eitaa logo
ارتباط موثر
1.5هزار دنبال‌کننده
905 عکس
328 ویدیو
7 فایل
مسیری برای یادآوری و تداوم مطالعه و آموختن مهارت‌های توسعه فردی به خصوص مهارت‌های ارتباطی مربوط به دوره‌های ارتباط موثرِ حجة الاسلام مخدوم این‌کانال با هدف تامل و به کارگیری مهارت‌ها، در هفته به طور متوسط با سه مطلب کاربردی به روز رسانی می‌شود.
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یا رسول الله فداک نفسی و دمی و ابی و امی و اهلی و ولدی و کل مالی... پاسخ آمین دلدادگان پیامبر مهربانی، به دعای رهبر حزب الله @ertebatmoaserdini .
✳️ برای تامل معمولا در برخورد با هر شرايط نامطلوبی در زندگی پنج انتخاب داريم: 1️⃣ كماكان قربانی شرايط بمانيم. 2️⃣ شرايط را تغيير دهيم. 3️⃣ نگاهمان را به شرايط تغيير دهيم. 4️⃣ شرايط را بپذيريم. 5️⃣ شرايط را متوقف كنيم. مثلاً اگر هنگامی با دوست يا همكارتان صحبت مي كنيد او دائم حرف‌های نااميد كننده و منفي می‌زند و نه تنها از معاشرت با او لذت نمی‌بريد بلكه تمام انرژيتان هم تخليه می‌شود، می‌توانيد: 1️⃣ كماكان به آن روند ادامه دهيد و اذيت شويد. 2️⃣ صحبت كنيد ولی موضوعش را تغيير دهيد تا اذيتتان نكند. 3️⃣ صحبت كنيد ولی نگاهتان اين‌طور باشد كه مثلاً: دارم اجازه مي دهم او انرژی‌اش را تخليه كند. دارم كمكش مي كنم. 4️⃣ بپذيريد همين كه هست. خودتان را اذيت نكنيد و مانند يك ناظر بدون دخالت احساسات به حرفهايش گوش كنيد. 5️⃣ رابطه را قطع نماييد. يادتان باشد : مجبور نيستيد كاری را انجام دهيد. هميشه كاری كه در لحظه می‌كنيد معمولا انتخاب يكي از اين پنج گزینه فوق بوده است. پس اگر انتخاب اقدامات و احساساتتان با شماست؛ دقت کنید و بهترین انتخاب را داشته باشید. @ertebatmoaserdini .
✍ خاطره فقط به فرمایش امام صادق(ع) عمل کردم! خاطره حجت الاسلام مهدی فرمانیان، مدرس و پژوهشگر و رئیس دانشکده مذاهب اسلامی و معاون پژوهش دانشگاه ادیان 🔹مهم ترین مسئله در اقناع اهل سنت، روش و شیوه بحث است. چند سال قبل به کرمان رفتم. کلاس نقد وهابیت برای اساتید دانشگاه بود. نمی دانستم در جلسه سنی هم وجود دارد. بحثم را طبق روال انجام دادم. آخر جلسه یکی از اساتید آمد و گفت: من سنی هستم. منصفانه نقد کردید. 🔸ماه‌ها گذشت و آن استاد زنگ زد و گفت: بیا به شهر ما و برای اساتید شهرمان همین مطالب را بگو. رفتم هواپیما تاخیر داشت و یکسره به کلاس رفتم. در جلسه اول هر بحث با تنش همراه بود. در وسط بحث گفتند وقت نماز عصر است. همان دقیقه تعطیل کردیم و رفتیم نماز. به خاطر تاخیر هواپیما نمازم را نخوانده بودم. ماندم چکار کنم. پشت سر آنها نماز بخوانم یا مجزا؟! گفتم امام صادق (ع) فرموده بخوانید. نماز را با آنان خواندم و چون نماز شکسته بود هر دو نمازم را با آنها خواندم. 🔹جلسه دوم شروع شد. تغییر بسیار محسوسی در رفتار آنها دیدم. دیگر هیچ مناقشه ای نبود. همه مثل شاگرد نشسته بودند و گوش می دادند. پیش خود گفتم: حضرت برای همین فرمودند در نماز آنها شرکت کنید. 🔸چند ماه بعد همان استاد زنگ زد و گفت: من داشتم وهابی می شدم اما گفتار و و رفتار شما باعث شد مطالعه کنم و از وهابیت دور شوم. @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ارتباط موثر
برای بیماران و گرفتاران دعا کنیم...
💢 قطع رابطه با اهل منکر گاهی خلاف دستورات اسلامی است 🔹 مواردى هست كه فرزند شما، دوست شما یا یک جوان، مبتلا به عادت زشتى شده است و رابطه او با شما روى عادتى است كه از گذشته داشته است. چه بسا از اينكه شما با او قطع رابطه كنيد استقبال می‌كند تا او هم با شما قطع رابطه كند و آزادتر دنبال منكرات و كارهاى زشت برود. 🔸 در اينجا قطع رابطه شما با او نه تنها اثر تنبيهى ندارد؛ بلكه اثر تشويقى نيز دارد؛ يعنى او را بيشتر در كار خود آزاد می‌گذاريد و عملًا به آن كار تشويق می‌كنيد. در چنين مواردى اين كار درست نيست. 🔹پس اينكه علما می‌گويند يكى از درجات امر به معروف و نهى از منكر اعراض و هجر است، در موردى است كه كار شما اثر بگذارد و اثر آن هم تنبيه طرف مقابل باشد. 📕 استاد مطهری، حماسه حسینی، ج۱، ص۲۳۱ ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ همانطور که در سیره ائمه هدی و پیامبر رحمت صلوات الله علیهم فراوان دیده می شود، بسیاری اوقات با استفاده شایسته از راهکارهای ارتباط موثر و اخلاق معاشرت، با افرادی که مرتکب منکر شده‌اند،می‌توان تاثیرات چشگیری را رقم زد. @ertebatmoaserdini .
برای تامل از گرما می نالیم؛ از سرما فرار می‌کنیم! در جمع، از شلوغی کلافه می شویم و در خلوت از تنهایی بغض می‌کنیم! تمام هفته منتظر رسیدن روز تعطیل هستیم و آخر هفته هم؛ بی حوصلگی تقصير غروب جمعه است و بس! ﻫﻤﯿﺸﻪ ﺩﺭ ﺍﻧﺘﻈﺎﺭ ﺑﻪ ﭘﺎﯾﺎﻥ ﺭﺳﯿﺪﻥ ﺭﻭﺯﻫﺎﯾﯽ ﻫﺴﺘﯿﻢ ﮐﻪ ﺑﻬﺘﺮﯾﻦ ﺭﻭﺯﻫﺎﯼ ﺯﻧﺪﮔﯿﻤﺎﻥ ﺭﺍ ﺗﺸﮑﯿﻞ می‌دﻫﻨﺪ: ﻣﺪﺭﺳﻪ؛ ﺩﺍﻧﺸﮕﺎﻩ؛کلاس؛ تکلیف؛ ﮐﺎﺭ! ﺣﺘﯽ ﺩﺭ ﺳﻔﺮ ﻫﻤﻮﺍﺭﻩ ﺑﻪ ﻣﻘﺼﺪ ﻣﯽﺍﻧﺪﯾﺸﯿﻢ ﺑﺪﻭﻥ ﻟﺬﺕ ﺍﺯ ﻣﺴﯿﺮ، با جمله تکراری پس کی می رسیم؟! ﻏﺎﻓﻞ ﺍﺯ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﻫﻤﺎﻥ ﻟﺤﻈﺎﺗﯽ ﺑﻮﺩ ﮐﻪ می‌خوﺍﺳﺘﯿﻢ زودتر ﺑﮕﺬﺭﻧﺪ! 📄 بیاموزیم که زندگی(مسیر) هم قابل درک کردن و لذت بردن است و فقط به پایان رساندن هر روز و هر زمان و هر برنامه فکر نکنیم... بیاموزیم که از مسیر و مواهب آن به نحو شایسته برای رشد انسانی خویش بهره بگیریم. 📌 به خاطر داشته باشیم: پایان همه این مسیرها پایان نعمت زندگی و عمر ما است... @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا