#دختران_به_عفاف_روی_می_آورند
این کتاب در سه فصل تنظیم شده است که بخش اول آن ترجمه و تلخیص کتاب « girls Gone mild» نوشته خانم وندی شلیت است که در سال 2007 میلادی در آمریکا منتشر شده است.
بخش اول کتاب در صدد است ضمن مرور آنچه در حال حاضر در آمریکا در زمینه دختران و زنان رخ داده است، تصویر روشنی از ترویج بیبندوباری و آزادی جنسی که خواست موج سوم فمینیسم است، ارائه کند و توضیح دهد که چگونه نسل جدیدی در آمریکا در حال شکلگیری است که خواستههایش با گذشتگان متفاوت است و به دنبال گمشده خود میگردد.
نسل جدید دختران امروز آمریکا میخواهند چیزی نباشد که والدینشان بودهاند و در تلاشند با خویشتنداری، زندگی عاقلانه و عفیفانه را در پیش گیرند و رابطه خصوصی را تا شروع زندگی دائمی به تعویق بیاندازند. آنها میخواهند سبک زندگی و نوع پوشش خود را تغییر دهند.
در بخش دوم که توسط خانم نانسی لی دموس نگاشته شده است، نویسنده صفات زنان ناسالم و نادان را که با بیخردی و هرزگی، خود و خانواده و پی آن جامعه را ویران میکنند، معرفی مینماید و با طرح سؤالاتی، ذهن خواننده را برای این پرسش آماده میکند که آیا در این دنیای شهوانی، انسانهای با بصیرت هستند یا خیر؟
نویسندگان دو بخش اول، دو اندیشمند یهودی و مسیحی هستند که وضعیت حیا و عفت را در آمریکا به چالش کشیده و تأثیر فمینیسم بر ارزشهای اخلاقی را مورد بررسی قرار دادهاند. این امر نشان دهنده آن است که ادیان آسمانی در جریانی مشترک از مدافعان سرسخت عفاف هستند و بر همین اساس نیز از جمله منتقدان اصلی فمینیسم و رد آن در موضوع انقلاب جنسی، پیروان ادیان هستند.
بخش سوم این کتاب اخلاق جنسی در آموزههای اسلامی پرداخته شده است که توسط خانم زهرا آیتاللهی به رشته تحریر درآمده است. در بخش سوم بیان شده است که معارف ناب اسلامی بر رعایت ارزشهای اخلاقی در مسائل جنسی توصیه فراوانی کرده است و اسلام بقای خانوادهها را در گروی رعایت اخلاق جنسی و رفتارهای صحیح و معقول جنسی میداند.
این کتاب ششمین جلد از مجموعه فمینیسم در ترازوی نقد است که اداره مطالعات زنان و خانواده معاونت پژوهشی نهاد رهبری در دانشگاهها و دفتر نشر معارف، جهت تحقق نقد برون دینی فمینیسم و نقد فمینیسم از راه پیامدها و آثار مخرب آن منتشر کرده است.
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1
reihane.ir_dokhtaran_be_efaf_rooy_miavarand.pdf
1.55M
#نسخه_PDF
✅دختران به عفاف روی می آورند.
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅دلایل قرآنی افزایش جمعیت
🔷استاد قرائتی:تمامی کمالات در بچه دار شدن است.
👌بسیار جالب و شنیدنی
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1
✅ روش تربیتی علامه طباطبایی و همسر بزرگوارشان، از زبان فرزند ایشان:
«در تمام عمری که از خداوند گرفتیم یکبار مادر و پدرم به ما نگفتند که جوراب نازک نپوشید یا چادرتان را پایین تر بیاورید یا با مردها شوخی نکنید،
بلکه مادرم به نوعی رفتار می کرد که این گونه تربیت شدیم و لذا رفتار مادر روی ما اثر گذاشته است...»
#تربیت_فرزند
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1
⚠️ سازمان ملل پیش بینی کرد:
ایران در سال 2050، سالخورده ترین کشور منطقه و کشوری پیرتر از روسیه و آمریکا‼️
#بحران_جمعیت
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1
1_4785333.mp3
2.75M
✅ مقام معظم رهبری: نقش تاثیر گذار معلم در تربیت، بی بدیل است...
⬅️ اثر گذاری فکری و روحی معلم، بر دانش آموزان، بی نظیر است.
