eitaa logo
ببین و بپز( آشپزی)
139.9هزار دنبال‌کننده
31.7هزار عکس
4.1هزار ویدیو
13 فایل
﷽ کانون تبلیغاتی پر بازده "اعتماد" در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/3574071380Ca1a252b0f9 مشاوره رایگان تبلیغاتی شما کپی از مطالب آشپزی برای(مدیران کانال وگروها) #حرااااام و #ممنوع است📛📛 ❌ #برای_پیداکردن_هردستوری_فقط_اسم_مورد_نظر_راسرچ_بزنید ❌
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
و راحت یک خوشمزه ی کامل و سالم زمستونی برای افزایش انرژی😋 موادلازم : كدوحلوايي پخته و پوره شده ۱/۵پیمانه بیسکوییت پتی بور ۱بسته ۳۰تایی خرما۴_۵عدد هسته گرفته جوی دوسرپرک ١پيمانه تخمه كدو ١/٤پيمانه چيپس شكلات ١/٣پيمانه جوزهندي ودارچين باهم١قاشق چايخورى عسل ١قاشق غذاخورى(از شيره ى انگور ياشربت مربا يا شكلات صبحانه هم مى تونيد استفاده كنيد)من كره ى بادام زميتي ريختم😉 طرزتهيه : خرما،كره ى بادام زمينى،و نصف جوى دوسر و پوره ى كدوحلوايي رو در غذاسازبه خوبي با هم مخلوط كنيد،مواد رو به ظرف مناسبي انتقال بديدو بقيه ى مواد رو اضافه كنيدو حسابي هم بزنيد تابه صورت خميركاملا يكدستي دربياد و وسط ظرف جمع بشه كه بشه به راحتى قلقلي كرد،نيم ساعت دريخچال قرار دهيدسپس قلقلي كنيد 🔺شيرينى خرما و بيسكويت براى اين مواد كافي هست اگر شيرين تر دوست دارين مقدار خرما رو بيشتر كنين . 🔺اگر كدوحلوايي تون آبدار باشه يعنى هنگام پخت آبش جذب نشده باشه در نتيجه پودر بيسكوييت بيشترى جذب ميكنه ،پس يك بسته بيسكوييت اضافه داشته باشيد😉 . 🔺جوى دوسر پرك نياز به پخت نداره وبا گرفتن رطوبت كدوحلوايي نرم ميشه . 🔺از انواع مغزها مي تونيد در تهيه ى اين ترافل استفاده كنيد . 🔺تخم كدو رو مى تونيد از سوپرماركت دربسته بندي مارك مزمز تهيه كنيد 🍲 @bebinobepaz
اول از همه اینکه بنظرمن بهترین قالب ها واسه ژله، فلزی و پلاستیکی هست و سخت ترین و پر زحمت ترینشون سیلیکونی. ژله بخاطر میزان رطوبت بیشتری که نسبت به پاستیل داره،دراوردنش از قالب سیلیکونی بدون اشکال نمیشه؛ بر عکسِ پاستیل که فقط در قالب سیلیکون جواب میده.‌شما خیلی راحت قالب فلزی یا پلاستیکی رو در اب گرم، نه اب داغ، میذارید و بعد از ده تا پانزده دقیقه، ژله را در ظرف سرو که کمی با اب خیسش کردید برمیگردونید. در ژله های که قراره از قالب برگرده، باید مقدار ژلاتین بیشتری داشته باشیم. پس یا میزان آب رو از ابتدا کمتر از میزان سفارش شده روی بسته میریزیم و یا پودر ژلاتین رو بهمراه پودر ژله با آب داغ حل میکنیم. مثلا واسه یه بسته پودر فقط یک لیوان اب داغ بریزید ولی اگر دو لیوان اب داغ میریزید حتما نصف ق غ پودر ژلاتین هم در اون حل کنید. اگه درست میکنید اول ته قالب رو ژله الوئه ورا بریزید به ضخامت یک سانت و بگذارید توی فریزر نیم بند بشه(یعنی آبکی نباشه ولی کاملا سفت هم‌نشه. وقتی انگشت میزنید ژله به دست شما بچسبه و کمی بالا بیاد)بعد از فریزر بیرون بیارید و میوه یا مثل من از اشکال مختلف ژله رنگی یا پاستیل استفاده کنیدو روی ژله الوئه ورا بچینید و یکی دو ملاقه ژله الوئه ورای (هم‌ دمای محیط) روی میوه ها بریزید و توی فریزر بذارید تا میوه ها تکون نخورند.‌بعد دوباره بیرون بیارید و کاملا روی همه‌ میوه ها رو پر از ژله الوئه ورا کنید و بذارید توی فریزر تا بسته بشه. و در نهایت برای اینکه نمای خوبی از ژله داشته باشید؛ نصف لیوان شیرو یک ق چ پودر ژلاتین رو در اضافه ژله الوئه ورا حل کنید و روی بسته شده بریزید و بعد از چند ساعت که در یخچال گذاشتید ژله رو در ظرف سرو برگردونید. در عکس اول من می بینید کمی روی ژله من زدگی‌داره. توی ظرف اب گرم گذاشتم و یادم رفت زودتر بردارم و کمی روی ژله شکسته شد. اگر در اسلاید اخر نگاه کنید می بینید که ژله درست شده. اینجوری که همون ژله شکسته رو توی قالب برگردوندم. کمی در اب گرم گذاشتم تا مقدار کمی از ژله الوئه ورا اب بشه. ژله رو تکون دادم تا همه ژله الوئه ورای آب شده درته قالبم جمع بشه. و دوباره گذاشتم ژله بسته شد.البته قالب من ساده بود ولی اگه قالب شما زیاد نقش داره باید دقت کنید ژله دقیقا در جای خودش در قالب قرار بگیره. 🍲 @bebinobepaz
گوشت‌چرخکرده ۳۰۰گرم پیاز متوسط‌رنده شده یک عدد ادویه نمک‌و فلفل سیاه و‌قرمز پنیر پیتزا سوسیس به دلخواه مواد لازم‌خمیر: شکر ۱ قاشق چای خوری آب ولرم یک لیوان یا شیر ولرم یک‌لیوان(باشیر درس شه بهتره) نمک ۱ قاشق چای خوری خمیر مایه ۲ قاشق چای خوری آرد ۲/۵ پیمانه روغن مایع ۱/۴ پیمانه طرز تهیه: خمیر مایه،شکر و‌ نمک و آرد را داخل کاسه ای بریزید و در حد مخلوط شدن هم میزنیم(تو این دستور نیازی نیس خمیر مایه عمل بیاد).بعد روغن مایع اضافه‌کنید. شیر یا آب ولرم کم کم تا جایی که خمیر جمع میشه اضافه میکنیم. با دست مواد را مخلوط کنید تا خمیر نرمی بدست بیاید ، خمیر را چند دقیقه ورز میدیم، کاسه ای را چرب کنید و خمیر را داخل کاسه بزارید ، روی ظرف را بپوشانید و یک ساعت در جای گرمی قرار بدید تا حجم خمیر دو برابر بشه. تو این فاصله تا خمیر حاضر‌میشه برگر درس میکنیم. گوشت چرخکرده‌و‌نمک و‌فلفل و زردچوبه و پیاز اضافه کنید (آب پیاز بگیرید)خوب مخلوط میکنیم به شکل برگرای کوچیک درست میکنیم. داخل ماهی تابه ای که روغن ریختیم‌کمی سرخ میکنیم در تابه میزاریم‌تا مغز پخت بشه و اجازه میدیم هر دو‌طرف برگرا سرخ بشن. بعد از استراحت خمیر ،خمیر باز‌میکنیم به اندازه ی قالب ی‌که قراره پیتزا برگر درس کنید کاتر‌میزنیم. من تو قالب مافین درس کردم چون قشنگ‌مغز پخت میشه و اندازش مناسبه. یکم پنیر میریزیم، سوسیس و بعد برگر دوباره پنیر و در آخر‌خمیر مانند فیلم‌میپیچیم. فر در دمای ۱۸۰درجه روشن‌میکنیم‌پیتزا برگرارو میزاریم به مدت ۲۰ تا ۳۰دقیقه‌پخته‌بشن. 🍲 @bebinobepaz
شیر ۳ لیوان خامه صبحانه ۲۰۰ گرم پودر نارگیل۴تا ۵ قاشق غذاخوری ژلاتین ۲ قاشق غذاخوری سر پر (یا ۳ قاشق معمولی ) نشاسته گل ۵ قاشق غذاخوری شکر ۱۴ قاشق غذاخوری وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری اما روش کار به این صورت هست که ابتدا شیر و شکر و نشاسته را با هم مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار میدهید و مرتب هم میزنید تا نشاسته گلوله نشود و مواد ته نگیرد 👌 توجه کنید که حرارت باید ملایم باشد ، تا بوی خامی نشاسته از بین برود ,و مرتب هم زده شود حدود ۲۰ تا ۳۰ دقیقه این کار را ادامه دهید بهتر هست تل مواد کمی غلیظ شود این کار را با یک همزن دستی انجام دهید 👌👌.