eitaa logo
ببین و بپز( آشپزی)
140.5هزار دنبال‌کننده
31.6هزار عکس
4هزار ویدیو
13 فایل
﷽ کانون تبلیغاتی پر بازده "اعتماد" در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/3574071380Ca1a252b0f9 مشاوره رایگان تبلیغاتی شما کپی از مطالب آشپزی برای(مدیران کانال وگروها) #حرااااام و #ممنوع است📛📛 ❌ #برای_پیداکردن_هردستوری_فقط_اسم_مورد_نظر_راسرچ_بزنید ❌
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آرد ایرمیک یا سمولینا ۲پ لوازم قنادی ها دارند شکر ۲پ کره ۱۵۰گ روغن مایع ۱/۲پ (برای شربت شیر) شیر ۲پ شکر ۲پ آب ۲پ وانیل ۱۰گ (برای ملحبی) شیر ۲پ شکر ۲پ آرد ۳ق.غ نشاسته ذرت ۳ق.غ کره ۸۰گ وانیل مقداری درقابلمه دیواره بلندروغن و کره روی حرارت گذاشته کمی که گرم شد آردایرمیک بهش اضافه میکنیم ومیگذاریم آردروی حرارت ملایم ۱/۵ساعت پختشه ودراین فاصله هر۵دیقه بهش ی هم میزنیم که آردنسوزه بعداز گذشت زمان پخت آردوتغییررنگ اون شربت شیرودرست میکنیم همگی موادبغیرازوانیل درقابلمه ریخته روی حرارت میگذاریم تاشکر حل شودکمی قوام بیاید وقتی آردآماده شدوانیل به شربت زده وبه حلوا اضافه میکنیم مراقب تاولهای حلوا باید خیلی پرتابهای بلندی داره کمی حلوا آرام شدهم میزنیم تاکه به غلیظ برسه دراین مرحله حرارت خاموش کرده پارچه یا دمکنی روی حلوا میگذاریم ودرمحیط آشپزخانه بهش استراحت میدیم ودراین فاصله ملحبی درست میکنیم همگی مواد بغیراز کره وانیل درقابلمه ریخته هم میزنیم یکدست که شد روی حرارت میگذاریم تا به غلظت فرنی برسه کره ووانیل اضافه کرده از روی حرارت برداشته روی حلواهم برداشته هم میزنیم وکف قالب موردنظر میریزیم ویکدست میکنیم بعدملحبی اضافه میکنیم یکدست میکنیم ومجددحلوا ریخته و فیکس میکنیم اگر روی حلواترک داره طبیعیه چون ملحبی زیرلایه هست خوب انسجام نداره،، هم میتونی همون زمان گرم سروکنید هم نیم ساعت داخل یخچال بگذاریدبعد درآورده دورقالب آزادکرده قالب برداشته حلوا تزیین کرده برش میزنیم حتما برای برش ازچاقوی تیزاستفاده کنیدوهرباراستفاده برای برش بعدی چاقو وپاک کنید👍🏼👍🏼 🍲 @bebinobepaz
🍃🍂🍃🍂🍃 مواد لازم : _آرد شیرینی پزی ت۸ تا ۹ قاشق غذا خوری سر پر ( آرد سفید) _آرد نخودچی ۲تا ۳ قاشق غذا خوری _پودر قند ۳ قاشق غذاخوری سر پر (یا شکری که خوب آسیاب شده ) _دارچین نصف قاشق چای خوری _پودر هل ۱/۴قاشق چایخوری _کره ۱۲۰ گرم و اما عزیزان روش کار به این صورت هست آرد را در تابه ی نچسب ، ریخته و روی حرارت قرار میدهید و کمی تفت داده تا بوی خامی آرد از بین برود سپس آرد نخودچی را اضافه کرده و آن را هم به همین ترتیب کمی تفت میدهید در مرحله بعد کره را اضافه کرده وتا وقتی مواد نسکافه ی رنگ شود به تفت دادن آن ادامه میدهیم .با حرارت ملایم اگر دیدید مواد خیلی سفت هست یکی دو قاشق به آن روغن جامد اضافه کنید تا مواد روان شود حتما بایید روغن جامد باشد در مرحله ی آخر پودر قند و دارچین و هل را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید مواد را از روی حرارت بردارید کف و اطراف یک ظرف مستطیل یا مربع را ارتفاع داشته باشه(من از یک ظرف مستطیل پیرکس استفاده کردم ) را پلاستیک یا سلفون بکشید مواد را داخل آن بریزید و صاف کنید حدود یک تا یک و نیم سانت ارتفاع داسته باشه بعد داخل یخچال قرار دهید تا سفت بشه حدود یک ساعت سپس در این فاصله مواد خرمایی را تهیه کنید حدود ۳۰ تا ۳۵ عدد خرما را له کنید و با ۵۰ گرم کره را روغن‌جامد یا نیمه جامد روی حرارت کاملا ملایم قرار دهید تا بپزد و حالت خمیری به خودش بگیره و دست به هم بده من کمی در آخر پودر نارگیل هم بهش اضافه کردم (با یک قاشق مرتب تفت بدید )سپس زیر آن را خاموش کنید و اجازه بدید از حرارت بیافته دیس را از یخچال بعد از حدود یک ساعت خارج کنید و این مواد خرمایی را روی آن بریزید و کاملا پهن کنید ارتفاع مواد در همه ی قسمت‌های ظرف بهتر هست یکسان باشد و بعد روی آن را مغز گردو ی خورد شده بریزید من کمی کنجد و پسته ی خرد شده هم ریختم دیس را در یخچال قرار دهید حدود یک ساعت و بعد خارج کنید الان مواد به راحتی از پلاستیک جدا میشه از ظرف خارج کنید و با بک چاقوی تیز برش مربع بزنید نوش جان 🍲 @bebinobepaz
بازلاما ترکیه‌ای 🍲 @bebinobepaz
بازلاما ترکیه‌ای ‌ ‌ ‌ مواد لازم برای نان🔻 آرد الک شده : ۳ و سه چهارم پیمانه آب گرم : ۱ پیمانه شیر : نصف پیمانه نمک : یک و نیم ق چ خ شکر : ۱ ق چ خ مخمر : ۱ ق چ خ ‌ ‌مواد لازم برای لایه رویی🔻 نان بازلاما : ۱ عدد تخم مرغ : ۳ عدد گوشت چرخ کرده : ۱۵۰ گرم پیاز : ۱ عدد خرد شده گوجه : ۳ عدد فلفل دلمه سبز : ۳ عدد روغن : ۱ ق غ خ نمک : نصف ق چ خ فلفل سیاه : نصف ق چ خ ریحون : به مقدار لازم طرز تهیه نان🔥 ۱.آرد و نمک را در ظرفی مخلوط کنید. ۲.آب و شیر را درون آرد بریزید. ۳.سپس مخمر و شکر را در وسط آن بریزید. ۴.مخلوط کنید و با ورز دادن خمیر یکدستی را بدست میارید دستتان را خیس کنید و خوب ورز بدهید. ۵.روی ظرف را با نایلون بکشید و آن را در جایی گرم بذارید به مدت یک ساعت خمیر استراحت کرده و پف کنه. ۶.بعد از یک ساعت دوباره خمیر را ۱ الی ۲ دقیقه ورز دهید باز هم درون ظرف گذاشته روی آن را کشیده و نیم‌ ساعت استراحت دهید. ۷.سپس خمیر را به ۳ قسمت تقسیم کرده ، و آن ها را گرد کرده سپس روی یک پارچه گذاشته و با انگشت مثل خمیر پیتزا صافش کنید. ۸.روی خمیر های صاف شده را پارچه ای دیگر بندازید تا خشک نشوند. ۹.ماهیتابه ی صافی را داغ کنید و خمیر را درون آن قرار داده روی آن را بپوشانید و هر طرف را حدود ۲ الی ۳ دقیقه بپزید. ‌ طرز تهیه سس رویی🔥 ۱.خمیر بازلاما را درست کنید. ۲.ماهیتابه را با روغن کمی داغ که شد پیاز و نمک را بریزید و تا وقتی طلایی شوند تفت بدید. ۳.سپس فلفل سبز ، گوشت چرخ کرده ، گوجه له شده و فلفل سیاه رو اضافه کرده و با حرارت ملایم ۵ دقیقه تفت بدهید. ۴.تخم مرغ ها رو اضافه کرده و با حرارت ملایم بپزید می تونید تخم مرغ هارو هم نزنید. ۵.سس آماده شده را بر روی نان خود بریزید. ۶.ریحان و فلفل اضافه کنید و مانند پیتزا سرو کنید. ‌‌ 🍲 @bebinobepaz
. . مواد لازم . کره1 پیمانه شکر 1 پیمانه تخم مرغ 3 عدد بزرگ  عصاره وانیل 1 ق چای‌خوری   آرد سفید¾2 پیمانه بیکینگ پودر ½2 ق چای‌خوری   نمک و پودر دارچین½ ق چای‌خوری و 1 ق چای‌خوری شیر ¾ پیمانه . . طرزتهیه . برای تهیه کاپ کیک دارچینی، ابتدا فر را روشن کرده و دمای آن را روی 150 درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید. در یک کاسه کوچک، کره‌ای که به دمای محیط رسیده و شکر را با همزن برقی خوب مخلوط کنید تا حالت پفی پیدا کنند. تخم‌مرغ‌ها را یکی، یکی به کره و شکر اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. عصاره وانیل را افزوده و خوب هم بزنید. آرد، بیکینگ پودر، نمک و پودر دارچین را الک کرده و باهم ویسک کنید و کم‌کم و مرحله به مرحله به مخلوط بالا اضافه کنید. در این مرحله مخلوط کمی سفت است پس در نهایت شیر را کم‌کم اضافه کرده و خوب مواد را باهم مخلوط کنید. با سرعت متوسط هم‌زن مواد را خوب هم بزنید تا کاملا یک‌دست و خمیری شکل شوند. درون قالب‌های کاپ کیک، کپسول‌های مناسب قرار داده و مواد کاپ کیک را به آرامی داخل کپسول‌ها بریزید. بهتر است مواد تا نیمه یا 2/3 قالب‌ها را پر کنند و سر خالی باشند تا جا برای پف‌کردن داشته باشند. قالب را داخل فر قرار دهید و اجازه دهید بین 20 تا 25 دقیقه، کیک‌ها پخته شوند. برای اینکه مطمئن‌ شوید کاپ‌کیک‌ها آماده بیرون آوردن هستند یا نه، با نوک یک چاقو یکی از آن‌ها را تست کنید. اگر چاقو موقع بیرون‌آمدن تمیز بود، کاپ کیک‌ها پخته و آماده هستند. اجازه دهید حدود 5 تا 10 دقیقه داخل همان قالب از حرارت بیفتند و بعد آن‌ها را از قالب خارج کنید و کنار بگذارید تا خنک شوند. با این مقدار مواد اولیه، حدود 24 عدد کاپ‌کیک خواهید داشت. امیدواریم از این آموزش نهایت استفاده را برده باشید و یک کاپ کیک دارچینی ساده خوشمزه و معطر تهیه کنید و از آن لذت ببرید. 🍲 @bebinobepaz
🥨بار كنجدي🥨 ✅وگان ، مدت زمان زيادي توي محيط معمولي ميمونه و خراب نميشه ليوان استفاده شدي توي اين رسپي : ١٨٠ ميلي ليتر ميباشد. قالب : ١٨ سانتي به شكل مربع مواد لازم👇 🔺يك ليوان كنجد خام( بو داده نشده) 🔺نصف ليوان دانه چيا 🔺نصف ليوان عصاره خرما جايگزين شيره خرما يا شيرين كننده هاي طبيعي 🔺نصف ليوان آب ولرم 🔺١ ق م پودر دارچين 🔺نوك انگشت نمك طرز تهيه: همه مواد را با هم مخلوط كنيد و ١٠ دقيقه منتظر بمانيد، در اين ميان هر از گاهي دوباره زير و روش كنيد، ( براي اينكه دانه هاي چيا كاملا مايعات و جذب كنن) سپس كف قالبتون كاغذ روغني پهن كرده و مواد و داخل قالب بريزيد، داخل فر با دماي ١٦٠ درجه سانتي گراد و روي حالت توربو به مدت ١ ساعت بپزيد.پس از خنك شدن برش بديد و سرو كنيد، قسمت هاي كناري قالب برشته تر ميشه اگر دوست داريد بعد از برش زدن ميتونيد قسمت هاي وسطيو توي فر قرار بديد تا به گرماي خود فر برشته تر بشه. نوش جان😍 ✳️دوستان يك نكته هست كه توي دايركت خيلي پرسيده بوديد خواستم اينجا دوباره توضيح بدم. كاغذ روغني ها به صورت پشت و رو هستند و ٢ رو دارن اگر از روي اشتباه پهن كنيد امكان اينكه موادتتون بچسبه و جدا نشه هستش، من پيشنهاد ميكنم اول يه كوچولو تست كنيد و بعد كل موادتون و بريزيد و بپزيد. توي همه اين رسپي ها شما ميتونيد قالب فرتون و بدون كاغذ روغني و با چرب كردن هم استفاده كنيد. 🍲 @bebinobepaz
