آیه ۱۱۴ سوره #نساء( صفحه ۹۷)
لَا خَيْرَ فِي كَثِيرٍ مِنْ نَجْوَاهُمْ إِلَّا مَنْ أَمَرَ بِصَدَقَةٍ أَوْ مَعْرُوفٍ أَوْ إِصْلَاحٍ بَيْنَ النَّاسِ وَمَنْ يَفْعَلْ ذَلِكَ ابْتِغَاءَ مَرْضَاتِ اللَّهِ فَسَوْفَ نُؤْتِيهِ أَجْرًا عَظِيمًا ﴿۱۱۴﴾
در بسيارى از رازگوييهاى ايشان خيرى نيست مگر كسى كه [بدين وسيله] به صدقه يا كار پسنديده يا سازشى ميان مردم فرمان دهد و هر كس براى طلب خشنودى خدا چنين كند به زودى او را پاداش بزرگى خواهيم داد
🔵 «نجوی » به معنای زمزمه، سخن گفتن درگوشی، زیرگوشی و رازگویی و مانند آن است. انسان وقتی رازی را آهسته بیان میکند آن را نجوا میگویند
در اصطلاح اخلاق، #نجوا کردن به معنای درگوشی سخن گفتن در جمع است. چنین عملی در علم اخلاق اجتماعی، عملی نادرست و زشت است و به عنوان نابهنجاری اجتماعی مذموم دانسته شده است.
🔹 این ایه مى گويد: در غالب جلسات محرمانه و مخفيانه آنها خير و سودى نيست .👈🏻(لا خير فى كثير من نجويهم )
🔹سپس براى اينكه گمان نشود هر گونه نجوا و سخن در گوشى يا جلسات سرى ، مذموم و ممنوع است ، چند مورد به عنوان مقدمه بيان يك قانون كلى ، به صورت استثناء در ذيل آيه ذكر كرده مى فرمايد:
👈🏻مگر اينكه كسى در نجواى خود، توصيه به 👈🏻صدقه و كمك به ديگران ، يا انجام كار نيك ، و يا اصلاح در ميان مردم مى نمايد.
🔷 اصولا نجوا و سخنان درگوشى و تشكيل جلسات سرى در قرآن به عنوان يك عمل شيطانى معرفى شده است .مثلاًدر آیه ۱۰ سوره مجادله میخوانیم : انما النجوى من الشيطان 👈🏻نجوى از شيطان است زيرا اين كار غالبا براى اعمال نادرست صورت مى گيرد، چون انجام كار خير و مفيد و مثبت معمولا چيز محرمانه و مخفيانه اى نيست كه مردم بخواهند با سخنان در گوشى آن را انجام دهند.
🔹ولى از آنجا كه گاهى شرائط فوق العاده اى پيش مى آيد كه انسان مجبور ميشود در كارهاى نيك از روش نجوا استفاده كند اين استثناء مكرر در قرآن آمده است .همانطور که در آیه ۹ سوره مجادله داریم :يا ايها الذين آمنوا اذا تناجيتم فلا تتناجوا بالاثم و العدوان و معصية الرسول و تناجوا بالبر و التقوى :
👈🏻اى كسانى كه ايمان آورده ايد هنگامى كه نجوا مى كنيد براى گناه و ستم و نافرمانى پيامبر(ص ) نجوا نكنيد و تنها براى كار نيك و پرهيز كارى نجوا داشته باشيد.
🔷 اساسا نجوا اگر در حضور جمعيت انجام پذيرد سوء ظن افراد را بر مى انگيزد، و گاهى حتى در ميان دوستان ايجاد بدبينى ميكند، به همين دليل بهتر است كه جز در موارد ضرورت از اين موضوع استفاده نشود و فلسفه حكم مزبور در قرآن نيز همين است .
🔹البته گاهى حفظ آبروى انسانى ايجاب ميكند كه از نجوا استفاده شود، و از جمله آن كمكهاى مالى است كه در آيه فوق به عنوان 👈🏻صدقه از آن ياد شده است .
و يا امر به معروف كردن كه گاهى اگر آشكارا گفته شود، طرف ، در برابر جمعيت شرمنده مى شود، و شايد به همين علت از پذيرش آن امتناع ورزد و مقاومت كند، كه در آيه فوق از آن تعبير به 👈🏻معروف شده است .
و يا در موارد 👈🏻اصلاح بین مردم كه گاهى آشكارا گفتن مسائل جلو اصلاح را مى گيرد، و بايد با هر كدام از طرفين دعوا جداگانه و به صورت نجوا صحبت شود تا نقشه اصلاحى پياده گردد..
🔹در این آیه ، «مرضات » که به صورت جمع آمده است ، شاید بخاطر این باشد که یا مراد ، رضایت در سه مورد ذکر شده در آیه است ( امر به صدقه - امر به معروف و کار نیک - اصلاح میان افراد جامعه ) و یا مراد این است که به طور کلی اعمال صالح باید با نیت کسب چند رضایت خدا انجام گیرد نه فقط یک رضایت.. به این صورت که خدا از 👈🏻عمل ما ، 👈🏻از نیت ما ، واز 👈🏻نتایج عمل ما راضی باشد.
💙 در مجموع نیت الهی و اخلاص است که یک عمل را ارزش گذاری می کند .
🌸🍃🌸🍃🌸
#تفسیر_قرآن
#تدبر
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
آیات ۱۲۳و۱۲۴ سوره #نساء ( صفحه ۹۸)
لَيْسَ بِأَمَانِيِّكُمْ وَلَا أَمَانِيِّ أَهْلِ الْكِتَابِ مَنْ يَعْمَلْ سُوءًا يُجْزَ بِهِ وَلَا يَجِدْ لَهُ مِنْ دُونِ اللَّهِ وَلِيًّا وَلَا نَصِيرًا ﴿۱۲۳﴾
(پاداش و كيفر) به دلخواه شما و به دلخواه اهل كتاب نيست هر كس بدى كند در برابر آن كيفر مى بيند و جز خدا براى خود يار و مددكارى نمى يابد
وَمَنْ يَعْمَلْ مِنَ الصَّالِحَاتِ مِنْ ذَكَرٍ أَوْ أُنْثَى وَهُوَ مُؤْمِنٌ فَأُولَئِكَ يَدْخُلُونَ الْجَنَّةَ وَلَا يُظْلَمُونَ نَقِيرًا ﴿۱۲۴﴾
و کسانی از مردان یا زنان که بخشی از کارهای شایسته را انجام دهند، در حالی که مؤمن باشند، پس اینان وارد بهشت می شوند، و به اندازه گودی پشت هسته خرما مورد ستم قرار نمی گیرند.
