساعت اجازه میدم با حرارت ملایم بپزه. آخر کار حرارت رو زیاد میکنم تا آب اضافیش خشک بشه
میتونید به سیخ تابه ای یا سیخ چوبی بکشید بعد توی تابه سرخش کنید یا اینکه کبابش کنید..
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#سالاد_میگو_و_اسفناج🥙🍃
😍
۱۵۰ گرم میگو خام
۲ پیمانه اسفناج خام
۳ پیمانه کاهو
۳ ساقه کرفس
۱ قاشق غذاخوری آب لیمو
۱/۴ قاشق چایخوری فلفل قرمز
۱ قاشق چایخوری پودر پاپریکا
۱/۲ قاشق چایخوری سیر رنده شده
۱ قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک
۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
نمک به مقدار لازم
ابتدا آب لیمو، پاپریکا، فلفل قرمز، کمی نمک و نصفی از کل مقدار سیر رو داخل یه کاسه بریزین و خوب با هم مخلوط کنین. حالا میگوهای خام رو اضافه کرده و خوب به مواد آغشته کنین و بذارین ۱۵ دقیقه داخل مواد بخوابن. در طول این مدت سبزیجات رو خرد کنین. حالا سس سالاد رو آماده کنین سرکه بالزامیک، روغن زیتون، کمی نمک و مابقی سیر رو داخل یه کاسه با هم مخلوط کنین. سبزیجات و سس رو با هم مخلوط کنین و بذارین ۵ دقیقه بمونن. تو این مدت میگو هارو داخل یه ماهیتابه که چربش کردین بریزین و بذارین بپزن. میگو برای پخت به زمان زیادی احتیاج نداره و ۵ دقیقه زمان براش کافیه فقط حتما در حین پخت زیرو روشون کنین. حالا سالاد رو داخل ظرف سروتون بریزین. میگو های پخته رو روی سالاد بذارین. میتونین از کمی گوجه گیلاسی هم برای تزیین سالادتون استفاده کنین.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