🏞 ویژگی یـــاران خــوب
يک قطره وقتى در جاى خودش نسوزد، كارآمد نيست. ده ليتر بنزين را كبريت بزنید، حرارت ايجاد مىكند، ولى حركت ايجاد نمىكند؛ ولى قطرهها اگر در جايگاه خودشان بسوزند، حركت ايجاد مىكنند. ياران خوب اگر در جايگاه خودشان قرار بگيرند، كارآمد خواهند شد.
❛❛ عینصاد
📚 #روزگار_ستمگر | ص ۶۱
#️⃣ #عکس #عکس_نوشته #امامت
🛒 تهیه کتاب روزگار ستمگر
▫️ @einsad
💌 تجربههای شما از آشنایی با (عینصاد)
من کتاب خواندن را بسیار دوست دارم؛ مهمتر از آن، حرف زدن در مورد کتابها را. دوستی دارم که هر وقتی با هم خلوت میکنیم، در مورد کتابها و شخصیتها سخن میگوییم. این برای هر دوی مان بینهایت لذتبخش و سرگرم کننده است. شاید آنچه من و او را به هم رسانده و تا هنوز کنار هم نگهداشته، همین علاقمندی به کتابخوانی و سرکزدن در مورد زندگی و اندیشههای اندیشمندان است. اولین بار توسط همین دوست کتابخوان و کتابدوستم با «عین_صاد» آشنا شدم. به صورت گذرا و نه خیلی جدی در مورد ایشان با من حرف زد و منم چندان اهمیت ندادم؛ اما وقتی با عکسنوشتههایی از ایشان روبهرو شدم، توجهم را جلب کرد و رفتهرفته شیفته و دلبستهاش شدم. احتمالا اولین عکسنوشتههایی که از ایشان خواندم، که البته برایم بسیار جالب و پرمحتوا به نظر آمد، اینها بود: «ما به اندازهای رنجمان کافریم و به اندازهای کفرمان در عذابیم» یا «دین از غربت انسان شکل میگیرد» و یا هم «دل آدمی بزرگتر از این زندگی است و این راز تنهایی اوست». و...
بهنظر میرسد استاد علی صفایی در ایران غریب است و در سایر کشورها مخصوصا افغانستانِ ما، غریبتر و ناشناختهتر. به قول آیتالله حائری شیرازی: مطهری محتوای نوشتههایش خوب بود ولی فرمش ضعیف، در مقابل شریعتی فرمش عالی بود ولی محتوایش ضعیف؛ اما نوشتههای علی صفایی حائری، هم محتوای عالی دارد و هم فرم عالی. به همین دلیل آنچنان که باید و شاید شناخته و شناسانده شود. خودم در این زمینه قصد دارم کتابهای علی صفایی را بخوانم و یکبهیک در فصلنامه یا ماهنامهای به معرفی بگیرم. امیدوارم مسئولین و دستاندرکاران پخش و نشر آثار ایشان، برای معرفی و دسترسی آسان به آثار جناب استاد صفایی، در سطح بینالملل دست به کار شوند و برنامههایی را پیش رو بگیرند.
✍🏻 ”نصرالله مظفری“
🔺شما مخاطبین گرامی میتوانید نحوهی آشنایی با اندیشه "عین.صاد" و نیز تاثیری که این اندیشه در زندگی و حیات شما گذاشته را برای ما ارسال کنید تا برای عموم مخاطبین منتشر کنیم.
👇🏻👇🏻👇🏻
👤 : @ad_einsad | 🔗: عضویت کانال
🏞 خودت را باختهای!
على به آدمهای كاسبى که از يک دانه برنج نمىگذرند و وقتى مىافتد، آن را برمىدارند و سر جايش مىگذارند، کسانی که روى يک چوب كبريت حساب مىكنند، مىگويد: مگر نه اينكه شما مىخواهيد چيزى به دست آوريد؟ شما حساب كنيد چه چيزى از دست دادهايد تا اين را به دست آوردهايد؟ «لَبِئْسَ الْمَتْجَرُ...»، بر فرض كه همه چيز را به دست آورده باشى، خودت را باختهاى!
