کتاب، همنشینی است که تو را خسته و ملول نمیسازد. دوستی است که تو را فریب نمیدهد. و رفیقی است که به تو آزار نمیرساند.
✍🏻شکسپیر، شاعر و نویسنده انگلیسی
#معرفی
ژانر: #رمان #پرفروش
کوری داستان عجیب و بینظیری است. ژوزه ساراماگو با به مجسم کردن شهری که مردم آن ناگهان کور میشوند، سقوط انسانیت را به تصویر کشیده است. ماجرا از این قرار است:
در شهری خیالی، مردی که از سلامت کامل جسمانی برخوردار است، کور میشود. کوری او، سفید است و با نابینایی معمول تفاوت دارد. چیزی نمیگذرد که تمام مردم شهر به کوری دچار میشوند. دولت تصمیم میگیرد تا همه مردمی که کور شدهاند را در آسایشگاهی قرنطینه کند. کمکم همه چیز بهم میریزد. تعداد مبتلایان روز به روز بیشتر میشود. غذا کم است و امکانات بهداشتی از بیماران دریغ میشود. هیچ کسی مسئولیت نمیپذیرد و آسایگاه تبدیل به محل وحشتناکی میشود؛ مکانی که در آن باید انتظار هر اتفاقی، از دزدی گرفته تا تجاوز را داشت. در این میان، تنها همسر مرد اول است که بیناییاش را از دست نداده است...
ساراماگو برای شخصیتهای داستان هیچ اسمی انتخاب نکرده است. اما با اینحال این موضوع خللی به روند داستان وارد نمیکند. در حقیقت داوران جایزه نوبل کتاب کوری را یکی از آثار تاثیرگذار در این تصمیمگیری دانستهاند.
کوری در قالب یک رمان، از شهری صحبت میکند که به سرعت سقوط میکند. جامعهای که با تمام امکانات و ادعای پیشرفتگی، ناگهان به عصر بربریت بازمیگردد. تمامی ساختارهای زندگی اجتماعی از بین میرود و مفهوم انسانیت زیر سوال میرود.
📚» ᴊᴏɪɴɪɴɢ ᴛʜᴇ ᴄʜᴀɴᴇʟ
#ژوزه_ساراماگو
#کوری
یه قـ🍰ـاچ کتـٰاب؛
اجازه ندهید نظر بقیه ارزش شما را تعیین کند. فرصت تحقق چیزهای باورنکردنی را در مقابل چشمانتان از دست ندهید!
کتآبــ: صورتت را بشور دختر جان
#یه_قاچ_کتاب
#معرفی
ژانر: #روانشناسی
کتاب هنر درمان نوشتهی اروین یالوم برای نخستین بار در سال 2001 منتشر شد که در آن خلاصهای از تجربهی بالینیاش در زمینهی رواندرمانی اگزیستانسیال و گروه درمانی را شرح میدهد. او در اینکتاب از قصه و افسانه سخن نمیگوید بلکه درس زندگی، درمانگری و ارتباط میدهد. دکتر سپیده حبیب دربارهی کتاب هنر درمان میگوید:« کتاب، حاصل دانش عمیق، سالها کار بالینی، استعداد، ذکاوت و طنازی نویسندهی آن است. عشق وسواسگونهی یالوم به رواندرمانی موجب شده رویکردهای درمانی متنوعی را تجربه کند؛ از مکاتب مختلف روانشناسی بدون تعصب استفاده کند.»
کتاب هنر درمان به طور کلی در پنج بخش تقسیم شده است. یالوم در بخش اول به ماهیت رابطهی بیمار و درمانگر میپردازد و بیشترین تاکید را بر استفادهی درمانگر از خود و خود افشاگری درمانگر میگذارد.
یالوم در بخش دوم به محتوا میپردازد، راهکارها و شیوههایی را برای کاوش در دلواپسیها غایی مرگ، معنی زندگی و آزادی پیشنهاد میکند.
بخش سوم کتاب هنر درمان به موضوعات مختلفی میپردازد و نگاه جامعی به مشکلات روزانهی درمانگران دارد.یالوم در این فصل دربارهی موضوعاتی میپردازد که به در هدایت روزانهی درمان کمک میکند.
در چهارمین بخش کتاب طرز استفاده رویا در فرآیند درمان را به خوانندگان توضیح میدهد؛ یالوم میگوید:«نخستین رویا اغلب انتظارات یا ترسهای بیمار را از درمانی که قرار است آغاز شود، مینمایاند.»
در آخرین بخش کتاب هم دربارهی خطرها و امتیازات یک رواندرمانگر بودن مینویسد.
📚» ᴊᴏɪɴɪɴɢ ᴛʜᴇ ᴄʜᴀɴᴇʟ
#اروین_د_یالوم
#هنر_درمان