🔴 آیات ۱۲۳ و ۱۲۴ سوره نساء از آیات کلیدی قرآن می باشند و دلالت دارند که جزاء و پاداش با آرزو ایجاد نمی شود بلکه بستگی به عملکرد دارد.
🔺امنيّه: آرزو. جمع آن امانیّ است
🔺 دین داران نباید برای خود چنین آرزویی درست کنند که چون دین دارند حتی بدون عمل بهشتی هستند.❗️
🔴 مسلمانان و اهل کتاب هر کدام بر دیگرى افتخار مى کردند ، اهل کتاب مى گفتند پیامبر ما قبل از پیامبر شما بوده است ، کتاب ما از کتاب شما سابقه دارتر است ، و مسلمانان مى گفتند پیامبر ما خاتم پیامبران است ، و کتابش آخرین و کاملترین کتب آسمانى است ، بنابراین ما بر شما امتیاز داریم .
و طبق روایت دیگرى یهود مى گفتند : ما ملت برگزیده ایم ، و آتش دوزخ جز روزهاى معدودى به ما نخواهد رسید .(و قالوا لن تمسنا النار الا ایاما معدودة) .
و مسلمانان مى گفتند ما بهترین امت ها هستیم ، زیرا خداوند در باره ما گفته است .(کنتم خیر امة اخرجت للناس ) آیه فوق نازل شد و بر این ادعاها قلم بطلان کشید ، و ارزش هر کس را به اعمالش معرفى کرد .
♦️و به اين ترتيب قرآن به تعبير ساده معمولى به اصطلاح آب پاك به روى دست همه ريخته است و وابستگيهاى ادعائى و خيالى و اجتماعى و نژادى و مانند آن را نسبت به يك مذهب بيفايده ميشمرد، و اساس را 👈🏻ايمان به مبانى آن مكتب و 👈🏻عمل به برنامه هاى آن معرفى مى كند.
🔻البته در هر گروه و قشرى افراد پر توقّع و امتيازطلب پيدا مى شود.
🔺نکته ی دیگر اینکه این آیه به ما یاد میدهد در انتقاد يا رفع عيب، از 👈🏻خودمان شروع كنيم، چون که جمله «لَيْسَ بِأَمانِيِّكُمْ» قبل از جمله «أَمانِيِّ أَهْلِ الْكِتابِ» است.
♦️ممكن است كسانى از جمله و لا يجد له من دون الله وليا و لا نصيرا:👈🏻
هيچكس را سرپرست و ياور در برابر گناهان نمى بيند چنين استدلال كنند كه با وجود اين جمله مساله شفاعت و مانند آن به كلى منتفى خواهد بود و آيه را دليل نفى مطلق شفاعت بگيرند.
🔻پاسخ :
🔺همانطور كه سابقا هم اشاره كرده ايم ، معنى شفاعت اين نيست كه شفيعان دستگاه مستقلى در برابر خداوند داشته باشند، بلكه شفاعت آنها نيز به فرمان خدا است و بدون اجازه او، و شايستگى و لياقت شفاعت شوندگان ، هيچگاه اقدام به شفاعت نخواهند كرد، بنابراين شفاعت سرانجام به خدا باز مى گردد، و شعبه ای از ولايت و نصرت و كمك و يارى خداوند محسوب ميشود.
♦️نکته ی دیگر اینکه، اول سيئة و گناه را ذكر كرد و بعد حسنه را،چون که عمده ی خطاى اين خوش خيالها در سيئات تبلور مى يابد.
🌸🍃🌸🍃🌸
#تدبر
#تفسیر_قرآن
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
(صفحه ۹۸ ) سوره #نساء
وَمَنْ أَحْسَنُ دِينًا مِمَّنْ أَسْلَمَ وَجْهَهُ لِلَّهِ وَهُوَ مُحْسِنٌ وَاتَّبَعَ مِلَّةَ إِبْرَاهِيمَ حَنِيفًا وَاتَّخَذَ اللَّهُ إِبْرَاهِيمَ خَلِيلًا ﴿۱۲۵﴾
و دین چه کسی بهتر است از آنکه همه وجودش را تسلیم خدا کرده و نیکوکار است، و از آیین ابراهیم یکتاپرست حق گرا پیروی کرده است؟ وخدا ابراهیم را (برای حق گرایی، خلوص، پاکی اخلاق واعمالش) دوست خود گرفت.﴿۱۲۵نساء﴾
⏺ در این آیه کسی که بهترین دین را دارد معرفی شده است. جالب است که در این آیه اسم دین یا فرقه ای برده نشده است بلکه صفات دین دار واقعی بیان شده است. این یعنی اینکه دین داران بایددارای چنین صفاتی باشند ، تا بهترین دین را داشته باشند و الا فقط ادعای دین داری ، ملاک نیست.
◀️ در اين آيه سه چيز مقياس بهترين آئين شمرده شده :
1️⃣ تسليم مطلق در برابر خدا👈🏻 (اسلم وجهه لله ).
2️⃣ نيكوكارى👈🏻 (و هو محسن ) منظور از نيكو كارى در اينجا هر گونه نيكى با قلب و زبان و عمل است ، و در حديثى كه در تفسير نور الثقلين در ذيل اين آيه از پيامبر گرامى اسلام (ص ) نقل شده در پاسخ اين سؤ ال كه منظور از احسان چيست ! چنين مى خوانيم : ان تعبد الله كانك تراه فان لم تكن تراه فانه يراك :
(احسان (در اين آيه ) به اين است كه هر عملى در مسير بندگى خدا انجام مى دهى آنچنان باشد كه گويا خدا را مى بينى و اگر تو او را نمى بينى او ترا مى بيند و شاهد و ناظر تو است .
3️⃣ پيروى از آئين پاك ابراهيم .👈🏻(و اتبع ملة ابراهيم حنيفا)
*️⃣ «ملت ابراهیم» همان سیره و سنت توحیدی، خالص، حق پرست، معتدل و فطری است.
⬅️ دقت شود که بحث «ملت ابراهیم» در تعبیر👈🏻 أَسْلَمَ وَجْهَهُ لِلَّهِ نهفته است چون ملت ابراهیم همان تسلیم در برابر حق است ولى به خصوص جداگانه به ملت ابراهیم اشاره شده است تا شاید تأکید بر این مطلب رسانده شود که ملاک اصلی ، تسلیم در برابر خدا و تبعیت از آیین ابراهیم است.
*️⃣ تسليم خدا بودن، از رضا به قضاى او بالاتر است. چون در مقام رضا، انسانِ راضى خود را كسى مى داند ولى در تسليم، انسان براى خود ارزشى در برابر خدا قائل نيست.
