💠 معنویت راز موفقیت علمای بزرگ دینی
(قسمت اول)
🔸 امام (رضوان الله علیه) به مناسبتهای مختلف سر درس - گاهی روز شروع درس، گاهی روز آخر درس - با آن بیان عجیبی که ایشان در مسائل معنوی و روحی و آن اهتظاظات معنوی داشت، گاهی یک جملاتی می گفت، طلبهها گریه میکردند.
🔹 بعد از رحلت مرحوم آیتالله بروجردی، در مسجد سلماسی برای امام منبر گذاشتند - قبل از آن امام منبر نمیرفت، روی زمین مینشست درس میگفت، ظاهراً به احترام آقای بروجردی - ایشان رفتن روی منبر نشستند. خب چیز جدیدی بود، به امام یک حالت تبسمی دست داد.
🎙 بعد بلافاصله ایشان تغییر حالت داد و فرمود: روز اولی که مرحوم آقای نائینی (رضوان الله علیه) روی منبر نشست، گریه کرد؛ فرمود اینها منبری است که شیخ انصاری روی آن نشسته، حالا کار به جایی رسیده است که ما باید روی آن بنشینیم. این حرف، طلبهها را، دلها را تکان داد. بعد هم ایشان مفصل صحبت کردند.
📆 بیانات مقاممعظمرهبری(مدظلهالعالی)
تاریخ: ۲ /۸/ ۱۳۸۹
#شماره_40
#معارف
🆔 @farhang_puya
نشریه فرهنگ پویا
💠 معنویت راز موفقیت علمای بزرگ دینی (قسمت اول) 🔸 امام (رضوان الله علیه) به مناسبتهای مختلف سر درس
💠 معنویت راز موفقیت علمای بزرگ دینی
(قسمت دوم)
🔆 دل جوان آماده است؛ این را از دست ندهید. یک حدیث بخوانید، دو کلمه نصیحت کنید. اول، نصیحت به خود ماست. این حدیث را که من میخوانم، اول کسی که مخاطب است و انشاءالله اول کسی که باید از آن متأثر بشود، خود گویندهی حدیث است؛ برای خودتان هم مفید است. حوزه به این احتیاج دارد.
🔸 شما ببینید یک نفس گرم مثل حاج میرزا علی آقای قاضی در نجف چقدر برکات درست کرد. شاگردهای مرحوم آقای قاضی هر جا که بودند، مایهی برکت شدند؛ یک نمونه از مرحوم علامهی طباطبایی (رضوان الله تعالی علیه) که قم را روشن کرد؛ چراغ علوم عقلی را در قم ایشان روشن کرد و ادامه داد و با مشکلات ساخت.
🔹 بقیه تلامذهی مرحوم آقای قاضی و متأثرین از ایشان در هرجا بودند، همین جور بود. در تهران، در آذربایجان، در خود نجف، در بروجرد، در جاهای دیگر، هر جا که شاگردهای ایشان بودند، مرکز معنویت و مرکز اشعاع روحانیت بود. نمیشود اینها را ندیده گرفت.
🎙 بیانات مقاممعظمرهبری (مدظله) ۲/ ۸/ ۱۳۸۹
#شماره_40
#معارف
🆔 @farhang_puya
نشریه فرهنگ پویا
💠رمز پیروزی شیعه (بخش اول) ⚠️شما با فرزندان محمد(ص) علی،حسن،حسین و اهل بیت رسول الله(ع) و اصحاب رسو
💠رمز پیروزی شیعه(بخش دوم)
🔰دنیای مادی غرب در نبردهای اخیر خود با خدا و مذاهب دین همچنان سرافکنده و زبون است. در نبرد شیطان با خدا چرا همواره پیروزی ازآن مردان دست خالی اما با ایمان است؟ کلمات خروشیده از قلب طوفانی سید حسن گویای همه حقیقت آشکار و پنهان سرافرازی اهل ایمان است. کلماتی که در زمان سیطره فولاد و پلاستیک و سیمان بر اجزای زندگی بشر، همه اراده و توان مدیریتی پیدا و پنهان مقتدای غایب از نظر را میتوان از حرفم حرف آن یافت.
🔹رمز و راز این شجاعت و نستوهی و نهراسیدن از مرگ آن چیزی است که ما سالهای سال با آن متولد شده،به آن رشد یافتهایم با آن زیسته و خود را به نام نامی او سپرده ایم. آنچه که امروز در قلبهای جنود خدا و بر سر بند هایشان نقش بسته رمزی نیست جز نام زیبای «حسین» رمزی که پایدارترین اصل زندگی شیعه تنومندترین و تناورترین شجره طیبه را ساخت.
✍🏻مقداد علوی
#شماره_13
#استکبار_ستیزی
🆔 @farhang_puya
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹 تو معشوق خدایی!
🔻 اگه من عاشق خدا بشم چی میشه...
🎙 حجتالاسلام علیرضا پناهیان
#معارف
🆔 @farhang_puya
‼️ خوش خط و خالِ سمّی
🔻رهبر انقلاباسلامی: «فراعنه عالَم اصرار دارند با مواردی مثل همین سند 2030 در آموزش و پرورش کشورها نفوذ کنند؛ چون کارهایی را که به وسیله نظامی بهآسانی نمیتوانند انجام بدهند، با تأثیر آموزش و پرورش میتوانند انجام بدهند. متأسّفانه در کشور ما هم بعضی از اجزای 2030 به وسیله آدمهای ناباب یا غافل اجرا میشود».
📆 ۱۱ شهریور ۱۳۹۹
#امامین_انقلاب
#سند_2030
🆔 @farhang_puya
🔆 پیمایش راه معنویت تا لحظه پرواز
💠 شما جوانها، باصفا و بی آلایش و دارای دلهای پاک و روحهای صاف هستید. کار شما از ما راحتتر است و این راه [معنویت] راه آسانتر از ما میپیماید. شما نسل و نهال انقلاب هستید و نهادتان نیز انقلابی است. شما میتوانید بندگان صالح و مومن و متعبد و ذاکر و پرهیزگار باشید. توصیه میکنم این خصوصیات را حفظ کنید.
📢 وصیت امام هم بر این نکات تاکید داشت. ایشان تا آخرین لحظات حیات شان، ذکر و نماز و دعا را از دست ندادند. حاج احمد آقا فرزند عزیز حضرت امام می گفتند: پیش از ظهر روز آخر حیات امام (ره) ایشان روی تخت دایما نماز میخواندند.
📜 مدتی گذشت، بعد پرسیدند: ظهر شده است؟ گفتم: بلی. وقت خواندن نماز ظهر و عصر با نوافلش را شروع کردند. بعد از اتمام نماز، مشغول ذکر گفتن شدند و تا لحظاتی که در حالت اغما به سر می بردند، مرتب پشت سر هم میگفتند:
«سبحاناالله والحمدلله ولاالهالله واللهاکبر، سبحانالله والحمدلله ولاالهالله واللهاکبر». این کار برای ما درس است. ما که رهبرمان را دوست داریم، باید به کارها و روحیات او توجه کنیم و از آن درس بگیریم.
📝 بیانات مقاممعظمرهبری (مدظله) ۱۸/ ۳/ ۱۳۶۸
#شماره_40 | #معارف
🆔 @farhang_puya
نشریه فرهنگ پویا
❌طلحههای انقلاب(بخش اول) ☠️اندکی پس از تثبیت پایه های حکومت دمل اختلافات فکری چرکین شد و در فضای ب
❌ طلحه های انقلاب(قسمت دوم)
↙️ با وجود آنکه انقلاب اسلامی بنا به اعتراف همه گروههای چپ و راست داخل و خارج دوست و دشمن توسط جهان مذهبی هدایت و رهبری میشود در سالهای میانی دهه اول پس از انقلاب اختلاف بر سر نحوه اداره حکومت دخالت و عدم دخالت دولت در مسائل اقتصادی محدوده وظایف و اختیارات آن و… آتشی بر جان این ائتلاف منسجم زد و آن را من منشعب کرد. سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی که به ظاهر مرکز اصلی تولید این اختلافات بود تا مرز انحلال پیشرفت.
◼️جامعه روحانیت مبارز پرچمدار انقلاب در دهه چهل و پنجاه منشعب شد و جلالی خمینی، کروبی و سید محمود دعایی سه تن از اعضای شورای مرکزیاش در قالب گروهی جدید به نام مجمع روحانیون مبارز در سال ۶۶ اعلام موجودیت کرد.
🔻 موسوی خوئینیها توسلی، صانعی، خاتمی، ابطحی و بیش از ۱۵ نفر دیگر به جمع اعضای این گروه پیوستند و گستردهترین تشکل سیاسی در جریان مذهبی یعنی حزب جمهوری اسلامی که به سالهای پیش از انقلاب بازمیگردد و با سرپرستی شهید بهشتی پس از انقلاب اعلام موجودیت کرد در خرداد ۶۶ پیشنهاد هاشمیرفسنجانی و با تصمیم امام منحل شد.
🗒 بخشی از یادداشت طیبه محمدی
در نشریه فرهنگ پویا #شماره_11
#سیاست
🆔 @farhang_puya
🔗 پیوند عمیق میان علم و ایمان
❌ از اثرات جهانبینی بر رشد علوم انسانی، تولد اندیشه اومانیسم؛ انسانگرایی، انسانمداری و... بود. اندیشهای که انسان را رها معرفی میکند، اندیشهای درست مقابل اندیشه اسلامی است که انسان را موجودی رها نمیپندارد و بیان میدارد: «ایحسب الانسان ان یترک سدی»؛ آیا انسان گمان میکند بیهدف رها میشود؟ بنابراین در نگاه توحیدی، انسان باید در مقابل رفتار خود پاسخگو باشد. این سنگ بنای کج در علوم انسانی به سرانجام جدایی دین از علم میانجامد.
✴️ استاد شهید این تفکرات را ناشی از عدم آگاهی از اثرات علم و ایمان میداند: «آیا علم [ما را] به چیزی میخواند و ایمان به چیز دیگری ضد آن؟ علم، ما را به گونهای میخواهد بسازد و ایمان به گونهای مخالف آن؟ علم ما را به سویی میبرد و ایمان به سویی دیگر؟ یا علم و ایمان متمم و مکمل یکدیگرند، علم نیمی از ما را می سازد و ایمان نیمی دیگر را هماهنگ با آن؟»
📚 استاد مرتضی مطهری؛ انسان و ایمان؛ ص۲۳. تهیه و تنظیم: هادی الیاسی
#شماره_16
#علوم_انسانی
🆔 @farhang_puya
💠 امیرالمومنین علیهالسلام:
🔴 بپرهیز از ویژه خواری و انحصار طلبی در چیزهایی که همه مردم در آنها باهم برابرند!
📙 نهجالبلاغه، نامه ۵۳
#حدیث
#دنا_پلاس
#مجلس_انقلابی
🆔 @farhang_puya