هدایت شده از استاد محمد شجاعی
#گلهای_کوچک_خانه ۱۰
💢اشتیاق به مدرسه
برای کودکتان از مسایل مدرسه با ذوق تعریف کنید!
👈خاطرات شیرین کودکی شما،
اشتیاق رفتن به مدرسه، و لمسِ خاطراتتان را در نقشِ شما، برایش جذاب میکند.
@ostad_shojae
هدایت شده از عرفان
🍀نماز عرفا🍀
مرحوم آسید حسن قاضی آقا زاده آیت الله سید علی قاضی نقل می کند که:
عارف الهی میرزا علی آقای قاضی
می فرمود:(( من نماز خواندن را از آسید مرتضی کشمیری یاد گرفتم))
آیت الله خامنه ای بعد از نقل این مطلب می فرمود:((شما ببینید معانی این کلمات چقدر عمیق است.ما هم نماز می خوانیم وخیال هم می کنیم که نماز خوب می خوانیم. این عارف بزرگی که سالها پیش پدرش در تبریز تربیت شده است وپیش رفته بود، وقتی نجف می آید وده سال پیش مرحوم آسید مرتضی کشمیری می ماند،می گوید من نماز خواندن را از او یاد گرفتم.
🌹منبع: عرفان عملی،ص 48
❤️کانال عرفان ❤️
@erfan1212
هدایت شده از استاد محمد شجاعی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مجموعه_انصاف🎭
✴️ آدمای مؤمن چه شکلی اند؟
یکی از بزرگترین نشونه های مؤمن
داشتنِ صفتِ انصافه...
✨اگه انصاف نداری؛ ایمانت پلاستیکیه!
@ostad_shojae
خلاصۀ سخنرانی سرکار خانم لطفیآذر در شهر تهران
12 رمضان 1439
جمال و جلال (قسمت چهارم)
خلاصه، #موسی که دید #فرعون دلیل عقلی میخواهد، شهود و دلیل قلبی را کنار گذاشت و گفت: «اگر دنبال عقل هستید، او پروردگار مغرب و مشرق و هرچه بین آنهاست.» اما فرعون به جای پذیرش، حتی به کفر ربوبی رسید و چون ترسید مردم بیدار شوند، گفت: «هرآینه اگر معبودی جز من بگیری، تو را زندانی میکنم و نمیگذارم ندای هدایتت آشکار شود!» موسی گفت: «حتی اگر برایت دلیل آشکاری بیاورم؟» فرعون پاسخ داد: «اگر در برهانت صادقی، بیاور!» همین جا بود که حضرت موسی معجزۀ عصا و ید بیضا را انجام داد و فرعون، او را ساحر خواند. [6]
دربارۀ عصای حضرت موسی در قرآن، چندین معجزه ذکر شده است:
- "وَ أَنْ أَلْقِ عَصاكَ فَلَمَّا رَآها تَهْتَزُّ كَأَنَّها جَانٌّ..." [7]؛ قبل از بعثت هنگامی که خدا با موسی سخن گفت، به او فرمود عصایش را بیندازد و وقتی انداخت، دید که همچون ماری سریع میجنبد.
- "فَأَلْقى عَصاهُ فَإِذا هِيَ ثُعْبانٌ مُبينٌ" [8]؛ در مقابل فرعون، عصایش را انداخت و عصا به ماری بزرگ شبیه اژدها تبدیل شد که آشکار و روشنگر بود.
- "فَأَلْقى مُوسى عَصاهُ فَإِذا هِيَ تَلْقَفُ ما يَأْفِكُونَ" [9]؛ هنگامی که عصایش را انداخت و عصا همۀ آنچه را ساحران ساخته و پرداخته بودند، بلعید.
- "...أَنِ اضْرِبْ بِعَصاكَ الْبَحْرَ فَانْفَلَقَ..." [10]؛ وقتی با بنیاسرائیل در حال فرار از تعقیب فرعون بودند، عصایش را در دریا زد و آب دریا شکافته شد تا بتوانند از آن عبور کنند.
- "...فَقُلْنَا اضْرِبْ بِعَصاكَ الْحَجَرَ فَانْفَجَرَتْ مِنْهُ اثْنَتا عَشْرَةَ عَيْناً..." [11]؛ هنگامی که در مسیر صحرای سینا، عصایش را به سنگ زد و از آن سنگ، دوازده چشمه برای بنیاسرائیل جوشید.
