eitaa logo
💗 دختران حوا 💗
31.2هزار دنبال‌کننده
26.6هزار عکس
16.8هزار ویدیو
6 فایل
تأسیس : ٩٧/٠٢/١٨ کانالی برای بانوان سرزمینم ♥️ تبلیغات👇 https://eitaa.com/joinchat/393281552C80c9b40094 #ترک_کانال
مشاهده در ایتا
دانلود
کاش آن‌قدر شیفته‌ی خوبی و انسانیت باشیم که با پایانِ این ایام، ارادتمان تمام نشود! هر کجا ظلم دیدیم، فریاد کنیم هر کجا مظلوم دیدیم، دفاع کنیم و هر کجا ناتوان دیدیم، دستگیر باشیم! کاش بفهمیم این مناسبت‌ها و این ایام، زمانِ تجدیدِ بیعت با خوبی‌هاست، زمانِ محکوم کردنِ ستم‌هایِ روزگار، نه ابرازِ تاسف! نه عزاداری! کاش از بندِ تکرار، رها شویم و انسانیت را تمرین کنیم. حسینِ درونمان را سیرابِ وجدان و آگاهی، و شمرها و یزیدهایِ درون و دوران را سرکوب کنیم... هیچ زخمی، کاری تر از تکرارِ تاریخ نیست! ما باید روزگارمان را خالی از ظلم و جهل و اجبار کنیم، این است پیامِ عاشورا... 👤 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
▪ 🥀 ▪🖤سلام برآقایی که ▪🥀آب می دیــــــد ▪🖤به فکر فرو میرفت ▪🥀نوزاد می دیـــــد ▪🖤اشک می ریخـــت ▪🥀طفلان و کودکان را ▪🖤می دید ناله می کرد. ▪🥀شهادت جانسوز امام ▪🖤سجاد(ع) تسلیت باد. ◼️ @dokhtaran_havva ◼️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😊☝️ 😍 خانما دقت کنید هر مدلی برای هر جایی مناسب نیست ☺️ تو کانال بیش از ٢٠٠ مدل بستن شال ،روسری و توربان گذاشته شده فقط کافیه سرچ کنید 😊👌 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸  رولتی: آرد سفید: 1 لیوان و نیم آرد نخودچی: 1 چهارم لیوان آرد برنج: نصف لیوان شکر: 2 لیوان گلاب : نصف لیوان آب: 2 لیوان زعفران 3 ق غ روغن مایع:1 لیوان هل: مقداری نان میکادو: 2 عدد ابتدا شربت حلوا رو درست میکنیم: شکر ،آب ،زعفران ، گلاب و هل رو باهم مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار میدیم تا شکر کاملا حل بشه(نیازی به جوشیدن شربت نیست). آرد سفید رو سه مرتبه الک کرده و روی حرارت ملایم گذاشته و بیست دقیقه تفت میدیم تا بوی خامی آرد از بین بره،سپس آرد برنج رو الک و اضافه کرده و یک ربع دیگه تفت میدیم، و در آخر آرد نخودچی رو. بعد از یک ربع دیگه تفت دادن، روغن رو اضافه میکنیم و تا وقتی به رنگ دلخواه برسه تفت میدیم.سپس شربت حلوا رو اضافه کرده و سریع هم میزنیم تا شربت کامل به خورد حلوا بره، وقتی حلوا کاملا جمع شد،ظرف رو از روی حرارت برداشته و کنار میزاریم. یک عدد نان میکادو رو روی یک کیسه فریزر قرار داده، نصف از حلوا رو روی نان پخش کرده،یک کیسه فریزر دیگه روی حلوا گذاشته و ده دقیقه صبر میکنیم تا نان کاملا نرم بشه.(در این فاصله مابقی مواد رو روی یک نان پخش میکنیم و همین روال.) به کمک کیسه فریزر نان رو از پهنا رول کرده و نیم ساعت داخل یخچال قرار میدیم تا حلوا خنک بشه. بعد ازین مدت با چاقوی اره ای حلوا رو برشهای نازک داده و به دلخواه تزیین میکنیم. ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😊☝️ 😍 خانما دقت کنید هر مدلی برای هر جایی مناسب نیست ☺️ تو کانال بیش از ٢٠٠ مدل بستن شال ،روسری و توربان گذاشته شده فقط کافیه سرچ کنید 😊👌 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 🌸 آموزش اسباب بازی که تو خونه میتونین برا کوچولوهاتون درست کنین 😌 کارای خوشگلتونو برامون بفرستید ❤️ ❤️ ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸🌸 😋😋😋 گوشت گوسفندی 400 گرم، گردن و یا دنده بلغور گندم 1لیوان پر برنج نیم دانه نصف پیمانه لوبیا سفید، چیتی، قرمز، کشاورزی هرکدام نصف پیمانه نخود، عدس، ماش هر کدام نصف پیمانه پیاز دو عدد، روغن نصف پیمانه ادویه ها شامل؛ نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و قرمز دارچین، جوز هندی، زنجبیل( یک ق چ) ، هل نصف ق چ لوبیاها و نخود رو از قبل خیس میکنیم و چند بار آبشو عوض میکنیم، بلغور رو هم در ظرف دیگری خیس میکنیم، عدس و ماش رو باهم درون یک