هدایت شده از گروه پژوهشی آرتا
⤵️نکته مهم در مورد برگ رای
دقت کنید برگرای جای ۲ مهر داره
دو مهر متفاوت
برخی مواقع به علت خستگی یا شلوغی شعب، منشی های انتخابات سهوا یا مهر نمی زنند یا یه مهر می زنند
تعرفه ای که یه مهر داشته باشه یا مهر نداشته باشه با کاغذ باطله فرقی نمی کنه و در شمارش به هیچ عنوان ترتیب اثر داده نمیشه (اصطلاحا میگن باطله غیرماخوذه)
چک بفرمایید اگر یک مهر بود یا مهر نداشت تو صندوق نندازید و تذکر بدید تا مهر بزنند.
گروه پژوهشی آرتا
https://eitaa.com/joinchat/2525560832C7caee8d264
هدایت شده از بسوی ظهور
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تأکید تحلیلگران شبکه فرانسوی "مونتهکارلو" بر سودمند بودن انتخابات؛ ایران با هر انتخابات قویتر خواهد شد!
🔶 «اسعد حیدر» نویسنده تحلیلگر مسائل ایران: نتایج انتخابات و نحوه تقسیم قدرت در مجلس شورای اسلامی در چگونگی نقشه سیاسی آینده ایران تأثیر زیادی دارد.
🔷 «عبدالعزیز بن صگر» تحلیلگر سعودی و رئیس موسسه پژوهشی خلیج: شهروندان ایرانی حق دارند هر آنکه دوست دارند را انتخاب کنند در حالی که عربستان و سایر کشورهای خلیج فارس چنین رویکردی ندارند.
#امامت_امت
#انتخابات
🔴 #نیمه_پنهان_غرب
🌸🦋🌸🦋🌸🦋
✨بسوی ظهور✨
👇👇👇👇👇👇
@besooyzohur
هدایت شده از موسسه اندیشه بهشتی
💠 چه کسی میگوید اسلام، دین غم و اندوه است؟
🔸اصولا تفریح یکی از نیازهای طبیعی بشر است و یک نظام اجتماعی و مکتب زندگی باید برای ارضای این خواسته طبیعی فکری کند. چه کسی میتواند درباره اسلام بگوید اسلام دین غم و اندوه و گریه و زاری و بینشاطی است در حالی که قرآن با صراحت میگوید: «قل من حرم زينة الله التي أخرج لعباده و الطيبات من الرزق، قل هي للذين آمنوا في الحياة الدنيا خالصة يوم القيامة» اصلا درست به عکس است. اسلام دین نشاط است.
📚 موسیقی و تفریح در اسلام. ص۲۴
#روز_تربیت_اسلامی
#شهید_بهشتی
#عکس_نوشته
🔰اندیشه بهشتی را دنبال کنید:
ایتا | بله | تلگرام | اینستاگرام | ویراستی | آپارات | یوتیوب
جمهوری اسلامی ایران در خط مقدم مقابله با استکبار شرق و غرب متولد شد. اگر نتوانی شرایط جنگی خط مقدم را باور و درک کنی، نمیتوانی چگونه بودن در این منطقه تاریخی را بیابی.
بسیاری را دیدهام که غیر واقعی نگاه میکنند. بسیاری را دیدهام که دیگران را خام میکنند.
اما واقعیت عوض نمیشود. اگر اهل جهاد نباشی قافیه را خواهی باخت.
لذا میبینی که انتخابات ما به همه دنیا ربط دارد. چون ما در خط مقدمیم.
هدایت شده از خبرگزاری فارس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رهبر انقلاب: آخرین حرف من خطاب به مرددین انتخابات این است که در کار خیر حاجت هیچ استخاره نیست.
@Farsna
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
الان این کلیپ رو دیدم و چقدر شرمنده شدم 😔
خجالت زده ایم آقا که فرمودی من به مردم عرض میکنم بروید رای بدهید.
