eitaa logo
ببین و بپز( آشپزی)
140.4هزار دنبال‌کننده
31.6هزار عکس
4هزار ویدیو
13 فایل
﷽ کانون تبلیغاتی پر بازده "اعتماد" در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/3574071380Ca1a252b0f9 مشاوره رایگان تبلیغاتی شما کپی از مطالب آشپزی برای(مدیران کانال وگروها) #حرااااام و #ممنوع است📛📛 ❌ #برای_پیداکردن_هردستوری_فقط_اسم_مورد_نظر_راسرچ_بزنید ❌
مشاهده در ایتا
دانلود
چيزكيك انجيري مواد لازم👇 🔺نصف ليوان مخلوط بادام و فندق خام 🔺يك ليوان جودوسر 🔺٩ عدد خرما 🔺٤-٣ قطره عصاره وانيل يا نوك ق چ پودر وانيل براي قسمت پنيري: 🔺٢٠٠ گرم پنير لبنه 🔺١ ق غ عسل 🔺١ ق غ آلبالو( چند عدد آلبالو را داخل غذاساز ريز كنيد) 🔺نوك ق چ پودر وانيل يا يك ق چ وانيل شكري تزيين: چند عدد انجير طرز تهيه: 👈🏻اگر خرما هاي سفتي داريد ، داخل آب ٥ دقيقه استراحت داده و سپس داخل عذاساز به حالت پوره در بياريد. 👈🏻فندق و بادام هاي خام و بعد از اينكه داخل غذاساز ريز كرديد، با جودوسر و پوره خرما و وانيل مخلوط كنيد. 👈🏻لايه زيري كه آماده كرديد و داخل قالب هاي مافين به صورت مساوي پخش كرده و صاف كنيد و داخل يخچال بگذاريد تا استراحت كنه. 👈🏻براي قسمت پنيري ، پنير لبنه و عسل و آلبالو رو هم بزنيد و بهش وانيل اضافه كنيد و به صورت مساوي روي لايه زيري بريزيد و حداقل ٢ ساعت داخل يخچال استراحت بديد . 👈🏻قبل از سرو ، روش از انجير هايي كه برش داديد براي تزيين استفاده كنيد. 🍲 @bebinobepaz
اسپاگتی و سبزیجات😍🥦🍝 مواد لازم: * 2 بسته ماکارونی فوری (نودلیت) * 1/3 فنجان آب مرغ * 1/4 فنجان سس سویا * 1 قاشق غذاخوری سرکه سیب * 1 قاشق چایخوری فلفل * 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون * 1 عدد سینه مرغ بدون استخوان ، بدون پوست ، به صورت خرد شده * 1 و نیم فنجان کلم بروکلی خردشده * 1 فنجان پیاز شیرین خرد شده * 1 فنجان فلفل دلمه ای قرمز خرد شده * 1 فنجان قارچ خردشده * 3 حبه سیر ، خرد شده * 1 قاشق غذاخوری زنجبیل تازه رنده شده * 2 پیازچه نازک خرد شده * 1/2 قاشق چای خوری دانه کنجد جهت ها: 1. در یک قابلمه بزرگ آب جوش ، رشته های ماکارونی را بپزید تا نرم شود ، حدود 3-4 دقیقه. با آب سرد بشویید و خوب آبکش کنید. 2. در یک کاسه متوسط ​​آب مرغ ، سس سویا، سرکه و فلفل را با هم مخلوط کنید. 3. روغن را در یک ماهیتابه بزرگ روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. مرغ را اضافه کرده و بپزید تا حدوداً 4-6 دقیقه طلایی و پخته شود. کنار گذاشته 4- کلم بروکلی ، پیاز ، فلفل دلمه ای و قارچ را بزنید تا نرم شود ، حدود 4 - 5 دقیقه. 5. سیر و زنجبیل را هم بزنید تا معطر شود ، حدود 1 دقیقه. 6. مخلوط آب مرغ را مخلوط کرده ودر کف قابلمه بریزید. 7. ماکارونی و مرغ را اضافه و هم بزنید تا گرم شود و در سس به طور مساوی پوشانده شود ، حدود 1-2 دقیقه. 8. در صورت تمایل ، بلافاصله سرو کنید ، با پیازچه و دانه کنجد تزئین کنید. 🍲 @bebinobepaz
چوب شور 😋 رسپی یه چوب شور خونگی و سالم رو براتون آوردم😋 ☄مواد لازم‌: ✅ ۱۲۵ گرم کره(هم‌دمای محیط)‌ ✅ ۲/۵ لیوان آرد(۳۷۵ گرم)‌ ✅ ۱ قاشق غذاخوری ماست‌ ✅ نصف لیوان آب‌ ✅ ۱ قاشق مرباخوری خمیر مایه خشک‌ ✅ ۱ قاشق مرباخوری شکر ✅ ۱ قاشق مرباخوری نمک ✅ ۱ عدد سفیده تخم مرغ برای رویش‌ ☄طرز تهیه :‌ خمیر مایه و شکر را داخل آب ولرم بریزید و خوب هم بزنید تا حل شوند.‌ آرد را داخل ظرفی بریزید و نمک را به آن اضافه کنید.کره، ماست و مایه آماده شده را داخل آن بریزید و هم بزنید و ورز دهید تا خمیر نرمی به دست آید.‌ از خمیر چونه های کوچکی بگیرید(برای من ۱۷ گرم شد)، سپس رویشان را بپوشانید تا نیم ساعت استراحت کنند و ور بیایند.‌ چونه‌ها را مانند ویدیو شبیه چوب کنید و در سینی فر بچینید. رویشان سفیده تخم مرغ بمالید. بسته به ذائقه خود روی آنها شوید خشک، کنجد، سیاه‌دانه یا تخم خرفه بپاشید و در فر با دمای ولرم بگذارید.‌ در فر با دمای ۱۵۰ درجه به مدت ۳۰ الی ۳۵ دقیقه بپزید.‌‌ با ماست خوشمزه میشه😉👌‌ نوش جان🌾⚘ 🍲 @bebinobepaz
هدایت شده از تبلیغات پربازده ببین و بپز
یماه پیش عروسی داداشم بود، 😍 در به در دنبال بودم🤦‍♀😰 مدلای اینترنت همش بودن😕 به طراح گفتم برام مدل طراحی کنه،گفت میگیرم😟😰 باز خیر ببینه جاریم این کانالو داد گف یه اینجا هس که تو عمرت ندیدی😍🤩💃 وای تو عروسی همه عاشق لباسم شده بودن،😌 منم الکی گفتم پول دادم طراحی کردن واسم😂 https://eitaa.com/joinchat/1220739131C1001fcbeb4
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آرد ایرمیک یا سمولینا ۲پ لوازم قنادی ها دارند شکر ۲پ کره ۱۵۰گ روغن مایع ۱/۲پ (برای شربت شیر) شیر ۲پ شکر ۲پ آب ۲پ وانیل ۱۰گ (برای ملحبی) شیر ۲پ شکر ۲پ آرد ۳ق.غ نشاسته ذرت ۳ق.غ کره ۸۰گ وانیل مقداری درقابلمه دیواره بلندروغن و کره روی حرارت گذاشته کمی که گرم شد آردایرمیک بهش اضافه میکنیم ومیگذاریم آردروی حرارت ملایم ۱/۵ساعت پختشه ودراین فاصله هر۵دیقه بهش ی هم میزنیم که آردنسوزه بعداز گذشت زمان پخت آردوتغییررنگ اون شربت شیرودرست میکنیم همگی موادبغیرازوانیل درقابلمه ریخته روی حرارت میگذاریم تاشکر حل شودکمی قوام بیاید وقتی آردآماده شدوانیل به شربت زده وبه حلوا اضافه میکنیم مراقب تاولهای حلوا باید خیلی پرتابهای بلندی داره کمی حلوا آرام شدهم میزنیم تاکه به غلیظ برسه دراین مرحله حرارت خاموش کرده پارچه یا دمکنی روی حلوا میگذاریم ودرمحیط آشپزخانه بهش استراحت میدیم ودراین فاصله ملحبی درست میکنیم همگی مواد بغیراز کره وانیل درقابلمه ریخته هم میزنیم یکدست که شد روی حرارت میگذاریم تا به غلظت فرنی برسه کره ووانیل اضافه کرده از روی حرارت برداشته روی حلواهم برداشته هم میزنیم وکف قالب موردنظر میریزیم ویکدست میکنیم بعدملحبی اضافه میکنیم یکدست میکنیم ومجددحلوا ریخته و فیکس میکنیم اگر روی حلواترک داره طبیعیه چون ملحبی زیرلایه هست خوب انسجام نداره،، هم میتونی همون زمان گرم سروکنید هم نیم ساعت داخل یخچال بگذاریدبعد درآورده دورقالب آزادکرده قالب برداشته حلوا تزیین کرده برش میزنیم حتما برای برش ازچاقوی تیزاستفاده کنیدوهرباراستفاده برای برش بعدی چاقو وپاک کنید👍🏼👍🏼 🍲 @bebinobepaz
🍃🍂🍃🍂🍃 مواد لازم : _آرد شیرینی پزی ت۸ تا ۹ قاشق غذا خوری سر پر ( آرد سفید) _آرد نخودچی ۲تا ۳ قاشق غذا خوری _پودر قند ۳ قاشق غذاخوری سر پر (یا شکری که خوب آسیاب شده ) _دارچین نصف قاشق چای خوری _پودر هل ۱/۴قاشق چایخوری _کره ۱۲۰ گرم و اما عزیزان روش کار به این صورت هست آرد را در تابه ی نچسب ، ریخته و روی حرارت قرار میدهید و کمی تفت داده تا بوی خامی آرد از بین برود سپس آرد نخودچی را اضافه کرده و آن را هم به همین ترتیب کمی تفت میدهید در مرحله بعد کره را اضافه کرده وتا وقتی مواد نسکافه ی رنگ شود به تفت دادن آن ادامه میدهیم .