🌸 🌸 #املت_اسفناج :
کف تابه نچسب رو چرب کنید ، با توجه به حجم تابه چند تا تخم مرغ رو با نمک و فرفل و پودر آویشن بزنید تا یکدست شه بعد پهن کنید کف تابه ، صبر کنید با حرارت ملایم نیم بند بشه .
اسفناج رو درشت خرد کنید بدون روغن بذارید رو حرارت تا آبش کشیده بشه بعد با یک قاشق روغن تفت بدید ، قارچ رو هم به همین روش سرخ کنید ، وقتی تخم مرغ نیم بند شد مخلوط قارچ و اسفناج رو بریزید یک سمت تخم مرغ.
کمی پنیر پیتزا یا یک ورق پنیر چدار یا کمی پنیر فتا برای اینکه رژیمی بشه روی اسفناج و قارچ بریزید .
تخم مرغ رو از قسمت خالی تا کنید روی مواد ، حرارت رو کم کنید ، در تابه رو ببندید و صبر کنید تا املت بپزه و بعد هم نوش جان 🥰 یه املت سالم و خوشمزه با کمتر از یک قاشق روغن
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
آن خدایی که به قلبم غم داد....
خود او باران داد....
زندگی با عطش ثانیه ها میگذرد...
میشود ثانیه را جریان داد....
من خدا را دارم...
آن خدایی که به هنگام غمم میگرید...
و به هنگام خوشی های دلم میخندد...
شعر من باز پر از
صحبت بی قافیه گیست...
من خدا را دارم...
اوست هر قافیه و وزن و صدا
اوست جاری به دل ثانیه ها
همه بارانها، همه جریانها،
همه تاب و تب دل،تپش ثانیه ها..
پر از صحبت اوست
با دلم میخوانم...:من خدا را دارم
شب تون بخیر مهربونا
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸🍃🌸
دعای روز چهاردهم ماه مبارک رمضان
#التماس_دعا
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 #نان_سیر
مواد لازم :
نان تست
۳ حبه سیر
۱ فنجان قارچ اسلایسی
پنیر پیتزا فراوون
جعفری خورد شده
۲ قاشق کره یا روغن زیتون
طرز تهیه به سبک شادی:
اول فر رو روشن کردم تا داغ بشه سیر رو رنده کردم و بهش روغن زیتون اضافه کردم و روی تست ها مالیدم بعد روش قارچ و جعفری خورد شده و پنیر پیتزا ریختم و فرستادم تو . ده دقیقه تو فر موند و آخر سر گریل رو روشن کردم تا پنیر قرمز بشه.
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 #کوکو_مرغ_و_پنیر
مواد لازم:
500 گرم سینه مرغ
2 تخم مرغ متوسط
1استکان آرد سفید
1استکان پنیر پیتزا
2 قاشق غذاخوری پیازچه خرد شده
2 قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
1/2 قاشق چایخوری پودر سیر
نمک،فلفل قرمز، فلفل سیاه و زردچوبه
1 قاشق غذاخوری روغن زیتون یا مایع
طرز تهیه:
سینه مرغ چرخکرده یا (میتونید روی تخته قرار دهید و با استفاده از یک چاقوی تیز ، آن را به قطعات ریز خرد کنید،سپس در کاسه ای مرغ چرخکرده، آرد ، تخم مرغ ، پنیر ، پیازچه ، جعفری ، پودر سیر ، نمک و فلفل و زردچوبه را هم اضافه کنید خوب مخلوط کنید تا ترکیب شود. مقداری روغن را در یک ماهیتابه ریخته و روی حرارت متوسط رو به کم قرار دهید. دستتون را خیس یا چرب کنید و از مخلوط مرغ بردارید و شکل دهید و آنرا به ماهیتابه منتقل کنید و هر دو طرف کوکو را برای چند دقیقه بگذارید بپزند تا کوکو ها طلایی شوند به خاطر داشته باشید که شما باید آنها را در دمای متوسط رو به کم طبخ کنید ، در غیر این صورت بیرون کوکو ها می سوزند اما داخل آن به خوبی پخته نمی شوند. این کوکو را میتوانید با سس کچاپ یا سس مایونز سرو کنید و لذت ببرید
دوستان میتونید ادویه های دیگه طبق ذائقه تون اضافه کنید.
