فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
واقعیت و بازنمایی واقعیت رسانه ها
یه سوال مهم در سواد رسانه ای این است که آیا کار رسانه، انعکاس واقعیت است یا ساخت واقعیت؟
#سوادرسانه
@andisheengelabi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠بیانات امام خامنه ای
🎥 #کلیپ_نموداری
🔸رفتار اجتماعی و سبک زندگی، تابع
تفسیر ما از زندگی است
#سبک_زندگی_ایرانی_اسلامی
@andisheengelabi
🔸 #مارپیچ_سکوت؛ ترفندی رسانهای برای کنترل افکار عمومی
🔹در رابطه با مساله رشد و تغییرات اجتماعی از دیدگاه قرآنی، نقطه شروع تغییر بایستی از اراده و نفس انسانی رقم بخورد. هر نوع تغییر اجباری محض و صرفا ساختارگرایانه در نگاه دینی، مخالف تغییرات اساسی در شخصیت انسانی و اجتماعی است.
🔹کما اینکه در آیه ای می فرماید: «ان الله لایغیر ما بقوم حتی یغیروا ما بانفسهم». این تغییر انفسی که محور تغییرات اجتماعی نیز قرار گرفته در تحلیل و بررسی نظریات فرهنگی معاصر بسیار حائز اهمیت می باشد.
🔹 #دانیل_لرنر از مشهورترین نظریه پردازان نوسازی در میانه های قرن بیستم الگویی را چهار مرحله ای برای توسعه مطرح نموده که شامل شهرنشینی، سواداندوزی، کاربرد رسانه های همگانی و در نهایت مشارکت است. از دیدگاه او مشکل خاورمیانه مساله #نوسازی است که ظهور و بروز آن در مشارکت اجتماعی و سیاسی می باشد.
🔹اساسا در این دیدگاه انسانی که توانایی همدلی بالایی داشته باشد انسانی نو و مدرن تلقی می شود. با توجه به این نظریه، نقطه آغاز تغییرات و نوسازی از #شهرنشینی کلید می خورد و بایستی مرحله کوچ جغرافیایی اتفاق بیفتد.
📝علیرضا محمدلو
متن کامل یادداشت رو از طریق لینک👇👇 مطالعه فرمایید.
🌐 vasael.ir/0003M2
@andisheengelabi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ببينيد| آزمون سینما!
🔰شما سینماگران میتوانید این نسل را امیدوار و معتقد به بار بیاورید و یا این نسل را شرمنده و پشیمان و زیرسوال برنده افتخارات گذشته تربیت کنید...
🔺️نماهنگی از بیانات رهبرانقلاب بهمناسبت #روز_ملی_سینما
🗃 @andisheengelabi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 نماهنگ | فرستادگان حسین علیهالسلام
🏴 حضرت آیتالله خامنهای: «[حضرت امام حسین] هم دو سه نفر #مأمور_کارکُشتهى_مبرّزِ_قوی_دست که تالیتِلو خودش بودند، بهسوى تاریخ فرستاد.
این چند مأمور، یکى خواهرش زینب کبرا است -انت بحمد الله عالمةٌ غیر معلّمة؛ آنچنان [امام سجّاد علیهالسّلام] دربارهى زینب کبرا حرف میزند که انسان به یاد یک امامى از خاندان پیغمبر [میافتد] هم علیبنالحسین(صلواتاللهعلیه) امام سجّاد است، هم خواهر دیگرش امّکلثوم است، هم سکینه است، هم فاطمهى بنتالحسین است؛
از خاندان پیغمبر چندین نفر بهصورت ظاهر، اسیرانى در دست دشمنان و در باطن، مأمورانى از جانب آن مرکز الهام و وحى خداوندى به کوفه و شام و مدینه اعزام شدند. و در همان چند روز اسارت و بعد از اسارت و تا آخر عمرشان، قطرى از اقطار را هرکدام احیاء کردند، زنده کردند و از این عملى که امام حسین انجام داد بهرهبردارى شد.»
شب عاشورا ۱۳۵۲/۱۱/۱۳
@andisheengelabi
امام_خامنه ای( دام ظله):
✅جوانها #موتور_پیشرفت انقلابند؛ از اوّل هم همینجور بوده است، تا امروز هم همینجور است.
✅ #تفکّرات_انقلابی، انگیزههای_انقلابی، بصیرت_انقلابی، #اقدام_انقلابی، جزو سرفصلهایی است که جوانهای ما باید به یاد داشته باشند.
۱۳۹۶/۱۱/۲۹
@andisheengelabi
🖋محفلی برای تولید و ترویج اندیشه های ناب دینی و انقلابی در زمینه #سواد_رسانه و #سبک_زندگی و مباحث و مطالعات فرهنگی، سیاسی، اجتماعی
🇮🇷کانال عصر جوان انقلابی، اندیشه انقلابی
🌍 eitaa.com/andisheengelabi
🚨 #تکنولوژی و #زندگی_شهری_مدرن در بوته نقد:
یکی از مشخصه های اصلی جامعه مدرن، صنعتی سازی فرهنگ است. با تسلط رسانه هایی همچون فیلم و تلویزیون در قرن بیستم، به جای اینکه مردم خودشان خالق سرگرمی هایشان باشند، صنعت فرهنگ آنها را برای بخش عمده جمعیت به صورت انبوه، طراحی و تولید می کند.
این صنعت از شرکت های مختلط سودمحور، مانند استودیوهای هالیوود و موسسات انتشاراتی بزرگ تشکیل شده است. چون صنعت فرهنگ محصولات استانداردی را برای هرگوشه بازار تولید می کند، برای هرمصرف کننده چیزی در نظر گرفته شده تا هیچ کس نتواند از زیر مصرف این محصولات بگریزد. هرکس باید(گویی به طور خودکار)هماهنگ با سطحی که از پیش برایش تعیین شده رفتار کند و از این محصولات انبوه، آنچه را که مخصوص آدم هایی از سنخ اوست، برگزیند.
آنچه تلویزیون و دیگر رسانه های جمعی به ما عرضه می کنند، چیز جدید یا تفکر برانگیزی ندارد و فقط با هدف فروش تولید شده و نه ترغیب ما برای تفکر و تامل. فقط سرگرمی است نه چیزی بیشتر از آن. وقتی تولیدکنندگان محصولات فرهنگی فکر کنند که به فرمول موثری فروش بیشتر دست یافته اند، دیگر دست از آن برنمی دارند، زیرا می دانند که تکرار آن پرسود نخواهد بود.
از این دیدگاه، «فرهنگ» در سراسر قرن بیستم و تا حد زیادی امروز، با هدف سودآوری، تولید، پردازش و بسته بندی می شود و به ما فروخته می شود.
📝علیرضا محمدلو
📍متن کامل در لینک زیر👇
vasael.ir/fa/news/12395/یادداشت%7C-تکنولوژی-و-زندگی-شهری-مدرن-در-بوته-نقد
@andisheengelabi
🔻استفاده زیاد از اینترنت باعث کاهش #تمرکز #مغز می شود.
💠"نیکلاس کار" در کتابش با عنوان « کم عمق: چطور اینترنت مغز ما را تغییر میدهد» از تاثیر فرسایشی تکنولوژی بر توانایی تمرکز مینویسد: زمانی من یک شیرجه رو عمیق در دریای کلمات بودم، اما حالا با جت اسکی روی آنها اسکی میکنم.
💠 روانشناسان هم از تاثیر عمیق این رخداد بر شیوه تفکر و مغز ما سخن میگویند, نخستین تاثیرش همانطور که نویسنده کتاب تحسین شده کم عمق میگوید بر توانایی تمرکز ما است.
