▪️قیاس در دین▪️
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
📜قَالَ اَلْحُسَيْنُ بْنُ عَلِيٍّ عَلَيْهِما السَّلاَمُ:
إِنَّ مَنْ وَضَعَ دِينَهُ عَلَى اَلْقِيَاسِ لَمْ يَزَلِ اَلدَّهْرَ فِي اَلاِرْتِمَاسِ مَائِلاً عَنِ اَلْمِنْهَاجِ ظَاعِناً فِي اَلاِعْوِجَاجِ ضَالاًّ عَنِ اَلسَّبِيلِ قَائِلاً غَيْرَ اَلْجَمِيلِ
📄 امام حسین علیه السلام فرمودند:
به راستى که هر كس بناى دين خود را بر قياس نهاد در همۀ روزگار،در ترديد غوطهور است و به كژراهه مىرود و از راه (راست) گمراه و دور است و آنچه بگويد خوب و زيبا نيست.
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
📚 توحید صدوق ج ۱، ص ۷۹
#حدیث_کلامی
🚫@bahaiyat🚫
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ه-) بهاءالله در بغداد
بهاءالله در بغداد با عنوان پیشکار ازل، در میان گروه پریشان بابیان فعالیت می کرد. این گروه به دلیل سردرگمی و نداشتن جایگاه مشخص دینی و دنیایی، به معضلی اجتماعی در عراق تبدیل شده بودند. بهاءالله با زیرکی و سیاست از این فضای آشوب زده بهره برد و جایگاه خود را در میان بابیان تقویت کرد و موقعیت یحیی ازل را ضعیف ساخت. او ازل را به بهانه های امنیتی در نهان نگه داشته و خود زمام امور را به دست گرفته بود.
حسن موقر بالیوزی از بهاییان متعصب و مبلّغان بهایی، در عین ستایش بهاءالله، ناآگاهانه به رفتارهای خاص او برای تبلیغ خود و اقدام هایش برای به دست آوردن رهبری بابیه اشاره می کند:
بهاءالله شروع به بازسازی جامعه بابی می کند و موفق می شود که در زمان کوتاهی برای جامعه، تجدید اعتبار و آبرو کند. منزل او محل رفت و آمد شاه زادگان قاجار و بزرگان ایران می شود. پسران ظل السطان به نام های شجاع الدوله و سیف الدوله جزو مهمانان دائمی بودند. زین العابدین خان فخرالدوله، از بزرگان ایرانی اظهار می د ارد که هرگاه احساس ناراحتی می کنم، به دیدار بهاءالله می روم. از بزرگان بغداد آنها که به ملاقات بهاءالله می رفته اند، می توان شیخ عبدالقدیر گیلانی، عبدالاسلام افندی و ابن آلوسی را نام برد.(۱)
به هر حال، پس از یازده سال اقامت در بغداد، «روش و سلوک این طایفه به قسمی واقع شد که شهرت و صیت بهاءالله تزاید نمود؛ چه که در میان ناس ظاهر و مشهود و با جمیع طوایف معاشر و مألوف [بود]». (۲)
📗(۱)بهاءالله شمس حقیقت، صص ۱۶۲ و ۱۶۳.
📗(۲) مقاله سیاح، ص ۵۲
📗تحلیل و نقد بهائیت، علیرضا روزبهانی، صص۶۴-۶۵
#تحلیل_نقد_بهائیت
#بهاءالله_بغداد
🚫@bahaiyat🚫
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌امروز بهائیت، فردا همجنس گراها!
⭕️حمایت مولوی عبدالحمید از فرقه ای که جز خیانت، خشونت و خرافه چیزی ندارند!
#بهائیت
#همجنسگرایی
🚫@bahaiyat🚫
📷جلوهای از نفوذ بهائیت در دربار پهلوی
🔺تصویری نادیده از محمدرضا پهلوی و ثریا اسفندیاری که عبدالکریم ایادی پزشک مخصوص بهائی شاه نیز در آن دیده میشود.
عکس در سفر رسمی پهلوی دوم به اسپانیا در اردیبهشت ۱۳۳۶ گرفته شده است.
