یتیمچه یک غذای محلی خوشمزه با میزان کالری پایینه طرز تهیه یتیمچه بسیار ساده ست و به راحتی میتونید در یک زمان کوتاه یک غذای خوشمزه داشته باشید.
ماده اصلی این غذا #بادمجان است و اگر از طرفداران بادمجان باشید میدانید که با بادمجان خوشمزهترین غذاها مانند کشک بادمجان، میرزا قاسمی و … را میتونید درست کنید
مواد لازم برای تهیه #یتیمچه ؛
پیاز درشت پنج عدد
رب گوجه فرنگی یک و نیم قاشق غذا خوری
نمک، فلفل و زردچوبه
بادمجان پنج عدد
سیب زمینی پنج عدد
کره کاله دو قاشق غذا خوری
گوجه فرنگی پنج عدد
فلفل دلمه ای بزرگ یک عدد
طرز تهیه یتیمچه؛
مرحله اول
در طرز تهیه تیمچه ابتدا باید بادمجانها را پوست بگیرید و آنها را حلقه حلقه کنید مقداری نمک روی آنها بریزید و حدود نیم ساعت آنها را کنار بگذارید تا نمک طعم تلخی آنها را به خوبی بگیره و سپس آنها را خوب بشویید تا نمک آنها از بین برود و بادمجانها شور نباشند.
روغن یا کره را درون یک قابلمه بریزید و مقداری زردچوبه به آن اضافه کنید. پیازهارا نگینی خرد کنید و درون روغن بریزید و آنها را تفت دهید تا طلایی شوند.
گوجه فرنگیها راخردکنید و بعد از سرخ شدن پیازها گوجهها را به آن اضافه کنید و شعله را کم کنید و اجازه دهید تا گوجهها آب بیندازند.
بعد از گذشت حدود ۵ دقیقه بادمجانها را به گوجه اضافه کرده . فلفل دلمهایهایتان را نگینی ریز و سیب زمینیها را به صورت خرد کنید. فلفلها را روی بادمجانها بریزید و بعد از آن سیب زمینیها را به آن اضافه کنید
در آخرین مرحله رب گوجه فرنگی را خوب تفت دهیدوبه آن نمک ،فلفل وزردچوبه بزنيدو با نصف لیوان آب مخلوط کنید تا رب کاملا در آب حل شود سپس آن را روی مواد داخل قابلمه بریزید . در قابلمه را روی آن قرار دهید و حدود 30 تا 40 دقیقه اجازه دهید تا مواد پخته شوند و یتیمچه شما آماده شود.
بعد از آماده شدن آن را به ظرف سروتان انتقال دهید و نوش جان كنيد
دوستان ميتونيد مثل من داخل فر با حرارت 180درجه به مدت40دقيقه هم بپزيد حتماً با فويل رو ظرف مورد نظرتون رو بپوشونيد😍
🍲 @bebinobepaz
#میکادو_شکلاتی
بریم سراغ رسپی👈دو پیمانه(یا لیوان دسته دار فرانسوی)آرد سفید را الک کرده و روی حرارت ملایم مرتب هم میزنیم تا بوی آرد بلند بشه و کمی تعییر رنگ بده سپس از روی حرارت برداشته و الک میکنیم و دوباره روی حرارت قرار میدیم سپس دو سوم پیمانه روغن مایع اضافه میکنیم و از روی حرارت بر میداریم و یک پیمانه پودر قند الک شده و صد گرم کره و دو ق غ سر پر پودر کاکائو و نوک ق چ وانیل یا پودر هل اضافه میکنیم و هم میزنیم تا مایه صاف و یکدستی بدست بیاد
در یک ظرف جداگانه یک پیمانه آرد نخودچی رو روی حرارت ملایم حدود ده دقیقه تفت میدیم سپس کمتر از نصف پیمانه روغن مایع اضافه میکنیم و از روی حرارت برمیداریم و پنجاه گرم کره و نصف پیمانه پودر قند و دو ق غ ارده اضافه می کنیم
یک ورق نان میکادو رو کف سینی قرار میدیم و به اندازه کافی از مواد شکلاتی روی نون میریزیم و با کاردک صاف میکنیم تا ضخامت مایه همه جای نون یکنواخت بشه (حدود دو میلی متر)سپس یک ورق دیگه نون میکادو روی مواد قرار میدیم و با کف دست کمی فشار میدیم تا لایه ها کاملا به هم بچسبند این کار رو تا شش لایه ادامه میدیم (من دو لایه کاکائویی ریختم و سه لایه نخودچی و دوباره یک لایه کاکائویی )روی لایه آخر یک ورق نون میکادو قرار میدیم و با کف دست فشرده میکنیم و در یخچال به مدت حداقل یکساعت قرار میدیم.من روی لایه آخر از همون مواد شکلاتیمون ریختم،شکلات انبه رو آب کردم با قیف بصورت خطی ریختم و خلال دندون طرح انداختم سپس دوباره در یخچال قرار میدیم و بعد از یکی دو ساعت بصورت منظم برش زده و در ظرف مناسب می چینیم.
