نشریه فرهنگ پویا
▪️ سنگربان توحید در دو جبهه (بخش چهارم) 🔘 در تنگناهای فکری و بصیرتی مربوط به دوران آغازین انقلاب عل
▪️ سنگربان توحید در دو جبهه
(بخش پنجم)
🔹 بعد از رحلت حضرت امام، رهبر معظم انقلاب همان مرام امام راحل (ره) را دنبال کردند و نسبت به تداوم این نهضت علمی-تربیتی لطف و عنایت ویژه ابراز داشته و میدارند. امام عظیمالشان ما بدرستی تشخیص داده بودند که انقلاب اسلامی نو پا برای تداوم خود و به ثمر رسیدن آثاز با برکت آن نیازمند پشتیبانی چنین نهضت فکری و علمی-فرهنگی خواهد بود و مطمئن بودند که اندیشمندی چون استاد مصباحیزدی به خوبی از عهدهی انجام چنین رسالت بزرگی برخواهند آمد.
🔸 علامه مصباحیزدی در شرایطی سکاندار این مسئولیت سترگ شدند که قبل از آن طی سالیانی دراز، با درک محضر سه عالم شهیر و کبیر -حضرت امام، علامه طباطبایی و حضرت آیتالله بهجت- افتخار شاگردی آن نامآوران تاریخ را در پروندهی علمی-تربیتی خویش به ثبت رسانده بودند و از جنبههای فقهی، سیاسی، فلسفی، عرفانی، اخلاقی و معنوی آراسته به کمالات برجسته در ساحتهای گوناگون گردیده بودند.
✂️ برشی از یادداشت دکتر سیداحمد رهنمایی در نشریه فرهنگ پویا #شماره_45
#حوزه_علمیه
🆔 @farhang_puya
💯 مذهب ساختگی و استعماری وهابیت
(بخش اول)
💢 جامعه اسلامی با الهام از رهنمودهای حیات بخش اسلام و اهلبیت (ع) توانسته بود پیوند اخوت را در میان خود برقرار سازد و در پرتو کلمه توحید و توحید کلمه در برابر تهاجم سنگین صلیبیان و قساوتهای ثنویان (مغول) ثابت و استوار بماند. ولی با ظهور یک تفکر خشک و بیروح و افزوده شدن آن به مذهب حنبلی در اواخر قرن هفتم توسط ابن تیمیه وحدت آن متزلزل گردید.
💡 خوشبختانه با درایت و تیزبینی علمای شیعه به ویژه آیتاللهالعظمی بروجردی (ره) و برخی از علمای عامه نظیر شیخ شلتوت رئیس جامعهالازهر مصر و حضرت امام خمینی (ره)، آن تزلزل درحال برطرف شدن بود که با به وجود آمدن مذهب ساختگی و استعماری وهابیت که در دوره سوم حکومت آل سعود شکل رسمی به خود گرفته از مواهب حمایت های دولتهای غربی نظیر آمریکا و انگلیس از بیرون و سرمایههای هنگفت نفتی از درون برخوردار شده، ضربههای مهلکی بر تقریب بین مذاهب اسلامی وارد شده است.
📇 فاطمه سادات حسینی
#شماره_7
#استکبار_ستیزی
🆔 @farhang_puya
نشریه فرهنگ پویا
⚔ فضای مجازی vs زندگی حقیقی (قسمت پنجم) ❌ ذات و گوهر مدرنیته، اصالت و توجهدادن به انسان است؛ انسان
⚔ فضای مجازی vs زندگی حقیقی
(قسمت ششم)
🔻 قواعد در شبکههای مجازی چندان هم پیچیده نیستند مثل لایک کردن و تایید گرفتن، حرصِ داشتنِ فالوورهای بیشتر، و دهها امکان و گزینه دیگر. باورِ معرفتی غرب مبتنی بر عقل و دانش محض انسان است نه از آن جهت که برای انسان کرامت و بزرگی قائل است آنچنان که ما در نسبتی طولی با خداوند متعال، به آن قائلایم؛ بلکه از آن جهت که انسان را یگانه حاکم عاقل در هستی میداند و شأن خدایی را شایسته او میداند.
🔺 خدا نیز، یا نیست و یا اگر هست با ما کاری ندارد! از دل همین باور است که انسان غربی، اباحیگرایی و نسبیت در زیست فکری و مادی انسانها را ارزش قلمداد میکند و در زرورق شعار «آزادی برای همه» در گوش جهان هیاهو میسازد! فضای مجازی و هر دستاورد دیگری در غرب، بیشک وفادار به سنّت فکری و معرفتی خاستگاه خود خواهد بود.
🖊 الهام عباسی
#شماره_33
#هنر
#تکنولوژی
🆔 @farhang_puya
نشریه فرهنگ پویا
💢 روزنامههای بیوجدان دولت لیبرال و اصلاحات (بخش اول) ✍️ حسن ابراهیمزاده: 📛 با نگاهی کوتاه به ت
💢 روزنامههای بیوجدان دولت لیبرال و اصلاحات
(بخش دوم)
✍️ حسن ابراهیمزاده:
🚫 هدف تضعیف ولایتفقیه است
⭕️ تضعیف اصل مترقی ولایتفقیه و جایگاه رهبری و اختیارات آن و درخواست افزایش قدرت برای رئیس جمهور در دولت اصلاحات و لیبرال از جایگاه ویژهای برخوردار است. متاسفانه جرقه و چراغ سبز نشان دادن هر دو رئیس جمهور در این مقطع، خود عامل تحریک و جری شدن مطبوعات به شمار میرود.
♨️ در این دو دوره [دولت لیبرال و اصلاحات] مطبوعات وابسته تلاش میکردند «رئیس جمهور» را نماینده واقعی مردم در اذهان عمومی داخل و خارج جلوه دهند و با بزرگنمایی رئیس جمهورهای وقت توسط عوامل نفوذی بیگانه در تحریریهها به تقابل بین رئیس جمهور و مقام ولایت دامن بزنند.
📛 با کمال تاسف رئیس جمهورهای وقت [دولت لیبرال و اصلاحات] نهتنها مانع این کار نمیشدند بلکه این حرکت موزیانه مطبوعات در این دوره، جامعه را به سوی دو قطبی شدن سوق میدادند و با حمایتهای معنوی و مادی دولت، بحث دوگانگی قدرت در نظام را طرح میکردند، که همواره با تایید مستقیم یا تلویحی روسای جمهور روبرو میشدند.
#سیاست
#اصلاح_طلب
#شماره_8و9
🆔 @farhang_puya
9.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸 استمرار حیات نبوت
🌺🌺 عید مبعث رسول اکرم حضرت محمد (صلالله علیه و آله) مبارک!
🎙 حضرت آیتالله بهجت (قدس سره)
#مناسبتی
🆔 @farhang_puya
📖 درس خواندن در حوزه مقدسترین تکلیف است.
💠 حضرت علامه مصباحیزدی (ره):
✳️ ما باید سعی کنیم رسالت خود را که مرزبانی از مرزهای ایمان است خوب بشناسیم؛ یادبگیریم چگونه باید مرزبانی کرد. درسش را خوب بخوانیم و فقط برای مدرک و عنوان نباشد، بعدش هم فداکاری کنیم. مرزبان در مرز اگر منتظر باشد که اگر حقوقش را اضافه کنند برود مرزبانی و اگر نه مرز را رها کند این خیانت است!
📚 درس خواندن یک جهاد واجب متعین است بر ما که آن را به عنوان مقدسترین تکلیف باید تلقی کنیم. برای اینکه اگر این درس خواندنها نباشد نسل آینده از اسلام بهرهای نخواهد داشت. چه کسی بناست اسلام را به نسل آینده منتقل کند؟ ما اسلام را از چه کسی دریافت کردهایم؟ از علمای پیشین.
#حوزه_علمیه
#شماره_26و27
🆔 @farhang_puya
نشریه فرهنگ پویا
💯 مذهب ساختگی و استعماری وهابیت (بخش اول) 💢 جامعه اسلامی با الهام از رهنمودهای حیات بخش اسلام و اهل
💯 مذهب ساختگی و استعماری وهابیت
(قسمت دوم)
🌐 غافل از اینکه ما مسلمانان اعم از شیعه و سنی یک دشمن مشترک داریم که هر روز دستان پلیدش به خون بیگناهان شیعه و سنی در فلسطین، لبنان، افغانستان، عراق و... آغشته میشود. که عملاً در خدمت بیگانگان قرار گرفتهاند
🔻 به جای پرداختن به مسائل اساسی از جمله اشغال اولین قبلهگاه مسلمانان به دست صهیونیستهای غاصب، به حرمت ازدواج با شیعه، نجاست ذبیحه آنان، حرمت پرداخت زکات به فقرای شیعه، تخریب قبور ائمه شیعه و حتی با وجوب قتل شیعیان فتوا میدهند و حال آنکه همه ما دارای یک خدا، قبله، کتاب و پیامبر هستیم.
📝 فاطمه سادات حسینی
#شماره_7
#استکبار_ستیزی
🆔 @farhang_puya
⚠️ دشمنیها بعد از انقلاب شدت یافته است
(قسمت اول)
💠 علامه مصباح یزدی (ره):
💡 بیان حقایق و مبارزه با انحرافات، وظیفهی اصلی و همیشگی برای مومنان به ویژه علما و فضلای هر جامعهای است و در واقع، یکی از مصادیق روشن جهاد، بلکه عالیترین مرتبه آن به شمار میرود. اما ضرورت بیان حقایق و مبارزه با انحرافات، گاه نسبت به بعضی از موضوعات در شرایط زمانی یا مکانی خاص، مضاعف میشود و اهمیتی ویژه مییابد.
⚔ در عصری که ما زندگی میکنیم، به دلایلی خاص که مهمترین آن پیروزی انقلاب اسلامی ایران است، شدت دشمنیها و توطئهها بر ضداسلام و به خصوص تشیع و افزایش یافته است.
#شماره_7
#استکبار_ستیزی
🆔 @farhang_puya
🌀 رشد خزنده فرهنگ غربی
✍️ هادی قطبی:
💢 بررسی کمی و کیفی آن دسته از نشریاتی که در داخل کشور منتشر میشوند و تحت تأثیر مستقیم و یا غیرمستقیم سازماندهندگان تهاجم فرهنگی قرار دارند، رشد خزنده فرهنگ غربی در کشور را نشان میدهد.
#شماره_7
#فرهنگ
#غرب_شناسی
🆔 @farhang_puya
نشریه فرهنگ پویا
💢 روزنامههای بیوجدان دولت لیبرال و اصلاحات (بخش دوم) ✍️ حسن ابراهیمزاده: 🚫 هدف تضعیف ولایتفقیه
💢 روزنامههای بیوجدان دولت لیبرال و اصلاحات
(بخش سوم)
✍️ حسن ابراهیمزاده:
🚫 طرح ناکارآمدی قانون و کارآمد نبودن قانون اساسی
🔰 طرح ناکارآمدی قانون و کارآمد نبودن قانون اساسی، از مقولههایی است که هم دولت بنیصدر و هم مطبوعات دولت آقای خاتمی آن را مطرح میکردند و البته همواره هم از سوی امام راحل و هم از سوی رهبر معظم انقلاب رد میشد.
🔙 تاکید این دو رهبر فرزانه بر تن دادن دولتمردان به قانون و وفاداری به قانون اساسی در این دورهها نشان از توجه آنها به حرکت خطرناک مطبوعات دارد. طرح موضوع همهپرسی در مطبوعات در دولت لیبرال و دولت اصلاحات بر ناتوانی این دو دولت از خدمت زیر پرچم قانون اساسی دلالت دارد.
#سیاست
#اصلاح_طلب
#شماره_8و9
🆔 @farhang_puya
📌 تعیین سرنوشت سیاسی کشور
(بخش اول)
✍️ هادی مجیدی:
✔️ انتخابات و مشارکت مردم در تعیین سرنوشت سیاسی خودشان امروزه به عنوان مهمترین نماد مردمسالاری شمرده میشود، این پدیدهی مهم در کشورهای مختلف در قالبهای گوناگون و با اهداف متعددی برگزار میشود.
➕ با استقرار نظام جمهوری اسلامی در ایران و تحقق اولین مردمسالاری دینی در منطقه شرق آسیا و بلکه جهان، مردم به عنوان صاحبان نظام بر اساس آموزههای اسلامی، کلیدیترین نقش را در نحوهی ادارهی امور کشور و تعیین حاکمان و نمایندگان خویش دارا شدند.
🔚 برگزاری انتخاباتهای متعدد سراسری در کشور از ابتدای انقلاب شکوهمند اسلامی تا کنون در راستای تحقق بخشیدن به این نقش تعیین کنندهی مردمی ارزیابی میشود.
#سیاست
#شماره_42
#انتخابات
🆔 @farhang_puya