کوکی ماچایی
#بدون_تخم_مرغ #بدون_شکر سفید
سلام به روی ماه تون
چقدرخوشگند این کوکیا!!!
موادلازم #کوکی_ماچایی
آرد همه منظوره: 1 پیمانه
پودر ماچا: 1 و 1/2 (یک و نیم) قاشق سوپ خوری
کره گیاهی: 100 گرم
شکر قهوه ای: 1/2 (یک دوم) پیمانه
(جایگزین: شکر خرما، شکرسرخ، شکر نارگیل و شکرسفید)
شیر سویا: 3 قاشق سوپ خوری
(جایگزین: باتوجه به نوع رژیم خود هرنوع شیرگیاهی مثل شیربادام ، شیرلبنی)
عصاره وانیل: 1 قاشق چای خوری
نمک هیمالیا: 1/4 (یک چهارم) قاشق چای خوری
و برای روکش کوکی ها
شکلات سفید: 200 گرم
پودر ماچا: 1 قاشق سوپ خوری
دستور تهیه
1_ شکر را با کره مخلوط کرده و آنقدر می زنیم تا حالت کرمی و خامه ای پیداکند
2_ به آن مخلوط، آرد، پودرماچا، شیر، وانیل و نمک را افزوده و خوب مخلوط کرده تا خمیر شود
3_ خمیر را دریک سلفون یا کیسه ی فریزری گذاشته و برای 20 دقیقه، در یخچال می گذاریم
4_ سپس خمیر را به 17 قسمت تقسیم می کنیم
5_ خمیرها رول کرده و به شکل توپک های کوچک درآورده و در یک سینی فر که روکش کاغذروغنی یا شیت نسوز دارد می چینیم و بعد بااستامپ مخصوص شیرینی که مثلا برای نقش انداختن روی شیرینی برنجی استفاده می شود، روی کوکی ها را طرح می اندازیم
6_ برای 12 دقیقه در دمای 170 درجه سانتی گراد آن ها را می پزیم
7_ پس از پخت، اجازه می دهیم کوکی ها کاملا سرد شود
8_ برای روکش شکلاتی، شکلات های سفید را بادمای غیرمستقیم بخارآب کتری ذوب کرده و پودر ماچا را با آن به خوبی مخلوط می کنیم و سپس کوکی ها را در آن فرو می کنیم و در یخچال می گذاریم تا ست شود و خودش رابگیرد
نوش جان عزیزتان😍😘
🍲 @bebinobepaz
#دسر#دسر_دلبرانه
دسر تک نفره _پاناکوتا_ توت فرنگی
عزیزان امروز یک دسر تک نفره ی خیلی راحت و خوشمزه، براتون آوردم همراه با رسپی 🍓🍃🍓🍃🍓
مواد لازم برای لایه ی اول :
۱۰ تا ۱۲ عدد توت فرنگی
نصف بسته پودر ژله ی توت فرنگی
مواد لازم لایه ی زیرین :
شیر ۲ لیوان
پودر ژلاتین ۲ قاشق غذا خوری
خامه ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم
وانیل ۱/۴قاشق چایخوری
شکر ۸ تا ۱۰ قاشق غذاخوری 👌👌👌
رسپی جهت سرو در جام یا لیوان
اگر در قالب خواستید تهیه کنید مقدار ژلاتین بایید افزوده بشه در حد نصف قاشق تا یک قاشق
ابتدا عزیزان شیر و شکر و وانیل را با هم مخلوط کرده و روی حرارت قرار میدهید تا شکر در شیر حل شود نیازی به جوشیدن نیست
سپس خامه را روی بخار کتری بنماری میکنید تا روان شود
ژلاتین را هم با نصف لیوان آب جوش روی بخار کتری بنماری میکنید تا شفاف شود
سپس ژلاتین و خامه ی بنماری شده را به مخلوط شیر و شکر اضافه کنید
مواد را در لیوان های مورد نظر تان بریزید به طوری که حدود ۳/۴لیوان ها پر شود