ظرف خیس میکنیم، یکی از پیازها را همراه با گوشت و زردچوبه وفلفل و یک تکه چوب دارچین میپزیم بعد ریش ریش کرده کنار می‌گذاریم، حبوبات(لوبیاها نخود) را درون قابلمه ای میپزیم، بلغور گندم و برنج و عدس و ماش و کمی روغن را درون قابلمه بزرگی که نیمه از آب جوش کرده ایم ریخته و مدام هم میزنیم تا ته نگیرد، حبوبات پخته و گوشت ریش ریش شده را هم اضافه میکنیم، آب گوشت را هم به شله اضافه میکنیم اگر آب نیاز داشت آب جوش اضافه میکنیم، بعد از یک ساعت، ادویه ها را اضافه میکنیم و در قابلمه را به مدت یک ساعت با دم کنی می‌بندیم با شعله ملایم و گاهی هم میزنیم که ته نگیرد، برای قیمه روی شله، پیاز را خلالی کرده و سرخ میکنیم لپه را هم درونش تفت می‌دهیم رب و ادویه میزنیم یکو نیم لیوان آب اضافه میکنیم تا بپزد، از گوشت پخته شده داخل قیمه هم میریزیم، (میتونید گوشت چرخ کرده اضافه کنید) این غذا باید کمی تند و خوش نمک باشد، در مراحل پخت در قابلمه رو نمیبندیم بجز زمان دم گذاشتن. ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 ایده نقاشی روی قوطی های دورریز☺️ کارای خوشگلتونو برامون بفرستید ❤️ 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😊☝️ 😍 خانما دقت کنید هر مدلی برای هر جایی مناسب نیست ☺️ تو کانال بیش از ٢٠٠ مدل بستن شال ،روسری و توربان گذاشته شده فقط کافیه سرچ کنید 😊👌 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 من همیشه اینجوری درست میکنم یه پیاز و خورد میکنم و تفت میدم بهش زردچوبه میزنم سبک که شد گوشت چرخ کرده رو اضافه میکنم و تفت میدم تا رنگش عوض شه بهش نمک و فلفل و ادویه کاری و پودر آویشن و پودر سیر میزنم و هم میزنم تا خوب تفت بخوره یک قاشق رب گوجه فرنگی اضافه میکنم و خوب هم میزنم بعد نصف لیوان آب به همراه یکی دو قاشق آب نارنچ میریزم و هم میزنم و در تابه رو میبندم تا جا بیفته به همین راحتی 😁 گاهی هم فلفل دلمه ای خورد شده اضافه میکنم . بعد با سیب زمینی سرخ شده سرو میکنم ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 🌸 میوه آرایی برا بچه ها☺️ کارای خوشگلتونو برامون بفرستید ❤️ 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 از غذاهای اصیل و خوشمزه تبریز😋 🔸ابتدا مرغ برش خورده را شسته و بذارین توی صافی کمی روش نمک بپاشین و بذارین آب اضافیش بره و بعد توی مقداری روغن دوطرفشو سرخ کنید، مرغها رو از روغن جدا کنید و یه پیاز نگینی خرد شده رو به روغن اضافه کنید و اجازه بدین طلایی بشه ، یک قاشق رب گوجه اضافه کنید و تو روغن حسابی تفت بدین تا رنگش باز بشه، پودر فلفل و زردچوبه هم بریزین وقتی تفت خورد یک لیوان آب بریزین و احازه بدین بجوشه و مرغ سرخ شده رو به سس درحال جوش اضافه کنید ، هویج رو خلالی یا رشته ای خرد کنید (من با دندونه ریز رنده کردم) و توی مقداری کره سرخ کنید و به خورش اضافه کنید و بذارین روحرارت ملایم تا جابیفته و درانتها نصف استکان زعفران دم شده و کمی هم آبغوره بریزین و نمک رو هم اندازه کنید و ده دقیقه دیگه بذارین روحرارت ملایم بمونه تا آماده بشه ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
وقتی آنکس که دوستش داریم بیمار میشود، میگوییم امتحان الهی است... ولی هنگامی که شخصی که دوستش نداریم بیمار می‌شود، میگوییم عقوبت الهیست!! وقتی آنکس که دوستش داریم دچار مصیبتی میشود، میگوییم از بس که خوب بود... و هنگامی که شخصی که دوستش نداریم، دچار مصیبت می‌شود، میگوییم از بس که ظالم بود!! مراقب باشیم....! قضا و قدر الهی را آن طور که پسندمان هست تقسیم نکنیم...!! همه ما حامل عیوب زیادی هستیم و اگر لباسی از سوی خدا، که نامش سِتْر (پوشش) است نبود، گردنهای ما از شدت خجالت خم میشد... پس عیب جویی نکنیم، در حالی که عیوب زیادی در وجودمان جاریست! ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌷روزتون پر از عشق و محبت 🌼پر از موفقيت وسرافرازی 🌷پر از صلح وسازش 🌼پر از دوستی ومهربانی 🌷پر از دلخوشى 🌼و پراز خبرهای خوب 🌷روزتون بی‌نظیر 🌼دلتون گرم به عشق به خدا 🌼🍃🌼 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 🍅 ‌ مواد لازم برای این میزان که در عکس میبینید: گوجه فرنگی 6 کیلو کرفس یک دسته هویج یک کیلو سیر و فلفل تند هرکدام 200 گرم (اگرمیانه خوبی بافلفل نداریدمیتونیدکمتربریزید) گل کلم 2 عدد متوسط سرکه و نمک ( به ازای هرکیلو گوجه یک ق غ نمک و یک لیوان سرکه) از شب قبل مواد رو نگینی خرد کنید و بشورید و بذارید کامل خشک بشن. گوجه هارو پوست بکنید و در غذاساز پوره کنید. گوجه هارو داخل قابلمه بریزید و یک ربع بجوشونید، در حال جوش سرکه رو هم اضافه کنید بعد از حدود یک ربع خاموش کنید و نمک وبقیه مواد رو اضافه کنید و هم بزنید . کمی خنک شد داخل ظروف ترجیحا شیشه ای بریزید و یک روز در فضای آشپزخانه بذارید بمونه و بعد داخل یخچال نگهداری کنید. حدود ده روز بعد آماده مصرفه. * بهتره از قاشق استیل استفاده نکنید برای هم زدن و برداشتن ترشی چون رنگ ترشی رو خراب میکنه. * دوستان توجه کنید که بهترین زمان درست کردن این ترشی اواخر شهریور یا اوایل مهر هست که هم گوجه های خوب و قرمز میتونید پیدا کنید هم قیمت گوجه مناسبه. shimacooking ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😊☝️ 😍 خانما دقت کنید هر مدلی برای هر جایی مناسب نیست ☺️ تو کانال بیش از ٢٠٠ مدل بستن شال ،روسری و توربان گذاشته شده فقط کافیه سرچ کنید 😊👌 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 ایده ماهی های بادبزنی☺️ کارای خوشگلتونو برامون بفرستید ❤️ 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸🌸 ایده کاردستی خرگوش بازیگوش☺️ کارای خوشگلتونو برامون بفرستید ❤️ 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 🌸 ✂️📍 با استفاده از نخ و سوزن به راحتی دوختهای تزیینی زیبا خلق کنید 😍 ایده های قشنگتونو برامون بفرستید ❤️ 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 آرد سفید قنادی یک لیوان + دو سوم لیوان پودر کاکائو دو قاشق غذاخوری شکر یک و نیم لیوان آب یک لیوان گلاب نصف لیوان روغن نصف لیوان کره پنجاه گرم زعفران به مقدار لازم وانیل کمی 🔴طرز تهیه آرد و میزاریم رو حرارت خوب تفت میدیم تا رنگش تغییر کنه به مدت نیم ساعت تفت بدین بعد پودر کاکائو رو اضافه کنید و یک ربع دیگه تفت بدین بعد آرد و الک کنید و وانیل و کره و روغن و کم کم اضافه کنین و هم بزنین تا روغن و کره خوب به خورد حلوا بره حدود ده رقیقه تفت بدین همزمان که آرد و تفت میدین شربتم درست کنید به این صورت که آب و شکر و گلاب و زعفران را رو گاز بزارین تا شیره درست بشه کمی جوش بخوره و شعلشو کم کنید تا شکر خوب حل بشه به مخلوط آرد و کره رو از حرارت بردارین شربت و کم کم اضافه کنین و خوب همزن بزنین و حلوا رو حتما گهواره کنید که این مهمترین قسمت واسه داشتن یه حلوای خوبه بعدم هر جوری دوست دارین تزیین کنید... ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😊☝️ 😍 خانما دقت کنید هر مدلی برای هر جایی مناسب نیست ☺️ تو کانال بیش از ٢٠٠ مدل بستن شال ،روسری و توربان گذاشته شده فقط کافیه سرچ کنید 😊👌 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 🌸 ساخت جاشمعی با استفاده از قاب های قدیمی☺️ کارای خوشگلتونو برامون بفرستید ❤️ 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 مواد لازم هویچ آب پز سوسیس سرخ شده سیب زمینی نگینی سرخ شده فلفل دلمه سرخ شده ادویه تخم مرغ ۶ عدد طرز تهیه: تمام مواد را در ظرفی ریخته و با تخم مرغها مخلوط میکنیم در تابه ی نچسب میریزیم در حرارت خیلی ملایم دو طرفش رو سرخ میکنیم. ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 ایده هایی از کاردستی های ساده ای که تو خونه میتونین با کوچولوهاتون درستش کنید 😌 کارای خوشگلتونو برامون بفرستید ❤️ 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