eitaa logo
ببین و بپز( آشپزی)
141.8هزار دنبال‌کننده
31.4هزار عکس
3.9هزار ویدیو
13 فایل
﷽ کانون تبلیغاتی پر بازده "اعتماد" در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/3574071380Ca1a252b0f9 مشاوره رایگان تبلیغاتی شما کپی از مطالب آشپزی برای(مدیران کانال وگروها) #حرااااام و #ممنوع است📛📛 ❌ #برای_پیداکردن_هردستوری_فقط_اسم_مورد_نظر_راسرچ_بزنید ❌
مشاهده در ایتا
دانلود
#میگو_سوخاری با سیب زمینی😍 میگو ها رو بعد اینکه پاک کردید با کمی پودر سیر،پودر پیاز،پاپریکا و فلفل سیاه و‌نمک مزه دار کنید و بعد اول تو تخم مرغ بغلتونید بعد آرد گندم و دوباره تخم مرغ و بعد آرد سوخاری و تو روغن با شعله ی ملایم سرخ کنید.... 🍲 @bebinobepaz
ته چین یونانی 🍲 @bebinobepaz
ته چین یونانی مواد لازم :👇 برنج 4 پیمانه ماست همزده (یونانی) 3 لیوان زرده تخم مرغ 4 عدد نمک و فلفل به میزان لازم زعفران به مقدار زیاد دستور پخت :👇 ۱.اول از همه مرغ رو با پیاز نگینی شده و نمک و فلفل و زردچوبه و مقداری زعفران میپزیم و تکه تکه و یا ریش ریش میکنیم. ۲.برنج را از چند ساعت قبل با نمک خیس میکنیم. ۳.زرده های تخم مرغ را جدا میکنیم و در کاسه میریزیم و فلفل سیاه و زعفران سائیده رو بهش اضافه میکنیم و خوب مخلوط و هم میزنیم تا بوی زرده کامل گرفته بشه(من همیشه این کارو میکنم و هیچ وقت هم تهچینم بوی بد تخم مرغ نمیگیره) ۴.حالا ماست سفت و پرچرب رو اضافه کنید،بهتره از ماست همزده یا ماست یونانی استفاده کنید چون در طعم تهچین بسیار اثر مطلوبی داره. ۵.در پایان نمک اضافه و مواد رو هم بزنید و روی ظرف رو بپوشانید و حداقل برای ۲ ساعت در یخچال قرار بدید تا زعفران خوب رنگ بندازه و طعم مواد به خورد هم بره. ۶.حالا برنج رو آبکش کنید و صاف کرده و بعد به مواد ماست اضافه و مخلوط کنید. ۷.مخلوط ماست و برنج را به دو قسمت تقسیم کنید . ۸.کف قالب یا قابلمه مورد نظرتون رو با روغن خوب چرب کنید،دست و دلبازانه روغن بریزید(استثنا)چون در طلایی شدن تهچین خیلی نقش داره... ۹.نیمی از مواد ماست و برنج روکف قابلمه بریزید وخوب پرس کنید و بعد مرغهای تکه شده رو روی اون بچینید. در این مرحله بعد از چیدن مرغها با پشت قاشق کمی روی آنها فشار دهید تا به لایه برنج بچسبند در غیر این صورت بعد از پخت دولایه تهچین از هم جدا میشن... لایه مرغ را کمی با فاصله از دیواره قابلمه بچینید در غیر اینصورت مرغها میسوزن و نمایی زشتی تهچین پیدا میکنه! بعد بقیه برنج رو روی مرغها بریزید و صاف کنید. 🍴اگر تهچین رو در قابلمه درست کردید زیرقابلمه شعله پخش کن بذارید و بگذارید روی حرارت تا تهچین طلایی بشه. 🍴اگه توی قالب ریختید و خواستید در فر اون رو بپزید ،روی قالب رو با فویل بپوشانید و چند سوراخ روی فویل ایجاد کنید تا بخار برنج در زمان پخت خارج بشه و برنج شفته و نمدار نشه. قالب را در فر 180 درجه قرار بدید برای حداقل یک ساعت تا زمانی که تهچین طلایی بشه. 🍲 @bebinobepaz
رول سبزیجات پنیری 🍲 @bebinobepaz
رول سبزیجات پنیری موادلازم: 3 عدد تخم مرغ 1 عدد فلفل چارلستون (ریز خرد شده) 1 عدد سیب زمینی (رنده شده) 1عدد هویج (رنده شده) نصف لیوان روغن مایع نصف لیوان ماست 1 قاشق چای خوری نمک 1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم و یا 2.5 قاشق چای خوری) 1.5 لیوان آرد مقداری جعفری ریز خردشده مقداری شوید ریز خرد شده برای داخل رول: 300 گرم پنیر خامه ای 1 قاشق غذاخوری پنیر لبنه طرز تهیه: تخم مرغ ، روغن و ماست را باهم مخلوط کنید سبزیجات را اضافه کنید دوباره هم بزنید آرد ، بکینگ پودر ، نمک اضافه کنید مایع کیک آبکی به دست آورید داخل سینی فر که کاغذ روغنی انداختید بریزید ودر فر 180 درجه تا زمانیکه روی کیک سرخ شود بپزید بلافاصله بعد از اینکه کیک را از داخل فر بیرون آوردید بدون اینکه کاغذ کیک را جدا کنید از طرف بلند رول کنید بعد از اینکه کیک سرد شد رول را آرام باز کنید و روی کیک پنیر لبنه و پنیر خامه ای بمالید آرام آرام در حالیکه کاغذ را جدا میکنید کیک را رول کنید. کیک رولی را با سلفون بپوشانید و 3_2 ساعت استراحت بدید(در یخچال) سپس سلفون را جدا کنید و به ضخامت یک انگشت برش بزنید و سرو کنید. . 🍲 @bebinobepaz
#خورش_کرفس 🍲 @bebinobepaz
کرفس هارو اندازه دلخواه خرد و سرخ میکنیم میزاریم کنار، پیاز رو نگینی خرد میکنیم و تفت میدیم گوشت رو اضافه میکنیم و تفت میدیم فلفل و زردچوبه رو هم اضافه میکنیم . اصل سبزی خورش کرفس جعفری و نعناع هست که کاملا باید خرد بشه و بعد سرخ کنید و به خورش اضافه کنید و هرچقدر ریزتر خرد بشه خورش بهتری خواهید داشت، اکثرا دوست دارن همین دوتا طعم تو خورش باشه ولی خوب ما یه مقدار سبزی قرمه هم میریزیم ،نعناع رو هم به صورت خشک دو قاشق جدا تفت میدم و به خورش اضافه میکنم خیلی نعناع خشک نریزید چون بعد از پخت تلخ میشه ،کرفس هارو اضافه میکنیم و میزاریم با دو لیوان آب بپزه میتونید آب بیشتری اضافه کنید بستگی داره خورش پر آب دوست داشته باشید یا نه... ده دقیقه ی آخر پخت لیمو عمانی یا پودرش و کمی آبغوره و نمک اضافه میکنیم و میزاریم جا بیفته ، به نظرم آبغوره چاشنی خیلی خوبی برای خورش کرفسه... 🍲 @bebinobepaz
#سالاد_بروکلی_ذرت 🍲 @bebinobepaz
ذرت 3 لیوان_ازکنسروذرت هم می تونین استفاده کنین بروکلی 1لیوان خردشده_من بروکلی راحدوددو سه دقیقه داخل ابجوش میندازم کمی که جوشیدخارج می کنم وبلافاصله داخل اب سردقرارمیدم به این صورت هم بافتش کمی نرم میشه وهم رنگش حفظ میشه_ خیارشورخردشده 1لیوان هویج خردشده 1/2لیوان_می تونین هویج راکمی بپزید_ ژامبون درصورت دلخواه 1/2لیوان نمک،فلفل،ابلیمو،سس مایونزبه اندازه کافی کلم سفیدخردشده 1لیوان که من کلم نریختم. همه موادراباهم مخلوط کنید،سس مایونزرابامقدارکافی نمک،فلفل،ابلیمو مخلوط وپس ازسردشدن کامل موادبه ان اضافه کنید،هم بزنیدودریخچال بگذاریدتاسالادسردشودوموادطعم دار، *مقدارسس مایونزبه دلخواهه ومی تونین ان را باماست نیزمخلوط کنید. *میزان موادرابه دلخواه می تونین کمتریابیشترکنید. *به جای ژامبون می تونین ازسینه مرغ پخته وتکه شده هم استفاده کنید بینظیره عاشقش میشین . 🍲 @bebinobepaz
