eitaa logo
💗 دختران حوا 💗
31.3هزار دنبال‌کننده
26.6هزار عکس
16.8هزار ویدیو
6 فایل
تأسیس : ٩٧/٠٢/١٨ کانالی برای بانوان سرزمینم ♥️ تبلیغات👇 https://eitaa.com/joinchat/393281552C80c9b40094 #ترک_کانال
مشاهده در ایتا
دانلود
دعای روز پانزدهم ماه مبارک رمضان ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 گیلان یا همون جغور بغور جغور بغور که تشکیل شده از(جگرسفید،خوش گوشت،پستان،روده ی سفید،دل گوسفند)یک کیلو ۶ تا پیاز بزرگ خلالی نازوک شده گوجه به اندازه کافی جغور بغورو خوب شستمو تمیز کردم با چرخ گوشت چرخش کردم، پیازو خلالی نازوک کردم گذاشتم روی حرارت تا ابش خشک بشه و نرم بشه جغور بغورو بهش اضافه میکنیم میزارم با همون پیازو اب جغور بغور خوب بپزه و ابش خشک بشه و بهش کمی روغن اضافه میکنم و حدود نیم ساعت سرخش میکنم حالا دوتا گوجه ۴قاچ شده رو به همراه زردچوبه و نمک اضافه میکنیم و یک رب دیگه بهش زمان دادم تا با حرارت کم گوجمون خوب بپزه و‌نوش جون ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 یک لیوان شکر یک لیوان آب سر خالی یک قاشق چایخوری هل یک لیوان ارد سبوس‌دار نصف لیوان کمی بیشتر روغن ( من جامد و مایع را نصف به نصف می ریزم) یک قاشق غذا خوری زعفران ابکرده و کمی گلاب شکر و آب و هل را با هم مخلوط کرده و خوب هم بزنین تا شکر خوب حل بشه و چند دقیقه بجوشونین و کنار بگزارین ارد را اول با حرارت ملایم تفت بدین تا بوی خامی اون بره وقتی طلایی شد روغن را بریزین و دوباره تفت بدین تا قهوه ای کمرنگ شه برای انتخاب رنگ حلوا، قطره ای از مایه را توی شربت بریزین که رنگش همون رنگ حلوا خواهد شد! وقتی از رنگ راضی بودین زعفرون آب شده و شربت و گلاب را توی مایه ارد و روغن بریزین و سریع و تند تند هم بزنین! مایع حلوا قل قل می کنه و سریع جمع می شه! حالا قابلمه را به چپ و راست ببرین که مایع حلوا همچین قل قل به سمت چپ و راست بره و جمع شه و کمی به روغن بیافته! بعد حلوا را توی ظرف خوشمل بریزین و روش را به سلیقه خودتون تزیین کنین ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 .✨ یک پیمانه ارد رو با یک و نیم پیمانه شیره انگور و یک قاشق غ نشاسته هم میزنیم تا گلوله ی اردی باقی نمونه یک ق م دارچین و رازیانه هم اضافه میکنیم . بعد دو برابر اب میریزیم و هم میزنیم و روی حرارات ملایم میزاریم و مدام هم میزنیم تا غلیظ تر بشه و شروع کنه از وسط قل بزنه حالا از حرارت برمیداریم و تسبیح های باسلوق که گردوهای که با نخ و سوزن تمیز بهم وصل کردیم رو داخل شیره میزنیم و در میاریم اویزون میکنیم تا یک ربع بعد دوباره داخل مواد میزنیم و میزاریم خشک بشه دو روز تا شش روز بستگی به میزان خشکی که دوست دارید برش بزنید و جای خشک یا داخل فریزر نگه داری کنید . ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 شامی کباب گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم سیب زمینی متوسط ۲ عدد پیاز بزرگ ۱ عدد آرد نخودچی ۲ قاشق غذاخوری تخم مرغ ۱ عدد گوجه فرنگی ۴ عدد روغن مایه به اندازه کافی نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی . اول سیب زمینی ها رو با رنده ریز رنده کنید و در یک کاسه مناسب بریزید. در ادامه پیاز را پوست بگیرید و با رنده ریز رنده کنید ، سپس به کاسه حاوی سیب زمینی اضافه کنید. گوشت چرخ کرده را در مرحله بعد به کاسه اضافه کنید. مواد را مانند مایه کباب کوبیده کمی مخلوط کنید تا یکدست شوند سپس آرد نخودچی را به همراه مقداری نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه کنید و مجددا مواد را به مدت دو دقیقه ورز دهید تا کاملا یکدست و منسجم شوند. اضافه کردن تخم مرغ به مایه شامی کباب اجباری نیست ، البته در صورتی که متوجه شدید مایه شامی کباب شما منسجم