با حرارت ملایم اگر دیدید مواد خیلی سفت هست یکی دو قاشق به آن روغن جامد اضافه کنید تا مواد روان شود حتما بایید روغن جامد باشد در مرحله ی آخر پودر قند و دارچین و هل را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید مواد را از روی حرارت بردارید کف و اطراف یک ظرف مستطیل یا مربع را ارتفاع داشته باشه(من از یک ظرف مستطیل پیرکس استفاده کردم ) را پلاستیک یا سلفون بکشید مواد را داخل آن بریزید و صاف کنید حدود یک تا یک و نیم سانت ارتفاع داسته باشه بعد داخل یخچال قرار دهید تا سفت بشه حدود یک ساعت سپس در این فاصله مواد خرمایی را تهیه کنید حدود ۳۰ تا ۳۵ عدد خرما را له کنید و با ۵۰ گرم کره را روغن‌جامد یا نیمه جامد روی حرارت کاملا ملایم قرار دهید تا بپزد و حالت خمیری به خودش بگیره و دست به هم بده من کمی در آخر پودر نارگیل هم بهش اضافه کردم (با یک قاشق مرتب تفت بدید )سپس زیر آن را خاموش کنید و اجازه بدید از حرارت بیافته دیس را از یخچال بعد از حدود یک ساعت خارج کنید و این مواد خرمایی را روی آن بریزید و کاملا پهن کنید ارتفاع مواد در همه ی قسمت‌های ظرف بهتر هست یکسان باشد و بعد روی آن را مغز گردو ی خورد شده بریزید من کمی کنجد و پسته ی خرد شده هم ریختم دیس را در یخچال قرار دهید حدود یک ساعت و بعد خارج کنید الان مواد به راحتی از پلاستیک جدا میشه از ظرف خارج کنید و با بک چاقوی تیز برش مربع بزنید نوش جان 🍲 @bebinobepaz
بازلاما ترکیه‌ای 🍲 @bebinobepaz
بازلاما ترکیه‌ای ‌ ‌ ‌ مواد لازم برای نان🔻 آرد الک شده : ۳ و سه چهارم پیمانه آب گرم : ۱ پیمانه شیر : نصف پیمانه نمک : یک و نیم ق چ خ شکر : ۱ ق چ خ مخمر : ۱ ق چ خ ‌ ‌مواد لازم برای لایه رویی🔻 نان بازلاما : ۱ عدد تخم مرغ : ۳ عدد گوشت چرخ کرده : ۱۵۰ گرم پیاز : ۱ عدد خرد شده گوجه : ۳ عدد فلفل دلمه سبز : ۳ عدد روغن : ۱ ق غ خ نمک : نصف ق چ خ فلفل سیاه : نصف ق چ خ ریحون : به مقدار لازم طرز تهیه نان🔥 ۱.آرد و نمک را در ظرفی مخلوط کنید. ۲.آب و شیر را درون آرد بریزید. ۳.سپس مخمر و شکر را در وسط آن بریزید. ۴.مخلوط کنید و با ورز دادن خمیر یکدستی را بدست میارید دستتان را خیس کنید و خوب ورز بدهید. ۵.روی ظرف را با نایلون بکشید و آن را در جایی گرم بذارید به مدت یک ساعت خمیر استراحت کرده و پف کنه. ۶.بعد از یک ساعت دوباره خمیر را ۱ الی ۲ دقیقه ورز دهید باز هم درون ظرف گذاشته روی آن را کشیده و نیم‌ ساعت استراحت دهید. ۷.سپس خمیر را به ۳ قسمت تقسیم کرده ، و آن ها را گرد کرده سپس روی یک پارچه گذاشته و با انگشت مثل خمیر پیتزا صافش کنید. ۸.روی خمیر های صاف شده را پارچه ای دیگر بندازید تا خشک نشوند. ۹.ماهیتابه ی صافی را داغ کنید و خمیر را درون آن قرار داده روی آن را بپوشانید و هر طرف را حدود ۲ الی ۳ دقیقه بپزید. ‌ طرز تهیه سس رویی🔥 ۱.خمیر بازلاما را درست کنید. ۲.ماهیتابه را با روغن کمی داغ که شد پیاز و نمک را بریزید و تا وقتی طلایی شوند تفت بدید. ۳.سپس فلفل سبز ، گوشت چرخ کرده ، گوجه له شده و فلفل سیاه رو اضافه کرده و با حرارت ملایم ۵ دقیقه تفت بدهید. ۴.تخم مرغ ها رو اضافه کرده و با حرارت ملایم بپزید می تونید تخم مرغ هارو هم نزنید. ۵.سس آماده شده را بر روی نان خود بریزید. ۶.ریحان و فلفل اضافه کنید و مانند پیتزا سرو کنید. ‌‌ 🍲 @bebinobepaz