eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.5هزار دنبال‌کننده
24.6هزار عکس
19.4هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
😍 سلام به روی ماهتون پیتزا دوستان ،دستا بالا تا همو بشناسیم✋🏻😅 مواد لازم خمیر پیتزا ایتالیایی آرد سفید ۵۰۰گرم آب ۳۰۰گرم روغن مایع یا زیتون ۴۵گرم شکر ۵گرم نمک ۸گرم بکینگ پودر۳گرم مخمر۳ گرم ابتدا تمام مواد خشک رو باهم ترکیب میکنیم آب رو در چندمرحله اضافه میکنیم وقتی خمیر منسجم شد حدود چهار تا پنج. دقبفه زمان میبره روغن رو در چند مرحله اضافه میکنیم با دستگاه۶دقیقه ورز میدیم اگر دستگاه ندارید تمام این مراحل رو‌با دست انجام بدید فقط اینکه زمان ورز دادن بیشتر میشه 🍕🍕🍕🍕🍕🍕 مواد لازم تاپینگ پیتزا گوشت چرخکرده۳۰۰گرم سس باربیکیو۲ق غذاخوری سس خردل۲ق غذاخوری سس کچاپ ۲ق غذاخوری پودر پیاز/پودرسیر/نمک/فلفل پاپریکا/ریحان خشک تمام مواد باهم ترکیب میشه یکی دو ساعت میره یخچال بره استراحت بعد تو تابه ی داغ بدون روغن تفت میدیم تا اب گوشت جذب و گوشت تغییر رنگ پیدا کنه سس پیتزا گوجه رسیده ترجیحا پوست کنده۳عدد بزرگ پیاز متوسط۱عدد سیر دو‌حبه کوچک فلفل دلمه سبز رب ۱ق غداخوری نمک فلفل پودر پاپریکا ریحان خشک کره یکی دو قاشق پیاز و سیر رو پوره میکنیم با کمی کره تفت میدیم رب اضافه میکنیم و بعد میکس گوجه و‌فلفل اضافه میشه میجوشه و بعد تمام ادویه ها اضافه میشه ۲۰دقیقه با حرارت کم با در نیمه باز اجازه میدیم جا بیوفته. برای پخت پیتزا خمیر رو نازکه نازک باز میکنیم،استراحت دوباره میدیم بعد تایمی که تو ویدیو گفتم بعد چنگال میزنیم چون خمیر بسیار نازک هست نیازی به نیم پخت کردن نداره سس میزنیم و از مواد گوشتی میریزیم و میره داخل فر از قبل گرم شده با دمای۲۰۰ درجه ۲۰تا۲۵دقیقه ای کامل میپزه بعد پخت ترکیب پودرسیروپپدر پیاز و پودر اویشن رو میریزیم در صورت علاقه پنیر پارمسان میریزیم نوش جانتون🌺 🍕🍕🍕🍕🍕 ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
مواد لازم 😊 برنج ایرانی ۱پیمانه(لیوان دسته دار فرانسویی)من از برنج نیم دون استفاده نکردم. شکر ۲لیوان آب ۸برابر پیمانه ی برنج بعضی برنج ها تا ۱۰برابرم اب میکشن گلاب ۱لیوان خلال بادام نصف لیوان دوست داشتین پرخلال باشه کمی بیشتر. زعفران دم کرده به میزان لازم(بستگی به جنس زعفرون و رنگ دهیش داره) هل ودارچین اسیاب شده ۱قاشق مرباخوری یا عرق هل دوقاشق غذاخوری.میتونید از چوب دارچین استفاده کنید بعد پخت از داخل شله زرد خارج کنید کره۲۰گرم. مواد لازم برای تزیین، دارچین خلال بادام و پسته و غنچه ی گل محمدی. 💚💚من مواد لازم رو دو برابر ونیم کردم۲۲عدد کاسه ی ماست خوری بزرگ بهم شله زرد داد💚💚 طرز تهیه رو دقیق در فیلم گفتم،انشالله مفید واقع بشه. 🥘🥘🥘🥘🥘🥘 طرز تهیه اول برنج رو میشوریم با نصف پیمانه اب‌ که درمواد لازم گفتیم وکمی گلاب و زعفران از شب قبل خیس میکنیم. میتونید قبل پخت با دست برنجی که خیس خرده و راحت خرد میشه رو با چنگ دست خرد خرد کنید موقع پخت مابقی میزان پیمانه اب رو میزاریم جوش بیاد برنج خیس شده رو با ابی که درون خیس شده داخل اب جوش میریزیم با حرارت کم اجازه میدیم برنج حسابی وا بره میتونید کمی گوشت کوب برقی بزنید،برنج وا رفت و حسابی پخت شکر رو اضافه میکنیم بعد خلال بادامی که در نصف پیمانه گلاب خیس کردیم رو‌میریزیم ۲۰تا۳۰دقیقه که گذشت پودر دارچین و هل بعد زعفران رو میریزیم ۲۰دقیقه تانیم ساعت روی حرارت کم اجازه میدیم زعفران رنگ باز کنه بعد گلاب کره رو‌میریزیم بعد بیست دقیقه یه دم کن تمیز میزاریم حرارت رو کم میکنیم و بیست دقیقه میزاریم جا بیوفته در اخر تزیین میکنیم😍 ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