📚 #روزگار_ستمگر | ص ۶۳
#️⃣ #عکس #عکس_نوشته #امامت
🛒 تهیه کتاب روزگار ستمگر
▫️ @einsad
🏞 چاه مکن بهر کسی
آنجا كه من با نگاهم، با وسوسهام، كسى را از جايگاهش بيرون آوردم و به لذت خويش رسيدم، اين موجود سرگردان، به نزديكان و بستگان و حتى به فرزندان من هم آويخته مىشود و اين درس، تمام كلاس جامعه را فرامىگيرد.
❛❛ عینصاد
📚 #پیوندهای_بریده | ص ۴۷
#️⃣ #عکس #عکس_نوشته #قرآن
▫️ @einsad
📜 چراغی در تاریکی باش!
▫️فراموش نكن كه تماميت و ناتمامى، در رابطه با هدفها مشخص مىشود.
▫️آنجا كه هدف تو گلستان شدن جهان و صالح شدن تمام آدمها باشد، هيچوقت موفق نخواهى بود و به نتيجه نخواهى رسيد!
▫️اما آنجا كه ايجاد امكان و فراهم شدن زمينه و امكان انتخاب آدمها را بخواهى، هيچگاه مأيوس نخواهى شد؛ چون در شكم دستگاه فرعون مىتوانى همچون موسى رشد كنى و در دل تاريكى مىتوانى همچون چراغ بدرخشى، كه سياهىها خود زمينهساز و خاستگاه نور هستند. در بطن تاريكى چراغها بارور مىشوند.
▫️هميشه براى طرح دعوت و هدايت، امكان هست. اگر بهدنبال دعوت و هدايت، اجابت و همراهى شكل گرفت، باز به تعبير اميرالمؤمنين در خطبه ششم، تو با مُقبِل به حق و آنها كه روى آوردهاند، با مُدبِر از حق و آنها كه پشت كردهاند، خواهى جنگيد؛ وگرنه صبر مىكنى؛ با چشم تر و گلوى درد، با خار چشم و استخوان در گلو، شكيبا خواهى بود تا همراهان را بسازى و بيابى و كار خود را دنبال كنى.
▫️با اين وضع، تو به تماميت خويش و به موفقيت و پيروزى رسيدهاى و دشمنِ درگير با اينچنين بينش و روشى، ناتمام و ابتر و شكستخورده است!
▫️چون حتى با پيروزى و تسلط و قدرت به تماميت نمىرسد و هدف تو را سد نمىكند؛ كه تو در دل او مىتوانى همراهانت را بيابى و مىتوانى مؤمن آلفرعون را داشته باشى.
❛❛ عینصاد
📚 #کوثر_چشمه_جاری | ص ۷۹
#️⃣ #متن #بریده_کتاب #قرآن
▫️ @einsad
💌 تجربههای شما از آشنایی با (عینصاد)
سلام علیکم
می خواستم داستان آشنایی خودم را با اندیشه های استاد صفائی حائری را برایتان بیان کنم.
پدر بنده از ابتدای کودکی من و از لحظه تولد فنداسیون و ساختمان فکر و اعتقادات من را ساختند با رفتن به مزار شهدا و مساجد و نماز جمعه و.. تا آنکه پا به مدرسه گذاشتم و از وقتی که خواندن و نوشتن یاد گرفتم پدرم کتاب ها و مجلاتی در اختیار من قرار می داد تا فکر و اندیشه من رشد کند و من بیشتر با معارف اهل بیت و پیامبران آشنا شدم.