💠محققان در تحقیقی دریافتهاند، نسلی که در آستانه قرن بیست و یکم به سن و سال نوجوانی رسیده از سالمندان فراموشکار تر است.
💠یک مطالعه که توسط دانشگاه کلمبیا انجام شده نشان میدهد، وقتی مردم فکر میکنند میتوانند اطلاعات را از روی اینترنت به دست بیاورند، دیگر تمایلی برای به خاطر سپردن آن ندارند.
💠تحقیقات اخیر به وسیله MRI نشان داده مغز افرادی که زیاد به اینترنت سروکار دارند، شبیه مغز کسانی است که به مواد مخدر معتادند.
💠 مطالعهای که دانشگاه استنفورد انجام شد نشان میدهد مغز افرادی که به طور مستمر در جریان اطلاعات الکترونیکی هستند، در تمرکز و به خاطر آوردن دچار مشکل است.
باما همراه باشید👇
@andisheengelabi
@andisheengelabi
🚦 #سرطان_اطلاعات
آیا شما نیز از چاقی اطلاعات در رنج هستید؟
🔸در دنیای دور و بر ما، اتفاقات بد زیادی میافتد و واقعاً جای تامل دارد که دانستن این همه اطلاعات ناگوار، به چه کارمان می آید که باید از آنها آگاه بود!
این «اتفاقات بد» شامل جنایات، قحطی، گرسنگی، جنگ، خشونت، ناآرامیهای سیاسی، بیعدالتی و.. است.
🔸از طرفی رسانهها، فضای مجازی و شبکه های اجتماعی، تمایل سیری ناپذیری برای احساسی کردن اخبار خود داشته و صرف نظر از کم بودن احتمال وقوع، آنها را پررنگ می سازند و با هیجانی کردن داستان خبر، از هر موقعیتی در جهت جلب توجه مخاطبین، سودجویی و گاهاً ایجاد رعب و وحشت استفاده میکنند.
📍سوال مهم این استکه:
از بین هزاران هزار گزاره خبری که در یکماه گذشته خوانده یا شنیدهاید، کدامیک از آنها توانسته است در تصمیم بهتر برای امور مهم و تاثیرگذار زندگی یا مثلا کسب و کار بهترتان، نقش داشته باشد و دردی از شما دوا کند!
📍براستی اخبار با ذهن ما چه می کند؟
🔸وقتی غذایی پرحجم و متضاد، سیستم گوارش انسان را بهم میریزد، این حجم هلههولههای خبری نیز ذهن و مغر آدمی را از هم گسیخته میکند!
بی تردید، شکل و محتوای هر خبری، بر سلامت روانی ما تاثیرگذار است. تاثیرات مستقیم بر روحیه ما و در نتیجه، تفکر و رفتار ما تغییر میکند.
🔸تکرار روزانه اخبار، بویژه درباره موضوعات و وقایعی که امکان اثرگذاری از طرف فرد بر روی آن نیست، بالاخره او را منفعل میکند. این اخبار چنان فرد را تحت فشار می گذارد که در نهایت، دچار یک جهانبینی بدبینانه، بیاحساس، نیشدار و جبری میشود!
🔹عنوانی که از آن به «بیپناهی اکتسابی» یا Learned Helplessness یاد می شود!
📍همراه با حالاتی چون:
▫️افزایش هیجانات کاذب
▫️قضاوت های سطحی و ناصحیح
▫️دوری از دنیای واقعی و انزواطلبی
▫️فاجعه سازی و بزرگنمایی از وقایع
▫️خلاصهخوانی و بیتوجهی به مطالب عمیق و در نهایت «کم عمق شدن اندیشهها»
▫️تاثیر پذیری افراطی از اطلاعات ارسالی از منبع خبر
▫️افزایش امکان ابتلا به برخی از مشکلات روانپزشکی چون: ترس،اضطراب،افسردگی و پرخاشگری
▫️تحریک مفرط منطقه Limbic مغز و ترشح مواد بیوشیمایی که در نهایت موجب تضعیف سیستم ایمنی بدن میشود.به عبارتی، بدن همیشه خود را در وضعیت استرس مزمن احساس میکند.