و در یخچال قرار دهید
تا ببندد
در این فاصله لایه ی روی آن را تهیه کنید
به این روش که ۱۰ تا ۱۲ عدد توت فرنگی را پوره کنید
نصف بسته در ژله ی توت فرنگی را با نصف لیوان کوچک آب جوش روی بخار کتری بنماری کنید تا شفاف شود 👌👌👌نیازی به آب سرد نیست
سپس وقتی از حرارت افتاد با پوره های توت فرنگی مخلوط کنید
و در انتها وقتی کامل سرد شد روی لایه ی پاناکوتا که کامل بسته ، بریزید . و مجدد لیوان ها داخل یخچال قرار دهید تا ژله ببندد
نوش جان
موفق باشید و پایدار
🍲 @bebinobepaz
#کیک_اسفنجی
#کیک_خامه
یه کیکِ اسفنجی عالی که میتونه بیسِ کیک هاتون باشه و تو بیشتر کیک های خامه ای ازش استفاده کنید 🎂
. مواد لازم :
. تخم مرغ سرد ۶ عدد
. وانیل مایع ۱ قاشق مرباخوری( شکری نصف قاشق چایخوری )
. شکر ۲ پیمانه سرخالی یا ۳۰۰ گرم
. آرد ۲ پیمانه یا ۳۰۰ گرم
. بکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری . نمک نوک قاشق چایخوری
. آب جوش نصف پیمانه ( من اگر بخوام کیک موکا درست کنم یا بخوام اسفنجم طعم قهوه بده به جای آب جوش گاهی از اسپرسو استفاده میکنم )
طرز تهیه:
ابتدا فر رو روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم تا گرم بشه
سایز قالبم ۱۸ یا ۱۹ سانت با ارتفاع ۱۲هست
. کف و دیواره قالب روکاغذ روغنی میندازیم
. زرده و سفیده تخم مرغ رو جدا میکنیم و سفیده رو با همزن برقی با دور متوسط شروع به هم زدن میکنیم وقتی کمی سفید شد دور همزن رو زیاد میکنیم و نیمی از شکر رو کم کم اضافه میکنیم تا زمانی که حسابی پف کنه و اَبری بشه . بعد انتقالش میدیم به یه کاسه دیگه و میزاریمش تو یخچال تا آب نندازه
. بعد زرده روبا وانیل و باقی مانده شکر هم میزنیم به مدت حدودا ۷-۸ دقیقه تا کرم بشه وحجم بگیره بعد آب جوش یا اسپرسو رو اضافه میکنیم و سریع هم میزنیم تا زرده نَپَزه
بعد آرد و نمک و بکینگ پودر رو به مخلوطِ زرده اضافه میکنیم و فولد میکنیم تا کاملا باهم ترکیب بشن
. بعد سفیده رو در چند مرحله به مایع اضافه کرده و آروم به صورت دَوَرانی هم میزنیم تا کاملا به خورد مواد بره
. در نهایت مواد رو داخل قالب ریخته و تو فر قرار میدیم و به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه میپزیم
. بعد از گذشت این زمان یه سیخ چوبی داخل مرکز کیک فرو میکنیم ، اگر تمیز بیرون اومد کیک آماده ست ، فر رو خاموش میکنیم و اجازه میدیم یه ربع داخل فر بمونه بعد بیرون میاریم و بعد از خنک شدن از قالب خارج میکنیم و سر و ته میزاریم روی توری تا خنک شه( یعنی تهِ کیک به سمت بالا باشه)
. بهتره برای خامه کشی ۱ روز قبل کیکتون رو آماده کنید .
🍲 @bebinobepaz
. ✔شیر برگر(süt burger)🥞
. ✔این یه شیرینی ترکیه ای خیلی ساده و خوشمزست که نیازی به فر نداره مخصوصا برای بچه ها عالیه مطمئنم عاشقش میشن بافت نرم پنکیک و کرم خوش طعمش ترکیب عالی میشه
شیر برگر و برای صبحانه یا عصرانه درست کنید و از طعم عالیش لذت ببرید
.
✔مواد لازم پنکیک:
تخم مرغ: ۲عدد
شکر: ۶ قاشق غذا خوری
وانیل: ۱ قاشق چای خوری
روغن مایع: ۴ قاشق غذا خوری
پودر کاکائو: ۲ قاشق غذا خوری
شیر: ۲ پیمانه
آرد: ۲و ۲/۳پیمانه
بکینگ پودر: ۱ قاشق غذا خوری .
.
✔کرم میانی:
خامه قنادی: ۳۰۰ گرم
پنیر لبنه: ۱۰۰ گرم
عسل: ۱ قاشق مربا خوری .
.
✔طرزتهیه پنکیک:
۱-تخم مرغ،شکر و وانیل را با هم خوب مخلوط میکنیم.
۲-روغن مایع و پودر کاکائو را اضافه میکنیم و هم میزنیم.
۳-شیر را به مواد اضافه میکنیم.
۴-آرد را کم کم اضافه میکنیم تا جایی که به غلظت مورد نظر برسیم.(غلظتی که در فیلم میبینید.)
۵-سپس بکینگ پودر را اضافه میکنیم و کمی هم میزنیم تا فقط مخلوط شود.
۶-ماهیتابه را روی حرارت متوسط گرم میکنیم نیازی به چرب کردن نیست.
۷-کمی از مواد را روی آن میریزیم تا سرخ شود وقتی یک طرف آن پخته شود بر میگردانیم تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود.
.
.
.
✔طرز تهیه کرم میانی:
۱-خامه قنادی و پنیر لبنه را با همزن میزنیم تا فرم بگیرد.
۲-عسل را به آن اضافه میکنیم و کمی هم میزنیم تا مخلوط شوند.
۳-کرم را داخل قیف ریخته و بین پنکیک ها میریزیم.
۴-برای تزئین شیر برگر ها را داخل شکلات آب شده میزنیم.
۵-شیر برگر ها را ۱ تا ۲ ساعت داخل یخچال میگذاریم و بعد آمادست. ✔نکات:
💥بعد از ریختن بکینگ پودر مواد را زیاد هم نزنید.
💥از ماهیتابه نچسب استفاده کنید.
💥اگر بخواهید میتوانید ماهیتابه را چرب کنید ولی اینطور قشنگ تر در میاد.
💥با این میزان دستور حدود ۱۶ تا ۱۸ شیر برگر خواهید داشت.
💥من با نصف دستور درست کردم.
.
🍲 @bebinobepaz
سس پستو با میگو هم بهتون پیشنهاد میکنم. البته برای میگو خورا😉 .مواد لازم
ریحان ۲ پیمانه فشرده
گردو نیم پیمانه
پنیر پارمزان نیم پیمانه
سیر ۴یا۵ حبه
روغن زیتون نیم پیمانه
مغز تخمه آفتابگردان نیم پیمانه
لیمو ترش تازه یک عدد
نمک و فلفل ب میزان لازم
پاستا پنه ۴۰۰ گرم
فیله مرغ نواری ۴ عدد
ریحان، سیر، گردو، روغن زیتون، آب لیموی تازه، پنیر پارمزان و نمک و فلفل رو داخل مخلوط کن بریزید و کاملا مخلوط کنید. سس رو داخل ظرفی بریزید و در آخر مغز تخمه آفتابگردان رو داخلش بریزید و هم بزنید.
پاستا پنه رو داخل آب بجوشونید و آبکش کنید
❇️ یک سوم پیمانه آب پاستا رو نگه دارید تا اگه سس سفت بود و خوب با پاستا مخلوط نشد اون روهم ب پاستاها اضافه کنید.
فیله های نواری طعم دار شده با ادویه های دلخواهتون رو گریل کنید.
بعد پاستاها رو داخل یه قابلمه بریزید و سس پستو رو بهش اضافه کنید.
پاستا رو داخل ظرف سرو بکشید در آخر در صورت تمایل بهش پودر پنیر پارمزان و جعفری خرد شده و فلفل روش بریزید و فیله های گریل خرد شده رو کنار ظرف بذارید و نوووش جاااان😋😋😋
❇️میتونید مغز تخمه آفتابگردان رو حذف کنید
❇️میتونید بجای گردو، باوم زمینی یا فندق یا دونه کاج و یا مغز تخمه بریزید
🍲 @bebinobepaz
کوکی های موزی فیتنسی
#بدون_تخم_مرغ #بدون_شکر #وگن
سلام به روی ماه تون
خیلی وقته خوشمزه ی سالم فیتنسی نداشتیم 💪🍎😋
فکرخوبی به نظر میاد که یک دوره خیلی کوچولو دستورای فیتنسی داشته باشیم
موادلازم #کوکی_های_موزی_فیتنسی
موز: 200 گرم
کره بادام زمینی: 100 گرم
(جایگزین: کره هرمغز یا دانه ی دلخواه)
ماست نارگیل: 100 گرم
(جایگزین: باتوجه به نوع رژیم خود، ماست گیاهی، ماست لبنی)
آرد سبوسدار: 150 گرم
پودر پروتئیین: 80 گرم
بیکینگ پودر: 1 قاشق چای خوری
دارچین: 1 قاشق سوپ خوری دلخواه
شکلات تلخ خردشده یا شکلات چیپسی: 40 گرم
دستور پخت
1_ موزها را کاملا له می کنیم (می توانیم با پشت چنگال، باگوشتکوب برقی، بلندریا گوشتکوب دستی این کار را انجام دهیم)
2_ کره بادام و ماست را خوب ویسک و مخلوط می کنیم تا تقریبن صاف و یکدست شود
3_ بقیه ی مواد را در ظرف جداگانه ای مخلوط کرده و سپس روی موزها ی له شده می ریزیم و باآن ها قاطی می کنیم
4_ حالا مخلوط کره بادام و ماست را به بقیه ی مواد افزوده و همه را قاطی می کنیم تا مواد شکل خمیری پیداکند، اگرلازم شد بادست مواد را مخلوط کرده و خمیردرست می کنیم
5_ حالا خمیر را به 13 قسمت تقسیم می کنیم، تقریبن هر تکه 50 گرم
6_ سپس آن ها را رول کرده وبه شکل توپک درسینی فر که کاغذروغنی کف آن انداخته ایم بافاصله می چینیم و با کف یک لیوان روی هرکدام فشار کوچکی می دهیم تا روی آن صاف شود
7_ و برای 20 تا 25 دقیقه در فر با دمای 170 درجه ی سانتی گراد می پزیم تا طلایی رنگ شود
و می دانیم که باید اجازه دهیم کوکی ها پس از در آودرن از فر کمی سرد شوند و سپس به پنجره سیمی آن ها را منتقل می کنیم تا کاملا سردشوند و اگر دوست داشته باشیم می توانیم آن ها را با شکلات ذوب شده تزئیین کنیم، ونهایتا در ظرف دربسته باید نگه داری شوند
لذتشو ببرید🌹😊
🍲 @bebinobepaz
مینی تارت
۱۲۵ گرم کره هم دمای اتاق
نصف استکان چایخوری ماست (استکان استفاده شده ۱۲۰ میلی لیتر)
نصف استکان چایخوری روغن مایع
نصف استکان شکر
نوک ق چ وانیل
۲ ق چ بکینگ پودر
آره به مقدار لازم ( باید یک خمیر نرم داشته باشید که به دست نچسبه، شما از دو لیوان شروع کنید و اگر لازم داشت کم کم اضافه کنید)
مواد داخلی تارت:
۴۰۰ گرم تمشک (شما میتونید از میوه های دیگه استفاده کنید)
یک چهارم لیوان آب
۵ ق غ شکر ( بعد از پخت تست کنید اگر خواستید شکرش رو بیشتر کنید)
۱ ق غ سرپر نشاسته(ذرت یا گندم فرقی نمیکنه)
نوک ق چ وانیل
ابتدا مواد داخل تارت را آماده کنید. میوه،آب، نشاسته، شکر را در یک قابلمه بریزید و هم بزنید تا به جوش بیاید سپس تا زمانی که غلیظ شود بپزید. بعد از پخت وانیل را اضافه کنید از روی حرارت بردارید . اجازه دهید سرد شود.
برای خمیر تارت همه ی مواد را با هم مخلوط کنید سپس ورز دهید تا یک خمیر نرم داشته باشید (دستور خمیر تارت رو به صورت کامل در پست های قبلی گذاشتم) یک سوم از خمیر را برای روی تارت کنار بگذارید. ظرفتان را چرب کنید و خمیر تارت را در ظرف پهن کنید داخل آن از سس میوه ای بریزید و از خمیری که کنار گذاشته بودید تکه های نواری ببرید و روی تارت را با آن بپوشانید. در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد به مدت ۳۵-۳۰ دقیقه تا زمانی که روی تارت ها کمی طلایی شود بپزید . بعد از اینکه از فر خارج کردید تا وقتی گرم هستند پودر قند روی آنها بپاشید و بعد از سرد شدن از قالب خارج و سرو کنید. نوش جان
🍲 @bebinobepaz
#پاناکوتا_راه_راه .
این پاناکوتاهای راه راه رو داخل شیشه های سس مایونزی که نگه اشون داشته بودم ریختم ، چقدر شیک به نظر میان مگه نه 😀👌 من که خیلی خوشم میاد ازشون .
مواد لازم برای۸ نفر:
شیر ۳ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
خامه ۱ بسته
پودر ژلاتین ۳ قاشق سوپ خوری
وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
گلاب ۲ قاشق غذا خوری
پودر کاکائو به مقدار لازم
.
طرز تهیه:
۱- پودر ژلاتین رو با آب سرد حل کردم و روی حرارت غیر مستقیم به روش بن ماری حسابی حل کردم تا مایع شفافی ایجاد بشه. (روی بخار کتری بزاریدش)
۲- شیر ، شکر رو توی قابلمه میریزم و میزاریم تا به جوش بیاد.
۳- وقتی به جوش اومد گلاب و وانیل رو اضافه میکنیم. گلاب رو اگه از اول بریزید هم بوش میره و هم تلخ میکنه مواد رو. حالا ژلاتین رو که هم دما است با شیرمون به مواد اضافه میکنیم و میزاریم تا حسابی خنک بشه.
۴- نوبت باز کردن خامه است. کمی خامه رو میزنیم تا باز بشه . نیازی نیست زیاد فرم بگیره.
۵- وقتی دمای خامه و دسر یکی شد خامه رو به مواد اضافه میکنیم. بهتره اول یک کم مواد رو توی خامه بریزید و وقتی رقیق شد باقی مواد رو اضافه کنید و خوب هم بزنید. اگه هم دما نباشن خامه میبره!
۶- و تو قالب مورد نظر میریزیم و میزاریم کمه کم 12 ساعت تو یخچال بمونه.
برای قسمت قهوه ای همین کارهای بالا رو انجام بدید فقط بهش به مقدار دلخواه پودر کاکایو اضافه کنید و لایه لایه از هر رنگ داخل ظرفتون بریزید بزارید ببنده بعد لایه ی بعدی رو روش بریزید 😊
🍲 @bebinobepaz