مراحل کار و ببینید 👆👆👆
#کیک_آناناس_برگردون
تخم مرغ چهار عدد...آرد دو پیمانه...شکر دو سوم پیمانه....آب کمپوت آناناس نصف پیمانه....روغن نصف پیمانه...وانیل یک چهارم قاشق چایخوری...بکینگ پودر یک قاشق غذاخوری..
اول از همه فرتون و روشن کنید...نیم ساعت قبل اینکه شروع کنید کیکتون و درست کنید تخم مرغا رو از یخچال بیارید بیرون تا همدمای محیط بشه...خوب حالا شروع میکنیم...تخم مرغا رو بشکنید زرده و سفیده رو جدا کنید...سفیده رو با همزن بزنید تا حسابی پف کنه و وقتی ظرف و برمیگردونیم نریزه بعد میزاریمش کنار...حالا تو یه ظرف دیگه زرده ها و شکر و وانیل و با همزن میزنیم وقتی کرم رنگ و کشدار شد روغن و اضافه میکنیم و یک دقیقه هم میزنیم بعد آب کمپوت آناناس و اضافه میکنیم و یک دقیقه هم میزنیم...حالا همزن و میزاریم کنار و آرد و بکینگ پودر و الک میکنیم و تو سه مرحله اضافه میکنیم و با لیسک هم میزنیم...خوب حالا میریم سراغ سفیده ها و به مواد کیکمون اضافه میکنیم و با لیسک هم میزنیم...قالب و چرب میکنیم و آردپاشی میکنیم و ته قالب حلقه های آناناس و میچینیم بعد بینشون واسه زیبایی گیلاس یا آلبالو میزاریم بعد مواد کیک و به قالب متتقل میکنیم و در آخر قالب و با یه ضربه کوچیک میزنیم بعد قالب و میزاریم تو فر با دمای صد و هشتاد درجه به مدت چهل و پنج دقیقه...بازم بستگی به فرتون داره...کیکای من تو فر من با این دما پف نمیکنه و خمیر میشه واسه همین من میزارم رو دویست و ده درجه به مدت پنجاه دقیقه تا یک ساعت..اونایی که کیک درست میکنن دیگه قلق فرشون دستشون اومده
🍲 @bebinobepaz
#خاگینه_برگی 🍂🍂🍂
خیلی خوشمزه و ترده مزش شبیه گوشفیل هست
حتما درستش کنید. شیرینی مناسبی برای افطار هست.
بجای برگ میتونید باقالب های دلخواه خودتون قالب بزنید.ِمثل گل و ستاره . من با قالب گل مینا هم درستش کردم. پست بعد میذارم .
.
موادلازم:
.
آرد ٥٠٠ گرم
تخم مرغ ١ عدد
خمير مايه ١ ق چ
كره ١٢٠ گرم
بكينگ پودر ١/٤ ق چ
وانيل نصف ق چ
آب وزعفران دمكرده به مقدار لازم
.
مواد لازم براى تهيه شربت؛
شكر ٤پيمانه
آب یک پیمانه و سه چهارم
آبليمونصف ق چ
زعفران مقدارى
هل یک ق چ
گلاب يك چهارم لیوان
.
طرزتهيه؛ ابتدا خمير مايه را داخل مقدارى آب گرم حل كرده و ده دقیقه کنار میذاریم تا عمل بیاد. سپس تخم مرغ، وانيل وبكينگ پ رامخلوط كرده
بعد كره آب شده(بن مارى حرارت غيرمستقيم)راهمراه با كمى زعفرون وخمير مايه اضافه ميكنيم وخوب مخلوط كرده مقدار كمى اب اضافه كرده(حدود یک چهارم لیوان) وباهمزن دستی کمی هم میزنیم. بعد ارد رو کم کم اصافه میکنیم خوب ورز ميدهيم تا خميرلطيف وكمى سفت بدست بياد نيم ساعت ب خمير استراحت ميدهيم ( داخل پلاستيك)
.
تو اين فاصله شربت رو درست كرده کنارمیذاریم تا خنک بشه.
سپس خميررا طبق تصویر اماده میکنیم.
خميرراباوردنه نازك باز كرده به شكل مستطيل 9در 13 برش ميزنيم بعد به عرض مستطيل برشهاى نيم سانتى زده، دولبه مستطيل رو از عرض روى هم قرارداده تا ب شكل مربع بشه، سپس وسط مربع رو باز كرده دولبه ى خمير رو داخلش برده وبه بيرون ميكشيم پايين خميررو هم شكل داده تا شكل موردنظرمون برگ حاصل بشه.
.
سپس داخل روغن داغ سرخ كرده و با کفگیر از روغن خارج میکنیم و بلافاصله داخل شربت سرد شده میریزیم. حدود پنج دقیقه داخل شربت بمونه تا به خوردشون بره کافیه.
🍲 @bebinobepaz
#ژله_گل_محمدی
برای این ژله اول قالب رو کامل چرب کنید و مقداری غنچه گل محمدی کف قالب بچینید و چند قاشق ژله آلوورا روش بریزید طوری که گلها شناور نشن و قالب رو با کمک یه ظرف بزرگتر به شکل کج توی یخچال بزارید تا ژله کمی ببنده و جای گلها ثابت بشه..بعد بازم مقداری گل بچینید روی همون لایه و بازم مقداری ژله آلوورا روش بریزید...این کارو باید ۳ مرتبه انجام بدید و بزارید یخچال ببنده...بعد که بست ...قالب رو راست قرار بدید و باقی ژله آلوورا رو با بستنی وانیلی خوب مخلوط کنید و تمام قالب رو پر کنید.دقت کنید که ژله آلوررا خنک باشه بعد بهش بستنی اضافه کنید.
🍲 @bebinobepaz
#خورشت_غوره_بادمجون_با_مرغ
🍲 @bebinobepaz
ابتدا تکه های مرغ رو داخل قابلمه گذاشتم بهش کمی نمک,زردچوبه,فلفل سیاه,کاری ,پودر سیر و یدونه پیاز کوچولو که چهار قاچش شده اضافه کردم و کمی اب داخلش ریختم و حدود یک ربع آبپز کردم.بعد داخل تابه سرخ کردم و گذاشتم کنار.
بعد یدونه پیاز رنده کرده و سرخش کردم و یه قاشق رب اضافه کردم و کمی تفت دادم بعد مقداری نمک,فلفل قرمز,کاری اضافه کردم و داخلش کمی اب ریختم و مرغ ها رو داخلش چیدم و از سس اماده شده روی مرغها ریختم ,هر یک ربع اینکار رو میکردم تا خوشرنگ بشن.
بادمجونا رو یک ساعت داخل اب نمک خیس دادم تا تلخیش بره و سرخ کردم.و مقداری هم غوره داخل روغن کمی تفت دادم,نصف غوره رو داخل مرغ که در حال پخت بود ریختم تا حسابی خوش طعم بشه.یه ربع اخر کمی گوجه ریز محلی و بادمجون رو داخل مرغم چیدم.نصف دیگه غوره رو زمان سرو روی مرغم ریختم.
برای ته دیگ هم از نون سنگک ماشینی استفاده کردم خیلی ترد بود✌️
🍲 @bebinobepaz
#زرشک_پلو_با_مرغ :
🍲 @bebinobepaz
من مرغ رو با یه پیاز نگینی خرد شده با کمی کره و روغن تفت میدم و نمک و فلفل و آبلیمو اصافه کرده وروش آبجوش میریزم وقتی جوشید شعله رو کم میکنم تا خوب بپزه وقتی پخت یه دونه پیاز نگینی سرخ میکنم وبهش رب وآبغوره وزعفران میزنم وقتی جوشید و خوب رنگ گرفت میریزم روی مرغها و میذارم با حرارت ملایم خوب مزه دار بشه اگه بخوام سرخ کنم کمی از همین سس توی پیاله برمیدارم تا بعدا کنار مرغ سرو کنم و یه کم حرارت تابه رو زیاد میکنم تا به روغن بیفته و مرغها سرخ بشه .
برای#چیپس_هویج هم خیلی راحت هویج رو رنده میکنم و بعد به مقدار خیلی کم توی روغن زیاد سرخ میکنم خیلی زود چیپس میشه فقط مراقب باشین نسوزه به محض اینکه ترد شد از توی روغن جمع کنید و روی دستمال تمیز پهن کنید تا روغنش گرفته بشه
#کاسترد
من برای هر لیوان شیر یک ق غ پودر کاسترد و دو قاشق غذاخوری شکر رو مخلوط میکنم و روی حرارت هم میزنم تا به غلظت فرنی برسه و توی ظرف میریزم و و میذارم توی یخچال خنک بشه و نوش جان
🍲 @bebinobepaz
#ژله_رنگین_کمان
🍲 @bebinobepaz
من برای 5تا لیوان از 3طعم ژله و 3تا بستنی لیوانی استفاده کردم.
ژله اول که آلبالو بود رو با یک لیوان آب جوش خوب حل کردم و بعد نصفش کردم بعد به یک قسمت 1/4لیوان آب سرد اضافه کردم و ریختم ته لیوانها و گذاشتم یخچال که ببنده و به قسمت بعد هم بعد از خنک شدن یدونه بستنی لیوانی آب شده اضافه کردم و خوب با هم مخلوط کردم,دقت کنید حتما باید ژله و بستنی هم دمای محیط باشه وگرنه حالت دون دون میشه و یکدست نمیشه و بعد از اینکه بست دو رنگ میشه.بعد از اینکه ژله البالو خودشو گرفت ژله بستنی البالو رو داخل لیوانها بریزید و دوباره بزارید داخل یخچال تا ببنده.
ژله های دیگه رو هم به همین صورت درست کنید و داخل لیوان بریزید,من روی ژله ها رو با میوه تزیین کردم.
طعم ژله های دیگه من لیمو و انگور بود,شما از هر طعمی که دوست دارین میتونید استفاده کنید.
🍲 @bebinobepaz
#ژله_تخم_شربتي
ژله بلوبري 1 بسته
ژله آلووراء 1 بسته
بستني وانيلي 1 ليوان
تخم شربتي 1 ق غ
ابتدا تخم شربتي را با نصف ليوان اب خنك مخلوط كرده ده ديقه استراحت ميدهيم
بعد داخل ظرف شيشه اي يك بسته ژله بلوبري يا هر نوع طعم يا رنگي را ك دوست داريد ريخته و يك ليوان اب جوش ريخته هم زده تا مخلوط بشه حالا اين طرف را روي بخار كتري قرار داده هم ميزنيم تا ذرات ژله حل بشه و شفاف بشه بعد تخم شربتي را ب ژله اضافه كرده باهم مخلوط ميكنيم.
قالب مورد نظر را با روغن مايع چرب كرده و كمي از ژله را ته قالب ريخته داخل يخچال قرار داده تا نيم بند بشه بعد لايه دوم رو درست ميكنيم باز يك بسته ژله الورار را با يك ليوان ابجوش بشكل بن ماري حل كرده ميزاريم تا يك كمي خنك بشه ژلمون بعد بستني را اصافه كرده اينجا بايد ژله و بستني هم دما بايد باشه تا دو رنگ نباشه موقعي ك ژلمون بستت حالا ژله بستني را روي ژله قبلي ريخته توي يخچال قرار داده وقتي نيم بند شد ماباقي ژلمون ك مونده بود روي ژله ريخته توي يخچال قرار داده بمدت 4ساعت.بعد از اينكه ژلمون بست و اماده شد كنارهاي ژله رو ب كمك چاقو از ظرف جدا كرده و كف قالبمونو ب مدت چند ثانيه داخل اب گرم قرار داده بعد توي ظرف مورد نظر برميگردونيم
🍲 @bebinobepaz
دیپ اسفناج
زمان آماده سازی : 7 دقیقه
مواد لازم :
پنیر خامه ای : 225 گرم
اسفناج : 300 گرم
خامه ترش : 3/4 پیمانه
گوجه فرنگی مکعبی خرد شده : 2 عدد
پیازچه خرد شده : 2 عدد
پودر پیاز : 1/2 قاشق چایخوری
نمک : 3/4 قاشق چایخوری
فلفل : 3/4 قاشق چایخوری
طرز تهیه :
اسفناج ها را در تابه ای بدون روغن تفت دهید تا آب آن کشیده شود.
پنیر خامه ای و خامه ترش را باهم بزنید تا یکدست شوند.
باقی مواد را اضافه کرده و در غذاساز ریخته و مخلوط کنید.
این دیپ را می توانید با کراکر، چیپس، نان و سبزیجات مورد دلخواه سرو نمایید.
#دیپ_اسفناج
🍲 @bebinobepaz
#حلوا_پسته ي
آرد نصف ليوان
پودرقند يك سوم ليوان
پودرپسته نصف ليوان
گلاب يك ق.غ
روغن جامد و كره روي هم ٥٠گرم
پودرهل يك ق.چ
.
آرد و تفت بديد با شعله كم تا فقط بوي خاميش گرفته بشه،بعد مخلوط كره و روغن و اضافه كنيد و تفت مختصر بديد در حد يك دقيقه،بعد گلاب و اضافه كنيد،از رو شعله برداريد ،بعد كه كمي خنك شد،پودرقند و اضافه كنيد و بعد پودرپسته و بعد پودرهل و بعد هم بزنيد تا مواد به خورد هم برن،قالب سيليكوني كوچيك و كمي چرب كنيد،از موادتون،خوب توش پِرِس كنيد.بذاريد تو يخچال به مدت يكساعت تا مواد خودش و بگيره،از قالب جدا كنيد و نوش جون ديگه...😊
.
.به نظر من رنگ خوراكي تو اين حلوا نزنيد بهتره،منم نزدم،چون خودم مخالف رنگم😊
.
اين مقدار حدود ٢٠عدد حلوا بهتون ميده
🍲 @bebinobepaz
#پيراشكي_گوشت
.
من از خمير #پيراشكي آماده استفاده كردم كه بي دنگ و فنگ و راحته
كافيه مواد گوشتيتون رو آماده كنين و بذارين خنك بشه...
خمير پيراشكي رو آرد پاشي كنين و از مواد داخلش بذارين، لبه هاشو با جنگال ببندين و توي روغن سرخ كنين😉
براي هر طرف حدودا ٣ دقيقه زمان كافيه
.
مواد گوشتي:
پياز ١ عدد( رنده شده) يا نگيني
گوشت چرخكرده ٣٠٠ گرم
قارچ اسلايس شده ٢٠٠ گرم
فلفل دلمه اي سبز ١ عدد(نگيني شده)
نمك ١ قاشق مربا خوري
فلفل سياه، زردچوبه، پاپريكا، زنجفيل ١/٢قاشق مربا خوري
.
پياز رو توي روغن خيلي كم تفت ميديم( تاكيد ميكنم روغن خيلي كم باشه)
ادويه هارو اضافه ميكنيم تا عطرشون آزاد بشه، حالا گوشت رو اضافه ميكنيم و تفت ميديم تا زماني كه تغيير رنگ بده و سرخ بشه ، حالا حرارت گاز رو زياد كنين، فلفل دلمه اي و قارچ رو همزمان اضافه ميكنيم و تا قبل از اينكه قارچ آب بندازه تفت ميديم و بعد شعله رو خاموش ميكنيم
.
چك كنين كه مواد گوشتيتون آبدار نباشه، حالا اجازه بدين خنك بشه و بعد توي خمير پيراشكي بريزين و استفاده كنين😍🌹
.
پ.ن: بچه ها خمير آماده هاي زيادي تو بازار، با برنداي مختلف هست و من اكثرشون رو امتحان كردم و خوب بودن
🍲 @bebinobepaz
#مشکوفی #زعفرانی
مواد لازم
شیر ۱ لیتر
نشاسته آسیاب شده ۱۰ قاشق غذا خوری
شکر ۸ قاشق غذا خوری
گلاب ۲ قاشق غذا خوری
آب زعفران ۱/۲ پیمانه
طرز تهیه
نشاسته و شکر رو توی شیر سرد حل کنید و بگذارید روی شعله گاز باید مدام هم بزنید تا شروع کنه به سفت شدن.
وقتی حالت کرم مانند گرفت آب زعفرون و گلاب رو هم بریزید و به هم زدن ادامه بدید.
وقتیکه خوب سفت شد زیر گاز رو خاموش کنید و توی ظرف دلخواه بریزید و بگذارید توی یخچال تا خنک بشه و خودش رو بگیره.
نکته ۱: این دسر خوشمزه رو توی ۳ طعم زعفرونی،وانیلی و کاکائویی میشه درست کرد .
نکته۲: میزان نشاسته رو باید چشم انداز بسنجید.
اگه کم باشه دسرتون مثل فرنی میشه اما اگه زیاد باشه سفت میشه.(دلخواهه)
نکته۳: یادتون نره که از لحظه ای که ظرف رو روی گاز میگذارید تا خاموش کنید باید مدام هم بزنید وگرنه فوری ته میگیره.
میتونید بجای شیر از آب هم استفاده کنید که در این صورت دسرتون دیگه مات نیس و شیشه ای میشه که بهش میگن لرزونک.
🍲 @bebinobepaz
#دسر #بستنی سنتی
شیر ۳لیوان
نشاسته ی گل ۳ ق غ
شکر ۶ق غ
گلاب ۴ ق غ
بستنی وانیلی 100 گرم
زرده ی تخم مرغ ۱ عدد
خامه ی صبحانه 2 ق غ
طرز تهیه :
همه مواد رو با هم مخلوط کرده و روی حرارت میزاریم و مرتب هم میزنیم تا غلیظ بشه
بعد مواد رو دو قسمت کرده ؛و با زعفران دم کشیده زعفرانی کنیم .
بسیار خوشمزه و عالی هست در یخچال بزارید و بعد نوش جان کنید
این رسیپی برای ۴ نفر است
🍲 @bebinobepaz
#چیز_کیک_توت_فرنگی #چیزکیک
مواد لازم برای کراست یا پایه( قالب کمربندی به قطر ۱۶ تا ۲۰ سانت)
بیسگوییت کرم دار شکلاتی سه بسته صد گرمی
کره اب شده ۷۰ گرم
موادلازم برای کرم پنیری:
پنیر ماسکارپونه دویست گرم+ نصف پیمانه شکر
خامه صبحانه دویست گرم+ یکچهارم پیمانه شکر
پودر ژلاتین یک ق غ
اب سرد نصف استکان
وانیل پودری یک سوم ق چ
بیسگوییت هارو با خرد کن یا هر وسیله ای که دارید پودر کنید،بعد کره ابشده رو بهش اضافه کنیدو خوب با هم مخلوط کنید بعد کف قالب یکنواخت پخش کنید وبا پشت لیوان فشرده اش کنید
بعد بزارید یخچال تا سفت بشه ودر این فاصله کرم پنیری رو درست کنید
اول خامه رو با شکر بزنید تا مقداری فرم بگیره و بذارید کنار،همین که کمی فرم بگیره و پوک بشه کافیه ،سپس پودر ژلاتینو روی اب بپاشید وقتی که اب رو به خودش جذب کرد و حالت خمیری شد روی حرارت بن ماری یا بخار اب در حال جوش بزارید تا اب بشه حالاشکرو پنیر خامه ای و وانیل رو چند دقیقه با همزن بزنید تا یکدست بشه بعدژلاتین آب شده رو بهش اضافه کنید وخوب مخلوط کنید سپس خامه رو به مخلوط پنیری اضافه وبا لیسک آروم و دورانی مخلوطشون کنید تا پف خامه نخوابه، من مقداری توت فرنگی خرد شده هم با مواد مخلوط کردم (با لیسک)
حالا کرم پنیری رو روی لایه بیسکوییتی بریزیدو صافش کنید وبرای چهار تا پنج ساعت در یخچال بذاریدتا بسته بشه ، بعد با یه کارد نوک تیز دور تا دور چیز کیک بکشید تا از دیواره ی قالب ازاد بشه بعد کمر بند قالب رو باز کنید و اروم بالا بکشید ، و روشو با توت فرنگی اسلایس شده تزیین کنید کلیپی از همهی مراحل کار همینطور تزیین چیز کیک در پست بعدی براتون گذاشتم ،در آخر یک بسته ژله توت فرنگی رو در یک لیوان آب جوش کاملا حل کنید ( روی حرارت خیلی کم بذارید و مدام همش بزنید تا خوب حل بشه)سپس بذاریدیخچال تابافتش مثل سفیده تخم مرغ بشه و بعد با قلمو روی توت فرنگی ها بزنید سپس چیز کیکو در یخچال بذارید تا ژله ببنده، دو تا سه مرتبه این کارو تکرار کنید تا یک لایه نازک ژله روی توت فرنگی ها قرار بگیره وبعدش آماده است
🍲 @bebinobepaz
#محلبی_پسته
مواد لازم:
۲ لیوان شیر
۱ قاشق غذاخوری نشاسته
۱قاشق غذاخوری آرد ۲ ق غ شکر )
وانیل کمی
خامه فرم گرفته ۲ ق غ
پودر پسته ۴ ق غ
رنگ سبز خوراکی کمی به دلخواه
طرز تهیه:
شیر,شکر،آرد و نشاسته را روی حرارت تا وقتی که حباب بزند میپزیم(در حین پخت هم بزنین).
پسته و وانیل را اضافه کرده حرارت را خاموش میکینم. کمی که خنک شد خامه فرم گرفته را ریخته و خوب هم میزنیم و در ظرف های سرو میریزیم.
و روشو با خامه و دارژه تزیین کنید .
🍲 @bebinobepaz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#برش_طالبی
🍲 @bebinobepaz