#بهائیت_پهلوی
🚫@bahaiyat🚫
12.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 پشت پرده حمایت مولوی عبدالحمید از فرقه سیاسی ضاله بهائیت
➕موضعگیری علمای اهل تسنن
🚫@bahaiyat🚫
یارب تو جدا ز دستِ غیرم فرما
مجذوب ره و سوی حسینم فرما
در بند گناهم و اسیر نفسم
حُرَّم کن و عاقبت بـه خیرم فرما
🌸 خجسته میلاد امام حسین علیه السلام را به فرزند بزرگوارشان حضرت مهدی عجل الله تعاای فرجه الشریف و همه شیعیان آن حضرت تبریک عرض می کنیم.
🚫@bahaiyat🚫
▪️تشبیه▪️
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
📜عَنِ اَلْحُسَيْنِ بْنِ عَلِيٍّ صَلَوَاتُ اَللَّهِ عَلَيْهِمَا:
أَيُّهَا اَلنَّاسُ اِتَّقُوا هَؤُلاَءِ اَلْمَارِقَةَ اَلَّذِينَ يُشَبِّهُونَ اَللَّهَ بِأَنْفُسِهِمْ «يُضٰاهِؤُنَ قَوْلَ اَلَّذِينَ كَفَرُوا» مِنْ أَهْلِ اَلْكِتَابِ بَلْ هُوَ اَللَّهُ «لَيْسَ كَمِثْلِهِ شَيْءٌ وَ هُوَ اَلسَّمِيعُ اَلْبَصِيرُ»
📄 امام حسین علیه السلام فرمودند:
اى مردم،از اين جماعت خارجشده از دين كه خداى يگانه را با خود قياس مىكنند بر حذر باشيد، «اينان گفتارشان شبيه به سخن افرادى از اهل كتاب است كه كافر شدند» بلكه او خداى يگانه است كه «چيزى همانند او نيست و اوست شنوا و بينا».
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
📚 تحف العقول ج ۱، ص ۲۴۴
#حدیث_روز
🚫@bahaiyat🚫
🔘بزرگترین دروغ تاریخ انجمن حجتیه
🔷 این که گفته شده انجمن_حجتیه تمام توان خود را صرف مبارزه با فرقه ضاله بهائیت میکرد، دروغ بزرگ تاریخ این انجمن است.
✅ با توجه به جو حاکم بر جامعه، سرگرم شدن خیل عظیمی از اقشار مذهبی به مبارزات غیر انقلابی، فرصت بسیار خوبی برای نظام شاهنشاهی فراهم کرده بود.
✅ به همین دلیل سران پهلوی از مبارزه حجتیهایها با بهائیان استقبال میکردند. البته این مبارزه بر اساس خطوطی بود که سران رژیم برای آنها ترسیم میکرد. یعنی سران انجمن به جز مبارزه فرهنگی، نمیتوانستند در دیگر عرصهها با بهائیت مبارزه کنند.
♨️ مبارزه اقتصادی با بهائیت از خطوط قرمز رژیم برای انجمن حجتیه بود. به همین دلیل آنها نمیتوانستند علیه حبیب الله ثابت معروف به ثابت پاسال که از اعضای برجسته بهائیان ایران بود و علیه شرکتهای اقتصادی زیر نظر وی از جمله شرکت پپسی هیچ گونه اقدامی انجام دهند.
♨️ مبارزه سیاسی انجمن حجتیهایها با بهائیان نیز ممنوع بود. به عنوان نمونه آنها به هیچ وجه نمیتوانستند علیه آقای هویدا که خود بهائی بود و وزرای بهائی کابینهاش حرفی بزنند.
#بهائیت
#انجمن_حجتیه
🚫@bahaiyat🚫
🔹عقاید بهائیت
#بهائیت
#فرقه_ضاله
🚫@bahaiyat🚫
🎯دام بهائیت برای کودکان و نوجوانان در مهدهای کودک
🔴در ایران اگرچه ظاهراً موسسات آموزش بهایی پایگاه مشخصی ندارند، اما در مهدهای کودک خانگی و بدون مجوز خانوادههایی را که از ماهیت اصلی این فرقه یا بهایی بودن کادر آموزشی بیخبرند، به دام انداخته و اهداف خود را پیشمیبرند.