فسنجون با جوجه شکم پر 🍲 @bebinobepaz
فسنجون با جوجه شکم پر یک عدد پیاز رو رنده زدم و در روغن تفت دادم تا طلایی رنگ بشه سپس یک و نیم پیمانه گردو آسیاب شده را اضافه کرده و پس از تفت دادن بیشتر از نصف پیمانه رب انار ملس و کمی زعفران و نمک ریختم. سپس سه لیوان آب سرد اضافه کردم و حرارت رو ملایم کردم تا گردو به آرومی روغنشو پس بده و جا بیفته (حدود چهار ساعت زمان میبره). یک عدد پیاز متوسط رو خورد کرده و روی حرارت ملایم قرار دادم تا طلایی رنگ بشه سپس به مقدار کافی گردو خورد شده و زرشک و آلو به همراه کمی نمک و زردچوبه و یک ق رب انار ریختم و بعد از تفت دادن از روی حرارت برداشته و مواد را داخل شکم مرغ ریختم و با نخ و سوزن شکم مرغ رو دوختم و مرغ رو با نوک ق چ پودر زعفران در روغن سرخ کردم و کنار گذاشتم یک عدد پیاز خرد کردم و با زردچوبه و نمک و فلفل و کمی پودر زنجبیل در کمی روغن تفت دادم و مرغ رو اضافه کردم و چهار لیوان آب ریختم تا با حرارت ملایم بپزه. نیم ساعت آخر پخت مرغ رو به آرومی به ظرف فسنجون منتقل کردم. ‌ ✔من چون از مدت زمان پخت جوجه محلی مطمئن نبودم اونو جداگانه پختم چون مرغ شکم پر اگه بیش از اندازه بپزه وا میره. ✅فسنجون رنگ تیره با ذائقه اهل خونه ما بیشتر جور در میاد شما می تونید مقدار رب انار رو کمتر بریزید. ✔همیشه برای درست کردن مرغ شکم پر سعی کنید مرغ های کوچیک با وزن یک کیلو و ششصد تا هفتصد گرم رو انتخاب کنید. ✅و اما ته دیگ😍 نون لواش رو با قیچی برش زدم و مقدار کافی روغن و دو سه ق زعفران دم کرده غلیظ کف قابلمه چدن ریختم و نونها رو کف قابلمه چیدم و بعد از اضافه کردن برنج با حرارت کاملاً ملایم حدود یک ساعت و ربع بهش زمان دادم. ‌‌ 🍲 @bebinobepaz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#پاستیل_خونگی 🍲 @bebinobepaz
یک بسته ژله با طعم دلخواه دو قاشق غذاخوری پودر ژلاتین نصف لیوان آب سرد .. یک قاشق غذاخوری گلوکز مایع همه رو باهم بریزید تو یه ظرف و مخلوط کنید بعد بزارید روی بخار آب کتری یا سماور تا ذرات تو آب حل شه و هیچ ژلاتین حل نشده ای باقی نمونه قالب های شکلات یا یخ رو چرب کنید و مایع رو بریزید داخلشون و بذارید داخل یخچال..دو ساعت کافیه تا ببندن...اگه عجله دارید نیم ساعت بزارید فریزر . بعد از اینکه از قالب بیرون آوردید دستتون رو خیلی کم چرب کنید و پاستیلا رو باهاش چرب کنید روغن باعث میشه هم شفاف بشن و هم به هم نچسبن.. میتونید پاستیلا دو تو نشاسته ذرتم بغلتونید خوشگل میشه . پاستیلا رو تو ظرف در بسته تو یخچال نگهداری کنید و یک ربع قبل از خوردن بیرون بیارید تا کمی نرم بشن ( گلوکز واسه کشدار شدن پاستیل و براق شدنشه میتونید نریزید ولی باشه بهتره) 🍲 @bebinobepaz
رولت حلوای موزی زعفرانی و کاکائویی 🍲 @bebinobepaz
رولت حلوای موزی زعفرانی و کاکائویی آردگندم300گرم پودرقند200گرم کره200گرم گلاب1-2لیوان موز2عدد پودر زنجبیل 1ق م پودر کاکائو3 ق غ زعفران به مقدار لازم پودر نارگیل برای تزئین پودر گل محمدی برای تزئین طرز تهیه: کره یا روغن جامد رو در ماهیتابه مسی ریخته و روی حرارت ملایم قرار میدیم تا ذوب بشه. بعد آرد رو به ماهیتابه اضافه کرده روی حرارت ملایم تفت میدیم تا از حالت خام بودن خارج شود و کمی کرمی رنگ بشه. با قاشق چوبی باید آرد رو از همه قسمت زیرو رو کنیم تا نسوزد و کل آرد رو با کره مخلوط میکنیم. اگر احساس کردید مقدار روغن کم هستش میتونین خیلی کم روغن مایع اضافه کنید،روغن زیاد نریزیم چون حلوا بعدا روغن خودش رو پس میدهد. تفت میدهیم و مدام هم میزنیم تا نسوزد. وقتی حلوا کرمی رنگ شد و از حالت خامی خارج شد حالا تابه رو از روی حرارت برداشته و پودر قند و پودر زنجبیل رو اضافه کرده و آنقدر هم میزنیم تا کاملا یکدست بشن. برای طعم بهتر 1 ق غ عسل هم میشه اضافه کنید. برای اینکه حلوای دورنگ داشته باشیم گلاب رو به دو قسمت تقسیم میکنیم به یکی زعفران و به یکی دیگه پودر کاکائو اضافه میکنیم و میگذاریم روی حرارت تا بجوش بیاد،سپس به آرد و کره اضافش میکنیم. وقتی گلاب دم کشید و کاملا حل شدن،مواد حلوا رو به دو قسمت تقسیم کرده و به یک قسمت گلاب زعفرانی و به دیگری گلاب کاکائویی رو کم کم به مواد اضافه کرده و همزمان هم میزنیم تا حلوا یکدست بشه. اگه هنوز حلوا از هم جدا میشه باز هم گلاب اضافه کنید. توی یه سینی یه کیسه فریزر تمیز پهن میکنیم و حلوا رو پهن میکنیم روی کیسه و یک عدد موز میگذاریم وسط و بعد حلوا رو رول میکنیم .هر دوتارو به این شکل رول میکنیم و در یخچال میگذاریم . وقتی حلوا سفت شد میاریمش بیرون و تیکه تیکه اش میکنیم. قسمت تزئین دلبخواهی هستش من خودم از پودر نارگیل و گل محمدی استفاده کردم اگه دوست داشتید پودر پسته روی آن بپاشید. فقط نکته ی مهم اینجاست که این حلوا چون موز داره نباید بیشتر از یک روز بمونه . ❤️ @bebinobepaz
سالاد سبز 🍏 🍲 @bebinobepaz
طرز تهيه سالاد سبز 🍏 كاهو ، خيار ،كرفس ، كلم بروكلي ، سيب سبز فرانسوي اختياري ، آواكادو ( به جاي آواكادو ميتونيد كدو سبز بذاريد) سس و چاشني اين سالاد 👇👇 .جعفري خرد شده يك پيمانه ريحان ١٠ برگ پودر آويشن١/٤ قاشق چايخوري سيرتازه ٢ حبه سركه قرمز ١/٤ پيمونه روغن زيتون٣/٤ پيمونه پودر فلفل سياه ١/٤ قاشق چايخوري  عسل يك قاشق چايخوري نمك به ميزان لازم مواد سس را داخل دستگاه بلندر بریزید. جعفری باید تازه و بدون ساقه باشد. برگهای ریحان نیز باید تازه و درشت باشد. تمام مواد سس را داخل دستگاه بریزید و دستگاه را روشن کنید تا مواد یکدست شوند. سس باید سبز رنگ باشد و بافت سبزیجات در آن کاملا مشهود باشد. . 🍲 @bebinobepaz
#حلوا_عربی 🍲 @bebinobepaz
مواد لازم آرد سبوس دار ۳پیمانه پودر نشاسته ۱پیمانه شیر خشک ۲ پیمانه روغن نیمه جامد ۲پیمانه آب ۲تا۲/۵ پیمانه شکر ۴ پیمانه هل و گلاب به مقدار لازم زعفرون آبکرده نصف استکان طرز تهیه آرد و شیر خشک و پودر نشاسته رو با هم الک می کنیم و توی یه قابلمه تف می دیم تا رنگش بر گرده هر چه بیشتر تف بدید حلواتون روغن بیشتری می اندازه ولی ترجیحا این رنگ سوهانی ش شیک تر و خوشمزه تره . شکر و آب رو می زاریم تا زمانی که شکر حل بشه بجوشه نیازی به قوام اومدنش نیست همین که شکر حل شد کافیه .هل و گلاب و زغفرون آبکرده رو بهش اضافه می کنیم.بعد کم کم به آرد اضافه می کنیم تا به خورد آرد بره . سه چهار دقیقه که با هم قل زدن کافیه .حلوا آماده ست .توی ظرف بکشید و تزیین کنید این دستور خاله جونم هستش که حلواهاش همیشه عالی میشه . این حلوا هم راحت درست و هم خیلی خوشمزه ست. پ ن۱ : شیر خشک و پودر نشاسته رو از لوازم قنادی ها تهیه کنید . پ ن ۲: پیمانه رو می تونید استکان ،فنجون و یا لیوان انتخاب کنید .من از این فنجون آرکوپال ها استفاده کرده که این دیس و یه بشقاب شد . 🍲 @bebinobepaz
اسپاگتي با پنير چدار 🍲 @bebinobepaz
اسپاگتي با پنير چدار اين ،نزديك به خودمونه و فقط دو تا تفاوت داره.اوليش اينكه ما اسپاگتي رو دَم نميكنيم و دوميش كه در اين دستور هست،اينه كه روش پنير چدار (يا پنير تُست يا گودا ورقه اي) ميريزيم و ميذاريم داخل فر.ولي شما ميتونيد ماكاروني رو مثل هميشه كه درست ميكنيد،دم بذاريد و بعد روش پنير بريزيد و سرو كنيد. طرز تهيه: يك بسته اسپاگتي يا ماكاروني رشته اي نازك رو طبق دستور روي پاكت،آبكش كنيد. سس رو درست كنيد:يدونه پياز متوسط رو تفت بديد و وقتي سبك شد،حدود سيصد گرم گوشت چرخكرده بهش اضافه كنيد و تفت بديد،رنگ گوشت كه تغيير كرد،دو قاشق فلفل دلمه خرد شده(اختياري)،نمك و فلفل سياه و زردچوبه اضافه كنيد و بعدش دو ق رب گوجه فرنگي.يكم كه تفت داديد،يك ليوان گوجه فرنگي رنده شده+ نصف ليوان ذرت پخته+نصف ليوان نخودفرنگي پخته+يك و نيم ليوان قارچ كه قبلا تفت داديد و آبش جمع شده اضافه كنيد.سس كه يكم جوشيد و غليظ شد، اسپاگتي رو هم بريزيد.خوب مخلوط كنيد بعد تركيب اسپاگتي و سس رو داخل ظرف مناسب فر كه ميشه داخلش سرو هم كرد بريزيد و روش كمي آويشن و پنير چدار بريزيد و يك ربع تا بيست دقيقه داخل فر صد و هفتاد و پنج درجه بذاريد.ميتونيد پنير پيتزا هم جايگزين كنيد . اگر فر نداريد،پنير رو روي اسپاگتي كه در تابه هست بريزيد و در تابه رو بذاريد و روي شعله ملايم بذاريد يك ربع بپزه. دقت كنيد كه در نهايت اسپاگتي نبايد آبدار باشه و سس بايد جذب شده باشه. 🍲 @bebinobepaz
رول مرغ 🍲 @bebinobepaz
رول مرغ نان رولت آرد یک پیمانه و ربع شیر یک پیمانه 3 عدد تخم مرغ نمک 1 ق چای خوری بیکینگ 1ق چای خوری مواد میانی رولت سینه مرغ1عدد خیارشور 6 عددمتوسط فلفل دلمه 1 عدد کوچک سیر دو حبه ( حتما از سیر استفاده کنید طعم کالباس میگیره و عالیه ) جعفری تازه 1 استکان(ریزخُرد کرده) هویج نیم پز 5 عدد فیله ی گوجه 6 عدد مایونز 2 قاشق بزرگ طرزتهیه : رولت مرغ سینه مرغ و هویج بپزید مواد را خیلی ریزخُرد کرده سینه مرغ هم ریز کنید سیررنده شود خیارشور و فلفل دلمه را رنده نکنید چون آب میندازه تمام مواد را با هم مخلوط کرده نمک و فلفل ومایونز میزنیم . طرز تهیه نان شیر،تخم مرغ،آرد،نمک،بیکینگ پودر همه را مخلوط کرده با همزن بزنید تایکدست و شُل بشه ماهیتابه مستطیلی راانتخاب کنید و کمی ازمواد را داخل ماهیتابه ای که کمی آنراچرب کردیم میریزیم وماهیتابه راتکان داده مواد نان در ماهیتابه باید یک لایه نازک به قطر دو میل باشد کمی از نان لواش ضخیمتر . نان را با حرارت کم بپزید یک طرف نان نیاز به پخت زیاد دارد ( تقریبا 4 دقیقه ، طرف دوم نباید زیاد حرارت ببیند چون نان خراب میشود فقط سی ثانیه تا اگر روی نان عرق داشته باشد خشک شود . میتوانید با زعفران یا رنگ خوراکی نان را رنگی کنید . من کمی سبزی تازه در مواد میریزم که خیلی خوش طعمتر میشود . نان را خارج کنید و تا دارید اولین نان را میپیچید نان دوم را بپزید . نکته ی مهم : نان دوم را که میپزید ماهیتابه خیلی گرمه برای همین از روی حرارت بردارید تا وقتی مواد را میریزید سریع نبنده چون ممکنه درست پخش نشه . بالای نان کمی سس بعنوان چسب کاربزنید مواد میانی را روی نان یکدست پخش کنید نان رامحکم ودرست رول کنید.1ساعت درفریزقراردهید تا بشه راحت برش زد سپس با کارد اره ای بصورت رفت وبرگشت اَره مانند برش بزنید.این غذا مثل سالاد ماکارونی سرد سرو میشه. از یکروز قبل میشه درست کرد برش زده در ظرف بچینید 🍲 @bebinobepaz
#ماهى_شكم_پر 🍲 @bebinobepaz
من با ماهى قزل آلا درست كردم، شكم ماهى رو خالى كردم و تميز شستم و خشك كردم. توى شكم ماهى و اطرافشو با پودر سير و ادويه ى ماهى كه از عطارى گرفتم،آغشته كردم و گذاشتم كنار. مزه دار كردن ماهى سليقه اى هست، شما با هرچى كه دوست داريد مزه دار كنيد.ميتونيد با زعفران و پياز هم اين كار رو بكنيد . براى مواد ميانى شكم ماهى،تو تابه يه پياز نگينى خرد كردم و تفت دادم كمى كه سبك شد سير خرد شده بهش اضافه كردم و تفت دادم، سپس سبزى معطر خرد شده مثل گشنيز اضافه كردم.،كمى نعنا يا شمبليله هم ميتونيد بزنيد. گردوى خرد شده و رب انار ريختم . شما ميتونيد.توجه داشته باشيد رب انار مرغوب و ملس نتيجه ى خوبى داره. جايگزين رب انار ميتونيد از تمر هندى استفاده كنيد. با مواد آماده شده شكم ماهى رو پر كردم و توى تابه كمى روغن ريختم و حسابى سرخش كردم، توجه كنيد كه درب تابه رو نبنديد چون پوست ماهى شل ميشه. مگر چند دقيقه ى آخر كه ماهى مغز پخت شه،كه بنظر من نيازى نيست. نكته:شكم ماهى رو ندوختم، موقع سرخ كردن ماهى با كمك دو كفگير و كاملاً آهسته ماهى رو برگردوندم كه مواد ميانى شكم ماهى بيرون نزنه. شما براى احتياط ميتونيد بدوزيد يا اينكه با خلال دندون فيكس كنيد. . نكته: مواد ميانى براى شكم ماهى كاملاً سليقه اى هست من طبق ذائقه ى اهل خونه درست ميكنم. آبليمو و زعفران هم ميتونيد استفاده كنيد اما من چون نميخوام حين سرخ كردن آب بندازه، موقع سِرو كمى آب ليموى تازه روى ماهى ميريزم.ولى زعفران غليظ رو ميتونيد موقع مزه دار كردن ماهى استفاده كنيد. 🍲 @bebinobepaz