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1
#معرفی_کتاب
📚چه کسی گهواره را تکان خواهد داد؟
#فمینیسم
#سبک_زندگی
#فرزندآوری
#مهد_کودک
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1
#معرفی_کتاب
📚چه کسی گهواره را تکان خواهد داد؟!
این کتاب نوشته یازده تن از نویسندگان اندیشمند و فعالان مهد کودک های غربی است که ترجمه کتابwho will rock the cradle وحاوی تعدادی مقاله درباره پیامدهای ناشی از سپردن کودکان به مهد کودک ها است. این کتاب به همت سمانه مدنی و آزاده وجدانی و به سفارش گروه مطالعات زنان و خانواده پژوهشگاه فرهنگ و معارف اسلامی ترجمه و تلخیص شده است.
این کتاب درصدد بیان تأثیر نگرش فمنیستی بر کمرنگ شدن نقش همسری و مادری در بین دختران جوان است.
⚠️جریان فعال فمنیستی و جنبش رهاسازی زنان از ایفای نقش خانوادگی با عنوان همسر و مادر، دختران را تشویق می کنند تا با اولویت قائل شدن برای تحصیلات و اشتغال با هدف کسب موفقیت های اقتصادی و اجتماعی، ازدواج را به تأخیر اندازد و پس از ازدواج نیز فرزند آوری را به سالهای پایانی باروری خود واگذارند و پس از تولد فرزند خود نیز مسئولیت و تربیت فرزند را به مهد کودک ها بسپارند.
در این کتاب روانشناسان، جامعه شناسان و اقتصاددانان آمریکایی، پیامدهای ناشی از سپردن نوزادان و کودکان به مهد کودک ها را در آن کشور بررسی و نقد کرده اند.
این کتاب برای خانواده ها و خصوصاً آنانی که برای کودکان این مرز و بوم دل می سوزانند و نیز محققان مسائل زنان و مسائل خانواده می توانند راهگشا باشند.
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1
✅ اقدام جالب استادی در دانشگاه آزاد
👌بوسیدن دست مادر یا پدر و تهیه یک شاخه گل یا شیرینی برای آنها، سپس اعلام به اینجانب تا پایان امروز (۱ نمره)
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1
#گاز_گرفتن_کودکان
اگر کودک زیر دوسال است و خصوصا حوالی ۱۸-۱۹ ماه، این رفتار، کاملا طبیعی است. چون شناسایی محیط اطرافش را با دهان انجام میداده و مکیدن هم عادت این سن است، ممکن است لثه اش به خاطر دندان درآوردن ملتهب شده و... در هر حال در این سن کودک عمدا گاز نمیگیرد و قصد صدمه زدن به دیگران را ندارد. اما نهی کردن و ناراحت شدن را درک می کند، مثلا وقتی کودک سینه مادر را گاز گرفت، مادر می تواند سینه را از دهان او خارج کند و قاطعانه بگوید «نه».
اما در مورد کودک دوساله قضیه متفاوت است. در این سن کودک عمدا و از روی خشم این کار را میکند، گاهی علتش این است که نمیتواند خشمش را با کلمات بیان کند. بنابراین بی اختیار گاز میگیرد، در این شرایط صحبت کردن با کودک موثر است . اما صحبت کردن دقیقا متناسب با سن او و به زبان او. مثلا بگویید میدونم که عصبانی هستی اما نباید گاز بگیری و...
اگر بزرگتر باشد و حرف زدن اثر نداشته باشد حتی میتوان تنبیه کرد. تنبیه متناسب با این سن. مثلا یک قهر موقت کوتاه به صورت حرف نزدن با کودک. کلا اگر رابطه تان با کودکتان خوب و محبت آمیز و دوستانه باشد این تنبیه به شرط اینکه در آن افراط نکنید و طولانی نشود، تنبیه موثری است.
⚠️#تنبیه_بدنی کار به شدت اشتباهی است و رفتار او را تشدید میکند.
این رو بدانید که کودک نمیتواند دیگری را درک بکند و بفهمد وقتی کسی را گاز میگیرد، چه اتفاقی میافتد. اگر با این راهکار ها، مسأله حل نشد به دنبال علت اصلی و مهم این رفتار کودک باشید.
#گاز_گرفتن نشانه ای از خشم و درماندگی و پرخاشگری است. باید علت را پیدا کنید. اگر نتوانستید گزینه مشاوره را امتحان کنید.
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1
📢 فراخوان کانال «دوتا کافی نیست»
🔰طرح به اشتراک گذاری تجربیات
شما میتونید #تجربیات خودتون رو برای ما بفرستین، تا بقیه هم استفاده کنن... قطعا شما تجربیاتی دارید که تو هیچ کانال و کتابی پیدا نمیشه...
✅موضوعات مورد نظر:
#فرزندآوری
با تولد فرزندان زندگی مشترک پر از نشاط و هیجان میشه، حضور بچه ها، تجربیات و نکات ارزنده ای رو برای پدرها و مادر ها به ارمغان میاره، که می تونه برای سایرین جالب و شنیدنی باشه
واکنش ها و عکسالعمل های مثبت و منفی سایرین نسبت به فرزندآوری، نیز می تونه، عبرت آموز و قابل تامل باشه
#اشتغال_زنان_و_مادری
کم نیستند، مادرانی که برای مراقبت و توجه و محبت بیشتر به بچه هاشون، از کاری که داشتند، چشم پوشی کردند. و یا هم زمان با اشتغال، از فرزندان خود مراقبت و نگهداری کردند. از مادرانه هاتون برامون بنویسید.
#ازدواج_آسان
برای برخی از جوانان، ازدواج به موقع و آسان، به یک رویا تبدیل شده، اما مطمئنم، کم نیستند کسانی که با توکل به خدا و با چشم پوشی از برخی رسومات، ازدواج ساده و موفقی داشتند.
با اشتراک گذاری تجربیات خود، کمک کنید تا این موضوع برای سایرین باور پذیرتر بشه
#تربیت_فرزند
در مسیر تربیت صحیح فرزندان، تجربیات ناب و ارزشمندتون رو با ما به اشتراک بگذارید. از بایدها و نباید ها که در این مسیر به کار گرفتین برامون بنویسید.
#بارداری
دورانی شیرین و خاطره انگیز، که با سختی های خاص خودش همراه است. از احساسات خود در این دوران برای ما بنویسد. از نکات کلیدی و کاربردی که دوران بارداری رو لذت بخش تر و راحت تر می کنه. از لحظات شیرین که باخبر شدین، به زودی مادر خواهید شد، بنویسید.
#سقط_جنین
سالانه بیش از ۲۵۰ هزار سقط جنینِ غیر قانونی در کشور اتفاق می افته، با بیان تجربیات و شنیده ها ی خود، به کاهش آن کمک کنید.
#غربالگری
متاسفانه آزمایش های غربالگری که در دوران بارداری انجام میشه، در ایران به صورت افسار گسیخته انجام میشه و برای مادران با استرس های زیادی همراه است. و بعضا به سقط جنین غیر قانونی ختم میشه. تجربیات خود را در این زمینه با ما به اشتراک بگذارید.
#عفاف_و_حجاب
این روزها شاهد گسترش بی عفتی و بدحجابی در جامعه هستیم. که بخشی عمده ای از آن، به خاطر غفلت و نا آگاهی است. ان شاء الله تجربیات شما، گامی موثر جهت فرهنگی سازی درست در این زمینه باشه
✍متن ارسالی باید:
🔸مختصر و مفید باشه
🔹قابل پخش باشه😊
🔸در ابتدا یادداشت، هشتک مربوط به موضوع نوشته بشه
⬅️ نکته: تجارب شما میتونه هم #تلخ باشه هم #شیرین!
🎁 هرماه به بهترین تجربه ارسالی، #هدیه هم میدیم.
🌺 با ما همراه باشید
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1
💠کشور برای ۱۶۰ میلیون نفر آب دارد اگر...
✅ وزیر نیرو در سخنرانی پیش از خطبههای نماز جمعه این هفته تهران:
ما میتوانیم با بهرهمندی از فناوریهای جدید میلیونها و بلکه میلیاردها مترمکعب آب در بخش کشاروزی صرفهجویی کنیم و برای جمعیتی تا دو برابر جمعیت فعلی کشور آب کافی برای شرب، بهداشت و صنعت در دسترس داشته باشیم.
#مدیریت_صحیح_منابع
#فناوریهای_نوین
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1
از همسرت عصبانی شده ای ؛ می خواهی صدایت را بلند کنی ؛
می گویی حیف که بچه دارد نگاه می کند ...
به پدر و مادر خودت و همسرت احترام می گذاری ؛
می گویی بگذار بچه ببیند ، یاد بگیرد...
دلت می خواهد به یکی فحش بدهی ؛
از بچه حیا می کنی . می ترسی حرف بد یاد بگیرد و یک جا توی جمع آبرویت را ببرد...