پدرم به من می گفت زمانش که برسد کتاب ها و اندیشه های شهید مطهری و مرحوم آیت الله صفائی حائری را مطالعه خواهی کرد و من هم مشتاق بودم تا این سیر را طی کنم و زودتر بتوانم با اندیشه های استاد صفائی حائری آشنا شوم اما پدرم نتوانست بنیه فکری و اعتقادی من را تکمیل کند زیرا که در ۱۷ دی ۱۳۹۸ در تشیع پیکر شهید حاج قاسم سلیمانی به شهادت رسیدند و من هم بعد از این حادثه غمناک دیگر فراموش کردم این مطلب را تا اینکه دانشگاه قبول شدم و سوالی همیشه ذهن من را مشغول داشت که چگونه می توانم از اندیشه های کسی استفاده کنم که از زمانه خود جلو تر باشد و قلمی و روان و فلسفی داشته باشد..
همیشه در این فکر بودم و در جستجوی چنینی آدمی تا اینکه روزی شبکه افق مستندی در رابطه با استاد صفائی حائری پخش کرد و من گفته های پدر را به یاد آوردم که می گفتند بعد از ۱۸ سالگی که فکرت رشد کرد از اندیشه های استاد استفاده کن و من با استاد صفائی آشنا شدم کسی که قلم دکتر شریعتی را داشت و زبان شهید مطهری را و پیدا کردم گمشده ذهنم را.
✍🏻 ”ناشناس“
🔺شما مخاطبین گرامی میتوانید نحوهی آشنایی با اندیشه "عین.صاد" و نیز تاثیری که این اندیشه در زندگی و حیات شما گذاشته را برای ما ارسال کنید تا برای عموم مخاطبین منتشر کنیم.
👇🏻👇🏻👇🏻
👤 : @ad_einsad | 🔗: عضویت کانال
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰استاد علی صفایی حائری در نگاه دیگران
🔹مقام معظم رهبری:
ایشان در تفسیر قرآن صاحبنظر است؛ همچنان که علامه طباطبایی (ره) صاحب نظر است.
🔹حاج شیخ حسین انصاریان:
مرحوم صفایی در آن عمر کوتاهش، طبیب دوّار شد.
چه بیمارانی را که معالجه نکرد؛
کارتن خواب و تریاکی و عرق خور و قمارباز، جوان مؤمن و جوان متدین و متوسط الحال و بی خبر از خدا و...
هرجا که شنید گرفتاری هست برای دستگیری بلند می شد و می رفت. یعنی طبیب شده بود.
🔹حجة الاسلام و المسلمین میرباقری:
ایشان یک نگرش جامع به دین داشتند
و مسائل مستحدثه زمان خودشان را به خوبی فهم می کردند
و به پاسخ به این مسائل می پرداختند.
اندیشه ها و طرح های ایشان، ثمره یک جوشش باطنی، همراه با مواجهه جدی عملی با مکاتب مختلف، مطالعات گسترده و انس مستمر با قرآن و اهل بیت علیهم السلام و یک تفقه و تهجد دائمی است.
🔹 آیت الله حائری شیرازی:
قدر این نویسنده، شناخته نشده است. او محتوای شهید مطهری را دارد و روش بیان شریعتی را.
🔹حجة الاسلام والمسلمین عالی:
مرحوم آقای علی صفایی روحانیای بسیار بزرگوار، اخلاقی و متدین بود که تو مسائل تربیتی صاحب سبک بود.
🔸 نادر طالب زاده (کارگردان و مستندساز) :
ایشان کسی بود که به راحتی میتوانست مسیحی را مسلمان کند.
🔸 رضا میرکریمی (کارگردان سینما):
نوع برخورد ایشان و گرمایی که در لحن و نگاه ایشان بود به گونهای بود که انگار ما دوستان قدیمی هستیم که بعد از سالها دوباره همدیگر را دیدهایم.
▫️ @einsad
🌄 مؤمن نمیتواند در محیطی باشد مگر...
❞ عینصاد
📚 #عوامل_رشد | ص ۲۸
#️⃣ #عکس #عکس_نوشته #تربیت
▫️@einsad
🌄 قلّهٔ بیحصار آزادی
📚 #مجموعه_اشعار
#️⃣ #سلسله_استوری #هنر
⭕️ جهت دریافت نسخهٔ با کیفیت کلیک نمایید ⭕️
👇🏻👇🏻👇🏻
▫️@einsad | 📥: download
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا