نان پرتزل pretzels(برتچل)
نوعی نان آلمانی که پخت آن نیاز به فریزر دارد
مواد لازم:
آرد ۶۳۲ گرم معادل ۴ پیمانه
نمک ۱۰ گرم
شکر ۱ قاشق مرباخوری
مخمر ۱۳ گرم معادل ۱/۵ قاشق غذاخوری
آب با دمای ۳۵ درجه سانتیگراد ، ۳۶۵ گرم معادل ۱/۵ پیمانه
کره نرم ۲۱ گرم معادل ۱/۵ قاشق غذاخوری
طرز تهیه خمیر :
مخمر و شکر را در آب ۳۵ درجه ریخته ، ۱۰ دقیقه استراحت دهید تا فومی شکل شود.
آرد ، نمک ، کره و مخمر را در کاسه همزن ریخته به مدت ۱۵ دقیقه ورز دهید . یک کاسه را کمی چرب کرده خمیر را داخل آن بغلتانید ، روی آن را با سلفون پوشانده به مدت ۴۵ دقیقه استراحت دهید تا حجم آن بیش از دو برابر شود .
خمیر را روی میز برگردانید و توسط کاردک به قسمتهای مساوی تقسیم کنید ( من ۱۰۰ گرمی تقسیم کردم ولی میتونید بین ۷۰-۱۰۰ گرمی بسته به سلیقه خود تقسیم کنید). خمیر را حالت دهید و در سینی فر بچینید . روی خمیر ها را ۴۵ دقیقه پوشانده تا حجم آنها دوبرابر شود . سپس خمیرها را به مدت ۴۵-۶۰ دقیقه داخل فریزر قرار دهید .
در یک قابلمه یک لیتر آب بریزید و مقدار ۶۰ گرم جوش شیرین داخل آن بریزید و خوب هم بزنید . آب را روی حرارت قرار دهید تا بجوشد . خمیرها را از فریزر بیرون آورده و هرکدام را به مدت ۱۰ ثانیه از هر طرف داخل آب قرار دهید و سپس روی سینی فر که کاغذ روغنی انداخته اید قرار دهید . میتوانید یک قسمت از خمیر را تیغ انداخته و کمی نمک دریا بپاشید . و سپس در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵ دقیقه بپزید .
نوش جان 😍 . .
🍲 @bebinobepaz
#پف_پفی_بدون_شکر 💜
پودر ژله یه بسته، آب جوش به اندازه ی یه استکانِ فرانسوی، و یه مقدار پودر نارگیل جهت غلطوندن💜
پودر ژله و آب جوش رو داخل یه ظرف شیشه ایِ گود بریزید و مخلوط کنید. پنج دقیقه روی حرارت غیر مستقیم بخار قرار بدین تا دونه های ژله کاملاااا حل بشه💜
اگه گلوکز یا بادکا دم دستتون بود نصف قاشق هم گلوکز بریزین اگه نداشتین هم مهم نیست💜
مواد رو اجازه بدین حسابی سرد بشه💜
بعد با هم زن اونقدر همش بزنین تا پفکی بشه، حجیم و کمی هم روان💜
هم زدن بیش از حد؛ باعث ابر مانند شدنِ پف پفی همون ابتدای کار میشه و کار پهن و صاف کردن رو برای شما سخت میکنه💜
پس اجازه بدین پف پفی یه کوچولو حالت روان بودنشو حفظ کنه اما پفکی باشه💜
پف پفی هارو میتونین به هر شکل و هر اندازه و هر مدلی در بیارید💜
سلیقه شما حرف اولو میزنه، همین طور تعداد بسته های ژله و اندازه ظرفتون💜
کف ظرف رو با پودر نارگیل کاملا بپوشونین و مواد رو روش بریزین💜
اگه لایه ی دوم و سومی در کاره بین لایه ها پودر نارگیل نریزید💜
پف پفی هارو سه الی چهار ساعت داخل یخچال قرار بدین و اجازه بدین حسابی خودشونو بگیرن💜
حالا دیگه میتونین با چاقوی خیس! برش بزنیدُ میل کنید💜
🍲 @bebinobepaz
#فسنجون_مرغ
گردو رو آسیاب کردم و از شب بار گذاشتم تاخوب روغن پس بده.
بعد سیزده چهارده ساعت که با شعله ی کم پخت و خوب روغن پس داد،فیله ی مرغ مرینت شده (زردچوبه،نمک،فلفل سیاه،آبلیمو،پیاز)رو که حالت حلزونی فرم داده بودم رو کمی همراه کره و پیاز تفت دادم و داخل مایع خورشت قرار دادم و دو ق پوره پخته ی کدو حلوایی هم اضافه کردم،چهار ق رب انار ملس رو اضافه کردم ،من شکر نمیزنم اگه ملس تر دوس دارین یک ق شکر هم اضافه کنین،من نمک اضافه کردم ،و اجازه دادم خوب جا بیافته😋
اگه از شب فرصت نشد گردو رو بار بزارین،موقع گذاشتن خورشت هربیس دقیقه تا نیم ساعت یه قالب کوچیک یخ بندازین تو خورشت تا شوک وارد بشه وحسابی روغن پس بده.
🍲 @bebinobepaz
پیتزا میگو و سبزیجات
مواد لازم:
پیاز یک عدد، سیر سه حبه درشت، نخودفرنگی یک پیمانه، بروکلی دو پیمانه، ادویه شامل نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، آویشن و پونه کوهی، میگو دویست و پنجاه گرم، پنیر پیتزا و روغن زیتون به میزان لازم، فلفل دلمه یک عدد.
میزان مواد بسته به سلیقه خودتان قابل تغییر است.
برای این پیتزا از خمیر آماده جو و سبوس #کاله استفاده می کنم.
پیاز را نگینی خرد کرده و همراه چند حبه سیر در کمی روغن زیتون تفت می دهیم، تا سبک شود.
نخودفرنگی و قسمتهای سبز سر بروکلی را اضافه کرده و تفت می دهیم.
نمک و فلفل سیاه زده و درب تابه را می بندیم تا کمی بپزند. سپس همه مواد را در میکسر مخلوط می کنیم تا یکدست شود.
به میگو کمی نمک و پاپریکا زده و در همان تابه با شعله زیاد تفت داده، فقط در حدی که کمی تغییر رنگ دهد.
خمیر را در سینی فر چرب شده قرار داده و یک لایه میکس سبزیجات روی خمیر پهن می کنیم. روی آن را با میگو و فلفل دلمه نگینی خرد شده و در آخر با پنیر می پوشانیم. روی پنیر آویشن و پونه کوهی خشک پاشیده و در طبقه وسط فر با دمای صد و هشتاد درجه قرار می دهیم تا پنیر طلایی رنگ شود. نوش جان.
🍲 @bebinobepaz
#مرغ_و_پیاز سوخاری
مواد لازم:
فیله مرغ(سینه یا ران) چند تکه
پیاز ۱ عدد متوسط
آرد سفید ۱ لیوان
آرد سوخاری پانکو ۱ لیوان
تخم مرغ ۱ عدد
مواد لازم مرینید مرغ:
ماست چکیده ۱ لیوان
پیاز ۱ عدد
پودر سیر ۱/۲ قاشق چایخوری
پودر پیاز ۱/۲ قاشق چایخوری
سیر ۱ حبه له شده
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
پودر ریحان و جعفری خشک مقداری
زعفران ۱ قاشق غذاخوری
روغن زیتون
طرز تهیه:
ابتدا پیاز را پوست می گیریم و خلالی خرد می کنیم و در کاسه ای بزرگ می ریزیم.سبزیجات معطر را داخل کاسه می ریزیم. در ادامه ماست، پوره سیر،زعفران دم کرده، فلفل سیاه و مقداری نمک را نیز به مواد اضافه می کنیم و خوب مواد را مخلوط می کنیم و تکه های ران یا سینه مرغ را ابتدا کاملا با این مواد آغشته می کنیم و بعد داخل کاسه می گذاریم و روی کاسه را با سلفون می پوشانیم. سپس داخل یخچال می گذاریم تا به مدت ۸ ساعت تکه مرغ ها مزه دار شوند. سپس در کاسه ای آرد می ریزیم و پودر سیر،فلفل سیاه،پودر پیاز،کمی نمک را به آن اضافه می کنیم و با قاشق همگی را مخلوط می کنیم و کنار قرار می دهیم.
تخم مرغ ها را هم جداگانه می شکنیم و در کاسه ای می ریزیم و خوب هم می زنیم و کنار کاسه آرد می گذاریم و همچنین در ظرف سوم آرد سوخاری ریخته و کنار میگذاریم،ترجیحا در قابلمه ای کوچک روغن می ریزیم و روی حرارت کم قرار می دهیم تا کم کم داغ شود.کاسه محتوی تکه های مرغ را از یخچال بیرون می آوریم.
ابتدا تکه های مرغ را داخل آرد سفید می زنیم ، سپس در تخم مرغ و در آخر در آرد سوخاری می غلطانیم با دست فشار میدیم یا با وسیله ای روی مرغ میکوبیم تا آرد سوخاری پرس بشه با مرغ و بعد داخل روغن داغ سرخ میکنیم ، پیازها را هم حلقه حلقه کرده و مثل مرغ ها در به ترتیب در سه ظرف میزنیم و سرخ میکنیم ،حرارت همچنان کم باید باشد تا مرغ کاملا مغز پخت شود و نکته مهم اینکه حتما از روغن مخصوص سرخ کردنی استفاده می کنیم تا نسوزد و مرغ ها را سیاه نکند. مرغ های سرخ شده را در توری یا کاغذ روغن گیر می گذاریم تا روغن اضافه آن ها خارج شود.
همگی مرغ و پیازها را به همین شکل آماده می کنیم،در کنارش هم یه سالاد کلم بسیااار خوشمزه درست کردم و تمامم.
#سالاد_کلم
ابتدا کلم سفید و قرمز را با چاقو برش های بسیار ظریف و خلالی باریک میزنیم ،به هیچ وجه کلم ها را نگینی خرد نکنید که به نظر من توی طعم سالادتون تاثیر داره،بعد هویج را هم رنده بزنید و توی یه کاسه مناسب بریزید برای سس هم از ماست،مایونز،سرکه،پودر سیر،نمک و فلفل استفاده کنید و یک ساعت در بخچال
🍲 @bebinobepaz
تارت کیک کارامل و بادام زمینی
ترجمه شده از صفحه ترکیه ای:
از خوردن این کیک سیر نمیشین
برای کیک :
۲ تخم مرغ همدمای اتاق
نیم پیمانه شکر
نیم پیمانه شیر
نیم پیمانه روغن مایع
وانیل
۱ الی ۱ونیم پیمانه آرد
دو قاشق چایخوری بیکینگ پودر
-
برای رویه کاراملی:
نیم پیمانه بادام زمینی یا گردو یا پرک بادام بوداده
نیم پیمانه شکر سفید
یک قاشق غذاخوری کره
نیم پیمانه خامه صبحانه
نمک (اختیاری)
-
مواد لازم دیگر :
خامه فرم گرفته
-
برای کارامل ، شکر رو داخل تابه پهن و ضخیم پخش کنین و روی حرارت ملایم بزارین و بدون اینکه هم بزنین ، اجازه بدین تا کاملا شکر آب شه، بعضا تابه رو تکون بدین. بعد ازینکه همه شکر آب شد و رنگش کاراملی شد، بعد خامه گرم رو کم کم اضافه کنین و مدام هم بزنید تا یکدست شه بعد کره رو اضافه و مخلوط کنید و از روی حرارت بردارید و بادام زمینی یا آجیل دلخواه بوداده رو اضافه کرده و مخلوط کنید و بزارین سرد شه.
برای کیک ، شکر، وانیل و تخم مرغارو حدود ۷-۸ دقیقه هم بزنین تا رنگش روشن شه و پفی شه، بعد روغن و شیر رو اضافه کرده و هم بزنین ، در طرف دیگه ، آرد و بیکینگ پودر رو که مخلوط و الک کردین رو اضافه کنین و با لیسک زیرو رو کنید تا گلوله ای از آرد نمونه.زیاد هم نزنین. مخلوط رو داخل قالب تارت کیک ۲۸ سانتیمتری که چرب کردین و آرد پاشیدین بریزین و در فر از قبل گرم شده ۱۷۰ درجه ، حدود ۲۲-۲۵ دقیقه بپزین .
بعد ازینکه کیک سرد شد ، میتونین روشو با کمی شیر خیس کنین بعد روش خامه فرم گرفته یکدست پخش کنید و کارامل بریزین. نیازی نیس همه کاراملو بریزین.
بعد به دلخواه تزیین کنین .
اون سفیدا شکلات سفیده که با پوست کن روش کشیده.
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
🍲 @bebinobepaz
#تارت_گیلاس
مواد لازم:
يك عدد پنير ماسكارپونه
بيسكوييت بتي پور سه بسته
كره ٢٠٠ گرم
خامه صبحانه ٣٠٠ گرم
پودر قند ٥ق غ
پودر ژلاتين٢ق غ
وانيل يك ق چ
سه ق غ آب سرد
گيلاس يا مرباي گيلاس به اندازه لازم
ژله توت فرنگي،يا آلبالو براي روي تارت يك بسته(كه من از ژله بريلو استفاده كردم)
تهيه:
بيسكوييت هارو خرد كرده و كاملا پودر كنيد،بعد كره رو ذوب كرده و با بيسكوييت ها مخلوط كرده با دست كمي ورز بديد تا كره كاملا با بيسكوييتها مخلوط بشه،ته قالب تارت رو چرب كنيد و سپس بيسكوييتهاي پودر شده و داخل تارت پرس كنيد و آن طور كه كناره هاي تارت هم پوشش بديد با ته ليوان كاملا پرس كنيد..بزاريد يخچال تا سفت بشه...
حالا مواد داخل تارترو درست كنيم.
اول ژلاتين رو با سه ق غ آب سرد مخلوط كرده و تا اسفنجي بشه،بعد روي بخار كتري گذاشته تا ذوب بشه(به روش بن ماري) و بزاريد كنار تا سرد بشه..
پنير روزده تا باز بشه و سپس خامه هم اضافه كنيد و با ٥ ق غ پودر قند بزنيد تا فرم بگيره،بعد يك ق چ وانيل و ژلاتين بن ماري شده هم اضافه كنيد و نصف مواد رو داخل تارت بريزيد،سپس برشهاي گيلاس يا مرباي گيلاس رو روي مواد بچينيد و سپس مابقي مواد رو بريزيد بزاريد يخچال تا ببنده،،،مي تونيد از ژله آلبالو يا توت فرنگي استفاده كنيد و براي روي تارت..طبق دستور روي جعبه درست كنيد و روي مواد پنيري بريزيد...
يا اينكه ساده گيلاس روي تارت بچينيد و نوش جان بفرماييد..😉
✅ولي من از ژله بريلواستفاده كردم و ژله سفيد رنگ داشتم با كمي آب مربا مخلوط كردم و روي مواد پنيري ريختم و سپس هسته ي گيلاس ها رو در آوردم و روي ژله چيدم به همين راحتي و خوشمزگي...
بعد به مدت ٧ الي٨ ساعت داخل يخچال گذاشتم ☺️
اندازه قالب تارت من ٢٠ با ارتفاع ٦ بود
🍲 @bebinobepaz