مواظب رفتارت هستی که روی بچه تأثیر بد نگذارد .
خیلی کارها را دلت می خواهد اما انجام نمی دهی ؛ فقط به خاطر بچه ...
خیلی کارها را که حال و حوصله اش را نداری ؛ انجام می دهی ؛ فقط به خاطر بچه ...
هنوز نگرفته ای قصّه چیست ؟
بچه این وسط کاره ای نیست .
قرار است تو خودت خوب باشی .
قرار است تو بدی هایت را کنار بگذاری و عادت های زشتت را تغییر بدهی ...
بچه یک بهانه است ؛
خدا خوب بودن خودت را می خواهد ...
این بچه برای خوب شدن، خیلی فرصت دارد و اصلا به اندازه ی تو بدی ندارد که تو دلت برای او بسوزد ...
این تویی که وقتت دارد تمام می شود اما هنوز ...
خدا دلش برای تو سوخته ...
✅ آیت الله حائری شیرازی: خداوند به وسیله فرزند، پدر و مادر را هم تربیت می کند.
#تربیت_دوطرفه
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1
#تجربه_من ۱
#فرزندآوری
سلام دوستان همدل. میخوام بنویسم اما دلم پر از غمه،پر از گلایه ،پر از درد. دلم میخواد مقصری پیدا میکردم که بار شکایت ها رو کمی روی دوش او هم بذارم. اما ترجیح دادم درد دل کنم. اصلا شاید وظیفه دونستم .کجا بهتر از اینجا که باید برای دردها ،و ترمیم فرهنگ چاره کنیم؟
همیشه این جمله آقای پناهیان برام لذت بخش بوده و هست که فرزندان سومی که فقط به عشق لبیک به ندای امام خامنه ای به دنیا میان،اینها ان شاالله نسل ظهورند و آینده خوبی دارند...
وقتی حسین بزرگتر و زینب کوچولو دو ساله شد، تصمیم گرفتیم برای فرزند سوم. متاسفانه بار سوم و چهارم با سختی و درد زیاد جنین ها سقط شدن. توصیه دکتر و خانواده ها این بود که خدا میگه بسه!! اما من و همسرم به عنوان طلبه باور داشتیم که جهاد الان ما فرزند آوریه.
بالاخره برای بار پنجم بود که امیدی دوباره جوانه زد. دکتر گفت 15درصد احتمال داره با این اوضاع وخیم و استراحت مطلق این جنین بمونه. اونم با خوش بینی اگر حساب کنیم. قرار شد تا مدتی به بقیه نگیم. اخه ما در غربت بودیم. تا اینکه خدا لطف کرد و شش ماه گذشت و ان شاالله علی اقا چند ماه دیگه بدنیا میاد. گفتیم حالا وقتشه به خانواده ها بگیم.
چشمتون روز بد نبینه ،وقتی خبر فرزند سوم رو دادیم،حرف و حدیث و زخم زبونها شروع شد،که با این خرج گرون، با شهریه طلبگی، چطور میخواید بزرگشون کنید؟ دور و بر ما هیچ زوج جوانی سه تا بچه ندارن،حتی بعضی از نزدیکان گفتن که فکر نمیکردن هنوز هم آدم های بی کلاس که ماشین جوجه کشی راه بندازن وجود داشته باشن، خیلی حرف پشت سرمون شنیدیم، خیلی طعنه، و بعضی ها هم که تبریک نگفتن هیچ، قطع رابطه کردن که مثلا ما رو تنبیه کنن. حرف من اینه ما در اطرافمون چند تا خانواده طلبه هم داریم که همه دو تا بچه دارن و حرف از بچه سوم رو جرم میدونن،جالب اینه اونا رو برا ما مثال و سرکوفت میزدن، اخه چرا باید اینطور باشه؟البته حرف تلخ، سوزاننده ست ولی مهم نیست ان شاالله ما فرزند چهارم هم میاریم،اما چرا باید قشر ولایتی ما به بهانه گرونی،بی حوصلگی ،ادامه درس ،حتی بیکلاس دونستن، شانه خالی کنن تا فرهنگ ما اینطور بشه ،که در کم کاری طلاب رو مثال بزنن؟ آیا لبیک به ندای رهبر،فقط چفیه انداختن و قربون صدقه اقا رفتنه؟خیلی متاسف شدم،نه بخاطر بی فرهنگی خودمون در این زمینه،بلکه بخاطر اینکه لا اقل در این مورد خاص که رهبر صریحا فرمودند ما در کنترل جمعیت اشتباه کردیم،اقا یار ندارند برای پر کردن خلأ،دوستان گلم،بخدا درس همیشه هست،سختی ها و مشکلات گذراست،تا دیر نشده بیایید به داد فرهنگ مریض جامعه برسیم که حتی فراموش شده که روزی دهنده ای هست....التماس دعا.