⏺ نکته : بجاى تعبیر وَ اتَّبَعَ مِلَّهَ إِبْرَاهِیمَ حَنِیفًا مى توانست بگوید وَ اتَّبَعَ مِلَّهَ مُحَمّد حَنِیفًا ولی از ملت ابراهیم صحبت کرد تا شاید این نکته را برساند که به هر حال اگر دین اسلام به کسی نرسید و واقعا کسی در نفهمیدن اسلام معذور بود همین که تابع دین ابراهیم باشد او نیز می تواند مصداقی از کسی باشد که بهترین دین را دارد.
⏺ در پايان آيه دليل تكيه كردن روى آئين ابراهيم را چنين بيان مى كند كه خداوند ابراهيم را به عنوان خليل خود انتخاب كرد.👈🏻(و اتخذ الله ابراهيم خليلا)
*️⃣ (خلیل ) ممکن است از ماده (خُلَت) به معنى (دوستى ) بوده باشد و یا از ماده (خَلَت )به معنى (نیاز و احتیاج ) و در اینکه کدامیک از این دو معنى به مفهوم آیه فوق نزدیکتر است در میان مفسران گفتگو است ، جمعى معتقدند که معنى دوم نزدیکتر به حقیقت آیه مى باشد، زیرا ابراهیم به خوبى احساس مى کرد که در همه چیز بدون استثنا نیازمند به پروردگار است .
*️⃣ ولى از آنجا که آیه فوق مى گوید: خداوند این مقام را به ابراهیم داد استفاده مى شود که منظور همان معنى دوستى است ، زیرا اگر بگوئیم خداوند ابراهیم را بعنوان دوست خود انتخاب کرد بسیار مناسب به نظر مى رسد، تا اینکه بگوئیم خداوند ابراهیم را نیازمند خود انتخاب کرد، به علاوه نیازمندى مخلوقات خدا اختصاصى به ابراهیم ندارد.
🌸🍃🌸🍃🌸
#تدبر
#تفسیر_قرآن
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
آیه ۱۲۸ سوره #نساء ( صفحه ۹۹)
وَإِنِ امْرَأَةٌ خَافَتْ مِنْ بَعْلِهَا نُشُوزًا أَوْ إِعْرَاضًا فَلَا جُنَاحَ عَلَيْهِمَا أَنْ يُصْلِحَا بَيْنَهُمَا صُلْحًا وَالصُّلْحُ خَيْرٌ وَأُحْضِرَتِ الْأَنْفُسُ الشُّحَّ وَإِنْ تُحْسِنُوا وَتَتَّقُوا فَإِنَّ اللَّهَ كَانَ بِمَا تَعْمَلُونَ خَبِيرًا ﴿۱۲۸﴾
و اگر زنى از شوهر خويش بيم ناسازگارى يا رويگردانى داشته باشد بر آن دو گناهى نيست كه از راه صلح با يكديگر به آشتى گرايند كه سازش بهتر است ( ولی) بخل (و بى گذشت بودن) در نفوس حضور (و غلبه) دارد و اگر نيكى كنيد و پرهيزگارى پيشه نماييد قطعا خدا به آنچه انجام مى دهيد آگاه است. ﴿۱۲۸ نساء﴾
✴️ طبق آیات قرآن خداوند متعال با دستوراتی که داده است می خواهد تا جایی که می شود نهاد خانواده حفظ شود. بنابراین به زن و مرد دستور می دهد که حتی اگر لازم بود از حق خود کوتاه بیایید تا کار به طلاق نکشد..
🔸«نشوز» یعنی رفع و برداشت ادای واجب و منظور آنست که اگر زنی علائم نشوز را در شوهرش دید،یعنی مشاهده کرد که او واجبات زوجیت را انجام نمی دهد و یا از وی رو گردان است ،در این صورت می تواند برای ایجاد صلح و توافق وایجاد علاقه از جانب همسراز بعضی از حقوق خود صرفنظر و چشم پوشی کند تا به این وسیله از طلاق جلوگیری شود..
🔶در آیه ۳۴ سوره نساء از نشوز زن صحبت شد و در این آیه(۱۲۸) از نشوز مرد صحبت شده است. به هر حال وقتی زن ، ناشزه شود با توجه به خصوصیات طبیعی مرد، می توان آن نشوز را در خانه حل کرد ولی اگر مرد ناشز شود زن با توجه به لطافتی که دارد، دو راه دارد :
الف) به قانون رجوع کند و حقش را از مرد بگیرد و خلاصه اینکه پای دیگران و قانون را وسط بکشد. این فرض در آیات ابتدایی سوره مجادله آمده است.
ب) با صلح ، مشکل را در خانه حل کند و آیه ۱۲۸ در مورد این قسمت می باشد.
🔶 در مباحث خانوادگی به عنوان یک جامعهی کوچک در بسیاری از موارد باید دو طرف از حق خود بگذرند و با هم صلح کنند تا کار به جدایی نکشد..
✴️ در مجموع ، آیه ۱۲۸ می خواهد به ما یاد دهد که در یک #خانواده ، افراد باید هم دیگر را تحمل کنند، زیرا حقّ خانواده بیش از حقّ شخصى زن یا مرد است.و به خاطر حفظ خانواده، باید از حقّ شخصى گذشت.
به طور کلی در این آیه ، سه بار از ریشهی صلح استفاده شده است که این مطلب اهمیت صلح را از دیدگاه قرآن می رساند.
🔸قید «بینهما» در وأَن یُصْلِحَا بَیْنهَُمَا صُلْحًا» ،این نکته را مى رساند که زن و شوهر باید در مرحله اول ،👈🏻بین خودشان 👉🏻 صلح کنند و نگذارند کار به بیرون از خانه بکشد. اگر نشد، دیگران دخالت كنند.
🔸به کلمهی «أُحْضرَِتِ » توجه داشته باشید. از تعبیر مورد بحث می توان بدست آورد که شح آنقدر در وجود برخی از نفوس قرار دارد که کاملا در آن حاضر است.
🔶سرچشمه بسيارى از نزاعها و عدم گذشتها غريزه حب ذات است که هر كسى سعى ميكند تمام حقوق خود را بي کم و كاست دريافت دارد، و فقط خودش را ببیند
🔸بنابراين اگر زن و مرد در اصلاح خود بكوشند و گذشت پيشه كنند و تنگ نظری و بخل و حرص را در خود سرکوب کند، ريشه اختلافات خانوادگى از بين مى رود.