✍️مجله روشنا در شماره ۹۳ و ۹۴ خود مینویسد: نفوذ فرهنگی یکی از جنبههای مهمی است که نفوذکنندگان ضمن آن در مبانی ارزشی، اعتقادی و هویتی رخنه و اختلال ایجاد میکنند؛ تا جایی که بتوانند مراکز تصمیمگیری و تصمیمسازی را با خود همراه سازند. درباره اهمیت این نفوذ مقام معظم رهبری چنین تصریح کردهاند: «پیچیدهترین نوع نفوذ را میتوان نفوذ فرهنگی دانست. نفوذ_فرهنگی مجموعه اقدامات برنامهریزی شده است که دشمنان انقلاب_اسلامی با اهداف دگرگونی هویت فرهنگی، تغییر اراده و باورها و تبدیل ارزشها و الگوهای رفتاری به وجود میآورند.
#کودکان
#بهائیت
🚫@bahaiyat🚫
🔹جشنواره دو سالانه کتاب
در دومین جشنواره دوسالانه کتاب فرق، ادیان، اقوام و مذاهب، از تلاش های علمی، آموزشی و پژوهشی استاد گرامی و صدیق ارجمند و فاضل، حجت الاسلام والمسلمین علیرضا روزبهانی تقدیر به عمل آمد.
جهت آشنایی مختصر با پیشینه پژوهشی استاد گرامی به این موارد می توان اشاره کرد. ایشان متخصص بحث شیخیه، بابیه و بهائیت هستند و در همین زمینه سابقه ۲۵ سال تبلیغ و تدریس در اقصی نقاط کشور و با دغدغه مرزبانی از مکتب اهل بیت علیهم السلام را بر عهده داشتند. از ایشان تالیفاتی تا بدینجا نگارش شده که من جمله کتاب تاریخ فرقه بهائی، کتاب معجزه بهائیت: سردرگمی و تناقض و کتاب در جستجوی حقیقت (کاوشی در فرقه ضاله بهائیت) را می توان نام برد.
از درگاه حق تعالی برای این استاد گرامی، توفیقات روزافزون همراه با سلامت و سعادت را خواستاریم.
👤حجت الاسلام#روزبهانی
#جشنواره_دو_سالانه_کتاب
#مجمع_فرق_ادیان_اقوام_مذاهب
🚫@bahaiyat🚫
🔹تقدیر از پیشکسوت فرق و ادیان
در دومین جشنواره دوسالانه کتاب فرق، ادیان، اقوام و مذاهب، به پاس تلاشهای عالمانه و مجاهدانه صدیق ارجمند مرحوم حجت الاسلام والمسلمین مردانی، از مقام شامخ آن عالم مجاهد تقدیر و تفقد صورت گرفت.
او در سال ۱۳۲۲ در شهرستان سُنقُر استان کرمانشاه دیده به جهان گشود. در اوایل جوانی وارد حوزه علمیه مشهد شد. بعد از گذراندن دروس مقدمات وارد حوزه علمیه قم شد و در آنجا در محضر آیات عظام مکارم شیرازی، مشکینی، نوری همدانی، موسوی تبریزی، طاهری خرم ابادی دوران سطوح حوزه خود را گذراند. دورس خارج را از محضر حضرت امام، آیت الله گلپایگانی و آیت الله مرعشی و آیت الله صافی بهره بردند. استاد مردانی علاوه بر تدریس و سخنرانی در محافل علمی و آموزشی برای جویندگان حقیقت ، کتاب های متعددی درباره ادیان و مذاهب (مسیحیت، یهود، شیخیه، تصوف، بهائیت، اهل حق و شیعه شناسی) تالیف کرده بودند که تعداد این کتابها به چهل و شش اثر می رسد.
👤مرحوم حجت الاسلام#مردانی
#جشنواره_دو_سالانه_کتاب
#مجمع_فرق_ادیان_اقوام_مذاهب
🚫@bahaiyat🚫
🔸فصل سوم: قائميت زمينۀ من يظهره اللّهى
🔹الف) شناخت قائم(۱)
در جوامع حديث شيعه و معارف منقول و معقول تشيع، عقيده به ختم امامت، با يازدهمين فرزند على بن ابىطالب عليه السلام يكى از اصول مسلم و از ضروريات ايمان به امامت اصل پنجم از اصول ديانت است.
