ببین و بپز( آشپزی)
كوكي 🍲 @bebinobepaz
اين كوكي رو هفته هاي پيش درست كردم !خودم خيلي دوستشون داشتم☺️طعم شكلات و پرتقال،بادوم و گردو مزه بهشتي خاصي به اين كوكي ميده😋.
خمير شكلات اسپرسو:
يك و يك دوم پيمانه آرد
يك دوم ق غ پودر اسپرسو
يك دوم پيمانه پودر كاكائو
يك پيمانه كره به دماي محيط رسيده
يك پيمانه پودر قند
يك ق چ وانيل مايع
يك پيمانه گردو خورد شده
.
سبله پرتقال:
يك و يك چهارم پيمانه بادام خام
يك پيمانه پودر قند
سه چهارم پيمانه كره به دماي محيط رسيده
سه ق غ رنده پوست پرتقال(سه عدد پرتقال)
يك عدد تخم مرغ بزرگ
يك ق غ اب ليمو ترش تازه
يك و يك دوم پيمانه آرد
يك پيمانه كرنبري خشك و خرد شده
طرز تهيه:
در يك ظرف بزرگ ابتدا آرد ،پودر كاكائو ، اسپرسو رو مخلوط كنيد.
در ظرف ديگري كره ،شكر و وانيل رو با همزن برقي زده تا نرم بشه بمدت 3-4 دقيقه.
كم كم ارد رو به مواد تر اضافه كرده و يك پيمانه گردو خورد شده رو هم به مواد اضافه و مخلوط كنيد. خمير اماده شده رو درون نايلون بسته و در يخچال استراحت بديد.
خمير سبله پرتقالي:
بادام تازه و پودر قند رو در فودپروسسر ريخته و چند پالس زده تا مثل ماسه بشه نه خيلي پودر كنار گذاشته!
كره و رنده پوست پرتقال رو زده تا نرم و حجم دار بشه.بمدت 2-3دقيقه !
مخلوط بادام رو به كره اضافه كرده و تا حدي با هم بزنيد كه فقط مخلوط بشه. تخم مرغ و اب ليمو تازه رو اضافه كرده زده ،آرد رو اضافه كنيد زده تا مخلوط بشه.
كرنبري خشك رو اضافه كرده تا حدي هم بزنيد كه فقط مواد مخلوط بشه.
خمير رو در نايلون پلاستيكي بگذاريد درون يخچال تا استراحت كنه. .
ظرف مربع هشت اينچ رو با سلفون كاور كنيد و خمير سبله پرتقال رو توي قالب پرس كنيد و صاف كنيدش و با سلفون روش رو پوشانده و دوباره بگذاريد توي يخچال تا كاملأ خودش رو بگيرم يك ساعت .
و بعد از يك ساعت قالب رو از يخچال در اورده سلفون رو برداشته قبلش خمير شكلاتي رو از يخچال خارج كرده به دماي اطاق رسونده .
خمير شكلاتي رو روي خمير پرتقالي كه سرد هست گذاشته و تمام سطح خمير رو با خمير شكلاتي پوشش بديد و روي سطح خمير شكلاتي رو كاملأ صاف كنيد روي ظرفتون رو سلفون كشيده بگذاريد يك ساعت يا شب تا صبح در يخچال استراحت كنه !
خمير رو از يخچال خارج كرده از قالب به راحتي جدا كنيد و سلفون ها رو برداشته .
روي سطح خمير رو با وردنه به ارامي صاف کنید و أطراف خمير رو با چاقو صاف كنيد!
حالًا خمير رو 5x20 سانتي متر برش بزنيد .
هر يك رو جدا در سلفون پيچيده و بگذاريد در يخچال.
هر يك از اين مستطيل ها رو به قطر سه سانتيمتر برش بزنيد .
🍲 @bebinobepaz
هدایت شده از تبلیغات پربازده ببین و بپز
📣📣موسسه کوثر الرسول(ص) برگذار میکند.
((دوره آموزشی طب سنتی و سلامت انسان))
...........شروع دوره ۲۲بهمن..........
⭕مباحث این دوره
✔مزاج شناسی
✔حجامت در اسلام
✔گیاهان دارویی
✔علت بیماری ها
✔تاثیر غذای سالم بر آناتومی انسان از دیدگاه قرآن کریم.
⭕مطالب قابل تدریس در این دوره برگرفته از کلاس های دکتر خیراندیش و کتاب قانون در طب بو علی و کتاب قانون چه میباشد.
⭕مدرس دوره حجت الاسلام امجدیان مولف کتاب( پیشگیری و درمان با طب اسلامی) و شاگرد استاد خیر اندیش میباشد که شرکت کنندگان میتوانند این کتاب را در انتشارات زائر حرم مطهر حضرت معصومه(س) تهیه کنند.
کلاس ها در روزهای چهار شنبه و پنج شنبه با کمترین قیمت.
🔻 تلفن ۰۹۹۰۳۵۲۵۹۰۷ ۰۹۱۸۳۳۳۲۹۶۲ از متقاضیان گرامی در ابتدا ثبت نام به عمل می آید و در صورت به حد نصاب رسیدن کلاس برگزار میگردد و هزینه هرکلاس دریافت میشه.
🔴ضمنا خوابگاه برای متقاضیان شهرستانی میباشد.
✔آدرس. قم شهرک امام حسن مطهری شمالی موسسه کوثرالرسول
ارتباط با ادمین
@Helma2211
#دسر_شکلات_نوتلا 🍫🍫🍮🍮
شیر3لیوان
خامه 200 میلی لیتر
نوتلا 3 ق غ پر
وانیل مقداری
پودرژلاتین 3 ق غ پر
آب سردنصف لیوان
شکلات تخته ای تلخ 100 گرم
شکردرصورت تمایل 3 تا4 ق غ
رسپی
ابتدا پودرژلاتین راباآب سردمخلوط کرده بنماری میکنیم شیرراروی حرارت گذاشته وقتی گرم شدخامه که دردمای محیط بوده اضافه میکنیم وهم میزنیم وانیل هم اضافه کرده کاملا مخلوط میکنیم
اگه دوست داشتی دراین مرحله شکراضافه کنیدولی به خاطروجودنوتلا احتیاجی نیست بسته به ذائقه خودتون داره سپس شیرراازحرارت برداشته شکلات تخته ای هم ازقبل بنماری میکنیم ترکیب نوتلا وشکلات تلخ عالی میشه
سپس نوتلا روبه شکلات آب شده اضافه میکنیم ژلاتین هم میریزیم باهمزن دستی مخلوط کرده تایکدست بشه سپس درقالب میریزیم من درقالب تکسچر ریختم
به مدت 4 الی 5 ساعت دریخچال قرارمیدهیم تاببندد کسانی که عاشق شکلات ونوتلا هستندحتما ازاین دسرلذت میبرندنوش جااان 🌺🌺
.
🍲 @bebinobepaz
#پَهتى_چغندر يا پَتى چُنْدُر (چُندَر) يکی دیگه از غذاهای اصیل #زمستونی ما #بوشهر یاست که روزای ابری و بارونی خیلی میچسبه ، اما متاسفانه کم کم داره فراموش ميشه . این #غذای_گیاهی هم با برنج و هم با #نون سرو میشه که من با نون بیشتر دوست دارم .
مواد لازم: چغندر ،گشنيز و شنبليله، سير، لوبیاچشم بلبلى ماش ،پیاز ، تمر هندی و روغن برای سرخ کردن ، ادویه وفلفل ونمک ...
طرز تهیه:
چغندر رو خرد میکنیم وبا حبوباتمون و كمى آب میپزیم ،وقتی خوب پخته شد توی صافی میریزیم تا آبش گرفته بشه و باگوشت کوب له میکنیم ،بعد پیاز رو جدا سرخ میکنیم سیر و سبزى( گشنيز و شنبليله)رو اضافه کرده تفت میدیم تا سرخ بشه ادویه و زرچوبه وفلفل ونمک اضافه کرده کمی تفت میدیم وچغندر وحبوبات له شده رو به پیاز وگشنیز سرخ شده اضافه کرده بعد تمر هندی خیس خورده توی آب رو از صافی رد میکنیم و به عنوان چاشنی به غذامون اضافه میکنیم، ترشی غذا بستگی به ذائقه تون داره .غذا رو باحرارت ملایم میذاریم بپزه که خوب جابیفته.
نكته: آب این غذا نباید زیاد باشه و فراموش نکنین که در ریختن فلفل دست و دلباز باشین . .
🍲 @bebinobepaz
#شیرینی_نارگیلی #شیرینی_خشک
مواد لازم
سفیده ی تخم مرغ 4عدد
شکر 1و1/4لیوان ولی من یه لیوان ریختم
پودر نارگیل 2لیوان
روغن مایع 2ق غ
آبلیمو 1ق چ
قنادا 2ق غ آرد برنج هم میریزن
.
همه ی مواد رو بجز آبلیمو مخلوط کرده اگر پودر نارگیلتون درشته در دستگاه غذاساز بریزید
مولد رو داخل قابلمه ریخته و حرارت رو ملایم کنید تا شکر حل بشه مواظب باشید سفیده نبنده.
در آخر آبلیمو رو اضافه کنید و هم بزنید و شعله رو خاموش کنید. کاغذ روغنی رو داخل قالب پهن کنید مواد شیرینی رو توی قیف بریزید و به مقدار دلخواه و با فاصله ازهم روی کاغذ روغنی بریزید با قاشق چای خوری هم میتونید بریزید بعد اگر نامرتب بود با دست خیس روی شیرینی ها رو کمی صاف کنید و کمی پودر پسته بپاشید داخل فر از قبل گرم شده با حرارت صدو شصت درجه بزارید بعد از نیم ساعت که زیر شیرینیا کمی تعییر رنگ داد چند دیقه هم گریل و روشن کنید حواستون باشه چون زود تغییر رنگ میده بعد از فر خارج کنید وبعد از سرد شدن از کاغذ جدا کنید و نوش جانتون کنید😊😋
🍲 @bebinobepaz
شامی گوشت و سبزیجات
حدود سیصد گرم گوشت چرخ شده رو با حدود دویست گرم گشنیز و جعفری ریز خرد شده(اگه سبزی های محلی شمال مثل چچاق در دسترس داشته باشیم که محشر میشه) و یک دونه پیاز رنده شده و یک دونه تخم مرغ بهمراه زردچوبه، نمک و فلفل خوب مخلوط می کنیم، نیم ساعت میذاریم تا مزه ها با هم تلفیق بشن. بعد مثل کتلت توی روغن سرخ می کنیم. توی بعضی از دستور ها یک گوجه فرنگی متوسط رو هم توش رنده می کنن و یا حتی یک قاشق آب نارنج یا آبلیمو به مخلوط گوشت و سبزیجات اضافه می کنن که همه جورش خوشمزه و عالی میشه. در کنارش میتونیم سیب زمینی و گوجه سرخ شده بذاریم. این شامی هم با برنج و هم با نون سرو میشه.
🍲 @bebinobepaz
#کتلت_مرغ
سینه مرغ
سیب زمینی ۱عدد کوچک
پیاز ۱عدد متوسط
نمک ؛فلفل سیاه،زردچوبه به مقدار لازم
آرد ۱ق غ
طرز تهیه:
سینه مرغ و سیب زمینی رو باهم چرخ کنید.پیاز رو جدا رنده ریز کنید و آبشو با دست بگیرید.همه مواد رو باهم مخلوط و خوب با دست ورز بدید و بذارید ۱الی ۴۵دقیقه یخچال بمونه.بعد تو روغن داغ سرخ کنید نوش جان.
🍲 @bebinobepaz
#دسر_برفی_مغزدار
موادلازم:
شیر ۵ لیوان دسته دار فرانسوی
آرد سفید ۱۲۰ گرم
شکر ۲۰۰ گرم
وانیل ۱ق چ
کره ۱ ق غ
پودرنارگیل به میزان لازم
شکلات با مغز ویفر وفندوق شومیز
شیر،شکر،آرد ووانیل راباهم مخلوط کنیدوروی حرارت مدام هم بزنید تا به غلظت برسدودرآخر کره را افزوده از روی حرارت بردارید.فنجان چایخوری را کمی چرب کنید ومایه را تا نصف داخل فنجانها بریزیدویک عدد از شکلاتهای مغزدار راوسط بزارید ومابقی مایه را روش بریزید تا فنجان پر شود.کمی که تو دمای محیط خنک شد روشون سلفون بکشید وبمدت ۳الی ۴ساعت داخل یخچال بزارید.بعد راحت از فنجان جدا کرده وتو پودر نارگیل بغلتونید وبا پودر پسته ومغز دلخواه تزیین کنید.
نکته؛مایه را که از رو حرارت برداشتید بزارید کمی خنک شه وبعد داخل فنجان بریزید وشکلات رو بزارید.اگر مواد داغ باشه شکلات آب میشه وفرمش رو ازدست میده. تو همین فاصله که گذاشتید خنک بشه باید زود زود همش بزنید رویه نبنده.
بجای شکلات مغزدار میتونید پاپ کیک یا توت فرنگی یا هر چیز دلخواهی بزارید.
پ.ن این دسر ژلاتین لازم نداره وخودش میبنده وراحت هم از قالب جدا میشه.
نوش جان
🍲 @bebinobepaz