🚨چه باید کرد؟
▫️انتخاب آگاهانه خبر و پرهیز از دانلود هر بسته صوتی یا تصویری
▫️مدیریت زمان حضور در فضای مجازی
▫️توجه به فعالیت های هدفمند در دنیای واقعی(بویژه: فعالیتهای ورزشی، هنری و اجتماعی)
🚨بشدت مراقب #اعتیاد خبری باشید
✍ #دکترعلیرضاسفیدچیان(روانپزشک)
@andisheengelabi
Panahian-Clip - CheRaFarzandanemanMotedayenNashodan.mp3
5.88M
🎵 پاسخ استاد پناهیان به یک سئوال فراگیر
🌀 چرا فرزندانمان علیرغم #تربیت_دینی، آن طور که دوست داشتیم خوب و متدین نشدند؟
#تربیت_فرزند
#سبک_زندگی
@andisheengelabi
📡 ژنرال آمریکایی، جیمزهاس کارترایت:
با خروج نیروهای خارجی از افغانستان، چیزی که بیشترین تاثیر را در طولانی مدت بر فرهنگ این کشور می گذارد، همین شبکه 4G و نسل جدید گوشی های همراه در آنجاست؛ چون این فن آوری از کوه ها و موانع اجتماعی عبور خواهد کرد.
#دشمن_شناسی
#جنگ_نرم
#سوادرسانه
@andisheengelabi
4_5866036500033963968.mp3
31.83M
🔰 مقدمهای بر غربشناسی
و مفاهیم محوریِ اندیشههای
سیدمرتضی #آوینی
🔻فایل صوتی سخنرانی دکتر وحید #یامین_پور
🔸برای کسانی که به مباحث #سوادرسانه و #سبک_زندگی علاقه دارند، توصیه میشود از زبان یک شخصیت رسانه ای، اندیشه غرب را دوباره #بازخوانی نمایند.
@andisheengelabi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیستم #مهندسی_پیام یهودی ها در #فیسبوک و #توییتر
چرا برخی پیام ها، حساب ها و محتواها در فضاها و #شبکه_های_اجتماعی حذف می شوند یا گزارش توبیخ دریافت می کنند؟
#یهود
#سانسور
#آزادی
@andisheengelabi
🔸 #مصرف_رسانهای_مهار_نشده و #تخریب_خودآگاهی
🔹هر ابزاری، حتی وقتی امکانات جدیدی فراهم می سازد، محدودیت هایی را نیز بر ما تحمیل می کند. هر قدر بیشتر از آن استفاده کنیم بیشتر در قالب و کارکرد آن فرو می رویم. #مارشال_مک_لوهان می نویسد: ابزارهای ما هر بخشی از بدن را که تقویت می کنند، تضعیف نیز می کنند.
🔹به نوعی می توان گفت که در امتدادی در حال توسعه هستیم ولی در جهتی دیگر در حال کوچکتر شدن نامحسوس بوده، بطوری که بدلیل غالب بودن و جذاب بودن و سرگرم کننده بودن بخش تقویت شده مثل سریعتر پیش رفتن کارها و حجم کار بسیار بالا در مدت زمان بسیارکم و...آن بخش تضعیف شده که به امور ارتباطی ما با طبیعت برمی گردد، به چشم نمی آید.
🔹اساسا بعد ارتباطی انسان با طبیعت و زمین و زمان شکل و ماهیت جدیدی پیدا می کند و در عین گشایندگی، محدودیت هایی را متوجه ما می نماید که فقط با دقت و تامل و تحلیل قابل رویت و مهارپذیر می باشد.