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 #آش_بلغور(کرمانشاه)🌾🍃
1-بلغور گندم 1پیمانه
2-آب 5پیمانه
3-گوشت چرخ کرده150گرم
4-کشک1پیمانه
5-نعنا داغ2 قاشق سوپ خوری
6-پیاز داغ 2 قاشق سوپ خوری
7-زردچوبه 1 قاشق مرباخوری
8-پیاز 1 عدد کوچک
9-نمک وفلفل سیاه به مقدار لازم
10-روغن مایع به مقدار لازم
طرزتهیه:
بلغور رو شسته با 5 پیمانه آب با شعله کم میزاریم بپزدودرب قابلمه رو نمیزاریم چون سر میرهه وقتی بلغور خوب پخته شد زردچوبه رو در کمی روغن تفت میدیم وبه بلغور اضافه و منتظر میشیم تا رنگ آش زرد خوش رنگ بشه نمک و فلفل و کشک رو اضافه میکنیم و نیم ساعت زمان میدیم تا آش جا بیفته گوشت و پیاز و مقداری فلفل و نمک را مخلوط کوفته ریزه کوچک درست میکنیم وکمی سرخش میکنیم نصفش رو داخل آش میریزیم ونصف دیگش روبرای روی آش که با نعنا و پیاز داغ کوفته ریزه تزیین میکنیم.البته من خیلی آش داغ بود ریختم که داخل آش فرو رفت شما بزارید کمی از حرارت بیفته بعد روشون بریزید.. این آش مزش بینظیرهه😋
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش_بستن_شال 😊 ☝️
بدون گیره
#ایده_های_شیکپوشی 😍
تو کانال بیش از ٢٠٠ مدل بستن شال و روسری و توربان گذاشته شده فقط کافیه سرچ کنید 😊👌
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 #توپک_سیب_زمینی
ابتدا چهار عدد سیب زمینی را آبپز میکنیم و از صافی رد کرده یا رنده میکنیم اجازه میدیم تاخنک بشه سپس سه ق غ جعفری خرد شده و دوقاشق پودر نان خشک و یک عدد زرده ی تخم مرغ و ادویه (پودرسیر پودرپیازنمک و فلفل و زردچوبه) نیز مخلوط کرده ورز میدهیم ؛ برای داخل توپک ها میتوانید از مواد ماکارونی یا کالباس و پنیرپیتزا و... استفاده کنید که من چون عجله داشتم مقداری کالباس خردشده استفاده کردم
ازمواد به اندازه ی یه نارنگی کوچک برداشته هربار دست را کمی خیس کرده و خمیررا کف دست پهن میکنیم و از مواد میانی داخل سیب زمینی ها گذاشته و گلوله میکنیم داخل سفیده تخم مرغ زده شده میزنیم سپس در آرد سوخاری میغلطانیم و دوساعت داخل یخچال قرار میدهیم سپس در روغن فراوان سرخ میکنیم .
پ.ن: بنظرمنکه خیلی ساده و کم هزینه و درعین حال شیک و خوشمزه ن .
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 #سالاد_خيار
.
