eitaa logo
ببین و بپز( آشپزی)
139.6هزار دنبال‌کننده
31.8هزار عکس
4.1هزار ویدیو
13 فایل
﷽ کانون تبلیغاتی پر بازده "اعتماد" در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/3574071380Ca1a252b0f9 مشاوره رایگان تبلیغاتی شما کپی از مطالب آشپزی برای(مدیران کانال وگروها) #حرااااام و #ممنوع است📛📛 ❌ #برای_پیداکردن_هردستوری_فقط_اسم_مورد_نظر_راسرچ_بزنید ❌
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم فیله مرغ کدو بادمجون سیب زمینی لوبیا سبز کلم بروکلی هویج سویاسس،نمک،فلفل،آویشن، پودر گشنیز،کمی لیموترش،روغن زیتون طرزتهیه فیله های مرغ رو از قبل با سویاسس، روغن زیتون، فلفل سیاه، پودر گشنیز، کمی هم لیمو ترش مرینیت کنید(در صورت اضافه کردن نمک دقت کنید زیاد نریزین چون سویاسس شوره) همه رو باهم مخلوط کنید و بزارین داخل یخچال تا حسابی مزه دار بشن(سویاسس طعم خوبی میده اگرم سیر دوست دارین حتما حتما به این مخلوط اضافه کنید که معرکه میشه) میتونین ازشب قبل هم بزارین داخل یخچال و برای نهار سرخ کنید کلم بروکلی و لوبیا سبزهای پاک شده و شسته شده رو داخل اب در حال جوش بریزین بهش نمک و فلفل اضافه کنید و اجازه بدین پنج تا ده دقیقه بجوشه نمیخوایم خیلی لِه و لَوَرده بشه، کلم بروکلی یه کوچولو نیم پز بشه عالیه بعد ابش رو خالی کنید و داخل ابسرد بریزین تا رنگ سبزشون رو حفظ کنه و بعد داخل ابکش بریزین تا اب اضافیش بره(موقع سرو هم میتونین کمی گرم کنید اگه به کالری فکر نمیکنین و مهم نیست میتونین یه کوچولو هم تفت بدین) سیب زمینی ها رو همیشه برای اینکه رستورانی و ترد بشه بعد از خرد کردن داخل اب در حال جوش بریزین و پنج دقیقه بعد ابکش کنید و‌سپس داخل روغن کمی سرخ کنید بهش نمک و فلفل و کمی اویشن بزنین و روی دستمال حوله ای روغن اضافیش رو بگیرین هویج ها رو هم میتونین بخار پز یا کمی ابپز کنید و یا در صورت تمایل داخل تابه سرخ کنید(به هویج هم کمی نمک و فلفل بزنین تا مزه داربشه) کدو و بادمجون ها رو هم حلقه ای خرد کردم و‌ داخل اب نمک قرار دادم بعد ابکش کردم و داخل روغن سرخ کردم و مجدد با دستمال حوله ای روغن اضافیش رو گرفتم 🍲 @bebinobepaz
نان تست با آرد سفيد 🍲 @bebinobepaz
نان تست با آرد سفيد آرد سفيد ٥٠٠ گرم( آرد پاكتي سه صفر يا آرد نان فانتزي) آب ٣٠٠ گرم خمير مايه فوري ١٠ گرم كره ٢٠ گرم(هم دماي محيط) شكر ٨ گرم نمك ٨ گرم مغز تخمه آفتابگردان و كدو و كتان به ميزان لازم براي روي نان . طرز تهيه ؛ آرد ، خمير مايه و شكر و نمك با هم مخلوط ميكنيم بعد آب رو كم كم اضافه ميكنيم ( ممكنه مقدار كمتري استفاده بشه) و ورز ميديم بعد كره رو اضافه ميكنيم و باز هم ورز ميديم تا خميري لطيف و نرمي بدست بياد بعد ظرفي رو كمي چرب ميكنيم و خمير رو در ظرف ميذاريم و روي ظرف رو با سلفون و پارچه ميپوشانيم تا استراحت كنه تا حجمش دو برابر بشه بعد پف خمير رو ميگيريم و خمير رو با دست باز ميكنيم و بصورت باگت رولش ميكنيم و در قالب مخصوص تست ( سايز قالب تست ٢٩در ١٢) يا لوف كه از قبل كمي چرب و آرد پاشي كرديم قرار ميديم و روي خمير رو اسپري آب ميزنيم و مغز تخمه و كتان رو خمير ميريزيم ، قالب رو با سلفون مي پوشانيم تا حجم خمير دو برابر بشه سپس فر رو از قبل گرم كنيد به همراه يه كاسه آب جوش براي توليد بخار و قالب رو در فر با دماي ٢٣٠ و به مدت٣٥ تا ٤٥ دقيقه ميذاريم بعداز پخت نون رو روي توري بذاريد بعد از خنك شدن كامل نون تست برش بزنيد 🍲 @bebinobepaz
یک کیلو انجیر رو چوبکهاشو درآوردم،، بعد جدا پونصد گرم شکر رو با چهارلیوان آب گذاشتم رو شعله تاشکر هل بشه توش و انجیرهارواضاف کردم و گذاشتم نیم ساعت باشعله متوسط بجوشه و بعد کمی زعفرون ،یک قاشق آبلیمو و دوقاشق گلاب و کمی هل بهش اضاف کردم و باز گذاشتم نیم ساعت باهمون شعله متوسط جوشید و آبش غلیظ شد،، بعد از این آبش هم مقداری برمیدارم برای شربت ، میتونین بعداز سرد شدن میکسش کنین اما من به سلیقه همسری گذاشتم سالم باشن😍😍😍 ،با انجیر سیاه هم خیلی عااالی میشه،،😘😘😘 شکر دراصل باید هفتصد گرم باشه اما چون نمیخام زیادشیرین بشه کمترش کردم نووش جووونتون، 🍲 @bebinobepaz
ترش شامی . ٣٠٠گرم چرخكرده رو با ي پياز متوسط رنده شده اب گرفته و يك عدد سيب زميني متوسط رنده شده نمك فلفل زردچوبه كمي سبزي معطر (تو شمال چوچاق خشك داشتم بهش با كمي نعناع زدم )نداشتيد كمي نعناع و جعفري خشك و يك عدد تخم مرغ مخلوط به صورت كتلت سرخ كنيد براي سس ي پياز متوسط تفت بديد طلايي شد بهش رب بزنيد سرخ شد و رنگ باز شد كمي اب بريزيد بزاريد سس جوش بياد و غليظ بشه براي چاشني كمي اب نارنج بزنيد وقتي سس غليظ شد ٥دقيقه اخر شامي ها رو توش بزاريد شعله رو خيلي كم كنيد كه طعم سس به خوردش بره با سيب زميني سرخ كرده و گوجه ميتونيد سرو كنيد. 🍲 @bebinobepaz
فاهیتا 🍲 @bebinobepaz
فاهیتا فاهيتا يه غذاي خوشمزه و سريع واسه روزايي كه سرتون شلوغه و دلتون يه قاب رنگي رنگي و خوشمزه ميخواد. اضافه شد: سينه ي مرغ. ١ عدد پياز نيم حلقه برش خورده. ١ عدد بزرگ فلفل دلمه اي رنگي اسلايس شده.٣/٤ عدد سير له شده . ٣ حبه روغن زيتون ٢ ق غ خ روغن مايع . ٣ ق غ خ آبليمو يا آب ليمو ترش تازه .٣ ق غ خ فلفل هالوپينو يا فلفل سبز تند..يك عدد خرد شده گشنيز خرد شده . ٣ ق غ خ فلفل قرمز و نمك و زيره سياه به مقدار لازم . سينه مرغ بدون استخون رو به ضخامت ١ سانتي متري برش زدم . تو يه كاسه ادويه جات( زيره ، نمك،فلفل قرمز) ، گشنيز ، فلفل هالوپينو ، سير له شده ، آب ليمو ترش ، روغن زيتون رو با هم مخلوط كردم با استفاده از فرچه روي سطح سينه مرغ ماليدم و به مدت ١ ساعت تو دماي معمولي بهش استراحت دادم . بعد از يك ساعت روي دستمال تميز آشپزخونه تكه هاي مرغ رو كاملا تميز كردم كه چون اگه چيزي روش بمونه موقع سرخ شدن ميسوزه .... تو يه تابه ي چدني يك و نيم قاشق روغن مايع ريختم و گذاشتم حسابي با حرارت بالا داغ شه مرغ هارو ريختم داخلش و اجازه دادم با حرارت بالا سرخ شه ( اگه شعله كم يا متوسط باشه مرغ ها آب ميندازن) وقتي يه طرفش سرخ شد برگردوندم تا طرف ديگه اش هم كاملا سرخ شه. بعد با استفاده از چاقو به نوارهاي نيم سانتي متري اسلايس كردم . تو يه تابه چدني ديگه يك قاشق روغن ريختم گذاشتم داغ شه و اسلايس هاي پياز و فلفل دلمه اي رو ريختم داخلش و با حرارت بالا به مدت ٤/٥ دقيقه تفت دادم و مرغ هارو هم ريختم داخلش و توي ظرف سرو ريختم. اصل اين غذا به اين صورته كه بايد سبزيجاتش نيم پز بشه اما اگه شما دوست داريد بيشتر پخته شه بيشتر بهش زمان بدين. اين غذا بايد با نون پيتا سرو بشه اما چون من نتونستم پيتا پيدا كنم با نون تافتون سروش كرديم🙈 از خامه ترش ، پنير گودا يا چدار رنده شده و گواكومولي هم ميتونيد جهت خوشمزه تر شدنش هنگام سرو بهره ببريد. برای تهیه گواکومولی 2 عدد میوه اوکادو را پوست کنده و میوه خرد شده اش رو همراه با آب يه لیمو، کمی نمک، نیم فنجون پیاز خرد شده، 2 قاشق غذا خوری گشنیز خرد شده، کمی فلفل و یک حبه سیر درون غذاساز ریخته و خوب مخلوط کنید تا بصورت کرم سبز رنگی درآد.(به این ماده خوراکی گواکومولی میگن) اميدوارم مورد استفاده تون قرار بگيره😊 🍲 @bebinobepaz
ساندویچ بستنی میوه ای سلام به روی ماه تون خاستم بگم که این ساندویچ بستنی که تقریبا همه ی آیتم های سلامتی رو یکجا داره، نمی شه یکجا پست بشه😬😁😅 امشب دستور بیسکوییتشو داریم و خدابخاد فردا دستور بستنی و رویه ی شکلاتی اون رو موادلازم پکان: 3/4 (سه چهارم) پیمانه خیس کشیده بادام: 3/4 (سه چهارم) پیمانه خیس کشیده باکویت: 1/2 (یک دوم) پیمانه خیس کشیده نارگیل خردشده: 3/4 (سه چهارم) پیمانه پودرکاکائو: 1/2 (پیمانه) شکر نارگیل: 1/2 (یک دوم) پیمانه (جایگزین: شکرخرما، شکرقهوه ای، عسل خام، عسل ارگانیک و طبیعی) خرمای بزرگ و شیرین: 4 عدد خردشده خرمای مجول پودر پروتئین: 1 قاشق سوپ خوری (جایگزین: آردبادام) روغن نارگیل: 3/4 (سه چهارم) پیمانه ذوب شده روش تهیه بیسکوییت 1_ همه ی مواد را در بلندر خرد و مخلوط می کنیم در حدی که کمی بهم بچسبند وکرامبل مانند شوند یعنی مثل خرده ها ی نان اگر دوست دارید که کوکی ها بافت دار باشند در همین جا بلندکردن را تمام می کنیم 2_ مخلوط را به دو قسمت تقسیم کرده و هرکدام را به شکل یک دیسک یا یک بشقاب توپر درآورده و هردو را در قالبی که کاغذروغنی دارد می گذاریم 3_ برای 10 دقیقه روی خمیرها را سلفون کشیده و آن ها را درفریزر می گذاریم 4_ بعدازآن یکی از قسمت ها را درآورده و روی میزکار باوردنه نازک می کنیم تا به قطر 5 میلیمتر برسد، و با یک قالب رینگ مانند، یعنی قالب مدور توخالی خمیررا قالب زده و 8 عدد کوکی درمی آوریم 5_ کوکی ها را در یک سینی که روکش کاغذروغنی دارد گذاشته و سینی را در فریزر می گذاریم 6_ قسمت دوم خمیر را با وردنه به قطر 5 میلیمتر باز می کنیم و 8 عدد قالب دایره ی توخالی را کمی چرب کرده و باهرکدام خمیررا قالب می زنیم خمیرهای قالب زده را درلبه ی قالب ها نگه داشته و دقت می کنیم که از جایی شکاف یاجای نشتی نداشته باشد وتا آماده شدن بستنی ها آن را در فریزر نگه داریم تا خودش را بگیرد 7_ پس از آماده شدن بستنی ها، آن ها را در قالب ها، روی خمیر کوکی ها می ریزیم و فقط به اندازه ی کوکی بالایی آن، سرقالب را خالی می گذاریم 8_ بیسکوییت هایی که از قبل آماده کرده بودیم را روی بستنی های داخل قالب ها گذاشته و فشارداده و پرس می کنیم 9_ روی قالب ها را سلفون کشیده و سینی قالب ها را برای 5 تا 6 ساعت در فریزر می گذاریم 🍲 @bebinobepaz
نایس کریم رویایی سلام به روی ماهتون کار بسیارزیبایی که می تونیم انجام بدیم که هم حال خودمون و هم حال مادرمون زمین خوب باشه، اینه که از میوه ها حداکثراستفاده رو ببریم و تا جایی که ممکنه از همه ی قسمت های اون ها استفاده کنیم مثال مشخصش همین کاسه هایی هست که از پوست نارگیل درست شده که بسیارزیباست و حس و حال خوشایندی داره که غذایا دسرها رو توی اون میل کنیم😊☺️ مواد لازم موز یخزده: 3 عدد پودر اسپرولینای آبی: 1 قاشق چای خوری (اسپرولینا نوعی جلبک پرورشی است که خواص بسیارزیادی دارد) ماست گیاهی: 2 قاشق سوپ خوری (جایگزین: باتوجه به نوع رژیم غذایی خود ماست نارگیل یا ماست سویا، ماست یونانی) و برای تاپینگ گیلاس، انواع بری ها، کره مغز دلخواه، گرانولا روش تهیه 1_ اجازه می دهیم موزها کمی یخشان باز شود و سپس همه ی مواد را در بلندر پرسرعت ریخته و همه را کاملا میکس می کنیم تا مخلوطی صاف و خامه ای داشته باشیم 2_ نایس کریم آماده را در کاسه های نارگیلی یا هرظرف دلخواه دیگر ریخته و روی آن را با گیلاس، میوه های دلخواه دیگر مثل بری ها یا انگورهای ریز و یاتوت های دلخواه و یا کلا هرمیوه در دسترس و کره هرمغزدلخواه مثل کره بادام درختی، کره فندق، کره بادام زمینی و همچنین با گرانولا که در آینده مفصل به آن می پردازیم، تزئیین کرده و با شادی و حال خوش میل می کنیم سلامتی همدم و همراه همیشگی تان باد🌹🌹🌹 🍲 @bebinobepaz