فرایند اطلاعاتی که رسانه رقم میزند؟
نیازمند یک بازبینی در اطلاعاتی هستیم که از طریق رسانه خصوصا فیلم و سریال برای ذهن و روح یک انسان رقم می خورد. بر اساس مبانی فیلمسازی و اصول تصویر برداری، هریک ثانیه فیلم، شامل 25 فریم یا عکس فشرده است. ذهن انسان به طور میانگین در هر دقیقه و در مجموع در یک ساعت مواجهه با فیلم و سریال، 25 در 3600 تصویر را دریافت می نماید که چیزی حدودی نود هزار تصویر می شود که حجم بسیار بالایی برای دریافت اطلاعات برای انسان به حساب می آید.
علیرضا محمدلو
ادامه یادداشت را از طریق لینک زیر پیگیری و مطالعه فرمایید.👇👇
🌐 vasael.ir/0003Nh
@andisheengelabi
🌀برشی از یک کتاب
💢کودکان مجازی
کودکان فعال در فضای مجازی شاید در ظاهر ساکت و #آرام باشند اما هزاران کیلومتر با والدین خود #فاصله دارند. پدران و مادران میتوانند با #فراگیری راهکارهایی ساده این فاصله را کم کنند. "فرزندم باهوش است" "با موبایل و تبلت بهتر از من کار میکند" این دو جمله را اکثر افرادی که فرزندی در خانه دارند یا با خانواده هایی در ارتباطند که کودکی در خانه دارند، یا خود به زبان آورده اند و یا بسیار شنیده اند. شاید در ابتدا این جملات خوشایند باشند و در اصطلاح کودکان در این دوره #هوشمند باشند اما اگر والدین آنها به ابزار کنترل فرزندان در رسانه های مجازی مجهز نشوند، قطعاً با دستان خود فرزندشان را وارد دنیایی کرده اند که #جبران آسیبهای آن بسیار سخت و سنگین است.
📚کتاب آموزش سواد رسانه ای در فضای سایبری، ص64
#فضای_مجازی #خانواده #رسانه #کتاب
@andisheengelabi
⚠️ همه حواسشان به سال 98 باشد!
🔻 به نظر می رسد اسم رمز #دختر_آبی، #مطالبات_زنان، #کارگران، برکناری #بولتون، وعده های فرانسه، درخواست #مذاکره_مجدد، مطرح کردن مسائل حاشیه ای، توهین به مقدسات دوقطبی سازی جامعه و درگیر کردن فعالان رسانه ای و مردم به مسایل حاشیه ای و فرعی و ... همه از یک اتاق فکر نشات می گیرند و طرح ریزی چند لایه برای اهداف زیر است:
1️⃣ فراموشی مشکلات بی سابقه اقتصادی و مسببان آن
2️⃣ تحت الشعاع قرار دادن اقدامات انقلابی #قوه_قضائیه در برخورد با فساد و آقازاده ها که منجر به امید مردم به نظام شده است
3️⃣ رسیدن به یک توافق صوری تا قبل از #انتخابات_مجلس برای نجات جریان غربگرایی که اقتصاد و معیشت مردم را با چالش مواجه کرده است
4️⃣ زمینه سازی مذاکره با آمریکا ولو در قالب 1 + 5
👈 جریان غربگرا از آنجایی که دست آوردی برای ملت ندارند برای پیروزی در انتخابات مجلس راهی بجز حاشیه سازی و ساختارشکنی ندارد.
👌 راهکار #جریان_انقلابی👇
1⃣ #صبر_انقلابی و رفتارهای معقول داشتن
2⃣ #روشنگری و بیان دلایل مشکلات اقتصادی
3⃣ #مطالبات_اقتصادی را به عنوان اولویت اول کشور مطرح کردن
4⃣ در دام مسائل حاشیه ای که حریف پهن می کند مثل حضور زنان در ورزشگاه نیفتادن است.
#سوادرسانه
💢 عجب روزگاری شده
👈 سه گروه آدمکش باصطلاح خون خواه #دختر_آبی شدن
1⃣ اصلاحطلبان که دستشون به خون میترا استاد آلودهست
2⃣ منافقین که دستشون به خون ۱۷ هزار ایرانی آلودهست
3⃣ پهلویها که کارنامهشون پُره از جنایاتی مثل ۱۷ شهریور و ۱۵ خرداد و ساواک
#دخترآبی فقط یک #رمزعملیات و #پوشش_رسانه_ای است و معنای واقعی ندارد بقول ژان بودریار در رسانه، #معانی رنگ می بازند و #نشانه ها فقط باقی می مانند.
هنوز جای سواله چرا #حسن_عباسی که روشنگری میکنه، به جرم تشویش افکار عمومی محبوسه ولی #پروانه_سلحشوری نماینده مجلس(بخوانید اپوزیسیون) به جرم نشر اکاذیب و تحریک مردم به شورش و هرج و مرج، حتی توبیخ هم نمیشه.
👈 #پیوندتان_مبارک_اصلاحات_منافق_پهلوی
#سوادرسانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 تیغ دو دَم!
🔻مراقب #مصرف "عجله" باشیم!
#مدیریت_زمان
@andisheengelabi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 گناه های ذهنی!
🔻گناهانی که خدا از آنها نمیگذرد ..
#مدیریت_ذهن
@andisheengelabi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در مورد #بودجه_نظامی و سیاست های موشکی و نظامی، #ایران، #عربستان، انگلیس و حتی #سوییس(کشور ساعت و شکلات)، بیشتر بدانیم...
1⃣سقوط سوریه و ظهور داعش، چه معنی برای ایران و منطقه داشت؟
2⃣بودجه نظامی سوییس چندبرابر ایران است؟
3⃣بودجه نظامی عربستان چقدر است؟
4⃣جمعیت این کشورها با ایران قابل مقایسه هست؟
5⃣چرا تحت تاثیر موج رسانه ای انگلیسی قرار می گیریم؟
6⃣اصلاحطلبان دروغ میگویند؛ برای شما بهشت تصور میکنند اما جهنم را خواهند آورد!
برشی از مناظره جنجالی #علی_علیزاده، مجری و کارمند سابق بی بی سی و #صادق_زیباکلام
@andisheengelabi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ #پروانه_سلحشوری
دغدغه #حقوق_زنان یا #پوشش_رسانه_ای برای مانور سرمایه داری و دیده نشدن #ثروت هنگفت عجیب و غریبش!!!♨️
ببینید و قضاوت کنید.
@andisheengelabi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📛🎥 بیش از چهارصد استاد فلسفه درباره انیمیشن ها و سریال های خارجی چه می گویند؟
✅ نتیجه تحقیق و بررسی بیش از ۲۰ استاد فلسفه درباره #سریال_لاست چه بود؟
✅ کودکان، نوجوانان و جوانان ما پای فیلم و سریال و کارتون های فلسفی بزرگ می شوند و فلسفه غرب آموزش می بینند؟؟؟
#تفکر_لیبرالی
🎙دکتر حسن عباسی
♨️ سریال لاست، ترجمان هنری اندیشه لیبرالیسم و فلسفه جان لاک
#سوادرسانه
@andisheengelabi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آینده_پژوهی_رسانه
◀️اقدامی آگاهانه، فعالانه، پیش دستانه
◀️آینده تکنولوژی جهان چه خواهد بود؟
◀️تکنولوژی آینده، چه تاثیر و تحولاتی بر ما خواهد گذاشت؟
◀️راهبرد مقابله با تحولات تکنولوژیک چه خواهد بود؟
✅شناخت یک پدیده قبل از ورود
✅برخورد حکیمانه
@andisheengelabi