هدایت شده از تبلیغات پربازده ببین و بپز
تپلا این کانال واز دست ندید😱
فقط #150 تومن
اینجاهمه #لباس_سایز_بزرگ
نصف قیمته از #8۰تومان تا #200 تومن
#شلوار #شومیز
#مانتو #لباس راحتی
سایز ۳۸ تا ۶۰😍
تپلا عجله کنید😁
https://eitaa.com/joinchat/1220739131C1001fcbeb4
ببین و بپز( آشپزی)
تپلا این کانال واز دست ندید😱 فقط #150 تومن اینجاهمه #لباس_سایز_بزرگ نصف قیمته از #8۰تومان تا #200
زنداداشم تو هر مهمونی یه لباس جدید میپوشید😒😕
حقوق داداشم اونقدر نیست بتونه تو هر مجلس لباس به این خوشگلی بخره براش
لباسا هم خیلی گرونن خصوصا #مجلسیا 😢
خیلی کنجکاو شده بودم چجوری تو هر مجلس لباس جدید میپوشه😬😬
بالاخره یه روز ازش پرسیدم...
وای خدا عمرش بده❤️😱😱
میگه تو این کانال #لباسشو گرفته 😳😳 دهنم وا مونده بودد 😦😧
منم عضوش شدم حالا تو هر #مجلسی یه #لباس_جدید 😍
شمام بیاید #هنگ میکنید👇
https://eitaa.com/joinchat/1220739131C1001fcbeb4
حلوا سه آرد مجلسی
حلواي سه آرد مجلسي
دوستان گلم من مقدار شکر شربت حلوا رو کمتر کردم به نظر من حلوا زیادی شیرینه البته ذائقه ایه
❎در دستور اندازه ای اصلی ۳ پیمانه آب داره و ۳ پیمانه شکر ❎
☝ولی در دستور ویرایش شده خودم مقادیر رو ویرایش کردم
❎من این حلوا رو ۵ برابر درست کردم یعنی تک تک مواد رو ضرب در ۵ کنید ❎
مواد لازم
آرد سفید ۱۵۰ گرم
آرد برنج ۱۵۰ گرم
آرد نخودچی۱۵۰ گرم
روغن مایع یا ترکیب روغن مایع و کره حدودا ۲۰۰ گرم
شکر ۴۰۰ گرم یا ۲ پیمانه
آب ۲ پیمانه
گلاب یک پیمانه
پودر هل یک چهارم قاشق چایخوری
محلول زعفران ۳ قاشق سوپخوری
پودر پسته و پرک بادام برای تزئین
طرز تهیه شربت حلوا
* ابتدا آب و شکر را مخلوط کرده و روی حرارت بگذارید.
* بعد از این که شکر در آب حل شد، پودر هل وگلاب و زعفران را اضافه کرده و بعد از یکی دو جوش حرارت را خاموش نمایید.
طرز تهیه حلوا
❎من برای حلوا به مقادیر بیشتر از دستور همه آردها رو با هم تفت میدم
* آرد سفید را الک کرده و بدون روغن روی حرارت ملایم تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود و کمی رنگش تغییر کند، بعد از 10 دقیقه آرد برنج الک شده را اضافه کنید. کمی که تفت خورد و تغییر رنگ داد، آرد نخودچی الک شده را اضافه کنید.
* مجدداً کمی تفت دهید تا بوی خامی آرد نخودچی برود، ولی مراقب باشید زیرا آرد نخود سریع میسوزد.
* روغن مایع را اضافه کنید. حلوا را مدام هم بزنید تا رنگ آردها شروع به طلایی شدن بکند. و تا زمانی که به رنگ قهوهای روشن درآید تفت دهید.
* شربت آمادهی ولرم را کم کم اضافه کرده و هم بزنید تا زمانی که حلوا از دور ظرف جمع شود و به دیواره ظرف نچسبد. حلوا نباید خیلی سفت و خشک شود. بلکه باید از روی کفگیر به حالت کشدار پایین بیفتد و به کفگیر بچسبد.
* حلوا را در ظرف کشیده و بعد از خنک شدن رویش را با پودر پسته و گلهای رز از حلوا تزیین کنید.
🔴نکات و تجربیات خودم
🔴 رنگ حلوا بستگی به مقدار زعفران مصرفی و مقدار سرخ کردن آرد میباشد . این حلوا در مشهد تقریبا به همین رنگ میباشد اما بسته به ذایقه افراد میشود رنگ حلوا را روشنتر برداشت تیره ظاهر جالبی نخواهد داشت .
🍲 @bebinobepaz
🍥بیسکوئیت شکلاتی🍥
مواد لازم:
آرد، 2 پیمانه
پودر کاکائو، 1/4 پیمانه
جوش شیرین، 1/2 قاشق چایخوری
بکینگ پودر، 1/2 قاشق چایخوری
شکر دانه ریز، 1 پیمانه
نمک دریا، 1/2 قاشق چایخوری
تخم مرغ درشت، 3 عدد در دمای اتاق
اسانس وانیل، 1 قاشق غذاخوری
شکلات تلخ ذوب شده، 330 گرم
تافی کاراملی، 24 عدد
خامه، 2 قاشق غذاخوری
گردوی خرد شده 1/2 پیمانه
طرزتهیه:
1- فر را روی 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
2- در یک کاسه، آرد، بکینگ پودر، جوش شیرین، پودر کاکائو، شکر و نمک را با یکدیگر خوب مخلوط کنید.
3- در یک کاسه کوچک تخم مرغ ها و وانیل را با همزن دستی هم بزنید و سپس به مخلوط آردی اضافه کنید و مخلوط کنید تا خمیر شکل بگیرد.
4- خمیر را روی سطح آردپاشی شده بگذارید و از آن چانه هایی به شکل توپی درآورید. هر چانه خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید و هر نیمه را به شکل یک کنده درخت به طول تقریبی 30 سانتیمتر با قطر 5 سانتیمتری شکل دهید. کنده های آماده شده را در سینی فری که کاغذ روغنی انداخته و کمی آرد پاشیده اید به فاصله 6 تا 7 سانتیمتری بچینید.
5- سینی را روی پنجره وسط بگذارید و به مدت 40 دقیقه بپزید تا کاملا سفت شوند. سپس از فر خارج کرده و بگذارید چند دقیقه داخل سینی خنک شوند.
6- بیسکوئیت ها را روی تخته بگذارید و به ضخامت یک و نیم سانتیمتری به صورت مورب برش بزنید. بیسکوئیت ها را مجددا در سینی فر بچینید و برای 10 دقیقه دیگر بپزید تا هر طرف آنها طلایی شود.
7- تافی های کاراملی و خامه را داخل کاسه ای بریزید و در بازه های 30 ثانیه ای داخل مایکروفر و یا به روشن بن ماری ذوب کنبد.
8- بیسکوئیت ها را در دمای اتاق خنک کنید و به وسیله قیف یا کیسه زیب لاکی که گوشه آن را سوراخ کرده اید کارامل و شکلات ذوب شده روی آنها بریزید و بلافاصله گردوی خرد شده روی آنها بپاشید.
9- پس از اینکه کارامل و شکلات رویه بیسکوئیت ها سفت شد، آنها را در ظرف دربسته نگهداری کنید.
🍲 @bebinobepaz
#کیک_شکلاتی_بدون_گلوتن_با_کره_اسپرسو ♥
#دسر_لاکچری #دسر_وگن
👈مواد لازم
▪️خشک:
آرد بدون گلوتن: ۱ فنجان - ۱۲۰ گرم
پودر کاکائو: ۱/۸پیمانه - ۱۸ گرم
بکینگ پودر: ۱ قاشق چایخوری
جوش شیرین: ۱/۲ قاشق چایخوری
نمک: ۱/۸ قاشق غذاخوری
▪️خیس:
کره گیاهی ذوب شده: ۳۸ گرم
شیر بادام: ۱/۲ فنجان - ۱۲۰ گرم
شکر نارگیل: ۱/۴ فنجان - ۵۰ گرم
اسپرسو: ۱ شات - حدود ۱/۴ لیوان.
▪️کره
کره بدون لبنی: ۱۰۰ گرم
پودر شکر: ۱ تا ۱و ۱/۲ فنجان
پودر اسپرسو فوری: ۱ قاشق چایخوری، حل شده در ۱ قاشق غذاخوری آب
نمک: ۱/۸ قاشق چایخوری
👈طرز تهیه
فر را از قبل تا ۱۷۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. یک قالب مربع چرب کنید و کنار بگذارید.
در یک کاسه بزرگ، مواد خشک را الک کنید و خوب مخلوط کنید. مواد مرطوب را با هم مخلوط کنید. مواد خشک و تر را با هم ترکیب کنید تا خوب میکس شود. مخلوط را درون قالب آماده بریزید. به آرامی روی پیشخوان ضربه بزنید تا حباب هوا آزاد شود.
پخت را در فر از قبل گرم شده به مدت ۳۰ الی ۳۵ دقیقه انجام دهید. اجازه دهید کیک به طور کامل در قالب خنک شود. کیک را به آرامی از قالب جدا و کنار بگذارید.
کره را در میکسر، با سرعت متوسط تا زیاد به مدت حدود ۲ دقیقه بزنید. میکسر را متوقف کرده و پودر شکر الک شده را اضافه کنید. با سرعت کم مخلوط کنید تا ترکیب شود. اسپرسو حل شده و نمک را اضافه کرده و با سرعت زیاد ۲ الی ۳ دقیقه هم بزنید تا صاف و یکدست شود.
حالا با کمک قالب یا کاتر، از کیک و لایه ی کره ای لایه لایه چیده و با یک گارنیش خاص و مناسب کیک خوشمزه شکلاتی را سرو کنید. نوش جونتون🥰
▪️نکته: عزیزان برای درست کردن پروانه های شکلاتی، ابتدا شکلات رو به روش بن ماری ذوب کنید، بعد توی قیف پلاستیکی بریزید، یه سوراخ کوچیک بدین، و روی کاغذ روغنی که از پشت عکس پروانه رو کشیدین شروع کنید به کشیدن پروانه. اگه میخواین بالهاش کمی بسته باشه بین کتاب باز شده یا دو تا ظرف بذارین تا پروانه شکل مورد نظر رو بگیره.
🍲 @bebinobepaz