✴️ در پايان آيه روى سخن را به آنها كرده و توصيه به نيكوكارى و پرهيزكارى نموده و به آنان گوشزد ميكند كه مراقب اعمال و كارهاى خود باشند و از مسير حق و عدالت منحرف نشوند، زيرا خداوند از همه اعمال آنها آگاه است .👈🏻(و ان تحسنوا و تتقوا فان الله كان بما تعملون خبيرا).
🌸🍃🌸🍃🌸
#تفسیر_قرآن
#تدبر
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
4_5776112838477091222.mp3
2.04M
●━━━━━━───────
⇆ㅤ ◁ ㅤ❚❚ ㅤ▷ㅤ ↻
|⇦• ربیع حیات
👤 مقام معظّم رهبری
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
🌹اول ربیع الاول/بعد از شهادت پیامبر اکرم (ص)ﺩﺭ ﺍﻳﻦ ﺭﻭﺯ ﺍﻭﻟﻴﻦ ﻫﺠﻮﻡ ﺑﻪ ﺧﺎﻧﻪ ﺍﻣﻴﺮﺍﻟﻤﺆﻣﻨﻴﻦ ﻋﻠﻴﻪ ﺍﻟﺴّﻠﺎﻡ ﺻﻮﺭﺕ ﮔﺮﻓﺖ.
♦️ﻫﻨﮕﺎﻣﻰ ﻛﻪ ﺍﻣﻴﺮﺍﻟﻤﺆﻣﻨﻴﻦ ﻋﻠﻴﻪ ﺍﻟﺴّﻠﺎﻡ ﻣﺘﻮﺟﻪ ﻏﺴﻞ ﻭ ﻛﻔﻦ ﻭ ﺩﻓﻦ ﭘﻴﺎﻣﺒﺮ ﺻﻠّﻰ ﺍﻟﻠﻪ ﻋﻠﻴﻪ ﻭ ﺁﻟﻪ ﺷﺪ ﻭ ﻏﺎﺻﺒﻴﻦ ﺧﻠﺎﻓﺖ ﺩﺭ ﺳﻘﻴﻔﻪ ﺑﻮﺩﻧﺪ، ﺩﺭ ﺷﺐ ﭼﻬﺎﺭﺷﻨﺒﻪ ﻛﻪ ﺍﻭﻝ ﺭﺑﻴﻊ ﺍﻟﺎﻭﻝ ﺑﻮﺩ ﺑﺪﻥ ﻣﺒﺎﺭﻙ ﺁﻥ ﺣﻀﺮﺕ ﺭﺍ ﺩﻓﻦ ﻓﺮﻣﻮﺩ ﻭ ﻃﺒﻖ ﻭﺻﻴﺖ ﭘﻴﺎﻣﺒﺮ ﺻﻠّﻰ ﺍﻟﻠﻪ ﻋﻠﻴﻪ ﻭ ﺁﻟﻪ ﻣﺘﻮﺟﻪ ﺟﻤﻊ ﺁﻭﺭﻯ ﻗﺮﺁﻥ ﺷﺪ.
♦️ﺁﻥ ﺣﻀﺮﺕ ﻓﺮﻣﻮﺩﻩ ﺑﻮﺩﻧﺪ: «ﻋﻠﻰ ﺟﺎﻥ، ﺗﺎ ﺳﻪ ﺭﻭﺯ ﺍﺯ ﺧﺎﻧﻪ ﺧﺎﺭﺝ ﻣﺸﻮ ﻭ ﻗﺮﺁﻥ ﺭﺍ ﺟﻤﻊ ﺁﻭﺭﻯ ﻛﻦ... ».
📚 ﺗﻔﺴﻴﺮ ﻓﺮﺍﺕ: ﺹ 398، (ﺩﺭ ﺗﻮﺣﻴﺪ ﺻﺪﻭﻕ: ﺹ 73 ﻫﻔﺖ ﺭﻭﺯ ﻭ ﺩﺭ ﺍﻣﺎﻟﻰ ﻃﻮﺳﻰ: ﺝ 1، ﺹ 263 ﻧﻪ ﺭﻭﺯ ﺍﺳﺖ).
🌹ﺩﺭ ﺍﻳﻦ ﺍﻳﺎﻡ، ﺳﻪ ﺑﺎﺭ ﺑﻪ ﻣﻨﺰﻝ ﺁﻥ ﺣﻀﺮﺕ ﻫﺠﻮﻡ ﺁﻭﺭﺩﻧﺪ:
♦️ﺑﺎﺭ ﺍﻭﻝ ﺩﺭ ﺭﻭﺯ ﺍﻭﻝ ﺭﺑﻴﻊ ﺑﻮﺩ ﻛﻪ ﺑﺮﺍﻯ ﺑﻴﻌﺖ ﺁﻣﺪﻧﺪ ﻭ ﺁﻥ ﺣﻀﺮﺕ ﻓﺮﻣﻮﺩ ﻛﻪ ﻗﺴﻢ ﻳﺎﺩ ﻛﺮﺩﻩﺍﻡ ﻛﻪ ﺗﺎ ﺟﻤﻊ ﻗﺮﺁﻥ ﺗﻤﺎﻡ ﻧﺸﻮﺩ ﺍﺯ ﺧﺎﻧﻪ ﺑﻴﺮﻭﻥ ﻧﻴﺎﻳﻢ ﻭ ﺁﻧﺎﻥ ﺑﺎﺯﮔﺸﺘﻨﺪ. ﭘﺲ ﺍﺯ ﺁﻥ ﺍﻣﻴﺮﺍﻟﻤﺆﻣﻨﻴﻦ ﺷﺒﻬﺎ ﺻﺪﻳﻘﻪ ﻃﺎﻫﺮﻩ ﻭ ﺣﺴﻨﻴﻦ ﻋﻠﻴﻬﻢ ﺍﻟﺴّﻠﺎﻡ ﺭﺍ ﺑﺮ ﺩﺭ ﻣﻨﺎﺯﻝ ﺍﺻﺤﺎﺏ ﻣﻰ ﺑﺮﺩﻧﺪ ﻭ ﻃﻠﺐ ﻳﺎﺭﻯ ﻣﻰ ﻧﻤﻮﺩﻧﺪ.
📚 ﻛﺘﺎﺏ ﺳﻠﻴﻢ: ﺹ 128، ﺍﺣﺘﺠﺎﺝ: ﺹ 75، 190
♦️ﺑﺎﺭ ﺩﻭﻡ ﻫﻔﺖ ﺭﻭﺯ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺩﻓﻦ ﭘﻴﺎﻣﺒﺮ ﺻﻠّﻰ ﺍﻟﻠﻪ ﻋﻠﻴﻪ ﻭ ﺁﻟﻪ ﺑﻮﺩ ﻛﻪ ﺯﺑﻴﺮ ﻭ ﻋﺪﻩ ﺍﻯ ﺩﻳﮕﺮ ﺩﺭ ﻣﻨﺰﻝ ﺍﻣﻴﺮﺍﻟﻤﺆﻣﻨﻴﻦ ﻋﻠﻴﻪ ﺍﻟﺴّﻠﺎﻡ ﺟﻤﻊ ﺷﺪﻩ ﺑﻮﺩﻧﺪ. ﺁﻥ ﺭﻭﺯ ﺯﺑﻴﺮ ﺷﻤﺸﻴﺮ ﻛﺸﻴﺪ ﺗﺎ مهاجمین ﺭﺍ ﺑﻜﺸﺪ.
📚 ﺗﻮﺣﻴﺪ ﺻﺪﻭﻕ: ﺹ 73 ﺍﺣﺘﺠﺎﺝ: ﺝ 1، ﺹ 111 95، ﺑﺤﺎﺭ ﺍﻟﺎﻧﻮﺍﺭ: ﺝ 28، ﺹ 321
♦️ﺑﺎﺭ ﺳﻮﻡ ﺑﻪ ﻣﻨﺰﻝ ﺣﻀﺮﺕ ﻫﺠﻮﻡ ﺁﻭﺭﺩﻧﺪ، ﻭ ﭘﺲ ﺍﺯ ﺁﺗﺶ ﺯﺩﻥ ﺩﺭ ﻣﻨﺰﻝ ﻭ ﺿﺮﺏ ﻭ ﺟﺮﺡ ﺻﺪﻳﻘﻪ ﻃﺎﻫﺮﻩ ﺳﻠﺎﻡ ﺍﻟﻠﻪ ﻋﻠﻴﻬﺎ ﻭ شهید کردن ﺣﻀﺮﺕ ﻣﺤﺴﻦ ﻋﻠﻴﻪ ﺍﻟﺴّﻠﺎﻡ، ﺍﻣﻴﺮﺍﻟﻤﺆﻣﻨﻴﻦ ﻋﻠﻴﻪ ﺍﻟﺴّﻠﺎﻡ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺩﺳﺖ ﺑﺴﺘﻪ ﺑﻴﺮﻭﻥ ﺑﺮﺩﻧﺪ.
📚 ﻛﺘﺎﺏ ﺳﻠﻴﻢ: ﺹ 249 ،82 ﺍﻟﻜﻮﻛﺐ ﺍﻟﺪﺭﻯ: ﺝ 1، ﺹ 194، ﺍﻟﺠﻤﻞ: ﺹ 117، ﻛﺎﻣﻞ ﺍﺑﻦ ﺍﺛﻴﺮ: ﺝ 2، ﺹ 326، ﺗﺎﺭﻳﺦ ﻃﺒﺮﻯ: ﺝ 3، ﺹ 203
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
🌺ربیع الاول ماه سرور اهل بیت (ع)
🌹 وجود مناسبتهایی چون شهادت جانگداز امام حسن عسکری (ع)، از مناسبتهای غم انگیز این ماه است، لکن سیل مناسبتها و وقایع سرور انگیز مسلمانان و برکات این ماه، سبب شده تا ماه ربیع الاول بعنوان ماه شادی و برکت شناخته شود.
🌹 در این ماه از ابتدای آغازش که یادآور آغاز هجرت پیامبر اکرم(ص) و تداعی کننده جانفشانی امیرالمؤمنین(ع) در #لیلة_المبیت تا انتهایش حوادث و رویدادهای به وقوع پیوسته است که باعث خوشحالی شیعیان میشود.
🌹 در روز چهارم ماه ربیعالاول سال اول هجری، پیغمبر(ص) از غار ثور پس از گذشت سه روز به قصد هجرت به مدینه خارج میشود.
🌹 نهم ربیعالاول، روزی است که شیعیان عصر غیبت به خوبی آن را گرامی میدارند، چرا که سالروز آغاز امامت آخرین ذخیره الهی و نهمین فرزند اباعبدالله الحسین(ع) است.
🌹 سالروز ازدواج پیامبر مهربانیها با حضرت خدیجه نیز در روز دهم ربیعالاول در ۱۵ سال قبل از بعثت واقع شده است.
🌹 روز دوازدهم ربیع نیز ۳ واقعه خوشایند اتفاق افتاده است، در ابتدا سالروز ورود پیامبر(ص) به شهر مدینه و شادی مردم این شهر و استقبال بینظیر آنها از رسول خدا(ص) و ورود ناقه نبی خدا(ص) به خانه ابو ایوب انصارى از برجستهترین رویداد این روز است.
🌹 همچنین انقراض حکومت ظالم و ننگین بنىامیه در سال ۱۳۲ قمری رخداد مهم ۱۲ ربیعالاول است که به دست ابومسلم مروزی خراسانی اتفاق افتاد که چهاردهمین خلیفه بنى امیه «مروان حمار» در قریهاى از روستاهای مصر توسط او به قتل رسید و دولت بنىامیه بعد از ۹۱ سال و ۲ روز که یک هزار و ۹۲ ماه و ۲ روز ساقط شد.
🌹هلاکت معتصم بالله عباسی همان کسی که شیعیان زیادی به شهادت رساند و جنایاتهای بیشماری را مرتکب شد، در سامرا در سال ۲۲۷ قمری به وقوع پیوست.
🌹 و اما روز ۱۴ این ماه دو واقعه مهم رخ داده است که قلوب شیعیان را بسیار خوشحال میسازد، چرا که هلاکت یزید ملعون در سال ۶۴ هجری قمری و خروج مختار ثقفی در سال ۶۶ قمرى به خونخواهی از ثارالله(ع) در این روز اتفاق افتاده است.
🌹 آری! در این ماه، رحمت الهی بیش از بیش هویداست، چرا که میلاد برترین انسانها و شایستهترین بندگان در آن قرار داد، رحمتی که از ابتدای آفرینش همتایی برای آن یافت نمیشود و این میلاد فرخنده در ۱۷ ربیع اتفاق میافتد که با وجود مولود پر برکت خاندان هاشم، ایوان کسرى به لرزه افتاد، دریاچه ساوه خشکید و آتشکده هزار ساله فارس خاموش شد و آمنه مادر گرامی ختم رسل(ص) صدایى شنید: "بهترین خلق متولد شد، او را محمد نام کن" و هاتفى ندا کرد: «جَاء الْحَقُّ وَزَهَقَ الْبَاطِلُ إِنَّ الْبَاطِلَ کَانَ زَهُوقًا».
🌹 هلاکت قوم نمرود به وسیله گزش پشه (از سوی خدا مأمور بودند به حمایت از حضرت ابراهیم(ع) وارد میدان شوند) و جنگ حضرت داود(ع) با جالوت از رخدادهای است که قبل از ظهور اسلام در ۱۸ ربیعالاول به وقوع پیوسته است.
🌹 البته در این ماه وقایعی چون شهادت امام حسن عسکری (ع) هم وجود دارد، لکن عمده مناسبتهای این ماه، ولادت و شادی و سرور است.
♦️حال با این حجم مناسبتهای مسرت بخش و مبارک، و با توجه به مسلم نبودن رخ دادن وقایع تلخ در این ماه، آیا این ماه، ماه عزاست؟! یا ماه سرور و مبارک؟!
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
🔴سیاست امروز استكبار، سیاست اندلسی کردن ایران است
♦️رهبر معظم انقلاب: موضوعی که من با شما در میان میگذارم شکل موعظه ندارد؛ بلکه موضوعی اساسی است که با بهترین عناصر یک ملت - که شما جوانان باشید - در میان گذاشته میشود...
♦️اروپاییها وقتی خواستند اندلس را از مسلمانان پس بگیرند، اقدامی بلند مدّت کردند... آنها به فاسد کردن جوانان پرداختند. یکی از کارها این بود که تاکستانهایی را وقف کردند تا شراب آنها را بهطور مجّانی در اختیار جوانان قرار دهند! جوانان را به سمت زنان و دختران خود سوق دادند تا آنها را به شهوات آلوده کنند! گذشت زمان راههای فاسد یا آباد کردن یک ملت را عوض نمیکند. امروز هم آنها همین کار را میکنند. ۸۱/۱۲/۰۶
#اندلس
#شبیخون_فرهنگی
#فحشا
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
🌹اول ربیع الاول لیله ﺍﻟﻤﺒﻴﺖ
♦️ﺷﺐ ﺍﻭﻝ ﺍﻳﻦ ﻣﺎﻩ ﭘﻴﺎﻣﺒﺮ ﺻﻠّﻰ ﺍﻟﻠّﻪ ﻋﻠﻴﻪ ﻭ ﺁﻟﻪ ﺍﺯ ﺷﺮ ﻛﻔﺎﺭ ﺍﺯ ﻣﻜﻪ ﺑﻪ ﻣﺪﻳﻨﻪ ﻫﺠﺮﺕ ﻛﺮﺩﻧﺪ. ﺩﺭ ﺁﻥ ﺷﺐ ﺁﻗﺎ ﻭ ﻣﻮﻟﺎﻳﻤﺎﻥ ﺍﻣﻴﺮﺍﻟﻤﺆﻣﻨﻴﻦ ﻋﻠﻴﻪ ﺍﻟﺴّﻠﺎﻡ ﺟﺎﻥ ﻧﺜﺎﺭﻯ ﻓﺮﻣﻮﺩﻩ ﺑﻪ ﺟﺎﻯ ﺭﺳﻮﻝ ﮔﺮﺍﻣﻰ ﺍﺳﻠﺎﻡ ﺻﻠّﻰ ﺍﻟﻠﱠﻪ ﻋﻠﻴﻪ ﻭ ﺁﻟﻪ ﺩﺭ ﺑﺴﺘﺮ ﺍﻳﺸﺎﻥ ﺧﻮﺍﺑﻴﺪﻧﺪ.
📚 ﻗﻠﺎﺋﺪ ﺍﻟﻨﺤﻮﺭ: ﺝ ﺭﺑﻴﻊ ﺍﻟﺎﻭﻝ، ﺹ 8، ﻣﺴﺎﺭ ﺍﻟﺸﻴﻌﻪ: ﺹ 27، ﻓﻴﺾ ﺍﻟﻌﻠﺎﻡ: ﺹ 201، ﺯﺍﺩ ﺍﻟﻤﻌﺎﺩ: ﺹ 332، ﺑﺤﺎﺭﺍﻟﺎﻧﻮﺍﺭ: ﺝ 97، ﺹ 168، ﻣﺼﺒﺎﺡ ﻛﻔﻌﻤﻰ: ﺝ 2، ﺹ 596
♦️ﭼﻪ ﺍﻳﻨﻜﻪ ﻛﻔﺎﺭ ﻗﺮﻳﺶ ﻗﺼﺪ ﻛﺸﺘﻦ ﺣﻀﺮﺗﺶ ﺭﺍ ﺩﺍﺷﺘﻨﺪ. ﺑﻪ ﺍﻳﻦ ﻣﻨﺎﺳﺒﺖ ﺁﻳﻪ:
«ﻭ ﻣﻦ ﺍﻟﻨﺎﺱ ﻣﻦ ﻳﺸﺘﺮﻯ ﻧﻔﺴﻪ ﺍﺑﺘﻐﺎﺀ ﻣﺮﺿﺎﺕ ﺍﻟﻠﻪ... »
«ﺍﺯ ﻣﺮﺩﻡ ﻛﺴﻰ ﻫﺴﺖ ﻛﻪ ﺟﺎﻥ ﺧﻮﻳﺶ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺭﺍﻩ ﺭﺿﺎﻳﺖ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻣﻰ ﻓﺮﻭﺷﺪ ﻭ ﺧﺪﺍ با ﺑﻨﺪﮔﺎﻥ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺍﺳﺖ»
ﺩﺭ ﺷﺄﻥ ﻋﻠﻰ ﺑﻦ ﺍﺑﻰ ﻃﺎﻟﺐ ﻋﻠﻴﻪ ﺍﻟﺴّﻠﺎﻡ ﻧﺎﺯﻝ ﺷﺪ.