ثقة الاسلام كلينى در كتاب: «الاصول من الكافى» شيخ صدوق در كتاب: «إكمال الدين، علل الشرايع، معانى الأخبار، خصال، أمالى، عيون اخبار الرضا»، شيخ ابوجعفر محمد بن الحسن طوسى، در كتابهاى: «الغيبة، مختصر مصباح و مصباح المتهّجد، أمالى»، سيد بن طاووس، در كتابهاى: «اقبال، طرائف، فرج المهموم في معرفة الحلال و الحرام من النجوم، ربيع الألباب، مصباح الزائر، كشف اليقين»، شيخ طبرسى در كتابهاى:
«احتجاج، مجمع البيان، اعلام الورى»، محمد بن ابراهيم نعمانى در كتاب: «الغيبة»، شيخ مفيد در كتاب: «اختصاص» و «الإرشاد»، بهاء الدين اربلى موصلى در كتاب: «كشف الغمة». شهيد اول در كتاب: «دروس»، شلمغانى در كتاب: «الغيبة» ابن قولويه در كتاب:
«كامل الزيارة»، محمد بن حسن صفار در كتاب: «بصائر الدرجات» قطب الدين راوندى در كتاب: «خرايج» سيد على بن عبدالحميد در كتاب: «الأنوار المضيئة» از طريق ذكر احاديث و شرح و بررسى آنها صريح و روشن، آشكار مىسازند كه در عقيده مذهب شيعۀ اماميه، امام دوازدهم: نامش: محمد عليه السلام ، كنيهاش: ابوالقاسم و مادرش: نرجس خاتون، پدرش امام حسن عسكرى (٨ ربيع الثانى ٢٣٢ - ٨ ربيع الاول ٢۶٠ ه ق) متولد (١۵ شعبان سال ٢۵۵ ه ق) نوۀ امام هادى (١۵ ذىحجه ٢١٢ - ٣ رجب ٢۵۴ ه ق) سومين فرزند امام محمد تقى الجواد (١٠ رجب ١٩۵ - آخر ذى القعده ٢٢٠ ه ق) چهارمين فرزند امام على بن موسى الرضا (١١ ذى القعده ١۴٨ - آخر صفر ٢٠٣ ه ق) پنجمين فرزند امام موسى الكاظم (٧ صفر ١٢٨ - ٢۵ رجب ١٨٣ ه ق) ششمين فرزند امام جعفر صادق (١٧ ربيع الاول ٨٣ - ٢۵ شوال ١۴٨ ه ق) هفتمين فرزند امام محمد باقر (١ رجب ۵٧ - ٧ ذيحجه ١١۴ ه .ق) هشتمين فرزند امام على بن حسين زين العابدين (۵ شعبان ٣٨ - ١٢ محرم ٩۵ ه .ق) نهمين فرزند امام حسين (٣ شعبان ١٠۴ محرم ۶١ ه ق) يازدهمين فرزند على بن ابىطالب صلى الله عليه و آله (١٣ رجب، ٣٠ سال بعد از عام الفيل - ٢١ رمضان ۴٠ ه ق) كه تا سال ٣٣١ ه ق در غيبت صغرى بسر مىبرده و در اين ايام توسط عثمان بن سعيد عمروى ابو جعفر محمد بن عثمان - ابوالقاسم حسين بن روح نوبختى - ابوالحسن على بن محمد سمرى. نواب منصوص و خاص وى با شيعيان در ارتباط بوده تا اينكه غيبت كبرى وى از سال ٣٣١ ه ق آغاز گرديد و او همچنان پس از غيبت كبرى زنده و شيعيان در انتظار ظهور وى بوده تا مجرى عدل الهى در زمين گردد.
اين است شناخت و معرفت شخصى «قائم آل محمد عليه السلام : «مهدى»، «مهدى موعود»، «صاحب الزمان»، «صاحب الامر»، «خلف الصالح»، «حجت»، «حجة اللّٰه»، «امام غائب»، «امام منتظر»، «امام اثنىعشر»، «حضرت حجة بن الحسن العسكرى عليه السلام »، در معارف معقول و منقول تشيع و لا غير(۱).
