eitaa logo
ببین و بپز( آشپزی)
140.5هزار دنبال‌کننده
31.6هزار عکس
4هزار ویدیو
13 فایل
﷽ کانون تبلیغاتی پر بازده "اعتماد" در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/3574071380Ca1a252b0f9 مشاوره رایگان تبلیغاتی شما کپی از مطالب آشپزی برای(مدیران کانال وگروها) #حرااااام و #ممنوع است📛📛 ❌ #برای_پیداکردن_هردستوری_فقط_اسم_مورد_نظر_راسرچ_بزنید ❌
مشاهده در ایتا
دانلود
مرغ شکم پر 🍲 @bebinobepaz
مرغ شکم پر یکی از غذاهای خوشمزه و مجلسی ایرانی هست که در مهمانی ها و مجالس گزینه خوبی برای پختنه  طرز تهیه مرغ شکم پر در شهرهای مختلف ایران متفاوته. مرغ شکم پر را معمولا به دو روش در فر و بدون فر با قابلمه نمک تهیه می کنند. روش من برای درست کردن مرغ شکم پر : من مرغ رو بدون این‌که به پوستش ضربه بخوره درسته شسته و کامل داخل مرغ رو تمیز می کنم و بعد با نمک و زردچوبه و زنجبیل ،پودر سیر و فلفل طعم دار می کنم ،برای داخل شکم مرغ از سبزیجات شمالی و یا اگه در دسترس نبود از گشنیز و جعفری ،پیاز تفت داده شده و گردو و آلو و زرشک و رب گوجه و رب انار ،نمک و زرچوبه استفاده می کنم و داخل شکمش رو پر کرده و با نخ و سوزن دوخته ومیره تو یه ظرف در دار و حدود چهار ساعت داخل فر. در ضمن اطراف و زیر مرغ رو سبزیجات معطر می ریزم مثل هویج و پیاز و کرفس و فلفل دلمه. دقت داشته باشید وزن مرغ نباید از یک و نیم کیلوبیشتر باشه. یک ساعت آخر پخت درب روی ظرف رو بردارید تا روی مرغ طلایی بشه  هویج و سیب زمینی که در کف ظرف چیده شد، به این دلیه که مرغ به کف ظرف نچسبد. به صورت دلخواه می‌تونید از فلفل دلمه ای و فلفل سبز هم استفاده کنید.  نکته مهم در تهیه مرغ شکم پر اینه که مرغ حتما باید پوست داشته باشه به دلیل اینکه مرغ در هنگام پخته شدن پوست آن روغن می‌ندازه، از خشک شدن مرغ جلوگیری می کنه.  موادی که در پر کردن شکم مرغ به کار برده می شه، سلیقه‌ای هستش، شما می تونید از سبزیجات معطر محلی شهر خودتون نیز استفاده کنید. در اواخر پخت روی مرغ با یک عدد فرچه زعفران دم کرده و کره بمالید . 🍲 @bebinobepaz
مواد لازم:  آرد: دو و یک دوم پیمانه  پودر کاکائو: سه قاشق غذاخوری (15 گرم)  نمک: یک هشتم قاشق چایخوری تخم مرغ: دو عدد شکر: یک و یک چهارم پیمانه روغن: یک پیمانه  وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری باترمیلک: یک پیمانه  رنگ خوراکی ژله ای قرمز: یک قاشق چایخوری سرکه سفید: یک قاشق غذاخوری جوش شیرین: یک قاشق چایخوری . . یکی از مواد اولیه کیک های ردولوت باترمیلکه که به راحتی و با مواد اولیه ساده در منزل تهیه می شه، پس با شنیدن نام باترمیلک از پخت کیک صرفنظر نکنید. من همیشه باترمیلک رو از ترکیب شیر و سرکه سفید درست می کنم، در این روش می تونید از همه نوع شیر، با درصد چربی دلخواه استفاده کنید و منظور از سرکه سفید، سرکه های کارخونه ای و بی رنگِ موجود در سوپرمارکت هاست.  شیر رو اندازه گیری کرده و در کاسه ای بریزید. می تونید از شیر هم دمای محیط استفاده کنید یا کاسه شیر رو سه دقیقه روی بخار آب قرار بدید تا ولرم شه. شیر ولرم زودتر به باترمیلک تبدیل می شه (حواستون باشه که منظور از ولرم دمائیه که برای دست قابل تحمله). حالا یک قاشق غذاخوری سرکه سفید روی شیر بریزید و به مدت ده دقیقه به همون صورت در دمای محیط بذارید، بعد از اضافه کردن سرکه و تا پایان این ده دقیقه نه شیر رو هم بزنید و نه کاسه رو تکون بدید. بعد از این مدت می بینید روی شیر حالت بریده و تیکه ای می شه، این همون باترمیلکه. حالا شیر رو هم بزنید و تا زمان استفاده در دستور در دمای محیط کنار بذارید. مواد اولیه رو آماده کنید و روی میز کار بذارید.. ظرف یا پاکت آرد رو با قاشق هم بزنید، پیمانه ها رو با قاشق پر کنید و سر پیمانه رو صاف کنید. آرد رو حتما دو بار الک کنید. تخم مرغ ها و باترمیلک باید هم دمای محیط باشن. برای ردولوت باید روغن مایع بی طعم و بو مثل کانولا، ذرت و آفتابگردان... به کار ببرید و استفاده از روغن های طعم دار مثل هسته انگور، زیتون... و روغن سرخ کردنی جایز نیست. منظور از سرکه در این دستور، سرکه شفاف سفیده.  فر رو روی 180 درجه سانتی گراد معادل 350 درجه فارنهایت یا درجه 4 فر روشن کنید تا گرم شه.  برای کیک های مرطوب بهتره مایه کیک رو بین دو قالب یک اندازه تقسیم کنید تا بهتر و مسطح تر پخته شه و نیازی به صاف کردنِ سطح کیک و لایه کردن برای کرم زدن نداشته باشه. برای این دستور از یک یا دو قالب 20 سانت استفاده کنید. قالب یا قالب ها رو روی کاغذ روغنی قرار بدید، دورش رو با مداد علامت بزنید و بعد دایره مشخص شده رو با قیچی بِبُرید و در قالب بندازید. 🍲 @bebinobepaz
ماهی وقتی کمی یخ زده هست با یک کارد تیز برش میدهیم...اینجوری دیگه برای خرد کردن اگه فشاری وارد بشه ب ماهی بافتش له نمیشه...و حتما کارد باید تیز باشه..وگرنه برای برش فشار وارد میشه و بافت ماهی چون نرمه له میشه. وقتی برش داده شد ..ماهی و در یخچال قرار میدهیم تا یخ زدایی صورت بگیره...کلا برای عمل فریز شدن گوشت ها باید تو ی زمان کمی گوشت یخ بزنه ولی برای یخ زدایی باید زمان طولانی تری باشه تا ب مرور یخ زدایی بشه و بافت گوشت محفوظ بمونه...پس یکی از دلایلی ک خیلی ها میگن گوشت هامون حالا هر نوعی نمیپزه یا سفت میشه یا بو داره و طعم دار نمیشه اینه ک یا مستقیم از فریزر داخل قابلمه و حرارت مییگذارند یا زمان یخزداییشون کوتاهه (مثلا تو اب گرم یا سرد یا مایکرو )میگذارند.. پس برای داشتن یک غذای گوشتی نرم و لطیف حتما از چند ساعت قبل از فریز خارج کنید و در یخچال قرار بدید تا کم کم یخ زدایی بشه.‌‌ خب....بریم سر ماهی. ماهی و هم ک یخ زدایی ش انجام شد. ادویه هایی ک دوست داریم میزنیم. پودر سیر و زنجبیل و لیمو فلفلی و هیچ وقت تو ماهی فراموش نکنید.(نمک .‌فلفل قرمز...زردچوبه) ادویه ها و مخلوط میکنیم و ب سطح بیرونی ماهی ها می مالیم و در یخچال قرار میدهیم کمتر از دو ساعت تا طعم دار بشه..(البته ماهی های شمال میزان استراحتشون کم باید باشه چون بافت گوشت بسیار لطیفه و له میشه). نیاز ب یک قابلمه کوچیک یا ماهیتابه ارتفاع دار داریم و روغن فراوون. وقتی روغن گرم شد.ماهی ها و داخلش قرار میدهیم. ماهی و اول از سمت گوشت قرار بدهید..چون اگه از سمت پوست بگذارید پوست جمع میشه و جدا میشه..و گوشت زیر پوست ک نیمه پخته شده آب میندازه و له میشه...و ظاهر بدی ب ماهی میده... ماهی هم باید با حرارت متوسط رو ب زیاد سرخ بشه..با حرارت کم ماهی حالت ابپزی پیدا میکنه و وا میره.. ماهی سریع گوشتش پخته میشه در کمتر از ده دقیقه. ماهی ک یک طرفش کاملا سرخ شد پشت و رو میکنیم...خودش راحت جدا میشه.. این نکات و رعایت کنید ..تکه های ماهی سرخ شده و برشته و زیبا خواهید داشت... . اگه طرفدار ماهی طعم دارتر هستید. بعد سرخ کردن..تکه های ماهی و دوباره در ماهیتابه قرار بدهید و روی اون آب نارنج و با ادویه های دلخواه مخلوط کنید و بریزید روی ماهی ها.. در قابلمه و بگذارید و حدود ده دقیقه اجازه بدید ک بخار کنه و ماهی ها کمی نرم تر و ترش مزه میشن و ی سس روغن نارنج خوشمزه ایجاد میشه. 🍲 @bebinobepaz
مافینی 🍲 @bebinobepaz
۴ عدد. مواد لازم : آرد.....۳۰۰ گرم خمیر مایه خشک فوری ....۴ گرم شکر .....۵۰ گرم نمک ....نوک قاشق چایخوری کره ....۵۰ گرم آب.......۱۵۰ گرم شکلات خرد شده .....۳۰ گرم طرز تهیه : آرد رو الک میکنیم و نمک و شکر و خمیر مایه رو با آرد مخلوط میکنیم و آب رو کم کم بهش اضافه میکنیم. وقتی همه ی آب رو داخل خمیر ریختیم کره رو که به دمای محیط رسیده به خمیر اضافه میکنیم و همینطور حین ورز دادن شکلات های خورد شده رو داخل خمیر میریزیم و حسابی ورز میدیم . بعد از ۱۰ دقیقه ورز دادن گوشه ی خمیر رو میکشیم اگه کش اومد و نازک شد و نور از اونطرفش پیدا شد یعنی کارتونو خوب انجام دادید و کافیه در غیر اینصورت بیشتر ورز میدیم. . به خمیر اجازه میدیم ۱ ساعت استراحت کنه و بعد در میاریم و خمیر و به ۴ قسمت تقسیم میکنیم. وزن چونه ها به صورت زیر میشه ۱۱۵ گرم ۱۳۵ گرم ۱۵۵گرم ۱۷۵ گرم البته چشمی خودتون میتونید به ۴ قسمت غیر مساوی تقسیمش کنید. هر کدام از چونه ها ی خمیرها رو باز میکنیم و داخلش کره می مالیم. و مطابق فیلم لوله میکنیم و در سینی فر قرار میدیم و روشو سلفون میکشیم تا ۴۵ دقیقه استراحت کنه. بعد از استراحت در میاریم و هر کدام رو از وسط با چاقو میبریم و مطابق فیلم می پیچیم و در قالب مافین که از قبل آماده کرده ایم قرار میدیم. میتونید روشو برای تزیین بادام پرک شده بریزید. حالا اجازه میدیم در داخل قالب ها نیم ساعت دیگه استراحت کنه و بعد از اتمام این زمان قالب های مافین رو در فر ۱۸۰ درجه که از قبل داغ شده قرار میدیم. بعد از اتمام ۳۰ دقیقه مافین ها طلایی می شن و آماده هستن. میتونید روشو گلیز شکلات بدید و کمی پودر قند و بعد سرو کنید. 🍲 @bebinobepaz
آرد ۴ لیوان آب ولرم یک و۱/۴ لیوان خمیرمایه ۱ ق غ پر شکر ۱ ق غ نمک ۱ ق چ روغن زیتون ۲ ق غ سس کچاپ ۱/۲ لیوان ریحان مقداری پپرونی ۱۰۰گرم زیتون حلقه ایی ۱/۴لیوان کوجه گیلاسی مقداری پنیر موزارلا وپنیر چدار به میزان لازم پودر اوراگانو وفلفل سیاه وپاپریکا طرزتهیه :👇 آرد و نمک وشکر وخمیر مایه وروغن زیتون وآب ولرم رو باهم مخلوط کرده وخوب ورز میدیم باید خمیر به دست نچسبه وبعد خمیر رو گرد کرده ودر ظرفی میزاریم و۱ ق روغن زیتون رو روی خمیر می ریزیم وروی خمیر پخش میکنیم وبعد روی ظرف رو بادستمال تمیزی می پوشانیم ویک ساعت الی یک ساعت ونیم در جای گرمی استراحت میدیم . بعد از استراحت خمیر رو در سینی که چرب کرده ایم پهن میکنیم. بعد سس کچاب باطعم ریحان رو روی خمیر پخش میکنیم. پپرونی رو حلقه ایی برش می زنیم وروی سس می زاریم. بعد گوجه های گیلاسی وزیتون حلقه ایی رو هم اضافه کرده ودر آخر پنیر چدارو پنیر موزارلا رو روی کل مواد پخش میکنیم وبعد ریحانه ها رو روی پنیر می ریریم وپودر آویشن وپاپریکا روی کل مواد می ریزیم وبعد در فر ۱۸۰به مدت ۲۰دقیقه قرار میدیم ونوش جان 🍲 @bebinobepaz
کوفته ی شوید باقالی 🍲 @bebinobepaz
کوفته ی شوید باقالی این کوفته اصالت اصفهانی داره . مواد لازم و طرز تهیه : باقلا پوست گرفته :۲لیوان برنج نیم پز:۱پ گوشت چرخکرده:۳۰۰گرم نمک ،فلفل سیاه ،زردچوبه، دارچین شوید خشک یا تازه: ۵ق غ رب‌گوجه :۲ق (من‌اضافه کردم) پیاز:۲عدد تخم مرغ:۱عدد آلو بخارا: ۱۰عدد زعفران غلیظ باقلا و برنج نیم پز و تخم مرغ و شوید و پیاز آب گرفته شده و گوشت رو همراه ادویه ها ، داخل بلندر ریخته و چند بار میکس می کنبم تا حسابی منسجم بشه. مواد رو به شکل کوفته در میاریم و در یخچال به مدت یه ساعت استراحت می دیم که هم خنک بشه و هم مزه دار. پیاز دوم رو تفت بدین و رب‌گوجه و زردچوبه اضافه کنین و آب جوش و اجازه بدین جوش بیاد. بعد کوفته ها رو یکی یکی به سس در حال جوش ، انتقال میدیم میذاریم ده دقیقه با شعله زیاد بمونه که مواد درون سس منسجم شن ، بعد شعله رو کم کنین . یه لیوان باقالی و ۲قاشق شوید و ۵تا آلو رو کنار کوفته ها می زاریم تا بپزه . رفقاها ابن کوفته ی سنتی بی نظیره 😍 حتما یه کاسه سس شامل باقالی و شوید و آب کوفته داشته باشین و لقمه های ک‌فته و نون سنگک رو داخلش بزنیین و میل کنیبن 😍😍 نوووووش جان🙏🏻 پ ن: اصالت این غذا اصفهانیه اصفهانی های محترم این غذا رو بدون رب گوجه درست می کنن و رنگ سبز داره ، من جسارتا با اجازه ی اصفهانی های عزیز، کمی رب برای رخ بهترش اضافه کردم🙈 🍲 @bebinobepaz
لیمو : ۲ کیلو شکر : ۲ کیلو سر و ته لیموها رو زدم و به ورقه های نازک برش زدم و دونه های لیمو را در آوردم (حتما باید در بیارید چون تلخ میشه) حالا در شیشه ی خشک و تمیز یک لایه لیمو ریختم و روش یک لایه شکر روی لیموها ریختم وقتی شیشه پر شد لایه آخر رو شکر ریختم و در شیشه رو روش گذاشتم و محکم بستم جلو افتاب (جلو پنجره) گذاشتم تا دو روز بهش دست نزدم بعد از دو روز با یک قاشق بلند هم زدم درشو گذاشتم و هر دو روز یکبار هم زدم تا شکر آب بشه و جذب لیموها بشه و تا چهل روز هر دو روز یکبار هم بزنید تا لیموها خوش طعم و خوش رنگ بشن و بعد از چهل روز بزارین یخچال. نکته: حتما باید لیموها زرد رنگ و گوشتی باشن. لیموها رو وقتی میشورید حتما باید خشک کنید حتما حتما باید دونه هاشونو در بیارید وگرنه تلخ میشه. میتونید دو سه ورق لیمو رو موقع خوردن چای داخل چایتون بریزید خوشمزه میشه😋 قاشق رو جوری باید بزنید که به ته شیشه بخوره تا شکری که ته نشین شده حل بشه. دوستان خیلی خوشمزست حتما درست کنید 🍲 @bebinobepaz