حلواي برشتوك شكلاتي 🍲 @bebinobepaz
حلواي برشتوك شكلاتي مواد لازم آرد نخودچي يك ليوان دسته دار فرانسوي آرد سفيد ٢ ق.غ كره ١٠٠ گرم پودر قند. نصف ليوان پودر هل يك ق.م ياكمي بيشتر شكلات تخته ايي. ١٠٠ گرم روغن مايع. ١ ق.م ١- شكلات تخته ايي را به روش بن ماري آب كرده ( حرارت غير مستقيم روي بخار آب كتري) هنگام آب شدن به آن روغن مايع اضافه كنيد. ٢- شكلات آب شده را در قالب سيليكوني ريخته ( تقريبأ تا نصف) بعد از ريختن قالب را يكبار روي ميز بكوبيد تا شكلات يكدست در قالب پخش شود و در يخچال گذاشته تا سفت شود . ٣- آرد سفيد و آرد نخودچي را با هم الك كرده و با حرارت ملايم تفت دهيد تا رنگ آن كمي طلايي شود سپس كره را كم كم به آن اضافه و مرتبأ هم زده تا خميري شكل شود البته شل نشود. ٤- مخلوط را از حرارت برداشته و پودر قند الك شده و هل را اضافه و مرتبأ هم بزنيد تا مواد كاملأ مخلوط شوند كمي كه حرارت افتاد نيمه داغ روي شكلات سفت شده درقالب ميريزيم و بمدت يك ساعت در يخچال ميزاريم خودشو كه گرفت به آرومي از قالب جدا كرده و در ظرف سرو بذاريد. در صورت نداشتن قالب مي توانيد كف قالب بزرگي را كه كاغذ روغني پهن كرده ايد مخلوط برشتوك را بريزيد و آنرا صاف كنيد و در يخچال گذاشته بعد از اينكه خودشو گرفت روي آن شكلات آب شده ريخته و مجددأ در يخچال گذاشته تا شكلات سفت شود سپس در همان قالب به شكل دلخواه مربع يا لوزي برش دهيد و در ظرف سرو گذاشته و روي آن را با پودر پسته تزيين كنيد. 🌹 براي اينكه شكلات و لايه برشتوك از هم جدا نشوند برشتوك را نيمه داغ روي شكلات بريزيد . 🌹 در صورتيكه مخلوط پودر بوده بمدت ٢٠ ثانيه در ماكروفر گذاشته يا كمي كره آب شده اضافه كنيد. 🌹 در صورتيكه مخلوط شل بود كمي آرد نخودچي جداگانه تفت دهيد و به مخلوط اضافه كنيد. اميدوارم به شادى درست كنيد واز خوردن آن لذت ببريد . 😍 🍲 @bebinobepaz
آش دندونی 🍲 @bebinobepaz
آش دندونی رو که حتما نباید موقعی که بچه دندون در میاره درست کرد 😊 🌽🌽🌽 مواد لازم : نخود نصف لیوان لوبیا چیتی یک لیوان گندم حلیم (من اینبار از بلغور گندم استفاده کردم ) دو لیوان ذرت پخته شده و دون شده یک لیوان عدس نصف لیوان پیاز دو عدد نمک ، فلفل ، زردچوبه به مقدار لازم طرز تهیه : ابتدا پیاز داغ کرده و نمک، فلفل و زردچوبه بزنید و نخود و لوبیایی که از شب قبل خیس کردید رو به همراه گندمها با مقداری آب به آن اضافه کرده درب قابلمه را ببندید و با شعله ی کم اجازه بدید حبوبات پخته بشن . بعد عدس و ذرتهای پخته شده رو اضافه کنید و تا پخته شدن عدسها و جا افتادن آش صبر کنید . 🍲 @bebinobepaz