#مرغ_پارمسان_کریسپی
مواد لازم:
500 گرم سینه مرغ(2 سینه بزرگ)
1 قاشق چایخوری چاشنی ایتالیایی(هایلات شده در قسمت چاشنی)یا ادویه مخلوط مخصوص مرغ
1/2 قاشق چایخوری پودر پیاز
نمک و فلفل به میزان لازم
2 عدد تخم مرغ
1 حبه سیر رنده شده
1 لیوان پنیر پارمسان رنده شده
1/2 لیوان آرد سوخاری یا معمولی(البته در دستور اصلی آرد بادام استفاده شده)
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
1 قاشق غذاخوری کره
طرز تهیه:
ابتدا هر سینه مرغ را به صورت افقی برش دهید و نصف کنید تا 4 فیله درست شود. سپس سخاوتمندانه با چاشنی ایتالیایی ، پودر پیاز ، نمک و فلفل مرینیت کنید و کنار بگذارید. مرحله بعد در یک ظرف کم عمق ، تخم مرغ ، سیر،مقداری چاشنی ایتالیایی و نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید (علاوه بر ادویه و نمک،فلفلی که به فیله ها زدید)سپس فیله های ادویه زده را در مخلوط تخم مرغ گذاشته و کنار بگذارید(مانند تصویر3).تا کامل مزه دار شوند،(ترجمه از پیج آشپزی_خلاق )مرحله بعد در یک بشقاب آرد و پنیر پارمسان را مخلوط کنید با استفاده از چنگال یکی از تکه های سینه مرغ را برداشته و در مخلوط پارمسان گذاشته و وقتی روی مرغ کامل با آرد پوشانده شد تکه مرغ را در اورده و در یک ظرف گذاشته،مرحله بعد در ماهیتابه روغن و کره ریخته و روی حرارت گذاشته تا روغن گرم شود سپس تکه های مرغ را در آن گذاشته و بدون اینکه تکه مرغ ها را تکان دهید(تا مخلوط آرد و پنیر از مرغ ها جدا نشود) اجازه دهید برای حدود 5 دقیقه (یا بیشتر بسته به دمای اجاق گاز ) سرخ شود و کامل طلایی شود سپس بر گردانید تا طرف دیگر هم طلایی و پخته شود،در آخر با جعفری خرد شده تزیین و گرم سرو کنید ،نوش جان🤗
🍲 @bebinobepaz
#کوکو_مرغ_پنیر
یه کوکوی سالم و خوشمزه که با یه بار امتحان عاشقش میشید🤗😋 .
مواد لازم:
700 گرم سینه مرغ بدون پوست
2 تخم مرغ متوسط
1/3 فنجان آرد سوخاری یا معمولی(البته توی دستور اصلی آرد بادام استفاده شده )
1فنجان پنیر موزارلا رنده شده
2 قاشق غذاخوری ریحان تازه ریز خرد شده
2 قاشق غذاخوری پیازچه خرد شده
2 قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
1/2 قاشق چایخوری پودر سیر
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
1 قاشق غذاخوری روغن زیتون یا بیشتر برای سرخ کردن .
طرز تهیه: .
سینه مرغ (خام)را روی تخته قرار دهید و با استفاده از یک چاقوی تیز ، آن را به قطعات ریز خرد کنید ، سپس آنها را در یک کاسه بزرگ بگذارید. سپس آرد ، تخم مرغ ، موزارلا ، ریحان ، پیازچه ، جعفری ، پودر سیر ، نمک و فلفل را هم اضافه کنید خوب مخلوط کنید تا ترکیب شود. روغن را در یک ماهیتابه ریخته و روی حرارت متوسط رو به کم قرار دهید. با یک اسکوپ بستنی یا یک قاشق بزرگ ، از مخلوط مرغ بردارید و آنرا به ماهیتابه منتقل کنید ، سپس با پشت قاشق کمی صاف کنید ،و هر دو طرف کوکو را برای چند دقیقه بگذارید بپزند تا کوکو ها طلایی شوند به خاطر داشته باشید که شما باید آنها را در دمای متوسط رو به کم طبخ کنید ، در غیر این صورت بیرون کوکو ها می سوزند اما داخل آن به خوبی پخته نمی شوند. این کوکو را میتوانید با سس کچاپ،سس پنیر یا سس مایونز سرو کنید و لذت ببرید🤗😋
🍲 @bebinobepaz
یه ایده شیک که همگی میتونید توی خونه درست کنید و کادو بدید یا واسه عید و دور همی ها ،بچه ها که عاشقش میشن،در ضمن چون پایه اش میوه هست بعد از خوردنش عذاب وجدان ندارید☺😉
🍲 @bebinobepaz
این دسر رو اگر تو قالب سیلکونی درست میکنین باید فریزر بزارین یخ بزنه تا بتونین از قالب در بیارین اگر تو قالب پلاستیکی میریزین داخل یخچال بزارین .
#موس_شکلاتی
خامه صبحانه ۷۰ گرم
خامه قنادی نیمه فرم گرفته ۳۰۰ گرم
بستنی وانیلی کاملا آب شده ۱۲۰ گرم
شکلات تلخ خورد شده ۵۰ گرم
پودر ژلاتین ۱۳ گرم
آب نصف لیوان
پودر ژلاتین رو روی آب سرد بریزین تا اسفنجی بشه
بعد روی بخار کتری بزارین تا کاملا شفاف شه. خامه صبحانه رو داخل ظرفی ریخته و روی حرارت قرار
بدین تا کم کم گرم شه وقتی از اطراف شروع به جوشیدن کرد خاموش کنین وشکلات رو بریزین تا آب شه و سپس بستنی آب شده و خامه رو با هم ترکیب کنین. بعد ژلاتین رو به مخلوط شکلات و خامه اضافه کنین. در آخر خامه قنادی و بستنی رو اضافه کنین و
خوب مخلوط کنین.
یه کم توی قالب بریزین و بزارین یک ربع فریزر تا نیم بند بشه بعد مغزی رو بزارین و بقیه موس رو بریزین
.
#دسر_نسکافه برای مغزی
.
خامه صبحانه ۳۰۰ گرم
شکر قهوه ای ۵۰ گرم
نسکافه گلد ۲ قاشق چایخوری
گردو خورد شده یک فنجان
پودر ژلاتین یک قاشق سوپخوری
آب یک سوم لیوان
ابتدا ژلاتین رو روی آب سرد ریخته و بعد از اسفنجی
شدن روی بخار کتری قرار بدین تا کاملا نوب شه. خامه و شکر قهوه ای رو در ظرفی ریخته و روی حرارت قرار بدین وقتی از اطراف شروع به جوشیدن کرد از
حرارت برداشته و نسکافه رو اضافه کنین، سپس ژلاتین رو بریزبن و در نهایت گردوی خورد شده رو اضافه کنین. .
🍲 @bebinobepaz
#خوراک_لوبیا_قارچ
یک و نیم لیوان لوبیا چیتی رو از صبح خیس کردم . آبشو دور ریختم ... بعد باز شستم و آبکش کردم . داخل زودپز ریختم و ب میزان لازم آب اضافه کردم با یک قاشق روغن و ی کوچولو نمک و گذاشتم بپزه . ک یکساعت زمان برد .
قارچ ها رو پوست گرفتم و خرد کردم ک البته بعضیا میگن نباید پوست قارچ رو گرفت ولی من دلم نمیگیره🙈 همیشه پوستشونو میگیرم .. مگر اینکه عین پوست تخم مرغ تمیز و سفید وتازه باشن . خب ؛ وقتی لوبیا ها پخته شد . داخل ظرف دیگه ای پیاز رو با یکی دوحبه سیر رنده و تفت دادم با کمی روغن و زردچوبه .. پودر گوجه و پاپریکا و کمی هم فلفل قرمز و یک ق رب گوجه زدم .. قارچهارو اضافه کردم و ی تفت کوچیک دادم . بعد آب گوشت یا قلم اگه دارین اضافه میکنین .. حتی آب خود لوبیاهای پخته شده هم خوبه . لوبیا ها رو هم درآخر اضافه کرده و اجازه میدیم نیم ساعت تا ۴۵ دیقه خوب باهم جابیفته و نه زیاد آبکی باشه نه غلیظ . 🔴 بعضیا برای لعابش از سیب زمینی هم استفاده میکنن ک من نمیزنم .
🍲 @bebinobepaz
#سالاد_لوبیا_سبز و گردو درست کردم، که نه تنها، تر و تازه و خوشمزه است بلکه مناسب فصل زمستون هم هست.
لوبیا سبزُ، ۵ دقیقه با آب نمک جوشوندم و بلانچ کردم.
گذاشتم حسابی آبش بره.بعد با ۱/۴ پیاز قرمز خلالی شده و نصف فنجون گردو خرد شده مخلوطش کردم.
برای سُسِش:
۲ قاشق روغن زیتون+۱ قاشق سرکه سفید+۱ حبه سیر(یا پودر سیر)+یه مشت برگ نعنا+نمک و فلفل، توی میکسر ریختم و حسابی مخلوط کردم و یه ساعت گذاشتم توی یخچال تا حسابی جا بیفته.
موقع سرو همه مواد به سس آغشته کردم و کمی پنیر فتا خرد شده روش پاشیدم😘ه دیگه نگو و نپرس! لوبیا سبز سرشار از آنتی اکسیدان و امگا ۳ هست و خاصیت ضد التهابی داره.مناسب همه افرادِ، مخصوصا بیماران قلبی و عروقی.هر ۱۰۰ گرمش فقط ۳۰ کالری داره و فیبر فراوانی داره.سرشار از ویتامین k و A هست، بنابراین کسانی که که از داروهای ضد انعقاد خون استفاده میکنند باید احتیاط کنند...
🍲 @bebinobepaz
اوتمیل پخته سیب و کشمش
یک صبحانه کامل، یه بار بپز یه هفته بخور.
تعداد ۹ الی ۱۲ برش
مواد لازم
جو دوسر پرک ۲ پ
شیر ۲ پ
شیره ۱/۴ پ
دارچین ۲ ق چ
بیکینگ پودر ۱ ق چ
نمک ۱/۲ ق چ
تخم مرغ ۲ عدد
سیب خرد شده ۲ عدد
کشمش ۱/۴ پ
گردوی خرد شده ۱/۲ پ
طرز تهیه
.فر رو با دمای ۱۷۵ روشن کنید، کف و دیواره یک قالب ۲۰ در ۲۰ با کاغذ روغنی بپوشانید. اول مواد تر رو با هک مخلوط کنید و بعد یکی یکی مواد خشک رو اضافه کرده و هم بزنید. کمی از سیب و گردو و کشمش رو نگه. دارید. کمی از سیب خرد شده رو ته قالب بریزید ، مواد رو روشون بریزید و روی مواد هم سیب خرد شده و بقیه گردو و کشمش بریزید.
حدود چهل الی پنجاه دقیقه بپزید. اگر میخواید برش بزنید باید اجازه بدید کاملا خنک بشه. یک هفته در ظرف دربسته در یخچال میتونید نگه دارید.
🍲 @bebinobepaz
#سوپ_گشنیز .
.
اعتراف میکنم سوپ گشنیز تبریز سوپ مورد علاقه خودمه وهرزمان گشنیزتازه تو خونه داشته باشم، جز گزینه های اوله☺️
.
.
سوپ گشنیز مواد ساده ودردسترسی داره ولی طعم متفاوت.بااینکه ازنظرشکل وشمایل ظاهری شبیه سوپ شیره ولی اختلاف طعمش خیلیه.
.
سوپهامو معمولا آب پزدرست میکنم اگرشما علاقمندبه اضافه کردن کره یا روغن به سوپ هستین یه پیازنگینی وتف بدین تا سبک شه .بهش جوی پوست کنده ازقبل خیس خورده ومقدارکافی آب اضافه کنین.روی شعله ملایم بپزه ولعاب بده.وقتی پخت جو کامل شد عصاره خونگی یا آب مرغ/گوشت اضافه میکنیم .وقتی عصاره یکی دوتا جوش خورد هویج رنده یانگینی شده اضافه میکنیم.مهلت میدیم تاهویج بپزه.بعد مقدار زیادی سیرخام له یارنده شده می ریزیم یکی دوجوش کافیه .والاعطروطعم سیرکه مشخصه ی این سوپه کم میشه. بعدازون گشنیزتازه ساتوری اضافه میکنیم.
برگای گشنیزخیلی لطیفه وبا حرارت زودتغییررنگ میده وتیره میشه پس سبزی وزیاد نپزین تا سبزوخوشرنگ بمونه😉
درنهایت سوپ وازروی حرارت برمیداریم ومقداری ماست بهش اضافه میکنیم بهتره قاشق قاشق اضافه شه ومرتب هم بخوره.من همیشه ماست کم چرب میریزم وقتی ماست کاملا مخلوط شد مجددا روی حرارت برمیگردونیم.نمک وفلفل واندازه میکنیم وازینجا به بعدکافیه سوپ دوباره داغ بشه وبا ماست روی حرارت نجوشه.کمی آب لیموی تازه وفلفل نیمکوب مکمل طعم بی نظیرشه .
.
بجای جوی پوست کنده میشه ازجوپرک هم استفاده کرد.
.
همراه ماست میشه کمی خامه هم ریخت ولی من پیشنهادنمیدم چون به حدکافی خوش طعم هست چرا باید پرکالریش کنیم😉
.
من یه شلغم کوچیکم توسوپم رنده کردم.اصولا تواین فصل توهمه سوپهام یه دونه کوچیک میریزم هیچ طعم وبوی خاصی نداره فقط توجه داشته باشید شلغم زیاد سوپتون وشیرین میکنه.
.
طبع این سوپ سرده اگربه این موضوع حساسین بافلفل زیاد میل کنین.
.
قرمزای روی سوپ فلفل قرمز ترکیه ای یا پول بیبره.
🍲 @bebinobepaz
هدایت شده از اطلاع رسانی گسترده حرفهای
مژده مژده
🔴 کانال براتون آوردیم ماه
🔴 شدیدا توصیه می کنیم این کانالو از دست ندید
آموزش #نمد_دوزی آسان و کاملاً #رایگان💯
برای اشتغال بانوان🌹
با آموزشهای مرحله به مرحله و #رایگان 😍
#گل
#کیف
#عروسک روسی
#مگنت
#گلسر و ...
@amoozeshenamadi
http://eitaa.com/joinchat/3047686147C59d102dcd4
زود عضو بشین تا پاک نشده 🏃 👆👆
معرکه است بیا و ببین 😍 😍 😍
الگوهاشم اینجاست👇👇👇👇
http://eitaa.com/joinchat/2659909635C7078527014