اگر از من بپرسی میگویم، ایرانیان 14 قرن است که جامعه شدن را آغاز کردهاند. سازمان شدن را. از همان روزی که آفتاب اسلام در شبه جزیره عربستان طلوع کرد، این ما بودیم که بهتر و بیشتر از همه مردمان یافتیم آن را. هر چه نگاه میکنم پیش از آن این طبقه حاکم بودند که صاحب همه چیز بودند. اسلام آمد و به انسان ارزش داد. به فکر، به اندیشه، به قلم ارزش داد. معجزه پیامبر شد دو چیز قرآن و اهل بیت. اسلام آمد و نقطه پرگار را از روی شخص برداشت و بر روی شخصیت گذاشت. اسلام انسانیت را معنی کرد. چرا؟ برای اینکه انسان داشت به مرحله پایانی رشد خود وارد میشد. انسان زباندان، زبانفهم. انسانی که منطق دارد. انسانی که روح و جانش به جریان افتاده و بر تنش حکمرانی میکند.
اما طبق روال همیشگی تاریخ، آدمهایی که در پوستشان زندگی میکردند، شروع کردند به مخالفت با آن. انسان قد کشیده بود. میخواست خودش باشد. آنجایی که بالاتر از فرشتگان است. نمیخواست در طبقه شیطنت و حیوانیت حبس شود. میخواست نشان جانشینی خدا را در زمین در خویش معتبر سازد.
انسان ایرانی قرنها با همه داشتههایش به دنبال نداشتههایش گشت و آن را در انقلاب اسلامی یافت. ایران و اسلام را، دنیا و آخرت را، جسم و روح را، فرد و جامعه را. انسان ایرانی امروز الگوی بسیاری از کسانی است که تا دیروز او را به شمار نمیآوردند. ما وارد مرحله جدیدی از زندگی اجتماعی خویش شدهایم. ما وارد مرحله خودسازی اجتماعی شدهایم.
قاعده بازی این است که ابتدا باور کنیم که ما نقش اجتماعی داریم. باور کنیم که شخصیتی جهانی داریم. باور کنیم که ما را خداوند انسان آفرید تا روحمان تمام جهان را تحت تأثیر قرار داد. ایمان داشته باشیم که خداوند ما را بیهوده در زمین جانشین خود قرار نداد. انتظار داشت از ما که بیاموزیم با هم زندگی کردن را. خوشبختی اجتماعی را. عبور از خودخواهی را. رسیدن به رشد را. یافتن اصول و مبانی و زندگی الگو و اسوه را. نمونه شدن را. باید یاد بگیریم که چگونه میتوانیم ارادههای خویش را به هم پیوند دهیم و از آن نتیجه بگیریم. باید همانطور که نماز جماعت را یاد گرفتیم، زندگی جماعت را نیز یاد بگیریم. سیاستورزی جماعت را یاد بگیریم. حکمرانی جماعت را یاد بگیریم. باید عبور کنیم از دوران استعمار و رها شویم از یوغ استکبار. باید استبداد را دفن کنیم و اندیشه آزادی و آزادگی را زندگی کنیم.
بیایید برویم رأی دهیم. نه به خاطر اشخاص، بلکه به خاطر شخصیت ایران و ایرانی.
از سوی او...
ای کاش کسانی که ایران و اسلام را دوست دارند؛ اما نمیخواهند رأی بدهند، رأی خود را به یک شهید بفروشند و به نیت او رأی بدهند. بشوند دست شهید. بشوند پای شهید. بشوند چشم شهید. بشوند دل شهید و به جای او رأی بدهند. با شهداء معامله کنند. آنان که پای صداقتشان جان دادند و از آنان هیچ چیز جز نام باقی نماند و برخی آن نام را نیز با خود پنهان کردند تا ما بمانیم.
خطاب من به آنان است که قصد دارند رأی ندهند. به نیابت از یک شهید، رأی دهید. بیشک توجه آن شهید را در زندگی خویش خواهید دید...
راستش برخی از مردم نمیدانند رأی یعنی چه! فرو افتادهاند در دعوای روزمره شخصها و گروهها و کشمکشهای این و آن.
یادشان رفته که مردم مظلوم آن روستا چگونه خون گریه میکردند از دست خانهایشان وقتی میخواستند بگویند که هر عروس شب اول مال خان بود. یادشان رفته که دختران خوش رنگ و لعاب خرج سگهای آمریکاییها میشدند. یادشان رفته از گرسنگی مردنها را. یادشان رفته زیر شلاق و چکمه مردنها را. یادشان رفته بدون هیچ فریادرسی نابودن شدن و فراموش شدنها را. یادشان رفته ذلت آن روزها را. یادشان رفته که پدرانشان هزاران سال آدم حساب نمیشدند. کسی از آنان نمیپرسید نظرتان چیست. حتی اجازه نداشتند بنده خدا باشند. آن زمانها که همه برده سلطان بودند. حالا که نتیجه صدها سال مبارزه با استکبار و استبداد نتیجه داده و پنجرهای باز شده تا تغییر کند، دائم شعر مخالف میسرایند.
مردم کمی دوربینها را بالاتر ببرید و تاریخ و تمدن را با هم ببینید. ببینید در کجا ایستادهاید و چه میکنید. ببینید چه فرصتی دارید. ببینید که چگونه پدرانتان التماستان میکنند و مادرانتان از شما میخواهند که به عقب بازنگردید و به آنان که قرنها شما را زیر پاهایشان له کردهاند گوش ندهید. آنها ناراحتند که شما یاد میگیرید که مستقل زندگی کنید. آزاد زندگی کنید. باید ترسید از ارتجاع به دوران استبداد. باید ترسید...
وقتی به بانوانی که در انتخابات مشارکت دارند نگاه میکنم، بغض گلویم را میفشارد. به یاد میآورم که روزی شاه مملکت در مورد ملکهاش چه میگفت و تنها راهکارش برای ارتقاء جایگاه اجتماعی زنان ایران حرکت به سمت تنانگی بود.
مادرانم، خواهرانم، دخترانم بدانید که یک تاریخ زن پشت تصمیم شما چشمانتظارند و قد میکشند تا ببینند چه میکنید. باور کنید آنان که شما را به راه دیگر میخوانند در گذشته خود جز ظلم و ستم و تجاوز و تعدی ندارند. آنان همواره حق را تنها گذاشتهاند و باطل را محترم شمردهاند.
از همه دوستان خواهش میکنم بروند و غیررسمی 6 را ببینند. اگر دیدهاند دوباره ببینند. در آن بیاندیشند. این الگوی بینظیر را که تاریخ به ندرت به خود دیده تماشا کنند و بدانند که چگونه باید انقلاب را پیش برد. خود را با آن بزرگمرد هماهنگ کنیم. با رهبرمان. اگر این کار را بکنیم بزرگ خواهیم شد و ایران را بزرگ خواهیم کرد و انقلاب را جهانی خواهیم کرد. این مرد تکرار نشدنی را قدر بدانیم و انقلاب و انقلابی را با او بشناسیم. حیف است که حجاب معاصرت مانع شده از دیدنش و فهمیدنش. او با همه ظهور و بروزش هنوز پنهان است. او افتخار ما ایرانیان است. کوتولههای سیاسی باعث میشوند که بسیاری از انقلاب متنفر شوند. اما شناخته شدن رهبر معظم انقلاب کافی است تا بسیاری از آنان که خود را امروز ضد انقلاب میدانند ببینند که قله تمنایشان شباهت به ایشان است. او کسی است که میتوان با الگو گرفتنش جهانی اندیشید و جهانی فهمید. تاریخی اندیشید و تاریخی فهمید. تمدنی اندیشید و تمدنی فهمید. او کسی است که با شباهت به او میتوانیم به چشم امام زمانمان بیاییم و محبوب او باشیم.
این مرد را الگوی خودمان قرار دهیم و شخصیت او را منتشر کنیم و برایش تبلیغ کنیم. او نقطه نجات و رهایی ماست. نقطه حیات عزتمندانه ماست. او یک شخص نیست، یک اسوه است. یک الگوست. او را بزرگ بدارید. آن سرآمد بزرگاندیش را...
هدایت شده از خبرگزاری تسنیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
احمد نجفی: رای دادن یک فهم است
بازیگر پیشکسوت سینما:
🔹رای دادن یک فهم است، یک ادراک و آگاهی است.
🔹گول حرفهای یک مشت آدم دوره افتاده عقب ماندهای که فکر میکنند از آن طرف دنیا میتوانند در سرنوشت ایرانیها تاثیرگذار باشند را نخورید.
@TasnimNews
تاریخ در جمهوری اسلامی ایران به تنگه احد رسید. این سنت الهی است که زمین را چنان میفشارد تا برگزیدگان و آنها که به سمت حق میشتابند و در خیر بر دیگران سبقت میگیرند از دیگران شناخته شوند. تاریخ اینچنین شکل و شباهت میگیرد. مردم ایران السابقون عصر مدرن هستند. مردم ایران انتخاب کردند که وارد این گردنه هولناک شوند و بشریت را از پشت دیوارهای بلند استبداد و استکبار عبور دهند.
زیستن در جمهوری اسلامی ایران، زیستن در قله تاریخ است. ما مفتخریم که در چنین دورانی زندگی میکنیم.
خداوندا ما را شاکر این لطف عظیم بفرما. امام و شهدای ما را با اباعبدالله و یارانشان محشور فرما و ما را نیز به آنان ملحق فرما.
هدایت شده از خبرگزاری تسنیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رای مقدس
🔹حرکت قابل تأمل مرحوم آیت الله العظمی صافی گلپایگانی پس از رای دادن در آخرین انتخابات زمان حیاتشان در سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در ۲۸ خرداد .۱۴۰۰
🔹این مرجع انقلابی بعد از انداختن رأی در صندوق دست خود را بوسیدند.
@TasnimNews
هدایت شده از پایگاه نقد و تبیین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌓 انگیزه های مثبت
✳️ حضور سید جواد شهرستانی نماینده آیتالله سیستانی در ایران پای صندوق رای
🔺درود وصد درود بر این ملت غیور و قدر شناس
🌍 پايگاه نقد و تبیین🔻
https://eitaa.com/jtabiin
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
هدایت شده از ماست و قیمه
13.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🤦♂ترجیح میدم حرف نزنم...
#ماست_و_قیمه
🤣 قیمه ها رو بریز تو ماستا👇
😂 @mastogheymeh
هدایت شده از اندکی تفکر
دیگه از این واضحتر بگن بعد از صندوق رأی، هدفشون حمله نظامیه؟؟
براندازی که نمیخواد رأی بده که هدفش مشخصه؛ اما تویی که برانداز نیستی و فقط از روی لجکردن یا بقول خودت گلهمندی و ادب کردنشون نمیخوای رأی بدی؛ خوب ببین که داری به چه هدفی کمک میکنی
#انتخابات
#کانال_اندکی_تفکر | عضوشید👇
https://eitaa.com/joinchat/3341746296Ce975069624
هدایت شده از احادیث ناب
🔘 فتنه هاى سه گانه
عن الإمامُ عليٌّ عليه السلام : الفِتَنُ ثلاثٌ : حُبُّ النِّساءِ و هُو سَيفُ الشَّيطانِ ، و شُربُ الخَمرِ و هُو فَخُّ الشَّيطانِ ، و حُبُّ الدِّينارِ و الدِّرهَمِ و هُو سَهمُ الشَّيطانِ ، فَمَن أحَبَّ النِّساءَ لم يَنتَفِعْ بعَيشِهِ ، و مَن أحَبَّ الأشرِبَةَ حَرُمَت علَيهِ الجَنّةُ ، و مَن أحَبَّ الدِّينارَ و الدِّرهَمَ فهُو عَبدُ الدنيا.
امام على عليه السلام فرمود : فتنه ها سه چيزند : زنْ دوستى ، كه شمشير شيطان است و شرابخوارى كه دام شيطان است و عشق به درهم و دينار كه تير شيطان است.
كسى كه عشق به زنان داشته باشد، از زندگيش بهره مند نشود و كسى كه مشروبات را دوست داشته باشد، بهشت بر او حرام گردد و كسى كه عشق به درهم و دينار داشته باشد، بنده دنياست.
📚بحار الانوار ج ١٢ ص ١٤٠
@ahadithenabe
هدایت شده از مواجهات
💠 از اول تا به آخر
⚡️امروز کدام شخص، پیشتاز شهر است؟
⚡️این بار کدام گروه، پیشران مجلس است؟
⚡️این برهه کدام جریان، سکّان دار وضع کشور است؟
⚡️این قرن کدام فرهنگ، میدان دار تحوّلات بشر است؟
⚡️این دور کدام مکتب، سامان بخش تاریخ بنی آدم است؟
⚡️ و در کلّیّت امر کدام مشیّت، صحنه گردان نظام عالم است؟
💡 از اول تا به آخر را، باید در ارتباطی وثیق با هم فهم کرده باشی، تا در میانه ی راه، ناگاه به بیراهه مبتلا نشوی.
✍
.