۲ پیمانه برنج رو بشورید، به همراه سیب زمینی (۲ عدد متوسط) و نمک و زردچوبه و آب (۴پیمانه) بذارید بپزه و آبش کشیده شه حواستون باشه ته دیگه نشه داخل غذاساز یا با گوشکوب پوره کنید و بذارید تو یخچال خنک شه به پیاز (۱ عدد) تفت داده شده ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده ادویه(زردچوبه ، پودر سیر ، نمک، فلفل سیاه) ۱ ق غ پودر گوجه یا رب گوجه اضافه و تفت بدید ۲ ق فلفل دلمه خرد شده ۲ ق زرشک ۳ ق گردو خرد شده ۱ ق سبزی معطر (جعفری خشک یا تازه) اضافه کنید و ۵ دقیقه دیگه تفت بدید (در صورت دلخواه ۱ ق غ کشمش پلویی هم به مواد اضافه کنید) کمی از خمیر بردارید و از مواد روش بذارید و با دست شکل بدید، بهتره دستتون رو خیس کنید که خمیر به دست نچسبه داخل روغن داغ سرخ کنید دو طرفش که سرخ شد، بذارید رو دستمال آشپزخونه تا روغن اضافه ش گرفته بشه اینم از غذای متفاوتمون که آماده شد فوق العاده دلچسب و خوشمزه است نوش جان😍 ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
۲ ق غ قهوه ترک اسیاب شده را داخل قهوه جوش بریزید. یک ق چ شکر اندازه ی دو فنجون آب کاملا هم بزنید. ۲۰ ثانیه شعله متوسط و بعد شعله را خیلی کم کنید. اجازه بدید قهوه کاملا دم بکشه. کف روی قهوه را با نوک قاشق خیلی اروم کنار بزنید تا خامه ایجاد بشه. خامه ی روش رو جدا و بعد قهوه را توی فنجون ریخته و نوش جان کنید. این قهوه جذاب تو این روزای سرد خیلی میچسبه😍 نکات: قهوه هرچی تازه تر باشه خامه روش بهتره قهوه ی اسیاب شده تا سه ماه قابل استفاده است. قبل از گذاشتن روی حرارت خوب هم بزنید تا کاملا حل بشه به هیچ عنوان روی گاز هم نزنید. حتما از آب تصفیه یا آب جوشیده ی سرد شده استفاده کنید. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
با کِرِم ویژه اموزش یه کیک بسیار خوشمزه و خوش بافت داریم،مخصوصا با کرمی که داره خیلی دلچسبتره😍 🍇🍓🍅🥝🥥🍉 مواد لازم کیک موزی گردویی با کرم مخصوص ارد ۲پیمانه(لیوان فرانسوی) شکر ۱لیوان روغن مایع نصف پیمانه شیر نصف پیمانه موز دوعدد بکینگ پودر نصف قاشق غذاخوری وانیل کمی تخم مرغ ۳عدد نصف لیوان گردوی خرد شده مواد پنیری نصف پودر ژله موزی با نصف فنجان ابجوش ترکیب بشه خامه صورتی ۱پاکت پنیر خامه ای۱بسته پودر قند ۲ونیم قاشق غذاخوری وانیل کمی پودر کاکائو۱ق چایخوری 🍖🍔🍟🍩🍰 تخم مرغها رو با شکر و وانیل هم بزنید تا رنگش کرم شود و روغن مایع وشیر و‌پوره ی موز هم دمای خانه رو اضافه کرده و هم بزنید مواد خشک رو با هم مخلوط و سه بار الک کرده و به مواد اضافه کرده و مخلوط کنید به آرامی با لیسک یا دور کند همزن فقط درحدی که مخلوط شود حالا داخل قالب چرب شده که کاغذ روغنی گذاشتید بریزید گردو هم اضافه کنید و داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت۴۰ دقیقه قرار دهید. قالب قطر۲۳سانت و عمق۵سانت بعد از پخت اجازه دهید کیک خوب سرد شود و از قالب جدا کنید حالا میریم سراغ لایه رویی کیکمون خامه صبحانه رو با پنیر ماسکار پونه و پودر قند خوب و وانیل و هم بزنید تافرم بگیره بعد ژله ی سرد شده رو اضافه میکنیم دوباره باهمزن میزنبم تو قیف میریزیم و ماسوره میزنیم وتمام❤️ ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
