eitaa logo
خانه کیک،شیرینی،دسر
6.4هزار دنبال‌کننده
6.2هزار عکس
5.7هزار ویدیو
5 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴دستورالعمل در کپشن 😍👇 سیو کن که این بمب شکلاتی رو از دست ندی @cakeyousef این رسپی یکی از خاص ترین پرفروش‌ترین دستورات کیک دابل چاکلت هست مزه خاص و بافت فوق العاده این کیک همه رو عاشق خودش میکنه منبع پیج @cakeyousef مواد لازم👇 تخم مرغ             ۲ عدد آرد                   ۲۰۰ گرم پودر کاکائو        ۴۰ گرم شکر                 ۳۶۰ گرم روغن مایع        ۲۰۰ گرم شیر                  ۲۰۰ گرم سرکه سفید          ۲ قاشق غدا خوری نمک                     ۱ قاشق چای خوری سرخالی جوش شیرین        ۱ قاشق چای خوری سرخالی بکینگ پودر         ۱ قاشق چای خوری سرخالی وانیل                 ۱ قاشق چای خوری سرخالی قهوه دم شده یا نسکافه حل شده  یک کاپ فنجان قهوه درصورتی که نسکافه حل شده استفاده می‌کنید ابتدا ۲ قاشق نسکافه گلد رو داخل یک فنجان کوچک با آب جوش حل کرده آماده نگهدارید. 🔴مراحل آماده سازی👇 🟡ابتدا باترمیلک رو درست میکنیم. ۲ قاشق سرکه را به شیر اضافه میکنیم و اجازه می‌دهیم ده دقیقه استراحت کنه. 🟡مرحله بعد قهوه یا نسکافه را آماده کرده کنار می‌گذاریم. 🟡 روغن مایع به همراه شکر و وانیل را داخل یک ظرف ریخته به مدت ۳ دقیقه با دور تند همزن مخلوط میکنیم. 🟡سپس تخم مرغ ها به همراه باترمیلک ، نسکافه یا قهوه دم شده و نمک را اضافه کرده مجدد ۳ دقیقه با دور تند مخلوط میکنیم. 🟡مرحله آخر مواد خشک که شامل آرد ،پودر کاکائو ،بکینگ پودر،جوش شیرین هست را ترکیب کرده در چند مرحله روی مواد مایع الک و با مفتول دستی در حد ترکیب شدن هم میزنیم. 🟡داخل قالب ۲۰ تا ۲۳ سانتی از قبل چرب شده ریخته و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد به مدت ۵۰ تا ۶۰ دقیقه پخت میکنیم حتما قبل خارج کردن از فر با خلال تست شود. 🟡نوش جان❤ به سلیقه خودتون قبل سرو شدن روی کیک میتوانید سس شکلاتی اضافه کنید. اگه تا اینجا پیام خوندی این پست رو بفرست برای دوستانت تا اونها هم استفاده کنند. @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁
خانه کیک،شیرینی،دسر
گیپور خوراکی منبع پیج @cakeyousef دستور پایین 👇 #دیزاین #کیک #هنرمند @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰
پست رو ذخیره کنید دستورالعمل کپشن👇👇 @cakeyousef @cakeyousef توری اورگانزا بر پایه ایسنگ ها هست و میتونه بهتون در دکور انواع کیک های خامه ای فوندانتی کمک کنه  حتما این پست رو سیو کرده و برای دوستانتون ارسال کنید تا اون ها هم استفاده کنند ❤ 👈دستورالعمل توری اورگانزا از دوبخش مواد قوام دهنده تشکیل میشه که هر دو مواد  به حالت حل شده در آمده و باهم ترکیب میشوند 🔴بخش اول (مرحله اول) آب ولرم                200 گرم تایلوز(cmc)           10 گرم پودر قند                 40 گرم تایلوز و پودر قند مخلوط شده به آب ولرم اضافه می‌شوند مداوم هم بزنید تا کاملا حل شوند سپس داخل ماکروفر سه مرتبه ۱۵ ثانیه بن ماری شده هر بار هم میزنیم تا کاملا مواد صاف شود اگر ماکروفر نداشتید روی بخار آب و داخل ظرف استیل  به مدت ۲.۳ دقیقه هم میزنیم تا مواد کاملا صاف شود @cakeyousef 🔴بخش دوم  (مرحله دوم ) آب                  300 گرم پودر قند              20 گرم نشاسته ذرت        30 گرم   گلوکز  شفاف                     10 گرم روغن مایع یا روغن نخل     15 گرم گلیسیرین خوراکی              15 گرم نشاسته و پودر قند را مخلوط کرده و به آب اضافه میکنیم تا حل شوند سپس روی حرارت قرار داده مداوم هم میزنیم تا نشاسته به پختگی برسد (غلظت مواد به اندازه فرنی برسد کافیه ) از روی شعله مواد نشاسته ای رو برداشته و ترکیب بخش اول (آب ،cmc) به همراه مابقی مواد گلوکز، روغن مایع، گلیسیرین را اضافه میکنیم هم میزنیم تا یکدست شوند روی مت گیپور ، سیلیپد یا ورق نسوز مواد به اندازه یک میل پخش میکنیم سپس به مدت ۲۴ تا ۴۸ ساعت در دمای محیط استراحت می‌دهیم تا کاملا به استقامت برسد و بعد جدا میکنیم روی کار به نسبت تم کار از انواع مش استنسیل یا استنسیل می‌توان استفاده کرد من از ژل بریلو و رنگ اکلیل صدفی برای طراحی استنسیل استفاده کردم این حجم مواد برای دو طبقه کیک ۲۰ سانتی کافیه @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁
12.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نکات مهم تو کپشن 👇 برای اینکه بتونی کسب و کار خونگی خودت رو گسترش بدی، نیاز داری نمونه کارهای متنوعی رو اجرا کنی. @cakeyosef سفارش کیک های خاص به شکل اشیاء روز به روز در حال بیشتر شدن هست. چقدر در اجرای این نمونه کارها مهارت داری؟ کیک ماشین فرمول ۱ دوره ای هست که سطح مهارتت رو چندین سطح بالا میبره و باعث ایجاد اطمینان در مشتری‌هات میشه. @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
توضیحات در کپشن منبع پیج👇 @cakeyousef کیک یوسفی‌ها حالتون چطوره؟ برای اینکه کیک روز مادر متفاوتی اجرا کنید میتونید از این تکنیک استفاده کنید. ابتدا خطوط کار رو با خلال چوبی روی خامه ایجاد کنید و بعپا استفاده از خامه رنگ دلخواه طرح رو اجرا کنید. گل‌ها با استفاده از باترکریم اجرا شدند. قسمت مو و بدنه هم با خامه قنادی. برای اینکه خامه قنادی صاف داشته باشم، من مقدار کمی ژله بریلو مخلوط کردم. @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم گل ژله ای در کپشن👇 . @cakeyousef شکلات سفید 100 گرم ژلاتین مس 290 گرم (50 گرم پودر ژلاتین+250 گرم آب) گلوکز 80 گرم اسانس پرتقال 5 گرم 1 – ژلاتین رو روی آب میریزیم و اجازه میدیم تا اسفنجی بشه. 2 – ژلاتین اسفنجی شده رو بن ماری کرده و کنار میذاریم. 3 – شکلات رو در ماکروویو یا روی بخار آب بنماری میکنیم. 4 – ژلاتین، شکلات، گلوکز و اسانس رو با هم ترکیب میکنیم. 5 – به چند قسمت تقسیم کرده و رنگ دلخواه رو اضافه کنید. 6 – داخل قالب سیلیکونی ریخته و به مدت 30 دقیقه داخل فریزر استراحت میدهیم 7 – از قالب جدا کرده و در دکور کیک ها و دسرها استفاده میکنیم. ماندگاری گل ها در یخچال و ظرف در بسته 2 هفته. اگر در حین کار مواد سفت شد، بن ماری کرده و استفاده کنید. گلهای اجرا شده هم به همین روش قابل استفاده مجدد هست. نظرتون در مورد این آموزش چیه؟ @cake @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