به وقت انتخاب؛ به وقت زندگی
🇮🇷 دیروز مردم در یک جنگ جهانی تاریخی-تمدنی دیگر علیه خودشان شرکت کردند و نتایج قابل قبولی گرفتند و با رأی خود پرچم ایران را بالا نگه داشتند. با وجود تمام خط و نشانها مشارکت نه تنها سقوط نداشت بلکه ثبات نسبی را نشان میدهد.
هنوز آمار دقیق و نهایی اعلام رسمی نشده؛ اما برآوردهای اولیه نشان میدهد که تمام هزینههای جبهه بین المللی علیه نهاد انتخابات در این سالهای اخیر تبدیل به خاکستر شد.
♨️ البته ما تلفات سنگینی در شرایط هجوم حداکثری سالهای اخیر داشتهایم. با این حال درخت زنده انقلاب هنوز رویشهای قابل توجهی دارد و سرسبزی و سربلندی خویش را به رخ دنیا میکشد.
این حجم از مشارکت برای کشوری که هزاران میلیارد دلار برای نابودیاش خرج شده غیر قابل باور است. انسانهای پوست و گوشت و استخوان قطعا این معادله را نمیفهمند؛ اما مردم امید و ایمان با همین معجزهها انقلاب کردند و آن را تا اینجا رساندند. وگرنه مگر ترفندی مانده که بر سر این ملت نیامده باشد؟! تخریب و تحقیر و تحریف و تحریم و تهدید و تطمیعی مانده که بر سر این مردم محک نخورده باشد؟! مگر در جنگ ترکیبی بین المللی سلاحی در انبار و فشنگی در خشاب مانده که خرج اسلام و انقلاب و نظام و ایران نشده باشد؟!
❇️ این مردم زندهترین ملت تاریخند که همچنان میرویند و قد میکشند و پیش میروند. عجیب ملتی هستند ایرانیان. ملتی که در تمام صحنهها ریشه چند هزارساله خود را در اعماق تقدیر انسان نشان میدهند. الحمدلله رب العالمین علی ما رزقنا والحمدلله علی ما هدانا و الحمد لله علی ما انعمنا...
‼️ آری بسباری از ما در این سالها آسیب دیدیم. آسیب اعتقادی، آسیب منطقی، آسیب تحلیلی، آسیب روحی، آسیب اقتصادی، آسیب خانوادگی...
بسیاری از باورهایمان دستکاری شد. بسیاری از داشتهها و کاشتههایمان هزینه شد. نتوانستیم آنقدر انعطاف داشته باشیم که طوفان حوادث را خنثی کنیم. برخی برگها و شکوفهها ریختند و برخی شاخهها شکستند؛ اما ریشهها باز هم سرمایههای باقیمانده این سرزمین را به زندگی تبدیل کردند و به رخ جهان کشیدند.
✅ سپاسگزاری از این مردم قطعا وظیفه تک تک همه مردمانی است که دل در گرو ایران و اسلام و انقلاب دارند. همه دنیا نشستند تا ببینند مردم ایران به تنهایی با این جنگ چه میکنند. گروهی با حسرت و گروهی با حسادت ما را رصد کردند. امروز یعنی روز ۱۲ اسفند سال ۱۴۰۲ هجری شمسی ملت بزرگ و افتخارآفرین ایرانزمین پس از یک مبارزه نفسگیر با تمام سپاه شیطان از نفسهای اماره روییده در دلها تا منافقان خزیده در شهرها و تا کفر مستقر بر مسند کشورهای دور و نزدیک، به تثبیت مواضع خود موفق شد تا قدمهای بعدی اقتدارآفرینی را محکمتر بردارد.
جنود عقل و جهل در یک همآوردی پیچیده و نمایان پیش چشم همه عالمیان گستردهترین عملیاتها را پیاده کردند. پدیدهای عجیب که تمام محاسبهگران نتیجه آن را غلبه پادشاه جاهلیت و شکست ولایت عقل میدانستند.
الحمد لله رب العالمین که ابرقدرتها را به دست مردم قویپنجه ایران ذلیل کرد و نقشه آنان را نقش بر آب ساخت.
💯 بیتردید از شکر این موهبت عظیم الهی و جبران مجاهدات بیدریغ این ملت آزاده عاجزیم.
امیدوارم انتخاب شدگان قدردان این عظمت تاریخی باشند و بدانند که در کجا ایستادهاند. بدانند که این مردم چقدر هزینه داد تا آنها دوباره توفیق خدمت و نقشآفرینی در این صحنه بزرگ را داشته باشند.