نکات خرید اصل کدامند؟🤔 🍾همه ما براي تهيه دسر‌هاي سنتي ايراني حتما يك شيشه گلاب در خانه داريم. شايد هنگام خريد گلاب از عطاري‌ها با اصطلاح «دو آتشه» روبه‌رو شويد. اين اصطلاح در مورد ساير عرقيات هم به كار مي‌رود و به اين معناست كه گياه هنگام عصاره گيري دو بار جوشانده شده، آب كمتر و غلظت بيشتر دارد. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
😍 نکته🍉🍉قالب رو چرب کنید یک ربع داخل فریزر بزارید تا راحت ژله از قالب جدا بشه قسمت سبز پودر ژله طالبی یا سیب ۲بسته+۱ونیم لیوان ابجوش باهم ترکیب کنید کاملا که خنک شد ۱ونیم لیوان شیر سرد بهش اضافه کنید قسمت قرمز یک بسته پودر ژله هندوانه+نصف لیوان ابجوش+نصف بیشتر اب سرد باهم ترکیب کنید کاملا سرد شد یه قاشق شیر اضافه کنید تا رنگش کدر بشه برای شیارها از رنگ خوراکی سبز برای تخمه هندوانه از شکلات اشکی که لوازم قنادیا دارن استفاده کنید ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
سلام به روی ماهتون😍 کی گفته پنکیک رو فقط باید صبح خورد این آموزش این پنکیک خوش بافت وراحت رو براتون میزارم برای عصرونه تون درست کنیدو نوش جان کنید.😊 خیلی دستورات داخل پنکیگ شکر نمیریزن ولی این دستور شکر داره. مواد لازم تخم مرغ ۲عدد آرد ۲لیوان شکر۶ قاشق غذاخوری روغن۶قاشق غذاخوری شیرولرم۱لیوان+۱/۳لیوان وانیل کمی بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری طرز تهیه داخل فیلم مشخصه اول تخم مرغ و شکر و وانیل حسابی باید همزده بشه تا رنگش سفید وحجیم بشه. بعد روغن و شیر ولرم اضافه میشه و هم میزنیم اردو بکینگ پودر باهم الک میشن و در دومرحله به مایه ی پنکیک اضافه میشن. 🌿🌿🌿حتما باید تابه یا ظرفی که پنکیک رو دراون درست میکنید تفلونش سالم باشه 🌿🌿🌿اصلا نیازی به چرب کردن تابه نیست همیشه یکطرف پنکیک به زیبایی طرف اول برشته نمیشه طبیعیه 🌿🌿🌿 @amoozesh_ashpazi_cake 🌿🌿🌿اگر یک تابه کوچیک در دار انتخاب کنید پف پنکیکتون دو برابر میشه 🌿🌿🌿وقتی روی پنکیک حباب زد یعنی موقع برگرداندنش هست 🥞 ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
هدایت شده از ⭐️ خانه هنرمندان⭐️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صحبت های جنجالی بازیگران غوغا کرده😎 💫پیشنهادهای خیلی خوبی دارن.به صرفه و کارآمد✅ 🟣برای دریافت اطلاعات بیشتر روی لینک زیر کلیک کنید👇🏻👇🏻 https://landing.getz.ir/1xWXx https://landing.getz.ir/1xWXx
😍 برای کرم پاتیسیر ۵۰۰ میلی لیتر شیر و ۶۰ گرم شکر رو مخلوط کنید. بذارید روی حرارت تا گرم بشه لازم نیست بجوشه. داخل ظرف یک عدد تخم مرغ کامل و دو عدد زرده ، ۶۰ گرم شکر و ۱۲۰ گرم نشاسته ذرت بریزید و با همزن بزنین تا کرم رنگ بشه. شیر گرم شده رو کم کم به مواد اضافه و مخلوط کنید روی حرارت کم ببرید تا به غلظت فرنی برسه ۳۰ گرم کره و یک چهارم ق چ وانیل رو اضافه کنید و هم بزنید. کرم روداخل بشقاب بریزید روش نایلون بکشید تا رویه نبنده. وقتی از داغی افتاد داخل یخچال بزارید