مواد لازم برای ۴ نفر:
1/2 فنجان ماست یونانی پرچرب
1 قاشق غذاخوری پودر سیر
2 قاشق غذاخوری آبلیمو
2قاشق غذاخوری جعفری خرد شده تازه
3 تا 4 خیار خرد شده
1 پیاز قرمز کوچک خرد شده
نمک دریایی و فلفل سیاه از هر کدام 1/4 قاشق چای خوری
طرز تهیه:
ماست ، پودر سیر ، سرکه ، جعفری ، نمک دریا و فلفل را هم بزنید تا به خوبی ترکیب شوند. آن را به خیارها و پیازها اضافه کرده و به آرامی هم بزنید تا خوب مخلوط شوند، یک ساعت در یخچال قرار دهید جهت خنک شدن و سپس سرو کنید و لذت ببرید
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 #باسلوق_ژله_ای
نشاسته نصف پیمونه
گلاب ۱پیمونه
ژله ۱بسته
شکر ۱پیمانه ونصف
آب ۱پیمونه
وانیل ۱قاشق چایخوری
پودر ژلاتین ۲قاشق سوپخوری
نشاسته روباگلاب حل می کنیم بعد ژله رواضافه می کنیم شکروآب روباهم مخلوط میزاریم روی حرارت تاشکر حل بشه بعد به مواد اضافه می کنیم پودر ژلاتین رو روی نصف پیمونه آب می پاشیم ومیزاریم روی بخار کتری تاحل بشه وبعد به مواد اضافه می کنیم روی حرارت باشعله کم میزاریم وانیل رواضافه می کنیم مدام هم میزنیم تابه غلظت برسه ته قالبو کمی چرب می کنیم مواد رو درقالب میریزیم تاخنک بشه وبعد میزاریم تویخچال تاسفت بشه بعد برش می زنیم ودرپودر نارگیل میغلتونیم.
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 #کوفته_بلغور_و_سیب_زمینی
مواد لازم:
1 لیوان بلغور ریز
2 عدد سیب زمینی آب پز شده
1 عدد پیاز رنده شده(اگر پیاز بزرگ است نصفش را استفاده کنید)
1عدد تخم مرغ
4 قاشق غذاخوری آرد
نصف قاشق غذاخوری رب فلفل(اگر ندارید نیازی نیست بریزید)
نصف قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
نمک ، فلفل قرمز پرک شده ، نعناع
روغن مایع برای سرخ کردن
طرز تهیه:
سیب زمینی را آبپز کنید و پوستش را جدا کنید. تا سیب زمینی خنک میشود بلغور را داخل کاسه ای بریزید و کمی نمک بپاشید و آب داغ را تا جایی که روی بلغور بیاد بریزید و در ظرف را بذارید. وقتی بلغور آب را جذب کرد سیب زمینی را رنده کنید و به بلغور اضافه کنید. پیاز را بارنده درشت رنده کنیم و آب پیاز را کاملا بگیرید و و به بلغور اضافه کنید. رب گوجه فرنگی را اضافه کنید. تخم مرغ و ادویه ها را اضافه کنید سپس آرد را ریخته خوب ورز بدید . خمیر نرمی میشود. از خمیر تیکه هایی اندازه نارنگی بردارید و با دست گرد کنید سپس با نوک انگشتتان صاف کنید. داخل سینی که کاغذ روغنی انداختید بچینید و اگر روی هم میذارید لابلای کوفته ها کاغذ روغنی و یا سلفون بذارید تا نچسبند. اگر موقع شکل دادن به دستتان میچسبد وسط کار دستتان را خیس کنید خیلی راحت میتوانید شکل بدید. نیم ساعت داخل یخچال بذارید سپس داخل ماهیتابه روغن مایع بریزید و خوب داغ کنید و کوفته ها را پشت و رو سرخ کنید. ابتدا داخل ظرفی که دستمال کاغذی حوله ای پهن کردید بذارید تا روغن اضافی گرفته شود سپس داخل ظرف سرو بذارید . میتوانید گرم و یا سرد سرو کنید. با ماست سیر دار خیلی خوشمزه میشه
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃
🌸 🌸 #پیراشکی
من از خمیرهای آماده پیتزا استفاده کردم و اون را چهار در سه بصورت مربع بریدم.