📗١)بنا به تحقيق آية اللّٰه لطف اللّٰه صافى گلپايگانى در كتاب: منتخب الأثر، در خصوص معرفى امام دوازدهم شيعه به گونه مذكور حدوداً ١۵٨٢ حديث صحيح، در جوامع حديث شيعه موجود است.
📗 بهائیان، نجفی، محمد باقر،صص ۱۸۹-۱۹۰
#بهائیت
#شناخت_قائم
🚫@bahaiyat🚫
امشب شب میلاد علمدار حسین است
میلاد علمدارِ وفادار حسین است
گر بود علی محرم اسرار محمد
عباسِ علی، محرم اسرار حسین است
🌸 سالروز ولادت قمر بنی هاشم، حضرت ابوالفضل العباس(علیه السلام) را خدمت حضرت امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) و همه شیعیان تبریک عرض میکنیم.
🚫@bahaiyat🚫
❤️ امام صادق عليه السلام فرمودند:
🍀 كانَ عَمُّنَا العَبّاسُ بنُ عَلِيٍّ نافِذَ البَصيرَةِ صُلبَ الإيمانِ جاهَدَ مَعَ أبي عَبدِاللّه ِ و أبلى بَلاءً حَسَنا و مَضى شَهيدَا ؛
عموى ما، عبّاس، داراى بينشى ژرف و ايمانى راسخ بود؛ همراه با امام حسين عليه السلام جهاد كرد و نيك آزمايش داد و به شهادت رسيد.
📖 عمدة الطّالب، ص ۳۵۶ .
🌸میلاد با سعادت حضرت اباالفضل العباس و روز جانباز گرامی باد.🌸
🌺امام#حسین_(علیه السلام)
🌺میلاد#حضرت_عباس علیه السلام
#ماه_شعبان
اَللّهُــــمَّ_عَجـِّــل_لِوَلیِّــــکَ_الفَـــــرَج
🚫@bahaiyat🚫
💎 سفارش حضرت ولی عصر (ارواحنا فداه) به یک رباعی راجع به حضرت ابوالفضل علیه السلام
☑️ جناب آقای مصطفی حسنی تعریف کرده اند:
▫ روزی همراه بعضی از دوستان جهت زیارت آقای (شیخ جعفر) مجتهدی به قزوین رفتیم. محل سکونت ایشان منزل آقای حاج علی حاج فتحعلی بود.بعد از اینکه لحظاتی را در خدمتشان سپری کردیم، خطاب به جناب حاج فتحعلی فرمودند:
🔸 کاغذ و قلمی تهیه کنید تا یک رباعی درباره ی حضرت ابوالفضل علیه السلام بگویم.
▫ حاج علی آقا یک برگ کاغذ و قلمی به ایشان دادند. پشت کاغذ مقداری خط خوردگی داشت، هنگامی که آقا آن را گرفته و مشاهده نمودند؛ با ناراحتی فرمودند:
🔸 اسم حضرت را بر روی کاغذ قلم خورده نمینویسند!
▫ این بیان و اظهار ایشان نشانگر نهایت ادب و احترام نسبت به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام بود.به هر حال حاج علی آقا کاغذی کاملاً تمیز مهیا نمودند آنگاه آقای مجتهدی گفتند:
🔸حضرت ولی عصر ارواحنا فداه میفرمایند:
🔶 هر کس با این دو بیت شعر متوسل به عمویم قمر منیر بنی هاشم حضرت عباس علیه السلام شود حتماً حاجتش برآورده خواهد شد.
▫ و سپس شروع به خواندن بیت اول کردند و در فاصله ی بین بیت اول و دوم حدود نیم ساعت با شدت تمام میگریستند، آنگاه بیت دوم را خوانده و باز حدود نیم ساعت شدیداً گریه کردند، سپس رباعی را روی کاغذ نوشتیم که عبارت بود از:
✨ یادم ز وفای اشجع ناس آید
وز چشم ترم سوده ی الماس آید ✨
✨ آید به جهان اگر حسین دگری
هیهات برادری چو عباس آید ✨
⬅ لاله_ای_از_ملکوت، جلد_اول، صفحه ۲۲۹
🏷 #امام_حسین (علیه السلام)
#امام_زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف)
#حضرت_عباس (علیه السلام)
🚫@bahaiyat🚫