تا کامل خنک بشه. یک بسته خمیر هزار رو باز کنید و به سایز دلخواه برش بزنید. داخل سینی فر که کاغذ انداختید بچینید فر رو نیم ساعت با دمای 200 درجه گرم کنید سینی رو داخل فر بزارین 10 دقیقه با دمای 200 درجه و 15 دقیقه با دمای 180 درجه بعد ازاینکه شیرینی هارو از فر دراوردید و خنک شد روش رو بتراشید و از وسط نصف کنید ۴۰۰ گرم خامه قنادی رو فرم بدید به همون اندازه از کرم پاتیسیر اضافه و مخلوط کنید داخل قیف بریزید روی هر لایه، از مواد خامه ای بزنید. شیرینی ها رو دو یا سه لایه درست کنید با چاقو یا کاردک کوچیک روش رو صاف کنید و اطرافش هم از مواد بزنید. شیرینی ها رو داخل خمیر پخته پودر شده بغلطونید. روش پودر قند الک کنید و با پودر پسته تزیین کنید بذارید داخل یخچال ۲ ساعت استراحت کنه تا نرم بشه. حتما درست کنید نوش جان🤍 ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
اگه زرشڪت سیاه میشه و بلد نیستی😔 ✅روغن خیلے داغ رنگ زرشک را از بین میبرد باید در هنگام پخت به ان شڪر اضافه ڪرد و ان را روے حرارت ملایم به مدت زمان ڪم تفت داد ‌ این کانال برای هر خانم با سلیقه ای نیازه 😉 ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
. . مواد لازم: 2 لیوان شیر ولرم 1 لیوان آب ولرم 1 لیوان روغن مایع 2 عدد تخم مرغ (زرده ها را برای روی پوآچا جدا کنید) 3 قاشق مرباخوری شکر 1 قاشق مرباخوری نمک 1 پاکت خمیر مایه خشک فورق(10 گرم یا 1 قاشق غذاخوری) حدود 6_7 لیوان آرد (با کنترل اضافه کنید) برای روی پوآچا: سوجوک، سالام (از فرآورده های گوشتی، سوجوک از نظر ظاهر شبیه سوسیس با طعم متفاوت و سالام همان کالباس است) پنیر پیتزا یا هر چیزی که دوست دارید میتوانید استفاده کنید طرز تهیه: آب و شیر ولرم ، روغن مایع ، شکر ، تخم مرغ و خمیر مایه را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید(خمیر مایه خشک فوری نیاز به استراحت و عمل آوردن ندارد و میتوانید مستقیم به مواد اضافه کنید اگر از خمیر مایه خشک معمولی استفاده میکنید ابتدا خمیر مایه و شکر را داخل آب ولرم بریزید و حدود ده دقیقه صبر کنید تا کف کند سپس به بقیه مواد اضافه کنید) نمک و آرد را با کنترل بریزید و ورز دهید. آرد را به اندازه ای بریزید که خمیر نرمی شود و به دست نچسبد. روی خمیر را بپوشانید و تا وقتی که حجمش دو برابر شود استراحت دهید (حدود 45 دقیقه تا یک ساعت) خمیر استراحت کره را کمی ورز دهید تا هوای خمیر گرفته شود سپس چانه هایی اندازه نارنگی آماده کنید و با فاصله داخل سینی که کف آن کاغذ روغنی پهن کردید بچینید. روی خمیر ها را بپوشانید و 20 دقیقه استراحت دهید. سپس با فرچه زرده تخم مرغ را روی خمیرها بمالید و یک برش سوجوک را روی خمیر بزارید و فشار بدید. یا خمیر را کف دستتان باز کنید داخل خمیر سوجوک ، سالام و پنیر پیتزا بذارید و دو سر خمیر را فشار بدید و شکل پیده دهید.(میتوانید داخل خمیر مواد دلخواهتان را بذارید و خمیر را ببندید یا هر شکلی دوست دارید بدید) در فر 180 درجه از قبل گرم شده تا وقتی روی پوآچا سرخ شود بپزید(حدود 25 دقیقه ، اگر پوآچا پخت ولی روی پوآچا خوب سرخ نشد میتوانید چند دقیقه حرارت بالای فر را روشن کنید اما دقت کنید روی پوآچا نسوزد ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