آنها از دست فرعون رهایی یافتند و با حضرت موسی روان شدند. اما از بس به اسباب ظاهری عادت کرده بودند، مدام درخواستهای عجیب میکردند و یا آب و غذا میخواستند، یا از سختی و جنگ فرار میکردند یا میگفتند: باید خدا را مثل بتها ببینیم! برای همین بود که جلال خدا پیش آمد و آنها به 40 سال سرگردانی با انواع بلاها مبتلا شدند، تا قلبشان آمادۀ پذیرش حق شود. اما ما بیش از هزار سال است که مبتلا شدهایم به بنیامیهها، بنیعباسها، شاهان و امروز فرهنگ خودمحور غرب. کاش به جای دیدن اسباب، تشویق و تنبیه خدا را ببینیم و با رفع موانع درونی، رها شویم.
به امید خدا در ادامۀ بحث، از عصا و معنا و جایگاه آن خواهیم گفت؛ چراکه گفتیم حقیقت موسی و فرعون در درون همۀ ما هست. از این گذشته، ما باید تاریخ بنیاسرائیل را بخوانیم؛ هم ازآنرو که روایت داریم تاریخ امت #اسلام مانند آنهاست [12] و هم به این دلیل که در طول تاریخ تا امروز، بزرگترین دشمن ما و امام زمان(عجّلاللهفرجه) اسرائیل بوده و هست. آنها معتقدند اگر اورشلیم را در تصرف خود درآورند، منجیشان میآید و با این عقیده که سرمایهگذاری همهجانبه بر آن کردهاند، در مقابل اسلام و مهدویت ایستادهاند.
..........
[6] سورۀ شعرا، آیات 28 تا 34.
[7] سورۀ قصص، آیۀ 31.
[8] سورۀ شعرا، آیۀ 32.
[9] سورۀ شعرا، آیۀ 45.
[10] سورۀ شعرا، آیۀ 63.
[11] سورۀ بقره، آیۀ 60.
[12] من لايحضره الفقيه، ج1، ص203.
پایان
#خلاصه
#رمضان1439
#جلسه_هشتم
@Lotfiiazar
❣️خداوند خواست تا انسان، برترین باشد...
#دردانه
تمام دغدغهاش در تربیت فرزند، رسیدگی به جسم او شده است: «چرا دخترم غذا نمیخورد؟ چرا کم میخورد؟ مبادا سردش شود، سرما بخورد؛ مبادا گرمش شود! خوابش کم شده، بیخواب شده و...»
در کانالها و گروههای فضای مجازی هم به دنبال انواع غذاها و لباسهای کودکانه است. اما اصلاً به فکر غذای روح نیست. میگویم: «آیا در یک کانال تربیتی هم عضو هستی که براساس قرآن و روایات، روش رفتار با دخترت را بیاموزی؟»
درست است که انسان مانند هر موجود دیگر، نیازهای طبیعی دارد که برای رشدش باید به آنها توجه کند. اما این اشرف مخلوقات، موجودی چندبُعدی است که تنها با توجه و رسیدگی به جسمش به کمال نمیرسد. رشد روانی و عقلانی او نیز مهم است و اگر نیازهای عاطفی و فکری او را بیپاسخ بگذاریم، در تربیتش موفق نخواهیم بود؛ حتی اگر به همۀ نیازهای جسمانیاش پاسخ دهیم.
💟 👨👩👧👦
#برداشت_آزاد
@Lotffiazar
هدایت شده از ریحانه
📛 مخالفت رهبر انقلاب با برگزاری مراسم شکرگزاری سلامتی ایشان در حادثه ۶ تیر
🔻در پی انتشار اخباری در رسانهها درباره برپایی «مراسم شکرگزاری سلامتی رهبری» بهمناسبت سالگرد سوءقصد به جان حضرت آیتالله خامنهای، رهبر انقلاب اسلامی در پیغامی شفاهی درباره چنین مراسمهایی، خطاب به برگزارکنندگان فرمودند:
🚨 «بگویید مراسم شکرگزاری لازم نیست. مرا در دلتان دعا کنید.»
❣ @khamenei_reyhaneh
ریحانه:
💢 «سؤالی که ممکن است میانهی ما و خانمها را به هم بزند!»
🗓 در سال اول دفاع مقدس، آیت الله خامنهای که نماینده حضرت امام در شورای عالی دفاع و رئیس این کمیسیون در مجلس شورای اسلامی بودند، در طول هفته به جبهههای جنگ میرفتند و جمعه ها نیز در کسوت امام جمعه پایتخت، به تهران بازمیگشتند و اقامه نماز میکردند و گزارش دفاع را به مردم میدادند.
در آن ایام، ایشان برخی از روزهای هفته نیز برای سخنرانی و پاسخگویی به شبهات سیاسی و دینی مردم به مساجد میرفتند و برای تبیین وضعیت بحرانی آن روزهای انقلاب به سوالات مردم پاسخ میدادند.
◀️ یکی از آن روزها، ششم تیرماه ٦٠ بود؛ مسجد ابوذر از جنوبی ترین نقاط تهران و اولین و آخرین سوالی که در این جلسه مطرح شد درباره #نقش_اجتماعی_زن بود:
❓ «آیا زن میتواند قاضی و مجتهد بشود؟ اگر نه، چرا؟ و طبق حدیث «زن ناقصالعقل است»، آیا با #آزادی زن منافات ندارد؟»
❇️ شاید برای #زنان امروز جامعه قابل توجه باشد که رهبر انقلاب در حالی ترور شدند که مشغول دفاع از نقش و #هویت_زن بودند. از این رو بخش #ریحانه KHAMENEI.IR بخشهایی از پاسخ آیتالله خامنهای لحظاتی پیش از ترور را منتشر میکند:
⁉️ سؤال اوّل یک سؤال فقهی-اجتماعی است. البته سؤالی هم هست که ممکن است میانهی ما و خانمها را به هم بزند. آیا زن میتواند قاضی و مجتهد بشود؟ اگر نه، چرا؟ و طبق حدیث «زن ناقصالعقل است»، آیا با آزادی زن منافات ندارد؟
✅ مجتهد یعنی کسی که درس خوانده قدرت استنباط پیدا کرده، این چه مرد، چه زن اشکالی هم ندارد برود بشود، اما مرجع تقلید نمیتواند بشود. یعنی دیگران از او تقلید نمیتوانند بکنند. هر مردی هم نمیتواند بشود. قاضی چندین شرط دارد. مرجع تقلید چندین شرط دارد. صدی هشتاد نود مردها هم این شرطها را ندارند، صدی نودوپنج هم ندارند. اما اگر جائی فرض کردیم که کسانی این شرائط را داشته باشند، اما جزو خانمها و زنها باشند، آن وقت نمیشود. چرا؟
✅ نکتهی این حکم الهی این است که قضاوت، یک منصبی است که احتیاج دارد به این که انسان خشک و قاطع باشد. خشک بودن و تحت تأثیر #عواطف قرار نگرفتن، چیزی است که به طور معمول زنها این را ندارند و این #نقطه_قوت_زن است نه نقطهی ضعف زن.
✅ زن اگر عواطفش جوشان و احساساتش پرخروش نباشد، عیب است. #کمال_زن در غلبهی عواطف اوست و این به دلیل این است که شغل اوّل زن #تربیت_فرزند است. نمیگوئیم شغل دیگر نداشته باشد، اسلام مانع نیست، اما اوّلین و اساسیترین و پراهمیتترین شغل زن، مادری است. اگر رئیس جمهور هم بشود، اهمیتش به قدر اهمیت مادری نیست...
✅ اما آنی که گفتند زن ناقصالعقل است، این نخواستند بگویند که زن خدای نکرده قوهی ادراک ندارد، هرگز. بسیاری از زنان از بسیاری از مردان سطح شعور و درکشان به مراتب بالاتر است.
نظر امیرالمؤمنین در «هن ناقصات العقول» به طبیعت زن نیست، بلکه به زنی است که تحت تأثیر فرهنگ ستمآلود تمام طول تاریخ، ناقص بار آمده. در زمان امیرالمؤمنین زن در همهی جوامع بشری، نه فقط در میان عربها، مظلوم بود. نه میگذاشتند درس بخواند، نه میگذاشتند در اجتماع وارد بشود و در مسائل سیاسی تبحر پیدا کند. نه ممکن بود در میدانهای... 💥 [انفجار بمب]
زن، خانواده و #سبک_زندگی در نگاه رهبرانقلاب👇
❣️ @khamenei_reyhaneh
هدایت شده از شادی و نکات مومنانه
من عاشق قدیم و گذشته ام بخاطر همین ی گوشه ای از خونمو ب شکل قدیم درست کردم تا یادآور اون روزهای شیرین و فراموش نشدنی بشه
ارسالی خانم الهام ستارپور از شهریار
@khandehpak