پی نوشت:
1_بنده مدرس حوزه علمیه هستم و این دلنوشته رو چند وقت پیش برای مطالعه و تشویق طلاب در گروه طلبه های مدرسه گذاشتم.
2_خوشبختانه علی کوچولوی ما شکر خدا،شب نوزدهم ماه مبارک رمضان بدنیا اومد.
3_خواستم به عزیزانی که فرزند آوری رو مانع پیشرفت میدونن عرض کنم من با تولد فرزند اولم حسین اقا حوزه قبول شدم،با تولد زینب خانم سطح 3حوزه قبول شدم و با تولد علی اقا ان شاالله پایان نامه رو تا چند ماه دیگه تحویل میدم .تولد هر فرزندی برای ما مایه برکت و پیشرفت بود. البته سخته درس خوندن و کار خونه و تدریس با سه تا بچه ،ولی با اولویت قرار دادن بچه ها میشه در حاشیه فعالیت های جنبی انجام داد و ترقی کرد. اما بازم میگم اولویت با نقش مادری و همسریه....
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1
#تجربه_من ۲
#فرزندآوری
بنده مادر یک خانواده پرجمعیت هستم ،، متولد 62 و صاحب ده فرزند،، خدارو هزاران مرتبه شکر میکنم بخاطر بچه ها ولطفی که به ما داشته،، بخاطر کارحاج آقا وتبلیغ زیاد این شهر و اون شهر رفتیم،، حرفهای زیادی هم شنیدم هم تشویق وهم 😔😔هم ازغریبه وهم ازفامیل😔
ولی حرف مردم مهم نبود چون مطمئن بودیم راهی که میریم درسته☺️
یکسال برای زندگی به بابل رفته بودیم و سر بچه پنجم باردار بودم،وقتی به قم برگشتیم دنبال خونه میگشتیم و پیدا نمیکردیم یعنی کسی بهمون خونه نمیداد،، دوستان طلبه هم حتی بهمون چیزی میگفتن که حالا هی برید بچه بیارید اگه کسی بهتون خونه داد!!!
حاجی حرم بودن و دلشون خیلی شکسته بود، به دوستاشون گفته بودن حضرت معصومه ان شالله بزودی خونه برامون پیدا میکنه،،😔بعدازظهر همون روز یکی ازدوستان پدرشوهرم اومدگفت یکی علمای لبنان خونه ای داره تو فلان خیابون که گفته بدید به کسیکه بچه داره😭😭خدا میدونه به شب نکشیده بود خونه پیداشد😭خونه ایکه تا وقتی 9تابچه داشتیم همونجابودیم،قدیمی و بدون صاحب خونه،، وقتی حاجی از اتفاق حرم برای صاحب خونه گفته بود ،،ایشون جواب داد وقتی سن و تعداد فرزندات رو شنیدم قصد کردم خونه رو به نامت بزنم ولی نمیکنم و این جریمه ای باشه برات که از ائمه کم نخوای😢
بهترین و شیرین ترین هدیه برای من دیدار با رهبری بود😭 لبخند رضایت ایشون خستگی رو ازتنم بیرون کرد،،
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1
🔷رجبعلی خیاط مستأجری داشت. که زن و شوهر بودند با ۲۰ ریال اجاره، بعد از چند وقت این زن و شوهر صاحب فرزند شدن.
✅ رجبعلی به دیدنشون رفت و به مرد گفت:
" داداش جون فرزند دار شدی خرجت بالاتر رفته، از این ماه به جای ۲۰ ریال ۱۸ ریال اجاره بده، ۲ ریالشم واسه فرزندت خرج کن، این ۲۰ ریال رو هم بگیر اجارهی ماه گذشتهای که بهم دادی، هدیهی من باشه برای قدم نوزادت "
⚠️تو دوره زمونه الان کرایهها رو با فرزنددار شدن مردم بالا میبرن. برخی هم به خانواده هایی که بچه دارن، خونه اجاره نمیدن.
👌به دیگران رحم کنید تا خدا هم به شما رحم کند.
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1