پ.ن.ارده قابل حذفه
🍲 @bebinobepaz
مگنولیا اورئو 🍫🍮
مواد لازم🔻
شیر : ۱ لیتر
شکر : ۱ لیوان
نشاسته ذرت : ۱ فنجان
آرد : ۲ ق غ سرپر
زرده تخم مرغ : ۱ عدد
وانیل : نصف ق چ
خامه صبحانه : یک پاکت
بیسکوییت اورئو
طرز تهیه
۱.شیر، آرد، شکر ، نشاسته و زرده ی تخم مرغ را در یک قابلمه بریزید هم بزنید و روی اجاق بگذارید
۲.روی حرارت ملایم تا زمانی که قل بزند و غلیظ شود مدام هم بزنید و بپزید
۳.سپس محلبی آماده شده را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید سرد شود
۴.بیسکوییت ها را با میکسر پودر کنید
۵.وانیل و خامه را به محلبی سرد شده اضافه کنید و ۵ دقیقه با میکسر بزنید
۶.در کاسه های سرو بیسکوییت و محلبی را به هر نحوی که دوست دارید بریزید و ۳-۲ ساعت در یخچال بگذارید
۷.سپس سرو کنید
📍دوستان تا جایی که من میدونم ویتانا هم بیسکوئیتاورئو میزنه در هر صورت اگر پیدا نکردید از بیسکوییت های کاکائویی که نزدیک به این بیسکوئیت باشه استفاده کنید. حتی میتونید با بیسکوییت های متفاوت امتحان کنید
امیدوارم لذت ببرید😍😋
🍲 @bebinobepaz
#کاپ_کیک_نارگیلی
#کیک_نارگیلی
آرد ...... یک پیمانه
بکینگ پودر......... یک ونیم ق چ
تخم مرغ ........ دو عدد
شکر ....... ۳/۴ پیمانه
روغن مایع....... نصف پیمانه
آب پرتقال تازه.... دو ق س
ماست........ نصف پیمانه
کشمش....... نصف پیمانه
(من بدون کشمش درست کردم)
پودرنارگیل چرب..... نصف پیمانه
کشمش را با دو قاشق از آرد دستور مخلوط میکنیم.
آرد وبکینگ پودر ونمک را مخلوط وسه بار الک میکنیم.
تخم مرغ وانیل وشکر را خوب میزنیم تا کرم رنگ وکشدار شود.
به ترتیب روغن مایع؛ آب پرتقال وماست را اضافه وهم میزنیم
مخلوط آرد را اضافه وهم میزنیم.
کشمش وپودر نارگیل را اضافه ودورانی هم میزنیم.
درون قالب کپسول گذاشته ودوسوم را از مایه پر میکنیم.
درفر ۱۸۰ درجه یک ربع از قبل گرم شده حدود چهل دقیقه میپزیم. حتما با خلال چک کنید تا کاملا پخته شده باشه
مواد به دمای محیط رسیده باشد.
🍲 @bebinobepaz
.
یکی از دسرهایی که خیلی مناسب این فصله☺️
به نظر من مگنولیا هستش🤗
#مگنولیا_توت_فرنگی🍓
مواد لازم:
شیر ۱ لیتر🍓
شکر ۱ لیوان🍓
آرد ۳ ق غ🍓
نشاسته ۱ ق غ🍓
وانیل نوک ق🍓
زرده تخم مرغ ۱ عدد🍓
خامه یک پاکت🍓
بیسکوییت لیدی فینگر🍓
توت فرنگی برای تزیین🍓
طرز تهیه:
همه مواد به جز خامه،داخل قابلمه بریزید.
و تا زمانیکه شروع به حباب زدن بکنه بپزید،زیر اجاقو خاموش کنید خامه اضافه کنید
و با همزن بزنید تا یکدست شه.توت فرنگیهایرو نازک برش بزنید
و کنار دیواره های کاپهاتون بچینید.
بیسکوییتهارو با بلندر پوره کنید.
و ۱/۵ قاشق از اون داخل کاپها بریزید.و روش کرم آماده شده که کمی خنک شده بریزید.
و قسمت وسطش دوباره بیسکوییت پوره شده بریزید.
در طبقه رویی دوباره کرم بریزید و تزیین کنید.
داخل یخچال بزارید دو ساعت بمونه و نوش جان😋🍓🍓🍓
🍲 @bebinobepaz
تارت شکلاتی خوشمزه
. مواد لازم برای خمیر تارت شکلاتی :
آرد ۲ پیمانه یا ۲۵۰ گرم
نمک ۱/۳ قاشق چایخوری
پودر کاکائو ۲ ق غ
شکر ۲ قاشق غذاخوری
کره ۱۰۰ گرم
خامه ۱۰۰ گرم
برای تهیه خمیر تارت ابتدا باید دقت کنید تمامی موادتون سرد باشه
کره رو حبه قندی خردکنید و حتما سرد باشه
من حتی تو تابستون آرد رو از نیم ساعت قبل داخل فریزر میزارم که خنک بشه
داخل دستگاه غذاساز ابتدا آرد و شکر و نمک و کره رو باهم میکس کنید( حالت شن ریزه میشه) بعد خامه رواضافه کنید
دستورهای مختلفی هست که آب یا تخم مرغ برای جمع شدن خمیر استفاده میکنن ، من تو این دستور از خامه استفاده میکنم چون لطیفش میکنه
. بعد از اینکه چند پالس زدید وخمیر جمع شد داخل کیسه نایلونی قرار بدید و بزارید داخل یخچال به مدت ۱ ساعت استراحت کنه
بعد خمیر رو بین ۲ تا کاغذ روغنی به قطر نیم سانت باز کنید و بندازید داخل قالب تارتتون ( هم میتونید از قالب مستطیل هم گرد یا تارتلت های کوچیک استفاده کنید)
. دیواره ها رو با خمیر فیکس کنید و لبه ی خمیر رو از بالای قالب ببرید
. بعد با چنگال کف قالب روسوراخ کنید و یه تیکه کاغذ روغنی بزارید روش و نخود و لوبیا یا سنگ ریزه ی تمیز بریزید روکاغذ و بزاریدش داخل فری که از قبل با دمای ۱۸۰ گرم شده به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بپزه
بعد از فر دربیارید و بزارید خنک بشه و کاغذ وحبوبات رواز روش بردارید
( دلیل ریختن حبوبات یا یه چیز سنگین اینه که خمیر پُف نکنه وبالا نیاد و همونجور تخت ویکدست بپزه
. حالا میریم سراغ کرم شکلاتی داخلش🍫
. مواد لازم:
شیر ۱ لیوان
شکر نصف لیوان
نشاسته ذرت ۲ قاشق غذاخوری
زرده تخم مرغ ۱ عدد
وانیل مایع ۱ قاشق چایخوری
شکلات تلخ ۸۰ گرم
کره ۴۰ گرم