ترکیبات داخل
۱-اسفناج +پنیر فتا+پیازداغ خشک
۲- سیب زمینی سرخ شده نگینی+جعفری خرد شده
۳-ترکیبی از شماره یک و دو 😉
۴-گوشت چرخ کرده+ قارچ+فلفل دلمه ای
نکته مهم این هست که مایه داخل پیراشکی خیلی داغ، ابکی و یا چرب نباشه که خمیر شکلش خراب نشه!
در صورت تمایل از پنیر های رنده شده پیتزا و یا موزارلا هم در داخل پیراشکی می شه استفاده کرد.
روی پیراشکی را من با ماست رو مال می کنم و ادویه هایی مثل اویشن، چیلی و فلفل نیم کوب روش می پاشم.
درجه فر، دویست درجه و پیراشکی در حد طلایی شدن در قسمت میانی فر قرار بگیره که خشک نشه!
مدل های مختلفی هم که دیدین، پیراشکی پیچیده شده مثل بقچه و یا قیفی که همه از همین مربع بریدن ها درست می شه.
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
#دلنوشته
زن هرچقدرهم که بزرگ شود
همسرشود
مادرشود
مادربزرگ شود
درونش هنوز هم دخترى كوچك
در انتظار است
انتظار ميكشد براى لوس شدن
محبت ديدن
دستى ميخواهد براى نوازش
و چشمى براى ستايش
مهم نيس چندساله شدى
زن كه باشى دنيايت هميشه صورتيست....
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
✨آرزو میکنم از همین حالا
💫از زمین و زمان برایتان
✨خوشبختی ببارد
💫و نیروی عظیم عشق
✨همراهتان باشد
💫تا همهٔ کارها به بهترین شکل
✨پیش برود
💫شبتون پر از لبخند و مهربانی
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
دعای روز پانزدهم ماه مبارک رمضان
#التماس_دعا
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 #واویشکا گیلان یا همون جغور بغور
جغور بغور که تشکیل شده از(جگرسفید،خوش گوشت،پستان،روده ی سفید،دل گوسفند)یک کیلو
۶ تا پیاز بزرگ خلالی نازوک شده
گوجه به اندازه کافی
جغور بغورو خوب شستمو تمیز کردم با چرخ گوشت چرخش کردم، پیازو خلالی نازوک کردم گذاشتم روی حرارت تا ابش خشک بشه و نرم بشه جغور بغورو بهش اضافه میکنیم میزارم با همون پیازو اب جغور بغور خوب بپزه و ابش خشک بشه و بهش کمی روغن اضافه میکنم و حدود نیم ساعت سرخش میکنم حالا دوتا گوجه ۴قاچ شده رو به همراه زردچوبه و نمک اضافه میکنیم و یک رب دیگه بهش زمان دادم تا با حرارت کم گوجمون خوب بپزه ونوش جون
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 #حلوا
یک لیوان شکر
یک لیوان آب سر خالی
یک قاشق چایخوری هل
یک لیوان ارد سبوسدار
نصف لیوان کمی بیشتر روغن ( من جامد و مایع را نصف به نصف می ریزم)
یک قاشق غذا خوری زعفران ابکرده و کمی گلاب
شکر و آب و هل را با هم مخلوط کرده و خوب هم بزنین تا شکر خوب حل بشه و چند دقیقه بجوشونین و کنار بگزارین
ارد را اول با حرارت ملایم تفت بدین تا بوی خامی اون بره
وقتی طلایی شد روغن را بریزین و دوباره تفت بدین تا قهوه ای کمرنگ شه
برای انتخاب رنگ حلوا، قطره ای از مایه را توی شربت بریزین که رنگش همون رنگ حلوا خواهد شد!
وقتی از رنگ راضی بودین زعفرون آب شده و شربت و گلاب را توی مایه ارد و روغن بریزین و سریع و تند تند هم بزنین!
مایع حلوا قل قل می کنه و سریع جمع می شه!
حالا قابلمه را به چپ و راست ببرین که مایع حلوا همچین قل قل به سمت چپ و راست بره و جمع شه و کمی به روغن بیافته!