نیست و چسبندگی ندارد بهتر است یک تخم مرغ به آن اضافه کنید تا در زمان سرخ کردن ، کتلت ها از هم باز نشوند. اگر برای درست کردن شامی کباب عجله ندارید یک نایلون روی درب کاسه بکشید و آنرا به مدت یک تا دو ساعت در یخچال قرار دهید تا به اصلاح عامیانه بیات شود. البته اگر عجله دارید می توانید پس از آماده شدن مایه کتلت آنرا بلافاصله سرخ کنید. برای سرخ کردن کتلت ها یک تابه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن مایع داخل آن بریزید. پس از اینکه روغن داغ شد مقداری از مایه کتلت را با دست بردارید و مانند کوکو سیب زمینی شکل دهید سپس با انگشت وسط آن را سوراخ کنید و در تابه بیندازید. پس از اینکه یک سمت کتلت ها سرخ شد آنها را برگردانید تا سمت دیگر نیز سرخ شود ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با روسری😊☝️ 😍 خانما دقت کنید هر مدلی برای هر جایی مناسب نیست ☺️ تو کانال بیش از ٢٠٠ مدل بستن شال ،روسری و توربان گذاشته شده فقط کافیه سرچ کنید 😊👌 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 🌸 😊 عالیه👌 حتما واسه کوچولوهاتون درست کنین کارای خوشگلتونو برامون بفرستید ❤️ 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 کیا دمپختک یا استامبولی دوست دارن😋😋😋😋 یک عدد پیاز بزرگ را نگینی خرد کرده تا عسلی شود بعد دو عدد سیب زمینی نگینی را اضافه کرده وتفت میدهیم تا سیب زمینی کمی نرم شود نمک وفلفل سیاه را اضافه کرده ۵عدد گوجه رنده شده را هم اضافه میکنیم ۲پیمانه آب و ۲پیمانه برنج را اضافه کرده شعله را زیاد میکنیم وقتی جوش آمد شعله را متوسط کرده تا آب پلو تبخیر شود سپس شعله را کم کرده به مدت ۴۰ دقیقه دم بکشد ونوش جان کنید. . ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸🌸 با استفاده از یک استکان جاسوزنی بسازید فقط کافیه داخل یک پارجه رو با الیاف پر کنید و با یک کش سر ببندید و درون استکان بزارید👏 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
 عليكم دوستان جان جانان من🤩 ميگما پيش اومده برات يهو ببيني ظهر شده و نهار نداري؟؟ يا ديرت شده و تايم نداري؟و موندي غذا چی درس كني؟ سريع ميپري ازاين غذاها درست ميكني مث من🤩 البته الان ماه رمضونه کلی میگم😊 اين غذا ميتونه بجاي جگر دل مرغ باشه يا حتي سنگدان مرغ و يا حتي كدو سبز باشه كه يه خوراك ساده و خوشمزه ميشه . بفرماييد يه غذاي يهويي خوووشمزه😋😋😋‌ دستور پخت: جگر سیاه گوسفندی، سیب زمینی، پیاز، ادویه، نمک. هر کدوم رو جدا سرخ کردم. در اخر باهم مخلوط کردم. نوووش جان❤❤❤ ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 هم خودتون و هم خونه رو برای اومدن همسرتون بیارائید! ❌یه بانوی نامرتب و یه خـ🏚ـونه درهم، اشتیاق مرد رو برای برگشتن به خونه؛ نابود می کنه. ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
💗 دختران حوا 💗
🌸 🌸 شکم پر مواد لازم: برای حدودا هشت تا ده تا کوکو تقریبا اندازه کف دست: سیب زمینی بزرگ‌سه عدد،تخم مرغ متوسط یک تا دو عدد،نمک و فلفل و زردچوبه،آرد گندم در صورتی که موادتون شل بود دو یا سه ق مواد میانی: اینجا از قارچ خرد و تفت داده شده+پیاز سرخ شده+کمی زرشک و شوید تازه و پودر سیر و نمک و فلفل استفاده شده.ولی شما با سلیقه خودتون مواد دلخواه مثل گوشت چرخکرده تفت داده شده یا مرغ پخته و ریش ریش شده میتونید استفاده کنید.مواد میانی اصلا نباید شل یا آبدار باشه.مقداری پنیر پیتزا هم میتونید اختیاری استفاده کنید. طرز تهیه: سیب زمینیها رو با آب و یکم نمک آبپز کنید،وقتی خنک شد پوست بگیرید و با گوشتکوب خوب بکوبید.بهتره رنده نکنید تا احتمال چسبنده شدن نداشته باشه البته اگه خوب سرد بشه میتونید رنده کنید.اول یدونه از تخم مرغها و نمک و فلفل و زردچوبه رو بریزید و خوب با دست مخلوط کنید(مثل حالت ورز دادن در حدی که خمیری مانند بشه) اگر موادتون طوری بود که میتونستید در دست بهش فرم بدید دیگه تخم مرغ بعدی رو استفاده نکنید ولی اگر مواد خشک بود تخم مرغ دوم رو هم اضافه کنید.حتی من گاهی اصلا تخم مرغ هم استفاده نمیکنم چون بعضی سیب زمینیها بعد از کوبیدن انسجام خوبی دارن که اون دیگه کاملا گیاهیه.آرد هم زمانی لازمه که مواد شل باشه. حالا از مواد سیب زمینی در دست باز کنید،اگر یه کوچولو چسبناک بود،کمی دستتونو با آب مرطوب کنید که کار راحت بشه و به دست نچسبه.مقداری از مواد میانی وسطش بذارید و خوب ببندیدش و در مقدار کمی روغن و حرارت ملایم دو طرفشو سرخ کنید.اصلا روغن زیاد استفاده نکنید چون لازم نیست.بعضی دوستان با وا رفتن این مدل کوکوها مشکل دارن.اگر خوب مواد رو جمع کنید این اتفاق نمیفته ولی برای احتیاط بیشتر،میتونید کوکوهای آماده رو قبل از سرخ کردن نیم تا یکساعت داخل یخچال استراحت بدید بعد سرخ کنید ولی اجباری نیست. امیدوارم از این غذای خوشمزه در کنار خانواده لذت ببرید❤️ ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
حال و هوای ماه رمضان جور عجیبی دلنشین است . آدم یادِ کودکی اش می افتد . یادِ سادگیِ آن روزها یک سفره ی بی ریا ، یک جمع صمیمی ، و یک عالمه اشتیاق و بیتابی دلم برایِ آدم های نابِ آن روزگار تنگ شده ، برایِ تمامِ حالِ خوبی که داشتیم ! برایِ هرچیزِ کوچکی که دنیایمان را قشنگ تر می کرد . آخ که یک استکان چای و خرما موقع افطار چقدر می چسبید ! هیچوقت یادم نمی رود ؛ بچه که بودم دلم میخواست همه فکر کنند طاقتِ روزه گرفتن دارم ، موقعِ افطار ، من سیر بودم و جعبه های خرما ، زولبیا و بامیه ، نصفه بود ، هیچ کس به رویم نمی آورد ، همه می گفتند قبول باشد ... و شک ندارم خدا هم با لبخندی پدرانه ، حاضریِ روزه هایم را می زد . خدا مهربان تر از این حرف هاست ، همین که سرِ سفره ی کرامتش نشستی ، ارادتت را می پذیرد ... اما کاش که در این فرصتِ بینظیر ؛ خوبی هایمان را تمدید می کردیم ، برایِ خدا ، خوردن یا نخوردنِ ما فرقی نمی کند ! عمیق تر نگاه کنیم ! رمضان ؛ تمرینِ انسانیت و بردباری است ، نه تمرینِ گرسنگی ... ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
دعای روز شانزدهم ماه مبارک رمضان ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 کال کباب یکی از پیش غذاهای خوشمزه شمالیه که همراه غذا و با کته داغ هم خورده میشه منم که شمالی و عاشقش هستم جاتون سبز😋 طرز تهیه: بادمجان قلمی ۱ کیلو آب انار غلیظ نصف لیوان یا ۱ قاشق غذا خوری رب انار گردو پودر شده ۲۰۰ گرم سبزی محلی شمال (چوچاق، خالواش یا کوتکوتو یا کاکوتی ، جعفری، گشنیز) ۱۰۰ تا ۱۵۰ گرم پاک و میکس شده پودر گلپر ۱ قاشق غذا خوری سیر له شده ۴ حبه نمک و فلفل سیاه کمی بادمجان ها را روی اجاق گاز کبابی کنید پوستش را جدا کرده و با چاقوی تیزی ساطوریش کنید بزارید نیم ساعت در صافی بمونه تا اب زرد رنگی که داخل بادمجان ها هست ازش خارج بشه . سبزی میکس شده و سیر و نمک و فلفل و گلپر و آب یا رب انار و گردوی میکس شده را به بادمجان له شده اضافه کرده و خوب مخلوط کنید به همین راحتی حالا با یه کته گرم میل کنید خیلی خوشمزست اگه دسترسی به سبزی محلی شمال ندارید بجاش از( نعناع و گشنیز و جعفری )استفاده کنید ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
دعای روز هفدهم ماه مبارک رمضان ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