🫔🫔🫔🫔 🍘مواد لازم:🧂 گوشت چرخ كرده : 300 گرم پنير موزارلا : 50 گرم گوجه فرنگی : 2 عدد كاهو يا سبزی : به دلخواه پياز : 1 عدد نمک و فلفل : به مقدار لازم طرز تهیه همبرگر شكم پر دوبل 🍽طرز تهیه:🍅🍔 گوشت چرخ‌كرده را با يك عدد پياز رنده شده و نمك و فلفل مخلوط كنيد و خوب ورز دهيد. سپس آن را براي يك ساعت در يخچال بگذاريد تا خودش را بگيرد. بعد از يك ساعت نصف گوشت چرخ كرده را پهن كنيد و روی آن پنير ، گوجه ، سبزي و كاهو بگذاريد. گوشت آماده را به اندازه یک همبرگر پهن کنید حالا نصف ديگر گوشت را كه جدا كرده‌ايد اندازه گوشت پاييني روي آن بگذارید و با كمي آب ولرم دور گوشت را ببنديد تا مواد داخل آن بيرون نريزد. همبرگرتان را در كمی روغن سرخ كنيد يا روی كباب پز تنوری اش كنيد. آن را درون نان همبرگر بگذاريد و با سس مورد علاقه‌تان همبرگر دوبل را نوش جان كنيد. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این شیرینی_دانمارکی 🍪 خمیرش لایه ای نیست ولی به اندازه ی یک خمیر لایه ای به شما کیفیت یه شیرینی درجه یک رو میده😍 ویدیو رو تا آخر ببینید🌸 🎥 🔹مواد لازم : ‌آرد قنادی ۳۵۰ گرم شکر ۵۰ گرم روغن مایع ۴۰ گرم تخم مرغ ۱ عدد شیر ۸۰ گرم خامه ۱۵ گرم خمیر مایه خشک فوری ۵ گرم نمک نوک ق چ وانیل نوک ق چ زعفران دم کرده به مقدار لازم شیر ولرم برای عمل آوردن مخمر ۳۰ گرم( این جدا از اون ۸۰ گرم است) کرمفیل خانگی یا آماده به مقدار لازم دمای پخت ۱۸۰ درجه مدت زمان پخت : ۳۰ دقیقه 🔹مواد رومال : تخم مرغ ۱ عدد شیر ۱ ق چ 🔹مراحل خمیرگیری تو ویدئو کامل توضیح داده شده😍 آخر سر روی شیرینی ها ی داغ شهد یا عسل بزنید ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
مرغ رو بمدت نیم ساعت با نمک و فلفل و یه پیاز گذاشتم تا نیم پز بشه سپس اجازه دادم خوب خنک بشه در این فاصله سه تا تخم مرغ چند دقیقه زدم و سپس مرغها را اول توی ارد سفید غلطوندم سپس توی تخم مرغ زدم و در نهایت کاملا توی پودر سوخاری غلطوندم مرغها رو و توی روغن داغ سرخشون کردم. (روغن باید کاملا داغ باشه و حجمش به اندازه ای باشه که حداقل نیمی از مرغ رو بپوشونه) نکته: وقتی روغن کاملا داغ باشه به داخل مرغ نفوذ نمیکنه و مرغها کاملا برشته میشن و اصلا چرب و روغنی نیستن بمدت ۸ دقیقه زمان لازمه تا مرغها توی روغن سرخ بشن .روی سیب ها تو سینی فر روغن اسپری کردم...بهشون نمک و پودرسیر و فلفل زدم و بمدت یکساعت با حرارت صد و هفتاد گذاشتم توی فر. برای درست کردن پودر سوخاری دو تا نون باگت رو خرد کردم و به مدت یک ساعت گذاشتم توی فر با حرارت صد و هشتاد. بعد ریختمشون تو زیپ کیپ و با وردنه پودرشون کردم و بهش پودرسیر + نمک+ فلفل+ پاپریکا+کنجد اضافه کردم. فيله مرغ را نواري برش مي زنيم، و با نمك فلفل پودر سير و پاپريكا كمي روغن زيتون مزه دار مي كنيم بسته نودل (میتونید از سوپرمارکتها تهیه کنید) را به همراه چاشنیش به مدت 3 دقيقه داخل آبجوش قرار ميديم تا نرم و از هم باز بشه و بعد آبكش مي كنيم. بعد فيله هاي مزه دار شده را آردسفید مي غلطونيم، و در آخر يك رشته چنتايي از نودل ها دور فيله ها مي پيچيم و كم با دست فشار ميديم كه بهم بچسبند، و در روغن غوطه ور و کمی زدرچوبه به مدت ۵ دقیقه تا حدي كه برشته بشن سرخ مي كنيم. نوش جان❤️ ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