در این دسر مواد شما نبایید خیلی غلیظ شود همین که کمی غلیظ شد کافی هست در این مرحله دسر را بچشید و شیرینی آن را با ذائقه خود تنظیم میکنید. سپس خامه را روی بخار کتری بنماری میکنید تا روان شود ژلاتین را هم با نصف لیوان آب سرد روی بخار کتری بنماری میکنید تا شفاف شود سپس خامه و ژلاتین بنماری شده را به همراه وانیل و پودر نارگیل به مواد بالا اضافه کنید مواد دسر را داخل قالب مورد نظر ریخته و یک شب تا صبح داخل یخچال قرار دهید 👌👌👌توجه داشته باشید حتما باید حرارت ملایم باشد و مرتب دسر هم زده شود برای تزیین دسر پودر نارگیل را روی آن الک کنید و همچنین می توانید از مرواریدها ی خوراکی هم استفاده کنید 🍲 @bebinobepaz
🍊تارت شکلات و پرتقال 🍊🍫 🌷در پخت کرم پرتقال ، کره را در همان مرحله اول با همه مواد روی حرارت قرار بدید ، متاسفانه در اسلاید از قلم افتاده . 🌷در صورتیکه از رینگهای سوراخ دار تارت روی ایرمت استفاده میکنید ، احتیاجی به سوراخ کردن نان تارت و استفاده از حبوبات نیست . 🌷در غیر این صورت حتما کف نان تارت باید  با چنگال سوراخ سوراخ شود و برای قالب تارت بزرگ‌ از حبوبات استفاده کنید تا نان تارت حین پخت پف نکند و همچنین افت پیدا نکند . دقت کنید در همه مراحل ، قبل از پخت خمیر باید کاملا سرد باشد . 🌷اگر از رینگ تارت استفاده میکنید ، کف یک سینی فر را سیلپد یا ایرمت یا کاغذ روغنی انداخته و رینگ ها را روی ان قرار دهید .  🌷آرد بادام و پودر کاکائو قابل حذف شدن است و میتوانید به جای آنها به میزان  آرد اضافه کنید . 🍲 @bebinobepaz
_گردو_تبریز مواد لازم: آرد ۱کیلو گرم کره ۳۰۰گرم روغن جامد یا مایع ۲۰۰ گرم نثار (پودر قند یا شکر) ۴۰۰گرم پودر هل۱قاشق مربا خوری پودر زنجبیل ۱قاشق غذا خوری گردو خرد شده ۳۰۰ گرم طرز تهیه: آرد رو در تابعی الک کرده روی حرارت ملایم به مدت ۱۵ دقیقه تفت میدهیم تا بوی خامی آرد از بین بره بعد از روی شعله برداشته کره و روغن را میریزیم کاملا با هم مخلوط میکنیم بعد از ۱۰ دقیقه نثار الک شده را اضافه میکنیم دوباره کاملا مخلوط میکنیم در آخر گردو ی خرد شده و زنجبیل و هل را میریزیم مخلوط میکنیم بعد با قالب دلخواه قالب میزنیم.( میتونید به جای گردو از بادام استفاده کنید) 🍲 @bebinobepaz
مواد لازم : ارد سفید ۱ پیمانه پودر کاکائو نصف پیمانه تخم مرغ ۲ عدد روغن مایع ۱ چهارم پیمانه پودر شکر دو سوم پیمانه بکینگ پودر ۱ ق چ وانیل ۱ ق چ مقداری پودر شکر برای غلطوندن کوکی ها . . طرر تهیه ارد و بکینگ پودر رو با همدیگه الک کنین تخم مرغ+پودر شکر + وانیل +پودر کاکائو+روغن رو با همزن بزنید تا یکدست بشه در انتها ارد و بکینگ پودر رو بهش اضافه کنین و بزارید فریزر به مدت ۱۵ دقیقه تا سفت بشه خمیر یه کم چسبندگی داره بعد گلوله های کوچیک درست کنین و توی پودر شکر بغلطونین با فاصله توی سینی فر بچینید در فر از قبل گرم شده با درجه ۱۸۰ به مدت ده دقیقه بپزید 🍲 @bebinobepaz