مواد لازم برای ۴ نفر: بادمجان دلمه ای ۴ عدد گوشت چرخ شده مرغ ۳۰۰ گرم پیاز یک عدد فلفل پاپریکا یک عدد قارچ ۵_۶ عدد سیر رنده شده ۲_۳ حبه روغن به میزان لازم پودر نان خشک یک چهارم پیمانه تخم مرغ یک عدد نمک یک ق.چ فلفل سیاه یک چهارم ق.چ آویشن یک چهارم ق.چ سر پُر پنیر پارمزان رنده شده به میزان لازم (یا پنیر پیتزا) طرز تهیه: بادمجان ها را از وسط دو نیم کنید، و با کمک چاقو مغز بادمجان را خالی کنید کمی نمک و روغن بپاشید و در سینی بچینید، مغز بادمجانی که خارج کردید را نگینی خرد کنید، پیاز و فلفل دلمه ای را هم خرد کنید. در تابه مقداری روغن بریزید، بادمجان ها را اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شوند سپس پیاز، فلفل دلمه ای قرمز، قارچ، سیر رنده شده را اضافه کنید و با حرارت ملایم تفت دهید تا سبک و نرم شوند سپس مرغ چرخ شده را هم اضافه کنید و تفت دهید نمک و ادویه ها را اضافه کرده و مخلوط کنید در آخر پودر نان و تخم مرغ را هم اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد یکدست شوند. شکم بادمجان ها را با مخلوط مرغ و سبزیجات پر کنید و روی مواد را هم با پنیر بپوشانید. سینی بادمجان ها را در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد (اگر فر برقی دارید دما را ده تا پانزده درجه کمتر بدید) در طبقه وسط بگذارید و به مدت نیم ساعت بپزید بعد از پایان پخت روی بادمجان ها کمی روغن زیتون و جعفری خرد شده بپاشید و سرو کنید. به جای مرغ چرخ شده از گوشت و بوقلمون هم میتونید استفاده کنید. . 🍲 @bebinobepaz
این شیرینی بدون کره و تخم مرغ هست و در عین حال بافت خوبی داره قرابیه_خرمایی . مواد لازم:یک چهارم پیمونه ماست-یک چهارم پیمونه شکر-یک چهارم پیمونه روغن مایع-یک و نیم قاشق مربا خوری زنجبیل(می تونید صرف نظر کنید یا پودر هل بریزید)-نصف قاشق چایخوری وانیل-یک قاشق چایخوری سرخالی بکینگ پودر-حدود یک و نیم پیمونه آرد مواد میانی:خرما پوست گرفته و له شده+پودر گردو+زنجبیل و پودر هل طرز تهیه: ماست و شکر و و وانیل رو با قاشق مخلوط کنید.روغن رو اضافه و باز با قاشق مخلوط کنید.آرد رو کم کم اضافه کنید و با همون قاشق به هم زدن ادامه بدید.بکینگ پودر رو هم بریزید.همینطور که خمیر داره جمع میشه،با نوک انگشت هاتون آرد رو به خورد خمیر بدید.زیاد با خمیر ور نرید چون روغن میندازه،آرد به اندازه ای بریزید که خمیر به دست تمیزتون نچسبه.از خمیر به اندازه یه فندق درشت بردارید و از مواد میانی وسطش قرار بدید خمیر رو جمع کنید و مهر بزنید و در سینی فرکه کاغذ روغنی انداختید قرار بدید و در فری که از یکربع قبل با دمای ۱۸۰ درجه گرم کردید به مدت ۲۰ دقیقه در طبقه وسط قرار بدید و از عطر بی نظیر زنجبیل و هل لذت ببرید😍.من در ماکروفر با همین درجه و زمان پختم.بعداز پخت به دلخواه تزئین کنید. . . . 🍲 @bebinobepaz