eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.1هزار دنبال‌کننده
24.8هزار عکس
19.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
چگونه شربتها را شفاف کنیم؟😋😍 🔸برای شفاف شدن شربتها و جرم گیری آنها می توان از یک عدد سفیده تخم مرغ استفاده نمود. 🔸به طوری که وقتی شربت در حال جوش می باشد، سفیده را اضافه نموده ولی مخلوط نکنید. سفیده جرم شکر را گرفته و تیره می شود. 🔸در نیتجه شربت شفاف می گردد. سپس سفیده را از شربت بیرون آورید. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
چگونه شیدهای لوستر یا آباژور را غبارزدایی کنیم؟🤔 🔺اگر تا به امروز توجهی به این فضا نداشته اید به طور حتم گرد و غبار روی این شیدهای باقی مانده است. 🔺با استفاده از جارو برقی و به وسیله سری برس دار آن غبار را از روی شیدها پاک کنید. 🔺این روش هیچ گونه آسیبی به بافت پارچه ای شیدها نمی رساند. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
شنيسل قارچ صدفی چگونه تهیه میشود؟😋😍 💠 زرده و سفيده تخم مرغ🥚 را خوب هم زده صفحه قارچ را داخل آن مي غلطانيم 👈سپس با پودر سوخاري آغشته کرده 10 دقيقه منتظر مي مانيم تا آب پس دهد. سپس داخل روغن داغ به اندازه اي که رنگ آن طلايي شود سرخ مي کنيم. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
چگونه از نان تست نگهداری کنیم؟😋😍 🚫قرار دادن نان تست در یخچال بیات شدن آن را تسریع می کند. 🚫بنابراین بهتر است در یخچال نگهداری نشود بعد از خنک شدن نان می توان آن را در داخل نایلون فریزر به مدت بیشتری نگهداری کنید. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
اگه برنج سوخت چطور طعم سوختگی را بگیریم؟😋😍 ❌در صورت سوختن ته برنج، قابلمه را از روی اجاق بردارید و به مدت 10 دقیقه یک تکه نان روی برنج قرار دهید تا طعم سوختگی را به خود بگیرد. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر لیمویی قرتی و باکلاس طوری 🍋😍😋 شکر : ۷۵ گرم زست لیمو : ۵ گرم خامه صبحانه : ۲۰۰ میلی لیتر آب لیمو ترش : ۲ قاشق غذاخوری عصاره وانیل : کمی پوست لیمو ترش برای سرو : ۴ عدد ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
دستور اصلی😊 اول بگم که روی ویدیو بزن تابتونی فیلم رو بصورت کامل ببینی. 😍خوشمزه ترین اکبرجوجه رو کجا خوردی؟؟؟ 🍗🍗🍗🍗🍗🍗🍗🍗 @amoozesh_ashpazi_cake مرغ اکبر جوجه باید زیر۱کیلو باشه تا کاملا مغزپخت بشه نمک کمی فلفل وزعفران را با دست روی تمام قسمت های گوشت مرغ ماساژ می دهیم (پوست مرغ رو نکنید)تا گوشت مرغ به خوبی طعم دار شود. حالا پیاز خلالی میکنیم بهمراه کمی زعفران به مرغها اضافه کرده پس از اینکار روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت ۱۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا گوشت مرغ طعم دار شود. پس از اینکه گوشت مرغ طعم دار شد آنرا از یخچال خارج می کنیم. در ادامه یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و روغن مایع را به آن اضافه می کنیم. حرارت زیر قابلمه باید متوسط باشد تا علاوه بر اینکه روغن نسوزد ، گوشت مرغ مغز پخت شود. مرغ ها رو داخلش میزاریم تاخودشون رو بگیرن و شروع کنن به شرخ و پخته شدن بعد کره را به قابلمه حاوی روغن اضافه کنیم تا جوجه ها در مخلوط کره و روغن سرخ شوند. بعد ده دقیقه یه لیوان ابجوش اضافه میکنیم حرارت متوسط رو به کم درب قابلمه هم میزاریم مرغ اروم سرخ ومغز پخت بشه دراین مرحله نباید حرارت زیاد باشه وگرنه مرغ خشک میشه بعد کمی رب انار با کره تفت میدیم روی مرغ پخته شده میریزیم و نوش جان میکنیم ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
😋 کله پاچه رو خوب تمیز کنید. من کله رو به دو قسمت تقسیم کردم شما میتونید کامل هم بپزید روی زبان چند برش افقی بزنید کله و پاچه ها را داخل قابلمه بذارید سه عدد پیاز ۴ حبه سیر زردچوبه ،فلفل سیاه، ادویه کاری و نمک به میزان لازم یک پیمانه نخود ( حتما نخود را از شب قبل خیس کنید) و آب به اندازه ای که قابلمه تقریبا پر بشه. در قابلمه رو ببندید و با شعله ملایم روی گاز قرار بدید. هر بار کفهای روی قابلمه یا سیاهی های دور قابلمه را بگیرید. (میتونید قبل از بارگذاشتن یکبار بذارید یه قل بخوره کفهای روی قابلمه را کاملا بریزید و بعد مواد و ادویه جات و آب اضافه کنید) چند تکه چوب دارچین اضافه کنید. در قابلمه را بذارید و اجازه بدید با شعله ملایم خوب بپزه. توی قابلمه حدودا ۸ ساعت زمان لازمه تا کله پاچه خوب بپزه با زودپز ۲ الی ۳ ساعت کافیه. در آخر دو تا سه قاشق زعفران دم کرده اضافه کنید😊 ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