⁉️ شیاطین هنوز شب انتخاب صبح نشده آغاز کردهاند تا شکست خود را به نام ملت سند بزنند. امیدوارم مسئولان با تلاش شبانهروزی خود مکر خائنان را خنثی کنندو منافقان را در حیرت و حسرت بیحاصلی فروبرند.
این یعنی در میانههای راه هستیم...
همواره سه مرحله اثبات و تثبیت و ثبات جامعه، در کنار هم پیش میروند.
جمعیتی که از دهها سال پیش به سمت شیوه جدید حکمرانی حرکت کرد هنوز در میانه راه است. عدهای هنوز در شهر قبلی ساکنند. عدهای مرددند و عدهای مهیای حرکت. جای جای جاده نیز جمعیت در حال حرکت و گاه استراحت و گاه اقامت است. عدهای هم به شهر مقصد رسیدهاند.
اتفاقات سیاسی و اجتماعی و فرهنگی و اقتصادی و امنیتی در این گستره میافتد.
صندوق میانگین نسبتا اجمالی را نشان میدهد. نمیتوان محاسبات چون و چرا را به روشنی وارد نتایج صندوق کرد. هر رأی شخصیت منحصر به فردی دارد. اما اجمالا میتوان ادعا کرد که در مجموع در میانههای راه هستیم.
در میانههای کدام راه؟!
چرا عدهای راهی نمیشوند؟!
چرا هنوز اهل آن شهر، در اینجا احساس غربت میکنند؟!
در مبدأ و مقصد و راه چه میگذرد؟!
آیا کیفیت راه مطلوب و مقبول است؟!
از کمیت آن چه خبر؟!
حالا که اکثریت در راهند، چه تمهیداتی برای عبور امن از آن تدارک دیده شده؟!
این سفر به کجا خواهد انجامید؟!
این هجرت، این انتظار، این زیارت عاقبت چه خواهد شد؟!
پس از این باید بیشتر اندیشید. نباید انتخابات تنها یک لحظه باشد. انتخابات یک فرهنگ است برای استفاده از سرمایه انسانی اختیار. این هم آموختن میخواهد و هم تمرین و هم اراده و انگیزه...
هیچ چیز در این باره خود به خودی نیست. نوعی خودسازی عمومی است. سیر و سلوک است. نوعی فهم شریعت است. یافتن صراط مستقیم است. راهی شدن یک اتفاق و تصادف نیست. بدون آگاهی و مهارت و میل به انجام نمیرسد.
حالا اهل خرد و عمل باید بنشینند و به راهکار بیاندیشند. راهیابی و راهسازی و راهنمایی و راهبری کنند و راهبندانها را باز کنند.
وعدههای شهر را در راه ندهند و راه را به قیمت شهر نفروشند و شهر را بیحیثیت نکنند. بیشخصیت شدن شهر به قیمت دلالی بیراهها خیانت است. مردم را نباید آواره بیابانها کرد و توهم خانه و خیابان به آنان فروخت.
اردوگاه هیچ گاه جای شهر را نمیگیرد. قانون و قاعدهاش هم یکی نیست. اگر مردم را در جاده رسوب دادی تا به همان دربه دری اکتفا کنند، به زودی از شما عبور خواهند کرد و شهر را خواهند یافت. آنگاه شما میمانی بیابان و بیابانی. اهل و اهلی شهر حتما غربت را برنمیتابند.
هدایت شده از مهدویت_بصیرت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎇این نماهنگ چقدر مناسب این روزهاست
از ابتدای امسال حرف نائب امام زمان(عج) حضور پرشور در انتخابات بود
#انتخابات🗳
#حماسهییازدهماسفند🌹
#حضورپرشور
#شهدا❣
#اللهم_عجل_الولیک_الفرج
انتخابات
قرارگاهرسانهایبصیر(قرب)
اگر بزرگتری نباشد که سحرها را آبیاری کند، کوچکترها هنگامه صبح سبز نمیشوند. همیشه امامی باید. همیشه پیشرویی لازم. همیشه قائمی واجب.
میتوان گرد او جمع شد و تفرقهها را کنار گذاشت و برای خوبیها با نیروهای شرّ جنگید.
میتوان با او همراه شد و برای ساختن ایران آستینها را بالا زد.