ابتدا شیر + شکر و نشاسته ذرت روحسابی مخلوط میکنیم و تابه یا قابلمه ریخته وروی شعله قرار میدیم ومرتب هم میزنیم تا کمی سفت بشه بعد زرده تخم مرغ رو اضافه میکنیم و هم میزنیم
بعد از اینکه سفت شد برای لطافت بیشتر یکبار از الکِ ریز رد کرده و دوباره برمیگردونیم به ظرف وروی شعله خیلی کم میزاریم و شملات تخته ای رو اضافه کرده ومرتب هم میزنیم تا شکلات داخل کرم حل بشه
در آخر کره ووانیل رواضافه کرده و کرم رو از روی حرارت برداشته ، کنار میزاریم تا خنک شه
. بعد کردمشکلاتی رو روی خمیر تارت پخته شده ریخته و صاف میکنیم و با میوه های فصل تزئین میکنیم
🍲 @bebinobepaz
لینزر کنجدی
مواد لازم برای قسمت بیسکویتی:
آرد ۳۰۰گرم
کره ۱۵۰گرم
پودر قند ۷۰گرم
تخم مرغ یک عدد
وانیل ۱/۸ قاشق چایخوری
شیر عسلی یک قاشق سوپ خوری 🌷🌹طرز تهیه ی خمیر بیسکوئیتی:
کره به دمای محیط رسیده رو با هم هم بزنید تا نرم و یکدست بشود سپس پودر قند را اضافه کنید، و هم بزنید تا صاف و یکدست شود سپس تخم مرغ و وانیل را هم اضافه کنید وقتی مواد یکدست شد شیر عسلی رو هم بریزید بعد از اینکه خمیر یک ساعت داخل یخچال استراحت کرد بین ۲ تا نایلون یا کاغذ روغنی با وردنه به قطر ٣ میل باز کنیدو با کاتر دلخواه کاتر بزنید و در سینی فر قرار دهید ، حدودا ١٠ دقیقه مجددا در یخچال بگذارید و مستقیم داخل فر از پیش گرم شده با دمای ١٨٠ به مدت ١٢ دقیقه بگذارید.
🌷🌹 مواد رویه:
کنجد ۱۴۰ گرم
شیر عسلی ۲۰۰ گرم
کره ۲۵ گرم
شکر قهوه ای ۳۰ گرم
کره و شکر قهوهای و شیر عسل را مخلوط کرده روی شعله ملایم قرار دهید تا به جوش آید( حدود ۴ دقیقه) سپس کنجد را اضافه کرده،و وقتی مایع جمع شد باز هم به حرارت دادن ادامه دهید تا مخلوط کمی سفت بشه سپس داغ داغ داخل قالب بریزید و در فریزر بگذارید تا کاملا سرد شود سپس با شکلات آب کرده به لایه بیسکویتی بچسبانید
🍲 @bebinobepaz
#کوکی_ترک_شکلاتی
مواد لازم :
ارد سفید ۱ پیمانه
پودر کاکائو نصف پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد
روغن مایع ۱ چهارم پیمانه
پودر شکر دو سوم پیمانه
بکینگ پودر ۱ ق چ
وانیل ۱ ق چ
مقداری پودر شکر برای غلطوندن کوکی ها .
.
طرر تهیه
ارد و بکینگ پودر رو با همدیگه الک کنین
تخم مرغ+پودر شکر + وانیل +پودر کاکائو+روغن رو با همزن بزنید تا یکدست بشه
در انتها ارد و بکینگ پودر رو بهش اضافه کنین و بزارید فریزر به مدت ۱۵ دقیقه تا سفت بشه
خمیر یه کم چسبندگی داره
بعد گلوله های کوچیک درست کنین و توی پودر شکر بغلطونین
با فاصله توی سینی فر بچینید
در فر از قبل گرم شده با درجه ۱۸۰ به مدت ده دقیقه بپزید
🍲 @bebinobepaz