#روکرموز_معجزه_چاشنی
مواد لازم پودینگ وانیلی:
شیر ۲ پیمانه
شکر دو سوم پیمانه=۱۵۰ گرم
نشاسته ذرت ۴ قاشق سوپ خوری
وانیل یک چهارم قاشق چای خوری
تخم مرغ یک عدد کوچک
خامه صبحانه یک عدد ۲۰۰ گرمی
مواد لازم کرم پنیری:
پنیرماسکارپونه یک بسته ۲۰۰ گرمی
پودر قند الک شده ۶ قاشق سوپ خوری
خامه صبحانه یک عدد ۲۰۰ گرمی
ورق ژلاتین ۵ عدد= ۱۵ گرم پودر ژلاتین
مواد لازم فیلینگ:
موز نگینی خرد شده یک دوم پیمانه
چیپس شکلات یک سوم پیمانه
گردو نگینی ریز خرد شده یک سوم پیمانه
طرز تهیه:
برای درست کردن پودینگ وانیلی: شیر، شکر و نشاسته ذرت را در قابلمه ای بریزید و با همزن دستی هم بزنید تا یکدست شوند. قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید و تخم مرغ را هم اضافه کنید. مدام هم بزنید تا کم کم شروع به غلیظ شدن کند و به غلظت ماست (یا فرنی) برسد. قابلمه را از روی حرارت بردارید و خامه و وانیل را اضافه کنید و سریع هم بزنید تا یکدست شوند. یک کیسه پلاستیکی را روی پودینگ بگذارید تا رویه نبندد، قابلمه را کنار بگذارید تا پودینگ کاملا هم دمای محیط شود. وقتی دمای پودینگ پایین آمد و سرد شد کِرِم پنیری را درست کنید.
پنیر را در کاسه ای بریزید و با همزن برقی هم بزنید تا کمی باز شود، پودر قند را اضافه کنید و هم بزنید سپس خامه را اضافه کنید و کمی دیگر هم بزنید تا یکدست شوند.
ورق های ژلاتین را در کاسه آب سرد نرم کنید سپس از آب خارج کنید و کمی فشار دهید، در کاسه دیگری بریزید و یک سوم پیمانه آب سرد روی ورق های نرم شده بریزید و کاسه را روی بخار آب کتری در حال جوش بگذارید و کمی صبر کنید تا ورق ها ذوب شوند. مخلوط ژلاتین و آب را هم بزنید تا از داغی بیافتد سپس همراه پودینگ وانیلی به کرم پنیری اضافه کنید و هم بزنید. مواد که یکدست شدند موز، گردو و چیپس شکلات را هم اضافه کنید و هم بزنید. مایه دسر را در قالب سیلیکونی ریخته و برای یک شب در فریزر بگذارید تا کاملا یخ بزند سپس به راحتی از قالب جدا کنید و در ظرف سرو قرار دهید.
🍲 @bebinobepaz
#شاورماي_مرغ
مواد لازم براي مرينيت مرغ:
سينه مرغ ١ عدد
ماست ٣ -٤ قاشق غذاخوري
پياز ١ عدد
روغن زيتون٢ قاشق غذاخوري
سير ٢حبه
ادويه جات(نمك،فلفل سياه و قرمز،پاپريكا،پودرسير و پياز،زيره سبز)
مواد لازم براي سس طحينه:
ماست ٥-٦ قاشق غذاخوري
ارده:٢ قاشق غذاخوري
روغن زيتون ٢ قاشق غذاخوري
سير ١ حبه
مقداري آبليموي تازه
نمك و فلفل به ميزان لازم
مواد لازم براي وسط ساندويچ:
كاهو ريز خورد شده
خيارشور
گوجه
جعفري ساطوري شده
پياز قرمز خلالي
سماق
نان پيتا يا لواش
طرزتهيه:
ابتدا مرغ را با موادي كه در مرينيت كردن گفته شد مزه دار ميكنيم حدودا ٢٤ ساعت قبل،سينه مرغ را از سمت پهنا به دونيم كنيد و در مواد بخوابانيد بعد از اينكه كاملا مزه دار شد در تابه گريل كنيد فقط خيلي روي گاز نمونه كه آب ميان بافتي مرغ از دست بره كه خشك ميشه،بعد از طبخ كامل مرغ با چاقوي تيز برش هاي نواري به مرغ ميدهيم و حالا سس را تهيه ميكنيم ،براي سس تمام مواد سس با هم ميكس ميشه و كنار گذاشته ميشه و حالاااااا نان را روي تخته كار گذاشته ميتونيد از نان پيتا استفاده كنيد ولي من اينجا از نان لواش كه در سوپر ماركت ها هست و كاملا نرم هست استفاده كردم و به ترتيب ابتدا كاهو بعد گوجه و خيارشور و (پياز و جعفري و سماق )را هم با هم مخلوط ميكنيم و ميريزيم روي مواد و بعد مرغ هاي برش خورده و بعد از آن هم سس طحينه را ميريزم روي مرغ و مقداري سماق(مطابق عكس) و نان را رول كرده وبا كاغذ روغني فيكس كرده و بعد به صورت كج برش داده و ميل ميكنیم
🍲 @bebinobepaz
#آش_جو
جو پوست کنده 1 پیمانه
بلغور گندم یا گندم پوست کنده 1/4 پیمانه
پیاز بزرگ 1 عدد
عدس 1/2 پیمانه
نخود 1/2 پیمانه
لوبیا چیتی 1/2 پیمانه
نعنا 3 قاشق غذاخوری
آب قلم یا استاک کوشت
سبزی آش 500 گرم
پیاز داغ، سیر داغ و کشک به میزان لازم
نمک، فلفل و زردچوبه و زیره به میزان لازم
روغن برای سرخ کردن به میزان لازم
___________________________
مراحل تهیه آش جو
همونطور که میدونین برای پخت آش باید حبوبات آش رو از 24 ساعت قبل از پخت آش در آب خیس کنیم و تو این مدت چندین بار آب اون رو عوض کنیم تا آنزیم هایی که در حبوبات باعث نفخ در زمان هضم میشن، از اون ها خارج بشه. جو رو به همراه گندم خیس می کنیم ( اضافه کردن گندم به دلیل لعاب دار شدن آش هست که در بعضی از دستور ها از برنج استفاده میشه) و همچنین بقیه حبوبات رو به صورت جدا گانه خیس می کنیم. برای پخت آش جو ابتدا پیازمون رو به صورت نگینی خرد می کنیم و همراه با مقداری روغن تفت میدیم تا طلایی رنگ بشه. نمک، زردچوبه و فلفل سیاهو زیره رو اضافه می کنیم و سپس اگر آب قلم یا استاک رو از قبل آماده کردین اضافه می کنیم و در غیر اینصورت 10 پیمانه آب رو به قابلمه اضافه می کنیم.
اجازه میدیم تا آب به جوش بیاد و بعد جو و گندم پوست کنده رو اضافه می کنیم
بعد از یک ساعتی که از پخت جو گذشت، عدس رو اضافه میکنیم ولی اگر عدس رو جدا پخته بودین، باید بعد از پخت کامل جو اون رو به قابلمه اضافه کنیم. درب قابلمه رو به صورتیکه کاملاً کیپ نباشه قرار میدیم تا جو همراه با عدس بپزه.
من همیشه لوبیا و نخود رو جداگانه می پزم و بعد به آشم اضافه می کنم. بنابر این وقتی عدس پخت، نخود و لوبیا رو بعد آبکش کردن به آش اضافه می کنم. و بعد سبزی آش رو اضافه میکنیم. و آش رو چند بار به هم میزنیم تا همه مواد درون آش به صورت یکنواخت پخته بشن و در ضمن آش ته نگیره برای درست کردن نعنا داغ، 6 قاشق غذاخوری روغن رو داخل تابه می ریزیم و بعد از اینکه روغن کمی داغ شد، 3قاشق پودر نعنا خشکی رو که داشتیم به روغن اضافه می کنیم. حالا در اواخر پخت، نعنا داغ رو به آش جو اضافه می کنیم و بعد اجازه میدیم تا جا آش جا بیفته. در این مدت هم چندین بار آش رو به هم میزنیم تا آش ته نگیره. بعد از جا افتادن آش اون رو در ظرف مورد نظر کشیده، کمی صبر می کنیم تا روی آش کمی خنک بشه، سپس با مقداری پیاز داغ، سیر داغ، نعنا داغ و در صورت تمایل با مقداری کشک اون رو تزئین می کنیم.
🍲 @bebinobepaz
#كوكو_دال_عدس (عدس قرمز)بسيار خوشمزه😍
طرز تهيه:
دو پيمانه دال عدس را رو با آب میپزيم تانرم بشه بعد داخل آبكش مي ريزيم تاآب اضافیش گرفته بشه بعد داخل مخلوط كن مي ريزيم تا کاملا یکدست بشه بعد يه پياز و يه هويج رنده شده (من هويج نداشتم واضافه نكردم😊)دو تا تخم مرغ ،آرد نخودچي دو ق غ ،پنیر پارمزان دو ق غ ،نمک و فلفل را به مخلوط اضافه می کنیم و هم می زنیم تا جایی که به شکل خمیری یکدست بشه بعد در روغن داغ، سرخ می کنیم.
🍲 @bebinobepaz
#کیک_سورپرایز_اسفناجی
مواد لازم:
۴عدد تخم مرغ درشت (هم دمای محیط)
۶۰گرم آرد سفید قنادی
۳۰گرم نشاسته ذرت
۷۰گرم شکر دانه ریز
۴۰میلی لیتر روغن مایع
۴۰میلی لیتر شیر سرد
پوره اسفناج(۳ق غ با کمی گلاب مخلوط شود)
۱ق چ وانیل__۱ق چ سرکه__۱ق غ عسل
کره برای چرب کردن قالب
قبل از هرکاری فرتون رو روی دمای ۱۶۰الی۱۷۰درجه سانتی گراد روشن کنید وبزارید داغ شه.قالب ۳۰×۴۰سانت رو با کره چرب کنید وکاغذروغنی انداخته وکاغذ رو هم با کره کمی چرب کنید.زرده وسفیده رو از هم جداشود.سفیده رو با نصف شکر وسرکه انقدر هم بزنید تا فرم بگیره واز ظرف نریزه وبزارید کنار.زرده رو با وانیل ونصف شکر با همزن بقدری هم بزنید که حجمش دوبرابر وکشدار شه.عسل +روغن مایع وشیر رو اضافه وبا همزن هم بزنید.حالا همزن رو بزارید کنار واز این به بعد با لیسک کار کنید.نشاسته وآرد رو ۳بار از الک رد کرده ودردومرحله افزوده وهم بزنید وبعد سفیده در دومرحله اضافه وهمزده لازم نیست بصورت دورانی هم بزنید چون نمیخوایم پف کنه.مواد رو به دوقسمت تقسیم کنید وبه یکی از ظرفها ۲ق غ پوره اسفناج بزنید.مواد رو داخل قیف بدون ماسوره بریزید وطبق تصویر بصورت راه راه بریزید.ظرف را ۳بار به زمین بکوبید تا حبابهای هوا خارج بشه وداخل فر طبقه وسط بزارید (فن حتما روشن باشه)به مدت ۱۲الی۱۴دقیقه وبعد از فرخارج کنید.کیک رو برگردونید بزارید یکم خنک شه کاغذروغنی رو ازش جدا کنید.وبه اندازه دیواره قالب کمربندیتون کیک رو برش بدید(طبق کلیپ عمل کنید).
برای مواد داخل کیک مواد چیز کیک رو میریزیم 200 گرم خامه صبحانه رو با 200 گرم پنیر خامه ای و1پیمانه پودر قند خوب هم بزنید و1/5ق غ پودرژلاتین رو با نصف لیوان آب سرد به روش بن ماری شفاف کرده واز حرارت که افتاد به مواد اضافه کنید
ویک قاشق پوره اسفناج رو هم اضافه وهم بزنید وبریزید داخل کیک وبزارید تو یخچال بمدت ۴الی ۵ساعت تا خوب ببنده.روشو با خامه فرم گرفته ماسوره زدم وپود پسته الک کردم وبا میوه تزیین کردم.
برای مغز کیک میتونید محلبی یا پودینگ دلخواهتونو بریزید فقط مواد باید طوری باشه که سفت بشه وگرنه موقع برش میزنه بیرون وتمیز درنمیاد.یا مثلا ژله بریزید چون آبکیه جذب کیک میشه .میتونید گاناش هم استفاده کنید خلاصه مایه ژلاتین داشته باشه مثل مواد چیز کیک بهتره.
🍲 @bebinobepaz
آبگوشت
نخود و لوبياي سفيد باهم دو سوم ليوان
گوشت گوسفند با استخوان و چربي ٣٠٠گرم
گوجه فرنگي ٢عدد متوسط
پياز يك عدد
سير يك حبه(پودرسير يك ق.چ)
سيب زميني ٢ عدد
رب گوجه فرنگي 1 قاشق غذاخوری
ليمو عماني يكعدد
مرزه خشك به دلخواه يك ق.چ
نمك ، فلفل به مقدار لازم
.
نخود و لوبيا رو از شب قبل در اب خیس کنید. گوشت را همراه چربی و استخوان به همراه نخود و لوبیا و 1 عدد پیاز،يك حبه سیر و گوجه فرنگی های که پوست گرفته اید يا گوجه خشك ،ليمو عماني و مرزه در ظرف مناسبی بریزید و شش برابر حجم آنها آب از قبل جوشیده سرد اضافه کنید.نمك و كمي فلفل اضافه كنيد.
اگر از ظرف مخصوص دیزی استفاده میکنید حتما از شعله پخش کن استفاده کنید ( این ظرف زمان پخت را طولانی تر ولی طعم دیزی را بهتر و جا افتاده تر میکند ) ، در تمام مراحل پخت دقت کنید که شعله زیر ظرف ملایم باشد تا غذا ارام ارام جا بیفتد.يك ربع آخر پخت رب و تفت بديد و بعد به آبگوشت اضافه كنيد،سيب زمينيهارو هم يك ربع الي نيم ساعت آخر اضافه كنيد.
🍲 @bebinobepaz
13.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#لازانیا_در_نان_باگت 👌👆👆😍😍
🔶️ سالمبخورید و از معجزات طبیعی لذت ببرید
🍲 @bebinobepaz