او آنقدر بزرگ هست که در همسایگیاش ملت ایران و بیش از آن متحد شوند و با قوت و قدرت و اقتدار قدم به آینده بگذارند.
با او میشود پیروز شد؛ اگر خنّاسان بگذارند.
هدایت شده از محمد جوانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️علی به وقت حوادث عصا نمیگیرد
✌️🇮🇷دفتر انتخابات ۱۴۰۲ هم به پایان آمد؛ پیچ تاریخی دیگری طی شد، روسیاهی به زمستان ماند و در آستانهی بهاری دیگر، ملت بصیر ایران با رهبری #سیدعلی توانستند سد بزرگترین کمپین تحریم انتخاباتی ۴۵سال اخیر را هم بشکنند و دشمنان را بازهم ناکام گذارند!
🖋محمد جوانی
@CWarfare
@CWarfare
@CWarfare
تحلیل رفتار رقابتپایه مردم درست نیست. رقبا حق ندارند مشارکت رو برای خودشون مصادره کنند. این همون اشتباهی هست که دیگران انجام دادند و بعد از مدتی پرت شدن از سبد رأی مردم بیرون.
مردم دعوا نمیخوان کار میخوان. کار ایجابی میخوان، نه سلبی. مردم میخوان ببینند تغییر و تحول رو نه اینکه نکردههای دیگران رو به رخشون بکشیم. مردم رو به بازی با هیچ عادت ندیم. خودمون رو هم با این بازی گول نزنیم.
مسئولان رو هم با این بحثهای بی سر و ته تو مجازی به اشتباه نیاندازیم.
بسیار مهم هست جریان تولید مسئله و مطالبه و خواسته و خواهش توسط دیگران به انحراف نره. مردم باید برن به طرف فهم درست مسئله و مطالبه درست و گرنه بقیه به جای مسئله، خواهش های خودشون رو دنبال میکنند. خواهشها ذاتشون خودخواهانه هست. مسئله ناظر به صحنه هست. هم خودمون باید تمرین کنیم و هم به مسئولانمون عادت بدیم که شما مسئولید نه بازیچه.
اگر مسئلهمندی شیوع پیدا کنه و مردم برن به طرف حل مسئله و سهم مسئول رو پیدا کنند و سهم خودشون رو هم گردن بگیرند بسیاری از مشکلات حل میشه. ولی اگر بره تو بازی تقصیر تو هست تقصیر من هست و این چیزها، دوره های تند و تند میگذره و چیزی حل نمیشه.
مطمئن باشید که مملکت 90 میلیون با 300 تا نماینده پیش نمیره. این نماینده های رسمی جای خود اما باید مردم بیان وسط میدان و ده ها هزار نماینده در میانه های جامعه پیدا کنند. یعنی صحنه رو گسترش بدن. حکومت رو توسعه بدن در میان خودشون. منتظر رسمی شدنش هم نباشند. خلاقانه وارد صحنه بشن تا افرادی نتونند قدرت اونها رو جمع کنند و بریزن تو خورجین خودشون. نباید شب انتخاباتی باشیم. حلقه های گفتگو تشکیل بدیم در تمام مدت سال و دوره. همیشه نمک انتخابات در زندگیمون باشه بدون اینکه شلوغش کنیم و حرص و جوش بخوریم و عصبانی بشیم و اذیت کنیم خودمون رو. فقط آگاهی و مهارتمون رو بالا ببریم و بخشی از مسائل رو حل کنیم. اگر وارد جریان مسائل شدیم اون وقت میدونیم از مسئول چی باید بخوایم. وقتی فهمیدیم چی باید بخوایم مسئول نمی تونه ما رو بپیچونه. وقتی نتونست بپیچونه آدم درست میاد پای کار. چون می دونه که کار دستمون هست و می فهمیم داره چکار می کنه.
ولی اگر مردم همیشه کلی گویی کردن، مطالبات متناقض داشتند. غیرممکن ها رو طلب کردن. خوب آدم قالتاق می فهمه که ما نمی دونیم اصلا چی می خوایم و چجوری باید حلش کنیم. میاد خودش رو قاطی بازی میکنه و رأی میگیره. در واقع گولمون میزنه.
کو آدم صادقی که ببینه ما چپ و راست می زنیم و بیاد صادقانه بگه و خطر طرد شدن و نشنیده شدن رو به جون بخره؟!