💠مواد لازم : گندم(ترجیحا پوست کنده) 500 گرم گوشت(ترجیحا بوقلمون) 300گرم آب به مقدار لازم نمک به مقدار لازم(خیلی کم) روغن حیوانی یا کره آب شده به مقدار لازم شکر و دارچین و کنجد به مقدار لازم برای تزیینات 💠 طرز تهیه حلیم: اولین کاری که باید بکنیم خیس دادن گندم هست. گندم پوست کنده در همه سوپر مارکتها موجوده ولی اگر در دسترستون نیست میتونید از گندم با پوست استفاده کنید و در مراحل پختن که پوست انداخت اون رو از ظرف خارج میکنیم. گندم رو چند ساعتی خیس میکنیم. بعد اون رو با گوشت و یکی دو لیتر آب در قابلمه روی حرارت میذاریم و بعد از جوشیدن میگذاریم روی حرارت ملایم کامل بپزه.حداقل سه ساعت زمان لازم داره تا بپزه.البته گوشت که نیم پز شد نمک رو هم اضافه میکنیم. در حین پخت هم باید هر از گاهی هم بزنیم . اونقدر هم زدن رو ادامه میدیم که وقتی کاملا پخت به شکل پوره در اومده باشه.البته اگر مخلوط کن برقی دارید به راحتی میتونید صاف و یکدستش کنین. زمان کشیدن هم با کره و دارچین و شکر و کنجد تزیینش میکنیم. نوش جان 😋 😋 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
😋 سیب زمینی سه عدد پخته شده و یک عدد سیب زمینی کوچیک خام رنده شده 200 گرم گوشت چرخ شده یک عدد پیاز کوچک رنده و آب گرفته شده یک حبه سیر رنده شده یا نصف قاشق پودر سیر دو عدد تخم مرغ  نمک و فلفل و زردچوبه و نصف قاشق چ پودر تخم گشنیز و( هر ادویه ای که خودتون دوست دارید) پودر سوخاری دو قاشق غ سبزی شامل جعفری و چوچاق( اگه چوچاق نداشتید فقط یه مشت خرد شده جعفری )  سیب زمینی پخته رو له و یا رنده کنید و سیب زمینی خام هم رنده کنید.پیاز رو هم رنده و آبشو بگیرید.تمام مواد رو بهش اضافه کنید وخوب مخلوط کنید. نیم ساعت بزارید یخچال تا مزه ها با هم تلفیق بشه بعد داخل تابه روغن بریزید و هر مدل که دوست دارید شکل بدید و سرخ کنید. این کتلت برای گزینه مناسبیه. ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 آموزش باکس تزئینی با کاتر لوله مقوایی را حلقه حلقه ببرید.  داخل حلقه را با رنگ، سفید کنید و دور تا دور آن را کاغذ کادو بچسبانید.  مطابق عکس حلقه های مقوایی را با چسب بهم بچسبانید. ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
برای ساختن زندگیت... هیچگاه ناامید نشو یه روزی به خودت میای و افتخار میکنی از اینکه ادامه دادی و تسلیم نشدی یه روزی که با یک موفقیت، زندگی تو تغییر دادی. همتون این جمله رو تو یه کاغذ بنویسین بزارین جایی که هر روز صبح ببینید. خیلی انگیزه میده بهتون😊 😍😍😍😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
 دوستان گلم وقت به خیر حالتون چطوره بچه ها تو این روز موقع افطاربا یک شربت عالی و بی نظیر چطورین این  ها رقیق هستن و با نی هم‌میشه خورد مواد لازم برای شش لیوان شربت ژله هر رنگ دوست دارین دو بسته من از ژله آلبالو و آناناس استفاده کردم برای هر بسته  یک لیوان آبجوش+دو لیوان و نیم لیوان آب سرد تخم ریحان یا تخم شربتی یک ق غ سرپر +یک لیوان آب ولرم(تخم شربتی خیلی ریز و تخم ریحان درشت تره) ابتدا آب ولرم و تخم ریحان یا تخم شربتی رو مخلوط و چند دقیقه میزاریم بمونه تا لعاب بده هر بسته ژله رو اول با یک لیوان آبجوش مخلوط وقتی ژله خوب حل شد بهش دو لیوان آب سرد رو اضافه میکنیم( بهتره کمی بچشید اگر براتون کم شیرین کمی شکر بزنید)و میزاریم داخل یخچال تا نیم‌بند بشه من حدود یکساعت داخل فریزر گذاشتم سریع گرفت بعد که نیم بند شدن تخم ریحان یا شربتی رو باهاشون مخلوط میکنیم برای اینکه ته نشین نشه میزارین وقتی ژله نیم‌بند شد مخلوط میکنیم بعد داخل لیوان میرزیم و آماده خوردن اگر دوست داشتین شربت ها رقیق تر باشن کمی آب یخ بهش اضافه کنید و خوب هم بزنید تا به غلظت مورد نظر برسه برای دو رنگ شدن هم من اول ژله قرمز رو داخل لیوان ریختم بعد با قاشق ژله آناناس روش چون شربت ها بافت ژله ای داره با هم ترکیب نمیشه. ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 درست کن و بدرخش ✨ کارای خوشگلتونو برامون بفرستید ❤️ 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