بعد حلوا را توی ظرف خوشمل بریزین و روش را به سلیقه خودتون تزیین کنین
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 #باسلوق_گردویی
.✨ یک پیمانه ارد رو با یک و نیم پیمانه شیره انگور و یک قاشق غ نشاسته هم میزنیم تا گلوله ی اردی باقی نمونه یک ق م دارچین و رازیانه هم اضافه میکنیم . بعد دو برابر اب میریزیم و هم میزنیم و روی حرارات ملایم میزاریم و مدام هم میزنیم تا غلیظ تر بشه و شروع کنه از وسط قل بزنه حالا از حرارت برمیداریم و تسبیح های باسلوق که گردوهای که با نخ و سوزن تمیز بهم وصل کردیم رو داخل شیره میزنیم و در میاریم اویزون میکنیم تا یک ربع بعد دوباره داخل مواد میزنیم و میزاریم خشک بشه دو روز تا شش روز بستگی به میزان خشکی که دوست دارید
برش بزنید و جای خشک یا داخل فریزر نگه داری کنید .
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 شامی کباب
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم سیب زمینی متوسط ۲ عدد پیاز بزرگ ۱ عدد آرد نخودچی ۲ قاشق غذاخوری تخم مرغ ۱ عدد گوجه فرنگی ۴ عدد روغن مایه به اندازه کافی نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی .
اول سیب زمینی ها رو با رنده ریز رنده کنید و در یک کاسه مناسب بریزید. در ادامه پیاز را پوست بگیرید و با رنده ریز رنده کنید ، سپس به کاسه حاوی سیب زمینی اضافه کنید. گوشت چرخ کرده را در مرحله بعد به کاسه اضافه کنید.
مواد را مانند مایه کباب کوبیده کمی مخلوط کنید تا یکدست شوند سپس آرد نخودچی را به همراه مقداری نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه کنید و مجددا مواد را به مدت دو دقیقه ورز دهید تا کاملا یکدست و منسجم شوند.
اضافه کردن تخم مرغ به مایه شامی کباب اجباری نیست ، البته در صورتی که متوجه شدید مایه شامی کباب شما منسجم نیست و چسبندگی ندارد بهتر است یک تخم مرغ به آن اضافه کنید تا در زمان سرخ کردن ، کتلت ها از هم باز نشوند.
اگر برای درست کردن شامی کباب عجله ندارید یک نایلون روی درب کاسه بکشید و آنرا به مدت یک تا دو ساعت در یخچال قرار دهید تا به اصلاح عامیانه بیات شود. البته اگر عجله دارید می توانید پس از آماده شدن مایه کتلت آنرا بلافاصله سرخ کنید.
برای سرخ کردن کتلت ها یک تابه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن مایع داخل آن بریزید. پس از اینکه روغن داغ شد مقداری از مایه کتلت را با دست بردارید و مانند کوکو سیب زمینی شکل دهید سپس با انگشت وسط آن را سوراخ کنید و در تابه بیندازید. پس از اینکه یک سمت کتلت ها سرخ شد آنها را برگردانید تا سمت دیگر نیز سرخ شود
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش_بستن_توربان با روسری😊☝️
#ایده_های_شیکپوشی 😍
خانما دقت کنید هر مدلی برای هر جایی مناسب نیست ☺️
تو کانال بیش از ٢٠٠ مدل بستن شال ،روسری و توربان گذاشته شده فقط کافیه سرچ کنید 😊👌
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 🌸 #کاردستی😊
عالیه👌 حتما واسه کوچولوهاتون درست کنین
کارای خوشگلتونو برامون بفرستید ❤️ 😍
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 #دمپختک
کیا دمپختک یا استامبولی دوست دارن😋😋😋😋
یک عدد پیاز بزرگ را نگینی خرد کرده تا عسلی شود بعد دو عدد سیب زمینی نگینی را اضافه کرده وتفت میدهیم تا سیب زمینی کمی نرم شود نمک وفلفل سیاه را اضافه کرده ۵عدد گوجه رنده شده را هم اضافه میکنیم ۲پیمانه آب و ۲پیمانه برنج را اضافه کرده شعله را زیاد میکنیم وقتی جوش آمد شعله را متوسط کرده تا آب پلو تبخیر شود سپس شعله را کم کرده به مدت ۴۰ دقیقه دم بکشد ونوش جان کنید. .
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🌸🌸 #ایده_خلاقیت
با استفاده از یک استکان جاسوزنی بسازید فقط کافیه داخل یک پارجه رو با الیاف پر کنید و با یک کش سر ببندید و درون استکان بزارید👏
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
عليكم دوستان جان جانان من🤩
ميگما پيش اومده برات يهو ببيني ظهر شده و نهار نداري؟؟ يا ديرت شده و تايم نداري؟و موندي غذا چی درس كني؟ سريع ميپري ازاين غذاها درست ميكني مث من🤩 البته الان ماه رمضونه کلی میگم😊
اين غذا ميتونه بجاي جگر دل مرغ باشه يا حتي سنگدان مرغ و يا حتي كدو سبز باشه كه يه خوراك ساده و خوشمزه ميشه .
بفرماييد يه غذاي يهويي
#خوراک_جگر خوووشمزه😋😋😋
دستور پخت: جگر سیاه گوسفندی، سیب زمینی، پیاز، ادویه، نمک. هر کدوم رو جدا سرخ کردم. در اخر باهم مخلوط کردم. نوووش جان❤❤❤
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 #همسرانه
هم خودتون و هم خونه رو
برای اومدن همسرتون بیارائید!
❌یه بانوی نامرتب
و یه خـ🏚ـونه درهم،
اشتیاق مرد رو برای برگشتن به خونه؛
نابود می کنه.
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
💗 دختران حوا 💗
🌸 🌸 #سیب_زمینی شکم پر
مواد لازم:
برای حدودا هشت تا ده تا کوکو تقریبا اندازه کف دست:
سیب زمینی بزرگسه عدد،تخم مرغ متوسط یک تا دو عدد،نمک و فلفل و زردچوبه،آرد گندم در صورتی که موادتون شل بود دو یا سه ق
مواد میانی:
اینجا از قارچ خرد و تفت داده شده+پیاز سرخ شده+کمی زرشک و شوید تازه و پودر سیر و نمک و فلفل استفاده شده.ولی شما با سلیقه خودتون مواد دلخواه مثل گوشت چرخکرده تفت داده شده یا مرغ پخته و ریش ریش شده میتونید استفاده کنید.مواد میانی اصلا نباید شل یا آبدار باشه.مقداری پنیر پیتزا هم میتونید اختیاری استفاده کنید.
طرز تهیه:
سیب زمینیها رو با آب و یکم نمک آبپز کنید،وقتی خنک شد پوست بگیرید و با گوشتکوب خوب بکوبید.بهتره رنده نکنید تا احتمال چسبنده شدن نداشته باشه البته اگه خوب سرد بشه میتونید رنده کنید.اول یدونه از تخم مرغها و نمک و فلفل و زردچوبه رو بریزید و خوب با دست مخلوط کنید(مثل حالت ورز دادن در حدی که خمیری مانند بشه) اگر موادتون طوری بود که میتونستید در دست بهش فرم بدید دیگه تخم مرغ بعدی رو استفاده نکنید ولی اگر مواد خشک بود تخم مرغ دوم رو هم اضافه کنید.حتی من گاهی اصلا تخم مرغ هم استفاده نمیکنم چون بعضی سیب زمینیها بعد از کوبیدن انسجام خوبی دارن که اون دیگه کاملا گیاهیه.آرد هم زمانی لازمه که مواد شل باشه.
حالا از مواد سیب زمینی در دست باز کنید،اگر یه کوچولو چسبناک بود،کمی دستتونو با آب مرطوب کنید که کار راحت بشه و به دست نچسبه.مقداری از مواد میانی وسطش بذارید و خوب ببندیدش و در مقدار کمی روغن و حرارت ملایم دو طرفشو سرخ کنید.اصلا روغن زیاد استفاده نکنید چون لازم نیست.بعضی دوستان با وا رفتن این مدل کوکوها مشکل دارن.اگر خوب مواد رو جمع کنید این اتفاق نمیفته ولی برای احتیاط بیشتر،میتونید کوکوهای آماده رو قبل از سرخ کردن نیم تا یکساعت داخل یخچال استراحت بدید بعد سرخ کنید ولی اجباری نیست.
امیدوارم از این غذای خوشمزه در کنار خانواده لذت ببرید❤️
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
حال و هوای ماه رمضان جور عجیبی دلنشین است .
آدم یادِ کودکی اش می افتد .
یادِ سادگیِ آن روزها
یک سفره ی بی ریا ،
یک جمع صمیمی ،
و یک عالمه اشتیاق و بیتابی
دلم برایِ آدم های نابِ آن روزگار تنگ شده ،
برایِ تمامِ حالِ خوبی که داشتیم !
برایِ هرچیزِ کوچکی که دنیایمان را قشنگ تر می کرد .
آخ که یک استکان چای و خرما موقع افطار چقدر می چسبید !
هیچوقت یادم نمی رود ؛
بچه که بودم دلم میخواست همه فکر کنند طاقتِ روزه گرفتن دارم ، موقعِ افطار ، من سیر بودم و جعبه های خرما ، زولبیا و بامیه ، نصفه بود ، هیچ کس به رویم نمی آورد ، همه می گفتند قبول باشد ...
و شک ندارم خدا هم با لبخندی پدرانه ، حاضریِ روزه هایم را می زد .
خدا مهربان تر از این حرف هاست ، همین که سرِ سفره ی کرامتش نشستی ، ارادتت را می پذیرد ...
اما کاش که در این فرصتِ بینظیر ؛
خوبی هایمان را تمدید می کردیم ،
برایِ خدا ، خوردن یا نخوردنِ ما فرقی نمی کند !
عمیق تر نگاه کنیم !
رمضان ؛ تمرینِ انسانیت و بردباری است ، نه تمرینِ گرسنگی ...
#نرگس_صرافیان_طوفان
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
دعای روز شانزدهم ماه مبارک رمضان
#التماس_دعا
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 #کال_کباب_گیلانی
#کال_کباب
کال کباب یکی از پیش غذاهای خوشمزه شمالیه که همراه غذا و با کته داغ هم خورده میشه منم که شمالی و عاشقش هستم جاتون سبز😋
طرز تهیه:
بادمجان قلمی ۱ کیلو
آب انار غلیظ نصف لیوان یا ۱ قاشق غذا خوری رب انار
گردو پودر شده ۲۰۰ گرم
سبزی محلی شمال (چوچاق، خالواش یا کوتکوتو یا کاکوتی ، جعفری، گشنیز) ۱۰۰ تا ۱۵۰ گرم پاک و میکس شده
پودر گلپر ۱ قاشق غذا خوری
سیر له شده ۴ حبه
نمک و فلفل سیاه کمی
بادمجان ها را روی اجاق گاز کبابی کنید پوستش را جدا کرده و با چاقوی تیزی ساطوریش کنید بزارید نیم ساعت در صافی بمونه تا اب زرد رنگی که داخل بادمجان ها هست ازش خارج بشه . سبزی میکس شده و سیر و نمک و فلفل و گلپر و آب یا رب انار و گردوی میکس شده را به بادمجان له شده اضافه کرده و خوب مخلوط کنید به همین راحتی حالا با یه کته گرم میل کنید خیلی خوشمزست
اگه دسترسی به سبزی محلی شمال ندارید بجاش از( نعناع و گشنیز و جعفری )استفاده کنید
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