(ﺳﻮﺭﻩ ﺑﻘﺮﻩ: ﺁﻳﻪ 207)
♦️ﺩﺭ ﺷﺒﻰ ﻛﻪ ﺍﻣﻴﺮﺍﻟﻤﺆﻣﻨﻴﻦ ﻋﻠﻴﻪ ﺍﻟﺴّﻠﺎﻡ ﺑﻪ ﺟﺎﻯ ﭘﻴﺎﻣﺒﺮ ﺻﻠّﻰ ﺍﻟﻠﻪ ﻋﻠﻴﻪ ﻭ ﺁﻟﻪ ﺧﻮﺍﺑﻴﺪ ﺑﻪ ﺟﺒﺮﺋﻴﻞ ﻭ ﻣﻴﻜﺎﺋﻴﻞ ﺧﻄﺎﺏ ﺭﺳﻴﺪ ﻛﻪ ﻣﻦ ﺑﻴﻦ ﺷﻤﺎ ﺩﻭ ﻧﻔﺮ ﺑﺮﺍﺩﺭﻯ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﺍﺩﻡ ﻭ ﻋﻤﺮ ﻳﻜﻰ ﺍﺯ ﺷﻤﺎ ﺭﺍ ﺑﻴﺶ ﺍﺯ ﺩﻳﮕﺮﻯ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﺍﺩﻡ. ﻛﺪﺍﻣﻴﻚ ﺍﺯ ﺷﻤﺎ ﺍﻳﺜﺎﺭ ﻣﻰ ﻛﻨﺪ ﻛﻪ ﻋﻤﺮ ﻃﻮﻟﺎﻧﻰ ﺍﺯ ﺁﻥ ﺩﻳﮕﺮﻯ ﺑﺎﺷﺪ؟ ﻫﺮ ﺩﻭ ﻋﻤﺮ ﻃﻮﻟﺎﻧﻰ ﺭﺍ ﺍﺧﺘﻴﺎﺭ ﻛﺮﺩﻧﺪ. ﺧﻄﺎﺏ ﺁﻣﺪ:
♦️«ﺑﻪ ﺯﻣﻴﻦ ﻧﮕﺎﻩ کنید ﻭ ﺑﺒﻴﻨﻴﺪ ﻛﻪ ﭼﮕﻮﻧﻪ ﻋﻠﻰ ﻋﻠﻴﻪ ﺍﻟﺴّﻠﺎﻡ ﺣﻴﺎﺕ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺑﺮﺍﺩﺭﺵ ﭘﻴﺎﻣﺒﺮ ﺻﻠّﻰ ﺍﻟﻠﱠﻪ ﻋﻠﻴﻪ ﻭ ﺁﻟﻪ ﺍﻳﺜﺎﺭ ﻧﻤﻮﺩﻩ ﻭ ﺑﻪ ﺟﺎﻯ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺑﻴﺪﻩ ﻭ ﺟﺎﻥ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﻓﺪﺍﻯ ﺍﻭ ﻧﻤﻮﺩﻩ ﺍﺳﺖ. ﺑﻪ ﺯﻣﻴﻦ ﺑﺮﻭﻳﺪ ﻭ ﺍﻭ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺩﺷﻤﻨﺎﻥ ﺣﻔﻆ ﻛﻨﻴﺪ».
♦️ﺁﻧﺎﻥ ﺁﻣﺪﻧﺪ ﻭ ﺟﺒﺮﺋﻴﻞ ﺑﺎﻟﺎﻯ ﺳﺮ ﺍﻣﻴﺮﺍلمؤﻣﻨﻴﻦ ﻋﻠﻴه ﺍﻟﺴّﻠﺎﻡ ﻭ ﻣﻴﻜﺎﺋﻴﻞ ﺳﻤﺖ ﭘﺎﻫﺎﻯ ﺁﻥ ﺣﻀﺮﺕ ﻧﺸﺴﺖ ﻭ ﻧﺪﺍ ﻛﺮﺩ:
♦️«ﺑﺦ ﺑﺦ ﻣﻦ ﻣﺜﻠﻚ ﻳﺎﺑﻦ ﺍﺑﻰ ﻃﺎﻟﺐ، ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﺩﺭ ﺟﻤﻊ ﻣﻠﺎﺋﻜﻪ ﺑﻪ ﺗﻮ ﻣﺒﺎﻫﺎﺕ ﻓﺮﻣﻮﺩ».
ﺍﻳﻨﺠﺎ ﺑﻮﺩ ﻛﻪ ﺁﻳﻪ ﺷﺮﻳﻔﻪ «ﻭ ﻣﻦ ﺍﻟﻨﺎﺱ ﻣﻦ ﻳﺸﺮﻯ ﻧﻔﺴﻪ ﺍﺑﺘﻐﺎﺀ ﻣﺮﺿﺎﺕ ﺍﻟﻠﻪ» ﻧﺎﺯﻝ ﺷﺪ.
📚 ﺑﺤﺎﺭﺍﻟﺎﻧﻮﺍﺭ: ﺝ 19، ﺹ 39
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
🌺حلول ماه ربیع الاول، ماه جشن و سرور اهل بیت (علیهم السلام) مبارک باد
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
🌺فرا رسیدن ماه شریف ربیع الاول را به امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) ونایب برحقشان امام خامنه ای مدظله العالی و شما اعضای محترم تبریک عرض می کنیم.
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
🔴عضو شورای سردبیری روزنامه کیهان: پناهیان بی دقتی کرده؛ اظهارات نسنجیده خود را جبران کند
♦️محمد ایمانی:بی دقتی آقای پناهیان در اظهار نظر اخیر و متهم کردن روزنامه کیهان، موجب ذوقمرگی رسانه های زنجیره ای یی شد که اتفاقا ماموریت اصلی آنها دوقطبی سازی در کشور است.
♦️ این خطیب محترم دچار خطای تشخیص شده و به سمت جبهه خودی شلیک کرده است.
♦️ سخن اخیر آقای پناهیان، بی انصافی بود و امید که ایشان، این اظهار نظر نسنجیده را که احتمالا از سر سهو لسان بوده، جبران کند.
♦️پ.ن: پناهیان در سخنرانی خود با حمله به روزنامه کیهان گفته است: روزنامهای که دو قطبیسازی میکند را تعطیل کنید.
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👆فضای بی صاحب و ول مجازی/ ماشین کشتار نامرئی شناختی کودکان ایرانی
▪️آموزش ناخن کاری فانتری برای دانش آموزان
✍می دونستید این کارا و آموزشها در مورد دانش آموزان در همه جای دنیا ممنوعه ، فقط در ایران آزاده!!! کشته شدن کودکان غزه توسط بمب های صهیونسیتیها را میبینیم! اما کشته شدن شناختی کودکان ایرانی در اینستاگرام صهیونسیتی را نمیبینیم!
#مسئولین
#شبیخون_فرهنگی
#فضای_مجازی
#جتگ_نرم
#جنگ_شناختی
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
📢 رهبر انقلاب: رجوع به کارشناس، حکمرانی را خردمندانه میکند و ملت را راضی میکند اما مراقب تحمیل نظرات غلط با لباس کارشناسی باشید
📩 رهبر انقلاب در نخستین دیدار اعضای هیئت دولت چهاردهم:
✏️ نکتهی چهارم دربارهی مسئلهی کارشناسی است. در تبلیغات آقای دکتر پزشکیان و اظهاراتی که گفته شد، رجوع به کارشناسها تکرار شده. بنده عقیدهی راسخ دارم به این قضیهی رجوع به کارشناس.
✏️ دولتها وقتی که کار کارشناسی میکنند حکمرانیشان حکمرانی خردمندانه و اندیشهورزانه خواهد بود، نه حکمرانی محفلی و رفاقتی و توصیهای. کار کارشناسی خصوصیتش این است که گاهی شما یک کار کارشناسیای را انجام میدهید برخلاف خواست چند رفیق و دوست و آشنا و آدم صاحب نفوذ و اینها، آنها را ناراضی میکنید اما ملت را راضی میکنید.
✏️ منتها یک نکتهای اینجا وجود دارد در انتخاب کارشناس. گاهی اوقات در مواردی تهنشینهای ذهنیِ غلط یک کارشناس با ادبیات کارشناسی میآید در میدان. با لباس کارشناسی میآید در میدان. آن وقت مشکل درست میکند. تحمیل میکند آن نظرات غلط حاکم بر ذهن آن کارشناس را یا خصوصیات اخلاقی او را، تحمیل میکند به شما. ۱۴۰۳/۶/۶
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
🔆 وقتی از هدفمند بودن و پشتپردههای ترویج فساد در ایران اسلامی حرف میزنیم، نه توهّم داریم و نه بدون سند حرف میزنیم
👈 به این تصویر با نگاه کودکانه و ساده و سرسری نگاه نکنید!
✍ بسیار هوشمندانه در حال عادیسازی گناه و قباحت بیحجابی و بیدینی هستند و حتی از جوراب بچهها هم برای این هدف شوم و پلید، نمیگذرند
❌ بزرگترها در زمان خرید دقت کنید
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
🔺متهم ایرانی رسوایی محیط زیستی سوئد کیست؟
فریبا خطیبی در ۱۶ سالگی به سوئد مهاجرت کرده است.
او در اوایل زندگی خود در سوئد در کلابهای رقص مشغول به کار شده و بعد وارد صنعت پورن میشود.
خطیبی پس از این که به دلیل جرائم مالی به زندان میافتد تصمیم میگیرد شغلش را عوض کنید و شرکت think pink را به همراه همسرش تاسیس میکند.
وی از ۱۹۹۸ به مدت ۳.۵ سال در زندان بوده است.
از سال ۲۰۲۰ شکایتها از این شرکت به دلیل دفن و دفع غیرقانونی زباله آغاز میشود. در همان سال شرکت اعلام ورشکستگی میکند.
خطیبی از سال ۱۹۹۱ نام کوچک خود را ۹ بار و فامیلیاش را ۷ بار تغییر داده است.
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⁉️نامه نمایندگان #مجلس در سال۸۲ به رهبری:
تسلیم بشید وگرنه کارتان تمامه!
#فتنه
#اصلاحطلبان
#خسارت
#مجلس_ششم
#کروبی
#خاتمی
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
🔺مقایسه ی مساحت کشورهای دنیا
🇮🇷❤️ایران عزیزمون رو در ردیف سوم می تونید ببینید.
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
🔴شلیک ۱۳۰۷ موشک از لبنان به سمت شمال فلسطین اشغالی در ماه آگوست
♦️رادیو ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد در ماه آگوست گذشته ۱۳۰۷ موشک از جنوب لبنان به سمت مناطق شمالی فلسطین اشغالی شلیک شده است، یعنی به طور میانگین ۴۰ موشک در روز که این بالاترین میزان شلیک موشک از آغاز جنگ علیه غزه بوده است.
♦️منبع مذکور تاکید کرد تعداد موشکهای شلیک شده از لبنان به سمت شمال فلسطین اشغالی از ابتدای سال جاری اینگونه بوده است:
ماه آگوست: ۱۳۰۷ موشک
ماه جولای: ۱۰۹۱ موشک
ماه ژوئن: ۸۵۵ موشک
ماه می: ۱۰۰۰ موشک
ماه آوریل: ۷۴۴ موشک
ماه مارس: ۷۴۶ موشک
ماه فوریه: ۵۳۴ موشک
ماه ژانویه: ۳۳۴ موشک
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹دیانت بر سیاست چیره شد، آری جهان فهمید
🌹رضا جان است شاه مردم ایران، رضاخان نه
♦️محمد حسین ملیکان دیدار شاعران با رهبری. سال ۹۷
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
🔰طلبه جهادگر
🔸 ۱۳ شهریور، سالروز حضور رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت آیت الله خامنهای (دامت برکاته) به عنوان روحانی جهادگر در زلزله ۱۰ شهریور (۱۳۴۷ ش) واقع در منطقه فردوس و آغاز اردوهای جهادی میباشد.
🔸 به همین مناسبت این روز بر اساس مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی به عنوان روز ملی حرکتهای جهادی و امداد مردمی در تقویم رسمی کشور ثبت شده است.
🔸 کتاب #دوباره_فردوس سرگذشت مستندی از وقایع این زمینلرزه و حضور رهبر انقلاب در آن منطقه میباشد.
#مناسبتی
#طلبه_جهادگر
#کتاب
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
♦️ عاقبت کسانی که به انکار خداوند برخاستند...
🔸 آنارشیستها؛ بیش از ۲۰۰ سال حمایت از همجنس گرایی، نسل کُشی، قوم کُشی، براندازی نظم و قانون، تخریب دین، انحراف هنجارهای اجتماعی و تخریب هویت ملّی و جملاتی از بیانیههای مختلف مثلاً اندیشمندان آنها در سال ۱۸۴۹ تا ۱۹۱۹:
🔻پیر جوزف پرودون، سال ۱۸۴۹: خدا شیطان است، انسان آزاد است. دولت چیست؟ خدا چیست؟
▪️میخائیل باکونین، ۱۸۷۱: خدا و دولت آن دیگر وجود ندارند!
🔻 لئو تاکسیل، ۱۸۸۰: جنگ علیه روحانیت، رسالت اصلی انسان امروز است، دین وجود ندارد.
▪️ پاراف جاوال، ۱۹۰۸: آیا خدا وجود دارد؟دوازده دلیل بر عدم وجود خدا وجود دارد!
🔻سباستین فاور، ۱۹۰۹: روح سکولار بر روحانیت پیروز خواهد شد!
▫️تمام آنها و اندیشههای آنها مردود و در خاک خفتهاند و این پرچم حق و الله است که تمام هستی را در برگرفته است.
📚به اختصار از #کتاب: شکست فلسفه الحاد، اما گلدمن ۱۹۸۰
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir